Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
[link] Xbox Series S + Just Dance 2023
89 890 Ft
Ha valaki esetleg váltani akarna.[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz IntelKiller7 #239111 üzenetére
Wildlandsnek örülök
-
raziel01
veterán
Az nem csak PS-en van? Hogy PS4 meg PS5 verzió? Itt meg csak egyszer kell megvenni, mert egyben van?
-
raziel01
veterán
válasz homerhamm #237375 üzenetére
Minden azon múlik, hogy mekkora meló lebutítani arra a szintre. Az biztos, hogy One tábor is elég nagy, megérheti arra is kiadni. Főleg úgy, hogy chiphiány miatt nehéz PS5-öt és Series X-et kapni. Series S meg nem mindenkinek opció a lemezolvasó és a kisebb teljesítmény miatt.
-
raziel01
veterán
"A(z) Skyrim Special Edition + Fallout 4 G.O.T.Y Bundle jelenleg nem érhető el." Ha magyar strore-on nézem. Kód beváltását ír csak.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz parandroid #237020 üzenetére
-
raziel01
veterán
válasz Wesder #237016 üzenetére
Elég gáz kampányt nyomtak. Jött az, hogy nem adhatsz majd el lemezes játékot, mert nem fog menni. Aztán jött a kötelező Kinect is a gép mellé. Nem csoda, hogy kevesebbet adtak el belőle mint a PS4-ből. Nem is tudom amúgy hogy gondolták, mert pont az amerikai piac is olyan, hogy nagyrészt elterülve a kanapén akar mindenki játszani, nem ugrálni a gép előtt.
-
raziel01
veterán
válasz homerhamm #234088 üzenetére
Minden a pénzről szól. Kiszámolták ők, hogy ha nem adják ki akkor buknak X millió dollárt, ha meg kiadják és rossz akkor csak háborgás lesz meg egy kis visszatérítés de pénzügyileg 10-szer jobban megéri.
Én mostmár megvárom a final patchet és majd valamikor Series X-en végigviszem 1-2 év múlva.Most kicsit haragszik rájuk mindenki aztán ha 4-5 év múlva jön egy Witcher 4 akkor pedig megint ők lesznek a jófiúk, mert ott már tuti nem lesz ilyen botrány körülötte.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
Én meg pont azon gondolkoztam, hogy aki használtban gondolkozik most egész jó vétel itt a hardveraprón 80-85 között Series S.
50-55 körül mennek a sima one s-ek, inkább érdemes rádobni ezt a kis pénzt így tuti még 4 évig nem lesz gond a játékokkal. Igaz nem 4k-ban de na. -
raziel01
veterán
válasz Computer4U #233482 üzenetére
Az csak egy DLC. Kell hozzá az alapjáték is. Gamepassban benne van az alapjáték.
-
raziel01
veterán
Prey (2017)
Game passban van így adtam neki egy esélyt. Az első 15 óra nagyon beszippantott, hogy mindent fel kellett fedezni, kihalt állomás hangulatos. Viszont sajnos a harcrendszer annyira nem jó, fegyverek gagyik.
30,5 óra lett mire a végére értem de sok mellékküldetést kihagytam már a végén. Sztori, hangulat jó, a játékmeneten kellett volna csiszolni.
8/10 -
raziel01
veterán
válasz ρσгτσ #232828 üzenetére
Nem hiszem el, hogy nem volt házon belül valami motor hozzá. Videók alapján elég gagyi lesz. Plusz értem, hogy hülyén jönne ki ha rögtön a Warrior Withint adnák ki de az első rész teljesen más hangvételű mint a második, nem mindenkinek tetszik majd, 2. sokkal pörgősebb, darkosabb.
-
raziel01
veterán
Akinek nem adja be a 300 Ft/3 hónap Ultimate-et annak érdemes többször ránéznie.
Többször rápróbáltam mióta írtátok és mindig teljes áron dobta fel. Ma megnéztem és feldobta 300-ért. Ismétlődő számlázást azért gyorsan le is mondtam utána. -
raziel01
veterán
válasz l.skywalker #230444 üzenetére
Konát érdemes végigtolni ha valakinek kimaradt volna. Lehetne jobb a graf meg irányítás de a havas táj iszonyú hangulatos volt.
-
raziel01
veterán
válasz l.skywalker #230304 üzenetére
Várható volt már 2 hete is hogy ez lesz. Akkor röppentek fel a hírek hogy majd eldöntik mi legyen.
Pedig egyébként én nagyon élveztem a repülést benne meg a lövöldözést. Sajna kevés volt a tartalom. Plusz utáltam FPS nézetben mászkálni a citadellában. Az totál nem kellett volna bele. -
raziel01
veterán
Szerintem azt figyelembe véve, hogy mennyire elszálltak a hardver árak, érdemes megvenni a Series X-et. Évekig jó minőségben kb kompromisszummentesen élvezhető lesz minden játék.
-
raziel01
veterán
válasz l.skywalker #229567 üzenetére
A breakdown elég nagy csalódás. Egyrészt a tutorial rész hosszú nagyon és unalmas. Másrészt a célzás/lövöldözés elég hülyén van megoldva.
-
raziel01
veterán
válasz kalozhun100 #229111 üzenetére
Az korrekt, hogy a single player rész is végigvihető most az ingyenes hétvége alatt.
De engem annyira nem fogott meg, hogy egy hétvége alatt végigvigyem. Ha majd véletlen bekerül game passba akkor folytatom szép nyugisan. -
raziel01
veterán
The little acre benne van gamepassban.
1 ora alatt vegigviheto a walkthrough - val es ingyen 1000 G
[link]Jopofa kis jatek egyebkent.
-
raziel01
veterán
My friend pedro tényleg nem rossz a game passban. Érdemes vegigtolni, még van ra kb 5 nap. Pedig videók alapjan azt mondtam tuti felejtős.
-
raziel01
veterán
válasz vandeminek #228523 üzenetére
Továbbra sem értem ez mit takar. Meg miért olcsóbb.
dReFiX: mobilnetről? Az miért fontos?
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
-
raziel01
veterán
Code vein nagyon jo. Kb a felenel jarok 20 ora alatt.
Ismét egy olyan játék amiert erdemes game pass t tartani.
Superhot mind control delete is jo csak kicsit szopatos hiaba van benne a több élet azt kell beosztani 6-8 palyara. Ott is kb felénél jarok de most egyelore jegeltem. -
raziel01
veterán
válasz Wesder #227625 üzenetére
Ez szimplán az ő balf*szságuk. Pontosan látniuk kellett, hogy 1 hónap alatt mennyit haladnak és nem fognak kész lenni vele.
Csak gondolom az idióta fejesek kitalálták, hogy már pedig ki kell adni karácsony előtt.
Pedig az emberek ugyan úgy megvették volna ha fél év múlva jön ki, mert sokan már 8 éve erre várnak. Szerencsére nem vettem meg konzolra, videókat néztem PC-ről és hangulatos lenne de ez így nagyon gáz. -
raziel01
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #227621 üzenetére
Nem is tudom mit gondolt a CDPR. Kiadnak egy moslékot és majd mindenki szép türelmesen vár, hogy majd valamikor ki lesz javítva?
Fegyvert fogtak a fejükhöz, hogy egyszerre kell kiadni minden platform-ra?Szerintem simán jó lett volna kiadni márciusban is mikor már elérhetőek mindenhol az új konzolok is.
Azt meg ne várja senki, hogy 4-5 év aktív fejlesztés után majd 2 hónap alatt rendbe rakják xbox one-ra meg PS4-re. -
raziel01
veterán
válasz l.skywalker #227397 üzenetére
Szerintem 100k-ért akkor is brutál jó vétel volt a CP bundle.
Kaptál egy akkori legerősebb konzolt amihez gyakorlatilag 0day járt egy 20k-s játék.
Oké, hogy még bugos de szerintem februárra rendbe teszik és One X-en is jól fog futni. -
raziel01
veterán
válasz l.skywalker #227380 üzenetére
Mi a lényege? Nincs időm elolvasni.
Kár volt ennyire kapkodni a kiadással, mert jövő tavasszal kiadva is jól fogyott volna. -
raziel01
veterán
[link] Microsoft Xbox SERIES X Játékkonzol, 1T, Fekete
Ma még 10% visszajár kupon formában. Így itt most a legolcsóbb. -
raziel01
veterán
3szor vegigvittem de tényleg eleg retegjatek.
Dlc-k semmit se ernek az american nightmare meg főleg.
Egy teljes remake egyszerűen nem érné meg, nem vennék meg annyian. Meg mennyiért kéne adni? 30 dollarert se vennék meg sokan, 15 dollárert meg nem hozna egyaltalan semmi hasznot.
Teljes zsákutca. -
raziel01
veterán
1 éves EA Access konvertálás még most is működik? Mert cdkeys-en 8 ezerért lehetne venni ami meg mondjuk 4 hónap GPU-t adna elvileg.
Február 23-án jár le a GPU-m. Vagy esetleg várni addig és majd akkor venni 1-2 év Live-ot amire hátha be lehet aktiválni a 300 Ft-os GPU-t? -
raziel01
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #225109 üzenetére
+1 az xbox kontrollerre. Felváltva játszok PS4-en és Xbox-on is, hogy ne maradjon ki semmilyen jó játék. Xbox jobban kézre áll nekem illetve nekem szimpatikusabb, hogy cserélhető az akksi. PS4-nél 90%-ban töltőre van dugva, mert olyan hamar lemerül.
-
raziel01
veterán
Nem is rossz, hogy bekerultek az EA játékok is.
Titanfall 2 iszonyú jó sztoriban. Nagyon mókás az ugrálás plusz a Titán harc. Hardon nem vészes.Mass Effect Andromeda: még csak kicsit jatszottam vele de igy, hogy ingyen van majd folytatom. Grafika nem tűnik rossznak, sztorit majd meglátjuk.
-
raziel01
veterán
válasz IntelKiller7 #223151 üzenetére
Igen. Az egész játék erről szól, hogy minden halállal tanulsz és egyre messzebb jutsz.
De ha meghalsz teljesen visszarak a legelejére és újra alap fegyverrel kezdesz. 1-2 kisebb fejlesztés marad csak meg például élet flaska. Szvsz szopatós nagyon. Dark Souls sem ilyen. -
raziel01
veterán
Dead Cells, game pass game. Este 6 körül nekiálltam, most raktam le 23-kor. Utolsó előtti pályáig elvittem nagy nehezen, ott sikerült meghalni. Újrakezdeni megint nem fogom, az utolsó kb 20 percet megnéztem youtube-on. Kardozós, 2D-s ugrabugra. Szvsz túl nehéz.
7/10
Viszont ha azt nézem, hogy ingyen volt így egész jól elszórakoztam vele 5 órát. -
raziel01
veterán
Maid of Sker:
Így, hogy ingyenes volt szerintem érdemes végigvinni akinek tetszett az Amnesia: Dark Descent is. Kicsit olyan érzésem volt. 4 óra össz-vissz. Vannak parább részek de amúgy nem vészes.
8/10 -
raziel01
veterán
Katana Zero-t ajánlom annak akinek van game passa. Jó kis 2D-s platformer és azért gondolkodni is kell.
Jó 4 órát elvoltam vele, acsikból 70%-a lett meg. -
raziel01
veterán
válasz Micsurin #221733 üzenetére
Játékot nem adunk kölcsön. Én is volt, hogy odaadtam havernak, kiderült, hogy 3 hét alatt még be se rakta a gépbe, plusz mikor 3 hónap után visszakaptam tiszta karc volt.
Egyszerűen egyes emberek nem vigyáznak a másik tulajdonára. :\
Nem azért vesz az ember 15-20 ezerért játékot, hogy utána karcosan kirakja a polcra. -
raziel01
veterán
Na mielőtt még kimenne a Gamepass-ból sikerült 1000 G-re megcsinálni a Metro 2033 Redux-ot. Két végigjátszás kell hozzá. Illetve kb 16 óra volt nekem.
Szerintem guide nélkül esélytelen megcsinálni, mert van benne jó pár keresgélős acsi ami elég nehéz nélküle. Első végigjátszás nem tetszett annyira Spartan módban, Survival módban jobban bejött. 9/10 -
raziel01
veterán
Carrion nem volt rossz. Eskü jól esett a sok AAA 20-30 órás cím után most tolni egy ilyet. 2 napba telt végigvinni kb 4-5 óra lett mire meglett az 1000G a játék végére.
-
raziel01
veterán
válasz l.skywalker #216729 üzenetére
Dmc 5 ot most töltöttem le tegnap. :-D
Mondjuk hétvégén vegig lehet vinni. -
raziel01
veterán
válasz l.skywalker #215424 üzenetére
Szerintem is lehet akár az is. Arra játszanak, hogy az a nagy húzónév majd ráveszi az embereket, hogy vegyenek Xbox Series X-et, mert úgyis benne van a passban a Cyberpunk is.
-
raziel01
veterán
Van valaki aki us accot használ? Hogy az istenbe lehet behuzni a free 360 as címeket? Paypal is hozza van adva meg bankkartya is. Es megis rinyal, hogy no valid payment option.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz l.skywalker #209385 üzenetére
Mondanám, hogy a Mafia 1-et kéne remasterelni de ahhoz kb nulláról kéne újraírni mindent és szvsz nem venné meg annyi ember, hogy megérje. Anno az nagyot ütött. Nekem jobban bejött, mint a GTA 3.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 4
- Übergyors Samsungnak próbál látszani egy hamisított NVMe SSD
- Autós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja