Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
válasz sugarforce #134097 üzenetére
Én ezt mind értem, de akármennyire is azt soha nem pörgeti fel, mégis az egész sztori abból indult, hogy magától elindult, mindenféle visszajelzés nélkül a OneS, és felpörgette a lemezt, ami benne van. Értem én, hogy elvileg soha, de mégis..
-
MunezXBK
nagyúr
válasz IntelKiller7 #134093 üzenetére
Dehogynem.
Appban is mutatja.
-
parandroid
félisten
válasz mike1334 #134088 üzenetére
"Passportot passzolom milyen."
Rádugtam, rámásoltam mindent, azóta el is feledkeztem róla. Ott van a gép tetején, kezd porosodni. Hangját nem hallom, nincs ami villogjon rajta, sebességben nem vettem észre különbséget a belső lemezhez képest, teszi a dolgát.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Acheveiemteknél nem lehet megnézni, hogy mit kell teljesíteni még hozzá? Pl Battlefront 2-nél van, hogy játsz minden hőssel aztán a franc tudja melyik van még vissza
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
KrAt
veterán
válasz sugarforce #134090 üzenetére
Nem a HDD, az optikai lemez
-
mike1334
veterán
válasz Alex197502 #134052 üzenetére
Nekem 1TB-s WD Elements van, annyira nem szeretem, mert folyamatosan rezeg, illetve az xbox kikapcsolása után is villog. Mondjuk én a külső hdd-n csak tárolom a cuccokat, amivel épp játszok, az az xboxon van, ha meg épp nem akarok másolni, akkor kihúzom. Passportot passzolom milyen.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
KrAt
veterán
válasz Jovanny2 #134078 üzenetére
Alapvetően igazat adok, de ha egyszer teljesen kikapcsoltam a gépet (úgy állítottam be, magától nem hiszem, hogy átáll), akkor kénye-kedve szerint ne kapcsoljon be. Ha nem veszem észre, hogy be van kapcsolva (mert semmi nem világított rajta), és mondjuk épp takarítás közben felemelem, miközben ezerrel pörgeti a lemezt, és benne lesz a Kékes távoli tája egy karcolás formájában, akkor mi van? Este is azért volt bekapcsolva, hogy telepítse az új játékot, frissítsen, amit kell, és kész. Amikor felmegyek, alvás előtt szabályosan kikapcsolom, akkor -szerintem- joggal várhatom el, hogy az kikapcsolva marad.
Amúgy bennem volt, hogy bekapcsolom a TV-t, és megnézem, mit csinál épp, de épp félálomból-kómából felébredve, és feleségemet nem felébresztve, inkább ezt elvetettem.
BTW huszonsok évig panelban laktam az Üllői út mellett, a csend éjszaka számomra ismeretlen fogalom volt éjjel, mióta zöldövezetben lakom, és éjjel szinte bánt a csend, akkor hidd el, a zakatoló ventilátor, a seek-elő lemez és a felpörgő HDD-nek igeinis, van hangja.. De kinek mi.. -
Csapoati
nagyúr
válasz sugarforce #134082 üzenetére
Olyan már szinte, mint a Fila táska.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
sugarforce
addikt
válasz l.skywalker #134072 üzenetére
szerintem már a jogsiba is belehetne írni:
AC Unity: + -
frankdelgado
őstag
válasz l.skywalker #134061 üzenetére
Ha van rà igény, persze....
-
Jovanny2
őstag
Úgy tudom, rendszerfrissítéseket le tud már tölteni energy saving módban is, gondolom ezért, vagy mégsem abban van, hanem instant on. Az azért szerintem nem túl jó ötlet, hogy ilyenkor kihúzgálod alóla a tápot, R/W művelet közben a vinyó annyira nem szereti, meg annyira nem is vállalhatatlan a hangja, hogy rögtön ki kelljen húzgálni, meg rohaggyámegezni, de te tudod.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Zoleee83
addikt
válasz FollowTheORI #134076 üzenetére
Az nem egészen úgy van.
Kapni hozzá PS4 adaptert is bár nem olcsó mert 30$, de így nem lenne dobós ha PS4 is befigyel Persze most csak konzolokról beszélünk.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
nagyúr
válasz Zoleee83 #134074 üzenetére
Jah. De arra figyelj hogy az csak XBOX-ot tud vezeték nélkül... tehát semmi máshoz nem tudod használni (ha pl telefonhoz, vagy tévéhez is használnád).
Ha így is oké... akkor vedd meg.(#134077) Zoleee83
Oké... te tudod, ha így is jó neked. Persze.
Mondjuk az az usb stick, ha szabvány usb audió, akkor PC-hez és egy két tévéhez is jó lehet még... nem csak PS.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Zoleee83
addikt
válasz FollowTheORI #134071 üzenetére
Már a belépő 600-as széria is tudja, pont ezért szimpatikus, +árban is ingerküszöb közelében van ~27-30k.
"Xbox Wireless provides you with a best-in-class wireless gaming audio experience on Xbox One (and compatible Windows 10** PCs) by letting you connect your headset directly to your Xbox One without an adapter, the same way your Xbox One wireless controller connects to the console"
-
nagyúr
Habár most rákerestem a Turtle Beach-nek a fülesei úgy kapcsolódnak mint a kontroller... tehát ugyanazon a technológián "közvetlen" vezeték nélkül... az mondjuk épp végre valami jó megoldás legalább.
pl a Stealth 700
Meg szerencsére tud BT-t is, hogy más kütyükhöz is jó legyen ne csak kizárólag a boxhoz.
(#134069) hackeeeee
Eddig 59 cent volt... nocsak infláció van ott is?
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
Zoleee83
addikt
Köszi mindenkinek a segítséget!
Microsoft oldalán elég jó választék van wireless-ből szerintem innen választok. Headsets & Communication legyen kipipálva.
Turtle Stealth 600 (talán ez a legszimpatikusabb utánaolvasok fórumokon)Nem ér röhögni de ez is szempont lett, szemüveges kollégák szerintem átérzik :
"Glasses Friendly - The latest version of Turtle Beach’s patented ProSpecs™ Glasses Relief System features dual-foam ear-cushions, with softer foam in the section of the ear-cushions that rests against your glasses, alleviating pressure and allowing gamers with glasses to play in comfort."[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz FollowTheORI #134066 üzenetére
A gyári füles headset adapterrel megy a controller-ből.
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
válasz l.skywalker #134064 üzenetére
Igen. Hogy? Mondjuk tudom van az a gyári, de fogalmam sincs az min kapcsolódik... gondolom valami saját nem nyílt wifi kapcsolaton... vagy jó ég tudja min.
(#134065) 3L1T3
Igen énis így gondolom/tudom ez az egyetlen út.
Vagy pedig valami HIFI erősítő vagy tévén keresztül, ami már tudhat vezeték nélküli BT audiót...
Nálam pl a tévéről van optikán egy RS175-re kötve most, így bármelyik konzolról vagy eszközről megy a tévébe a hang, az megy tovább vezeték nélkülibe.
Mondjuk ha mikrofont is akarsz, akkor ez nem játszik feltétlen... mert visszafelé megintcsak necces a hang.
De hogy a MS miért ennyire korlátolt... lol... megintcsak érthetetlen, a konkurenciához képest ez a konzervatívizmus. Mintha mindenben saját maguk ellen dolgoznának.
Lehetne BT, de minimum USB audió ugyanúgy mint a PS4-en simán.(#134067) hackeeeee
Aham... na akkor azis csodálatos "fércmegoldás".
Bár a semminél jobb, az tény.[ Szerkesztve ]
-
3L1T3
addikt
válasz FollowTheORI #134062 üzenetére
Vagy ha olyan headsetet veszel ami rendelkezik station-el, és optikán vagy hdmi-n kapja a hangot a gépből.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz FollowTheORI #134062 üzenetére
Wireless van, csak BT nincs.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
dave182
senior tag
válasz frankdelgado #134058 üzenetére
És a Plantronics RIG 800lx? Én arra vadászok...
-
nagyúr
válasz Zoleee83 #134055 üzenetére
Szerintem/úgy tudom a BOX nem támogat bluetooth audio-t (sem)... szóval ilyet hiába veszel, hangot nem fogsz kapni csak valami adapterrel közbeiktatva.
A kontrollerbe dugható vezetékes megoldás az egyetlen "natív" vezetéknélküli megoldás...
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz frankdelgado #134059 üzenetére
Majd foglald össze milyen benyomásokat tett rád.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #134043 üzenetére
Csak a trialt toltam, az nem volt rossz, de nem vettem meg anno.
Live-Die-Respawn
-
frankdelgado
őstag
válasz l.skywalker #134043 üzenetére
mindegy egy ezrest meg egy kicsit megér......
-
frankdelgado
őstag
Valóban Cloud II a legjobb választás, vagy kicsit drágábban a cloud x. Ha blútúsz kell én megnézném a turtle stealth 700-ast, az boxhoz van és van benne az is. Keretösszegtől függ nyílván, h mit veszel. Én egy px5-öt használok, 20 makiért vettem, amikor le volt árazva az 576-ban. Kicsit régi típus, de az aztán megy mindennel. Külön jó, hogy meg tudom csinálni vele, hogy egyszerre van csatlakoztatva a box és a telefon, tehát a fejesen felveszem a telót és beszélek . Nyilván ez csak egy praktikus dolog. Az biztos, hogy ezt sem zenehallgatásra tervezték, viszont a játékok hangjai nagyon ott vannak és filmnél sem találok kivetnivalót benne.
-
dobobazsy
őstag
HyperX Cloud-ot ajánlottam volna, ha nem lenne feltétel a bluetooth. egy jó hangú fejhallgatót kerestem, ami kényelmes is, és rá is találtam egy Cloud II személyében
sanszos, hogy ez az Astro meg se közelíti hangzásban az "audiofil" cuccokategyébként milyen audiofil fülesed van?
-
Zoleee83
addikt
válasz ollie #134051 üzenetére
Jogos, rosszul fogalmaztam meg így visszaolvasva.
Tehát most egy audiofil fülhallgatót használok mindenre.
Szükségem lenne egy Bluetooth fülesre ami jó a boxhoz is emellett tudom használni máshoz is, és nem rossz minőségű, nem lényeg hogy Sure, Denon magasságokig érjen, de azért legyen elfogadható mély-közép.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
KrAt
veterán
Sziasztok,
tegnap este megviccelt a OneS.. Lefekvés, TV, Box kikapcs, le is állt, hallottam, hogy csend lett. Majd fekszem az ágyban, már félig alszom, mikor azt hallom, hogy kb. 10 perc múlva felpörög a lemez, a HDD és a ventilátor a boxban, és megy, seek-el, stbstb.. De semmilyen LED nem világít se a konzolon, se a kontrolleren, de megy..
Mivel feleségem aludt mellettem, én félálomban voltam, meg enyhén ideges, miért kapcsolt be, csak a sötétben kihúztam a tápkábelt egy "rohaggymeg" elmormolása közben..
A Box wifin csatlakozik a hálózathoz (WOL miatt gondolom), teljes kikapcsolásra van állítva.
Ezt így miért csinálta?
-
Alex197502
újonc
Sziasztok!
Kezd betelni az Xbox One S tárhelyem és gondolkodom egy usb 3-as külső merevlemezen.
2 félét néztem ki. Ti melyiket javasoljátok mert nem nagyon értek hozzá: Vagy esetleg más márkát válasszak?WD Elements Portable külső merevlemez, 2TB, 2.5", USB 3.0
vagy
WD My Passport Ultra NEW 2TB külső merevlemez, 2.5", USB 3.0Segítséget előre is Köszi
-
aktív tag
válasz l.skywalker #134049 üzenetére
Elolvadt. Ma viszont esett, nem is kevés.
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
zzola
titán
válasz r.levente75 #134045 üzenetére
-
Zoleee83
addikt
Srácok használ valaki ilyet?
A10 + MixAmp™ M60 FOR XBOX ONE
Elgondolkodtam rajta nem tűnik rossznak, fontos lenne a hangminőség is, használnám okostelóról/gépről cégnél, jelenleg audiofil agybadugóssal játszom, kontrollerbe dugva.[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz l.skywalker #134040 üzenetére
Karácsony előtt 25€-ért dobálták.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz frankdelgado #134042 üzenetére
Én is még csak szemeztem vele. A legtöbb helyen azt hozták fel negatívnak, hogy a sztori nagyon sablonos, de ezzel szemben pozitív érvként az hangzik el, hogy egyedivé sikerült tenni a játékmenetet, nagyon hűen adja vissza a játék azt, hogy valóban egyedül vagyunk.
De ahogy nézem oriic ill. papi20 már játszottak vele
[ Szerkesztve ]
-
frankdelgado
őstag
Valaki ismeri a the solus project cimű jàtékot? Vagy esetleg jàtszotta? A leiràsàt olvastam és most bagoért adjâk. Tetszenek az ilyen tulélős jàtékok, de igazàn jóval az i m alive ota nem jàtszottam....
-
törölt tag
válasz l.skywalker #134040 üzenetére
Most játszom épp, már a végénél vagyok, igaz, PS4-en. ----> Hááát, az első részhez képest nem is tudom.
Szerintem a téli akcióban is volt ennyiért X-re, gondolkodtam is rajta, de aztán inkább PS4-re lett hómolva.
-
l.skywalker
Topikgazda
-50% kedvezményt kapott a store-ban a The Evil Within 2, a DwG-től függetlenül (legalábbis én nem láttam b enne)
-
zzola
titán
Amikor javításból visszaküldik a konzolt, akkor milyen címre küldik? Ahonnan kiindult a csomag, vagy az MS profilomban levő címre? Illetve kapok TN-t? Kösz.
-
Zoleee83
addikt
válasz dobobazsy #134035 üzenetére
A Gone Home nekem is tervben van csak még nem volt rá időm bár elvileg nem hosszú, asszem goldban volt nekem is így van meg.
A Layersből a kedvenc jelenetem a"Don't look back!" hát van ember aki nem nézett vissza? [ Szerkesztve ]
-
dobobazsy
őstag
-
Zjunior
veterán
Wildlands mar nem akcios?
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
dobobazsy
őstag
én is gondolkodom, hogy behúzom a Mafia 3-mat. a sztorinak mennyi köze van a második részhez? anno azt is végigtoltam pc-n, de már annyira nem emlékszem. igaz, hogy azt meg úgy toltam végig, hogy az elsőt nem vittem ki soha
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz zzola #134023 üzenetére
Én is azt hittem sokáig, tény egyik játék sem fog mindenkinek tetszeni. De engem már a beta "elkapott", ezek a részletek pedig az elővásárlás felé sodornak...
-
AMD Power
titán
Ennyiert ajandek!
-
AMD Power
titán
Nem birtam ki,hogy 1500Ft ne vegyem meg a Maffia II.
-
zzola
titán
válasz l.skywalker #134018 üzenetére
Szerintem gagyi, de azért kösz...
-
turikoczka
aktív tag
Koszi, day1
-
Draken
őstag
köszi a részletes leírást, azt hiszem, ez továbbra is a listámon marad
-
l.skywalker
Topikgazda
Sea of Thieves Endgame információk: [link]
- Nem lesz XP
- Nem lesz stat alapú lootA fejlődést a három kereskedelmi társaságnál elért jó hírnevünk (Reputation) fogja tükrözni. A három kereskedelmi társaság a:
- Order of Souls (Lelkek Rendje)
- Golden Hoarders (Arany Halmozók)és a
- Merchant Alliance (Kereskedők Szövetsége)
lesznek. A jó hírnevünket a társaságoknak teljesített sikeres küldetésekkel tudjuk majd növelni és ahogy újabb szintre érünk a hírnév növelésében, úgy lesz lehetőségünk előléptetést VÁSÁROLNI az adott társaságnál, ahol elértük a szintlépéshez szükséges jó hírnév szintet (az előléptetés után megszerzett rangot a Gamertage alatt fel is tudjuk majd tüntetni). Minden egyes küldetés új hajóutakhoz és kozmetikai elemekhez ad hozzáférést, amelyek jobban tükrözik az új "munkakörünket"... és amikor eléred a legjobb hírnevünket, akkor jön az Endgame:
A végső cél a játékban, hogy legendás kalózzá váljunk. A játék során egy titokzatos NPC-k csoportjába kerülsz, akik /ha bizonyítod magad nekik/ még több titkot tárnak fel a világban. És ennek a végén, felfedezünk majd egy titkot, amely egy olyan küldetést ad, amely során egy bizonyos dolgot kell tennünk egy bizonyos helyen. És amikor legendás kalózokká váltunk egy kulcsot kapunk, amely egy rejtett helyet nyit a világban (ami benne volt a zárt bétában, de senki nem fedezte fel). Ez a hely nem érhető el a menüből, csak az első felfedezés után látogatható minden gond nélkül - mindaddig míg megvan a kulcs (ezek szerint azt akár el is veszíthetjük ill. elvehetik tőlünk?). Mindeddig ez a hely titokban maradt, a Rare reméli, hogy ez így is marad.
Ez a titkos kalóz rejtekhely kizárólag azoknak van fenntartva akik megszerezték a legendás kalóz rangot. Odabent található a Legendák Kocsmája, amely egy ősi hajóroncs maradványaiba épült. A rejtekhelyben egy vízesés és egy hajó vezet minket ki a játék világába.
A demo során legendás kalózok szellemei voltak a kocsmában, grogot iszogatva. Ezek a kalózok a 2016-os E3-on lévő megjelenésben voltak, most már a játék hallhatatlanjai. Ezektől a szellemektől fogunk tanácsot kapni arról, hogy mi vár ránk még a játékban, ők fognak nekünk új kereskedelmi társaságról suttogni... talán. És így kell elképzelni a rejtekhelyet:
A rejtekhelyen belül, a kapitány kabinjában lesz a Pirate Lord, aki legendás küldetéseket árul. Ezek lesznek a legjobban jutalmazott, de a legnehezebb küldetések a játék folyamán. A Design Director ezeket a Sea of Thieves "Public Event"-jeinek nevezte, ill. a SoT Raid-jének.
Ami még jó ezekben a legendás küldetésekben, hogy elég ha a legénységből egynek megvannak, a többiek is tudják csinálni, elég ha a kapitány asztalán a legénységből 3 fő szavaz rá, rögtön az lesz a nyertes küldetés. És mindez igaz a titkos rejtekhelyre is. A legendás kalózok el tudják vinni a legénységüket és meg tudják mutatni nekik a rejtekhelyet.
...
A legendás kalózok ezen kívül még több és bonyolult ruhához férnek majd hozzá a játékban (gondoljunk a Barbossa karakterre a Karib-tenger kalózaiban). De az élet nem áll meg a legendás rangnál, a Rare tervezi, hogy a márciusi megjelenés után azt a Legendás Kapitánnyá válás célját adják a játékhoz. Amikor elértük ezt, a titkos rejtekhely a saját rejtekhelyünk lesz és onnantól kezdve a játékot ott kezdjük, nem a sima kocsmában. És az a hajó, ami a vízesésnél áll a saját hajónk lesz.
Szerk: (véletlen OK-ra nyomtam)
A játékban nem lesznek védelmi zónák és mindig más játékosok fognak körülvenni (atyaég, a hype-ból kiindulva milyen tömegmészárlás lesz ott az első hetekben??). Nem lesz Fast Travel sem. A Rare tervei szerint olyan 25-30 percenként fogunk más játékosokkal találkozni. Itt jön képbe a Skeleton Fort, a SoT raid-je vagy public event-je.Az erődök szétszórva vannak a világban, lehetnek lakottak vagy lakatlanok. Akár mi is megszállhatunk egy erődöt és tüzelhetünk az arra járó hajókra. De amint egy erőd csontvázakkal lesz tele, egy nagy, koponya alakú felhő jelenik meg felette, jelezve, hogy egy kincstár vár ránk ott tele arannyal.
Az erődön belül csontvázak több hullámát kell túlélnünk és végül le kell győznünk a csontvázkapitányt - hogy megkapjuk a kincstár kulcsát. (Csak emlékeztetőül. Ebben a játékban mindent el tudnak majd venni tőlünk, akár ezt a kulcsot is). A kincstáron belül lesznek küldetések. Több mint amennyit egy legénység teljesíteni tud. Újra vissza-vissza kell térni, hogy mindegyiket sikeresen elvégezhessük, de amint kijöttünk az erődből, elképzelhető, hogy más játékosokkal fogunk szembenézni, akik csak arra várnak, hogy sikeresen megszerezzük a kulcsot... nekik. A koponya alakú felhő akár a sült bacon szaga, oda fogja vonzani a többi játékost.
továbbiak képekben és a cikkben:
Fejvadász küldetés
Olyan mint Customer Service nem igazán jellemző a játékban
Etesd a malacot banánnal, hogy életben maradjon
Malac eladvaNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Zoleee83
addikt
válasz Czimby #134000 üzenetére
Bár nem tőlem kérdezted de pont ma reggel beszéltünk a Mafia 3-ról Mike kollégával.
Nemrég játszottam végig a teljes alapsztorit az összes melléküldetéssel együtt olyan 40-50 óra alatt.
Szerintem nagyon rendben van, nem lépegetett ki, nem akadozott, néha volt csak 1-1 modell ami rosszul rajzolódott ki.
Nekem az egyik legnagyobb kellemes csalódás volt idén a foltozások után, kellenek a DLC-k is, igaz kicsit monoton egy idő után de melyik hosszú játék nem az.
Engem a zenék alapból megvettek kilóra, a Jimmy Hendrix - All Along The Watchtower indítás, és a Sam & Dave - Hold on I'm coming zenéje pedig ALAPMŰ!Aztak'! Komoly hogy a Mafia 2 - 1498 Ft ?!?! hol a bankkártyám!
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz r.levente75 #134002 üzenetére
Valamelyik xp tábla, a fast travelek megvannak
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
l.skywalker
Topikgazda
-
negyven2
veterán
válasz l.skywalker #134010 üzenetére
Ezek közül csak a Prey nem érhető el itthonról...
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hackeeeee #134007 üzenetére
Az X360-as marketplace-n van. Pl. USA régióban
De ott csak 3 havonta lehet régiót váltani... lassan ideje lesz egy költözés nekem... Kotor, Prey, PoP, Mafia2, FarCry2, etc...
[ Szerkesztve ]
-
3L1T3
addikt
Mafia II and Prey are coming to Xbox One Backward Compatibility today. Both titles are also on sale in this week's @2K Publisher Sale mjr.mn/BackCompat
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
El Gringo
senior tag
válasz WinZol #133971 üzenetére
kösz, pont a héten járt volna le
Elfogadtam, hogy beállítson megújítást is, erre 14 hónapot adott a Microsoft 12 (12+1) helyett[ Szerkesztve ]
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
kenny123
addikt
Most éppen akciós a Bioshock Collection.
A jelenlegi generációra optimalizáltak, szépítettek rajtuk valamit? Vagy ugyanaz, mint előző generáción?
PS3-ra megvan dobozosan az összes, ( Infinite fémtok ), de ha valamivel szebb a grafika akkor lehet megvenném.
yo
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest