Új hozzászólás Aktív témák
-
tom570
aktív tag
Ha már motoros és autós holmik..
Én rendeltem K2 waxot, féktisztítót stb.
szintén mocihoz és autóhoz egyaránt.
Jó minőség és jó ár...ha érdekel
[strefa-moto]/Give them nothing! But take from them everything!/
-
pietrrr
aktív tag
Mondjuk a paramétereknél újnak írja, de a leírásban már valóban az szerepel, amit írsz, így azért kicsit megtévesztő.
Mindenesetre itt elvileg tényleg új, és csak ~7000-rel drágább. -
czanga
őstag
LEGO szettek bevásárlása után most pl Motul észter alapú olajat nézek a Subarumhoz, és szembe jött itt, hogy kuponnal azért jelentősen olcsóbban tudnám megrendelni pl a Motul 8100 Power olaját. Viszont kérdéses számomra, hogy ténylegesen eredeti e, illetve erről a naprew_auto-ról nem sokat találtam. Inkább autókereskedésnek tűnik nekem.
Vélemény, fórumtársak?
[ Szerkesztve ]
-
pietrrr
aktív tag
Erről jut eszembe, még a hétvégén nézegettem a motoros cuccokat és elég sok felszerelés lényegesen olcsóbb Allegron mint itthoni boltokban, vagy akár még nemzetközi webshopoktól is. Különösen a Shima cuccok, gondolom azért, mert lengyel a márka.
Bár a minőségét nem tudom, hogy milyen, de értékelések alapján jónak tűnik, ennyiért meg pláne. -
fila
senior tag
köszi az ötletet
2,5 literes hammeritet az itthoni 20 ezer helyett 13,5 ezerért lehet rendelni.
Ismerős festő srácnak 20% kedvezménye van a helyi festékboltban, normál vevő meg fizetheti a magas árakat. Villanyszerelési bolt dettó, autó alkatrészeken meg jóval több a %.
Nagy (tudású) gazdaság fejlesztési miniszternek ilyenekkel kellene foglalkozni ha az inflációt elemzi.alza+ éves 20 kedvemény kód: eKDUrpgbMuqz
-
Túl sokáig ne várj.
Ha az eladó nem is válaszol, akkor meg reklamáció és pénzed kérd vissza!◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
tomci
csendes tag
Ötlet a korábbiakhoz, mit érdemes rendelni: most a festékeket nézegettem, pl. Hammerite ott 4-5 ezer, nálunk 7-8 a 0,75-ös...
-
mzso
veterán
válasz
MaxxDamage #576 üzenetére
Fura. Főleg, hogy nekem kettőnél ugyanaz a szám.
Az allegro szerint az egyik (a kettőből ami ugyanaz
) meg meg már tegnap szállításra került volna. Most már a három csomagból egy eltűnt az oldalon.
Az elsőre még mindig azt írja, hogy fel sincs adva és nem jön meg időben. A másik meg már Vecsésen van...
Amúgy a késésre nem adnak valami kompenzációt?
-
Szia,
Nekem 3 csomagba küldte el, igaz ingyenes volt a szállítás így nem érdekelt.
Rendeltem, másnap futárnál is volt a csomag és 2 napra rá nálam is volt, mind3 jött egy időben.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
mzso
veterán
Helló!
Annak mi értelme van, hogy 3 csomagban adnak fel egy rendelést? Mint nekem az egyiknél...:
Ráadásul a második kettő ugynaz a szám. Esélytelen, hogy tényleg ma megjöjjön, a követő oldal szerint még Lengyelországban van. -
Köszönöm!
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
fila
senior tag
válasz
MaxxDamage #571 üzenetére
Innen már rendeltem, rendben volt, elég sokminden van ebben a kategóriában:
[link]Ez meg a napokban jön meg, pont halas cuccok:
[link]alza+ éves 20 kedvemény kód: eKDUrpgbMuqz
-
Mr.Csizmás
titán
beérett az amőba-rinya
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Van olyan ajánlott eladó akinél van minden féle fajta hal konzerv, üveges kiszerelésben is (füstölt sprotnik) meg makréla filé, hering, stb.. ?
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
-
Jofi81
őstag
Lassan két hete, hogy rendeltem négy csomag kávét és még mindig nem adták fel. Ilyenkor mi van? Meddig várjak még?
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
A 8 rendeléses ingyenes smart akciónak már vége nem? A vicc, az, hogy hiába vannak megadva az adataim a fizetőset sem tudom bekapcsolni
Gondolom kell egy idő a rendszernek, amíg felismeri, hogy megadtam a megkövetelt adatokat ...
-
Beni2360
félisten
Ok, öreg vagyok a kocsim is szépen öregszik velem de alig léptem át a 110 e km. Két évente a bizsgánál 5-6 km emelkedik. Már nincs kit fuvaroznom csak magunkat.
De behozom a könyvet és Kijegyzeteltem mijet írnak.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
bul07
nagyúr
Nem Acea írtam, gondoltam
Ford WSS-M2C913-A, WSS-M2C913-B, WSS-M2C913-C, WSS-M2C913-D[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz
Beni2360 #554 üzenetére
Öregem 2005-ös FOCUS kombi 1.6 TDCi (HHDA) kapja a gyári ford olajat
Ha jól tudom WSS-M2C913-D kell ebbeFord Motorcraft SAE 5W-30 5liter
13407 Ft
[link]Amúgy ez az olaj tudja a A , B , C , D gyári specifikációt
Megkel nézni hogy a tiédbe melyik spec való
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
TheMartin03
aktív tag
Bakker, tegnap éjjel rendeltem egy nagy adag kv-t
-
Beni2360
félisten
Köszi az értesítés.
Most már csak egy 20 éves Ford C-Max tdi- hez kellene motor olaj ajánlat.4-5 liter.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Kecsua
tag
újabb 4000-es kupon, (20000ft elköltése esetén) beváltható 02.14-ig
-
Beni2360
félisten
Kérdésem lenne, a Smart ingyenes szállitásán belül ha most két eladótol vásárolok 5-5 e felett, az egy szállításának vagy kettőnek minősül ?
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
PuffyDog
aktív tag
válasz
TheMartin03 #548 üzenetére
Szerintem nincs baj velük.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
bul07
nagyúr
Én nem linkelem az eladót akitől rendeltem mert csak egyszer rendeltem tőle, így nem vállalok érte felelősséget hogy bárki az én ajánlásomra tőle rendeljen és esetleg kár érje.
Mint tudjuk rossz óra is naponta kétszer pontos időt mutatja.( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
PuffyDog
aktív tag
válasz
TheMartin03 #544 üzenetére
Linkeld be legalább az eladót ilyenkor. Nem vágyunk köcsögök, nem vásároljuk fel az összes monitort előled nyugi.
[ Szerkesztve ]
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
TheMartin03 #544 üzenetére
Googleban visszakeresheto az elado? Weboldal, fizikai szekhely mapson, streetview?
-
TheMartin03
aktív tag
Mernétek monitort rendelni Allegro-ról?
Elvileg Smart-al a szállítás, és visszaküldés is ingyenes, az eladó 98,7%-os.
Garanciáról mondjuk fogalmam sincs. -
PuffyDog
aktív tag
Nálam:
#megbizhatoelado
#GLOBAL_MAKS kutyakaja
#euronaft háztartási cuccok, fogkrém, mosószer stb.
#sklepsolidclean One Shot légfrissítők=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
Sonja
nagyúr
#megbizhatoelado
aj_sklep - Ebook olvasó tokot rendeltem, minden rendben volt.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
pietrrr
aktív tag
#megbizhatoelado
EightCafe - Őrölt kávé. Három félét is rendeltem, nekem mindhárom bejött.
Mediaalertpolska - Vízszűrős kancsó (Laica).
PlanetaAgd_pl - Vízszűrő betét (Laica bi-flux F4S).[ Szerkesztve ]
-
Lackki
őstag
#megbizhatoelado
#OstroVit (vitaminok, tápkiegek (proteinbuilder-es srácok szerint egyik legjobb gyártó))
#Apisfhu1 (élelmiszerek)
#DrogeriaGaja (drogéria cuccok, airwick freshmatic klón utántöltő Arola néven, Pink Stuff)
#powerlook (Ziaja cuccok)
#schroniskobukowi (olasz lisztek, olasz ételek, olasz san marzano szószok)
#yankeecaffee (szemes kávé)[ Szerkesztve ]
Privátot hamarabb észreveszem
-
Mr.Csizmás
titán
#megbizhatoelado
#Blue_Orca_Coffee (szemeskave)
01.27. 23:11 rendeles
01.29. 12:02 DPD ertesites csomagpontrolA kavek 01.23-24-25-i csomagolasuak.
-
PuffyDog
aktív tag
Uh, ez nagyon jó ötlet volt.
-
Lackki
őstag
#megbizhatoelado
#naturalnosci-pl (jemy jemy levesek és frupp cuccok)
#Ravenol_Polska (motorolaj 40-50%-val olcsóbb mint itthon)
#agroplon1 (virágföld, keramzit)
#Kawa365_pl (édesség, nassok)
#mojacera_pl (Ziaja cuccok)Privátot hamarabb észreveszem
-
BagyiAti
tag
#megbizhatoelado
#bakaliano-sklep (magok)
Illetve leírom kiktől vásároltam még eddig, lehet lesznek átfedések másokkal és akkor azok is mehetnek a listára akár:
EXPRESSDELIVERY, KupiszMiTo, www_games4you_pl, JMT_Group_pl, unijon, BazarZdrowia
AlzaPlus+ éves tagság 20% kedvezménnyel. https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=YtrGMpK6ZEKd | BestSecret meghivót küldök privátban
-
válasz
PuffyDog #532 üzenetére
Én eddig elégedett vagyok vele, igaz még az ingyenesen kapott van használva.
-
PuffyDog
aktív tag
válasz
MaxxDamage #531 üzenetére
Ment természetesen.
Persze először törölték, merthogy sértő, utána megfogalmaztam máshogy.
Az a baj, hogy pont karácsony előtt fizettünk elő egy hónap Smartra próbaként. Ez nem nagyon jött be.[ Szerkesztve ]
-
válasz
PuffyDog #514 üzenetére
Én vissza kaptam a 4 ezres kuponom is és újra fel tudtam használni...érdekes a te eseted!
Ja és menjen az eladónak egy negatív értékelés, az a minimum!
[ Szerkesztve ]
-
st6969
őstag
válasz
PuffyDog #519 üzenetére
Sajnos ugyanígy tud szívatni eladó adott esetben kuponos rendelésnél (nem feltétlen Allegro)... Megrendeled kuponnal, mivel így nyilván megéri neked. "Valami" történik a csomaggal (nem jön, késik, valószínűleg soha fel nem lett adva, stb...), így pici vita után "készségesen" visszautalja az eladó amit kifizettél, de ha újra akarod rendelni, akkor már kupon sehol... Mondhatjuk, hogy kár nem ért, mert a pénzed visszakaptad, de mégis, mert elment vele x heted, pazaroltad az időd vitára, máshonnan nem rendelted meg, mert minek, lehet, hogy közben kényszerből csak vettél valamit, mert muszáj (kutyakaja pl.), stb...Valóban bosszantó tud lenni az ilyen.
Egyébként sok erőt és kitartást -
Lackki
őstag
válasz
PuffyDog #527 üzenetére
41 rendelés, 1 hibás
ott használt gyári autórádiót vettem, és nem azt küldte amit hirdetett hanem egy majdnem ugyanolyat. Kérte h küldjem vissza saját költségen, és ha megjött visszautalja a postaköltséggel együtt. Nem fogadtam el, behívtam allegrot. Egyből ő küldött futárt és amint átadtam, 1 órára rá már jött a visszatérítés.
-
PuffyDog
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #523 üzenetére
Már én is jobban figyelek. Kávé mindig megjön nagyon gyorsan. Eddig volt összesen 12 rendelésünk. Abból 3 bukó. Az energia italos, most a kutyakajás és a kettő között volt egy egér, amit újként hirdettek, de használt volt és nem működött. Ez 25% hibásan/sehogy nem teljesített rendelés. Az azért sok.
-
-
Lackki
őstag
válasz
Mr.Csizmás #523 üzenetére
lehet itt is érdemes lenne #hashtagelni a megbízható boltokat ahonnan már rendelgettünk.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
PuffyDog #514 üzenetére
side note, hasonlít az emag marketplace-s foshalmaz esetekre, amikor random mutyisztáni meg bukaresti panelcímesek adnak el hamis cuccot.
a múltkori sztorid óta ráálltam arra, hogy az értékelések számát nézem, ha ilyen 2-3000 felettiből jön ki 4.8 és hasonló score, az talán nem lehet baj. btw sajnálom, mert ha jól emlékszem én is rendeltem innen nasit, és megjött rendesen.jobbulást
-
PuffyDog
aktív tag
Az az energia italos volt. Lehet kitiltották.
Gondolom rendeltek tőle páran és nem egyedi eset volt, hogy olyan állapotban érkezett, mint nekem.=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
PuffyDog
aktív tag
Aktív vagyok ott is. Azt tök megértem, ha egyértelműen elárazás van és nem küldik. Vagy van egy akciós készlet és ha elfogy már más áron megy.
Viszont jelen esetben a csomag elveszett. Itt az eladó nem csomagolta be rendesen valószínűleg.=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
PuffyDog
aktív tag
Mit nem értesz?
Segítek jó. Rákos beteg vagyok. Rohadtul nincs pénzem jelenleg semmire, elköltök 23 ezer Forintot kutyájára, az írt 3-4 nap helyett várok 3 hetet. Kutyakaja sehol. Kérem hogy küldjék újra mert plusz 5000 Ft lenne ugyanez a rendelés.
Erre visszatérítést ad.Érted? Vagy így se? Ha veszek 20db valamit X összegért akkor nem akarok ugyanazért a 20db valamiért X +5000 összeget fizetni. Ahogy azt sem akarom hogy az X összegért csak 18db valamit kapjak.
Ameddig a csomag nem kerül átvételre addig igenis a feladó felel érte.[ Szerkesztve ]
-
PuffyDog
aktív tag
Egyre nagyobb szemét ez az Allegro is.
[link] itt, korábban írtam az energia italos sztorit.Most pedig kutyakaja. Január első napjaiban rendeltem és sehol semmi. Kiderült, hogy elveszett a csomag. Akkor még volt Smart-om, most már nincs. Az eladó erőltette, hogy visszafizeti a pénzt és rendeljem újra.
Na most már az egész pakk olyan 3000 Ft-al drágább és jön rá a szállítás is, szóval majdnem 5000 Ft-al kerül többe.
Emiatt én meg erőltettem azt, hogy küldje újra a rendelt termékeket. Az Allegro közbe lépett, írt a vitába, hogy Tisztelt eladó, a vevő a termékek újraküldését kéri. Kérjük küldje azokat újra és töltse fel ide róla a bizonylatot.
Eltelt körülbelül néhány óra, és elkezdte visszatéríteni a rendelést.Nem számít mi történik itt. Az se amit a support ír. Mocskos sz@rháziak. Elmehetnek a ...
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz
BagyiAti #512 üzenetére
Köszi, de előbb fordítottam magyarra, de nem találtam az opciót míg nem léptem be.
Mostmár rendben van.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
BagyiAti
tag
válasz
Beni2360 #511 üzenetére
"Select "KONTO", then "Ustawienia konta" and "Ustawienia lokalizacji". In this tab you can change the delivery country, language and currency."
[ Szerkesztve ]
AlzaPlus+ éves tagság 20% kedvezménnyel. https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=YtrGMpK6ZEKd | BestSecret meghivót küldök privátban
-
Beni2360
félisten
Mi a francot kell csinálni? Állandóan a Lengyel oldal jön be az appban?
-
válasz
Mr.Csizmás #494 üzenetére
Ugyanez. A legutóbbi 2 kuponosztáskor kizárólag a mallos fiókra nem kaptam, a másik 3 direktben allegrora regisztrált fiókunkra viszont igen.
binor91 felhasználónak 414 pozitív és 0 negatív értékelése van az oldalon! Regisztráció dátuma: 2010-10-24 15:28
-
tomci
csendes tag
jó kérdés, még csak egyet rendeltem, kíváncsiságból, hidegen sajtolt meg szuper kézműves amit vettem, mégis 'tök' más mint pl. a Grapoilaé... Nem azt mondom, hogy rosszabb, csak más, mint 2 vörösbor...Szóval eleszegetem, de fogok másik gyártót is kipróbálni, ha elfogy és majd kialakul, melyik a tutti.
-
pazola
tag
Tökmagolajból mit érdemes?
Nálunk most a sparos natur bio a referencia, ennél kellene olcsóbb/jobb, ha létezik olyan.Egyébként aki nem tudja, hogy mit vegyen, annak korábban betettem már egy képet, a nagy részét még nem kóstoltuk, de amit igen, azt simán megérte megvenni... annyira, hogy konkrétan, ha nem lesz más (tökmagolaj pl.), akkor újra fogok rendelni belőlük. A legkorábbi március/áprilisig jó, de több csomag nyárig, szóval a lejárat miatt sem aggódom. Úgyse tart ki addig, nagyon finomak
-
Rellind
senior tag
válasz
nevemnetudd #485 üzenetére
Ha már hal... Tonhal,a csípős Rio Mare-ra vagyok rákattanva, ahhoz hasonló is jó lenne.... Nem rendelt valaki?
-
tisn
addikt
válasz
nevemnetudd #485 üzenetére
az a lazackrem az finom?
tonhalat napraforgo/olviaolajjal nem latott valaki jo aron?
itthon a lidlis lesilanyitottak megdragitottak -
tisn
addikt
tehát csak amiatt vásárolna, hogy a kuponokat el tudja használni. Erre írtam, hogy Én nem szoktam csak azért rendelgetni, hogy a kuponokat elhasználjam. Durva.
mi meg azt irtuk, hogy szoktunk csak azert rendelni, mert olcso: olyat ami elall a spajzban. ha ket ev mulva eszem meg, akkor ket ev mulva...
errol szol a sporolas.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest