Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmThor
addikt
Xbox One:
The Lego Movie Video Game: $29.99 => $ 9.90
Diablo III: Reaper Of Souls - Ultimate Edition: $59.99 => $30.00
Lego Marvel Super Heroes: $19.99 => $5.00
Lego Batman 3: Beyond Gotham: $59.99 => $29.99
Lego The Hobbit: $29.99 => $12.00
Lego Batman 3: Beyond Gotham Deluxe Edition: $74.99 = > $44.99
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Féloff, de mivel One-ra is jön a Battlefront, talán érdekel pár embert.
Íme a Star Wars kanonizált világa.
A Battlefront része lett a világnak, de az összes többi játékot kukázták... Gratula...
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na úgy tűnik nem csalt a szemem. Borderlands kollekciónál bizony van néha FPS drop.
szerk:
Más:
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Lefty
addikt
válasz B3ny00 #38079 üzenetére
Engem is eléggé, meg iszonyat mennyiségű küldetés/tartalom van benne. Ez a túlélő zombi horro-mirrors edge kombó elég telitalálat szerintem, plusz az időjárás nagyon rá tud tenni az elményre. Plusz én a főhős stílusát is bírom, bele tudom magam élni.
(#38080) pzstm
éjszaka esőben, viharban botorkálni, elkerülve azokat a mutáns szarokat... na az beszaratós.[ Szerkesztve ]
-
B3ny00
aktív tag
Végre egy játék amit én vártam már régóta . Grafika tényleg jó, hangulata is, engem Meg fogott. Nem mondanám amúgy könnyűnek az épületeken való közlekedést néha . Elején járok még nagyon dlc rucikat be se adta még
[ Szerkesztve ]
Xbox One GamerTag : Gyurisub | Subaru Impreza Gc8 | Htc One | Htc One X+
-
senior tag
Srácok,
Ha már home-oltam egy sráccal , más emberrel is megtehetem ezt? Nem fognak eltűnni a játékok a gépről,amit először homeoltam össze? : )
-
pzstm
titán
válasz B3ny00 #38079 üzenetére
MAjd eljutsz addig amikor már lehet coopot is tolni, az lesz az igazi. Durva a grafika és méltatlanul kevés figyelmet kapott, pedig kiemelkedő alkotás. 3-4n majd ha től akarjuk élni kezdőként az első éjszakát, az lesz az igazán vicces
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
oriic
HÁZIGAZDA
No akkor nézzük a Borderlands: Handsome Collection-t.
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz N.otorious #38065 üzenetére
Billentyűt támogat, de csak üzenetküldésre, és böngészéshez.
Live-Die-Respawn
-
L_YKing
addikt
válasz bulikavagyok #38064 üzenetére
Há' de ott a smile
nem komolyan gondoltamVisca el Barça! Mes Que Un Club!
-
N.otorious
senior tag
Egér - billentyűt kezel a box, vagy valami átalakító kell hozzá?
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
L_YKing
addikt
válasz bulikavagyok #38062 üzenetére
Bony.
en voltam biza
Shopping? nekik van a legjobb utanpotlasuk
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
nagyúr
-
L_YKing
addikt
[link] Imádom a BF4-et
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
gianni85
veterán
válasz nrbi001 #38049 üzenetére
hm, ránéztem én is, mert 1-2 hónap múlva ismerős el tudná hozni, de ami érdekel, azt használtan itthon is megveszem ~5k-ért, és akkor nem német borítós a játék.
Egy Mordor,Ryse,Watchdogs jó kombó lenne. Wolfi-val az a baj, hogy a német verzió még cenzúrázott is
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Nekem is működik, bemész a játék és appok menübe megnyomod a kör alakú, 3 csíkkal festett gombot hosszan- pin to home és ki kellene tegye.. Nekem elsőre kitette mindet amit akratam
Esetleg restart , vagy áram zsinor ki be dugása pár perc szünettel megoldja a problémád ( remélem ) -
nagyúr
-
medvekutya
aktív tag
válasz appleGjuice #38040 üzenetére
üdvözlet néked 😊
-
fityere
senior tag
Na megszabadultam a box-tol es köszönöm az alabbi "komoly jatekosoknak" hogy voltak hajlandoak velem jatszani
fec555, steel35,cyberkind,bulikavagyok,barca0519951 es azoknak is akikkel egyszer egyszer jatszottam . Szep volt, jo volt ennyi
Lehet összel visszaterek[ Szerkesztve ]
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
appleGjuice
tag
Helló mindenki. Húsvéti akció keretében beszereztem egy fehér sunset bundles boxot. Bár csak hétvégén lesz lehetőségem kipróbálni, legalább addig is csodálhatom. ^_^ Ha majd beszerzek játékokat, akkor multis partikban benne lennék, majd a hétvége folyamán felveszlek titeket.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Halo 5 megjelenési dátum:
Vajon melyik lesz az igazi. Hell yeah de várom már.
Live-Die-Respawn
-
woodbear
addikt
Új halo5 trailer...szegény Másztörcsíf
https://amp.twimg.com/v/c06cd9fe-7982-4251-98eb-bbf83c6c1854Oldalam: www.swsfoto.de
-
Krisz0630
senior tag
Dying Light coopra majd én is vevő lennék.
Főleg, hogy van hozzá egy Achievement, hogy 5 küldetést csinálj meg ugyanazzal a három személlyel.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
pzstm
titán
válasz a lovas #38024 üzenetére
kampányt. Aki a host, ahhoz csatlakozunk be, annak a story-jába. így lehet kihagyni is részeket, de utána ha Te kezded akkor folytatódik onnan
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Gabbo
aktív tag
Nem fogok senkivel levelezgetni! Ha kell amit árulok, cserélek HÍVJ!!!
-
Lefty
addikt
Ez a Dying Light elég nehéz, nagyon ésszel kell csinálni... egyébként nagyon jó, ez a dinamikus időjárás nagyon para tud lenni. Azt hiszem egy pár hetet el fogok vele tölteni. A craftinghoz meg annyira jó, hogy nem kell pad, ez nagyon nagy piros pont.
-
Gabbo
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy One konzolt. Rendben működik minden, van régről profilom, vásároltam is és a konzol regisztráció is sikerült.
Viszont ha ki szeretnék tűzni valamit, nem engedi. A következő hibaüzenetet kapom:Could not pin this.
Sorry about that. Try again later. (0x876c0002)Utánaolvastam. Azt írják, hogy ellenőrizni kell a hálózati kapcsolatot, valamint, hogy az xbox live elérhető e. Mindkettő tökéletesen működik, viszont kitűzni továbbra sem enged.
Valakinek valami ötlet?
Előre is köszönöm!
Nem fogok senkivel levelezgetni! Ha kell amit árulok, cserélek HÍVJ!!!
-
godzsy2
senior tag
Belenéztem a CoD Championship-be és a srácok ott vezetékes kontrollerrel tolják a játékot. Ez csak azért van, mert nem akarják, hogy lemerüljön a meccs közbe vagy esetleg gyorsabban reagál vezetékesen mint vezeték nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós kamerák
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Path of Exile 2
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve