Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz st3v3np3t3r #210099 üzenetére
használt játékokat vennél vagy miben?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
-
negyven2
veterán
5 900 Ft-ért megvásárolható, illetve Xbox Game Pass, Game Pass PC és Game Pass Ultimate előfizetők már tölthetik is a Yakuza Kiwami-t...
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Barell
senior tag
Sziasztok. Home-olni szeretnék haverral. Viszont neki vannak lemezes játékai nekem pedig All Digital Boxom van. Tudok játszani valahogy azokkal is storeon keresztül vagy csak a letöltött játékok fognak működni? Köszönöm.
-
3L1T3
addikt
válasz x17dtl #210082 üzenetére
Szia,
Vegyetek egy Xbox One All Digital konzolt, ehhez igaz nem tudtok vásárolni külön játékokat mert nem rendelkezik olvasóval. De ez a legolcsóbb gépcsomag jelenleg. Ha ehhez vesztek Xbox Game Pass előfizetést (200+ játék van benne, havonta 5-10 játék cserélődik, bővül, bekerülnek újak) akkor így tudjátok a legolcsóbban megúszni a játékot rövid és hosszútávon is. E mellé elengedhetetlen lesz egy Xbox Live Gold előfizetés , hogy tudjanak interneten keresztül játszani de van egy Xbox Game Pass Ultimate előfizetési forma ami magába foglalja az Xbox Game Pass-t és az Xbox Live Gold szolgáltatásokat is. Így lesz 200+ játékotok, tudtok neten játszani plusz jár az XLIVE mellé havonta 4 játék amit szintén betudtok zsebelni.
Egy évben akár 48 játékotok lehet ezzel és ehhez jönnek az Xbox Game Pass játékok. Közel 300 db játékból tudnak választani a gyerekek.
Azt gondolom, hogy ennél jobb megoldás szülőként nincs.“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Siffredi #210083 üzenetére
Én a San Andreast nyomtam ki teljesen 100%-ra. Egyik első munkahelyemen volt egy hosszabb időszak, amikor nem volt konkrét munka, de be kellett járni és fizetés is volt. Akkor felraktam a céges PC-re a San Andreast és az utolsó motoros ugratós küldetést is kitoltam
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz x17dtl #210082 üzenetére
Elsősorban azt kell megtudni, hogy a barátok min játszanak. A Fortnite ugyan játszható különböző platformok között, de nem minden játék ilyen.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
x17dtl
csendes tag
nem tudom van-e külön topoc, vagy FAQ vagy bármi ahol ki tudnék igazodni szülőként, hogy milyen konzolt vegyek a gyereknek.
Igazából az lenne a cél, hogy két gyerek tudjon játszani rajta egyszerre, mert eddig tableteztek, nyilván kell a live, hogy az iskolás haverokkal is menjen, de havonta nem szeretnék 40-50 ezreket játékra sem költeni, mert semmivel nem játszanak tartósan, eddig fortnite volt most valami popG vagy mivel szórakoznak. max heti 3 nap 1 óra időt kapanának, mert inkább a kertbe legyenek, de most a karantén miatt nekem is kell engedni nekik. bármi tanács tapasztalat jól jön, vagy mik az érvek ellenérvek. -
-Rolika-
senior tag
válasz l.skywalker #210056 üzenetére
Köszi. Ez lesz amit kerestem és jól emlékeztem, hogy a COD:MW volt már ennél kevesebb is.
Jelenleg van más amivel tudok játszani, úgyhogy még várok hátha lesz még 13-14 ezer egyszer
Dzsuri89: Neked is köszi[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/@Rolika82
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz IntelKiller7 #209997 üzenetére
Nem tudom nekem a story és az a nyomott hangulat az elején elvitte az egészet a hátán. 5-ben 1x kitoltam a storyt pápá meg se néztem az összes befejezést... a 4-et kitoltam mindkét befejezésért. A két kiegészítő játékról nem beszélve a motoros jó volt a Gay Tony meg egyszerűen brilliáns. Visszafelé kompatibilis amúgy? Ha igen kell a collection változat.
mod.: mikor az 5-ben először autóba ültem kiszaladt egy "ezmégismiaf*om" a számon mikor megláttam mennyire butítva lett a fizika. Nem lehetett értelmeset driftelni a 4-hez képest...
@icemad: Pótold, részletességben történetben és város / npc interakciókban és komplexitásban az 5 még csak nem is jelenthet a 4-nek. SA utána a kedvencem, ezt követi a VC, VC Stories és aztán az 5. Nagyon jó a 4!
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
l.skywalker
Topikgazda
Desperados 3 - június 16.
-
-
Remiel
őstag
válasz Farkassacred #210066 üzenetére
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
S@c@
őstag
Sziasztok!
Most telt le a 2 év garancia a box-rol es szeretnem ujrapasztaztatni es kitakaritatni belul. Kit javasoltok, aki teljesen megbizhato es szep munkat vegez?
-
-
Ngtx
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szerintem mégis megveszem.
Xbox Vezeték nélkül kontroller (Cyberpunk 2077 Limited Edition) - 21 999 Ft
Live-Die-Respawn
-
Az ea access egy előfizetés. Kb 6000 forint egy évre. Kb mint a Netflix. Vagyis egy évig játszhatsz a benne lévő játékokkal. Fifa, nhl, nba stb. Elég sok játék van benne. Ha nincs ea acces, akkor is tudsz játszani ezekkel, de meg kell venned külön a játékot. Hogy ár/érték arányban hogy jó neked, azt csak te tudod.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
l.skywalker
Topikgazda
Na, most már látjuk jobban a képet.
Az EA Access a legolcsóbb megoldás, de ha a többiekkel a FIFA20-al szeretnétek játszani akkor neked csak:
1 konzol kell
1 FIFA20 lemezen vagy digitálisa
és Xbox Live Gold előfizetés a multihozÉs ennyi
-
Ngtx
aktív tag
válasz l.skywalker #210047 üzenetére
Tehát ha nincs EA Accessem nem is tudok játszani az említett játékokkal?
Barátok Xboxosak. Csak én voltam PC-s.
Lassan érkezik a FIFA 21 hogy hogy mèg a 20 sincs benne?apple user
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz -Rolika- #210053 üzenetére
És még ez is olyan oldal: https://xbdeals.net/hu-store
-
-
-Rolika-
senior tag
Létezik esetleg olyan oldal, ahol meg tudom nézni, hogy X játék mikor volt akciós és mennyibe került?
https://www.youtube.com/@Rolika82
-
válasz l.skywalker #210047 üzenetére
Kicsit kiegészíteném. A kérdező nem írta, hogy online játszana, vagy egy gépen több kontrollerrel. Ha az utóbbi, akkor nem kell a gold sem. És szerintem úgy sokkal viccesebb is. (Viszont az extra kontrollerek jelentősen növelik a vételárat.)
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Remiel
őstag
válasz AMD Power #210045 üzenetére
Hát pedig nem nehéz találni, tessék elejétől a végéig TheVR stílusban magyarul
[ Szerkesztve ]
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
l.skywalker
Topikgazda
1. Ha jó helyen van, nem melegszik túl
2. Xbox Live Gold és EA Access előfizetésekkel tudod elérni az említett játékokat a legkönyebben (Gold a multihoz kell)
3. Ezek mind benne vannak az EA Access-ben de nem cross-play címek, szóval ha a barátaid PC-sek, akkor esélytelen, hogy együtt tudjatok játszani (ill. a FIFA20 még nincs benne az EA Access-ben)[ Szerkesztve ]
-
Ngtx
aktív tag
Sziasztok.
Xbox One S-t szeretnék venni.
Soha nem volt még saját Xbox viszont anno mikor még a sima Xbox 360 (nem a classic)volt menő ott elég gyakran előfordult a túl melegedés.
Ennél a típusnál ez a veszély mennyire áll fent? (Jól szellőző hely alap).Xbox live vagy Game pass? ( figyelembe véve, amit ez után írtam. )
Nem vagyok nagy játékos azt tudni kell viszont haverokkal rendszeresen játszunk/játszanánkFIFA,NBA,NHL,NFL és társai játékokat valamelyikünk rendszerén, de ugye ez nálam
nem
kivitelezhető annyira csak a FIFA.Én eddig PC-ről játszottam, de már aktuális lenne a gépfejlesztés amit nem szeretnék hanem akkor már inkább egy olyan hardvert vennék amin nincs ilyen gépigény probléma.
Árban egész korrektnek mondanám. Használt sincs kizárva, mert úgy még korrektebb árban van.Nem sürgős, de azért előre nézegetek mi merre hány méter.
apple user
-
Buster17
addikt
-
Bogyi007
veterán
válasz l.skywalker #210018 üzenetére
Baxa meg...
Épp kérdezni akartam.
Volt Amigám, azon imádtam ezt a sorozatot, gondoltam beszerzem ha már ilyen olcsón adják.
De így kimarad...Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Buster17
addikt
Hali!
Videókártya mellé kaptam 3 hónapos Xbox live pass kupon kódot ami csak 6 számjegyből áll. Ezt így betudom váltani vagy valami átverés? -
persil
nagyúr
válasz AMD Power #210035 üzenetére
Az mondjuk komoly idoutazas. :D
Amugy nagyon rovid jatek, talan 8 ora alatt ertem a vegere, pedig mindenhova bekukkantos, mindent elolvasos tipus vagyok.
Egyebkent tenyleg kurva jo, az tenyleg minden fillert meger.(szigoruan egy jobb fejhallgatoval)Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
AMD Power
titán
Jo jatek ez a Hellblade. 1.5 ora alatt haladtan vele vagy 10 percet
-
Chumlee
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne ,hogy a box azt írja “UPnP not succesful “ lassan egy hete emiatt a nat type: moderate-en van. Megnéztem kis millió videót , cikket olvastam de eddig semmi nem oldotta meg a problémát . Másnak is volt már ilyen baja? -
Roland861010
addikt
válasz banderasz77 #210028 üzenetére
Tényleg :D
Jó benéztem !!! -
Wesder
félisten
válasz sith7 #210027 üzenetére
A Gears 5 volt az első jàték, aminek az Ultimate verziója volt telepíthető ha van Ultimate előfizetésed. Ahogy felettem is írjàk csak az alap telepíthető, illetve megvehető rà az ultimate add-on. Olcsóbb, mint az Ultimate kiadàs, és ugyan azt adja.
A Forza Horizon 4 Day1 került GamePass-ba 2018.09.28.-àn.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
persil
nagyúr
válasz banderasz77 #210023 üzenetére
A mordheim nem rossz, bar kisse talan sekely, de annyit szerintem megerhet.
A blood bowl-rol nem tudok nyilatkozni, eszembe nem jutott meg kiprobalni. :)
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
banderasz77
addikt
válasz Roland861010 #210026 üzenetére
Csak azt írja, hogy a GamePassal játszhatsz a Forza 4-el, vagy megveheted az ultimate-et.
-
sith7
félisten
válasz Roland861010 #210026 üzenetére
Amióta benne van a Game Pass - ban ... kb. fél éve ...
-
AMD Power
titán
válasz l.skywalker #210007 üzenetére
Azta rohadt... nagyon baba.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz oriic #210021 üzenetére
\o/
...habár még a Zero-val sem állok sehogy."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
persil
nagyúr
válasz banderasz77 #210020 üzenetére
Nem tudom melyikre gondolsz. A chaosbane egy kozepszeru gagyi, a martyr meg annal is sokkal rosszabb, igazi filleres hulladek.
Szal, ha ezek vannak a bundle-ben, akkor nem tudom jo szivvel javasolni.
-
banderasz77
addikt
válasz l.skywalker #210018 üzenetére
Oh, akkor szivacs.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz banderasz77 #210017 üzenetére
One-on nem fut.
-
banderasz77
addikt
Ez a 360-as Alien breed trilógia ami most akciós nem tűnik rossznak.
-
persil
nagyúr
válasz banderasz77 #210014 üzenetére
"kivéve azt a rengeteg dumát."
Errol szol az egesz mufaj... :)
Nem tudom egy planescape torment-tel mit kezdtel volna... :DEgyebkent alapvetes. Ha vegeztel vele, erdemes (a benasagai ellenere is) vegigtolni a masodik reszt es az inquisition-t is.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
Na ez jöhet, már rendelem is. Az XOX CP dizájn ehhez képest egy bazári fos (meg bárkihez képest is, de ez nyilván ízlés kérdése).
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
persil
nagyúr
válasz banderasz77 #210010 üzenetére
A kozepestol borzaszto messze van, a letezo legrosszabb ertelemben.
Amikor meg lemezes gepem volt megvettem akcioban valami 3 ezerert, de meg aznap eladtam.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
banderasz77
addikt
válasz banderasz77 #210002 üzenetére
Elég szétszórtak a tesztek, de végül is kihagyom, sokszor közepesre írták.
-
EmThor
addikt
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Wesder
félisten
Ez a CP design sokkal jobban tetszik.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #210005 üzenetére
Vàrom.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #210003 üzenetére
A fordított Xbox gomb egész jól néz ki.
-
l.skywalker
Topikgazda
Twitter-en régóta követek egy Xbox Pope elnevezésű fazont aki brutálisan jó koncepciókat alkot konzolokhoz.
Úgy néz ki fizikailag is meg fognak jelenni az alkotásai. Kiemelkedőek.
It’s happening more coming soon [link]
Érdemes megnézni a többi munkáját. Már jelezte hogy nem ez a fenti lesz az egyetlen és lesz nemzetközi értékesítés.[ Szerkesztve ]
-
banderasz77
addikt
Szerintetek ez megéri az árát?
-
Farkassacred
őstag
válasz Micsurin #209993 üzenetére
Annak a játéknak nem akkor kellett volna kijönnie, hanem sokkal később. Ez volt az egyetlen hibája szegénynek.. ..Akinek konzolja van 4k tévé/monitor mellett nem is igazán tud már ezzel a játékkal játszani, maximum borzasztó grafikán. Nem is értem, hogy miért nem javították fel one-ra végül.. így ebben a formában ingyen kéne már adniuk azt a játékot..
[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest