Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelheart2
őstag
válasz Chumlee #230417 üzenetére
Nekem kb 1 év után elment az RB gomb.Néha müködött,néha nem.Láttam egy videon,hogy egy müanyag lapka okozza ezt a hibát,de hiaba cserélltem ki,egy darabig jo volt.Mivel szétkaptam,igy a garancia ugrott.Vettem egy másikat.Majd meglatom ez meddig birja. :)
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
-
3L1T3
addikt
-
3L1T3
addikt
válasz Chumlee #139508 üzenetére
Mert jelenleg így van az Activision & SONY között egy marketing megállapodás. Pletykák szerint visszatér ez a dolog a következő CoD-al Xbox-ra. X360-nál anno szintén így volt!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Thusor
őstag
válasz Chumlee #138804 üzenetére
Az a baj, hogy a PUBG esetében mintha a teljes játékot szedné le mindig. Első alkalommal mikor kijött XBOX-ra akkor is ilyen 4 GB körül töltött le, és most is minden frissítéskor.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
l.skywalker
Topikgazda
-
RudY
addikt
válasz Chumlee #134193 üzenetére
Elvileg most már megy.. legalábbis a Rainbow Six már tölthető ingyen.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Chumlee #133861 üzenetére
Én 5 éve hogy teszteltem a Telenornál a 4G lakosságnak szánt csomagjait. Ezután volt minimum egy év, hogy átlagosan elérhető lett a csomagokban és innen terjedt el. 4 év alatt. Azaz megjelenés után 4 évvel jelent meg itthon. Ma már teljesen elterjedt (tudom, mert már anyámnak is van, ami egy mérföldkő a technológia történelmében) tehát 8 év elég volt hozzá...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
ronaldo
őstag
válasz Chumlee #131408 üzenetére
Hehe, jó hogy ez a téma feljött, engem régóta bosszant.
Szerintem is arról van szó, hogy nyugalmi állapotban van a kontroller, ha nem nyomsz gombot egy idő után kikapcsol.
Erre lehetne egy jó megoldás, ha pl. plex/vlc lejátszók tudnának kommunikálni a kontrollerrel, hogy ne kapcsoljon ki ha arról megy a hang. Vagy rendszerszintű beállítás is lehetne, hogy ha a kontrollerre van fejhallgató csatlakoztatva és még tartalom is megy éppen, akkor ne lőjje ki a kontrollert.
Illetve van a másik lehetőség, hogy időnként megnyomok egy gombot, persze ez nem valami kényelmes.
-
axlfsi
veterán
válasz Chumlee #128687 üzenetére
Sajnos, meg csak nem is beta; Game Preview Edition egeszen pontosan. Nagyon jo a hangulata, szoval meg lehet szokni, meg lehet bocsatani, de csak es kizarolag X-en. A sima One-on a teljesitmeny borzalmas, tele grafikai glitchekkel, fps droppokkal. Borzaszto... de nezz YT videokat, ne az legyen, hogy csak en szidom.
Sot, en meg is vettem volna, de mivel nincs X-szem, igy ez most kimarad.˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
törölt tag
válasz Chumlee #121272 üzenetére
zoly: "kit érdekel a wolfenstein? Él még ebben a világban valaki, akit a wolfensteinnel fel lehet izgatni?" - legújabb otherside
Ezek után van még aki komolyan tudja venni őt? Mindent fikázik, amit lehet. Legyen az uncharted 4, forza 7, wolfenstein 2...kiégett a játékokból és ez maradt neki.
[ Szerkesztve ]
-
Gombinyó
őstag
válasz Chumlee #121272 üzenetére
Kik azok az OW-sok? Nagy fekete autóval járnak?
A Forza 7 nem egy rossz játék, ha nem kapsz agyvérzést a bugoktól. A 6 nekem átgondoltabbnak tűnik, ennek képes beakadni a menüje, van hogy nem jön be az upgrade menü, beakad a csilingelő hang mikor számolja a kreditet... és nem javítják már hetek óta. Egyébként szép és jó játék, a fizika is rendben van.Itt is jó áron van.
[ Szerkesztve ]
-
Pugos
csendes tag
válasz Chumlee #108592 üzenetére
Nagyon úgy néz ki hogy nincs. Átnéztem a játék beállításaiban vagy 2 szer de nics közte angol nyelv, és a feliratoknál sem választható. A Battlefield 1 pl már angolul megy. Lehet hogy ez a játék így lett kiadva? És akkor olyan hogy frissítés, más nyelv letöltésére nincs mód?...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Chumlee #108560 üzenetére
Mert a kollekciónak Master Chief Collection a neve. Ezért vannak benne alapból csak a Chief-es részek. Ok kivétel az ODST, azért is vehető meg az külön. (vagy megvan annak aki megkapta ingyen anno). Most az új részen túl (Halo 6) legtöbben Halo 3 Annyversary és Halo Reach Annyversary-t akarnak. Utóbbiról semmi infó. H3A elvileg készül meg a H6 is. De idén már nem kapunk új híreket Halo játékról. (csak Halo Wars 2 DLC-ről)
Live-Die-Respawn
-
Bogyi007
veterán
válasz Chumlee #107818 üzenetére
Hát ez 70000 forintért világbajnok ajánlat volt!
Mi lett a gép végül? A doboz szerint 1 TB vagy 500 gigás?
És meddig van a gari?Jó játékot!
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Zoleee83
addikt
válasz Chumlee #107801 üzenetére
Azt mondták akik olvasták mindhármat, hogy a 2034 kihagyható, az a sorozat leggyengébben sikerült darabja, de a 2035-tel már visszatalált az író a sikerhez, nagyon dícsérték. Visszatér Artyom + Anna is.
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz Chumlee #107798 üzenetére
Nekem nagyon tetszik, bár megfordítottam a dolgot, előbb a játék aztán a 2033,2034,2035 könyvek jönnek soron.
Főleg azért mert az Exodus a 2035 könyv vonalát viszi tovább, vissszatér Artyom.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest