Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Döglött Róka
veterán
válasz adise #186774 üzenetére
Nem gagyi az, egy kisvallalkozast elvisz egy Hyper-V hoston. De jatekra a 165W TDP-jevel kicsit ontokonloves. A villanyszamla minden lesz, csak nem lowbudget:D
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
veterán
válasz adise #169474 üzenetére
Egyáltalán nem vagyok itt mindennap panaszkodni meg főleg nem panaszkodtam mindennap!
Szerintem összekeversz valakivel, amúgy pont telibesz@rom azt az 500pesot, tavaly 1000x többet buktam az accountomat, hogy ellopták mégsem panaszkodtam....
Köszönöm a kedves hozzáállást...izd6583sawoe-én sem bántásból de hozzád senki sem szólt, és a jó tanácsaidat tartsd meg magadnak👍
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
parandroid
félisten
válasz adise #159910 üzenetére
Úgy érti, azért még jó hogy nem fixen 200 huf a gp havi ára.
A gp, és a gold összevonása azonos áron (tehát mondjuk a goldba integrálni a gp-t) egyébként szerintem ment volna, feladta volna a leckét a dolog a konkurrenciának. Veszteséget mindenesetre nem hiszem, hogy termelt volna a cég így sem.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
twi452
senior tag
-
senior tag
válasz adise #159459 üzenetére
"this product is only for the players who purchased the game before "when the game is still a (preview game).
This also means that all players who does not have the game at all will never be able to download the content under the link that you posted.
It says: Customers who purchased the game during Xbox Game Preview [prior to midnight UTC September 4, 2018] will receive the Full Product Release (1.0) update at no additional charge as an in-game update. Xbox Live Gold required to play (sold separately)."
-
parandroid
félisten
válasz adise #159402 üzenetére
Itt viszont eleve 'Play PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS Full Product Release free for a limited time' a játék neve. Igaz, a leírás semmit nem ír arról, hogy mettől meddig tart a limited time. Elvileg a 'PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS Full Product Release' nevű játékot tartalmazza a 'csomag', mindenesetre most az utóbbira kattintva azt írja nekem a store, hogy már megvásároltam. Nem tudom, mit művelnek ma, de eddig jó a trend. Mondjuk most jöhetne már valami rendes játék is, mert a foci annyira (semennyire) nem érdekel, PUBG egy kipróbálásra jó lesz, de amúgy is minden XBX-hez adják ajándékba.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
senior tag
-
Bogyi007
veterán
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Bence01
tag
válasz adise #151817 üzenetére
Na van itt minden akkor furcsa hogy kodival miért nem sikerült neki. Ezek szerint nem kell aggódnom viszi hálózatról a 4k hdr filmeket. Azért kérdezem, mert néha játszanék, de többet néznénk róla filmet. Jó minőségű média lejátszó sem sokkal olcsóbb így még 2 in 1.
Solo Puffin ti darà forza e grinta a volontà
-
Def26
félisten
válasz adise #144410 üzenetére
Felőlem lehet de ne emelkedjen a sima gold ára. Így is azt gondolom, hogy drága, mert nem érdekel sem az ingyen játék sem a kedvezmények. Nelem tökéletes lenne egy gold csak multiplayerre azt csókolom. Nem kell egy újabb “közelező kinect”.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
pzstm
titán
válasz adise #143104 üzenetére
Plane hogy biztos utanaolvastal, hogy kb senkit nem bannoltak veglegesen, minden erintett visszakapta az accountjat, es koze sem volt a 3rd party vasarlasokhoz
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz adise #143101 üzenetére
Csak az a gond haver hogy én megosztom veletek újra és újra azokat amiket találok, de az első reakció mindig ilyen negatív. Nem bannoltak senkit sem azért mert 3rd party kódot vásárolt. A PayPal még így is megvéd mindenkit aki vásárol innen. Engem vádolsz azzal, hogy nem kéne ilyeneket linkelgetnem - közben fals dolgokkal rémisztgeted a többieket.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz adise #143092 üzenetére
1. a srácnak csak pozitív visszajelzése van (gondolom ovlastad)
2. külön kiemeli a hírdetésben, hogy fizess PayPal-al, mert akkor védve van a pénzed (gondolom ezzel tisztában vagy)
3. linkeld be kérlek a cdkeys-es olcsóbb terméket (gondolom nem TRIAL-ról van szó)Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
3L1T3
addikt
válasz adise #141761 üzenetére
Jól működik? 720p 30 fps 2500 bitrate az jól működik? Amikor a pro natívan 1080p 60 fps 5000 bitrate?
Ne túlozzunk, van egy 4K képes gépem és nem tudok vele streamelni mert erőltetni kell a szar mixert.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
-
csuvicsuva
addikt
válasz adise #138856 üzenetére
Köszi a gyors választ. Nem akartam elhinni. Nem vagyok nagy multis, meg hát PC-n van a játékgyűjteményem. Elsősorban az optikai 4K lejátszó miatt venném, néha esetleg egy-két exkluzív cím miatt, de azt hiszem erre még kéne aludnom egyet-kettőt.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
pzstm
titán
válasz adise #137363 üzenetére
valami nagyon félrement....de ahogy nézem másnak is máshogy jött át.....
akkor innentől senkinek nem éri meg semmit megvenni mert GamePass-ba bekerül (Ms ekluzívok közül...)
Állandó Gold, EA access és GamePass előfizetés, plusz, activision, ubisoft stb kiadók játékainak Day1 vétele...
Úgy jön át az egész mintha a játékot lenéznéd teljesen, vagy mindent ami korán bekerül GamePass-ba....
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz adise #137361 üzenetére
Nem erted....nem direkt, hanem a februarban bejelentett uzleti strategia miatt....es nem csak ez es nem hamar bekerul...
MINDEN Microsoft exkluziv jatek Day1 bekerul GamePassba es nem is kerul ki...csak amit eddig tudunk az Sea of Thieves, Crackdown3, State of Decay2, es meg nincs bejelentve de eleg jo esellyel jon Forza Horizon 4 osszel.....tuti az is rossz lesz meg a tobbi is azert kerul be elso nap....
Valami info vagy kimaradt Neked, vagy felreertettel valamit vagy nem is tudom....
-
sting2
addikt
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz adise #137156 üzenetére
Igen, de azért dobtam be, mert mind a kettőt az EA futtatja, kérdés volt, hogy vajon lesz-e átfedés a kettő között. A kolléga pedig csak a vágyát fejezte ki.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
nagyúr
-
Def26
félisten
válasz adise #135158 üzenetére
Te még friss xboxos vagy? mert azok szoktak így hinni/reménykedni annak amit majornelson híresztel.
Ha olyan k*rva nagy dolog lenne, akkor nagyobb, Phill Spencer vagy pzstm jelentené be.
VR szerintem jó dolog, de erősebb gép kell hozzá, hogy élvezhető felbontásban tudja futtatni.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Madoc
veterán
válasz adise #135158 üzenetére
Vr érik? Valamelyik nap a store-ban az egyik játéknál ott volt hogy oculust kompatibilis. Akkor gondolom használható is, nem? Hidegen hagy, csak kérdeztem.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
powerup2
addikt
válasz adise #134957 üzenetére
de vicces hogy nincs rendes lejátszó rá
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
powerup2
addikt
válasz adise #134953 üzenetére
4K filmek vlc szaggatnak a film&tv esetében nem mindegyiknél van hang
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest