Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- DIGI internet
- Facebook és Messenger
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
De most akkor Oric fizet a passos játékokért vagy nem? Mert nekem csomó van.
Switch Tax
-
K1nG HuNp
őstag
válasz NoOne1976 #188898 üzenetére
jo mondjuk en azt se nagyon ertem aki megveszi ezeket, annak az arabol inkabb pass elofizetes es akkor kapsz meg 85 jatekot.
1 ev gamepass >> 1 teljes dobozos jatek (szerintem)
[ Szerkesztve ]
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
NoOne1976
őstag
válasz Roland861010 #188893 üzenetére
De gondolkozhatsz azon is, hogyha eladod a kapott (MS) játékokat, nem jössz-e ki jobban. Amikor én vettem X-et, olyan bundle-t vettem, amiből a játékok már megvoltak, de jobban keresettek voltak. (pl. Forza Horizon 4 + Forza 7 többért volt eladható, mint egy Shadow of the Tomb Raider)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Insider tagoknak tölthető a Project Resistance. Ez egy Resident Evil világában játszódó 4v1-es PVP játék.
Live-Die-Respawn
-
parandroid
félisten
válasz l.skywalker #188894 üzenetére
Ne adj neki tippeket, ez nem erre való. Accountot nem veszünk, és kész, annak sosincs jó vége. Elkezdi a delikvens magáénak érezni, vesz rá még pár játékot, game passt, goldot, ott vannak az achievementjei, barátai, aztán közben a komának, aki anno eladta neki, eszébe jut, hogy hiszen neki volt már fiókja, kér a valamikor hozzákapcsolt email-címre egy visszaállítást, aztán örül, hogy milyen szépen felszaporodott a jószág.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
akooos
veterán
válasz Roland861010 #188893 üzenetére
Ha azonos áron van a bundle, mint a nem bundle, akkor a bundleból a játékot el tudod adni még egy kis apróért, ennyivel olcsóbb lesz a gép
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Roland861010
addikt
válasz l.skywalker #188889 üzenetére
Semmi elengedtem már értem és tényleg én voltam a fa..
Kicsit el mentem paraszt irányba, és érthető a felháborodás a többiek felől engedjük el legalábbis én elengedem.Ezer köszönet a kitartó segítségért és a türelemért!
Meg veszem szépen valamelyik nem MS címes csomagot és ennyi
-
F_Peter
őstag
válasz MasterMark #188885 üzenetére
De kèrnènek hozzáfèrèst a szàmlàdhoz, hogy ha lejàr az előfizetèsed, akkor visszaszedjèk a játékok àràt. 🙂
-
ron8
senior tag
Sziasztok! Microsoft fioknak az emailjét megehet változtatni? Egy használt gépet szeretnék venni és a tulajnak van rá telepítve pár játék. Meg lehet igy változtatni mindent?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Roland861010 #188878 üzenetére
Nekem nem teljesen tiszta, hogy mit értesz Live alatt. Fejtsd már ki...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
-
K1nG HuNp
őstag
MS cimet nem szokas dobozosan venni, ahogy pl en mar fifat sem veszek, varsz par honapot es ott virit a gamepassben meg az ea accessben.
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
StLui
veterán
válasz Roland861010 #188881 üzenetére
De a GP-ért is fizetni kell, és ott nem lesz tied a játék (amúgy előre tudható volt hogy G5 bekerül, te mégis megvetted azt a csomagot, te döntöttél)
Szerintem azt hitték csak telefonbetyárkodik valaki, azért nyomták le a telefontKönyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
akooos
veterán
Senki nem néz hülyének, te vagy eltévedve.
Olyan nem létezik, hogy beletesznek egy játékot a liveba... Van a live gold ami a multiplayerhez kell, ezen szolgáltatás része a Games With Gold. Ez havi 4 darab játékot tartalmaz, ami valószínűleg régebbiek közül kerül ki. Ebben nincs benne a Gears Of War, sem a Forza.
Amiben benne van a Gears és a Forza az a GamePass nevű MÁSIK szolgáltatás, ami szintén nem ingyenes. Ennek a húzóneve a két Microsoftos játék, ami miatt panaszkodsz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az általad is említett játékok a Game Pass szolgáltatásban vannak benne, amelyekkel addig játszhatsz, amíg van előfizetésed. Vagyis nem a tied egyik játék sem, csak bérled őket meghatározott ideig. Ellenben a bundle csomagokban a konzol mellé adott teljes játékok, azok fixen, véglegesen a fiókodon maradnak, nem kell a futtatásukhoz külön előfizetést fizetned, vagyis valóban tied a játék. (Gold előfizetés csak akkor kell, ha többjátékos, azaz multiplayer módot is használni akarsz, de ez nem kötelező)
Emiatt a két dolog nem összehasonlítható, ugyanis egyik esetben valóban tied a játék (Konzol mellé kvázi ingyen megkapod), míg a másik esetben csak a szolgáltatás része, vagyis bérled bizonyos ideig.
To all:
Nyugi mindenkinek, lehet meg van keveredve, ezért vagyunk, hogy kérdezzen és válaszolunk. Tisztázzuk a helyzetet, hogy ő is megértse. Ne legyen vita ebből, pls, thx.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
NoOne1976
őstag
Nézőpont kérdése. Szerintem meg ingyen kapod
Ha ennyire nagy probléma ez neked, hogy meglesz az, ami gp-vel csak használható (most, mert bármikor kivehetik, bár nem fogják), akkor add el a kapott kódot, és lesz olcsóbb Xboxod.
Engem baromira nem zavar, ha megvan nekem egy olyan játék, ami gp-s. Sőt! Van hogy pont azért veszem meg, hogy végleg is meglegyen. De nem vagyunk egyformák -
Roland861010
addikt
válasz l.skywalker #188879 üzenetére
Gyere hozzánk nyugodtan a camponaba.
GodMode E-Sport nézd meg a Facebook oldalunk.Igen pass nem live
-
MasterMark
titán
Milyen Live-ban? Az tök más amire gondolsz Game Pass esetleg?
Switch Tax
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Roland861010 #188872 üzenetére
Mibe tették bele és mit? Kérdezz tőlünk, mi segítünk.
Cserébe meséld már el akkor, hogy pontosan milyen játékteremben próbáltad te ki az XoX-et?
-
Roland861010
addikt
válasz oriic #188873 üzenetére
Mondjunk ott a Gears5 vagy Forza és erre ott figyel a liveban.
Nem értem miért nincs sima üres csomagjuk ahol csak a gép meg a kontroller van .
Ja van csak olyan árban minta játékos csomagok.Azaz kétszer veszed meg ...
Nekem senki ne mondja hogy ez nem lehúzás amúgy.
Marhára nem vág földhöz maga az összeg csak utálom ha hülyének néznek.
Az hogy rád nyomja a telefont meg hab a tortán.Ez milyen ügyfélkezelés.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #188860 üzenetére
Gyanus voltàl nekem hogy gyülnek a pontjaid.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
K1nG HuNp
őstag
válasz MasterMark #188875 üzenetére
Valamelyik altala megvasarolt jatek most bekerult gamepassbe, es o szeretne visszakapni a penzet.
Nem igy mukodik a vilag haver
-
MasterMark
titán
válasz oriic #188873 üzenetére
Azt hittem már te fogod fizetni.
Kétszer elolvasva se értem mire gondol.Ja megvan arra gondol, hogy megvett egy játékot amit most betettek GwG-be. Mondjuk az ötlet is egy baromság, de hát na.
szerk.: Ja és a csomag meg hogy a gép mellé járna az a játék?
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
akooos
veterán
válasz Roland861010 #188872 üzenetére
És mégis mit vártál? Hogy elnézést fog kérni? Azért szerintem van a szőrszálhasogatásnak határa
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Roland861010
addikt
Fel hívtam a Xbox támogatói vonalat hogy ki fogja vissza fizetni a csomagjaikban szereplő játékoknak az árát ha most bele tették a live-ba..
Erre rám nyomja a telefont miután közli hogy senki nem fogja vissza téríteni -
ranlomadi
tag
Sziasztok!
Most hol éri meg a legjobban storebol vasarolni, ahol lehet is?
Crash™ Team Racing Nitro-Fueled játék miatt kérdezem..
Revolut van. Amcsi pay pal nincs. -
AMD Power
titán
válasz l.skywalker #188867 üzenetére
Nekem mind1 csak erős legyen. Nekem Xbox a legjobb kell majd!
-
F_Peter
őstag
Nekem volt a nappaliban egy X ès a kisszobàban egy S. Úgy voltam vele hogy ha èppen foglalt a nappali akkor tudjak ott is játszani ès erre jó az S is. Illetve arra gondoltam hogy a kevèsbè làtvànyos jàtèkokat fogom ott jàtszani.
Fêlèvig így volt, de arra jutottam hogy oda is X kell, mert ha hozzàszoksz akkor ront az èlmènyen amikor S-en kell nyomni. Persze vannak játékok amiknek tökmindegy. -
AMD Power
titán
válasz Roland861010 #188855 üzenetére
Vegyél most egy One X. Jövő ilyenkor 1 év garival eladod és jöhet az Anaconda.
-
Gebriel
veterán
válasz Roland861010 #188859 üzenetére
Én is azt javaslom, hogy szerintem X-et vegyél, ha számít, hogy milyen a grafikán játszol.
Ég és föld a különbség az S és az X között.[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Nektek hány óra volt kb a Metro Exodus?
-
l.skywalker
Topikgazda
-
őstag
válasz l.skywalker #188860 üzenetére
Mindkettő lesz?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Roland861010 #188859 üzenetére
Akkor mindenképp próbálj ki egy S-t, ha X-el tudtál eddig játszani. Elképzelhető, hogy számodra nagyon is érezhető lesz a különbség. Ill. van pár itteni fórumos is, akiknek mindkettő van/volt otthon, ők is tudnak segíteni.
Pár nap és szerintem én is fogok tudni...
-
Roland861010
addikt
válasz Gebriel #188856 üzenetére
Hogy írjam ezt hogy érthető legyen
Mindebből a legerősebb van két ps4pro Vr-al meg külön szimulátorokkal OneX pedig csak egyedül.
Nincs viszonyítási alapon a két one között.
Az a baj nem játszom már annyira aktívan ,a teremben nem szoktam le ülni játszani nem azért vannak vagyis nem nekem vannak ott
Az hogy itthon le ülsz játszani teljesen más főleg hogy eddig csak Pc játszottam és főleg csak mmokkal.
Teljesen más szerintem a box vagy a PS ilyen szempontból.
Ezért vagyok ennyire döntés képtelen.
Aztán lehet csak túl variálom. -
Viper26
nagyúr
válasz IntelKiller7 #188853 üzenetére
Ez azért jó hír, ott lenne mellé G27.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
parandroid
félisten
Szerintem vegyél egy x-et, hozzá egy éves goldot, ha szerencséd van, olyan a csomag, hogy a géphez is lesz 1-3-6 hónapnyi, plusz az aktiválásnál engedd, hogy bekapcsolja a megújuló számlázást (amit utána rögtön kapcsolj is ki), és amikor ezt mind aktiváltad, akkor vedd meg az ultimate game passra váltó 2 havi csomagot. Így lesz egy jó géped, meg egy rakás játék a game passban, amihez vagy 1,5-2 évig hozzáférsz, ezzel elleszel addig, amíg kiderül, hogy milyen lesz a következő generáció, és hogyan érdemes rá váltani.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Gebriel
veterán
Te írtad:
"Ok grafikailag akkor durva különbség van ?
Néztem pár videót és mindig ezzel. 800%os zoomal vannak!"
vs
Nem a pénz a lényeg!
Van egy VR térmünk ahol van minden fajta konzol.Ha van mindenfajta konzol akkor miért nem nézed meg élőben
[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
addikt
válasz NoOne1976 #188847 üzenetére
Nem a pénz a lényeg!
Van egy VR térmünk ahol van minden fajta konzol.
De otthonra hosszabb távon mindig pc-t használtam.Most jelenleg csak egy céges gépem van.
Így úgy döntöttem beszerzek otthonra egyet...de ez az otthonra hosszú távon mi a jó szindroma.
Sokan a pst javasolják de azt nem szeretem nem is gondolkoztam rajta.
De nem tudom kellene nekem az X oké tényleg durva a minőség .
Meg a jövőre érkező gép gondolom az x-et váltja jó nagy fölénnyel.Igaz én inkább jövőre már valami jó streminget fizetnék elő ha lenne rá lehetőség.
-
Krisz0630
senior tag
-
-
Krisz0630
senior tag
válasz NoOne1976 #188841 üzenetére
Én most vettem gépet egy hete és ellőttem a 2 hónap ugp-t. Akkor ma vennék egy év goldot és csinálok egy új profilt.
Ha jól olvasom annyi a teendőm, hogy megcsinálom a profilt, veszek goldot és beaktiválom, majd ellövöm rá a 2 hónap ugp-t? Semmi mást nekem kell mokolni, máris él az ugp egy évre? Bocsi ha értetlen vagyok!XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
NoOne1976
őstag
válasz Roland861010 #188843 üzenetére
A mennyire éri meg kérdés nem igazán megválaszolható. Az X sokkal erősebb, jobb gép, a tvd ráadásul tudja a 4K-t. Igazából mindent az dönt el, van-e rá pénzed vagy nincs. 1-2 év múlva úgy is rájössz, hogy játékokra a sokszorosát el lehet költeni annak, ami a két gép közötti árkülönbség. Amit érdemes még figyelembe venni, hogy jövőre megjelenéskor akarsz-e egyből az új konzolra váltani, mert addig el lehet lenni az S-en is.
Nekem volt S, azután X-re váltottam, nem bántam meg. Főleg mióta megfelelő tv-m is van hozzá.
Az S-re tolt ssd-t hogyan akarod hasonlítani az X-hez? Mivel abban is hdd van, így értelemszerűen az S fog gyorsabban tölteni, ha ssd-t teszel mellé. Azért azt meg kell jegyezni, hogy ez ott érezhető igazán, ahol jelentős mennyiségű a játék közbeni töltés.[ Szerkesztve ]
-
Ukraan
aktív tag
Üdv Srácok!
Fifa 20-al kapcsolatos kérdésem lenne. Tervezem a fiamnak megvásárolni a játékot, Németországban. Az itteni verzióban szerintetek az angol nyelvű kommentár benne van alapból?
A Gugli sajnos nem volt a barátom, nem találtam erről semmit...BÚÉK!
-
Viper26
nagyúr
Látom van Dirt 2.0 a pass-ban, ki is próbáltam, igen jó lett.
Csak az egyik szakasz este lenne, és ki vannak törve a lámpák...ilyenkor game over?iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Roland861010
addikt
válasz Roland861010 #188842 üzenetére
Amúgy egy hülye kérdés még?
Mennyire éri meg a one x mostanában?
Ha egy külső ssd-t rá tolok egy one s-re még mindig olcsóbban jövök ki mint a onex-el nem?
Ok grafikailag akkor durva különbség van ?
Néztem pár videót és mindig ezzel. 800%os zoomal vannak!A tv egy 55" 2018-as Q6 gondolom jobban vissza adná a one X a játék élményt mint a ones...
-
NoOne1976
őstag
válasz Roland861010 #188840 üzenetére
Egész pontosan 14 hónap. Mert az MS jó fej és összeadja a kettőt. Ráadásul ha olyan a 12 havi gold kódod, és engeded az automatikus megújítást bekapcsolni, akkor a 12 hónap +1-el meghosszabodik. Utána meg ki tudod kapcsolni. (Ezt viszont ajánlott is megtenni, nehogy feledékenységből jöjjön majd 1 év múlva a terhelés a bankkártyára.) Így akár 15 hónap is összejöhet. De a 14 garantált.
-
NoOne1976
őstag
válasz Roland861010 #188838 üzenetére
Játékok eladása:
FIFA20 valószínűleg gyorsan eladható, mivel most jelent meg, máshogy nem érhető el.
Gears 5 nehezebb dió, mivel a Game Pass része, így bárki játszhat vele, akinek van előfizetése. (Jelenleg kinek nincs? ) Ha nincs, 600Ft-ért tud venni 2 hónapot. De ha ezt már kihasználta, akkor is olcsóbban kijön 1 havi előfizetéssel és kijátsza a játékot.UGP:
Először Gold-ot kell venni, azt aktiválni, majd mehet a 600Ft-os UGP vásárlás. A sorrend nagyon fontos, arra figyelj! Max. 3 évre lehet előfizetni, többre nem.[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
addikt
Reggelt
Két dolog lenne.Vennék egy új one x-et, használtat nem merek főleg ahogy olvasom a hozzászólásokat.
Tönkre mehet a kontroller vagy akár a gép pár hónapon belül.Ami a gép csomag része játékok azokat ,hogy tudom el adni?
Egyikre sincs szükségem.
Ezt a csomagot néztem Gears5 UE + Fifa 20
Maga a gép tetszik de más nem kell hozzá.Meg valaki le írná légyszives, hogy működik ez a gold át váltás az újfajta előfizetésre.
Előre is köszi a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
AshaNoR
tag
Sziasztok, gears of warnak van itteni aktív fóruma, mert nem igazán találok ilyet?
-
akva
tag
Diablo 3. :)
Usbridge -> iFi Nano -> Tabla -> Metrum Octave DAC / Chord Mojo -> Pointe 672SE / tmp Ant -> Vandersteen 2ci / Amiron Home / RHA T20 / AudioQuest kábelek, iFi tápok
-
Roland861010
addikt
Sziasztok,
Milyen platform vagy Co-op játék van amit az asszonnyal tudok játszani?
Kellene valami értelmes mert ez a feltétel a one x-nek -
parandroid
félisten
válasz birorichard #188830 üzenetére
Holnaptól 2 hét őszi szünet neki, a 3. résszel már lassan végez, szerintem a többihez sem kell neki részenként 2 napnál több. Majd ki kell robbantanom azért, mielőtt nagyon bekockul, bár szokta érezni, hol a határ. Csak most a barinők is mind leléptek őszölni, úgyhogy nemigen van programja.
p
-
birorichard
őstag
válasz parandroid #188807 üzenetére
ha tetszik, az elso resz remastered valtoztat ajanlom amugy, marha jo lett. ultimate neven van.
-
AMD Power
titán
F1 közben láttátok a Konzolvilágos FH4 + Xbox One S reklámot? Jól megy nekik!
-
baby_mario
csendes újonc
Köszönöm a válaszokat!
Természetesen már a next gen-re is tervezek a 3 év Ultimate-el. Szvsz egyértelmű hogy azon is működni fog, hiszen az acc-om megmarad
Más; van most Gold discount/sale valamerre? -
Beniii06
addikt
Én most kaptam számlát a Trine: Ultimate Collection-ről és az "eredeti", megrendeléskori összeg szerepelt benne. Köszönet a linkelőnek.
[ Szerkesztve ]
"Got any other secret weapons?"
-
szimszonos
őstag
válasz K1nG HuNp #188824 üzenetére
Annyi hogy ha meggondolnád magadat a későbbiek folyamán,te már nem élhetsz az 1:1-ben való átváltással a profilodon,mert ezt alehetőséget ellőtted a 600ft-os gpu-val.Neked már csak 1:3-ban váltaná át..Azért nem rossz dolog hogy akár 36 hónapig is lehet ingyen game pass szolgáltatásod a live gold mellé.
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
válasz Wesder #188823 üzenetére
szoval van olyan akcio hogy a goldodat atrakja ultimatere, es ha volt 2 ev goldod lesz most 2 ev ultimated - jo hat nem akartam ilyet csinalni mert a kutya se hasznalja ezt a boxot kb
-
K1nG HuNp
őstag
válasz StLui #188815 üzenetére
?
majd egy evig voltam rendes gold elofizeto amikor meglett az onem, azota elmentem egyetemres es itthon porosodott a gep. most beleptem es siman meg tudram venni 600ert es mukodik is
-
NorDezs
senior tag
válasz StLui #188816 üzenetére
Akkor is működik ez az átváltásos móka, ha már egyszer éltem vele? Most járt le pár napja az ultimate, ha bevásárolnék 2-3 év goldot, és arra rátolok 1 hónap ultimatet (4190 a storeban), akkor a teljes időtartamra lesz ultimate csomagom, vagy az csak 1 hónap, a többi pedig sima gold?
-
Wesder
félisten
-
StLui
veterán
válasz szimszonos #188814 üzenetére
Szerintem ezt senki nem tudja, esetleg csak az MS-nél valakik, de lehet ők sem tudják meddig hagyják.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz K1nG HuNp #188812 üzenetére
hát nem olvastál elég figyelmesen, goldot kellett volna venned előbb, és akkor azt is átváltja 1:1-ben ultimate-re, 600-ast pedig már nem tudsz venni, csak első előfizetésre adja egyelőre
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
szimszonos
őstag
Homeolok a haverral decemberig van gpu az ő profilján te hát már csak én válthatok át 1:1-ben goldot gpu-ra.A kérdésem az lenne hogy elég decemberben vennem 1--2 év goldot és átváltanom vagy már érdemes most vennem és átváltani mert később már nem lehet 1:1-ben atváltani?Meddig van ez az 1;1 gpu átváltás?
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz baby_mario #188788 üzenetére
1 hete vettem így. Akkor működött. Mondjuk én a 2 havit vettem 2 dollárért.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
K1nG HuNp
őstag
Na meg jo hogy raneztem a topikra hosszu ido utan, be is huztam 600ert az ultimatet ket honapra
Milyen idokozonkent szoktak ilyen akciok lenni es pl egy akcioban valo reszvetel utan mennyit kell varni h megint vehessek 300ert meg 600 ert?
-
szimszonos
őstag
válasz Wesder #188803 üzenetére
Mondjuk egy 8 colos Lenovo Yoga tablet 39900ft volt akcióban pár hete a 10 colos is 49990ft volt csak.Ki lehet fogni igaz ritka mint a fehér holló.Ott már Dolby hangzás 2 hangszoró,stb nem lenne rossz,egyedül a kijelző nem full hd de ilyen méretnél még elmegy a 1280x800 felbontás bőven.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz NemMo #188792 üzenetére
1. és akkor mi van? pont ez a lényege, ez szolgáltatás, új konzolok új játékai is belekerülnek
2. 2020 Holiday season, ami jövő október és december közötti időszakot fedi leMost vesz 3 éves goldot és Gamepasst összesen, akkor azok az új konzolon is menni fognak. Viszi tovább a live-ot és gamepasst, sőt ha PC kerül a családba arra is lesz játék bőven (sőt már van is)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
mike1334
veterán
-
Wesder
félisten
válasz parandroid #188807 üzenetére
Elvikeg mennie kell, mert X360-XO esetén megy a multi GoW3-ban. (Ha jòl tudom)
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
parandroid
félisten
válasz Wesder #188806 üzenetére
Ez lesz az. Köszi! Le kellett tölteni a profilját a gépre. Gondolom felhős mentésről home-olt golddal ne is álmodjunk ebben a remek x360 rendszerben...
p
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz parandroid #188805 üzenetére
Start+Select-tel felhozza a 360 menüt. Ott esetleg?
-
Siffredi
senior tag
válasz parandroid #188801 üzenetére
Be kell jelentkezni
-
Wesder
félisten
válasz mike1334 #188800 üzenetére
Nyílvàn, de a tablet piac kuka, én csak ezért mondtam. Van az olcsò szemét meg a dràga prémium. Ezért javasoltam egy 6"-os mobilt, mondjuk egy majd aktuàlis Redmi-t.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
parandroid
félisten
GeoW kérdés: lányom letolta az 5 után a 4-et is (panaszkodott, hogy igen rövid volt), menne tovább visszafelé (épp a 3-mal próbálkozik), de nem tud bejelentkezni a játékba. Figyelmezteti indulásnál, hogy nincs bejelentkezve aktív profil, így nem fog tudni menteni. El is veszít minden progresst kilépésnél. Mi a megoldás?
p
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Le Mans Ultimate
- Kuponkunyeráló
- SSD kibeszélő
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest