Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianni85
veterán
válasz bulikavagyok #99574 üzenetére
Számomra x-en pont a ryse, sunset és quantum volt kihagyhatatlan, ps-en meg uc4, és infamous. A horizon király de nem volt meg a wow-faktor. Most meg a nioh-ra vagyok rágyógyulva
Mivel egy éve full csend van érdekes x játékok terén, ezért most váltottam és bármikor el tudom kérni 2 haverom gépét ha a semmiből jönne valami kihagyhatatlan cucc. Kíváncsian várom az e3-at. Ugye sony már tavaly demozott cuccokat amik idén vagy jövő év elején jöhetnek, ms meg semmi -
brumi1024
veterán
"három és fél év alatt ami vmennyire érdekel: az Uncharted 4, a Last of Us és most a Horizon Zero Dawn."
És ebből 2 teljesen új és kifejezetten jól sikerült IP (utóbbit év játéka esélyesnek tartják, szerintem simán megérdemli). Ezzel szemben a másik oldalon ott van az a fránya 5-ös és 4-es szám, mindegyik nagyon sokadik rókabőr... A Ryse és QB pedig nem konzol exkluzív.
De egyébként látszik, hogy eltérő a politika, az MS nem lő a PC tulajokra az exkluzív címekkel, míg a PS igen.
[ Szerkesztve ]
-
Steelheart2
őstag
Igen,van goldom.Mist részletesebben utánnanéztem és a számlámon csak most jelzi a mult heti EA acces előfizut 1 évre.Az kerül annyiba.Igy már értem az egésszet.Csak megzavart a dátum,mert a mait irja és ma csak a Tomb Raidert vettem.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
StLui
veterán
válasz Steelheart2 #99594 üzenetére
Pedig most is 1900 és 1500Ft-ért (gold ár) írja, de amikor véglegesíted ott az összeg, nem nézted?
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
pzstm
titán
válasz Steelheart2 #99594 üzenetére
Golddal 1497,5 Ft-ot akar levonni nekem...van Goldod?
ha igen ügyfélszolgálat segít
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Ma délután megvettem a Tomb Raider defi editiont és a honlapon kb 1500 Ft volt irva.Most nézztem és 5990 et vont le a számlámrol.Ez lehetséges?Előfordul hogy igy változtatnak az áron?
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
l.skywalker
Topikgazda
Aprilis 15. star Waes Celebration keretein belül Battlefron II első betekintés.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
gorgocska
tag
Sziasztok !!! kis segítség kellene előfizettem az EA Acces-re a számítógépen csináltam meg a tranzakciót,
8.-án jött az email hogy köszönjük a vásárlást kaptam egy Számla azonosítót stb majd jött egy másik is amibe ez állt : Ezt az üzenetet azért küldtük, hogy megerősítsük, megvásárolta a következő Microsoft-termékeket:Termék(ek)
12 Month Subscription
– 12 Month Subscription
Ár: 5 990,00 Ft
Mennyiség: 1
de nem aktiválódott az előfizetésem valakinek valami ötlete?És az a furcsa hogy ezek az üzenetek nem az outlook-os email-emre jött hanem a számítógépen belül(win 10 ) a posta üzenetei között találtam meg.és amikor régebben meg vettem egy játékot akkor pedig a sima outlook-os címemre jött az igazolás.aki tud segítsen köszönöm !!!Tcl 55c835, xbox 360,xbox SS 512gb,,Ps5
-
Medocsabi
addikt
válasz IntelKiller7 #99588 üzenetére
+1
Nekem törzsgyökeres kockaként mindegyik ilyen régi aaa cím megvan pc-n
Pl mostanában a skyrimet kezdtem újra,überrohadék mágus elfként (persz semmi csalás,semmi player.additem xxxxx... )[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
-
eL Geri
őstag
válasz r.levente75 #99586 üzenetére
Elkaptad a lényegét Én is imádtam!
Lehet elő kellene vennem a lemezt -
r.levente75
addikt
Ez a Ryse: Son of Rome, igazi hentelős játék. Nem rossz.
-
Chereiose
addikt
1 hetes Xbox One S kontrollerem ugyanazt csinálja, mint a régi fekete, hogy ha oldalra húzom, akkor így kattog a joystick és pontatlan lesz az egész, pl. fifában más felé fut a játékos. Ugye a gépre beregisztráltam a garanciát, ami márciustól él, de kontroller esetében hogyan kell intézni ezt? Nem boltból vettem, de tudtommal nem kell blokk ehhez. Hogyan tudom bejelenteni, mert a honlapon kontrollert nem lehet regisztrálni
-
oriic
HÁZIGAZDA
Call of Duty: Black Ops II is now backwards compatible on Xbox One
Live-Die-Respawn
-
NyMRooD
őstag
Igen, ez még csak a hardverről szólt, de korábban írtam is, hogy a híroldalak egy kicsit megtekerték a hype-ot és sokan már most vártak a játékok terén is változást.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
gduck
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #99529 üzenetére
Nálam 2500...
Viszont most váltottam be egy 12 havi kártyát és 13 hónapot írtak jóvá
-
Siffredi
senior tag
-
Hunt3r22
őstag
Nem vagyok elájulva a mostani akciótól..
Xr
-
nagyúr
válasz NyMRooD #99565 üzenetére
Most a teljesítményről volt szó.
De ha már az exkluzívok szóba kerültek -mert úgy veszem észre, h ez a PC-sek és a PS fanboyok legújabb vesszőparipája- akkor el kell, h mondjam, h szerintem mennyire túlértéket tényező ez. Három és fél éve van meg a boxom és ennyi idő alatt a Forza sorozaton kívül (ami miatt mondjuk a box mellett döntöttem anno) csak két exkluzívra tudtam tiszta szívvel azt mondani, h örülök, h nem maradt ki az életemből: a Halo 5 és a Gears 4. A Ryse még úgy ahogy elmegy de például a QB szinte értékelhetetlen számomra. -egyiket sem játszottam még végig, pedig itt vannak az accountomon.
Persze megértem ha vkit ez jobban izgat, de szerintem az átlag gamer (mint én) nagyrészt multiplatform címekkel játszik. Én azokat szeretném a lehető legjobb minőségben a vásznamon látni anélkül, h gamer PC-t kelljen építenem és fenntartanom.
De PS-en sem jobb a helyzet ezen a téren, sőt! Ott három játék jelent meg három és fél év alatt ami vmennyire érdekel: az Uncharted 4, a Last of Us és most a Horizon Zero Dawn. Ennyi és eggyel se több. Hónapokkal ezelőtt segítettem egy haveromnak PS4 Pro vásárlásban, és megbeszéltünk egy pár hetes gépcserét, h az ottani exkluzívokat is kijátsszam, de miután legalább háromszor elodáztuk ezt a dolgot már teljesen letettünk róla -ennyire érdekel kb. Egyébként nem túl bonyolult dolog megvenni egy használt gépet és miután max egy hónap alatt kijátszod az adott platform exkluzívait továbbadni szinte nulla bukóval.hackeeeee: Tényleg fura, h ennyi szakág bekerül ebbe a játékba. Remélem nem buknak bele. Nagyon várom már.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
pzstm
titán
válasz l.skywalker #99558 üzenetére
azt a cikket nem árt a picit jobban hozzáértőknek elolvasni
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
eL Geri
őstag
Pontosan melyik csoportról is van szó?
Erről? https://www.facebook.com/groups/x1hungary -
EmThor
addikt
Hat a Dragon Age-et mégsem talaltam reggel az ea access-ben még.
Viszont a Batman Arkham Knight Premium vegre jo árban volt, azt behúztam.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
pzstm
titán
este hattól egyébként fogok felkérésre beszélni kicsit FB live keretein belül a Scorpioról amit eddig tudunk (nyilván semmi nem publikus infót nem fogok mondnai)
aki Facebookon az Xbox Hungary csoport tagja, az ott követheti és kérdezhet majd
-
turikoczka
aktív tag
Minden sale közben:
"Vajon azért akciós mert hamarosan goldba kerül"
-
H4rt1g4n
tag
válasz RobexX10 #99518 üzenetére
Én végigvittem (még valami korábbi leárazáson vettem meg), kimondottan tetszett.
A történetben voltak hézagok, mert ez volt az első Deus Ex játékom, de kifejezetten élveztem. Jó a sztori, és minden küldetés többféleképpen vihető végig (lopakodva, vagy ajtót berobbantva és puskát durrogtatva)
XONE gamertag: TheZolee88
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #99555 üzenetére
Hejj, tán konkrálni akarnak kicsit a Codemasters-el? Oké, ez nem teljes rallijáték, de tőlük ez fura.
Véleményem szubjektív...
-
NyMRooD
őstag
válasz Medocsabi #99562 üzenetére
Na éppen ezt érti félre mindenki, mind az MS, mind pedig a Sony megmondta, hogy ez nem generáció váltás.
l.skywalker (#99558): Pontosan.
Bulikavagyok (#99563): Én megértem azokat is akik temetik a gépet, azért teszik, mert ők exkluzív játékokat akarnak, és e terén (még) nem villantott az MS és félnek, hogy nem is fog. Azoknak akik olcsón akarnak játszani ott a One akik meg szép grafikával (és relatíve olcsóbban) azoknak ott lesz a Scorpio.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Siffredi
senior tag
válasz l.skywalker #99549 üzenetére
Nem is mondtam, hogy az összes címet lecserélik, hiszem akkor nem tartana sokáig a szolgáltatás...
Pont elég, ha azt veszik ki a kínálatból, amivel még játszanál... Ezzel ugye arra fogják ösztönözni a usereket, hogy vegyék meg azt...
Ha tippelnem kellene, akkor beletesznek majd kb. 90 kisebb, állandó játékcímet, és a fennmaradó 10 helyen fogják váltogatni a nagyobb címeket. Bár lehet a 10-el sokat mondtam...
-
nagyúr
válasz NyMRooD #99556 üzenetére
Szándékosan túloztam egy kicsit, de egyébként szerintem volt már itt olyan, aki ezt is kétségbe vonta. Engem egyébként inkább az zavar, h sokan vannak akik már előre temetik a gépet, és próbálják más emberek lelkesedését is letörni. Nem vagyok szakértő, de ezerszer leírtam már már, h átlag júzerként mit várok az új géptől - amit minden valószínűség szerint meg is fogok kapni.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Medocsabi
addikt
válasz l.skywalker #99552 üzenetére
Én alapvetően minden konzol megjelenését üdvözlöm,a verseny még sosem ártott a piacnak. Sokan hördültek fel (első napokban én is) hogy milyen gyorsan kijön az új generáció. De ezt valamiért sokan kötelezőnek érzik a váltást, holott a MS egyértelműen kijelentette hogy mindegyik platform támogatása megmarad. Amíg ez így lesz,addig nekem jó a mostani,szerintem én év végén egy ps4 slimre nevezek be,az exkluzív címek miatt. A grafika részemről teljesen elfogadható,ha "csak" DOOM,RYSE,TOMB RAIDER,GTA,WITCHER szintű játékok lesznek boldogan maradok a "retró" xnox one-nál
-
oriic
HÁZIGAZDA
Project Scorpio supports FreeSync and next-gen HDMI - Support for new display tech ensures no screen-tearing and reduced stutter.
Live-Die-Respawn
-
interstate76
addikt
Ha így lesz, akkor mi, One S-tulajok is jól járunk, ugyanis a skorpióra írt játékok - elvileg - szaladni fognak a mi vasunkon is. A használt One-ok ára már így is szépen lejjebb ment (nem tudom, ez mennyiben köszönhető a skorpiónak, de némi köze biztos van hozzá), szóval sok szempontból jól jár(hat) az is, aki nem feltétlenül rohan a legújabb technológiáért.
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz NyMRooD #99556 üzenetére
Egyrészt igen. Másrészt pedig nekik most nem az volt, hogy 2 lépéssel kerüljenek a Sony elé, hanem, hogy felzárkóztassák amit a One kontra PS4-el elvesztettek és hogy egy kicsivel a PS4 fölé tudjanak licitálni. Tény, hogy 170k körül árért (ha kb. igaz, akkor ennyi lehet a nyitó) ez valakinek talán kicsit soknak hat, de elég megnézni, hogy 134ezres nyitó áron mennyi PS4 Pro fogyott.
És csak jönnek a Scorpio updatek, jönnek és jönnek:
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
pzstm
titán
válasz l.skywalker #99553 üzenetére
szerda-csütörtökre tervezik utolsó folyosói pletykáim szerint
-
NyMRooD
őstag
válasz bulikavagyok #99524 üzenetére
Szerintem a natív 4K-t senki nem vonta kétségbe, ez ár kérdése, csak sokan elfelejtik, hogy MS megmondta, ez egy prémium konzol lesz. A másik dolog a sajtó akkora hype-ot csinált a múltheti leleplezés előtt, hogy mindenki nagyon sokat várt (valami olyasmit amivel a mostani "vesztes" helyzetből fordíthatnak és ez a többségnek nem egy erősebb konzolt jelent, szerintem), pedig ott is világosan megmondták előre, hogy csak specifikácó jön, mert E3-om alatt a játékokra akarnak koncentrálni.
-
nagyúr
Élni és élni hagyni
-
eL Geri
őstag
Nekem csak egy bajom van vele:
Vehetem meg, mert szeretném az aktuális generációt, de ezt nem 6-8 évente, hanem 3-4 évente tehetem meg. Legalábbis most így néz ki. De ez van, pont! Egyébként ígéretes gép![ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Alpha Usereknek jövő héten jön az egyedi profil fotó választás?
-
l.skywalker
Topikgazda
Ez szükségszerű lépés. Mármint az egész Scorpio dolog. Ez az amit nehezen fogad el a felhasználói közeg,hogy ez leginkább a fejlesztők visszacsalogatásáról szól. És ha a fejlesztőknek tetszeni fog, akkor be fognak kussolni a felhasználók is és nyálcsorgatva fognak leülni játszani.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz l.skywalker #99545 üzenetére
ez most az lesz, hogy deveknek miért és miben jó
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Siffredi #99546 üzenetére
Szerintem nem cserélik le az egész könyvtárat havonta. A hivatalos oldalon ez áll:
Minden hónapban új játékok válnak elérhetővé, így mindig bőséges választék áll a rendelkezésedre.
Ez nálam inkább azt jelenti, hogy havonta fog bővülni a kínálat (persze ebbe beletartozik az is, hogy lesz ami egy idő után kikerül)
Nem?
(#99547) eL Geri: sose mondtam, hogy magasak az igényeim
[ Szerkesztve ]
-
eL Geri
őstag
válasz l.skywalker #99543 üzenetére
A Metro nagyon összetett játéknak tűnt.
Én az elsővel játszottam PC-n, (és a második elejével is), de nem volt egyáltalán bonyolult. Klasszikus fps mechanika, még csak nem is open world.
-
Siffredi
senior tag
válasz l.skywalker #99543 üzenetére
A game pass személy szerint nekem nem tűnik túl jó dolognak, legalábbis elsőre. Ugyanis havonta váltogatni fogják a kínálatot, én pedig szeretek maximálisan kijátszani egy játékot (már amennyire sikerül persze).
Viszont ha megelégszel csak a kampány végigjátszásával, vagy csak belekóstolnál a játékokba, akkor neked találták ki a game pass-t.
Tudom, most lesz valaki, aki azzal fog jönni, hogy az adott havi játékot meg is lehet majd vásárolni kedvezménnyel, de annak ajánlom figyelmébe a mostani sale-t, kb. hasonló kedvezményre lehet majd számítani ott is...
-
l.skywalker
Topikgazda
Ez a cikk is jól belemegy a részletekbe.
Ez a kép érzékelteti igazán, hogy miért veszítette el a fejlesztők érdeklődését az MS az Xbox One-al. (és még az S sem tudott ezen sokat javítani)
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
jogos...csak amolyan időtöltés miatt fogom elolvasni a cikket, ami nyilván tuti kamu
-
l.skywalker
Topikgazda
Lehalt pár szerver a melóban, volt időm megnézni pár gameplay videót.
A Shadow of Mordor nagyon eltalált, ami az irányítást illeti - tetszetős. A Just Cause 3 is tetszik, de egy eszetlen rohanásnak tűnik elsőre a játék (kicsit too much, hogy van horog, ejtőernyő, siklóernyő, wingsuit...)
A Metro nagyon összetett játéknak tűnt, szeretem az ilyeneket, de jelen életemben nem tudnám végigvinni és tuti hogy lesz a Game Pass-ban vagy még ennél is olcsóbban.
Igazság szerint bíztam benne, hogy a nagyobb címek, mint a Battlefield 1 esetleg lesz valami orbitál akcióban, és habár nem rossz ár a standard verzióért ez a 11k HUF, de ebben a hónapban nem költenék rá. Inkább spórolok, hogy meg tudjak venni majd egy verziót minden DLC-vel együtt.
Holnap jön a gép. Első körben úgy is EA Access meg a már meglévő Gold játékok lesznek terítéken.
-
rdt89
addikt
Igen én is így látom, hogy lehet marha nagy lehúzás de cserébe olyan tartalmat ad amit más játék nem nagyon, plusz az alap csomag is elég bőséges.
-
interstate76
addikt
Nekem Chrome-ban 2.500,- Ft-ot ír (akkor is, ha kijelentkezek a fiókomból, amihez van élő előfizetésem), de mindegy is.
Más (vissza a Spring Sale-hez): szerintem a Tomb Raider Definitive Edition is nagyon megéri az árát, csak efelett eddig elsiklottam.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Dirt 4 -12 ezer Ft Store-ban. Akit erdekel most rendelje elo, mert valszeg hibas az ar.
Live-Die-Respawn
-
Knobber
aktív tag
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz konzolbéci #99532 üzenetére
Szerintem csak akkor 200Ft, ha nincs élő előfizetésed, korábban így volt.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
csendes tag
ha van élő előfizetésem ( 1 hónapos) ami pár napja lett megújítva (automata megújításon van) és én most veszek még 1-et 200 ftért, akkor az a következő hónapra kerülne nekem 200-ba, vagy ezt már buktam úgy ahogy van..
-
eL Geri
őstag
válasz interstate76 #99528 üzenetére
Igen, ez csak annak szól, akinek épp nincs előfizetése... mintegy beetetés
-
eL Geri
őstag
Köszi!
Már javítottam, Firefox alatt nem jó a kijelzés. IE-vel jó!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz eL Geri #99527 üzenetére
Nem.
Simán az Xbox.com-on az Xbox Live → Csatlakozás az Xbox Live szolgáltatáshoz menüpont alatt a nagy zöld "Csatlakozz ma" gombra tenyerelve adja.Szerk.: és Chrome-ban is működik.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz djnice #99525 üzenetére
Értsd jól: egy havi goldot lehet venni most 200Ft-ért 2500Ft helyett, az xbox.com-on.
-
djnice
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #99523 üzenetére
Hol van havi 200 Ft-ért Gold előfizetés?
-
nagyúr
Kár minden szóért! Az itteni szakérők már úgyis felvilágosítottak minket minden fontos tudnivalóról. A Scorpio egy gyenge sz@r lesz, és semmit nem fog futtatni natív 4K-n -legfeljebb a dashboardot.
rdt89: A Forza sorozat lett az elmúlt évek legnagyobb lehúzása konzolon. Csak azért nézem el neki (és hagyom magam lehúzni), mert amúgy egy baromi jó játék.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Megint él a 200 Ft-os havi Gold.
-
rdt89
addikt
válasz Siffredi #99514 üzenetére
Nekem meg van az Ultimate és a Blizzard Mountain-t nem tartalmazza egyedül, bár igazad van, hogy ennyi pénzért beleférhetett volna. Lassan ott tartunk, ha egy játék kell a kiegészítőivel együtt 100k lesz lassan.
(#99515) btf:
Igen tudom, hogy így van, csak nem értettem a hozzászóló milyen DLC-ről beszélt, de már tisztázódott minden. -
pzstm
titán
Jön egy még durvább, még szakmaibb, fejlesztői szempontból kivesézett hír holnap a Scorpio-ról:
-
RobexX10
aktív tag
Sziasztok!
Deus Ex: Mankind Divided próbálta valaki? Mik a vélemények róla?
-
Jovanny2
őstag
válasz interstate76 #99427 üzenetére
Nekem is lefagyott 2x az utóbbi időben, mindkétszer a Fallout Shelter menüjében, amikor hosszan nyomtam a kontroller bekapcsoló gombját, hogy kilőjem a boxot...
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
aktív tag
Egyelőre a Blizzard Mountain jött ki, + jön majd még egy DLC. (valószínű Porsche lesz)
Az Expansion pass ezt a kettőt tartalmazza.
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
Siffredi
senior tag
Nem tudom, milyen dlc-k vannak a játékhoz, de ahhoz külön meg kell venned az expansion pass-t.
Teljes áron az ultimate edition majdnem 30 ezer, plusz ahhoz még hozzájön a season pass 12 ezres teljes ára, és ha akarsz még plusz autókat, akkor megveheted a car pass-t 10 ezerért...
Ezek most akcióban 17,5/9/5,2k.Rendben, hogy most ezek akciósak, de akkor is irreális, amit elkérnek érte...
-
Akelaus
senior tag
Halihó!
Áttanulmányoztam én is a listát. Sok játék nem maradt fenn nálam, de ezeken elfilózom:
Dead Island definitive coll.
Wolfenstein- The new order (ezt mondjuk pc-n végigvittem)
Sniper elite 3 Ultimate edition.
Ha jól emlékszem olvastam itt a S. E. 3 nem lett a legjobb. Valaki játszott vele? -
Csapoati
nagyúr
Nem nagyon érdemes venni semmit, ha úgyis jön a Game Pass.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Siffredi #99506 üzenetére
Most nézem a gameplay videókat. A just cause 3 irányítása és akciója tetszik. A metro kicsit vontatott hozzá képest, de a shadow of mordor még mindig elsőbséget élvez.
Azok, amik most nagyon olcsón vannak gyanítom vagy beesnek Gold-ba egyszer vagy az év folyamán még megkapják ugyanezt az árat. Illetve nagyon nagy kérdés az Xbox Game Pass... lehet, hogy addig ezeket az olcsó címeket nem nagyon kéne megvennem
-
Siffredi
senior tag
válasz l.skywalker #99497 üzenetére
A metro packot én is annyiért vettem a karácsonyi sale alatt, attól már biztos nem lesz olcsóbb, 2 teljes játék 1200 Ft-ért, szerintem instant get.
A shadow of mordort szintén a karácsonyi vásár ideje alatt vettem meg, 10 dodóért, annyit simán megér, nekem nagyon bejött a játék.
A wolfensteineket pedig most vettem meg, szerintem nem sok 2000Ft/db értük, ha lemezesen venném meg, majdnem annyi elmenne a postázásra is
A múltkor vettem meg a zombie army trilogyt (asszem ez a neve), de a sniper elite tetszett még x360-ról, így megvettem most a 3., ultimate version-t.
Szerintem még behúzom a lara croft temple of osiris-t, és ennyi lesz nekem most ez a húsvéti sale.
Ui.: az milyen már, hogy a forza horizon 3 ultimate-ben nincsenek benne a dlc-k...?
-
debcamp
aktív tag
A metro redux bundle volt korábbal DWG-ben, akkor lemaradtam, most még olcsóbb is ha jól emlékszem párszáz forinttal,mitn akkor.. 2 full játék megéri ezt a pénzt bőven, behúztam. GYÚ játékkal nem játszottam soha.. érdekes lehet ez a SoM..
-
pzstm
titán
válasz l.skywalker #99502 üzenetére
igen, arra gondoltam
-
l.skywalker
Topikgazda
'pardon? Mármint te is megveszed a Shadow of Mordort? Vagy mi? Vagy hogy mi? Nekem ma még hétfő van és ezt kitart csütörtökig. Pénteken meg már hétvége. Szóval, homályosíts fel
-
pzstm
titán
válasz l.skywalker #99500 üzenetére
lehet én is, hogy meglegyen digitálisban
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest