Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Siffredi
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #231069 üzenetére
Én is. Mióta a Diablo 3-ról volt szó, azóta próbálom magam lebeszélni róla, annyira meghozták a kedvem hozzá...
-
Siffredi
senior tag
válasz WhiteWalker #230954 üzenetére
Na, fain
-
Siffredi
senior tag
válasz WhiteWalker #230948 üzenetére
Ezt nézted már?
-
Siffredi
senior tag
válasz WhiteWalker #230943 üzenetére
Ár-érték arányban teljesen jó az s. Legfeljebb upgrade-elsz majd, ha nagyon belejössz a játékba.
-
Siffredi
senior tag
válasz l.skywalker #230785 üzenetére
Ideje lenne nekikezdeni az FF-eknek, mert nem fogok végezni velük, mire kikerülnek gp-ből...
-
Siffredi
senior tag
válasz MrPeekaboo #229294 üzenetére
Szeretem a játékleírásaidat, köszi ezeket is! Sajnos emiatt kénytelen leszek követni a másik topikot is...
-
Siffredi
senior tag
válasz MrPeekaboo #228926 üzenetére
Rosszul tudjátok, az új tulaj is kiléptetheti a gépet. Nekem legalábbis sikerült.
-
Siffredi
senior tag
válasz khorvat #228916 üzenetére
Igen, van rá lehetőség. Én a console streaming-el szívtam, addig nem működött, amíg ki nem léptettem a gépet az előző tulaj neve alól az insider programban.
Később meg is nézem neked pontosan, hogyan kell, de fel kell telepítened hozzá az insider app-ot, és azon belül lesz az egyik beállítási menüpontban a kiléptetés opció. -
Siffredi
senior tag
Grat a nyerteseknek, jó játékot! A felajánlóknak pedig nagy köszönet!
-
Siffredi
senior tag
Boldog Új Évet mindenkinek!
-
Siffredi
senior tag
válasz Libidec #228313 üzenetére
Egy pár dologgal kiegészíteném az előttem szólót, remélem nem gond.
A 360-as generációval ellentétben már nem lehet lemezről futtatni játékot, minden esetben feltelepíti a játékot a gépre (viszont a lemeznek bent kell lennie a gépben a licensz ellenőrzése miatt). Emiatt fontos a tárhely mérete, még akkor is, ha csak casual játékos vagy. Majd fogod tapasztalni, hogy az internet kapcsolatod sebességétől függetlenül általában nagyon lassú a letöltés, emiatt ajánlott előre letölteni játékokat. Viszont nyugodtan vehetsz 500 gigás gépet, hiszen egy 3.0-ás külső hdd-vel (ssd-vel) könnyedén tudod majd később bővíteni a tárhelyed, ha kevésnek bizonyulna az 500-as.
A lemezek karcossága már csak azért is fontos, mert a one lemezei blu ray lemezek, nem sima dvd-k. Talán ezeket nem is nagyon lehet polírozni (sajnos ebben nem vagyok biztos).
Viszont ha a BC programban szereplő 360-as KARCOS lemezt próbálsz telepíteni, akkor van esélyed arra, hogy fel fog települni, mivel csak a licensz miatt kell a lemez, telepíteni már a szerverről fogja a játékot.Amennyiben új gépet akarsz venni, akkor one s-t, vagy one x-et tudsz venni, a fat már csak használtan érhető el. Szerintem casual játékra elég az s, de ne lepődj meg, ha ciceregni fog...
A one x előtt nekem is volt egy one s, szerettem, de megőrültem a folyamatos cicergésétől. A one x hangtalan, csak némely játéknál pörög fel, de ha van 4k-s tévéd, akkor érdemes megfontolni a beszerzését. Nagy a különbség 4k tévével az x és az s között.
-
Siffredi
senior tag
-
Siffredi
senior tag
válasz l.skywalker #225725 üzenetére
Nem akarom nagyon (tovább)ragozni a dolgokat, de nekem ezek a dolgok nem tűntek fel (lehet csak én olvastam felületesen a topikot).
Ettől függetlenül a mai világban tényleg ritka és példaértékű ez a hozzáállás, egy respect jár tőlem is! -
Siffredi
senior tag
válasz Sherkulás #225531 üzenetére
Ez valóban jó, de couch party game-ként az igazi. Nem szeretem annyira őket, de ezen a videón sírtam, mikor először megnéztem.
-
Siffredi
senior tag
válasz dReFiX #225519 üzenetére
Nem tudom, most hogy van, de korábban a home társam panaszkodott, hogy nem jelennek meg a gpu-s játékok a ready to install mappájában, úgy kellett neki manuálisan rákeresni a store-ban.
Egyébként ha nem teljes a bizalom a home társadban (akár kisgyerekek véletlen vásárlása miatt), akkor megcsinálhatod azt is, hogy közvetlenül azután, hogy lehome-olta a profiod a gépére, jelszót változtatsz. Ugyanúgy működni fog nála továbbra is minden, csak a profilodba nem fog tudni belépni (és ezáltal vásárolni sem vele).
-
Siffredi
senior tag
válasz Micsurin #225508 üzenetére
Konkrétan arra gondoltam, hogy az ss azoknak lehet elég, akik megveszik a gyerekeknek, illetve maguknak alkalmankénti játékra, és a game pass-ból szemezgetnek olykor-olykor.
Bár a mostani acélos letöltési sebességekkel sajnos az embereknél hamar felmerül az igény arra, hogy mindig legyen előre letöltve jó pár játék szükség esetére. Talán ez lesz a legnagyobb "hibája" ennek a gépnek.
-
Siffredi
senior tag
válasz IntelKiller7 #225485 üzenetére
Ja igen, ne is mondd, azt a méregdrága vackot. Remélem azért fogják majd akciózni, franc se fogja megvenni ~60k-ért...
-
Siffredi
senior tag
válasz IntelKiller7 #225422 üzenetére
+l.skywalker
jófejek vagytok
-
Siffredi
senior tag
válasz l.skywalker #225411 üzenetére
Na nem szemrehányásként, csak feltűnt, hogy sosem volt még ennyire rövid a jelentkezési határidő.
-
Siffredi
senior tag
válasz l.skywalker #225347 üzenetére
Nem sok időt hagytatok a jelentkezésre...
A nyertesnek gratula, és jó játékot hozzá!
-
Siffredi
senior tag
válasz IntelKiller7 #224952 üzenetére
Inkább az a kérdés, hány gyerek van (4), és milyen habitusúak...
-
Siffredi
senior tag
válasz l.skywalker #224455 üzenetére
Gratula! Jó játékot hozzá! Utólag is köszönet a felajánlásért, és a sorsolás lebonyolításáért!
-
Siffredi
senior tag
Nem irigylem a friss xbox tulajokat. Megveszi drága pízér' a vadi új konzolt day1, és nem elég, hogy gyök kettővel kénytelen tölteni a(z előző generáció) játékait, de ráadásul még a live is lehal...
-
Siffredi
senior tag
válasz parandroid #223814 üzenetére
Még csak haverok sem kellenek, TA-gaming sessions a megoldás. A tuning/festések pedig szintén megoldható, egy másodlagos profil kell hozzá, és sok idő+türelem.
Egyébként a grindolós jelző nagyon igaz, ha a nehézség állításával szinte 0 skill kell hozzá... -
Siffredi
senior tag
válasz IntelKiller7 #223721 üzenetére
Emlékeim alapján blekk frájdéjkor nagyobb leárazások szoktak lenni...
-
Siffredi
senior tag
válasz szimszonos #223140 üzenetére
Csatlakozom. Így kellene cselekednie mindenkinek. Szégyen így indítani egy új generációt...
-
Siffredi
senior tag
válasz adalbert1 #222431 üzenetére
Nem sokat játszottam még a 7-el, de már most sokkal jobban tetszik, mint a 6. Karrier módjuk ezeknek a motorsport játékoknak szigorú értelemben véve nem nagyon van, de hát ezt te is tapasztaltad már szerintem.
A 6-hoz nem fűződnek jó élményeim, 300 órámba telt, mire végeztem vele, nagyon hosszú, monoton volt, nagyon megszenvedtem vele.
Viszont a tudat alatti gyűjtő énedet teljes mértékben meg tudom érteni. -
Siffredi
senior tag
válasz oriic #222408 üzenetére
Én általában a TA-t használom. Próbáld meg úgy, hogy: katt a nevedre - games - view and filter - sort by - truachievement - és itt növekvő sorrendbe teszed. Azokat a játékokat teszi előre, amiket a leggyorsabb&legkönnyebb végigvinni (nagy átlagban).
Annyi szépséghibája van, hogy így csak a játszott játékokat veszi figyelembe. Van lehetőség arra is, hogy a game collection-öd jelöld ki, de ahhoz fel kell venned a még nem játszott játékaidat a game collection-ödbe. -
Siffredi
senior tag
válasz bulikavagyok #222068 üzenetére
Csak azt írtam, mennyibe kerül, azt nem, hogy mikor ér ide (ha ideér egyáltalán).
Alis rendeléseknél ezt figyelembe kell venni, alap.
-
Siffredi
senior tag
válasz MikeWazowski #222066 üzenetére
Ugyanez van alin, kevesebb mint feleennyiért (szállítással együtt).
-
Siffredi
senior tag
válasz HartgeH3-2.8 #221975 üzenetére
Én elég sokat, és sok játékkal játszom. Nekem is ki szokott néha fagyni a gép, és én is azt mondom, szoftver hiba, magával a játékkal lehet gond.
A legrosszabb eddig az Assassin's Creed The Ezio Collection volt, ott konkrétan 5-10 percenként ki tudott fagyni a játék. -
Siffredi
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #220574 üzenetére
-
Siffredi
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #220566 üzenetére
Köszönöm, de ez már a kockaságnak az a foka, amikor már pironkodni illene... Viszont nem tudok mit tenni, volt egy nagyobb kihagyásom (7 év), de nem bírtam. Úgy gondolom, aki gémer, az gémer marad...
-
Siffredi
senior tag
Srácok, én csak 4-es voltam matekból, de ha 1:3 arányban váltja a gold-gpu-t, akkor az éves előfizuért cserébe 4 hónap jár, nem?
-
Siffredi
senior tag
válasz l.skywalker #218425 üzenetére
Hmmm, pedig böngészőben a microsoft profilom alatt nekem is látszik...
Egyébként komolyan azon gondolkozok, hogy az MS önként és dalolva megy házhoz a lóf@szért. Olyan dolgokat kommunikálnak ki generációváltás előtt, ami szerintem még a hardcore réteget is elbizonytalanítja.
Komolyan, annyi eszük nincs, hogy legalább várjanak ezekkel addig, amíg megjönnek az új konzolok, és az emberek bevásárolnak belőle? -
Siffredi
senior tag
válasz l.skywalker #218279 üzenetére
Kihagytad a remek telepítés/törlés funkciót, ami megújult. Az őrületbe kerget, remélem hamarosan megváltoztatják...
-
Siffredi
senior tag
válasz RicsiSuly #218207 üzenetére
A többiek kihagyták, szerintem fontos szempont az is, hogy sokkal nehezebb, mint a normál konti. Huzamosabb játék után már érezni.
Ráadásul nekem meg is fájdult sokszor a kezem egy-egy komolyabb division játék után, eléggé strapás használni az összes gombot rajta...
Szóval én inkább a sima kontit preferálom, ritkán veszem elő az elitet. -
Siffredi
senior tag
Még egy kérdés a rdr2-vel kapcsolatban: megéri megvenni az ultimate verziót a plusz tartalmak/bónuszok miatt, vagy elég a sima is?
-
Siffredi
senior tag
Megvenném brazilból a rdr2-őt. Mobil app nem jó, böngészőből nem próbáltam még. Úgy működik? Nem szeretnék feleslegesen venni gift cardot...
Köszi! -
Siffredi
senior tag
válasz mike1334 #217851 üzenetére
Ne magadból indulj ki. Szerintem rengeteg olyan játékos van, akik csak bele-belekóstolnak játékokba, nekik ideális a game pass. Nem beszélve azokról, akik rengeteget játszanak, illetve párhuzamosan több játékkal.
Viszont azt el kell ismerni, hogy valóban nagyon sok a töltelék játék, ami csak a darabszámot növeli... -
-
Siffredi
senior tag
válasz l.skywalker #217613 üzenetére
Köszi szépen az emlékeztetőt!
Mostanában már nem is aktiválnám őket, ha nem olvasnám a posztjaid, régebben pedig én is alig vártam, hogy bejelentsék őket. Azt hiszem, ez jellemzi a gwg színvonalát...
-
Siffredi
senior tag
Nektek mobil app-ban jelenik meg ár a store-ban játékoknál?
Nekem csak a play on Xbox one szöveg van, semmi ár, illetve vásárlás opció több lokáció alatt sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest