Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz gianni85 #109314 üzenetére
Skyrim nálunk a gyerekeknek most 'érett be'. Oblivionnal a nagyobbik még 360-on eljátszogatott, de igazán hosszan nem kötötte le (én még PC-n játszottam majdnem végig, tényleg csak az utolsó pár dolog maradt ki belőle időhiányban, meg mert jött a WoW), most a kisebbik az Ark, és FarCry Primal-os időszaka után teljesen belefeledkezett, le is kellett kicsit korlátozom a játékidejét [ evil dad mode on ]. Kíváncsi vagyok, hogy a witchert felfedezik-e még maguknak a közeljövőben. Ja, a nagyobbik meg az elmúlt ~évet aktív pasizással töltötte, hááát, jobban örültem, amikor GTA-zott, meg Forzázott...
l.skywalker: Én örültem a bc-nek, mint majom a farkának, a 360-nak évek alatt sem voltam képes nemhogy megszeretni, de igazán megszokni sem az ui-ját.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz gianni85 #109314 üzenetére
Én megtartottam a 360-at. Lehet, hogy én vagyok túl érzelmes, de valahogy azon mindig élvezetesebb futtatni a 360-os játékokat. Amióta megvan a One azóta végigtoltam egyet 360-on is és esténként bekapcsolom kicsit retrozni
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz gianni85 #109307 üzenetére
Mondjuk ez is abszolút elfogadható vélemény és ezt mindenkinek ajánlom, hogy ne csak személyes nézőpontból ítéljen meg egy helyzetet.
Egyfelől vannak itt olyanok, akik megjelenéskor (!) vettek Xbox One-t. Ergo, átélték azt, hogy Xbox360 után vagy szűz Xboxosként szinte 1-1,5 év alatt kihátráltak a fejlesztők a konzol mögül. Idestova az elmúlt ~4 évben kijátszottak szinte minden olyan játékot, ami még jó volt és talán azóta is várnak rá, hogy hasonló játékok készüljenek vagy netalántán még jobbak. Csalódottságuk érthető, az pedig végképp, hogy ennek hangot is adnak.
És vannak pl. az olyan userek, mint én, akik még 1 éve sem vették meg a gépet. Ha a BC-s játékokat nem számoljuk, akkor is majd 4 évnyi játékfelhozatalból tudunk válogatni, mert minden, ami a régebbi játékosoknak már "megvolt" az nekünk még most is az újdonság erejével hat. Ennek fényében én személy szerint nem állítok olyan elvárásokat az MS elé, mert először szeretném azokat a címeket végigjátszani, amik MÁR megjelentek és MÁR bizonyítottan jók. Csalódott nem igazán lehetnék, hiszen ki vagyok szolgálva többezer játékkal, amelyek közt van jó pár olyan, amit ki KELL próbálnom.
Ezen túl pedig vannak, akik azért veszik/vették meg a konzolt, mert csak az újdonságokat akarják játszani rajtuk, így számukra nincs összehasonlítási alap a múlt és a jövő felhozatalát illetően. Megveszik azt a játékot ami miatt konzolt vásároltak és játszanak vele.
Mind különböző céllal vagyunk itt, mindenki véleménye elfogadható ha megfelelő empátiával állunk hozzá.
(#109309) madoc: Gracias Hombre
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
nagyúr
válasz gianni85 #105084 üzenetére
Kormánnyal felejtős a FM sorozat - de ezt már többen kifejtették előttem. A Horizon 3-at imádom kontrollerrel, de ha valódi autós élményre vágyom akkor az AC, a DIRT Rally, vagy a PC a nyerő.
rdt89: Nem tudok semmit, csak az előző részek alapján gondolom, h nekem nem fog bejönni a hetedik rész. A demót azért kipróbálom, de nincsenek hiú ábrándjaim.
Tartalomban tényleg verhetetlen a Forza, de én elvagyok 20-30 autóval is akár. A pályákkal már más a helyzet, de ilyen téren a PC2 is elég erős lesz remélhetőleg..Stevenstyle: Pontosan.
Élni és élni hagyni
-
rdt89
addikt
válasz gianni85 #105088 üzenetére
De ha egy játékba 10 ezer órát beleölsz (mint én a Forza Motorsport 4-be) akkor szerintem az 50 autó kevés, még akkor is ha a vezetési élmény az utolsó porszem, kerék redők közé szorulva is módosítják a vezetési fizikát. Az FM valóban nem szimulátor, hanem egy átmenet, hogy az is élvezhesse, aki 12 óra után leül kicsit lazulni.
(#105089) Stevenstyle:
Igen a kormány részt tekintve valóban megállja a helyét amit mondasz ezt elismerem, és köszönöm a részletes kifejtést.Silenc3Hun:
A PC sajnos nekem se nyerte el a tetszésemet, pedig én is nagyon meg akartam szeretni.[ Szerkesztve ]
-
Silεncε
őstag
válasz gianni85 #105091 üzenetére
Ja értem. Én nagyon örülök, hogy az FM nem full szimulátor, a PC-vel egyszerűen kínkeserves játszani nekem, mikor megkaptuk Gold-ból, kb 2 óra után ment az uninstall. (Volt olyan versenyem, ahol minden körömet offolta a játék. Na itt mondtam, hogy akkor én meg offolom a játékot )
Grafikailag pedig szerintem az F6 gyönyörű
[ Szerkesztve ]
-
-
Corpuscle
őstag
válasz gianni85 #104290 üzenetére
Céges gépnél csak hang nélkül tudom nézni, de ez így is nagyon tetszik. Utolsó 2. Vh-s játék a Codwaw volt utoljára, még pc-n amivel toltam. Lehet ez lesz a befutó a Battlefront 2 előtt.
(#104295) Zoleee83: Napokban kezdtem el, tényleg nagyon hangulatos. A kihívással biztos nem lesz probléma.
(#104304) MrPeekaboo: És a leírások szerint a Definitive Edition még könnyebb is az alap verziónál.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz gianni85 #104154 üzenetére
Nekem a spiderman tetszett, kolcson is kerem havertol majd egy hetvegere. Es ennyi
Harcrendszer es eleg sokminden tekinteteben Nekem Batmanre hasonlitott
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz gianni85 #104027 üzenetére
Hát, processzorra is van vaporkamárás toronyhűtő, ami felsőkategóriás cpu-kra való. Így, véleményem, szerint bőven. Ahol ugye a vaporkamra nem túl nagy, a hűtő méretének 90%-a a borda, ahol leadja a hőt.
Plusz ott voltak a korábbi vaporX-es Sapphire vga-k, 150-200W TDP-bel, amikkel vígan elvolt a hűtő. Ha jó a ventilátor, jól átszellőzteti a bordát, akkor nem lesz gond.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz gianni85 #104027 üzenetére
"köztük akkor én is, de ez a vapor chamber elég lesz egy ilyen kis doboz hűtésére? "
Szerintem igen. Jóval hatékonyabb ez a rendszer, mint a mostani S-ben lévő hőcsöves megoldás.
A fogalom zavart arra írtam, hogy több fórumon olvastam azt, hogy sokan azt hiszik, sima vízhűtés van a gépben, holott nem.
Live-Die-Respawn
-
pzstm
titán
válasz gianni85 #103921 üzenetére
Egyszer hatha lesz olyan public statisztika, ami azokat a reszvenyeseket es szerverreszlegeseket erdekli, hogy mennyi az exkluzivokkal toltott ido akar egyik akar masik platformon...es a teljes eltoltott jatekido hany szazaleka van amit multiplatform cimekke toltenek....lehet meg lennenek sokan lepodve
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
Siffredi
senior tag
-
ronaldo
őstag
válasz gianni85 #99656 üzenetére
Hát ezaz, hogy a 8gb-s sshd egyszerűen nem elég. Ha folyamatosan egy játékkal játszol, akkor eléggé érezhető a különbség (úgy kb. 2x gyorsabb, mint a sima hdd-vel, alulról közelíti az ssd sebességét), de ha itt repkedni fognak a 4k-s címek, akkor alulról súroljuk majd a 100gb-t a játék méretekkel, oda a 8gb édeskevés.
Ezért gondolom, hogy egy egyedi fejlesztés talán jó lenne itt. 10-15 milliós darabszámnál már nem sokat győzködni a döntéshozókat a hdd gyártók oldalán, hogy ez miért biznisz nekik.
Vagy ha nem pakolják mellé (de hiba lenne), akkor meg biztosítsák azt, hogy a vas lehetőségeinek 100%-át kihasználva lehessen külső ssd-t rákötni. Mert a most usb-n rákötött ssd sebességének kb. 20-25%-át használja ki pl. a One S.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz gianni85 #99017 üzenetére
A fejlesztőknek fontosabb dolguk van!
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz gianni85 #99017 üzenetére
Nem lehet.. Csóri európaiaknak nem engedik, hogy pl. zenét hallgassanak játék közben a boxról. Hiúú ábránd a jelenben és jövőben, ez csak a múltban (X360) és az óceánon túl működik!!
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
utgyuru
aktív tag
válasz gianni85 #98896 üzenetére
Külön S kontrollert nem is találtam, ezt ki is felejtettem a kérdésemből, van-e különbség. (S-em van)
Ezeket néztem ki, elsősorban a fehér tetszene:
https://www.konzolokszervize.hu/xboxone/kontrollerek/xbox-one-wireless-controller-winter-forces-vezeteknelkuli-iranyito
https://www.konzolokszervize.hu/xboxone/kontrollerek/xbox-one-wireless-controller-ocean-shadow-vezeteknelkuli-iranyito
https://www.konzolokszervize.hu/xboxone/kontrollerek/xbox-one-wireless-controller-red-vezeteknelkuli-iranyito -
Madoc
veterán
válasz gianni85 #98887 üzenetére
Tőlem aztán elfér, de a postod nem a reménykedésről szól ugye? Én ha ps-re vagy pc-re váltanék akkor az éppen aktuális fórumba irogatok nem a volt fórumba a fanokat hergelem.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
interstate76
addikt
válasz gianni85 #98649 üzenetére
Ha csak ennyi a gond, akkor nem izgat (bár a felületre nézve ultragáz), viszont az áprilisi xbox360-as játékokat mindenképpen be szeretném gyűjteni!
Ja, és kösz!
Szerk.:
A felület védelmében : újrapróbáltam és most már működik. Úgy látszik, az új regisztrációk esetén pár órát/fél napot várni kell, mire a(z xbox360-as) store kezelni tudja a fizetőeszközöket.[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
interstate76
addikt
válasz gianni85 #98523 üzenetére
Értelek, hogy ott sem lehet, vagy nem biztos, hogy lehet hozzáférési jogokat osztogatni, de legalább úgy csoportosítja a játékait a user, ahogy neki tetszik, nemcsak egy játékok mappa van, oszt' jónapot.
De senkit nem akarok rábeszélni a PS-re, én sem véletlenül vettem Xboxot.
(#98524) peterkeT
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz gianni85 #98521 üzenetére
Köszi, de a linkeden szereplő részt ismerem.
Most akartam körbejárni, hogy van ez a PS-nél, de akkor ezek szerint ott működik az almappázás lehetősége. Csak a GWG-ajánlatok minősége (az idei felhozatal szerintem parádés) és az EA Access tart a box oldalán, de ha kapok még 1-2 kisebb lökést, hűtlen leszek.
-
eL Geri
őstag
válasz gianni85 #98412 üzenetére
Én nem szeretem az open world játékokat, de a MadMax nagyon nagyon bevontott, és menyaszonnyomat is.
Lag-gal nagyon ritkán találkoztam. Kb. 60 órám van eddig benne, és csak most kezdett el lankadni a lelkesedésem.
Én black friday-en vettem lemezesen 6500-ért. Nekem megérte
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz gianni85 #98182 üzenetére
azt a szövegrészt bármilyen minor update-el tudják módosítani....
bármit kiírhatnak oda....most még nyilván az van, amíg a hivatalos nevet be nem jelentik
-
psg5
veterán
válasz gianni85 #97778 üzenetére
...szus. Igen közben kólbászolok a neten és látom.
Most lehet, hogy addig nem tudom kikapcsolni amíg be nem fizetem?
Jól behúzott a fiam a csőbe (tuti, hogy ő tudta ezt...na majd meg is kérdem)
Nem inaktiválódik egy idő után magától, nem fizetés esetén?[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
frankdelgado
őstag
válasz gianni85 #97746 üzenetére
Néha kezdem úgy érezni, h túl alacsony az igényszintem, ahogy szoktam volt mondani, nekem a bab is hús...... 2016-ban nekem volt mivel csapatni: Hitman, Division, R6 Siege, Titanfallosz, Battlefield1,azért ezek jó cuccok, mellettük nem is nagyon érdekelt, hogy ez most exklúzív, vagy sem.de a GOW4 se vót rossz.. Sőt mai napig csak ezekkel játszom. Talonban ott van még a Vaják3, R6 Siege..ha egész évben nem jelenik meg semmilyen játék, meg sem érezném. Szóval éppen telibexarom, ha nincs exklúzív. Persze, ha megnézek horizont Zero Dawn elemzést, azért kedvet kapnék hozzá, de ha kimarad, ki tudom tölteni az űrt. Persze mint már mondtam, ha az MS nem tesz a kedvemre júniusban, akkor elballagok egy mangagépért....tehát a tévedés jogát fenntartom.
-
Bazsi1987
őstag
válasz gianni85 #97722 üzenetére
Nekem meg egy switch lett😊 de ne offoljunk mert kapunk 😁 xbox 360 kedvenc konzolom de eddig az one hatalmas csalódás nekem 😣 itt nem a grafikára gondolok hanem a játék felhozatalal van a baj, mostani E3 bejentenek egy halo6 meg majd forza7-et csak akkor engem elveszítenek véglek 😣
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz gianni85 #97545 üzenetére
Basszus már végignézte a végigjátszás videót valami "h.lyegyerektől" (csak idétlenkedik a videóban közben), meg sem fog lepődni semmin, de valóban, szégyenlem magam, de ez van. Már nem tudod elzárni őket előle. Nyilván a játékot megtehetném, hogy nem veszem, de szerintem így már mindegy. Viszont tény, hogy olyan munkát végzett el lelkesedésében, aminek eddig a közelében sem volt mennyiségileg, hatékonyságilag.
pelenka35 hát igen, sajna apuka "játékszenvedélye" ragad rá, pedig most pont hónapok óta nem is játszom. Bár inkább forza ms 4, majd 6 felé próbáltam terelni, de azt letojja
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
nagyúr
válasz gianni85 #97537 üzenetére
Én a Zolit bírom (főleg a kritikáit), de a másik srácot nem ismerem. És mivel 45 perc a videó, így végignézni valószínűleg nem fogom. Ilyen reakciók után főleg nem.
frankdelgado: Kizártnak tartom, h kétszer annyiba kerüljön mint a PS4 Pro. Még a másfélszeres szorzó is eléggé necces lenne -azzal tényleg csak a Sony-t erősítené a MS. Szerintem inkább fogják óriási bukóval adni megjelenéskor, minthogy ez megtörténjen.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
-
kill_switch
senior tag
válasz gianni85 #97225 üzenetére
Nekem is fent ül a polcon.
A többi részhez képest, nekem itt az nem tetszett, hogy a psycho "boss"-ok nem voltak igazán betegek, illetve viszonylag könnyű őket lenyomni. Bár ez feltételezem a skill-ek miatt is volt, ha valaki nem foglalkozik a skill-ekkel, akkor gondolom valamelyest nehezebbek. Meg persze az, hogy kevesebb fegyvernek látszó tárgyat tudsz fegyverként használni. Viszont ezeket leszámítva, szerintem előnyére változott a játék. -
assalkah
tag
válasz gianni85 #96952 üzenetére
Az a játék maga volt a megtestesült tökéletesség. Minden másodpercét élveztem, de a gwentet valahogy nem tudtam megszeretni benne. Nekem ott is maradtak befejezetlenül. Lehet azért, mert a megjelenés óta Heartstoneozok és valamiért nekem az jobban bejön.
XOne GT: aSSalka PSN: assalka
-
EmThor
addikt
válasz gianni85 #96877 üzenetére
Scorpio még nem tudom lesz e belőle. S-t meg 60-70 között tudok. PS4-en gondolkoztam a Horizon miatt de maradok a boxnál.
Más: Unlocked c. musorban volt Phil Spencer, 1 ora
https://youtu.be/T8uBk0FmL5Q
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
-
okibots
aktív tag
válasz gianni85 #96732 üzenetére
Én is így gondolom, csak kerüljön bele olyan is, amit még nem játszottam...a promo képeken csak olyat látok ami megvan vagy megvolt De határozottan van benne fantázia. kíváncsian várom a játékfelhozatalt.
Bogyi007 Ne idegelj már, hogy már egyből az akcióban keresed az akciót
[ Szerkesztve ]
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
sting2
addikt
válasz gianni85 #96249 üzenetére
"PS-en számomra a Kojima Death Stranding-je az a játék amiről megnéztem az eddigi videókat, és fingom sincs hogy mi történik benne, végig wtf hangulat, de úgy felszálltam a hype vonatra, hogy az MS összes idei exkluzívja együtt se ér fel vele "
Az nekem is első napos!
(Évente 2 - 3 cím a két konzolra összesen, ami ezt a hozzáállást váltja ki belőlem..)
"Komoly Ember, komoly játékokkal játszik"[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
pzstm
titán
válasz gianni85 #96249 üzenetére
értem én..nem is mondtam hogy nem...nálunk ugyebár jó eséllyel jön egy Forza idén, Crackdown3-ra is kíváncsi vagyok, ott a Sea of Thieves és State of Decay 2 is egyre jobban csiklandozza a fantáziámat, mivel úgy tudom az ráadásul coop-os lesz.....őszintén...ami ilyen online coop-multi dolog, sokkal inkább megveszem első nap teljes áron őket mint a szinglit...God of War legújabb része érdekelne jelenleg a PS-től
PLusz még lehet lesz meglepetés bejelentés E3- on
[ Szerkesztve ]
-
kokoaliga
tag
válasz gianni85 #96157 üzenetére
Az engem nem érdekelne,hogy ki kedvel ki nem,hogyha én jól érzem magamat játék közben
Veszek egy ilyen kütyüt és megosztom a véleményemet,hogy érdemes e megvenni.
Sajnos nem tudok Kontrollerrel játszani FPS játékokat amit imádok.
Éppen ezért csillant fel a szemem amikor találtam egy ilyen kütyüt.[ Szerkesztve ]
Koko
-
F.B.I.
veterán
-
pzstm
titán
válasz gianni85 #95753 üzenetére
szerintem az ilyen részletekre majd az Ms által hivatalosan bejelentett apróbb részletek után visszatérhetünk
aminek én örülnék, az úgysem fog megvalósulni, mert igaz, hogy senki nem úgy használja, de mégis mindenki követeli
-
pzstm
titán
válasz gianni85 #95750 üzenetére
meglátjuk, bár privát véleményem szerint ez durván fog függni a fejlesztőktől is...lásd akár a Ps4 Pro-t most....nagyjából egészen vicces amit ott csinálnak....
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz gianni85 #95105 üzenetére
Ha jól emlékszem Nekem ott volt mellette a link, de nem vagyok már 100%-osan biztos, de az is lehet, hogy Én is telefonon kértem, és akkor küldtél el. Sajnos nem emlékszem.
Kérdezz rá, az a biztos.
Most gyors megnéztem, a levelek között nem találtam, szal biztosan letölthető volt.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest