Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
S@c@
őstag
válasz XboxGamePass #189284 üzenetére
Koszi ugy nezz kinez bevalt. :R
-
MunezXBK
nagyúr
válasz l.skywalker #189298 üzenetére
-
l.skywalker
Topikgazda
Xbox One S All Digital Olasz Amazonról rendelve 171,07€ szállítással együtt (~57.000.- HFU) [link]
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
AMD Power
titán
válasz szimszonos #189295 üzenetére
Jah en nem szorakozok ezzel. Akit lehetett kinyirtam. Es elveztem is nagyon.
-
keIdor
titán
válasz zeus_2k14 #189294 üzenetére
Ebből mindegyiket veheted, ugyanaz, minden attól függ milyen az ízlésed, mikkel szeretsz játszani. Jól néz ki a GoW5 limited, így én azt, felártól függetlenül.
Én nem játszom focit, nem szeretem a looter-shootereket se igazán, mivel történetorientált Single Playereket preferálom, meg jöhet autóverseny is, illetve Battlefield meg az új CoD: MW.
Szóval az én ízlésemből ne indulj ki, olyat bundle-t vegyél, amikkel Te szeretnél játszani.Anthem azért kerülendő, mert el fogja engedni az EA meg a BioWare is, már el is engedte.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz zeus_2k14 #189292 üzenetére
Szia, elég nagy a különbség, ha nem volna az X, nekem ez a platform most nem volna.
Az Anthem szerintem kerülendő, egy centet ne adj érte, de ez csak az én véleményem.
Ebből a kettőből nekem a Forzás kéne inkább, de Te neked kell tudnod milyen játékokat szeretsz.
Viszont ha van olcsóbban csak a gép, akkor az mondjuk 100-110k-ért és arra vegyél egy Game Pass-t, Forzákat úgy játszhatod meg még sok mást is.
20 ezred is marad, amit megtarthatsz vagy vehetsz belőle egy friss AAA játékot (jön pár, ősz van) vagy pár régebbi címet.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Újra úgy néz ki , hogy vissza térek az Xbox-hoz. Eddig volt a legelső boxom, a fekete, mikor megjelent, utána vettem egy Xbox One S konzolt, ami már régóta nincs meg. Most gondolkodok, hogy veszek egy Xbox One X konzolt. Mi a véleményetek, megéri megvenni?A Xbox One S és az Xbox One X konzol között van észrevehető különbség?
Illetve ezt a 2 variációt néztem ki. Ti melyiket vennétek?
[Xbox One X 1TB + Forza Horizon 4 + Forza Motorsport 7 + Anthem]
[Xbox One X 1TB + Tom Clancy's The Division 2 + Anthem]Megér 135.000 Ft-t, vagy sok érte?
Válaszotokat köszönöm.
Gergő
-
-
keIdor
titán
Az új dashboardra [link] adtak megjelenési dátumot? Már 3 hónapos ez a videó, sokkal szimpibb ez a felület, használnám már...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
senior tag
-
S@c@
őstag
Van valami jo app ami fut oneon es pemdrivrol mkvt tudok lejatszani?
-
Gebriel
veterán
Mikor várható az új gen. megjelenése?
-
AMD Power
titán
válasz szimszonos #189279 üzenetére
En nem a Mikulas vagyok. Kinyirtam mindenkit akitol loszert es ellatmanyt tudtam szerezni. Volt egy par jo cselekedetem benne, de nem en vagyok a fogtunder.
-
szimszonos
őstag
válasz AMD Power #189271 üzenetére
[link]
Ha kíváncsi vagy hogy mit kell csinálni a játékban a másik befejezéshez.
Minden barátodat megmentheted egyesével ha akarod,és akkor teljesen más lesz a vége,de ez már nagyon spoiler.Időigényesebb is,meg nehezebb is.Én már az életben nem veszem elő mégegyszer ezt a játékot,nem azért mert nem jött be ha nem mert sokat szívtam vele hogy minden meglegyen.Igaz én nem vagyok egy nagy hardcore játékos,normal fokozatnál nem megyek nehezebben,de nekem ez is bőven elég volt.[ Szerkesztve ]
-
válasz Tibiajax #189275 üzenetére
Gyorsabb lesz a reakcióidő, mert kikapcsol minden felesleges képjavító hülyeséget. Nekem fontos pár játéknál. Mondjuk a Just Cause 3-nál, Forza Horizon 4-nél, Pvz Garden Warfare 3-nál érezhetően jobb vagyok így.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Ukraan
aktív tag
Köszönöm a segítséget Mindenkinek! Már frissít a Box.
BÚÉK!
-
fjudors
aktív tag
válasz Siffredi #189270 üzenetére
az oké, csak annyira tetszett a sow, hogy bíztam benne, egy kicsit élvezhető lesz a som...de nagyon nem...egyszerűen katasztrófa számomra minden tekintetben.nem lenhez látni az erejét az ellenfeleknek, és a szintkülönbség miatt nem bírtam fejleszteni/taktikázni.a sow-ban tök jól lehetett már az elején is válogatni az ellenfelek között, hogy lehessen fejleszteni,a harcról nem is beszélve.
-
Gebriel
veterán
Hol lehet jó minőségű matricát kapni boxra?
-
AMD Power
titán
válasz szimszonos #189266 üzenetére
Igen nekem is picit hianyerzetem lett a vegere. Jol ereztem akkor. Bar nem tudom,hol volt az a pont amitt "kihagytam" volna.
mike1334 Igazad van teljesen. Elnezest. :(
-
r.levente75
addikt
válasz hodostamas #189267 üzenetére
Nem, az új részben van a 3-asban.
-
hodostamas
addikt
válasz r.levente75 #189249 üzenetére
Ez a gw2re igaz?
-
szimszonos
őstag
válasz AMD Power #189259 üzenetére
A Metro Exodus nem egyszer végigjatszós ha megakarsz tudni mindent.Ráadásul az a vége ami neked jött ki az könnyebb és gyorsabb játêkmenetet igênyel.Olvass utána,meg ha megnézed a kimaradt acsikat ott már mindjárt látod mit kell csinálnod hogy más legyen a vége.Nagyon tetszett nekem is,azonnal végigvittem másodszor is pont azért mert hiányérzetem volt a jatékkal kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
-
AMD Power
titán
Vége lett a Metro Exodusnak. Az egész játék szenzációs volt. De a vége és az utolsó pálya nem tetszett. Miért kellett ennek a szerencsétlennek meghalnia is..... Middle-earth: Shadow of Mordor-nak már neki is álltam. Kicsit fura most ezzel játszani. Más is játszott vele?
[ Módosította: Qru ]
-
eL Geri
őstag
Sziasztok!
Azt tudom, hogy nincs HBO GO app. De most probáltam Edge böngészővel, hátha ott le tudom játszani a filmeket. Sajnos viszont csak kiír egy lejátszási hibát és ennyi. Akkor böngészős lejátszásra sincs mód?
-
válasz Ukraan #189250 üzenetére
Szia. Elég pár órát várni. A tv-n csak állítsd be a játék üzemmódot arra a hdmi portra, amin az xbox lesz használva. Az xboxon meg lesz a system résznél kijelző beállítás varázsló, azt egyszer futtasd le. Máshoz nem nagyon kell nyúlni.
Most látom, hogy ezt pár órája kérdezted, szerintem már használhatod.
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
szimszonos
őstag
válasz bulikavagyok #189244 üzenetére
Az az igazság hogy mostanában rengeteg félkész játék jön ki,amit utána toldozgatnak-foltozgatnak,javítgatnak,patchelgetnek hónapokig.Sokan szeretnének azonnal játszani egy új játékkal és a hibák miatt könnyen leírják,vagy akár abba is hagyják a játékot mert nem tetszik nekik.Később mikor már kijavítják a bugokat meg jön új tartalom a játékokba akkor már sokan el is felejtették azt ezek miatt.A Unity is így volt sok embernél.Én nekem az első játtékom volt xbox one-ra tavaly januárban mikor vettem a gépet.Akkor már a kiegészífők a single részhez ingyenesek voltak,a játék maga is ingyen volt,kódokat osztogatták,hibák nagyrészét is orvosolták patchekkel így nekem csak jó emlékem van róla.Bele is raktam közel 100órát,a coop módja pedig egész élvezetes volt 4-en.Reméljük a Breakpoint is így lesz,kezdeti nehézségek ellenére biztos sikeres lesz majd ha kijavítják a hibáit.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Exodus utolso chapterenel tartok. A dead city-ben. Nah ez a palya pl nem tetszik. Sotet, kicsit szenvedos + hallucinalok is benne nem keveset. :)
-
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Ma vásároltunk egy X One X-et. A kérdésem az lenne, hogy a beüzemeléssel (első bekapcsolás) mennyit érdemes/kell várni.
Ezen kívül az a kérdésem még, hogy a TV-t (Philips 55PUS7363)/Box-ot hogyan kell beállítani, hogy maxon menjen minden.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
BÚÉK!
-
r.levente75
addikt
PvZ-ben az új 4v4 küzdelem valami fantörpikus.
Akinek megvan, próbáljátok ki, jó hogy bekerült egy ilyen is! -
Maxxy10
addikt
Külön meglehet venni a Destiny 2 DLCket?
-
Bogyi007
veterán
válasz szaboger #189245 üzenetére
Ha mindenképpen ugyanarra a profilra szeretnéd amin eddig volt akkor talán érdemes lecsapnod erre:
3 Month Xbox Game Pass Ultimate Xbox One / PCHa nem fontos hogy Ultimate csomagod legyen, akkor várd meg hogy lejárjon a mostani előfizetésed (automatikus hosszabbítás legyen kikapcsolva!) és utána vegyél külön Goldot és esetleg keress külön Game Passt olcsón ha az is kell...
Ha meg nem fontos ugyanarra a profilra, akkor meg egy másik vagy szűz profilra veszel minél több időtartamra Goldot és utána még eszed rá a 600 forintos Game Pass Ultimate-t es összeadódnak - ebből maximum 3 évet lehet összemixelni.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
szaboger
tag
Sziasztok hamarosan lejár az Ultimate Game Pass om hogyan célszerű gazdaságosan 1 évvel meghosszabbítani esetleg visszaállni a régi gold és ha kell gamepass rendszerre?
-
nagyúr
válasz szimszonos #189235 üzenetére
Nekem első napos vétel volt a Unity és emlékszem, h megjelenés után még hetekig milyen sok probléma volt vele. Én úgy gondolom, h ott érték el a mélypontot. Abból viszont tanultak és viszonylag gyorsan összeszedték magukat. Elég jó játékokkal jöttek ki azóta (sokat azonnal meg is vettem), plusz ami talán a legfontosabb: olyanokkal, amik megjelenésre nagyjából elkészültek. Dicsértem is őket eleget, most viszont nem tudom. És csak reménykedem benne, h ez csak egy kis botlás a részükről. Persze nyilván ebben az esetben is javítva lesz a legtöbb hiba, de sajnos vannak olyan hiányosságok, amiket szerintem nem fognak tudni pótolni. Most inkább pihentetem pár napot, mert nem szeretem ha egy játék felbosszant.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz XboxGamePass #189234 üzenetére
Rossz linket tett be, de csak a profilját látjuk, nem reflinkről van szó.
Live-Die-Respawn
-
Bogyi007
veterán
válasz szimszonos #189220 üzenetére
Ofkorsz az All Digital + Fifa 20 csomagra gondolok. Így hogy 20 hónapos kamatmentes részletre is vihető, lehet hogy elhozok egy gépet s a mostani 500-as One S gépet meg eladom meg persze a Fifa-t is, az nekem nem kell belőle, sőt a kalózos meg a Minecraft cumó sem...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Roland861010
addikt
Mit kapok miért?
Anno a wowot innen vettem mert sokan írták és ha valami nem volt jó azonnal küldték vissza a pénzt.
De ilyen is egyszer fordult elő olyan tartalmat árultak ami nem volt már elérhető és nem lehetett azt a dlct aktiválni.Nem tudom miért az én oldalamat dobta be.
[ Szerkesztve ]
-
r3ccardo
tag
válasz szimszonos #189221 üzenetére
Ha jól emlékszem, van a fifában automata játékos váltás a védekezésben. Nem lehet hogy az zavart meg?
-
r3ccardo
tag
Én is linkeltem már ezt az oldalt, bár nem a saját profilommal. És ahogy elnézem az ő profilját nem hiszem hogy bármiféle jutalékot kapna.
Lehet csak elbénázta a linket. De abban igazad van, hogy az IG nem a legolcsóbb oldalakhoz tartozik, ha xboxról van szó.
PC-re viszont szinte mindig ott vásárolok . -
szimszonos
őstag
válasz bulikavagyok #189233 üzenetére
Unity szerintem nem lett annyira rossz játék,mint amennyire lehúzták,igaz sok patch kellett hozzá a bugok miatt,grafikaban pedig még most is odaver sok mostani játéknak pedig már 5 éves elmúlt.Azért annyira az Ubisoftot nem írnam le,mert a Far Cry New Dawn,Division 2 elég jó lett szerintem.Persze van pár játék ami nem hozza ezt a szintet mint az előző részek esetleg mint a Crew 2,vagy éppen a Breakpoin,de sok kiadó örülne ha csak fele ennyire lenne sikeres.
Roland861010 Szerintem ne magadat reklámozd,ha nem inkább írtad volna oda,hogy mennyi is az a legolcsóbb.Ja 12-13k felett van akkor tárgytalan.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz zsolti72837 #189232 üzenetére
Biztos kap tőlük jutalékot, arról nem is beszélve, hogy nagyon nem olcsó ott.......
Ez akár hírdetésnek minősül, a link a saját profiljára vezet az oldalon, nem is a termékre... nem jár érte dicséret modi?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Madoc #189231 üzenetére
PS4-es a link, mert még csak arról írtak annyi tesztet, h pontozni tudja a Metacritic. De ez a lényegen nem változtat.
Szerintem rendkívül "buta" a játék, nem is néz ki jól, és telis-tele van idegesítő technikai problémákkal. Annyi minden hiányzik belőle ami már a két évvel ezelőtti Origins-ben is benne volt. Szerintem egyértelmű visszalépés még a Wildlands-hez képest is. Az Assassin's Creed-ekkel meg nem is nagyon érdemes összehasonlítani - azok annyival jobban össze vannak rakva.
Elszomorító amúgy, mert nekem úgy tűnik, h az Ubi kezd visszatérni a régi rossz formájához. Pedig az utóbbi években meg voltam elégedve velük. A Unity fiaskó után elég rendesen összeszedték magukat.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
zsolti72837
addikt
válasz Roland861010 #189219 üzenetére
CDKeys-en is ennyi. Miért linkeled be amúgy többször?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Madoc
veterán
válasz bulikavagyok #189230 üzenetére
Nekem viszont tetszik. Azt viszont tegyük hozzá hogy slim ps4en kritikán aluli a grafika. És ez ugye a ps4 linkje amit adtál. Mondjuk boxon se sokkal jobbak az értékelések.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
nagyúr
válasz mcwolf79 #189222 üzenetére
Korábban vásároltam már így a miskolci boltban, szerintem ez is országos akció.
Más: Szivárognak a Breakpoint tesztek, kb reális ez a pontozás. Vagy én még ennyit sem biztos, h adnék rá. Pihentetem is pár napot (hetet).
Élni és élni hagyni
-
negyven2
veterán
válasz MrPeekaboo #189224 üzenetére
A kékfog támogatás minden olyan kontrollerben van aminek az Xbox gomb körüli rész egyben van a kontroller többi felső részével, és nem egy külön "vájatban" van. A képek alapján ez a kv-s akciós kiadás tartalmazza a kékfog technológiát
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
nagyúr
válasz AMD Power #189100 üzenetére
És amikor ehhez még hozzá jön egy jó minőségű HDR képesség is... pl OLED tévé... az még annnyi hozzátesz... már ha nem erre gondoltál eleve.
Én sem akarok már PC-n nagyon játszani amióta konzolozol az OLED-en... közelébe nincs a PC, hiába a részletesebb grafika meg több fps.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #189225 üzenetére
Nekem a W10 kiadàsos, amihez vevő is jàrt, nem tartalmazott BT-t.
Szimszonos.
Most szereztem egy FIFA20 lemezest fillérekért. Szerdàra itt van vele a futàr.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
Annak aki UK-ban él, ez egy piszok jó All Digital ajánlat: [link]
189.0 GBP - kár, hogy ide nem szállítanak, de UK-n belül ingyenes...
(#189224) MrPeekaboo: de van [link]
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
mcwolf79
veterán
Azt meg tudja nekem mondani vki, hogy ez a MasterCard-os KV-os akció csak Bp-re vonatkozik, vagy bármelyik KV-ra?
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
szimszonos
őstag
válasz akooos #189212 üzenetére
Gagyi nagyon nekem ez az új Fifa is.Jatszottam a triallal meg a demóval is.Hát még az új Pes is ráver köröket nálam.Az a bajom vele hogy mikor az ellenfél támad,mint ha nem én irányítanám 100%-ban a játékosomat.Sokszor nyomom a kart az ellen irányaba,de a játékosom helyette hátrál.Igaz a Pes inkább szimulátor a Fifa meg inkább arcade.Még egy érv hogy az idén is kihagyom ezt a játékot.Igaz már több mint 10 éve ezt teszem.Pes 6 óta már inkább csak a Pessel játszom,a Fifa az,idén sem győzött meg,hiába a liszenc,meg a Volta mód,meg a kicsit jobb grafika,ha a jatékmenet egy nagy 0.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz AMD Power #189189 üzenetére
Szerintem meg ha a 2 controlleresre gondoltok pont nem.Amihez egy kontroller van meg Fifa 20 meg+3 másik digitális játék az volt a múltkor 68990ft is volt,igaz itt csak egy ezressel dragább meg,ha azt odaadják 24hónap kamatmentesre akkor best buy most. A 2 controlleres + 20ezer ft-al drágább.Jó drága az a + controller 😂
[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
addikt
-
negyven2
veterán
válasz matex #189214 üzenetére
Ha jól tudom, akkor az ebben az akcióban árult kontroller az az Xbox One kontroller "PC"-s kiadás. Vagyis bár elem nem jár hozzá, de 3m-es USB kábel igen. És mivel bár PC-n már van Game Pass, de az egyelőre beta-ban, valamint a kontrollert valószínűleg még korában gyártották, mint a PC-s Game Pass bejelentését. Gold meg nem kell PC-hez.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
matex
aktív tag
Tom Clancy's The Division 2 kb. 5700.- Ft
STAR WARS Jedi: Fallen Order Deluxe Edition kb. 16.300.- Ft
-
matex
aktív tag
bulikavagyok-nak hála, sikerült nagyon jó áron vásárolnom egy kontrollert a Mastercard-os kuponakcióban 9.990.-ért a Konzolvilágnál. Itt is köszönöm szépen az önzetlenségét!
Ami meglepett, hogy az eddigiekhez képest, se elem, se két hetes Game Pass trial sem volt a dobozban. Szükségem nem volt rájuk, csak csodálkoztam a "spóroláson".
-
Wesder
félisten
válasz akooos #189212 üzenetére
Most nyomom. Nekem amiatt kell. Jobban élvezem mint a 11v11-et. Fillérekért fog menni, csak vàrni nem akarok.
Annyiban különbözik a FIFA Street-től hogy itt nem egygombosak a trükkök. Na bumm.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
Meg kéne vennem a FIFA20-at
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #189198 üzenetére
Szomorú...akkor még nem készülök úgy a black friday leárazásra, hogy egyhamar lesz rá lehetőség...Addig vehetem switchre drágábban az ilyen játékokat
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
-
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
Este, vagy holnap végre kipróbálom a Mortal 11-et. Sikerült szerezni lemezest baráti árban.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #189198 üzenetére
Ez bezzeg elkerulte a figyelmem :(
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest