- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Synology NAS
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- AliExpress tapasztalatok
- Videó stream letöltése
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- OpenWRT topic
- Linux Mint
- Windows 11
- Itt az AI-képes hallókészülék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Saját sebzése kb lényegtelen de állandó 12% Havoc és 12% Basic Attack dmg-t ad és Camellyának meg pont az kell azt meg azért nem adnám fel. 'amúgy sem sokat látsz Dreamlessből amikor használod mert csak repked ide oda'
Illetve az echo skillje egész jó parry-ra mert kb instant támadás és több charge is van rajta.De ha meg vizualitás, nekem meg Rocchia nem jön be mert nem szeretem a 'gyerek' karikat szal megy is a skipre. 'Supportnak meg Sanhua tökéletesen megfelel Camellyán és még ingyenes skint is fog kapni a kövi updateben'
[ Szerkesztve ]
-
Shiro
senior tag
válasz jonnyjoker01 #276 üzenetére
Te Camellyának nem a piros Dreamlesst használod?
-
Daelion
őstag
Szerintem én már csak elfogadtam, hogy van azt kész.
Bár az tény, hogy amikor minden roll tökéletes de persze pont az a 1 hiányzik róla ami kritikus lenne a karinak akkor az eléggé irritáló tud lenni. 'morogtam is, hogy na most kéne ide D3-ból a Mystic és akkor rerollolnám azt az 1-et még ha sok materialba is kerülne 'Ja igen 1 challenge volt ami kicsit felhúzta a vérnyomásom, vannak ezek a fly challenge runok event alatt amikor ilyen gyűrűkön kell átrepülni.
Na annak asszem a 6-os szintje ami a városban van és bizonyos helyeken így hirtelen meglöki a karit valamilyen irányba az meg egyből fel akar valamire kapaszkodni és egyből fail vagy ha kihagyod azt a 1 darab arany gyűrűt a vége fele mert ott is meghülyül a kari. 'sztem egy jó 30+ percet biztos elvertem rá mire sikerült maxra kb már azon voltam, hogy hagyom a fenébe'[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Hát én ARPG-n nőttem fel 'Diablo 2 óta játszom azokat' szal az RNG már megszokott kötelező barát még ha néha hátba is szúr.
Ahhoz képest ez még egész barátságosnak érződik nekem, egyedül a material farm ami elég szar de hát valamivel limitálniuk kellet a haladást a játékban. 'szerencsére az eventek egész jól adnak dolgokat azért' -
senior tag
-
Daelion
őstag
Én tegnap csináltam meg a dream patrollokat maxra meg pár ilyen gyorsabban megcsinálható dolgot.
Nem vagyok completionist meg az achik sem érdekelnek semmilyen játékban de ezt most lehet én is jobban be fogom fejezni mert én sem érzem grind-nak. 'az a fly with Lorelei echo challenge tök szép volt pl meg belefutottam valami Excalibur questbe is 'Zhezhit már 90-re húztam meg skilljeit is kiraktam amennyire volt alapom 'kb 8 a középső 3 fontos meg összes node aktív' és hát ja nem kicsit dobta meg Carlottát aki már eddig sem volt gyenge.
Új Empyrean echo szet van rajta bár most marad olyan amilyenre sikerült mert konkrétan lenulláztam az echo upgrade matit de szerencsére működik amennyire kell.Ja igen azok az új Nightmare Echok is elég jók bizonyos kariknak jobb is mint a régiek.
Camellyan le is cseréltem a Dreamlesst az új Nightmare Crownless-re mert hát nem volt elég OP így is az a kari. 'szerencsére elég hamar beadott egy Crit alapút amin rollot crit/crit dmg meg base attack %-is ami ugye kell neki"[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Tegnap este nekem is sikerült befejezni a fő sztorit meg Carlotta companion sztoriját.
Persze mellette ment a felfedezés meg Carlotta Echo szetjét is össze kellett rakni azt most kicsit jobbra akartam az átlagosnál amiket használok. '76% Criten/~300% Crit Damon van per pill'Nekem nagyon bejött a 2.0 szinte nem is játszottam semmi mást az utóbbi héten csak ezt meg a szokásos másik gachámat de ott csak a napi rutin ment ami nem tart sokáig.
Nem is tudom mikor volt ilyen utoljára, hogy figyelmeztetett 1 játék hogy na most már lépjél ki szünetet tartani.Most meg ezt is beadta így 70-ik pullra aminek nagyon örülök mert első banneren nem sikerült előzőleg.
Na most meg neki kell összerakni az új Echo szetet meg fel is kéne fejleszteni 90-re, hogy rendesen be tudjam vágni Carlotta mellé. 'Asszem lőttek az összes alapanyagomnak '
Következő Rinascita karikat én sztem skipelni fogom, talán majd Zani fog csak érdekelni de ő meg kb utoljára jön ha minden igaz.[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Na igen elég jó kis kényelmi faktor lett meg szórakoztató is.
Sztem az biztosra vehető, hogy ha a következő ilyen nagyobb terület update-ben nem lesz repülés akkor menni fog a panasz áradat. 'már most is vannak akik szeretnék ha lehetne repülni az előző területeken is'[ Szerkesztve ]
-
Dewri
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #265 üzenetére
Az biztos, hogy ez a repülés nagyon megdobta a játékot. Mondhatni még a vécére is repülve megy a karakterem, nagy kár hogy a régi területeken nem működik...
-
jonnyjoker01
veterán
Jól tettem, hogy inkább nem húztam ki S2 Camellyát. Carlotta nagyon fun quickswap csapatokban. Persze nekem nem megy ilyen jól még
2.0 vélemény: nagyon jó lett Rinascita, nekem tetszik ez a megközelítés amit most próbáltak az open world terén. Nagyon vegyesek a világban fellelhető challengek, változatosak, egy pillanatra se volt unalmas a felfedezés.
A sztoritól féltem nagyon de fantasztikusra sikerült szerintem. Natlan Act 5 után felüdülés volt, nagyon nem jött be nekem. Jól voltak megírva a dialógusok, maga a cselekmény is érdekes volt, a küldetések változatosak voltak, cutscene-ek nagyon jól voltak animálva, engem nagyon megleptek. Örülök hogy sikerült jól összerakni, kíváncsian várom a folytatást
Üdv. Johnny
-
Majom19
tag
Én pár hete kezdtem el játszani tableten.
Carlotta első 10-ből megadta fegyverét 20-ból.
Tegnap pörgettem megint 10-et és adott megint Carlottát.
Nem tudom jó-e.Igen
-
senior tag
válasz PrometheusX #261 üzenetére
Nagyon köszi, hogy leírtad mindezt! És örülök, hogy sikerült megoldani a dolgot!
A Playstation linkelés szerintem mindig egy rémálom. Én már 2x is meggondolom és elolvasok mindent előtte, mert hatalmas cumi tud lenni. Nem értem a Sony hogy lehet ennyire béna.
-
PrometheusX
aktív tag
Sziasztok!
Gondoltam leírom a sztorimat, hátha hasznos lesz valakinek.
Mikor kijött WuWa 2.0, barátom PS5 konzolján beléptünk a játékba hogy kipróbáljuk. Viszont elfelejtettük elolvasni az FAQ-t, ami fontos lett volna. A lényeg az az, hogy az ő PSN fiókját a saját WuWa fiókomhoz tárosították, és ezen a ponton nem tudtuk mi kézzel a párosítást megszűntetni. Az FAQ szerint az ügyfélszolgálattal kell felvenni a kapcsolatot, hogy megszűntessék a párosítást. Továbbá, az FAQ szerint WuWa fiókonként egyszer végzik el ezt a műveletet, többször nem.
Csütörtökön az FAQ-t követve a játék menüjében található Feedback alatt PS5 alól nyitottunk egy kérést, hogy szűntessék meg a linkelést. Kaptunk ticket ID-t, amit láthattunk addig, amíg be nem zártuk a feedback ablakot. Utána a ticket ID kereshetetlenné vált, visszajelzés nem érkezett email címre a kérésről. Ez később nem változott, nem tudtam elérni a ticketet, nem kaptam tájékoztatást, semmit.
Utána beléptem a WuWa Discordra, ahol sokan hasonló gonddal küzdöttek. Van, aki véletlen új fiókot hozott létre hogy kipróbálja a játékot. Mindenesetre kaptam tippeket hogy hogyan lehet tovább kezelni a dolgot. A WuWa discord a következő: https://discord.com/invite/wutheringwaves.
Pár ember említette, hogy a Feedback alatt lehetséges chatelni az ügyfélszolgálatosokkal, csak várni kell. Pénteken ezt megpróbáltam, kvázi nyitottam oda is egy "mini ticketet", amiről szintén nem érkezett visszajelzés. Miután kivártam a soromat, és elküldtem ezt az üzenetet, nem kaptam órákig választ. Egy idő után annyi érkezett, hogy legyek türelmes a probléma felülvizsgálatáig. Utána semmi.
Amit tettem pluszba az amit a Discordon javasoltak. A WuWa discordon van egy ügyfélszolgálatos, akit Breezes-nek hívnak. Sok embernek ő segített továbbítani a problémát a megfelelő részleg felé, és meg is oldodótt a hiba 24 órán belül. Szombaton neki írtam direkt üzenetet, a következő minta alapján:
"Hello Breezes!Can you please help me unlink/unbind PSN account from my WuWa account? The details are the following:
-Game User ID:
-Account Center User ID:
-WuWa profile name:
-Nickname(s) of third-party accounts (Google/X/FB/LINE/Apple) bound to WuWa:
-Linked PlayStation Network account name:
-Kuro Games login email address of the account:Please let me know if you need any further information from my side. Thank you very much for your help!"
A fenti discord DM-re se kaptam választ. 24 óra leteltével, vasárnap újra próbáltam, küldtem neki egy üzenetet hogy szükséges-e további infó a részemről.
Ma reggel megnéztem az Account Centert. Fura volt hogy ki voltam jelentkezve. Bejelentkezés után viszont láttam hogy feloldották a PSN account linkelést, most már ismét be tudott barátom jelentkezni a PS5-jére a saját fiókjával, illetve én is a saját PS5-ömre. De erről semmiféle értesítést nem kaptam, nem tudom, hogy melyik fenti megoldás működött amivel megoldodótt a probléma.
Volt még egy módszer amit javasoltak, az pedig emailen keresztül felvenni a customer supporttal a kapcsolatot. Az email cím a következő: wutheringwaves_ensupport@kurogame.com.
Gondoltam hogy megosztom a történetemet, hátha valakinek hasznos lesz.
-
Daelion
őstag
válasz nonsen5e #256 üzenetére
Daily-t azt már én is skipelem mert ismerem kb mindet, world questeket el szoktam olvasni most hogy update-ra várva azokat csináltam én találtam köztük pár egész jót/szórakoztatót.
Main meg karakter sztorit azt kizárt, hogy skipeljem de persze van bennük filler duma ami ja olyan amit említettél de 1x kibírom azokat. 'én kb csak a sztorik meg a harcrendszer miatt maradtam a játékban'
Bár azt én sem értem, hogy opcionálisan miért nincs bizonyos játékokban skip lehetőség mert ugye sokan szoktak panaszkodni miatta.'nekem aztán mind 1 ha van nem kötelező használnom szal felőlem lehetne mindenhol '
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz nonsen5e #256 üzenetére
Dettó.
Azokat a legtöbbször el is skippelem.Nem tudom amúgy miért van ez, hogy ennyit dumálnak néha a semmiről, de itt még mindig 100x jobb a helyzet (még skip nélkül is), mint bármelyik hoyo játékban.
Most tolom pl. a Final Fantasy XVI-ot, és abban is sok a duma nekem, ami nem érdekel, még akár main questekben is. Lehet ez ilyen ázsiai dolog.
-
nonsen5e
veterán
-
nonsen5e
veterán
Apropó skip gomb... A végtelenül elhúzott üres fecsegés akkor valami kínai kulturális dolog lehet?
A genshin/hoyo játékoknál is ez van, skip gomb viszont nincsen, így bemagyaráztam magamnak, hogy biztos valami engagement metrikát akarnak növelni azzal, hogy 4000 óra végigkattintani a küldetéseket.... Ez az elmélet itt viszont a skip gomb meglétével már nem állja meg a helyét, szóval ötleteket kérek.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
Dewri
aktív tag
Hát, a falon futás/végtelen stamina futásnál már eddig is fasza volt. De most ezzel a repüléssel és gondolázással ismét szintet léptek. És a milliárdos bevételű Genshin ezt is képtelen meglépni évek után (bár ott meg a víz alatti világ az egész jó volt)...
Ahogy a "skip" gomb is életmentő, a bevezető sztorirész még így is több mint egy óra volt, Genshinben kb a harmadánál olvasgathatnánk ennyi idő alatt...
(Az a baj, hogy most találtam rá a Heaven Burns Red nevű játékra is, ami annyira istenszerű, hogy alig bírom letenni, erre most kijönnek ezek egy ilyen bővítéssel... Fak... ) -
Daelion
őstag
Úgy mondod mintha a 30 sok lenne. Grat! 'én még mindig várok az első dupla SSR pullomra'
Hát igen nem véletlen mondták, hogy ez lesz az eddigi legnagyobb update és már melóztak rajta egy jó ideje.
Egy ideig biztos el leszek vele a szokásos csiga tempómmal.#248 Dewri
Játszható karakter lesz elvileg. 'Brant meg Phoebe is'[ Szerkesztve ]
-
Shiro
senior tag
Szokás szerint (Ezúttal kellett hozzá 30 húzás ...... )
A fegyvere még egy kicsit várat magára.Ui. te jó ég mennyi új minden.
[ Szerkesztve ]
-
Dewri
aktív tag
Ez a Zani is lehetne játszható karakter...
-
Daelion
őstag
Nah megint eljátszotta azt a játék amit kapásból a kezdéskor amikor elsőnek volt Yinlin.
20-ik pullra pity nélkül jött SSR de persze buktam 50-50 et és Calcharot kaptam..
Agyaltam kicsit, hogy most mi legyen de mondom rápróbálok még 1-2 multit azt eldöntöm.
Következő multival jött Carlotta.
Mivel maradt elég sok pullra való rámentem a fegyverére is ami nagy nehezen de meglett bár most megint le lettem nullázva. '20 Radiant tide meg ~10k Astrite-ot csaptam el amit már gyűjtögettem egy ideje'
Annyi baj legyen, sztem amíg megy Zhezhi bannere őt fogom próbálgatni max ha nem akkor pityt építek rajta. -
Daelion
őstag
válasz nonsen5e #243 üzenetére
Én most azon agyalok, hogy ha bukom 50-50-et Carlottan akkor próbáljam tovább vagy inkább próbáljam garantáltan kiszedni Zhezhi-t mert őt sajnos buktam első körben pedig kellett volna. 'tök aranyos na meg ő is Glacio amiből hiányom van '
Na de majd még kiderül, hogy lesznek a dolgok. -
Shiro
senior tag
válasz jonnyjoker01 #241 üzenetére
Tohsaka + Arlechino
-
Daelion
őstag
-
senior tag
Ez valami elképesztő.
-
senior tag
Ezt a 3 kódot gyorsan váltsa be Mindenki. Live Stream kódok, 3*100 Astrite és még más jóság.
GETREADY , OFFWEGO , JOINCARNEVALE
[ Szerkesztve ]
-
Shiro
senior tag
A Mihoyonak sikerült összehoznia, egy nagyon jó keretrendszert, és mindét játékuk ami erre épül több tízmilliós játékosbázissal és éves szinten milliárd dolláros bevétellel rendelkezik.
Gyakorlatilag teljesen logikus ha valaki sikeres F2P játékot akar csinálni akkor ezt a receptet érdemes követnie. -
Dewri
aktív tag
Ez valami WuWa klón lesz vagy lassan már minden ilyen game ennyire hasonlít egymásra?
[link] -
senior tag
válasz jonnyjoker01 #231 üzenetére
Meg az a repülés nagyon érdekesnek tűnik, remélem nem csak az új helyen lehet majd.
-
jonnyjoker01
veterán
Nem tudom láttátok-e, de ahogy nézem nem volt még beküldve
Wuthering Waves TGA 2024 Promotion Video | Each Choice You Made
Az új terület kb úgy néz ki, mint Fontaine, de jobban tetszik az art style.
Üdv. Johnny
-
Daelion
őstag
válasz nonsen5e #229 üzenetére
Hát Carlotta gunt használ azt már szeretnék egy olyan karival is játszani mert a mostaniak nem igazán jönnek be.
Rerunok közül engem Zhezhi érdekelne mert első körben nem sikerült sajnos. 'buktam a 50-50-et és inkább megtartottam a garantáltat Shorekeeper-re utána'Mentem most 1 illusive realm kört ezzel a Lumival de ez a gameplay nem nekem való. 'bár meg kell hagyni amikor eldobja azt a dagadt hörcsögöt vagy mi a fenet azon nevettem 1 jót '
-
Daelion
őstag
Az úgy elég korrekt.
Én nem merek most semmire gemet használni mert Carlotta mindenképp kéne nekem 2.0 után és arra rakom most félre az összeset.
2 SSR nekem még nem volt ebben a játékban 1 multi pullból. 'egyik haveromnak volt dupla Jinhsi pullja de ő már nem játszik a játékkal..'
Másik gachában amit játszok volt 1 napja olyan szerencsém amire kb annyi esély lehetett mintha megcsapna a villám szal most nagyon figyelek mindenre mert kicsit babonás vagyok ilyen téren. 'alapvetően 3x10 pullból kiszedtem a játék jelenlegi kb legerősebb karakterét 2x is és még a jelenlegi banner karit is azon felül és ilyen 2+ év után 1x volt nekem abban a játékban' -
Shiro
senior tag
Gondoltam hátha jó lesz Lumi Jinhsi mellé. Early, nem garantált:
Fura mód örültem, hogy Verinát látom, majd újra arany. Legalább ős megvan Yahooval biztos jó lesz.
De azért jó lenne Yinlin mellé is az a Lumi, szóval beváltottam a korallokat egy újabb húzásra:
Úgy érzem, hogy a rendszer nem akarja, hogy kihúzzam Lumit. -
Shiro
senior tag
Így utólag lehet, jó lett volna egyszer a pisztolyt választani a standardból.
Bár Sanhua egy kicsit jobban teljesített, viszont Moriartinak iszonyat rosszak a statjai. -
jonnyjoker01
veterán
Érdekes, nekem pont könnyebbnek érzõdõtt mint az elõzõek. Mid towerbe küldtem Virágárust (Camellya - Sanhua - Shorekeeper), jobb-baloldal utolsó szintjére Jinshi - Yinlin - Verina. Elsõ szintekre havoc rover Kamilla szettjével, maradék 4 pedig Xiangli Yao - Kakao - Baizhi. Az elõzõ kettõ towerben össze vissza kellett cserélgetnem a karaktereimet hogy valahogy épphogy kijöjjek és még úgy is megszenvedtem vele.
Most épp Danjint építem + havoc moonlight szettet, hogy felszabadítsam Sanhuát a Camellya csapatból, legközelebb remélem már oldalanként egy csapattal le tudom tolni a tornyot (Jinshi - Yinlin - Verina; Encore - Sanhua - Baizhi; Camellya - Danjin - Shorekeeper).
#221 Shiro: szerintem korrekt, igazából egyik healer sem jó synergy jelenleg a hosszabb field time miatt, inkább attól függ hogy kit raksz be mellé, hogy a többi csapatodnak kire van szüksége igazán. DPS maximalizálás esetén pedig Shorekeeper > Verina > Baizhi továbbra is a sorrend.
Supportként pedig Sanhua és Danjin a legjobb, ebben a sorrendben (Sanhua azért OP igazán mert 0-hoz konvergál a field timeja a buffok mellett). De az elmondásod alapján lehet neked jobban tetszene a Danjin rotáció, azzal belefér Shorekeeper ulti is: [Camellya x Sanhua Danjin Basic Rotation Showcase | Tower of Adversity Hazard Zone | Wuthering Waves]
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Daelion
őstag
Elvileg kb így néz ki egy fullos rotáció azzal a team-el ha valaki nagyon tryhard módba játszik:
https://youtu.be/YInPG4uEK-g?si=puCvwZL_u-b3rsfC&t=783
Azért elég effektív és Sanhua csak pár másodpercre kell buffok/ulti miatt.
'én csak nézni szoktam ilyeneket kíváncsiságból de én pl nem is ebben a teamben használom Camellyat jelenleg 'Idle hangok meg hát ja, néha gondoltam is hogy még szerencse hogy fejhallgatóval játszom a játékot mert különben lehet furán néztek volna már rám itt a házban. 'Japán szinkronnal játszom és ott is ugyan ez megy, Jinhsi is elkezd nyöszörögni ha idlen hagyod '
-
senior tag
-
Shiro
senior tag
A nachosok kapcsán hasonló helyzetben vagyok én is, bár hozzá teszem nem ártana azokat meg is csinálni, mert előző patchben elég sokat kihagytam.
---------
Csak én érzem, hogy ez így faszság?
Healer
Úgy vettem észre, hogy Shorekeeper burst introja viszonylag szép aoe sebzéssel rendelkezik, amit Camellya szépen el is vesz tőle.
Persze lehet, hogy az kis krit bónusz miatt így is megéri valamelyest, de nem healel annyit amennyit Camellya igényel. Főleg szado mazo pózban.(Szokásom, hogy a játékokat nem zárom be csak lerakom tálcára. Egyszer csak tizennyolcpusszos hangokat hallok kiszűődni a hangszóróból. Naívan elkezdtem gondolkodni, hogy "Ez vajon mi lehet?" Hát kiderült Camellya idle animációja. )
Verina még annyira sem jó healer, mer ő kvázi csak a következő karaktert gyógyítja.
Szóval marad Baizhi aki tényleg az egész csapatot tudja gyógyítani.Középső karakter;
Papíron szépen hangzik, hogy Sanhua buffolja a normál támadásait, de mire eljutsz a saját buffjáig, szinte lejár az outro buff.
Szóval ilyen téren szerintem jobb a szuicid lánykát vinni, mert akkor legalább a skill, az ökó és a liberó buffolva vannak.
De talán a legjobb ha be tudunk rakni mellé még egy healert, és lehet enyhébb a buff, de tovább tart, ami kifejezetten jó lehet Camellya hosszú screen time-ja miatt.[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Passz ehhez én sokat nem tudok kommentelni mert csak atom casual módban tolom a towert.
Most is meglett 22/30 és elég is volt belőle. 'ez amúgy 125 Astrite bukót jelent az meg nekem nem akkora motiváció, hogy szarakodjak vele'
Camellyat meg ja szokni kell a kombóit mert különben szétcsapnak ha csak darálsz vele. -
Shiro
senior tag
Lehetséges, hogy van valamiféle AI tanulás a toronyban lévő ellenfelek részéről?
Meglett Camellya, kipróbáltam a toronyban, levertem az ellenfelet, csak nem lett meg mind a három nachos. Gondoltam fejlesztek a talentjein, pár nap múlva vissza is tértem a toronyhoz. Életben maradni alig tudtam. 10-ből 9 alkalommal el sem jutottam a végére.
Most is torony frissítés után 4 szint, nem lett meg a három nachos, jó akkor Shorekeeper menjen inkább a hazard zónába, ide meg jó lesz valamely "gyengébb" support.
S azt érzem, hogy nehezebb lett.
Minta az ellenfél pontosabban időzítené a támadásait. -
Daelion
őstag
Köszi! Nem voltam benne annyira biztos, hogy kell e a fegyvere de mondom mind 1 legyen meg rendesen a kari mert amúgy tetszik.
Én sem rajongok ezekért a gyerek karikért de már megfigyeltem régebbi MMOs korszakomban is, hogy van egy bizonyos felhasználó réteg/playerbase/kultúra akiknek igényük van rá.
Nincs mire alapoznom mert ugye nem vagyok Genshines de ja ezek már kicsit túl vannak tolva dizájn szinten mint vmi arisztokrata flanc. 'bár maga az új hely is olyan stílusra hajaz'#216 Shiro
Nekem is Carlotta a cél ha 1-et kell választanom mert másra nem lesz elég pullom.
Nem 100% de amennyire látszik elvileg GunSword-ot használ mint fegyver és nekem már nagyon hiányzik egy gun SSR kari mert én egyik SR gun karit sem használom a játékban pedig alapvetően imádom a ranged/hibrid karikat minden játékban. 'Kritika online-ban Psion/Eclair volt a kedvenc klasszom amit a mai napig hiányolok '[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
válasz nonsen5e #213 üzenetére
Tegnap este meglett Camellya fegyvere is 55. pullra de már szinte mindent kiszedtem a mostani eventekből szal kb le vagyok nullázva.
Én amúgy csak simán gemnek vagy crystalnak szoktam hívni minden gacha játékban az egyszerűség végett mert kb ugyan azt jelenti.
2.0 majd január 2-án jön de szerintem addig nem is fogok semmi pullra költeni mert nem fog kelleni semmire.
https://youtu.be/QZfixu4lmT8?si=ejR2ckHRo9yG0vYu
Elvileg ez lesz eddig a legnagyobb update a játékban.
Karik akik majd lesznek benne és tudni lehet róluk eddig:
[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
veterán
Na, tegnap meg ma reggel pár óra farmolás után, rollról rollra fedezve fel a világot és szedve ki belőle az utolsó
primogemet(még nem jegyeztem meg itt hogy hívjákot), de csak kiesett nekem is. Ugyanakkor agyzsibbasztó volt, szóval jót is fog tenni az 1-2 hét kényszerszünet a géptől.D4: hunPH, nonsense#2596
-
senior tag
válasz jonnyjoker01 #209 üzenetére
Szegény fiamnak is Encore lett sajnos, de Ő most nem is tud megint wishelni, pörgetnie kell az eventeket még, hogy legyen miből.
Nekem Changli C2, meg Shorekeeper C1, ezekre ment el minden coral, így Camellya marad C0.
#210 Dewri : A ne lépjen ki az accountból dolognak én is nagyon örülnék. Mindig beleírom nekik a feedbackbe, mikor kérdőívet lehet kitölteni.
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Azért sztem ez a több acc közti váltogatás elég niche probléma itt ahhoz, hogy egyenlőre foglalkozzanak vele.
De igen jók ezek a quality of life change változtatások mint a dupla reward 1 kattintással mert van, hogy napokig nem használom el a platet csak amikor már majdnem maxon van mind 2 része és akkor azért jól fog ez jönni. 'sokszor nem játszok többet a napiknál és lépek is ki utána pláne 2 update közt amikor már minden eventet/sztorit megcsináltam'[ Szerkesztve ]
-
Dewri
aktív tag
Jók ezek a kis apró újítások, amiket verziónként behoznak. Most pl mikor lenyomunk egy Boss-t, begyűjtéskor a képe mellett kiírja a 2 főértékét, így egyből kiderül, hogy jó lesz vagy nem. A másik mikor megy a grindelés bárhol, a végén a jutalom begyűjtésekor lehet választani, hogy sima, vagy dupla jutalmat kérsz (persze dupla költségért). Ez gyorsítja a farmolást egy kicsit.
Még azt megoldhatnák, hogy kilépéskor ne lépjen ki az accountból is, vagy hogy lehessen váltani több account között listaszerűen. A hoyo már megoldotta, ezt még copyzhatnák... -
jonnyjoker01
veterán
Én elvesztettem a 50/50-t Encore-al, de amint rányomtam a skipre villant a sárga fény mégegyszer, elég mázlista voltam Így ki tudtam venni a fegyverét is, de én is lenulláztam magam (fõ motiváció az volt, hogy Sanhua-val akarom használni, de csak 1 db 5* kardom van, a standard bannerbõl).
Shopban megvettem a C1-et is coralból, aztán a banner végéig majd húzogatok hátha összejön a C2. Nagyon bejön a karakter mind design, mind gameplay szempontjából.
Pre farmoltam úgyhogy nekem van viszonylag jó teljes echo szettem, és az intro/basic skilleken kívül (lvl8) mindent felhúztam maxra. Brutálisan erõs ez a karakter.
Üdv. Johnny
-
nonsen5e
veterán
Youhu nekem is kiesett, de nem tudom mit kezdjek vele (is) egyelőre.
Feltételezem a későbbiekben lesz több szükségem healer(ek?)re? Egyelőre nem nagyon, erre megkapom az összes healert, hogy üljenek a kispadon.
Az igazi eszeveszett farmolás most fog majd jönni, 20 roll egy hét alatt. Utána sajnos hetekig nem leszek gépközelben...
-
Daelion
őstag
Köszi!
Hát remélem meglesz azért de ha nem akkor is van egy elég jól felrankolt Commando of Conviction-om ami elvileg egész jó neki. 'Prydwen szerint'
Én is amúgy mostanság tekertem kicsit az Echo szetjeimen mert annyira nem érdekelt csak már annyi materialom volt hozzá meg minden, hogy mondom oké akkor kicsit reszelek rajtuk. 'nem lettek olyan jók de azért jobbak mint voltak'[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Én is nem bírtam magammal azt meló közben beléptem telón a játékba és ott summonoltam. 'szerencsére olyan melóm van ahol ez nem gond'
Előző maradék pity-vel együtt 71-ik pullra kaptam SSR-t és hála ég most elsőnek megnyertem ezt a rohadék 50-50 rendszert szal meglett Camellya..
Fegyveren 20 pullnál tartok de még semmi és le is nulláztam magam ezzel szal azt majd próbálgatom azt vagy meglesz a végére vagy nem.
Echot én majd elveszem Danjintól mert úgy is őt szándékozom lecserélni és ugyan az kell nekik szal az legalább le van tudva. -
senior tag
Kiesett Camellya és a fegyvere, mindkettő max pityn, megint totál nullán vagyok. Viszont a fegyver banneren kiesett az új 4 csillagos healer kiscsaj (Youhu), így megvan bocsátva a max pity a játéknak, így viszonylag megérte.
Camellya fura, néha idegesítő, hogy nem lehet vele simán előre dashelni, szóval a harc közbeni mozgás zavaró, még szoknom kell. Harc után meg, ha éppen az indáin lóg, akkor macera lejönni róluk, hogy simán elkezdhessen futni.
Amúgy nagyon látványosan lehet vele harcolni, és a sebzése sem tűnik rossznak.Echo-k terén hatalmas pechem volt, kegyetlen rossz statokat pörgetett ma nekem a játék.
Este majd megnézem az új eventeket, stb. most reggel ennyire volt időm.
[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
veterán
Megint 60-as pityn vagyok, csak már két 5*-os healerrel...
-
Daelion
őstag
válasz nonsen5e #196 üzenetére
Én is csak atom casual módban játszom a játékot day 1 óta. 'lvl 66 az accom most'
El lehet lenni de ja 2-3 bannerenként tudok 1 karit kb biztosra kiszedni a többi az csak szerencse alapú ami nekem nincs ebben a játéban. 'egyik 50-50-et sem nyertem meg eddig'
Jinhsi-vel voltam úgy mint te most és kb 2 nappal a vége előtt sikerült kiszednem de a végére már nagyon kaparásztam a gemet meg az időmet is. '+ fegyvere is meglett de ott már pity volt asszem'
Így ránézésre Camellya is hasonló sztori lesz, 50-50-et tudom triggerelni de ha bukom szokás szerint akkor nagyon necces lesz pedig nagyon kéne az a kari nekem is..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB