Hirdetés
- Nagy áramkimaradásokat okozhat az adatközpont-robbanás
- Váratlan fékprobléma miatt hívták vissza az Amazon robottaxikat
- A Foxconn hamarosan többet keres a szervereken, mint az iPhone-okon
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- Europol: jönnek az önálló AI-bűnhálózatok
-
IT café
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TBT
Topikgazda
Bemutatkozott az új hős is:
Freja Hero TrailerPár nap és (átmenetileg) mindenki számára elérhető lesz - az áprilisi érkezése előtt.
-
TBT
Topikgazda
Discord összekapcsolással (plusz némi reklámanyag megtekintésével) Lifeweaver Legendary Skin szerezhető március 31-ig!
Emellett bemutatkozott egy új Juno Legendary skin is!
Az Overwatch Champions Clash-hoz kapcsolódó Crowdfunding Bundle része lesz majd...A 6vs6 játékmód már Rankeden is elérhető, továbbá Widowmaker is kapott egy Mythic fegyver skint:
-
k-adi
nagyúr
Ha mással nem, szexizmussal talán sikerül még életet lehetni OW2-be
-
TBT
Topikgazda
Elindult az event és elérhetőek az új skinek is, bár most eléggé vastagon fogott a Blizzard ceruzája:
-
TBT
Topikgazda
További fotók az új skinekről:
-
TBT
Topikgazda
Ma hajnalban bemutatkoztak az új LE SSERAFIM skinek!
Este 20 órától indul nálunk az esemény!Overwatch 2 x LE SSERAFIM | Gameplay Trailer
Overwatch 2 x LE SSERAFIM Livestream Event
Juno:
Illari:
D.Va:
Mercy:
Ashe:
Március 17 (estétől) március 30-ig Twitch közvetítés nézéséért 5 db Lootbox szerezhető. 2 óránként 1 db, szóval 10 óráig kell nézni Overwatch közvetítést az 5 db lootboxért.
-
TBT
Topikgazda
Hétfő este (nálunk kedd hajnalban) lesz egy livestream, ahol az új skineket bemutatják, továbbá a LE SSERAFIM új videoklipjét is, amiben ismét szerepelnek az Overwatch 2 karakterei.
-
TBT
Topikgazda
A jövő héten kipróbálható lesz az új karakter is:
-
Necroman_Mk2
őstag
Március 18-ig ismét lehet szerezni 10 extra lootboxot 10-15 lejátszott meccs után.
-
TBT
Topikgazda
-
TBT
Topikgazda
DVa skin koncepciós rajz:
Mercy skin koncepciós rajz:
-
TBT
Topikgazda
-
TBT
Topikgazda
Március 18-án érkeznek az új LE SSERAFIM skinek!
Az alábbi karakterek kapnak új (Legendary) skineket:
- Ashe
- Illari
- DVa
- Juno
- Mercy
-
k-adi
nagyúr
válasz
Necroman_Mk2 #16957 üzenetére
idő = pénz
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Necroman_Mk2 #16955 üzenetére
Így már eléggé bait and switch.
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
VoidXs #16953 üzenetére
Az első OW-ben lehet így volt, de most már csak heti 3 normál dobozt kaphatsz. Többet max akkor, ha egy kihívás így jutalmaz.
A 20 játék csak igaz, ha nem dobott korábban legendary cuccot (elvileg 5 % az esélye). Ha viszont kaptál, akkor ez a számláló nullázódik.#16954 Sirandrish Azért most már egészen sok ikont, graffitit meg egyéb cuccot lehet venni a játékbeli pénzből is. Nyilván nem azokat, amiely valamilyen acheivmenthez kapcsolódik.
-
vendingo
veterán
válasz
Necroman_Mk2 #16949 üzenetére
Mire jó az a lootbox?
-
TBT
Topikgazda
Elindult a 15. szezon!
Bekerültek a Perkek, visszatértek a Lootboxok, új Battlepass, új Shop tartalmak, Ranked reset és Zenyatta Mythic skin!
Most - 1 héten keresztül - 18 játékért cserébe Legenday Mercy skin jár (minden győzelem 2 játéknak számít, azokkal gyorsabban összehozható):
Twitch-es játékosok nézéséért pedig Mei skin (plusz ahhoz kapcsolódó apróságok):
Március 9-ig él a lehetőség mindenki számára.
Illetve március idusán még egy új LE SSERAFIM együttműködés is lesz - új Skin bundle-re felkészülni!Továbbá...
2025. április 22-én fog indulni a 16. szezon, ami egy Juno Mythic skint fog tartalmazni:Mindenkinek jó játékot kívánok, ebben a szezonban is!
-
TBT
Topikgazda
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
VoidXs #16941 üzenetére
Kicsit más lesz, annak egy egyszerűbb verziója, kb. ami a Heroes of the Stormban van. Meglássuk, hogy a gyakorlatban mennyire fog ez működni; az autohealt eredetileg elleneztem, de azóta látom az előnyeit.
#16943 VoidXs Viszont a bálnákat ügyesen megszigonyozták a mythic shoppal
#16944 k-adi A perkek szerintem amúgy is bevezetésre kerültek volna, a Stadium tűnik nekem inkább egy sebtében összetákolt valaminek.
-
TBT
Topikgazda
-
TBT
Topikgazda
Furcsa, hogy úgy hivatkoznak már rá, hogy 2016-ban jelent meg... A második részt mintha kihagyták volna. Jönnek a perkek, lootboxok és a season passok a fizetős skinek mellett.
Plusz új pályák, hősök, új PVP Ranked rendszer, és Esport dolgok. -
BaLee
addikt
Nekem nem hiányzik a 6v6, 5v5 szerintem sokkal élhetőbb.
-
Necroman_Mk2
őstag
UPDATE Most olvasom a hétvégi director's recapben, hogy a 6v6 módok az összes játék kb. 10 %-t tette ki. Ez azért egy elgondolkodtatóan alacsony szám (bár lehet a MR is közrejátszott, mert ott is 6v6-ban lehet nyomulni, nem?)
-
k-adi
nagyúr
válasz
Necroman_Mk2 #16934 üzenetére
Ja, visszatér a 6v6
-
Necroman_Mk2
őstag
Február 12-én lesz egy bemutató a 2025-ös tervekről, az érkező hősök és pályák mellett valami egetrengető (fura, hogy az angol nyelv a földet rengeti...) változással a PvP-t illetően. Twitch drop is kapcsolódni fog hozzá.
-
Buddhha
tag
válasz
Sirandrish #16928 üzenetére
Nincs mellette egy Pharah?? Mert akkor folyton odahúzza magát, az is segíthet neki fent maradni..
-
TBT
Topikgazda
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Sirandrish #16926 üzenetére
Próbáld ki a Mercy parkour custom game-eket, nekem az segített.
-
Necroman_Mk2
őstag
Az idei OW karácsonyi képregény egyik-másik panelje bizakodásra ad okot a sztori folytatását illetően. Boldog karácsonyt!
-
Sirandrish
legenda
válasz
vendingo #16927 üzenetére
Néztem, és oké hogy shift után ha "guggolok" akkor fellebeg, de ez engem nem is lök fel olyan magasra és nem is tart olyan sokáig mint amilyeneket tapasztalok.
Oké, ezt majdnem lehet folyamatosan tolni, de ez inkább ilyen siklás, mintsem repülés. Arról tényleg nem is beszélve hogy sokan 200 (kis túlzás) méterrel a csapat felett lebegnek
-
vendingo
veterán
válasz
Sirandrish #16926 üzenetére
Nézz yt-on Mercy tutorial videókat.
Nem könnyű vele játszani -
Sirandrish
legenda
Jöttem megint egy hülye kérdéssel. Egy Mercy hogy a francba tud az idő kb 98%ában repülni az égen?
Nem egy és nem két alkalommal volt már hogy azt láttam hogy a Mercy "floor is lava"-t játszik, és nem jön le a földre...csak repül, repül, és repül.
Nyilván próbálgattam, de nekem az ultin kívül nem sikerül az égbe hokizni
Oh, és Boldog Karácsont -
Necroman_Mk2
őstag
Ennek ellenére nem érződik tartalmilag kevesebbnek, most is jött egy új hős meg hát kísérleteznek a 6v6 játékmód visszahozásával. Sőt, szerintem a mítikus prizmákkal sikerült egy nagy cash grab opciót is létrehozni, amivel a játék hoasszabb távú supportja fenntarthatóvá vált.
A jövő tartalmi része viszont kérdéses, mivel nem kommunikáltak semmilyen hivatalos ütemtervet 2025-re. Remélhetőleg januárban kiderül minden (és bejön a számításom a sztori missziókkal kapcsolatban).#16924 A skinek régiek, de ettől persze még dicséretes az orszogatás.
-
TBT
Topikgazda
Már mennek a Karácsonyi Twitch dropok is!
-
TBT
Topikgazda
Holnaptól!
-
TBT
Topikgazda
2024. december 21-től 2025. január 7-ig Twitch Drop keretében megszerezhető skinek:
-
TBT
Topikgazda
December 19-től:
"Complete games to earn THREE new Legendary Skins: Merry Marionette Echo, Cozy Cassidy, and Winter Chic Widowmaker."Wins count as double:
- 3 Games: Merry Marionette Echo Skin
- 6 Games: Cozy Cassidy Skin & Highlight Intro
- 9 Games: Winter Chic Widowmaker & Highlight IntroMercy sajnos nem jár ingyen.
-
k-adi
nagyúr
Sajnos, ahogy látható egyre rövidebb a lista. Úgy tűnik egyre kevesebbet ad (kevesebb erőforrást és energiát öl a játékba) már a Blizzard szezononként
és mi ezen meglepő? hány éves is a játék? ahhoz képest elég jól bírja... plusz ugye megjelent a Marvel Rivals, ami szerintem egy gyász, de sokaknak bejön
-
TBT
Topikgazda
Elindult (igaz már 1 hete) az új szezon!
Sajnos, ahogy látható egyre rövidebb a lista. Úgy tűnik egyre kevesebbet ad (kevesebb erőforrást és energiát öl a játékba) már a Blizzard szezononként.Ma este 20 órakor érkezik az Avatar animés kollaborációs esemény is!
Továbbá a Twitch-en begyűjthető (a játékot streamelők nézéséért) egy skin is Bastion számára (december 20-ig él a dolog)!
Minden kedves aktív játékosnak jó szórakozást kívánok ebben a szezonban is!
-
k-adi
nagyúr
válasz
VoidXs #16916 üzenetére
Közeli meccsek a legjobbak! Én is imádom azokat. Ott tényleg van miért izgulni egy kicsit. A sima steamroll, stompolós meccsek unalmasak, ha nyerő csapatban vagy akkor szar látni hogy szenved az ellenség, ha pedig vesztes csapatba kerülsz akkor meg szintén bosszantó az egész szerencsétlenkedés
-
VoidXs
nagyúr
válasz
vendingo #16914 üzenetére
A placement mindenkit jelentősen feljebb pakol, hogy aki csak azokat csinálja meg, jobban érezze magát. Ez a masszív többség. Onnantól jön egy nagyon durva losing streak (nálam ez 20 meccs volt per role), akkor elkezd 50% win rate-et produkálni. Amint beálltam a helyemre, olyan közeli meccsek vannak, mint flashpointban 5v4, robotosban 100 vs 99 méter, de 4 meccsből 3 ilyen. Imádom.
-
vendingo
veterán
Nálatok is van olyan, hogy nonstop vesztes lúzer csapatokba rak be a játék? Nálam kb 30 vereségre jut 1-2 győzelem, full retardáltak a csapattársak. Sokszor a kezdő pontot is csak ritkán tudjuk elhagyni, folyamatos bedarálás van.
3 nap alatt kb 4-5 győzelem volt, meg kb 40 vesztes meccs.
Nagyon gáz az MM.
Sikerült silverbe visszacsúszni... -
TBT
Topikgazda
Ezek a Zombis skinek késtek jó egy hónapot:
Gondolom a Karácsonyi cuccok majd januárban érkeznek.
-
skL86
tag
válasz
Necroman_Mk2 #16910 üzenetére
junker quenn is pont ilyen, felteszem ezt a tank alternatívát akarják szélesíteni.
-
Necroman_Mk2
őstag
Első benyomások Hazardról?
A fickó nekem inkább tűnik egy erősebb DPS-nek mint tanknak, mert inkább támadásban erős mint védekezésben, a távolról lövöldöző ellenfelek ellen (Widow, Pharah, Echo,...) pedig nem is túl hatékony. Ráadásul az erőteljes skót akcentusát még szoknom kell, bár az "I am a firestarter!" dumán jót derültem.
Amúgy van egy olyan elméletem, hogy terv szerint ő kapta volna meg a My Hero Academy kollaborációban Reinherdt skinjét, csak időzítés miatt nem jött össze. -
k-adi
nagyúr
válasz
Necroman_Mk2 #16908 üzenetére
jó lenne
-
cass
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni abban, hogy a 6v6-al kapcsolatban jelenleg mik az infók?
Köszönöm -
skL86
tag
válasz
Sirandrish #16901 üzenetére
igen, beírod google keresőbe, hogy ow2 patch notes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- PlayStation 5
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 Wifi + Cellular
- HP Chromebook x360 14a :Intel Celeron N4020/4GB/64GB eMMC/14"FHD LED/Chrome OS
- Eladó kicsi de erős Ryzen 9 3900X , RTX 2070 Super, 32GB RAM , fullos konfig
- X1 Carbon 10th, 4K UHD+ IPS, i7-1265U, 16GB, 512GB NVMe, Magyar vil bill, ujjolv, IR kam, gar
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Gigabyte 500W
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tp Link 16 Portos net elosztó 6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest