Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timyyy
őstag
válasz AMD Power #168098 üzenetére
Egyébként ez komolyan ekkora eget rengető probléma?
Nem konkrétan tőled kérdezem, de miért jön ez fel napi szinten? A mai világban komolyan gondot okoz bárkinek 10 alap angol szó megtanulása? Vagy úgy egyáltalán nyelvet beszélni...Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Kender23
aktív tag
Sziasztok.
Mi a különbség az Xbox one és az one s között?
Tényleg csak annyi, hogy az S tudja a 4k-t?
Néztem egy videót, ilyen "összehasonlítósat" és elvileg az One S picit szebben tudja megjeleníteni a játékokat?
Igaz lehet ez?
Most annakokáért mit késedelmezel? Kelj fel és keresztelkedjél meg és mosd le a te bűneidet, segítségül híván az Úrnak nevét.
-
belan
addikt
Hello miért van az hogy a Xbox x kikapcsolom és ha bekapcsolom a gépet nem csatlakozik a netre a gép , és a alvómodot sehol nem tudom be állítani hol kell ?
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
petya2012
őstag
ezek a letöltőkódos játékok mekkorák méretre?50-60- gb??
a game passhoz hol kell beírni a kódot? -
petya2012
őstag
xbox one x-be nincs magyar nyelv???menü
-
petya2012
őstag
sziasztok
xbox live fiókot csinálni kell vagy ide a microsoft fiókot kell írni??
-
rongaucho
tag
Sziasztok!
Friss XO júzerkért arra gondoltam, hogy a PC-n használt AceStreem helyett milyen jó lesz, mert XBox-os Kodi alatt is menni fog... Van a Plexus add-on (ami az AceStream engine-t kezelné), ami már telepítéskor hibát jelzett. Van ötletetek erre, hogy miért? DRM probléma lehet? Vagy esetleg azért, mert a Kodi v18 Leia még csak alpha, nem is beta, ezért nem menne ez az add-on? Maga a Plexus add-on régebben már szépen működött egy kis gagyi kínai smartboxon egyébként.
Gondolom, másik stabil verzoót (mondjuk v17-wst) a Kodiból lehetetlen feltelepíteni a mostani Store-os verzió helyett.
-
Bogyi007
veterán
válasz AMD Power #167676 üzenetére
Szerintem a grafika sem vészes (igaz én Ps4 Pro-ra vettem meg ezt a játékot, Boxra ott a 360-as verzió Goldból)
Más: GamePass pontosan meddig érhető még el 200 forintba ill. 7500-ért?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
S e t h
nagyúr
válasz XboxGamePass #168044 üzenetére
Elég lassan teljesítő banda. Akciós náluk minden, de amikor szállítani kéne, akkor nincs, nem volt, majd lesz vmikor.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz bbsofficial #168070 üzenetére
Kodiban van HBO GO, tudod nézni ott is.
-
törölt tag
Sziasztok!
Az miért van,hogy 1 hónap alatt már a második hdmi kábel szarik be box alatt ?
-
bbsofficial
aktív tag
hello!
Lehet valahogy képernyőt tükrözni az Xboxra? A Samsung telefonomról csak médiát (fotó, videó) sikerült, rendesen képernyőt nem. Igazából HBO Go nézése lenne a cél okostv nélkül, telefonról vagy PC-ről tükrözve.
köszi!
-
petya2012
őstag
sziasztok
megjött az x-em
a fióknál fontos,hogy outlook legyen??
köszi a választ nektek
[ Szerkesztve ]
-
haris
őstag
válasz XboxGamePass #168063 üzenetére
Én simán le tudtam mondani online. Volt egy ablak, hogy miért mondom vissza, beírtam, hogy ha nincs, akkor megveszem máshol, aztán ennyi.
Szerintem kicsit le lehetnek terhelve.Viszont fura, hogy erre a sport white-ra mekkora hype-lett. Pedig gondolom nem véletlen lett akciós. (Megmarad karácsonyról akkor nem vitték)
Mondjuk én sem ezt vettem volna, ha a gyerek nem erre bök rá, hogy "Hű de jól néz ki"
Én meg azt hittem bármelyik férfiasabb szín fog neki tetszeni.
Mondjuk nekem is fehér telóm van, és a múltkor megjegyezte, hogy jó lenne ha lecserélném, mert már unja a fekete telókat, pont jól jönne neki az enyém.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz kakuk.tamas #168064 üzenetére
Megoldották egy perc alatt a chaten, nem volt belőle probléma.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz XboxGamePass #168063 üzenetére
Telefon?
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
senior tag
-
Czimby
addikt
válasz XboxGamePass #168049 üzenetére
Nov 23-óta jön tőlük a Volcano Shadow kontrollerem...
Konzolvilág jó hely, de ezekHa szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Baltazár123
senior tag
válasz Timyyy #168057 üzenetére
A CDkeys-en a 3-6 havi, 11,39 - 22,79 EUR, kb 3600 - 7200Ft, havi 1200 pénz. Nem akciósan, hanem normál áron. Elfogadható ár ez szerintem. A 12 havi meg 38 EUR - kb 12e pénz, havi 1 ezres. Akcióban szoktak 900Ft körül lenni, tehát a normál ár is egész korrekt.
Szerintem ott érdemes megnézni először mindig. Akciók is előfordulnak. -
r0lzj3390
csendes tag
Sziasztok. Ha Homolok tesóm Xbox-val akkor tudunk egyszerre egy időben ugyan avval a játékkal játszani?
Itt most gondolok a Fifára. köszönöm a válaszokat. -
Arcképgyáros
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Igen, jól érted. Sőt, ha ki van kapcsolva a megújítás és engeded bekapcsolni lehet ad plusz 1 hónapot mindegyik beváltásánál?!
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Timyyy
őstag
Jól értelmezem itt, hogy ez 6 hónap live 6e forintért? Mert az nagyon megérné.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Fernet
senior tag
válasz XboxGamePass #168049 üzenetére
Volt készleten nekik, legalábbis a honlap szerint mikor először ránéztem. A vásárlásig egy nappal később jutottam el, akkor már csak "rendelhető" volt.
-
senior tag
válasz haris #168048 üzenetére
Nem tudom én szórakoztam sokáig, vagy egyáltalán nem is volt készleten ezen az áron? A színe kb mindegy lett volna, de a pár hetes fehér kontrollereim így fölöslegesen adtam el, hogy drágábban vegyek másik színben.. a gumis hátulja érdekelt volna a Sport White-nak..
[ Szerkesztve ]
-
haris
őstag
Én lemondtam a rendelésem tőlük.
Nem azért mert nincs nekik, mert vártam volna, hanem mert azt írták, ha lesz, nem biztos hogy akciósan megkapom.
Megrendeltem a konzolvilágnál 1000-el drágábban, de ott legalább van (elvileg, az a biztos majd ha megkapom)
Majd ha náluk sem lesz, ők is mindenkinél olcsóbban adják majd... -
eL Geri
őstag
Sziasztok!
Mintegy reklám gyanánt szeretném itt hagyni:
Egy gyors, egyszerű, de nekem nagyon tetsző kis indi játék a Game Pass-ból: The Gardens Between -
Fernet
senior tag
Én is a sport white-ra pályáztam, de mikor láttam, hogy rendelésre megy csak, maradtam a pubg-nél. Ez lesz a 4. kontroller a családban és 3-an vagyunk. Viszont amikor jönnek vendégek sokszor hiányzott egy 4. mikor tricky towert, sonic race-t vagy éppen minecraftot játszottunk.
-
törölt tag
Veszel helyette egy másik "kart", a vásárlástól számított egy-két napon túl már úgyis mindegy hogy néz ki.
-
senior tag
Azt írta a konzolokszervize, hogy nincs készleten Sport White kontroller és bizonytalan, hogy lesz-e.. én meg eladtam mindkét gyári karom.
-
taylorp
senior tag
válasz XboxGamePass #167983 üzenetére
Én is jártam már így, de azt nem tudták megmondani, hogy milyen accounttal használták fel a kódot, csak azt, hogy mikor. Nem kaptam refoundot, bebuktam az árát.
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
-
-Rolika-
senior tag
A The Division 2-re tudtok esetleg olcsóbb megoldást, mint a cdkeys-es 49$?
https://www.youtube.com/@Rolika82
-
oriic
HÁZIGAZDA
Előrendelhető a Black Desert - Megjelenés március 3-án. [link]
Live-Die-Respawn
-
jeni
félisten
Microsoft felületen (más munkakörnyezetben) a nevem alatt ki lehet listázni ,hogy az xbox One konzolon milyen teljes játékaim vannak?
haris
ezek szerint egyre több azoknak a tábora akik várják a köbvetkező konzolokat amelyek már nem tartalmaznak optikai drivert.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz s7evcsenko #168032 üzenetére
Hogy hogy miért releváns? Azért mert hozzáadódik, ha neki 2019 szeptember 30-ig volt goldja, akkor ha ezt aktiválja 2020 szeptember 30-ig hosszabbodik.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Fernet
senior tag
válasz s7evcsenko #168032 üzenetére
Én úgy értelmezem, hogy idén szeptemberig tart az előző goldja és jövő év aug 31-ig a most vásárolt.
[ Szerkesztve ]
-
s7evcsenko
addikt
-
senior tag
-
r.feco
csendes tag
válasz XboxGamePass #167983 üzenetére
Jeleztem a CDKeys felé a problémát, de ők az MS-hez irányítottak. Írtam az MS supportnak és náluk volt a hiba,jóváírták,de csak 11 hónapot. Szeptemberig volt előfizetésem, most köv. év augusztus 31. Még így is bőven megérte, de egy kicsit macerás volt.
-
chipesz
őstag
-
törölt tag
Ezt a feljebb írt kontrolleres témát valaki részletezné? Nem értem teljesen. PC-n milyen módon tudom használni? Kábelen azt hiszem lehet, és persze az usb-s vevővel. Azon kívül? (bt nincs)
-
haris
őstag
válasz F.B.I. #168014 üzenetére
Szerintem semmit.
Én a Horizon 1-be tettem órákat 360-on, én soha nem multizom.
Most hogy továbbjöttünk One-ra, láttam hogy (hála isten) a Horizon 2-t megkaptam gold mellé ingyen (mert a fiam meg csak multizik így van goldunk)
Viszont ahhoz már nem tudok DLC-t venni mert kifutott.
Úgyhogy most ráfekszem a 3-ra, és amint akciós, zsákolom is, arról nem akarok lemaradni. Tudom hogy itt a 4, de akarom tolni a többit is. Nekem ez a játék sorozat nagyon bejön. Ellenben a F.Motorsport-al, mert azt meg pár óra után mindig abbahagyom, untat. -
NoOne1976
őstag
válasz F.B.I. #168014 üzenetére
Szerintem így is rengeteg játékórát tud beletenni. Én jó darabig egyetlen Forzathon-on sem vettem részt. Pár achi-t nem tud megszerezni multi hiányávan, de bőven megéri a játék. Én be is húztam az ultimate-re való bővítményt. Treasure Islanden is van tartalom bőven.
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
válasz szimszonos #167988 üzenetére
Akkor ezt nem értem lehet valami keleti blokos kiadás. Mert magyar angol egyáltalán nincs benne. Hol vetted?
[ Szerkesztve ]
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
F.B.I.
veterán
Forza Horizon 4 esetében, sokat veszt a játékos ha nincs LIVE, vagy simán szórakoztató hónapokig, anélkül is (7 éves kisfiú, nagyon szereti az autókat)?
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Siffredi
senior tag
-
haris
őstag
válasz NoMagix #168010 üzenetére
Köszi. Ezt én is kipróbálom.
Nekem is panaszkodott az alkalmazás hogy nincs kontroller és emiatt azt hittem nem megy ha nincs csatlakoztatva egy.
Állandóan újra kell párosítani a controllert vagy a pcvel vagy a box-szal, ha itt vagy ott befejezzük a játékot.Más:
Tegnap volt szó az akciós controllerekről. Megmutattam a fiaimnak a szavazók linket. A kicsi a terep színt választotta, így arra szavaztunk egyet, viszont meglepetésemre a nagyobbik a white sport editiont mondta hogy az a legszebb, is rendeltem is neki egyet. (Így az enyém marad majd a géphez gyárilag csomagolt)
Csak meglepődtem, gondoltam megosztom veletek. -
NoMagix
addikt
(#167998) szimszonos
(#167999) chipeszamikor nálunk a tv foglalt, akkor én úgy játszom a win10-es gépemen, hogy nincs a számítógéphez kötve semmilyen kontroller, az 'S' gépet bekapcsolom, majd a sz.gépen xbox progi ott átirányítás és amikor jelzi, hogy nincs kapcsolatban kontroller ott tovább lépek és simán megy a játék a boxról irányítva
-
SoldierL
senior tag
Ma elkezdett nyekeregni a joy jobb ravasza. Nem tudom mitöl, nektek nem szokott?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Van most valahol jó áron 3 hónapos gold ?
-
M@no
tag
válasz icemad #167994 üzenetére
Ezt én is sajnálom. Imádtam nagyon, főleg az elmúlt években, pedig gyerekkoromban szerettem meg igazán és már akkor is nagy cégeket hoztam létre.
Mondjuk így az openttd-nek örültem, amikor rátaláltam, nagyon jól működött és tulajdonképpen a deluxe tovább fejlesztett változata. -
TaRka94
senior tag
Srácok az miért van hogy boxon töltök játékot és 17mb/set is ír mikor csak 3.5 körül tud tölteni a netem? Gondolom nem valós.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PayDay 3 Collector Edition (többi információ leírásban)
- Seagate külső SSD tároló 1TB xbox series x&s es xbox one-hoz
- Xbox one játékok eladóak, 18 db
- Új PS5 Fortnite, Chroma Pearl, Chroma Indigo DualSense Limited Controllerek 2 év Sony garanciával
- 2026-ig garanciális limitált lemezes Ps5 Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest