Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Thunderbird
- ASUS routerek
- Milyen routert?
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Czimby #99198 üzenetére
Sajnos már drágább lett, de szerintem érdemes figyelni, hátha újra akciózzák.
Egyébként vicces, h megvettem hozzá a SP-t de csak most vetem észre, h nincs benne minden eddig megjelent DLC. Kicsit kezdem már unni ezeket a lehúzós játékokat.
Élni és élni hagyni
-
Czimby
addikt
válasz bulikavagyok #99193 üzenetére
Tart még az akció? Esetleg linket tudsz adni?
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
gianni85
veterán
jó lesz...lehet ez a Skorpió ha tényleg veszik a 3rd party studio-k is a fáradtságot, hogy optimalizáljanak rá.
Sajnos az xbox-ot is eléri a blower fan, és tekintve, hogy kb 200W-ot kell majd elvezetnie, búcsút lehet mondani a halk konzolnak.
Most akkor jöhetnek az új játékok, mert 4K és 60fps ide, vagy oda, a konkurencia letarolja idén a játékaival a piacot. -
törölt tag
Kevin Gammill, az Xbox platform fejlesztési vezetője elmondta, hogy a Scorpio célja természetesen a játékok natív 4K-s felbontásban futtatása. Azonban nem elégedtek meg az egyszerűen megemelt pixelszámmal és a HDR-rel, hanem azt szerették volna, ha emellé rendes 4K-s textúrák társulnak, így grafikában is előre tudnak lépni, és összességében javul a játékok látványvilága. Ráadásul mindezt ugyanolyan vagy jobb sebességgel, mint 1080p-ben.
A tervezési folyamat úgy kezdődött, hogy fogták (az egyébként minden Xboxra fejlesztő csapat számára rendelkezésre álló) teljesítményelemző szoftverüket, a PIX-et (Performance Inspector for Xbox), és elkezdték feltárni, hogy milyen teljesítményre lenne szükség ahhoz, hogy az Xbox One-on most 900p-ben vagy 1080p-ben renderelő játékok gond nélkül fussanak 4K-ban. A belsős eszközeikkel szimulálni tudtak különböző konfigurációkat, így meg tudták állapítani, hogy mennyi shaderre, renderelőre, mekkora cache-ekre és milyen memória-sávszélességre lesz szükségük a cél eléréséhez. Ezt követően kezdődhetett meg a tervezés az AMD-vel közösen.
Teljes cikk: [link] Kicsit összeszedettebb mint a PH-s
-
birorichard
őstag
válasz bulikavagyok #99166 üzenetére
Bevallom őszintén, sokat rontott a rólad kialakított képen a 60 évvel ezelőtti gyakorlatot idéző hozzáállásod, de ne legyél hiú, nem haragszok rád, és nem neked, hanem a hozzászólásaidnak szólnak az esetenként a te mondanivalóddal szemben (is) kritikusan megfogalmazódó hsz-eim. Ámbátor nem értek egyet azzal minden alkalmat megragadnék, hogy "beléd álljak", ha esetleg így érzed, úgy azt nagyon sajnálom (egy rólad szóló hszem/összes hszem egy időszakban statot szívesen megnézek, ha összeszámolod, lehet, hogy én tévedek).
(#99169) hackeeeee: a natív 4K magas részletességgel jelenleg horror ár, pc-konzol, tök mindegy. nincs magic-chip, ami olcsón nagyon jót ad.
én egyébként pont ettől "tartok" egy kicsit, hogy volta/vega megjelenést követően (mostantól számítva 1-2 év) megint hasonló mértékben elhúznak graf terén a pc-k. tudom, sajnos ez van, fejlődik a technika, gyorsabban mint valaha, mégis valami miatt úgy érzem, hogy folyamatos késésben van a konzolok hardvere a trendekhez képest, mint amikor reggel szarul kelsz, rohansz, de mindenhonnan elkésel.Detailesebb/magasabb képfrissítésű 1080p-vel jobban járnánk, de ezt "nehezebb" ma már eladni, reméljük lehetőségnek legalább felmerül, és nem csak 1-2 címnél.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nálam is tök szépen elfut, 90-120 Fps-sel fullmax-on 8*AA-val, csak az mondhatni szánalmas kategóriába tartozik, hogy ha engedélyezve van a HT akkor az első mag 100%-on teker, közben a többi 7 meg 5-10%-on vakarássza a vakarásznivalót.
Megjelenés után arról volt szó, hogy ez javítva lesz, azóta sem sikerült.
Node, ez nem ide való.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
Ma megkaptam az Amazontól rendelt 20 eurós Assetto Corsa-t (köszi djnice a tippet! ). Páran mondták már, és igazuk volt: nagyon ütős a játék. Szerintem ez az első igazi szimulátorom. Kb másfél órám van még csak benne, de eddig le vagyok nyűgözve. Meg is vettem hozzá gyorsan a Season Pass-t. A grafikája sokkal jobb mint amire számítottam -nyilván nem FM6 szint, de szerintem szebb mint a Project CARS. Az irányítás viszont 10/10-es, a kormányomat megint egy új oldaláról ismerhettem meg. Mentem 2 versenyt public multiban is, és az ellenfelek is full korrektnek tűnnek (kopp-kopp). Mindenki hagy helyet a másiknak, és nincs olyan roncsderbi mint a Forzában. Mondjuk könnyebb is figyelemmel kísérni a többieket (motorház nézetből), mert ebbe a játékba végre bekerült a többi versenyző pozícióját jelző piros nyíl. Mennyit panaszkodtam anno, h a Forzában illetve a Project CARS-ban miért sincs ilyen?!
Ha vki játszik még vele írjon privátot, szívesen nyomnám ismerősökkel is. Ja, ugyanez vonatkozik a Project CARS-ra is.frankdelgado: Az a baj, h nekem nem TV-t kéne vennem, hanem projektort, ami 5000 eurótól indul.
Oriic: Várós ez is.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Csapoati
nagyúr
válasz IntelKiller7 #99185 üzenetére
De hát van élsimítás (igaz, nem a legjobb) most is, nem értem.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Gijon
senior tag
válasz hackeeeee #99167 üzenetére
FH3 pc-n X460+i3+8gb ram médiumon stabil 30, vagy, 40-60fps:2160x1080, de (másik monitor) 2560×1440 felbontáson is muzsikál 40-60 fps-en +freesync. 4K nem megy, azaz 10-20 fps. Én elképzelhetőnek tartom, hogy a scorpio vinni fogja 60 fps-en. A kérdés csak az, hogy a multinál butítanak e, vagy összeengedik a 30-at a 60-nal ?..
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz brumi1024 #99187 üzenetére
Yep.
eL Geri Azért nem lenne rossz, ha lenne élsimítás. Mert lehet, hogy szemmel nem veszed észre ig, de, ha csinálsz egy képet az meg elég bénán néz ki. Mint pl az a Forza 6-os kép is amit a cikkbe nyomtak. Durva a 4K felbontás, de azért az élsimítás hiányzik.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
eL Geri
őstag
válasz IntelKiller7 #99185 üzenetére
Mintha egyszer olvastam volna valahol olyan véleményt, hogy a 4K felbontásnál már nem is annyira szükséges az élsimítás, hisz jelentősen kisebb pixelek miatt ez magától megoldódik.
De ez csak natív 4K esetén működne, ha egyáltalán nem mondtam valami nagy hülyeséget az előbb
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz bulikavagyok #99182 üzenetére
Én is így vagyok. Kár, hogy nincs élsimítás még mindig.. :/
-
oriic
HÁZIGAZDA
ME: Andromeda:Lement update, indítom a játékot, erre azt írja hogy offline vagyok és nem tudok multizni. o.O Dafuq? Másnál megy rendesen update után?Reminder: our servers will be down for 1 hour starting at 8am PT. Multiplayer and Strike Teams will be unavailable during this time.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
frankdelgado
őstag
válasz bulikavagyok #99182 üzenetére
Egyenlőre nem làtom, h nekem kène a 4k, meg tv èrt nem adok 3 kilot. Ha full hd ban ad a skorpio pluszt, akko jo lesz az...
-
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #99175 üzenetére
Igazad van, várjuk a további teszteket. Mindenesetre ez nekem elég biztatónak tűnik -bár nem vagyok szakértő, sőt! Én 1080p-n szeretnék fullos grafikát, amit sanszos, h megkapunk majd. A többi engem 4k-s megjelenítő híján egyelőre nem érint.
"Microsoft has made a commitment that (unlike PS4 Pro) all improved Scorpio modes for games must be available regardless of the display that's connected. So even with a regular 1080p TV, you'll be able to choose between performance modes that make the game run better, or resolution modes that will then "supersample" the 4K image down to your 1080p display, which should give you superb image quality - basically, a fantastically smooth and pretty picture. It's like having the ultimate anti-aliasing solution."
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
brumi1024
veterán
Viszont ez inkább volt beszámoló jellegű dolog, mint teszt, véleményt nem nyilvánítottak, inkább az újdonságokat mutatták be, amennyire lehet szubjektíven. Nem hiszem, hogy másképp tettek volna akkor, ha mondjuk kisebb mértékű újítás van a konzolban. Tudják, hogy ez mekkora forgalmat generál nekik, ezzel nem kockáztatnának szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz brumi1024 #99178 üzenetére
"(#99175) bLaCkDoGoNe: És teljesen mindegy mi történt, nyilvánvalóan rosszat sem mondhattak, mert legközelebb nem azt a társaságot fogják exkluzívan meghívni, akik elégedetlenkednek utólag."
Szerintem ettől nem kellene tartani. Digital Foundry szólta már le eléggé Xbox-os játékokat a saját tesztjeikben (felbontás-FPS mizéria). Jelenleg ők a legmegbízhatóbb hardveres tesztelő csapat a neten, vélhetőleg emiatt kaptak ők lehetőséget.
Live-Die-Respawn
-
Medocsabi
addikt
válasz brumi1024 #99140 üzenetére
Jó persze,azért lehetett tudni hogy nem egy tgx 1080ti sepcifikációit kapja,csak azt mondom hogy jó lenne...
Ha tudnak a stúdiók végre rendesen optimalizálni,akkor nagyon frankó kis gép lehet->itt azért meg kell jegyeznem,hogy a mostani hardvert is ki lehetne használni sokkal jobban szerintem. -
brumi1024
veterán
válasz l.skywalker #99174 üzenetére
És ez miben kapcsolódik ahhoz, hogy valamihez kell-e patch vagy sem?
Az IGP át fogja írni a játék kódját? Ahhoz is kell patch, hogy magasabb felbontáson tudjon futni a játék, és sok esetben eleve 30 fps-re épül a játék motorja (mozgások például), így ott sem valószínű, hogy mágikusan minden átszámolódik 60-ra. A jó mérnök lusta, feleslegesen előre nem dolgozik.(#99173) hackeeeee: Ettől tartok. Pedig egy részletgazdagabb 1080p eléggé rendben lenne. A Forza Horizon 3 (vagy a másik oldalon az UC4, Horizon Zero Dawn) sem azért volt igazán szép, mert ráerőltettek sokszoros AA-t, meg brutál felbontást, és én inkább ilyen exkluzívokat várnék, végtelenül hardverre optimalizálva (amit lehet, szemben mondjuk egy PC-vel), 1080p-ben. De persze, az nem [4K/VR/MR/egyéb
marketingbullshiteladást segítő kulcsszó].(#99175) bLaCkDoGoNe: És teljesen mindegy mi történt, nyilvánvalóan rosszat sem mondhattak, mert legközelebb nem azt a társaságot fogják exkluzívan meghívni, akik elégedetlenkednek utólag.
(#99179) Medocsabi: Ki lehet (FH3), de nem abban van a pénz. Exkluzívok kellenek, mert a multiplatform címeket a nagyobb kiadók energia(/befektetés)minimumon szeretnék kiadni.
[ Szerkesztve ]
-
Trenew
tag
Rendeltem a Game-ről fülest, de ezt kaptam: We're sorry to say your recent order has been cancelled.
While going through your order, our risk and security processes have come across a few issues which prevent us from billing and shipping your product(s).
There are several reasons why this might happen. For your privacy, these are not shared with us. Some examples of order rejections are because of issues with billing/shipping addresses, the particular card being used or the email address linked with your account.
Please contact our Customer Service Team on 0208 827 0099 and we will re-place your order for you
Esetleg valaki aki rendelt Magyarországra valamit és hasonlót kapott, mi a teendő?Gamertag: Trenew24HUN
-
frankdelgado
őstag
válasz nincsnév007 #99171 üzenetére
Fasza lesz!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz bulikavagyok #99147 üzenetére
Nem egészen. Az egy pillanatnyi állapot volt a képen, ahogy ezt a videóban el is mondták. Volt olyan is, hogy kevesebb kocsi mellett csak 55% volt a CPU terhelés, de olyan is, hogy 70% körüli. Szóval ebből azért ne vonj le messzemenő következtetéseket.
Majd ha jönnek a szokott magas színvonalú DF videók FPS diagramokkal meg hasonlókkal, akkor többet fogunk látni.(#99168) ImpersonatoR: A sima Day One csomag is 160k volt azt hiszem nyitáskor, csak abban benne volt anno az akkor még kötelezőnek mondott Kinect is (amit azóta szép csendben elengedtek, kenhetjük a hajunkra). Az Elite mellé meg kapod a 40 ezres kontrollert, szóval az összehasonlításod sehogyan nem állja meg a helyét.
(#99170) brumi1024: Inkább négyen!
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz brumi1024 #99170 üzenetére
"Az IGP szempontjából szintén továbbfejlesztéssel élt a Microsoft és az AMD. Emiatt egyedi GCN verzióra épül a rendszer, ami a visszafelé kompatibilitás érdekében megőrzi a GCN2 összes utasítását, vagyis bináris kompatibilitást biztosít az Xbox One modellekkel. Tartalmaz azonban újításokat is, de arról ismét nincs pontos információ, hogy konkrétan milyeneket."
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
interstate76
addikt
válasz l.skywalker #99127 üzenetére
A PS4 Pro után kb. 1 évvel kijönni egy kicsit jobbal nem rossz teljesítmény? Szerintem ez a minimium, amivel ez a vas erősebb kellett legyen a PS4 Pro-nál, különben csak kinevettette volna magát az MS.
(#99128) eL Geri Ugyanazt mondjuk: árfüggő, hogy komoly durranás lesz-e az új box.
Mindenesetre ez a gép azért elmarad a csúcs PC-k teljesítményétől (akkor is, ha célhardver), pedig erről zakatolt a hype vonat. Első blikkre a GTX 1060-as és a 1070-es kártya közé tenném a grafikai teljesítményét (közelebb a 1060-ashoz), de ha rossz a tipp, akkor ne harapjátok át a torkom - utoljára kb. 6 éve dobtam össze PC-t, azóta - napi szinten legalábbis - nem vagyok képben a hardverelemekkel.
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
nincsnév007
őstag
Esetleg arról van már valami hír hogy 1080p-n milyen leesz a scorpio? ?
[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
válasz l.skywalker #99137 üzenetére
"Ja, és míg a PS4 Pro patch után tudja a játékokat futtatni, a scorpio-nak semmire nem lesz szüksége, hogy az X1-ra megjelent játékokat vigye. (900P natív 4K + 60FPS)"
És milyen csillagok együttállása fog a kódra hatni egy Bf4-nél mondjuk, hogy a 30 fps limit hirtelen eltűnjön, és a játék nagyobb felbontású textúrákat szüljön magának?
(#99164) mlinus: Szerintem összesen nincs annyi Xbox exkluzív játék, mint ahány 60 fps-es sima PS4 exkluzív van. [link]
(#99162) hackeeeee: Hárman.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz ImpersonatoR #99168 üzenetére
Csak ami 4K-s TV-ből dukál majd ehhez a géphez, az nem 170-180 ezer... Bár, ez nem csak a gép "baja", mert ez tény.
Véleményem szubjektív...
-
addikt
Elite xbox one csomag is 160.000 volt megjelenéskor, mégis sokan megvettek.
Nem hiszem, hogy egy 170.000-180.000 körüli áron sokan kiégnének.
Főleg, hogy 4k TV dukál hozza a látottak alapján. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #99166 üzenetére
Én próbálgattam, de ugye közel sem azonos a kettő, mert ugye más projektnek indult az Apex, mint a "standard" FM6.. Bár elvileg minden azonos, csak a content nem.
Jó viszonyítási alap esetlegesen az FH3 lenne, bár az meg csak félig, mert ott ugye a PC-s port CPU használata hulladék.
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
válasz hackeeeee #99150 üzenetére
"Mint az Apex, PC-n annak idején... Mehettél vele az egekbe felbontásban, beállításokban, meg sem érezte." -ezt mondjuk nem vágom, mert soha nem láttam PC-n.
A lényeg, h 1080p-n is megkapjuk majd az pc-s ultra beállítást, és nem feltétlenül kell 4k-s projektort vennem.birorichard: Idézzél még háromszor tőlem, pls (16 smiley-val)! Vicces, h mióta töröltem egy hozzászólásodat, és 1 órára ki lettél tiltva innen, minden alkalmat megragadsz, h belém állj. Ne haragudj rám légy szíves, még egyszer elnézésedet kérem!
Szerk.: Kint van a cikk a Prohardveren! A konzoltrónra tervezi az új Xboxot a Microsoft
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz birorichard #99160 üzenetére
De akkor ez az egész nem is a flehasználóknak, hanem a fejlesztőknek szól, hogy 4K-ra csináljanak valamit, mert ez van... Nem?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
mlinus
őstag
válasz birorichard #99160 üzenetére
a ps4 pro vonalát fogja követni, csak itt több lesz valamivel a natív 4k-s játék azt kész. Én legalábbis így látom.
illetve annyi van még, hogy az xboxnak több 60 fps exkluzíva van mint a sonynak, pl Forza motorsport vagy Halo 5, így lesz 4k60fps Halo 6 meg Forza 7, ami azért elég ütős lesz marketingnek
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
eL Geri
őstag
válasz mlinus #99158 üzenetére
Akit szereti az összeesküvés elméleteket, azoknak van egy jó tippem:
A TV gyártok szövetkeztek a két konzolcéggel, hogy beszállnak a fejlesztési költségekbe, de nyomassák már a 4K-t, hogy legyen kontent a TV-ikreA valóságban persze nem így ment, de egymást húzzák, az tény.
-
birorichard
őstag
válasz brumi1024 #99154 üzenetére
Istenem, nem igaz hogy nem érted!!!
Hiszen meg sem izzasztja a gépet! !!444!44! A Forza!!! Nem tudtad, hogy annál nincs jobb és erőforrásigényesebb játék? Szóval ha egy képen az van hogy 60 fps meg kevés gpu százalék, akkor a gép már mindent tud!44!!4!
Sarcasm off
Ilyen hsz-ek után, mint
"Tehát minden igaz volt a pár napja felröppen pletykákból. Durva, h a Forza 4K-n ultra 60fps mellett sem tudja megizzasztani az új gépet. "
nem tudsz mást csinálni a valóságtorzító mezővel, csak leülsz egy székre és nézed sírva/röhögve (pzstm, nem feléd irányult, csak brumi neked válaszolt).
(#99158) mlinus:
Ezzel csak megint megszívatják a játékosokat... Kezdetben legalábbis tuti. Mondjátok rám, hogy hülye vagyok, én akkor is azt gondolom, hogy ez a hardver nem alkalmas az élvezhető 4K játékra.Akinek persze megfelel a 20-30 fps low-med beállításokkal, az ok, nem rosszból mondom, van ilyen, semmi gond nincs vele. Csak itt többé-kevésbé mást várt mindenki, holott valójában a legreálisabb elvárás az lett volna, amit várhatóan valóban kapni fogunk (a videó alapján).
Amúgy szerintem se cpu se gpu fronton nem képes kiszolgálni a 2160p-t max egy-egy rommá fejlesztett, zászlóshajó játékban, ami inkább veszteséges mint profitábilis lesz - kb (jó drága) reklámként könyvelhető el (pl uc4, forza).
[ Szerkesztve ]
-
eL Geri
őstag
Rájöttem mit várok: hogy legyenek megint ilyen XBOX becserélős akciók, az jó lenne
-
mlinus
őstag
válasz birorichard #99153 üzenetére
ajánlom nézd meg a digitalfoundry videót, a chipre rá van írva hogy 4k..
100% hogy a 4k lesz előtérben.
egyébként ilyen cpu-val, a 60 fps szerintem túl drága lenne főleg a manapság divatos open world játékokban. Egyszerűen nem bírja a tempót, még ha a GPU bírná is. Ezért reménykedtek sokan Zen-ben.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz brumi1024 #99154 üzenetére
Pont ezért írtam, hogy ezt látni kellene mozgásban, FPS-t monitorozva, akkor kiderülne minden. Számomra ez így semmit nem mond. Kiindulónak elég.
Mint említettem, maga az RX480 szintű GPU 4K játékra kevés, főként 60 FPS-re. Persze, a konzolos felépítés másképp működik mint PC-n, de ettől ami tény, az tény.
Szal, itt majd az lesz érdekes, hogy milyen játékok fognak natív 4K-ra jönni, és persze 30, vagy 60 FPS-sel.
És, igen, az APEX full grafika mellett nem így né ki PC-n. belezoom-olva sem. (1440p-ben próbáltam).
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
eL Geri
őstag
válasz birorichard #99153 üzenetére
"Hacsak nem basszák el megint a 4k erőltetésével a deatilek és fps rovására."
Pont ettől félek én is! És ebben már a játékfejlesztők / kiadók is hibása lesznek
FHD-n azért nagyon szép játékokat lehetne már csinálni rá. -
brumi1024
veterán
Ez megint a tipikus hypevonatra ültető hozzászólás, ami oly sok cég is elkövet.
Nézzük a tényeket:
Mutattak a Digital Foundrys videóban egy képet, amin a rajtnál látszik a pillanatnyi fps és kihasználtság, egy saját, nem meghatározott algoritmusú monitorozó tool hatására. Ebből messzemenő következtetéseket nem vonnék le, logikailag annyit lehet, hogy a limitált fps miatt van olyan pillanata a játéknak, amikor ezeket az adatokat írja a ki a tool.
Ez nem mérés, szerintem egy szakmai topik színvonala efölött van.
Emellett a videóba bevágott részeken azért a részletek kifejezetten csúnyák voltak, messze attól, amit egy szebb PC játék tud magas beállításokkal. Tök jó, kíváncsi vagyok mit tudnak kihozni (és sokkal inkább fogok tapsolni az olyan okos megoldásoknak, mint a másik oldal checkerboard renderingje, amihez hasonló megoldások itt is lesznek), de azért ez még mindig csak egy RX480, ne várjunk tőle 1080Ti teljesítményt.
(#99156) XFishboneHUN: Pont erről beszélünk, legalább 5 hsz-t olvass vissza...
[ Szerkesztve ]
-
birorichard
őstag
Na jó, azért a földön maradva, nem tudni, hogy ez milyen érték, legalábbis nekem nem jött át, ha van szó róla benne, szólj, de min/max/avg? Milyen egyéb beállítások mellett? Érted... kamu marketing bullshit.
Másrészt a forza kb a féltucat 1080p játék közül volt az egyik xone-on, és "kivételes" a maga nemében, hogy 1080p/60 fps-sel futott. A jellemző inkább 900p/30 (20-30) fps volt sajnos, úgyhogy én nem vonnék le messzemenő konzekvenciákat erről a képről.
Am magyarul kicsivel jobb lesz mint a ps4pro, várhatóan kicsivel többe is fog kerülni, szóval fairnek mondható, csodáról azért nincs szó. ~170 körül megéri majd 1-2 évig, nv voltáig mindenképpen, ha 1080p/60 fps-t komolyabb kompromisszumok nélkül, onnantól kb a one "sorsára jut", lassan (gyorsan) elavul és készülhet lassan a scorpio 2 vagy bárminek is hívják majd. Szóval egy új konzolgen, akárki akármit mond teljeskörű backward comp-pal.
Végül is a hype-ot leszámítva, hogy nem jött/jön 400 dollárért egy 10 tflops teljesítményű szörny, ami mindent 2160p/60 fps-ben futtat még évekig, egészen korrekt gépnek ígérkezik.
Hacsak nem basszák el megint a 4k erőltetésével a deatilek és fps rovására, mert még nagyon csupaszon is várhatóan elvérzik majd (20-30 fps, amit már szerintem mindannyian nagyon ununk).
Mindez szigorúan csak magánvélemény.
"Tehát minden igaz volt a pár napja felröppen pletykákból." - lol..
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #99147 üzenetére
Mint az Apex, PC-n annak idején... Mehettél vele az egekbe felbontásban, beállításokban, meg sem érezte.
Ezért is volt szomorú. hogy olyan lett az FH3 PC-s portja, amilyen.
Mondjuk tegyük hozzá, hogy kellene egy videó, ahol mozgásban van a játék, hogy hogy mint tartja a 60 fps-t.
Elnézve a specifikációkat, ez tényleg inkább hasonlít majd inkább egy PC-re, felépítés szempontjából. De ez nem baj. Remélem tényleg jó lesz.
Mondjuk valószínűleg Nekem ez a vonal ki fog maradni, mert értelme nem lesz váltani, de nem baj, talán majd később, mégis.
Elnézve ugye a GPU-t, mondhatni erősebb lesz mint egy RX480, szal, csak jó lehet.. Viszont ami köztudott, hogy az RX480 szintje kevés a 4K-hoz, főként a 60FPS játékhoz, arra jön majd a Vega (elvileg). Szóval, érdekes ez még.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
vg
addikt
170ezer? Hogyne, a PS4 Pro is mekkora siker, "tömegek" cserélik le, közben pl az Andromeda pont olyan szar rajta mint a jóval olcsóbb sima gépen. Ez a Scorpio meg annyival gyorsabb a Ps4Pro-hoz képest mint a Pro és a sima PS4 közt különbség: gyakorlatilag semmi... Ez a jövő srácok, ezt akartátok: vegyétek horror áron három évente a "20%" gyorsabb gépet...
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz #10927360 #99131 üzenetére
Én baromira örülök -ha ez megnyugtat Téged!
Tehát minden igaz volt a pár napja felröppen pletykákból. Durva, h a Forza 4K-n ultra 60fps mellett sem tudja megizzasztani az új gépet. Úgy tűnik, h egy elképesztő teljesítményű gépet kapunk.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
vonSux
őstag
Meglátjuk, mert ez az ár ugye még nincs megerősítve. Viszont konzumer termék lévén, sokkal több elvileg nemigen lehet. Remélem belopja showt az MS, mert nekünk csak jól jön a verseny.
-
mlinus
őstag
aki zent meg vegát várt szerintem nem ezen a földön él
kicsit meghúzott, optimizált jaguar + több, gyorsabb ram, esram bonyolítás nélkül + erős polaris.én csak azt remélem hogy árban nem szállnak el, szerintem a $499 már sok lenne, $449 viszont eléggé ütne.
-
törölt tag
válasz bLaCkDoGoNe #99135 üzenetére
Szíved joga így gondolkozni és ítélkezni. Elnézésed kérem, ha személyeskedőnek tűnt a hozzászólásom! (szerintem nem volt az)
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #99135 üzenetére
Azért az sajnálatos, ha te csöcsre futottál a konzollal.... Szerintem meg sokan nem vagyunk így ezzel....Persze ez egyéni probléma...
(#99136) nagymadve
Ha eddig nem tűnt volna fel az IT hardverek feljődése elég régóta erről szól. Mindig lesz jobb...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
brumi1024
veterán
válasz Medocsabi #99134 üzenetére
Mondtuk tegnap, hogy az a "cikk" egy vicc. Egyébként korrekt és reális lett a Scorpio, kíváncsi leszek játékokkal is megtámogatják-e, illetve a multiplatform címeknél miben merül ki mind a két oldalon a pluszos konzol előnye.
(#99142) eL Geri: Nagy eséllyel ott lesz igazán előrelépés a Scorpioval.
[ Szerkesztve ]
-
kresz2
aktív tag
Nekem szerencsére xbox és ps is van itthon.
Teljesen hidegen hagy az összes technikai részlet,csak azt kívánom hogy a jövőben érkező játékok érjék el az uncharted 4 színvonalát.
Az a játék egy csoda.Sima ps4-en. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz vonSux #99132 üzenetére
PS4 PRO 399 környékén nyitott, a cikkben benne van, hogy a Scorpio 499 körül fog. Ez Magyarországon ugye mindig kap egy kis felárat. Itthon olyan 170k körül nyithat.
nagymedve: igen ez jött le elsőre + a 4K. De még sokminden derülhet ki folyamatában. Ja, és míg a PS4 Pro patch után tudja a játékokat futtatni, a scorpio-nak semmire nem lesz szüksége, hogy az X1-ra megjelent játékokat vigye. (900P natív 4K + 60FPS)
[ Szerkesztve ]
-
nagymadve
csendes tag
Akkor nagyjából arról van szó, hogy ami eddig szép volt és jól futott, az a scorpion még szebb lesz és gyorsabban fut! Ez oszt igen!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz #10927360 #99131 üzenetére
Engem meg személy szerint nem érdekel, hogy te mit tudnál értékelni személy szerint.
Majd ha lesz rendes DF anyag, ahogy korábban, számokkal meg grafikonokkal meg normális gameplay videóval, majd akkor térjünk vissza a dolgokra. Ez a mostani csak arra volt jó, hogy fújják a hype lufit. Remélem nem durran az arcukba, de én az MS-nek azt sem hiszem már el, amit kérdeznek, elég volt az XONE-nal ráfutni a csöcsre.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
adamos87
tag
-
vonSux
őstag
Ha a scorpio ára annyi, vagy csak egy kicsit lesz drágább, mint a Ps4Pro, akkor nincs para. Kíváncsi vagyok, hogy milyen új játékok jönnek, gondolom az E3 után okosabbak leszünk.
-
törölt tag
válasz bLaCkDoGoNe #99130 üzenetére
Csak , hogy ez az ember és csapata jelenleg az egyik legnagyobbra tartott technikai review csapat. Akik nem nagyon szoktak sőt egyáltalán nem köntörfalazni!
Én személy szerint tudnám értékelni, ha néha örülnétek dolgoknak a folyamatos sírás helyett!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz frankdelgado #99116 üzenetére
Csak elindult a marketing, bedobták a speckókat és egy ember elmesélte egy kamera előtt, hogy minden mennyire fasza.
-
eL Geri
őstag
válasz interstate76 #99126 üzenetére
Ugyebár akkor ügyes egy szolgáltató / gyártó / ... ha csak éppen annyival ad többet, mint amennyivel muszáj!
Ezzel most többet adnak minden eddigi konzolnál... hogy mennyivel, az más kérdés.Szerintem ha tényleg csak kicsit / közepesen lesz drágább a PS Pro-nál, akkor jók lesznek Hisz az alap ONE-hoz képest, tényleg nagyobb ugrás lesz.
Jaj, mennyiért tudom vajon majd eladni az én kis FAT ONE-omat?! Gombokért
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz interstate76 #99126 üzenetére
Én nem vagyok egy konzol geek, de a PS4 Pro durranása sem volt rossz, pedig idestova 5 hónap telt el azóta. 1 évvel azután kijönni egy jobbal szerintem nem rossz teljesítmény, mondom ezt annak tekintetében, hogy eddig még csak hardver specs...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz eL Geri #99121 üzenetére
Mindenképp érdemes megvárni, mielőtt bárki ítélne. A GPU és a memória kihasználás engem nagyon csalogat. Meg szeretném nézni a teszteket amint kijönnek
-
Medocsabi
addikt
Sajnos nem tudom megnyitni,mivel youtube
Sejtettem hogy marad a jaguar,bár azért a marketing anyagokban volt elhintve pár "ryzen" meg hasonló fogalmak....
Ettől még persze lehet hatalmas durranás,de részemről exponenciálisan csökken az érdeklődés memória ddr5 vagy ddr5x? mert nagyon nem mindegy. -
eL Geri
őstag
válasz turikoczka #99120 üzenetére
Specifikáció szinten kb. ezt vártuk tőle!
Engem majd a játékvideók érdekelnek, FHD-ben
-
turikoczka
aktív tag
Valaki megírhatná a hozzáértők közül h örülünk e, vagy sem
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #99114 üzenetére
Első blikkre (tudom az ördög a részletekben rejlik) azt látom, hogy valamivel a PS4 Pro fölé emelték a tétet. CPU, GPU tekintetében egy picivel, a memória esetében szignifikánsabban + a 4K.
Innentől kezdve az árazás lesz a kulcs, még ha az elsődleges teszteken jó eredményt is mutat és ahogy további videókban szerepel, nem csak a One, de a 360 BC játékokat is jobban fogja futtatni.
(#99118) pzstm:
Igen, de nem Ryzen
Összességében szerintem egy nagyon jó konstrukciónak tűnik, a mutatott fps/gpu% pedig egész bíztató... és a finom részletek még sokat dobhatnak ezen. Engem nem is igazán a scorpio vs. PS4 Pro dolog érdekel, hanem, hogy a One S-hez képest mivel lesz több.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz l.skywalker #99114 üzenetére
Jaguar-t nyomokban tartalmaz, teljesen egyedileg épített a dolog:
So, eight cores, organised as two clusters with a total of 4MB of L2 cache. These are unique customised CPUs for Scorpio running at 2.3GHz. Alluding back to the goals, we wanted to maintain 100 per cent backwards compatibility with Xbox One and Xbox One S while also pushing the performance envelope," says Nick Baker.
The new x86 cores in Scorpio are 31 per cent faster than Xbox One's, with extensive customisation to reduce latency in order to keep the processor occupied more fully, while CPU/GPU coherency also gets a performance upliftiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz frankdelgado #99116 üzenetére
Dehogy van án. Ez nem hivatalos bejelentés volt, csak egy gyors teszt, hogy mit várhatunk tőle.
-
pzstm
titán
Forza: 4k 60FPS, GPU kihasználtság 66%-on
The demo stacks up the maximum amount of cars and runs the full AI and physics simulations. It's a highly taxing stress test, used to enforce the strict budgets in Forza Motorsport to ensure the locked 60fps the series is famous for. The ForzaTech port to Scorpio took two days to complete and was fully performant from day one. In fact, the team can push ForzaTech to the equivalent of PC's ultra-level settings and we're still sitting at 88 per cent GPU utilisation
BETa hardverrel PC ultra settings 88%-on
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
pzstm
titán
-
Silεncε
őstag
A várva várt Scorpio review [link]
-
eL Geri
őstag
válasz r.levente75 #99107 üzenetére
Jó játékot vele
-
r.levente75
addikt
Konti berendelve. Fehér S-hez. Holnap érkezik.
-
debcamp
aktív tag
válasz r.levente75 #99103 üzenetére
-
frankdelgado
őstag
válasz r.levente75 #99100 üzenetére
Vedd ezt [link] àprilisban jelenik meg.
-
r.levente75
addikt
válasz Jovanny2 #99102 üzenetére
Tehát ha ugyanolyant szeretnék ami most van akkor csak a BT-re kell figyelnem vagy van valami külön jelzés hogy S-hez való. Ami a lényeg hogy régit nem szeretnék ha egyáltalán még lehet kapni. Azt gondolnám hogy a fehérek mind jók lennének Számomra?
Fotó[ Szerkesztve ]
-
Jovanny2
őstag
válasz r.levente75 #99100 üzenetére
Nem egészen jól tudod...az S-es már BT, meg az azóta újabbak, a régebbiek nem. Jack dugó már régóta van, nem csak az S-től. Lényegében amúgy bármilyet használhatsz vele, én egy Lunar white-ot meg egy régi blue camouflage kontrollert használok vele.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
ronaldo
őstag
Ma olcsóbb lett cdkeys-en a 12 hónapos gold előfizetés. Ez így elég jóárasítva van. Megbízható ilyen szempontból az oldal? Játék kódot vettem már ott, azzal nem volt gond (de az más árfekvés volt azért).
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest