Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Google Chrome
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- DIGI internet
- Facebook és Messenger
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corpuscle
őstag
válasz bulikavagyok #192090 üzenetére
Futást én is átraktam az egyik alsóra hasonló megfontolásból. (Ebből is látszik, nem vagyunk kemperek, túl sokat futunk. )
Két kar nekem is elég egyelőre. -
-
nagyúr
válasz Baky1987 #192093 üzenetére
Szintén zenész? Nem néha, hanem folyamatosan... Rákerestem YT-on, ezt a videót találtam. Ez lényegében azt mutatja, h kell a mocskot kitakarítani a gomb alól, de nálam is működött. Nem használtam se alkoholt, se sűrített levegőt, csak egy kis papírdarabot forgattam meg a gomb alatt párszor, és ettől megjavult. 2 perc volt az egész.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
persil
nagyúr
Sracok
Aki szokott ilyen argentin vasarlast intezni, az tudna nekem egy picit segiteni privatban?
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Wesder
félisten
válasz mike1334 #192094 üzenetére
Allítòlag S-en is ugyanúgy fut mint a többi konzolon, csak ugye ott a felbontàs a legalacsonyabb.
Megkérdeztem LaciCRM-et, ő S-en tolja, mondta hogy szép és jò, csak a felbontàs alacsony. (ami ronthat az élményen)
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Baky1987
tag
válasz bulikavagyok #192085 üzenetére
Szia!
Mit csináltál, amitől megjavult a néha beragadó A gomb?
Köszi,
-
Madoc
veterán
válasz NoOne1976 #192089 üzenetére
Onnan hogy játszottam vele.
Amugy jött egy frissítés és mivel csak ez a verzió meg a szviccses nem volt még magyar így megnéztem. Szviccsen is frissült.[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Agonyban is van magyar felirat, és meglepően jó fordítás. Csak 4k tv-n nagyon apró, nehéz elolvasni. Meg a betűtípus sem az igazi.
Listába bekerülhetne, nem tudom ki szerkeszti.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
nagyúr
válasz Corpuscle #192088 üzenetére
Én is Kilo 141-gyel nyomulok, hibátlan az a fegyver.
A bal oldali ravaszt (célzás) középső állásban, a jobb oldalit pedig legfelül használom. Hátul csak a két alsó fül van felszerelve egyelőre, a bal oldalival futok (hogy kíméljem az analóg kart), a jobb oldalival pedig guggolok. Nálam nem jelentkezett zsibbadás, szerencsére pár perc alatt ráállt a kezem.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Corpuscle
őstag
válasz bulikavagyok #192085 üzenetére
A ravaszzár a legjobb dolog benne (leginkább ezért is vettem). Nem HC-n, Kilo-val olyan longshotokat pötyögtetek... Az alsó karokat kezdem megszokni, a kezem sem zsibbad már.
-
nagyúr
válasz AMD Power #191965 üzenetére
Jelen, tegnap ránéztem! Technikailag nem százas a játék, de ettől eltekintve nagyon ígéretes. Elolvastam pár tesztet, mindenhol agyon dicsérik kb - és egyelőre úgy tűnik, h nem is alaptalanul. Elképesztő a víz alatti hangulat, nekem tetszik a grafikája is, nagyjából a hangok is rendben vannak. És ahogy olvastam nem kevés tartalom van benne, szval biztos, h mélyebben el fogom merülni benne.
Ja! És nem tudom, h észrevetted-e, de van benne magyar nyelv![ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz ForRedGlory #191865 üzenetére
Nálad van még a hibás Elite S2? Közben én is megkaptam az enyémet, és sajnos 1 óra játék után nálam is jelentkezett a "beragadó A gomb" hibajelenség. Viszont úgy tűnik, h sikerült orvosolnom. Azóta több órát játszottam vele és még mindig hibátlan. Bízom benne, h így is marad (kopp-kopp). Szval ha nálad van még, van neked egy tippem!
Szerk.: Amúgy nagyon jó cucc, már most imádom. A hátsó füleket még szoknom kell, de a ravaszzár zseniális. CoD-ban elég nagy előny szemtől szemben.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Madoc
veterán
Mától magyar a Stardew walley Xboxon és Switch-en is!!
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
-
Wesder
félisten
válasz mike1334 #192079 üzenetére
Ultit vettem félàron, hírtelen felindulàsbòl. Nem is érdekelt, de mondom ennyiért nem hagyom ott. Kellemeset csalòdtam. A lovaglàs nem zavart, mert benyomtam a cinematic kameràt, és ment magàtòl, figyeltem a story-t. (Néha nagyon rosszul jött ki, mert útközben elgàzoltam embereket és repültem, esetleg fànak ment és repültem)
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
mike1334
veterán
válasz Wesder #192076 üzenetére
Fene tudja...attól tartok, hogy nem jön majd be. Na hétvégén nekikezdek az undeades dlcnek, meglátom, hogy megjön-e a kedv a kóvbojosdihoz
Igazából nem azt sajnálom, hogy ha miután végigvittem nem tudom eladni, inkább azt, hogy ha nem jön be, és "ott maradok vele"....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
-
-
mike1334
veterán
válasz Wesder #192070 üzenetére
Az pont mindegy, mert béna vagyok a "verekedős" játékokhoz
Csak poénkodok, köszi a segítséget előre is. Azon agyalok most, hogy vajon mennyire fog lemenni az rdr2 ára... használtan, lemezesen olyan 8k körül van, ha ennyi lenne digitálisan is, akkor nem bohóckodnék a lemezekkel...véget ért az outer worlds (nagyon király játék!), kell valami, ami kitölti az űrt...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Wesder
félisten
válasz mike1334 #192068 üzenetére
Màr töbször írtam a topikba hogy segítek ilyen esetben bàrkinek, mert pl Mortal X alapàra 20$ US Store-ban, nàlunk meg 21k jàtékpénz, na azért ez nem mind1 érted.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz mike1334 #192064 üzenetére
Nope. Kinézed mi kell, megveszem giftbe, te meg kifizeted nekem. Simple.
Egyébként US PayPallal lehet US Store-ban fizetni úgy, ahogy Bogyi fizet az US PSN Store-ban.
[ Szerkesztve ]
-
-
Bogyi007
veterán
válasz Beniii06 #192057 üzenetére
Nem ingyen vált hanem 1% a transzfer. Például ha 5000 forintért vásárolsz Aliexpressről (euróban) akkor 50 forintot fog felszámítani a vásárlásért.
Ellenben minden tranzakció után itt is gyűlnek a pontok ugyanúgy mint minden más MC esetében a kedvezményprogramnál és ezeket a pontokat ugyanúgy tudod pl. PlayIt jegyre költeni vagy Konzolvilágnál olcsóbban venni Goldot így vagy játékokat etc.Kapsz mellé bankszámlát is, Foxpostos csomagom utánvétes eladása után ide küldték az összeget és nem vontak le tőlem a küldött összegből sem.
a kártyán/számlán levő összegből bárhova lehet utalni 300 forintos díj ellenében. És mint említettem, akár Revolut kártya egyenlegét is át lehet tölteni erre a számlára. A mobilapplikáció is jól működik hozzá, v an ujjlenyomat azonosítás is hozzá, ha úgy érzed hogy a Virtuális kártyád adatai veszélyben vannak, akkor azonnal tudod azt tiltani és máris egy másik Virtuális kártyát élesíteni helyette.Nekem itthonra tökéletes ez a kártya.
(#192062) mike1334: Igaz nem Xbox Storeban, hanem PSN esetében Amcsi storeban tudok vele fizetni. Csináltam egy USA profilt a Playstationhöz amihez Usa paypal fiókot csináltam és ahhoz adtam hozzá ezt a kártyát. Direktben a kártyát nem fogadta el a PSN Store, de így Paypal fiók alá rendelve igen.
Boxon nem próbáltam ezt még ki, de majd egyszer talán megnézem, ha valami esedékes lesz esetleg vásárlásilag az USA Storeból.De szerintem ezzel a témával át kellene mennünk az Offtopicba mielőtt az orrunkra lesz koppintva...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Beniii06
addikt
válasz Wesder #192054 üzenetére
Hát, azért nem hasonlítanám a Revoluthoz. Tudomásom szerint ennél a KV-s megoldásnál nincsen több külföldi bankszámla nyitva hozzá, nem tud középárfolyamon váltani ingyen, készülékbiztosítás és utasbiztosítás sincs hozzá(opcionálisan), nincs vault a gyűjtéshez(ez pont jó lenne aki elite kontrollerre gyűjt ) és még lehetne sorolni a tucatnyi funkciót/szolgáltatást amit nem tud.
"Got any other secret weapons?"
-
Madoc
veterán
válasz parandroid #192055 üzenetére
Nem. Ez egy fizikai kártya. Előzőleg belinkeltem persilnek az akciót. Azon az oldalon el tudod olvasni.
-
parandroid
félisten
válasz Madoc #192047 üzenetére
Passz, nem ismerem a konkrét terméket. Mastercard elvileg hitelkártya. Ez nem csak a webes (netkártya) része, amit fel kell tölteni, de különben kapsz hozzá egy fizikai hitelkártyát is? Nem tudom, kérdezem.
Közben látom megválaszolták, ha jól értem, pont így működik.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Bogyi007
veterán
válasz Madoc #192051 üzenetére
Van rajta CVC kód és természetesen a Virtuális kártya is kap ilyen kódot.
Apróság, de például a Revolutos kariról is gyorsan át lehet rá tölteni az egyenleget...Onnantól lesz ez igazán fain, amikor tényleg megérkezik az a móka, amikor is a mobilos Vibert használók gombokért tudnak egymásnak pénzt átküldeni pár kattintással a Mastercardjaikra...
(#192054) wesder: Havi 199 forintba kerül összesen a díja, ami a kártyán levő összegből vonódik le.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
Bogyi007
veterán
válasz Exian #192009 üzenetére
Nekem 1 évvel korábbi szériás tévém van (UE50MU6122 - az NU7 és az idei RU7-es szériák a korábii MU6-os sorozattal egyeznek meg) és tudja rendesen igen.
Ilyen Konzolvilágos Mastercardom van már augusztus óta. Megcsináltam a komplett regisztrációt és onnantól teljeskörű MC-nak használatos. Aliexpressről is vásárlok vele, de pl Online számlákat is tudok fizetni (Vodafone, telekom), a konzolokhoz is beállítható fizetőeszköznek és ha az applikációt is használja a User akkor kap mellé Virtuális Mastercardot is hozzá...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hol találom az xboxal készített képeket pontosan?
Azaz az xbox .com-on a profil alatt látok párat de egy idő után nem tölt be többet. régieket merre találom ? -
Madoc
veterán
válasz parandroid #192045 üzenetére
Olvass mielőtt írsz. Ez nem hitelkártya. Csak a feltöltött összegig tudod használni.
-
persil
nagyúr
válasz Gebriel #192043 üzenetére
Valszeg azert, mert mint mindent, minden shop, ok is fillerekert szerzik be a szajret, igy tehat akcioval egyutt is van rajta olyan hasznuk, hogy megerje, a felhasznalok 99%-nak pedig sanszosan tobb esze van annal, hogy "dobja a kartyat" igy maskor is a konzolvilagnal vasarolnak majd. A visszatero vasarlo pedig mindig ertekesebb a boltoknak, mint az egyszeri fizeto.
Plusz, amit fentebb peterkeT is vazolt, a banki mulatsag sem elhanyagolhato tenyezo.(bar sztem sem hitel jellegu egyaltalan.)
Mondjuk ez annyibol jobb, mint a kolcsonok, hogy erre te teszel penzt, amennyit akarsz. Madoc megoldasa pl kifejezetten jopofa, hogy a sracoknak erre teszi a zsebpenzt, aztan koltik, amig el nem fogy rola.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Gebriel #192043 üzenetére
Ha már van, hátha használod. Ha már használod, hátha lemész minuszba. Ha lementél minuszba, fizeted a kamatot. Na, onnét buli a banknak. Minden hitelkártya így működik. Felénk óvatosabbak azért a népek, amcsik mindent hitelkártyával vesznek, aztán nem győznek törleszteni. Felénk inkább a személyi kölcsön megy. Na, ez kb ugyanaz, csak nem kell mindig eljátszani az igénylést, meg a hitelbírálatot.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Madoc
veterán
válasz persil #192040 üzenetére
Szokott lenni. Én a fiaimnak vettem 1- 1 kártyát, ezen kapják a zsebpénzüket. Bemész kérsz egyet, feltöltöd ott helyben vagy az appon keresztül, és megveszed vele a kontrollert.
-
persil
nagyúr
válasz Madoc #192034 üzenetére
Koszi! :)
Iszonyat jol nez ki, mar csak ezert is kell egy! :D
Es "szoktak" lenni akciok ezzel, vagy a kontrolleres tema volt az egyetlen alkalom? Igazabol vennek is egyet, ha most is lehetne.Szrk.: Most nezem ott vannak alul az akciok, nem szoltam semmit! :)
Figyelmetlenseg lvl 9000.[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
-
Wesder
félisten
Nagyon viszket a tenyerem egy Elite v2-re, màr csak a kisebb és erősebb pedàlok miatt.
-
persil
nagyúr
válasz MrPeekaboo #192031 üzenetére
"Ha már van vagy váltasz ki Konzolvilág MasterCard-ot, akkor azzal fizetve a készlet erejéig vagy év végéig 9900 Ft egy XO fekete wireless controller kábellal."
Errol irnal pontosabban, ha megkerlek? O.oEladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz Kristof_94 #192026 üzenetére
Ha már van vagy váltasz ki Konzolvilág MasterCard-ot, akkor azzal fizetve a készlet erejéig vagy év végéig 9900 Ft egy XO fekete wireless controller kábellal. Egyébként van éves gold is ugyanannyiért.
-
Kristof_94
nagyúr
Köszi, akkor szerintem várok!
Amúgy ha az RT-t lenyomom, akkor normálisabban működik az RB, szóval tuti szorul úgy is. De sajnos tavaly nyáron már így kaptam vissza a hivatalos MS szervizből... -
akooos
veterán
Szokott lenni persze. Kábeles helyett az új generációs (One S-től felfele) már sokkal megbízhatóbb Fifa ragehez meg kb mindegy, hogy mit teszel tönkre, nem?
-
Wesder
félisten
Ha kàbeles a fontos akkor tökmindegy + egy mUSB kàbel.
-
Én mindenképpen várnék Black Fridayre.
Gondolom az alap kontrollerről van szó, nem az új eliteről. 8-10 körül voltak tavaly, ha jól emlékszem. (ritkán van évközben is ilyen akció)Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék venni egy új XONE kontrollert PC-hez, mert a mostaninál sajnos elég rossz az RB gomb, gyakorlatilag mindig beragad, használható, de nagyon bosszantó. Nem konkrétan ragad be, inkább szorul, meg nem is kattan a nyomásra, mint ahogy kellene. Egyszer már szétszedtem, kitisztítottam, próbáltam helyrehozni, de továbbra sem jó.
A kérdésem az, hogy melyik típust érdemes venni, illetve hol nézzem? Szoktak black friday idején nagyobb akciók lenni? Az fontos, hogy bár van reciever-em, de jobban szeretem kábellel, mert párszor már megtréfált a vezeték nélküli kapcsolat...
Köszönöm! -
-
nagyúr
-
-
Madoc
veterán
válasz bulikavagyok #192020 üzenetére
Ugyanilyen kábel van az 1-hez is csak ugye az micro usb.
-
nagyúr
-
Exian
addikt
Meg fogom nézni a kábelt, bár nagyon valószínű, hogy a gyári kábele volt még is csak.
Megtörtént amúgy a TV csere, azért ez a Samsung több szempontból nyilván korrektebb darab, mint az a kávéfőző Viszont teljesen elképedtem, nem gondoltam, hogy tudnak egy műszaki boltban ennyire korrektek lenni. Szó nélkül cserélték, miután elsírtam a kínjaimat (4K nem megy, műsorinfók nem mennek (az sem ment tényleg), plusz voltak megjelenítési hibái, fekete/sötét részeknél zöldes-kékes foltok). Plusz még adtak 10.800 Ft kedvezményt is
Köszi akkor mindenkinek, úgy tűnik rendeződik a TV + 4K kérdés, azért ez a Samu megnyugtatóbb érzés lesz, most már azért csak-csak izgat, hogy milyen lesz 4K-ban, mert a korábbi TV csak FHD-t tudott, a projektor meg bár hatalmas kép, de csak HD.
jannid: "Tudja, ilyenem van. Ha gondolod megnézheted nálam milyen képe van, X-el használom."
Köszi a felajánlást, este már a sajátomon próbálhatom
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz l.skywalker #192002 üzenetére
EA "emberei" azt mondják, hogy nem lesz hozzáférés a hivatalos start előtt, senkinek sem.
Tegnapi és mai üzenetek is vannak ez ügyben.
Tegnap más oldalon cikk is jelent meg erről.Állítólag problémás ez az üzenet, vagy csak a hivatalos start utánra vonatkozik.
Figyelgetem még.....
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
RudY
addikt
válasz Exian #192013 üzenetére
Nincs ezzel nagy gáz, vegyél egy normális HDMI kábelt (2.0a/b megfelelőt), ha nincs meg a gyári és teszteld azzal minden aljzatban (dugdosás inkább kikapcsolt állapotban). Nincs vesztenivalód, ha lecseréled a TV-t egy jó kábelre akkor is szükséged lesz.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
Exian
addikt
Azt tudja e valaki, hogy ez a TV tudja e rendesen a box-szal a 4K-t? Lehet, hogy tudom erre cserélni ezt a kávéfőzőt.
[ Szerkesztve ]
-
-
AMD Power
titán
Az letezhet,hogy PC magyar a Nautica Xboxon viszont nincs rajta Magyar nyelv?
[ Szerkesztve ]
-
eL Geri
őstag
válasz l.skywalker #192002 üzenetére
Vááá, pont lesz még az egyhavi előfizetésemből. De hogy időm hogy lesz erre, úgy hogy az Anthem-be is belekeztem?!
-
l.skywalker
Topikgazda
Lesz a Star Wars Jedi: Fallen Order-hez is 10 órás EA Access Trial [link] (német)
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
sumi4623
tag
Sziasztk! Hol erdemes most live elofizetest venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest