Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Wesder
félisten
válasz bulikavagyok #189397 üzenetére
Pedig még a topikba is beírtam hogy egy nappal elöbb elindult.
Nem lesz Scarletig előrendelésem, így nem fogom tudni ellenőrizni kegközelebb. Esetleg a XIII de még nem vagyok benne biztos.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
nagyúr
válasz Roland861010 #189388 üzenetére
Sikerült kijátszanod a rendszert, gratula!
wesder: A Gears 5-nél én is tapasztaltam, de akkor még nem voltam abban biztos, h nem a GP miatt indíthattam hamarabb. A Borderlands 3-ról viszont nem tudtam. Remélem mostantól ez lesz a gyakorlat.
Élni és élni hagyni
-
Wesder
félisten
válasz Miguel7891 #189394 üzenetére
4K@30hz illetve 1080p@60hz a Forza Horizon 4.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz Roland861010 #189390 üzenetére
Nem tartott sokàig...
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Gebriel
veterán
-
Roland861010
addikt
Mennyit érhet reálisan egy 2021.08-ig garis one x plusz kontrollerrel ?
Csak gép nincs játék hozzá![ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz bulikavagyok #189385 üzenetére
Borderland3-nàl és Gears5-nél is elöbb elindult Új-Zélandi régión.
-
Roland861010
addikt
válasz XboxGamePass #189383 üzenetére
Ki hirdet ? Csak meg említettem hogy itten vagyok.
-
NoOne1976
őstag
válasz Miguel7891 #189382 üzenetére
Azt én elég valószínűtlennek tartom, hogy két különböző tvn, különböző hdmi kábellel ugyanaz a hiba legyen. Inkább a box-szal lehet valami.
Van egy üres hdd-d vagy inkább ssd-d? Külső meghajtóként ki kellene próbálni. Hátha a belső vinyóval van valami. -
nagyúr
válasz Roland861010 #189381 üzenetére
Lehet abban valami, h már nem a vásárlás helyét veszi figyelembe a box, a játék első napos indításakor. Az előbb jelzett nekem, h indíthatom a Trine 4-et! Magyar vásárlás (nyilván), box szingapúri régión. Úgyhogy aki nem bírja kivárni az éjfélt, annak hajrá!
Roland861010:
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
mike1334
veterán
válasz XboxGamePass #189383 üzenetére
Nem hirdet semmit...csak azt kéri, hogy ha állsz sorban a media marktban, akkor gondolj rá
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
senior tag
-
Roland861010
addikt
Ha valaki X-et akar venni gondoljon rám!!!
-
-
HunChris
senior tag
válasz Miguel7891 #189338 üzenetére
Hdmi kábel csere, Tv beállítás, külső SSd, esetleg másik TVn kipróbálni. Egyéb esetben szervíz.
-
Medocsabi
addikt
válasz szimszonos #189375 üzenetére
Ha most gondolkodnék konzol vásárláson pc helyett,mert elvileg egyszerűbb,nem kell állítani,csak plug&play ugyebár....Nos hát ezeket az utolsó kommenteket olvasva semmivel sem tűnne kevésbé macerásnak a konzol mint a gép😃😃😃
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
szimszonos
őstag
Videóbeállításoknál az xbox
settings menüben vedd ki a pipát a 4.2.2 mellől4.k tv esetén ez is okozhat szaggatást X-en volt is már szó róla itt.[ Szerkesztve ]
-
ferkoczy
tag
válasz l.skywalker #189356 üzenetére
Draw a Stickman: Epic 2 trailer-e:
[Draw a Stickman: Epic 2]A lenti az az első részé ;-)
-
őstag
válasz l.skywalker #189370 üzenetére
Én meg az Atlas-t nem értem, olyan, mint valami túltolt Sea Of Thieves.
-
Ugye van elég hely neki minden irányban, hogy jól szellőzzön?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz EmThor #189369 üzenetére
Viszont nem értem mit akart aki ezt az Active Soccer 2019-et kiadta. 3500 forint egy fél év EA Access és ott a FIFA, ez meg valami szörnyű.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
EmThor
addikt
Kösz a listát! Winter daydream beteg, nagyi megfiatalodik és boldogítja az unokat csitriként...
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
DaveHutt
őstag
Az, hogy minden játék be-beakad, sztem leginkább hardverhiba lehet. Ha már nem garanciás, érdemes lehet megnézni, hogy nem poros-e a ventilátor benne. Ha garanciás, ne szedd szét! Max terhelésen akad, amikor a ventilátor hallhatóan dolgozik? CPU/GPU/ventihiba lehet. Ettől függetlenül akad, mondjuk töltés közben? Memória/HDD hiba.
Ha garis, mindenképpen küldd be. Előtte regisztràld a profilodra a gépet! -
Bird
addikt
válasz Roland861010 #189366 üzenetére
Hát még egy külső sdd-t mit művel a performansszal......
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Roland861010
addikt
válasz parandroid #189344 üzenetére
Ott a lényeg!
Külső merevlemez!
A belső egy vacak 5400Rpm ócska 5ezer Ftos cucc!Simán ki purcan...kb 6Mbos cash...
-
Bogyi007
veterán
Erről az új Yooka-Laylee and the Impossible Lair játékról nagyon jókat olvastam...
Kvázi azok csinálták akik a régi Donkey Kong Country játékokat is (Ex Rare Games tagok) és elég jól sikerült a cucc és nem is lesz könnyű dolga annak aki játszik vele.
Premierkori nem, de később biztosan beszerzem...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
skt
tag
válasz l.skywalker #189362 üzenetére
Köszönöm a türelmet és a válaszokat!! HA ilyen segítőkész a fórum nem is kérdés hogy mit veszek!
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem, rosszul érted. Ha megveszed a gépet tőle, beregisztrálod az MS oldalán a gépet a SAJÁT fiókod alá és kész. Ennyi a garanciális dolog, nem kell számla hozzá.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz bulikavagyok #189359 üzenetére
'ezeröccáé occó
Én lecsúsztam róla, mondván úgy sem lesz XO-m már. Javamra tévedtem, játék javára nem
-
skt
tag
válasz l.skywalker #189358 üzenetére
Tehát ha jól értem, akkor ha használtan veszek, akkor a garanciális ügyintézéshez szükség van az eladó (már amennyiben ő aktiválta be) accountjára? Akkor ez egy kicsit necces
-
nagyúr
Hmm, ma éjfélkor érkezik az ezeröcsi Trine 4?
Amúgy szépen összeraktad ezt a hozzászólást.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
l.skywalker
Topikgazda
MS-nél a termék garanciájához az account.microsoft.com oldalon kell beregisztrálni a gépet a fiókod alá szériaszám alapján. Regisztráció után fel fogja tüntetni a rendszer, hogy hány hónap van hátra a garanciából. Garanciális ügyintézés esetén sem lesz szükség számlára, online el lehet indítani a folyamatot és mindenről e-mailben kapsz tájékoztatást.
A gépre a vásárlástól számítva 2 év, a kontroller(ek)re 1 év jótállás van, ezt érdemes használt vásárlás előtt a vevővel letisztázni, hogy pontosan mennyi van hátra.
-
l.skywalker
Topikgazda
Héten megjelenő Xbox One játékok listája
Október 8.
A Winter’s Daydream [trailer] 2.075.- HUF
Atlas [trailer] Game Preview-ba kerül be, első naptól lesz PC-s CrossPlay. Steam-en az ára 29.99$
Grid Ultiamte Edition [trailer] 31.400.- HUF
Indivisible [trailer] 13.500.- HUF
Trine 4 [trine] 9.000.- HFU Trin: Ultimate Collection 15.100.- HUF
Worse than Death [trailer]
Yooka-Laylee and the Impossible Lair [trailer] 10.400.- HUFOktóber 9.
Draw a Stickman: Epic 2 [trailer] 2.425.- HUF
MageQuit [trailer]
Stellatum [trailer] 5.200.- HUF
Super Box Land Demake [trailer/store]Október 10.
A Knight’s Quest [trailer] 8.700.- HUFOktóber 11.
Active Soccer 2019 [trailer] 3.500.- HUF
AeternoBlade II [trailer]
Alluris [trailer]
Debris Infinity [trailer]
Frostpunk: Console Edition [trailer] 10.400.- HUF
Grid Launch Edition 24.400.- HUF
Lost Artifacts: Time Machine [trailer] 3.500.- HUF
The Bradwell Conspiracy [trailer]
TwinCop [trailer] 5.200.- HUF
Queen’s Quest 4: Sacred Truce [trailer]Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
akooos
veterán
A kontroller elemmel működik alapból. Lehet hozzá venni akksit, amihez dokkoló is jár, azt elég rádugni a konzolra. Fifában kevesebben játszanak, mint PS-en, de a leghosszabb idő amíg ellenfelet talál online, az kb 3 másodperc Szerintem abszolút érdemes az xboxot választani, ha nem akarsz a PS exkluzívokkal játszani. A GPU elég nagy plusz szerintem az xbox mellett.
-
skt
tag
Sziasztok!
Tavaly télen vásároltam egy ps4-et mit aztán eladtam, mivel jönnek a hidegebb idők, ismét elgondolkodtam a konzolon, és mivel a One S olcsóbb így lehet hogy arra esne a választás (Találtam itt aprón 2 év garis bontatlant 58-ért). A kérdésem az lenne, hogy a töltés itt is úgy megy mint ps-en hogy csak rádugom a konzolra? Valamint a gari fiókhoz van kötve, vagy csak serialhoz? Mennyire kevesebben játszanak mint ps-en? (Főleg fifa 20 meg fps-ek). Érdemes e egyáltalán jelenleg ezt választani?
Előre is köszönöm! -
l.skywalker
Topikgazda
Új hét, új izgalmas témák. Mindenkit szeretettel vár az OFF topik.
-
bandi0000
nagyúr
válasz Miguel7891 #189349 üzenetére
Vaj sima futást csak nagyon kevés játék tud, inkább foglalkozz a játékkal
[link] itt egy videó a BF1 futásáról, lászik, hogy be-be akad, nyilván nem fasza dolog, de ha azt nézed hogy mennyibe kerül egy 4K pc ami 98%-ban stabilan tart egy játékot, ahhoz képest szinte ingyen van a boxXbox One: bandymnc
-
NoOne1976
őstag
Még azt érdemes volna kipróbálnod, ha megoldható, hogy másik 4k-s tvre kötöd az X-ed, persze másik hdmi kábellel. Mert ha úgy is gond van, akkor tényleg a box-szal lehet valami.
-
r.levente75
addikt
Ez olyan mint nálam S-en a forza 3 szaggat néha picit megakad. Semelyik másik játéknál nincs csak ennél.
-
Miguel7891
friss újonc
válasz bandi0000 #189347 üzenetére
Sziasztok. Először is nagyon köszi hogy kapásból ennyi mindenki foglalkozik vele!
Full reset megvolt, Game mode természetesen megvolt.
RDR2 S-en csak és kizárólag városokban akadt (nyilván) Xen ott nem, ellenben MINDEN épületbe ha bemész (gondolom a sok tárgy 4K-ban kipörgeti)..
Battlefield 1, S-en full optimalizával, minimu sztem 30 fps de inkább 60, X-en sok játékos egy helyen, nagy robbanások (ami azért előfordul).
Én is ezt gondolom nem szabadna rosszabbnak lennie..
Én is ott tartok hogy eladom és kb visszaveszem az S-t, nah az lesz egy szép történet. -
senior tag
-
bandi0000
nagyúr
Azért rosszabbnak nem szabadna lennie mint az S-nek az biztos, bár van pár játék ami szo-szo optimalizáltság terén
Első körben a TV game módban van? kép üzemmódnál kell beállítani, illetve egyes tv-nél pl LG a hdmi bemenetnél is meg kell adni a játékgép, vagy pc címkét
Amúgy segítene ha leírnád, hogy milyen játékok akadnak
Xbox One: bandymnc
-
Miguel7891
friss újonc
Új, bontatlan, webáruházból.
-
Bogyi007
veterán
válasz Beniii06 #189334 üzenetére
A Revolut mostanság kicsit bizonytalanná vált, én inkább fizetek havi 200 forintot és nyugodtabb vagyok. És van Konzolvilág üzlet is a közelemben, utalni tudunk rá és jön ez a Viberes küldés is...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
parandroid
félisten
válasz Roland861010 #189342 üzenetére
Lol, majdnem az összes profilomon lévő játék le van töltve a külső hdd-re, lassan 3TB foglalt a 4-ből, akkor nálam konkrétan diavetítésnek kellene már lenni. Értem én, hogy misztikus dolog ez a számítástechnika, de azért új laposföld-elméleteket ne építgessünk már.
Na, megjöttek a herzfetisiszták is, ojjé, ma is szép napunk lesz.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
appleGjuice
tag
Sajnos hiába viszonylag erős a konzol, a fejlesztők döntik el, hogy mire hasnzálják az erőforrásait. Én pl. most lego harry potter collection-t tolom, ami remaster, 4k-ban fut, viszont olyan szánalmas fps bezuhanások vannak, hogy csak fogom a fejem. Mennyivel jobb lenne minden játékba egy opció 1080p vs 4k állítására. Laptopomon (gtx1060) lego marvel super heroes 2 1080p max beállítások mellett 144fps-sel fut, pedig az jóval frissebb release, mint a harry potterek. Most lehet kicsit komolytalannak tűnük, hogy lego címeket hoztam fel, de azért tettem, mert friss az élmény és ezeknek meg főleg jól kéne futni, hiszen nem valami high end grafikával rendelkeznek. Fel lehetne sorolni itt millió címet, de szerencsére vannak azért ellenpéldák is (lásd Gears 5).
szerk: És az is elgondolkodtató, hogy mostanában már szívesebben játszom a lower-mid range 15"-s 144hz-es laptopomon, mint a "világ legerősebb" konzolján a 4k tv-men..
[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
addikt
Nekem erre egy tapasztalatom van csak.
Minél több játék van rajta annál lassabb a hdd és így darabos a játék is.
Ami eddig nem akadt az most néha néha meg akad.Ami nekem fura hogy multiban nincs ilyen probléma de sp-ben igen.
Aztán lehet még meg is unom és eladom az X-et....
-
nagyúr
Nyomj rajta egy teljes resetet/gyári visszaállítást... ha utána is csinálja akkor vidd szervízbe.
TV-t esetleg még rakd PC módba... leírásában benne van hogy kell, ha nem tudod.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
l.skywalker
Topikgazda
Új vagy használt X-et vettél?
-
Tibiajax
nagyúr
DE. Konkrétan minden játék random akad
hát ezért volt 50% az ára -
Miguel7891
friss újonc
Kedves fórumozók!
Hallottam, hogy komoly Xbox szakértelemmel rendelkezők vannak a Prohardveren, így nagyon röviden leírva hozzátok fordulnék, hátha valakinek van valamilyen ötlete a problémámra.
Tavaly óta volt egy Xbox One S-em. Imádtam. Minden futott. Battlefield1, Battlefront2, Read Dead Redemption 2 stb.. Soha soha nem piszkáltam a videó beállításait. Szóval gyári full HD-ban egy Samsung 4k TV-n. Annyira beleszerettem ebbe az Xbox One S-be, hogy amikor 1 hónapja láttam a neten, hogy az Xbox One X 50% áron csak 1 hétvégéig van, gondoltam megveszem, hiszen biztos nem lesz semmi probléma, az S-en is futott akadás nélkül minden, ez meg 4K lesz, miért lenne rosszabb a játékélmény?!
Nah megvettem, az S-et barátomnak 1 nap alatt eladtam. Szuper, van egy X-em. Adom, 4k minden és olyan grafika van, hogy húha. DE. Konkrétan minden játék random akad. NEm biztos hogy mást zavarna, de szerintem látványos. Sajnos nem találtam semmilyen appot amivel lehetne mérni, hogy hány FPS van menet közben, de ránézésre simán leesik 25-27 re kb majdnem minden játék. Főleg amik ráadásul nem is 60 FPS-el futnak gyárilag (Read Dead). Gondoltam, nó para, videóbeállítások, az X tudja a Full HD-t is visszarakom oda. Na, tényleg tudja, visszalehet rakni, de ugyan ott ugyan úgy szaggat. Tudom hogy más embereknek sokkal nagyobb problémái vannak. De sajnos ez számomra teljesen tönkre teszi a játék élményt, és amennyi fórum hozzászólást meg Youtube videót láttam hogy Úr Isten a világ legerősebb konzolja stb stb.. hát mind mondjak. Van valami ötletetek ez mitől lehet? Vagy ez a 4K miatt ilyen? Mert 1080p ugyan úgy szaggat. Kizárt hogy gyári hibás legyen.. High Speed HDMI-vel van a TV-hez csatlakoztatva, de vhol ovlastam hogy lehet hogy HDMI 2.1 kábelt kéne venni. Én nem hiszek ebben. Nagyon szépen köszönöm ha végig olvastátok, és esetleg van valami ötletetek. A TV-n már minden ki van kapcsolva egyébként, HDR meg minden mondom hátha azok, de nem.UI: Angol fórumokon találtam szintén X tulajdonosokat az FPS számra panaszkodni de semmi megoldást nem találtam.
-
vonSux
őstag
Topikgazda urak [link] ezt (#189259) be tudnátok utólag spoiler alá tenni? Én is rászaladtam...
[ Szerkesztve ]
-
TaRka94
senior tag
válasz r.levente75 #189307 üzenetére
Instagram hozta ki hîrdetésbe.
-
Beniii06
addikt
válasz #53667584 #189333 üzenetére
Nagyjából, csak ezért fizetni is kell, a revolutért nem(+virtuális "eldobható" kártya) vagy pl. kifejezetten vásárláshoz Curve is jó, azzal pedig több fizikai kártyát tudsz "összevonni" vagyis váltogatni lehet appból vásárlások előtt melyikről vonja az összeget. Azt megnézem a KV-s megoldás mikor fog ilyet tudni.
[ Szerkesztve ]
"Got any other secret weapons?"
-
Bogyi007
veterán
válasz AMD Power #189330 üzenetére
Pedig elég jó kis kártya. Van hozzá egy frankó applikáció is (nálam együttműködik az ujjlenyomat-olvasóval is) jár mellé Virtuális MasterCard is, havi 200 forint mindösszesen az ára és minden, de tényleg minden online és valós üzletben használható, nem találtam olyan szolgáltatást amihez nem tudnám hozzárendelni számlafizetéshez. Paypal fiókhoz, Xbox és Ps Store alá is be tudtam regisztrálni vele.
Sőt utalni is tudsz rá és róla is. És nagy valószínűséggel ez is támogatva lesz a napokban bejelentett Viberes pénzküldésekhez is.
-
AMD Power
titán
válasz r.levente75 #189328 üzenetére
Nekem boven eleg az 1db K&H Mastercardom. Nem latom egyelore ertelmet ennek a KV kartyanak. Egyelore.
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
senior tag
válasz r.levente75 #189328 üzenetére
Nekem van már legalább 5 kártyám, de nem érzem, hogy még egyre lenne szükségem innen is. Ott van a MC kuponos kábellal ennyiért, de hál istennek a használt X-hez kapott kontrollerem hibátlan így elég ami most van.
[ Szerkesztve ]
-
r.levente75
addikt
válasz XboxGamePass #189327 üzenetére
Lehet hogy már mindenkinek van ilyen kártyája a fórumban csak nekem nincs?
Lehet hogy csináltatok egyet. -
senior tag
válasz r.levente75 #189325 üzenetére
Hmm és valóban ennyi, csak ez a fontos infó kimaradt, hogy ilyen kártya kell hozzá.
-
T0rnad0
addikt
válasz r.levente75 #189315 üzenetére
Csak akkor érvényes az ár, ha konzolvilágos Mastercardod van [link]
-
Ronam
addikt
Most találtam a gép dobozában egy 3 hónapos Gold előfizut. Nem igazán van rá szükségem, szerintetek mennyiért lenne érdemes hirdetni, ha hamar szeretnék tőle megválni?
wesder: Köszi, akkor fel is dobom .
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
Gta V online érdekes, ha csak egyedül játszok? Van benne lényeges plusz tartalom így? Lehet privát sessionben játszani, vagy levadásznak 5 percenként az unatkozó kis p.csök?
A campaign megvan, kb 37 óra volt, és még maradt pár side mission, olyan 70% lett a végére :)...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
válasz l.skywalker #189314 üzenetére
Akkor még én jártam a legjobban. Nekem nem küldték el a Fifa kódot, de nem is vonták le az árát. Így csak 138 euró volt.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Beniii06
addikt
válasz zeus_2k14 #189313 üzenetére
Nem használt, csak "all digital" vagyis lemezes játékkal nem fogsz tudni játszani rajta, mert nincs benne optikai meghajtó!
Ha ezt eddig is tudtad, akkor hagyd figyelmen kívül ezt, csak gondoltam felhívom rá a figyelmedet, nehogy utólag érjen meglepetésként. Ha fontos az, hogy tudj játszani lemezes játékokkal is és nem sürgős, akkor javaslom várj még vele egy hónapot és kb. ilyen áron szokták adni a "lemezes" S-t is német amazonon, extra kontrollerrel, játékokkal, mindennel együtt."Got any other secret weapons?"
-
r.levente75
addikt
válasz XboxGamePass #189312 üzenetére
Én is csak ezt látom, azért kértem a linket.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
zeus_2k14
senior tag
válasz l.skywalker #189311 üzenetére
Komolyan gondolom, mert boxot akarok venni.. Nézegettem a X-et is, 135-ért. De ha ezt sikerül megvennem durván 60-ért, akkor oké lenne. Mit kell erről tudni amúgy? Nem használt stb..
Erdei88 : Köszi
-
senior tag
-
zeus_2k14
senior tag
válasz l.skywalker #189298 üzenetére
Ha tudnám hogy kell rendelni Amazonról, már rendelném is..
-
AMD Power
titán
válasz zbundy #189305 üzenetére
En leszurtam oket. Foleg. Akit nem tudtam azt lellotem.
En is visszaadtam a kislanynak a macit, a gitart is megszereztem, es mindenkit akit talaltam kiszabaditottam. De ezen kivul mindenkit megoltem akit lehetett.
Az utolso chapter meg nagyon nagy csalodas volt. Maga a jatekhoz kepest amilyen "elotte" volt.
-
TaRka94
senior tag
Konzolvilágnál van 9ezer akárhányszázért armed force controller.
-
zbundy
aktív tag
válasz AMD Power #189280 üzenetére
Amúgy ha csak elkábítod, leütöd őket akkor is elveheted a lőszerüket és ellátmányukat. Én az embereket mindig elkábítottam, a szörnyekre meg használtam a fegyvereket. Megszereztem a macit a kislánynak meg a gitárt az egyik havernak, illetve megmenekültünk mindannyian ahol lehetett és nekem már a jó befejezést adta. Egyébként a játékról egyetértek a véleményeddel. Nekem is nagyon tetszett, idén dobogós, de az utolsó fejezet a halucinációkkal egyáltalán nem. Nem is értem miért kellett.. ezt se filmben, se sorozatban, se játékban nem szeretem.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz MunezXBK #189302 üzenetére
Ja, az sem rossz. Talán az Amazonos egy picivel jobb, mert szállítanak itthonra és ez az ár már szállítással együtt van. De itthon is biztos lesz hasonló áron mind a sima All Digital és a FIFA20-as csomag is ennyiért.
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
MunezXBK
nagyúr
válasz l.skywalker #189301 üzenetére
MM szerintem nem szállít, de Amazonon ugyanannyiba kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- LED világítás a lakásban
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Lexus, Toyota topik
- Elite: Dangerous
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest