Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
addikt
válasz eL Geri #240779 üzenetére
Semmi alapja nincs ennek. Pont most volt erről szó a közös konzolos topikban is. Csak azért nem osztottam meg egyik topikban sem, mert ordas nagy baromság.
Előtte volt egy interjú a The Times -ban Phil Spencer -rel, aki pont az ellenkezőjéről beszélt. Többek között.
Szerk.:
Egyébként azóta Andy kb. a fél Twitter -t letiltotta és lezárta az account követést is, mert elég rendesen elkezdték osztani. A szakmából is.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
válasz eL Geri #240779 üzenetére
Ha eladják az xbox divíziót, akkor sem történik semmi. A digitális cuccok ugyanúgy megmaradnak, ha új tulajdonos lesz. Az új tulajnak nem lenne érdeke bezárni az egészet, mindenestül. Ha meg mégis bezárja, akkor így jártunk. Használati jogot vettünk egy játékhoz, nem magát a játékot vettük meg. Ezzel meg mindenki tisztában van.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
draco31
veterán
válasz eL Geri #240653 üzenetére
Az egyik tag a napokban próbálta Kingston-al, 960-as, és 500-asnak ismerte fel a box.
Nálunk haveromnak Apacher volt 960-as, szintén 500-asnak ismerte fel a box.
Ma raktunk bele helyette 1Tb-os Samsungot, ezt már annak ismerte fel.
Ezek alapján eddig erre tudok következtetni.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
addikt
válasz eL Geri #240570 üzenetére
Én nem használom, de előző héten feltelepítettem PS5 -re és Series X -re is. Nálam semmi gond nem volt vele. Azért teszteltem, mert az egyik PS5 -ös fórumtársnak egyáltalán nem jegyzi meg hol tartott és nem lép automatikusan a következő epizódra sem az aktuális rész végénél.
Azt akarom ebből kihozni, hogy lehet nálam tökéletesen működik, de nem egy ember panaszkodik random hibákra a konzolos verzión. Függetlenül attól, hogy melyik konzol.
Szóval nem tűnik túl jó alkalmazásnak.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
Guitar14
senior tag
válasz eL Geri #240028 üzenetére
Fú hallod. Te hogy haladsz?
Én játszottam már végig jópár horror játékot még tízenpárévesen is de ez a Resi 2 nagyon rémisztő a sötétben. Mikor alig van nálam töltény és mindenhová osonva kukucskálok be, ahol meg van pár hulla ott másodpercenként fordulgatok minden rezzenésre és reccsenésre (ami lehet a lépésem vagy egy cseppenés vagy egy fának a ropogása), hogy melyik zombi és mikor kel fel. Igaz ez mondjuk akkor is ha van töltényem.
Egyszerűen zseniális a vizuális élmény, a hangok és emiatt a horrorfaktor összességében... de emiatt nagyon lassan haladok és alig merek pislogni.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
nagyúr
-
Guitar14
senior tag
válasz eL Geri #239993 üzenetére
Ha a sztori nem zavar/érdekel akkor szerintem teljesen mindegy.
Én is most megvettem a második részt.
Az első és a zero már megvan de nekem nagyon furcsa azon kettő játékmechanikája és lassúsága emiatt egyszerűen nem tartott magában az a két játék.
Azt fogom csinálni (mivel engem érdekel a sztori), hogy a zeroról és az elsőről nézek egy összefoglaló videót avagy a "sztori dióhéjban" és nekiállok a kettőnek.Tehát én szerintem ha nem érdekel a sztori simán vedd meg először a hármat.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
-
válasz eL Geri #239755 üzenetére
Nem lehet, hogy valami reklámblokkoló kavar be? Én direkt ilyenek miatt tartok egy full alap edge böngészőt, mindenféle extra nélkül. Az általában működni szokott. Esetleg a mobilnetet osztom meg a PC-vel. Néha meg az segít. Franc se érti ezeket az anomáliákat.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz eL Geri #239681 üzenetére
Az ég világon semmit. Írtam nekik még korábban a visszavásárlás opciónál.
Válaszra sem méltattak. A gépet azóta eladtam, a játék a fiókomon.Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Bizsu1st
aktív tag
válasz eL Geri #239645 üzenetére
Kicseréltem egy 500gb sshd-ra és furcsamód sokkal gyorsabb az egész rendszer és nem fagy bele lépten-nyomon a játékokba! Valami tuti, hogy nem stimmel ezzel a hdd-vel, hiába 100%-nak jelzi a sentinel! Viszont furcsaság is jött a hdd cserével, xbox bekapcs után fekete képernyő és beadja, hogy melyik fiókkal akarsz bejelentkezni! Eltűnt a "boot animáció"!
#239646boxoslaca Nekem is megy már vagy 2 éve egy kritikus állapotúnak saccolt hdd a tv-mbe dugva non-stop felvétellel!
-
törölt tag
válasz eL Geri #239645 üzenetére
Cserélj kábelt , alatta meg vastaggal írva, nincs szükség beavatkozásra
Csodás ez a program.
Meg amikor egyik lemezemet a pc-ben megbecsülte hogy most máris azonnal csere mert besz@rik.
Még pár évig elment és még el is adtam.Ettől függetlenül valami biztosan nem oké és érdemes lenne kinyomozni mi az oka. (feltéve ha nem kamu az infó)
A start/stop számlálón meg már sem lepődöm ,hiszen xbox.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz eL Geri #239494 üzenetére
Az király. Nálam mondjuk egy dolog megy/ment csak USB -re. Az pedig a billentyűzet+egér stick. Szóval egyáltalán nem vágtam, hogy mikor ad le naftát a csatlakozó. Úgy tűnik, hogy mindig.
Beretvás:
Én tuti kimaxolnám, mert nálam például a rezgés is mindig ki van kapcsolva. Valószínű azon is így tennék, ahogy minden kontrolleren.[ Szerkesztve ]
-
válasz eL Geri #238941 üzenetére
Na ezt nem tudom. Megmondom őszintén, hogy elég ritkán használom PC-vel a kontrollert, és nekem csak egy olcsóbb Asus BT 5.0 vevőm van, de nem tűnt fel, hogy lassan reagálna. Ettől függetlenül lehet, hogy neked van igazad, és lehet, hogy a kollégának ez is fontos.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz eL Geri #238922 üzenetére
Én nem követtem soha, csak amióta Fizzie elmagyarázta, hogy mikor szoktak a havi GP bejelentések lenni, azóta minden második kedden, illetve amióta "rászálltam" homerhammre, hogy miatta középszer a GwG, azóta kényszeresen frissítgetem hónap vége felé az oldalt, hogy egyszer már én tudjam linkelni, de eddig mindig lecsúsztam róla.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
-
ThorsHUN
őstag
válasz eL Geri #238491 üzenetére
Elérhető sztem már.
Köszönöm mindenkinek a sok sok infót, keddel eladom a ONE-t, így elköszönök, mert sikerült beszereznem egy Series S-t meglátjuk hogy sikerül megszeretnünk egymást az 512 GB-al.
Amúgy ahogy néztem mintha kissebbek lennének a játékok de lehet csak tévedek. -
addikt
válasz eL Geri #238058 üzenetére
Így van nálunk is, az én profilomra veszek mindent (GPU is van(, gyerekek játszanak.
Xbox Family-val pedig akár az XBOX-on, akár a Windows 10-es gépeken levő használat szabályozható."After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
HF77
őstag
válasz eL Geri #237987 üzenetére
köszi!!
arról tudsz érdemben nyilatkozni(vagy más valaki), hogy pl. a Netfixhez képest mennyivel több vagy ellenkezőleg, kevesebb szinkronos film érhető el?!
(szüleimnek fizetnék elő, de ha kevés a magyar tartalom akkor off a dolog)köszi
[ Szerkesztve ]
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
csuvicsuva
addikt
válasz eL Geri #237703 üzenetére
Néha én sem értem, hogy honnan kerülnek ilyen plusz karakterek a linkekbe, hiszen biztos nem te raktad utána. Kedvencem az imdb, amikor a title száma mögé még odakerül nyolcszáz krikszkraksz, holott anélkül is megnyitható.🤔
-
csuvicsuva
addikt
válasz eL Geri #237701 üzenetére
Nekem valamiért hibát dobott. Overpass Deluxe Edition
Pedig csak ez a különbség a te linkedben a végén: %C2%A0
[ Szerkesztve ]
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz eL Geri #235690 üzenetére
Ha így lenne, nem az lenne a logikus, hogy One gépeken nem frissül? Van olyan játék aminek van Series változata és One-ra csak a One települ.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz eL Geri #235674 üzenetére
Én kérdeztem ma ezt több fórumon is, de mindenhol az a válasz jött, hogy csak Series gépekre. Ha Xbox One X-re is érkezett volna akkor azt egyrészt az adatlapon kéne látnunk, hogy Xbox One X enhanced - másrészt van olyan játék a listában, ami már 2017-ben kapott X Enhanced patch-et (pl. Assassin's Creed), így gyanítom ez teljesen Xbox One X független program
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
parandroid
félisten
válasz eL Geri #235554 üzenetére
Ne két héttel fekete péntek előtt akarj világbajnok akciókat találni bármire… Jön a karácsonyi sale, ms store-ban is gombokért fog menni, gta mindig benne van a nagyon leárazott cuccok között.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
persil
nagyúr
válasz eL Geri #235248 üzenetére
Nem tudsz "nem biztonsagosan". Ot kattintas. Viszont itt ez az ordogtol valo okkultista tevekenyseg, amit irtani kell tuzzel-vassal, szoval neten keress ra.
Semmilyem hatrany nem erhet es csak egyszer kell "megtanulni", raadasul maskor is jol johet.
Szrk.: Most veszem eszre, hogy mar sikerult izlandrol, akkor ennyi.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
-
parandroid
félisten
válasz eL Geri #235176 üzenetére
Újracsatlakozás nem gond. Az egyetlen probléma, hogy ha bekapcsolod a headsetet, az kapcsolja magával az xboxot is. Erre kitalálhatnának valami szoftveres megoldást...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz eL Geri #235174 üzenetére
Ennyiért nem találsz jobbat. Pláne vezeték nélkülit. És főleg nem olyat, ami bt-t is tud, ezért más eszközzel is használhatod (én a PC-vel szoktam még használni).
p
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz eL Geri #234532 üzenetére
Jön One-ra is a játék, gondolom nem frissítették még az adatlapját.
What platforms is Alan Wake Remastered coming out on?
Alan Wake Remastered is coming out (take a deep breath) on PC on the Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4/Pro, Xbox Series X|S, Xbox One, Xbox One S and Xbox One X.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest