- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- Sweet.tv - internetes TV
- ASUS routerek
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Reklámblokkolók topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Crypto Trade
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sify
senior tag
Aki előrendelte a SW Squadrons-t levonták már az árát? 10 nappal a megjelenés előtt szokták de még semmi.
-
Sify
senior tag
Lejart minden elofizetesem, GPU volt tavaly nyar ota. Musztiii kollegatol vasaroltam 1 eves goldot, melyet sikeresen be is aktivaltam. KÖSZÖNÖM A GYORS INTÉZKEDÉST!
Akkor johet a game pass ultimate aktivalasa 300.- forintert. DE nekem rendes aron 4190.- forintert akarja megvasaroltatni. Letezik hogy mivel en tavaly is ezzel a 300.- forintos akcioval valtottam at a goldomat gpu-ra ezert masodszor mar nem lehet? -
Sify
senior tag
Lehet a játék mellé egy ilyet is érdemes lenne beszerezni?
Cyperpunk2077 világa
[link] -
Sify
senior tag
válasz
zsolti72837 #211444 üzenetére
VRTeches srácok is élőben közvetítik.
-
Sify
senior tag
válasz
KD6-3.7 #210832 üzenetére
Én tegnap este jártam így. 11-kor nekiülök hogy játszom, erre frissítés, 18 GB. Remek! Addig csináltam mást. Letölt elindít majd nem megy a multi mert újra le kell töltenem a pályákat, ez megint 60GB. Úgy hogy hagytam az egészet. Majd esetleg ma este. Amúgy az elég kemény hogy 185 GB foglal az egész játék!
-
Sify
senior tag
Mennyire ajanlott a gyari stereo headset? Erre gondoltam: https://www.xbox.com/hu-HU/accessories/headsets/stereo-headset
-
Sify
senior tag
válasz
MrTwister #182629 üzenetére
Nekem Apple alá van berakva a Telenor 20.000.- Ft-os összege. Nem értem ezt amit írtál vagy amit mondtak, mert én nem egyszer költök úgy hogy a teljes összeget elköltöm. Mondjuk nem az xbox storeban hanem az Apple storeban. Inkább nem az van, hogy nem 20.000.- Ft a kereted hanem "egyenlőre" csak 15.000.- Ft?
-
Sify
senior tag
Ingyenes és csak virtuális kártyám van.
-
-
Sify
senior tag
Aki volt Argentínában és előrendelte RDR2-öt, mikor kezdik el levonni az árát?
-
Sify
senior tag
válasz
Roland05 #156439 üzenetére
Szerintem feltoltossel nem mukodik. En havi elofizetest adtam hozza es az ugy nez ki hogy van egy mobilvasarlasra hasznalhato keret. Uj elofizetonek 5000.- ft kesobb ez novekszik max 20000.- ft-ig. Es ebbol az osszegbol kerul levonasra. Es szamla zaraskor ez az osszeg hozzaadodik az elofizetesed osszegehez amit ki kell fizetned a telenor fele.
-
Sify
senior tag
válasz
sirszevenap #155451 üzenetére
Microsoft fiókodba belépsz és ott az eszközöknél megnézed mik vannak. Ha van Home társad akkor megjelenik itt a boxa.
-
Sify
senior tag
14 napra bannolva lettem az a bizonyos okok miatt. Akkor gondolom a COD4 Blackout betat nem tudom kiprobalni? Mert akkor neki sem alok letolteni.
-
Sify
senior tag
COD 4 kodok:
DRQ6X-F3M23-TKYHV-KTRWQ-RWW7ZDRQ6Y-FMTJF-WD3DJ-4XW9W-RVDDZ
DRQ72-X7CQ6-HKCCV-C73MQ-6M2QZ
-
Sify
senior tag
válasz
WhiteAngel89 #154440 üzenetére
Nekem is ez volt hetekig. Majd kileptem az insider tagsagbol es azota mukodik megint rendesen.
-
Sify
senior tag
válasz
bulikavagyok #154169 üzenetére
A megjelenés nem 2018.09.14 Péntek? Mondjuk a kedd jobb lenne nekem is. :-)
Ja értem, hogy miért kedd. -
Sify
senior tag
Sikerült ma már vásárolnia valakinek? Nekem ma már nem jön össze.Moby: köszönöm! Akkor tovább próbálkozom.
-
Sify
senior tag
Anthemet sikerült már valakinek megvennie?
-
Sify
senior tag
BFV vélemények? Hát nem tudom......valahogy nem rántott be. A Rotterdam pálya szerintem teljesen üres. Néha percekig nem találkozok ellenséggel és nincs semmiféle háborús hangulata. De ugyanez igaz a havas pályára is. A BF1-nek sokkal jobb a hangulata. A halálozás meg szerintem nagyon idegesítő, és plusz ideig tart. Grafika sem egy hüha......szerintem szintén a BF1 jobban néz ki. Egyenlőre nem érzem, úgy hogy ezt nekem meg kéne vennem.
-
Sify
senior tag
válasz
szimszonos #152964 üzenetére
Nekem volt már 14 napos is, előfizetés is de most vettem és legközelebb 2018.10.22-én vonják le már a rendes 3000.- Ft-os havidíjat.
-
Sify
senior tag
válasz
NoOne1976 #152623 üzenetére
Én márciusban cseréltem a Fat gépemet, X-re. Akkor semmiféle akció nem volt gép beszámításra. Bevittem a Váci úti boltba, és 1-2 napon belül szóltak, hogy xy összeget tudják érte adni. Majd bementem a boltba és az X árába beszámították. Nekem ennyi volt.
Nekem azt mondták, hogy csak a Váci úti üzletben tudják bevizsgálni a gépeket.
-
Sify
senior tag
válasz
l.skywalker #152385 üzenetére
Én reggel jelentkeztem, de még nem kaptam kódot.
-
Sify
senior tag
válasz
appleGjuice #146281 üzenetére
Még nem tölthető.
-
Sify
senior tag
válasz
MrPeekaboo #143292 üzenetére
Ma délelőtt volt hogy nem ment, de aztán sikerült.
-
Sify
senior tag
válasz
csuvicsuva #143285 üzenetére
Most próbáld meg, most nekem sikerült.
-
Sify
senior tag
válasz
csuvicsuva #143285 üzenetére
Nálam sem működik!
-
Sify
senior tag
válasz
pauliboy23 #140974 üzenetére
Nincs. Szerintem sosem lesz. Tobb eve igergetik.
-
Sify
senior tag
Április 03-án megjelenik a Tera, free to play lesz a játék.
Bár lesz egy fizetős csomag is, ott már mai naptól lehet játszani.
[link] -
Sify
senior tag
Itt érdemes: [link]
-
Sify
senior tag
válasz
l.skywalker #139310 üzenetére
Tegnap este olvastam itt, hogy megjelenik és, hogy éjféltől előrendelhető. 0.02 perckor már elő is rendeltem. Nagyon várom a játékot.
-
Sify
senior tag
14 napos gold kell valakinek?
Es van meg 1 havi Games Pass kodom is. A games pass kodot csak azok tudjak bevaltani akiknek meg nem volt elofizetesuk. -
Sify
senior tag
Black Desert Online beta mikor indul?
-
Sify
senior tag
válasz
KardosAttila #137789 üzenetére
nyugodtan leszedheted. a játékaim fele a "szingapúri" utazásaimkor lettek megvéve.
-
Sify
senior tag
HBO GO-t meg évek óta ígérgetik.
-
Sify
senior tag
Sajnos nem találtam meg.....hogyan lehet a box saját menüjében kikapcsolni a hangot?
-
Sify
senior tag
TERA vélemények? Én 2 órát játszottam, kellemesen szórakoztam.
-
Sify
senior tag
Próbálta valaki a Fortnite 20vs20 játékmódját. Este kipróbáltam, iszonyú jó móka. Ez a játék nagyon el lett találva.
-
Sify
senior tag
Én tegnap cseréltem le Fat gépemet egy X-re, szintén KV-nál. Csak a Fortnite tudtam kipróbálni mert a többi játék töltődött le. Sima FHD TV-n játszom, de nagyon érezhető a 2 gép közötti különbség! Aki azon vacillál hogy a régi gépet lecserélje e az X-ra....hát ne gondolkodjon!!! Este megnézem a Forza 7-et mit mutat.
-
Sify
senior tag
Assassin's Creed Unity kód:
K6474-X7KDM-VQF72-RT32W-W297Z
Ha valaki elvitte kérem jelezze itt a többiek felé!
Köszönöm! -
Sify
senior tag
SWBF2 mai naptol csak a delux kiadast megvasarloknak elerheto vagy annak is aki a standard verziot vette meg pre orderben?
-
Sify
senior tag
SWBF2 kampányát aki elkezdte mit szól hozzá?
-
Sify
senior tag
válasz
s7evcsenko #117528 üzenetére
Nem volt az sosem.
-
Sify
senior tag
Van valahol XOX vásárlása esetén régi konzol beszámítása?
-
Sify
senior tag
Ha már az aksikról volt szó. Most van akció a konzolvilágban, és ez egy nagyon jó ajánlat! [link]Ja....: csak kell hozzá play itt belépő is, és ott lehet átvenni. Akkor ez felejtős részemről.
-
Sify
senior tag
A VR-es srácok már megkapták a boxot, PS változat. Gondolom a holnap délutáni stream arról fog szólni.
-
Sify
senior tag
Koszonom a valaszokat.
-
Sify
senior tag
A fene ebbe a live-ba. Gondoltam codozom, de a live hibat ir ki. Mind a simara mind a nazi zombies multira is. Akkor igy nem lesz multi.
-
Sify
senior tag
Azert ez a COD akad rendesen.
-
Sify
senior tag
Need for Speed trial ma vagy holnap indul?
-
Sify
senior tag
PUBG 12.12.2017
-
Sify
senior tag
Szerintem mindkét előző részt érdemes kijátszani, mert nagyon jó!
-
Sify
senior tag
Ez jo ar?
http://gamersroom.hu/xbox-one/jatekok/middle-earth-shadow-of-war-xbox-one-teljes-jatek-letoltokod-5550.html -
Sify
senior tag
válasz
Stauffenberg #113984 üzenetére
A CC azt irta FB-on, hogy akinek levonta az összeget de nem kapott visszaigazolást a CC-től, annak nem sikerült a rendelése. Ezeket az összegeket pár napon belül visszautalják.
-
Sify
senior tag
Én először megrendeltem, de nem paypalon hanem a payu rendszerén keresztül fizettem. A pénzt levonták, de a jegy azóta sem érkezett meg. Majd megismételtem a rendelést, paypalon keresztül fizettem és azonnal megérkezett a jegy is. A levont összeget meg majd pár napon belül visszautalják.
Amúgy kinek hogy jött be az új trailer?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Switch játékok/Tartozékok Normális áron
- Valve Steam Deck OLED 512GB
- Eladó NEW Nintendo 3DS XL Orange Black Dobozos + Sun és Moon
- Lenovo Legion GO 2 év garis dobozos 100% akku 1TB SSD+1TB microSD+hordozó tok+üvegfólia+szilikon tok
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest