Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
A legutóbbi E3-on említés szintjén szóba került, hogy a Project Scarlett minden Xbox One kontrollerrel kompatibilis lesz, de most James Shields, Product/Marketing Manager a saját Twitter csatornáján kvázi hivatalosan is megerősítette ezt: [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Gebriel
veterán
válasz zoltannagy #190597 üzenetére
"És ha törölni akarom a későbbiek folyamán?"
Kit vagy mit? A haverod vagy a játékot?
Az is le van írva, hogy tudod megszüntetni a homeolást.
Ha játékot letörlőd nála attól még megmarad.[ Szerkesztve ]
-
zoltannagy
aktív tag
válasz l.skywalker #190594 üzenetére
Elnézést, tényleg ott van az összefoglalóban a Homeolás.
De, ha az egyik barátommal megosztom a játékokat amit megvettem, semmi hátrányom nincs belőle és egyből töltheti is? És ha törölni akarom a későbbiek folyamán? -
l.skywalker
Topikgazda
válasz zoltannagy #190593 üzenetére
A gyerek születésének dátumát az MS profil alatt lehet megváltoztatni https://account.microsoft.com/
Home-olásért pedig nyisd le az összefoglalót...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
zoltannagy
aktív tag
válasz oriic #190583 üzenetére
Sziasztok!
Mi az a homeo-lni?
Én is megakarom venni digitálisba a Modern Warfare-t, plusz kapunk plusz dolgokat is, ahogy olvastam.
"Digital Standard Edition includes: - In-game XRK Weapons Pack - Custom In-Game Tactical Knife"
Illetve van a gépemen a kisfiam ACC-ja, a születési dátumot, miért nem engedi megváltoztatni a rendszer? Mikor rámegyek a lehetőségre ki sem adja...Mindent megtudok de azt nem.
Illetve Storen a GTA5 4750 Ft a Premium, esetleg akit érdekel[ Szerkesztve ]
-
djzsolt12
csendes tag
válasz l.skywalker #190576 üzenetére
Hello az edid szerintem dolgozik mert a tv adatait be olvasa, amugy az én gamer monitoromon meg 720p be és 1080p be is be villan a képp de csak 1 pillanatra , 720 ba néha tartsa magát de akkor észre vettem hogy mitha kisebb csikkok villanának be a képbe most szeretném meg rpóbálni a teljes szoftvert át irni, van másik vinyóm 1 320gigas azzal próbálnám megkisérelni hogy teljesen lenullázni esetleg tudtok hozzá valami jo leirást ami alapján sikerülne.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz IntelKiller7 #190586 üzenetére
Majd ha letoltam az első kettőt...
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz l.skywalker #190580 üzenetére
3. rész bekerülhetne GamePass-ba.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
mike1334
veterán
Annyiszor szóba kerül a home..lassan keresek én is egy ikerpárt
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
RaZroX
addikt
Köszönöm a gyors választ
This is the way
-
RaZroX
addikt
NOOB ALERT!
Sziasztok!
Nem túl régóta van konzolom (Xbox One S). Láttam, hogy a Modern Warfare lemezen 17k körül is megvásárolható boltban. Miért olcsóbb lemezen mint a Store-ban, ahol 21k ? Van valami hátránya a lemezes formának ? Két "összehome-olt" Xbox között esetleg nem működik lemezes formában a játék ?
Nem igazán értem, mert minek akarná az ember megvenni drágábban, ha olcsóbban még egy "fizikai pluszt" is kap hozzá.This is the way
-
l.skywalker
Topikgazda
Darksiders: Genesis - 2020. február 14. [link]
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #190578 üzenetére
Még most is működik. Az ingyenes verzióból kiveszik ezt a lehetőséget, de a foundereknek megmarad.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Wesder #190577 üzenetére
Pontosabban az egyik a másikat üti. A Season Pass-t meg lehet venni Save the World-ben szerzett pénzzel (legalábbis régen meglehetett), ezért gondolom nem lesz sose ingyenes.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz djzsolt12 #190575 üzenetére
Ha az Xbox nem tudja olvasni a tévéből EDID jeleket akkor megjelenik az a Képernyő hibaelhárító mód, mindig 480p-ben. Az EDID (extended display identification data) leírja a tévé által támogatott módokat, felbontásokat és frissítési gyakoriságot. Az Xbox One nyugtázza az EDID-adatokat, és a tévé által támogatott lehető legjobb felbontásban küldi át a képet.
-
djzsolt12
csendes tag
üdv xbox fannok!!!
Szeretnék kérni tanácsot hogy mi tévő legyek. Az egyik ismerősömnek van 1 xbox one s és feltehetőleg áramszünet után a következő történt, hogy be kapcsol de nincs kép. sikerült a felbontást alapba beállitani a cdrom gomb és bekapcs hosszan tartássával , de a gond az hogyha a felbontást feljebb próbáljuk váltani akkor nincs kép se 720p se 1080p se semilyen feljebb lévő felbontáson, minden képi beállitást végig hámoztam rajta de semmi akkor se. Kábelek voltak próbálva több is, és több tévéhez is meg monitorhoz is de ott is csak 480 on van kép de semilyen más felbontáson nincs, csak az alap 480 on van. Esetleg halott már valaki hasonlót vagy tudd valami megoldást rá? a válaszokat előre is köszönöm! -
l.skywalker
Topikgazda
43. héten megjelenő Xbox One játékok listája
Október 21. - Hétfő
Eastshade - 8.700.- HUFOktóber 22. - Kedd
Farming Simulator 19 - 15.990.- HUF - Platinum Edition: 14.990.- (ez vajon elárazás?) - Premium Edition: 26.990.- HUF
WWE 2K20 - 22.400.- HFU - Deluxe Edition: 31.900.- HUF (Xbox One X Enhanced)
Street Outlaws: The List - 13.900.- HUF
PBA Pro Bowling - 6.900.- HUF (Xbox One X Enhanced)Október 23. - Szerda
Deep Space Rush - [trailer]
Door Kickers: Action Squad - [trailer]
Lornsword Winter Chronicle - [trailer]
Caretaker Game - [trailer] (Xbox One X Enhanced)
Lonely Mountains: Downhill - [trailer] (Xbox Play Anywhere)Október 24. - Csütörtök
Cat Quest II - 5.200.- HUF (Xbox One X Enhanced)
Pixel Gladiator - 2.425.- HUFOktóber 25. - Péntek
The Outer Worlds - 19.400.- HUF* (Xbox One X Enhanced)
Call of Duty: Modern Warfare - 20.990.- HUF - Operator Edition: 25.490.- HUF - Operator Enhanced Edition: 29.990.- HUF
Let's Sing Country -*GamePass és GamePass Ultimate előfizetőknek ingyenes!
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz Döglött Róka #190563 üzenetére
Igen, hogyne, az egyik legjobb jatek, ami valaha is megjelent. :)
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
l.skywalker
Topikgazda
-
HunChris
senior tag
Fortnite Save the world - ről nincs infó valakinek, hogy mikor lesz ingyenes?
Valakinek megvan esetleg? -
Elég jó akciót kapott a Division 2. Lehet, hogy kipróbálom.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
kresz2
aktív tag
válasz szimszonos #190568 üzenetére
Köszönöm!
-
szimszonos
őstag
válasz kresz2 #190564 üzenetére
Ha csak a gépről törlöd le a profilját akkor még tud játszani a te játékaiddal továbbra is.Ha azt akarod hogy ne tudjon,akkor a Microsoft oldalon a profilodnál az eszközök listájából is törölnöd kell a home társadnak a gépét.Haver akivel homeolok is úgy járt hogy vett egy használt X-et és észrevette hogy tud játszani az EA játékokkal,pedig se neki,se nekem nem volt EA Acces előfizetésünk.Majd egy évig így ment neki.Aztán rájöttünk hogy az előző tulajnak a hometársának lehetett egy éves EA Acces előfizuja,és ezért tudott játszani velük.Érdekes dolog,ha valaki vesz egy használt gépet kéz alól,akkor még az is előfordulhat hogy sok játékkal játszhatna anélkül hogy tudna róla.
[ Szerkesztve ]
-
Maxxy10
addikt
válasz IntelKiller7 #190546 üzenetére
Én vettem meg ajándékként, át küldte a kódot és én gond nélkül megtudtam venni.
-
szimszonos
őstag
válasz EmThor #190562 üzenetére
Alig egy ezressel több a Special Edition amiben az összes kiegészítő benne van.Ahogy néztem ezek a plusszok már benne vannak az alapjátékban,csak ha a drágább kiadást vesszük akkor azok a járművek,pályák,versenyek is elérhetőek lesznek ami az alapjátékban nem,Nem tartom korrektnek ezt a húzást,kicsit lehúzásnak tartom a kiadók részéről.Van egy olcsóbb alapváltozat meg egy bővített kiadás,és ugyanakkora a méretük szinte.
[ Szerkesztve ]
-
kresz2
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Megfordult a fejemben, hogy lecserélem a boxomat.
Mi a teendő home partner esetén?
Ha most letörlök mindent, ő tud majd játszani a közös játékokkal, illetve új gép esetén csak újra be kellene jelentkeznem? -
Döglött Róka
veterán
válasz icemad #190539 üzenetére
Pedig kellett volna, mint egy falat kenyér. Fallout 2 című bughalmazra emlékszik valaki?
Nincs semmi baj a day0 patch-el, főleg akkor ha csak digitálisan veszel játékot.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
EmThor
addikt
Négyezer Ft a héten a Gravel, kiezrezném!
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
persil
nagyúr
-
Wesder
félisten
válasz negyven2 #190557 üzenetére
Annak sok értelme szerintem nem lesz, hogy a mostani Béla2574 helyett majd Béla#2574-et làtok majd a jàtékban.
Most van egy új gamertag-es fiòkom, majd meglàtjuk hogyan oldjàk meg.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
negyven2
veterán
válasz Wesder #190556 üzenetére
A #randomszám marad akkor is, hiszen csak így lehet megkülönböztetni a többi Bélát egymástól. Amúgy a legfrissebb Alpha frissítésben már One-on is ott az ékezetes név, vagy a #randomszámos nevek. Viszont nagyon sok olyan is van akinek csak 4 szám van a neve után (ami totál random).
2020-tól gondolom a támogatott játékokban is a Gamertag#randomszám lesz jelen, ha már foglat a név
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Wesder
félisten
-
negyven2
veterán
válasz l.skywalker #190504 üzenetére
Nem jön, hanem már itt van! Vagyis a linken keresztül, azoknak is van egy egyszeri ingyenes gamertagváltása akinek már elhasználták a lehetőségüket. Viszont az új rendszerben már csak 12 karakteres lehet a név 16 helyett!
Akkor teszi a Gamertag után a kiegészítő #radomszámot illetve a GamertaRandomgszámot, ha már létezik az adott név, vagy annak ékezetek nélküli változata, vagy nem latin karakterkészlettel van megoldva (legalábbis próbáltam orosz, kínai, japán, Gamertaget megadni, de ott utánarakta a #randomszámot, illetve a ahol nem támogatott ott meg a régi név volt
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
eL Geri
őstag
Nektek megy most a Gears 5 horda?
Engem a lobby-ból mindig kivág -
Madoc
veterán
válasz icemad #190551 üzenetére
Ecodus:Végigjátszottam. Előrendelő voltam, egyetlen hiba volt indításután 3 perccel kifagyott a játék. Ujraindítottam és végigjátszásig semmi hiba nem volt nálam one x-en. Egyik legjobb játék volt amit végigtoltam.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
válasz Gebriel #190548 üzenetére
Nem biztos... Metro exodusnál volt save game hibám. Ha folytattam a mentést, akkor csak a semmiben lebegett a játékos. Volt egy patch, az megoldotta. Szerencsére, mert ez tényleg jó játék, de ezért jár a készítőknek a fekete pont... (és a gamepass verzióval játszottam, ami pár hónappal a hivatalos megjelenés után lett elérhető. Akik előrendelték milyen bugokat kaptak?) Meg ez is milyen dolog már, hogy az előrendelők drágábban veszik meg a játékot? Úgy kellene, mint a Pvz 3-nál, az előrendelők olcsóbban kapják meg. Ráadásul annál egyetlen egy hibába sem futottam bele... Mai napig toljuk, minden centet megért...
-
EmThor
addikt
Érdekes koncepció hogy indítanának egy 3. Forza sorozatot az NFS jegyében. Egy egyszeri mellékágat mint a Far Cry Primal inkább el tudok képzelni, de frankó volna. Jó kis eső áztatta Ray trace-es neonfényes tócsák a tokiói éjszakában...
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
sith7
félisten
válasz szimszonos #190541 üzenetére
lesz megint majd Black Friday - kor ... gondolom
-
persil
nagyúr
válasz Maxxy10 #190543 üzenetére
Pont most nincs zsomlere sem penzem kb, nemhogy jatekra :D
Es ezert atkozom magam, hogy kiprobaltam a hetvegen, amig ingyen volt(es 70% discount) mert most meg megtetszett :DAz egybe anno pc-n raktam parszaz orat, par aprosagban az jobban tetszett, de osszessegeben nagyon bejon.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
válasz Gebriel #190535 üzenetére
"És valahol a tapasztalat is az, hogy egyre jobb minőségű és tartalmasabb alkotások kerülnek hozzánk."
Ezzel csak az a bajom, hogy 15 éve nem volt day0 patch, meg nem a megjelenés után fél évvel lett játszható egy játék. Tisztelet a kivételnek.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #190537 üzenetére
Te vagy reménytelen
Nem is értem miért kell az embert àtzavarni az offba.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
bandi0000
nagyúr
válasz bulikavagyok #190532 üzenetére
Nem tudom pontosan, valamiért nem szereti az offot :D
Xbox One: bandymnc
-
-
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
válasz bulikavagyok #190530 üzenetére
Mindig van olyan aki nem bírja ki, csak hogy övé legyen az utolsó mondat :D
Xbox One: bandymnc
-
nagyúr
válasz l.skywalker #190529 üzenetére
Miről beszélsz!? Ehhez nem lehet mit hozzáfűzni.
Élni és élni hagyni
-
Gebriel
veterán
válasz hackeeeee #190527 üzenetére
Olvastam egy cikket amiben az volt, hogy most már nem ontják kifelé a kiadók nagy költségvetésű játékokat úgy mint régen. Elég komolyan visszaesett ezeknek a száma.
Ebből én azt gondoltam, hogy jobban odafigyelnek arra, hogy milyen játékok kerülnek piacra.
És valahol a tapasztalat is az, hogy egyre jobb minőségű és tartalmasabb alkotások kerülnek hozzánk.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #190524 üzenetére
Nyílvàn. A pòt accountomon kipròbàltam kb 2 hònapja, szépen làtszik a Name#Number a Dashboard Home-on, a Name fehér, a #Number szürke színnel, sajnos jàtékba belépve meg ugye a Béla2553 làtszik.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
nagyúr
válasz kory1987 #190523 üzenetére
Attól függ, h milyen játékot szeretnél? Pálya, utcai vagy rally verseny, árkád, szimulátor vagy a kettő keveréke? Plusz az sem mindegy, h mivel játszol?! Kontroller vagy kormány? Azt írtad, h az első Grid bejött Neked. Pontosan melyikre gondoltál? A 2014-es Autosportra?
Első körben a Forza Horizon 4-et ajánlanám ami Game Pass.ban elérhető!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Wesder #190520 üzenetére
Én Alpha Skip Ahead-ben vagyok, de nem találkoztam még #számos névvel.
Amúgy a bejelentés értelem szerűen a nem Alpha-Beta-Omega build-eket érintette
-
Wesder
félisten
Bétàban màr megy. Úgy lenne az igazi, ha jàték közben a Béla#3563-bòl csak annyi làtszana hogy Béla. Addig szerintem semmit sem ér. Nem tudom hasznàlni a Wesder gamertag-et, mert valaki lenyúlta míg nem volt Xbox-om így VVesder-t hasznàlom. Azzal meg nem lennék előrébb hogy a jàtékokban Wesder#number lenne a nevem.
Gebriel
Nekem a Carbon òta egyik NFS sem jött be. Forza-ba màr csak a neonfény nitro meg body parts hiànyzik hogy az NFS végleg feleslegessé vàljon.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz istvankeresz #190507 üzenetére
Persze, mindenképp.
kory1987: Nem túl acélos lista, de ezek közül csakis a Grid.
Gebriel: Előző NFS részek plusz gameplay videók az újról. Ennyi elég is volt belőle. Pedig én régen (az első résztől) rajongója voltam a sorozatnak. Xboxon FH mellett nem igazán van létjogosultsága szerintem.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Gebriel #190514 üzenetére
Igen. Úgy mint Battle.net-en, vagy Discord-on például. Bár én úgy emlékszem hogy ez úgy lett bejelentve, hogy a számok csak akkor kerülnek a neved mögé, ha olyan Gamertaget választasz ami már létezik.
Tehát ha te oriic néven akarnád folytatni (Na ne má. ), akkor kapnál egy azonosítót, hogy példáuul oriic#388.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Gebriel #190514 üzenetére
Igen, mint a Discord-ban. Választhatsz bármilyen nevet, de utána lesz egy azonosítód. És ha keresel valakit akkor a teljes név+azonosító kombóra kell keresni majd (vagy csak az azonosítóra?)
-
Gebriel
veterán
Nem teljesen értem. A név mögött számok lesznek ha nevet váltok?
-
kory1987
tag
sziasztok, melyik a legjobb szerintetek ezek közül? Grid-NFS Heat-WRC8.. Grid első része számomra a legjobb volt, ami az autós játékokat illeti, talán csak a Lotus volt jobb, átadott élményben De nem olvastam jókat az újról..
-
Bogyi007
veterán
válasz sith7 #190506 üzenetére
Ebben a generációban összesen volt 2 lemezes játékom. Abból az egyiket - Gears of War Ultimate Edition - odaadtam a gép mellé amit eladtam (a játék digitális formában megvan), a másik meg a Marvel Disney Infinity 2.0 lemeze de abból meg digitálisan megvan a 3.0 szoftver is.
Minden másom digitális tartalom, ha kell esetleg BR lemez vagy DVD film lejátszás azt megoldom Ps3-on vagy Ps4 Pro-n...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
törölt tag
válasz l.skywalker #190500 üzenetére
Én mindig is imádtam az nfs t a mai napig is. De nálam underground és a most wanted után semmi varázs nincs már. Meg várom míg az ea Access bekerul ingyen és akkor letoltom.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
istvankeresz
aktív tag
válasz bulikavagyok #190505 üzenetére
Mindenképpen írj beszámolót róla. Kiváncsi vagyok rá.
[ Szerkesztve ]
XBOX ONE GT: istvankereszt79
-
nagyúr
válasz istvankeresz #190498 üzenetére
Akkor azt vedd, nem kérdés. Gondolom, h az is ütős lehet. Az enyém egyébként már a futárnál van (Dániában), elvileg a héten meg is kapom... Majd írok róla pár sort. Illetve összehasonlítom a jelenlegi TB 500X-emmel.
l.skywalker: Azt hittem, h az NFS-nek elég lesz 2-3 GB szabad hely is. Kis túlzással kb Asphalt szintű játék. Szerintem elfutna a telefonomon is. Na jó, nem szemétkedek tovább.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
l.skywalker
Topikgazda
És valamikor jön mostmár az ingyenes GamerTag változtatás is egy kis csavarral: [link]
-
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Bogyi007
veterán
Sikerült MINDENT eladnom az All Digital csomagból, elvitték a Forza Horizon 3-at es a Sea of Thieves-t is...
Kvázi 47400 forintból jött ki az All Digital gép vadiúj állapotban.Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest