- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hauptmann
addikt
Ez a mostani drop hogy működik? Claimeltem a cuccokat, de a játékban semmi sem látszik.
-
nagyúr
válasz Hauptmann #3903 üzenetére
Én még ma kreáltam le a PVP-s karaktert (azt is csak muszájból, mert véletlen a PVP-re kattintottam, és nem engedett vissza amíg le nem kreáltam a karaktert) és megkaptam még utólag is a tegnapi dropppot. PVE-be meg kár is nézni mert oda nem jön.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
xundyingx
tag
Új patch / wipe tapasztalatok? Tudom, hogy a headleyy és társai kb. egésznap ezzel játszanak de durva, hogy már lvl 50 közelében van. Nekem max 40 jön össze egy wipe alatt de az is kínkeservesen.
https://www.twitch.tv/sp1gu
-
etrop01
tag
válasz xundyingx #3906 üzenetére
Tapasztalatom nem sok van az új wipe-al de valamelyik nap filóztam én is ezen, hogy szinte most kezdődött azt milyen szinteken vannak. Nekem a rekordom lv 43 volt talán 3 wipe-al ezelőtt. Amióta meg van Pve azóta csak azzal játszok és most járok lv 49-nél...
Nem is tudom képes lennék-e egy napig játszani vele folyamatosan, jól elvagyok most így csalók nélkül.Az egyszerűség a kifinomultság csúcsa.
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Van vki most +/- 25-ös szint közelében? Társulnék PVE módban. -
gbela
senior tag
3 napos arena key ha vkit erdekel:
HJR57-6D77A-SX2S3-XXG1A -
ONEFREE
aktív tag
válasz Rony949 #3895 üzenetére
Mi az ,hogy "SP Tarkov Experience" ????
-
Kupszi
aktív tag
válasz h.adam.92 #3914 üzenetére
Milyen géped van? Nekem az említett mapok elég jól futnak, illyetve érdemes nem Low-on játszani. Mivel a játék egy optimalizálatlan okádék inkább próbálj meg VGA-t terhelni hogy több FPS-ed legyen. Foglalkoztak már ezzel a jelenséggel hogy itt nem a Low grafikábtól van több FPS-ed sajna.
Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
Kupszi
aktív tag
válasz h.adam.92 #3916 üzenetére
Végülis érthetetlen a dolog, mivel a gép adott hozzá. Nézd meg a GPU mennyire van terhelve játék alatt és próbáld meg 90%ba terheltetni, a HBAO és SSR ha úgy van high beállításon már terheli.
Igazából mindegy is a játék motorja az okádék, nem úgy viselkedik ahogy kéne, amit azért nem értek mert a fejlesztők megtudnák csinálni...csak épp.Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
malacka87
őstag
Betilthatnák már végre ezt a játékot amúgy! Fényes nappal éjjellátó mindent is tud!
[ Szerkesztve ]
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
Dyde
aktív tag
-
nagyúr
válasz Hauptmann #3925 üzenetére
A „sus” szó a „suspect” vagy „suspicious” rövidítése, amely gyanús vagy kétes jelentéssel bír. A szlengben akkor használják, amikor valami vagy valaki nem tűnik megbízhatónak, furcsa vagy potenciálisan megtévesztő magatartást mutat.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
-
Kupszi
aktív tag
Nem mellesleg minap tünt fel hogy a játék 28giga RAM-ot zabál.... Ez milyen vicc? Ez mindig is ilyen volt, mert eddig nem érdekelt annyira.
Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
h.adam.92
őstag
Van most valami lightkeeper-es questline bug, amire figyelni kell?
Most lett meg az encoded DSPT kalippo és nem akarok bajt
Ha nincs, akkor vizitálok az öregnél. -
malacka87
őstag
válasz h.adam.92 #3933 üzenetére
Full bogos fos az egész! Ott is hagytam a francba! Questek után 10 órát offline kell lenni és ha bemész első körben oda is kell menni különben indul a timer az elejétől. Guardok random betámadnak a szigeten... Sikerült egy jól működő rendszert elbaszni
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
ONEFREE
aktív tag
Ez a mostani event egy idióta találta ki. Jó lenne a zombi de hogy 59-60 zombi. A nagy realisztikus játék ground zero, custom ezeken felváltva nincs fertőzés de ott meg ugyanez csak scav és pmc.. Nagyon realisztikus. Vicc. 360 darab 5.45x ap liszerrel megyek és a 30x-40x hulla után egy tárat bele engedek és kinyirnak. Gratulálok a Halloween meglepetéshez nyikitának.
-
h.adam.92
őstag
Radical treatment küldit csinálta valaki? Jön utána következő küldi?
Vagy ha a többi küldit akarom, akkor kénytelen vagyok a Forgotten Oaths-t csinálni? -
nagyúr
válasz h.adam.92 #3940 üzenetére
Nincs több küldi, csak itt ágazik ketté az achievement miatt.
Ha therapist-ot választasz akkor csak le kell rakni a 6 kapott vakcinát.
Ha jager-es küldit csinálod, akkor pluszban még le kell kraftolnod az "eredeti" vakcinát. Ha kevés a pénzed és PVE-n vagy nem fog menni mert 3-4 milla most a superwater ami kell hozzá.
Igazából azt kell megnézni melyik reward kell számodra, melyik éri meg jobban.
Ezt leszámítva csak annyi a különbség hogy a történet szempontjából egyik esetben (therapist) a vakcina megöli az összes fertőzöttet így vetve véget a fertőzésnek, amíg jager esetében történet szerint thearpist és sanitar át akartak verni, és nem az eredeti vakcinát adták oda nekünk. A jageres questline szerint meggyógyítod az összes fertőzöttet.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
h.adam.92
őstag
Pár napot kihagytam. Kezdésnek megkaptam az eredeti vakcinákat, így azokat nem kellett lecraftolnom. A superwater is lement 5-600k közé, így meglettek a true vaccine-ok is.
Most fejeztem be PvE-n a sanitar kill verziót. Kényelmesen, durván 2 óra alatt meglett az összes map.
Köszi az eligazítást.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest