Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- DIGI internet
- Microsoft Excel topic
- Google Chrome
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Facebook és Messenger
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Most ahogy tolom a Metro Exudost a One X es a 4K tv-n ilyenkor jovok ra,hogy ez nekem minden penzt meger. Eddig is imadtam az Xboxot es amitt adott elmenyt, de ez itt most nalam a csucspont.
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #188940 üzenetére
Egész új színben nézek a listára, ha arra gondolok, hogy telón/tableten is fogok tudni játszani a játékokkal Egyre jobban örülök az 1500ft-os trine kombónak is.
Ki min fog játszani? (Teló/tablet + kontroller páros, jöhetnek a tippek, de inkább az off topikba ) Én 7 colos tablet + grip-es kontrolleren gondolkozok, úgy egyből lenne két switchem is
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
parandroid
félisten
válasz Roland861010 #189097 üzenetére
Igen, csinálsz egy gyári visszaállítást, és mindent úgy hagysz. Ez egy konzol, nem egy pc, felejtsd el az állítgatásokat.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
l.skywalker
Topikgazda
Az MS tegnap bemutatta az új Surface termékeket, köztük egy 2 kijelzős kihajtható új telefont aminek a promóciós videójában volt egy jelenet:
Ez burkolt xCloud reklám
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz MasterMark #189094 üzenetére
Ahogy én emlékszem a Twitter értesítések alapján az adott napon 18:00 után szokták kiírni hogy tölthető
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
MasterMark
titán
A game pass mikor frissül a Dishonored 2-vel? Mármint órára?
Switch Tax
-
Wesder
félisten
válasz Roland861010 #189092 üzenetére
Attòl hogy 1440p-re àllítod, még a megadott intervallumban fogja lerenderelni neked a jàtékot.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz Roland861010 #189090 üzenetére
Hàt persze hogy nem tudja a 1440p@120hz-et a konzol.
Amúgy 1584-2160p között vàltakozik hogy meglegyen a 60fpsI guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Roland861010
addikt
válasz Wesder #189089 üzenetére
Nem poénból kérdeztem!
A tévém tudja a 120Hz-et 1440p-én . Érdemes így játszani multit vagy nincs akkora előnye mint mondjuk pcn!
Ugye ott 120Hz -en tényleges előny a 120Fps, itt meg elvileg 4K60Fps van.De hozza is a 60Fpst?
Meg azt olvastam cross platform van vagyis pc-eket is bedob konzolos mellé...[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Roland861010 #189088 üzenetére
640x480@240hz. Az a tuti.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Roland861010
addikt
Vélemény kellene.
El kezdtem a Gears 5-t egyből multival.
Szerintetek 4k60Hz vagy 1440p120Hz-en érdemes játszani!
Némelyik tag annyira jól tolja hogy nem is értem azt a mozgást . -
KKaresz45
senior tag
válasz l.skywalker #189083 üzenetére
Ezt PC-re már ingyen osztogatta a Humble store (most sem egy vagyon, 6EUR digitálisan, lemezesen 2K alatt látok) és egy kávéfőzőn is elfut, nem tűnik jó vételnek 5K-ért Boxon. Főleg hogy Steam-en a legutóbbi review-k 'Mixed'-et mutatnak, bár az összes 'Mostly positive'.
Egyébként jó poénnak tűnik, én is behúztam amikor adták, de ki még nem próbáltam.
-
Bep
őstag
OMG!!!
4T is lehetne benne, szép évek fűznek hozzá, első saját autóm volt 18évesen[ Szerkesztve ]
-
Prowler
senior tag
Az a grafika... Terep2 jut eszembe hirtelen 😆
Veremivadék Undorkutya
-
l.skywalker
Topikgazda
Trabant szimulátor XO-ra
-
laceszgamer
addikt
Igen, egyet már anno aktiváltam, mindenesetre megoldódni látszik a dolog, MS support segítőkész volt, bekértek pár adatot stb, és rárakják direktbe, illetve ahogy néztem nem egyedi probléma MS forumain láttam többen is voltak iylen gonddal.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
mike1334
veterán
Ha egyszer ellőttem a gold+game pass ultimate átváltós dolgot, akkor nem lehet sehogy se megoldani újra? Ha tényleg jön a stream androidra, akkor az indie játékok miatt jó lenne hosszabb időre :)
-
akooos
veterán
válasz laceszgamer #189076 üzenetére
Ja, jogos. Akkor szerintem refund. Honnan vetted?
-
-
akooos
veterán
válasz laceszgamer #189074 üzenetére
Új profil kell hozzá. NEW customers only.
-
laceszgamer
addikt
Hali.
Vettem az imént egy 3 hónapos Ultimate Game Passt XO-hoz, mikor regisztrálni szeretném azt írja ki, hogy New customers only
The free trial is for new customers onlyMeg kell várni míg lejár a régi vagy mi ilyenkor a teendő?
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Viper26
nagyúr
-
spiky03
veterán
-
Roland861010
addikt
válasz Roland861010 #189070 üzenetére
Meg van
-
Wesder
félisten
válasz Roland861010 #189068 üzenetére
Be van kapcsolva a 4K a video beàllítàsokban?
-
Roland861010
addikt
Sziasztok
Meg van gép
One x
Be állítottam egyszer a felbontást 1440p/120hz-re mert tudja a tv viszont most az istenért nem látja a 4k felbontást....Valami ötlet?
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #189057 üzenetére
Na ez remek, mar csak az a kerdes, hogy s-en milyen performance-t produkal O.o
De kb az egyetlen friss megjelenes, ami kulonosebben erdekel 🙆Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
mike1334
veterán
Hujujuj, az mindjárt itt van. Addig be kellene fejezni a gta v-öt, meg elkezdeni és befejezni a gears 5-öt is
-
EmThor
addikt
válasz Bogyi007 #189046 üzenetére
Láttam már ezt a kormány kiegészítőt, valaki 3D nyomtatóval csinálta először, azt másolták le, igazából nem drága meg jópofa, de szerintem nem sok értelme. Max megcáfol akinek van.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Siffredi
senior tag
válasz zoltannagy #189047 üzenetére
Szia!
Van egy oldal, a trueachievements.com, az tudja a wishlistet, és értesítést is küld. Illetve a fentieken túl sok más hasznos dolog van még ott. :)
-
Beniii06
addikt
PC-re is jön vagy csak konzolra? (logót nem látok rajta azért kérdezem)
"Got any other secret weapons?"
-
válasz Exian #189056 üzenetére
Az vele a legnagyobb baj, hogy nagyon megemeli az ember hüvelykujját. 5 perc után fájt a kezem. Egyébként működik, de baromi kényelmetlen. Pedig nekem aránylag nagy kezem van, 198 cm magas vagyok, hülyén néznék ki egy kis kacsóval.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #188956 üzenetére
Kegészítés az októberi GamePass kínálathoz:
október 25.
- The Outer Worlds (Xbox Game Studios - day1 bekerülés)[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
válasz Bogyi007 #189054 üzenetére
Igazából elég egyszerű, azzal a racsnis rúddal mozgatja ELVILEG a kormány joyt, de hogy mennyire hatékonyan és jól, az jó kérdés. Valamilyen szinten akár működhet is. Az elv az nem rossz ötlet, ha valakiben van barkácshajlam, akár kreálható rendes nagy kormányból is hasonló, megfelelő áttételű fogaskerék-racsni párossal és egy jól eltalált rögzítéssel. Már csak a többi kezelőszervet (gombot) kell valahogy felvezetni a kormányra és kész is a profi kormánykerék
-
-
Bogyi007
veterán
Fogalmam sincs egyáltalán hogy ez miként működik, azért kérdezlek titeket.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
parandroid
félisten
Biztos valódi game-changer cucc, minden profi is ilyet használ, és csak jófejségből adják ilyen olcsón, és nem azért ennyi, mert még ez is sok érte.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
csuvicsuva
addikt
Én rendeltem egyet (amit belinkeltél, az oroszoktól olcsó, de hozzánk nem szállítanak), mégpedig [ezt] . Új regisztrálóknak jár $3 kupon $5 vásárlás felett, úgyhogy összesen volt $2.75. Revoluttal fizettem, Kínából jön, legkésőbb két hónap múlva.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
-
TaRka94
senior tag
válasz zoltannagy #189040 üzenetére
-
l.skywalker
Topikgazda
Készülőben van, már Whislist egy ideje elérhető, de még funkciója nincsen.
-
Hunt3r22
őstag
Nincs ilyen, minden kedden végig kell böngészned az akciós játékokat..
Major Nelson oldalát érdemes követni, minden akcióról beszámol.
[ Szerkesztve ]
Xr
-
zoltannagy
aktív tag
-
Bogyi007
veterán
válasz parandroid #188935 üzenetére
Akkor idén kevesebb lesz a vásárló mert a legismertebb Hazard gyerek van a borítón nem a Ronci...
Más : Aliexpressen feltűnt egy új kontrolleres kiegészítő ami az autós játékokhoz van. Erről van már valakinek valamilyen tapasztalata?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Madoc
veterán
válasz oriic #189042 üzenetére
Na ezt nem tudtam, átnézem már.
Cache törlés menetét csak én mem látom benne? Kértem vagy 3x hogy tegye bele valaki. Ha benne van akkor sorry, de hol?
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
mike1334
veterán
válasz IntelKiller7 #189006 üzenetére
Tessék beiratkozni vhová
-
akooos
veterán
válasz zoltannagy #189040 üzenetére
Szia, minden kedden van heti akciózás, ezen kívül időszakonként van nagyobb akció, publisher sale stb. Hogy éppen mi lesz akciós és mikor, azt nehéz megmondani, mert szerintem az MS sem tudja
-
-
zoltannagy
aktív tag
Sziasztok!
Lehet volt már akkor elnézést érte.
Nem rég óta van Xbox One konzolom, azt lehet esetleg tudni, hogy általában egy adott hónapban, mikor szoktak akciózni játékokat?
Vagy teljesen véletlenszerű és figyelni kell minden nap?
A minap tudtam meg, hogy pár hete akciós volt a GTAV és azt szerezném be digitálisan (lemezesen nem bírom mert az enyémbe már nincs meghajtó mivel Digital Edition a Box).
A mostani 9490 Ft helyett a premium kiadás is 4590 Ft volt -
ozsvar
tag
Sziasztok,
Belső HDD-t ha csak átklónozom SSD-re (méret megegyezik), az járható út, nincs buktatója? (Ugrik a gari, azt tudom.)
"In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on."
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Roland861010 #189036 üzenetére
Ha megveszed tőle és beregisztrálod nála eltűnik.
-
Roland861010
addikt
Kérdés akitől meg akarom venni a gépet már a fiókjába regelte a gépet hogy lássam meddig van rajta garancia.
Nem tudja el távolítani(vagyis azt írja el távolítva mégis ott van a listában) el is hiszem neki mert nekem is van olyan gép amit el távolítottam és napok múlva is mutatta...
Lehet nekem ebből gáz ha gariztatni kell ? -
memoril
aktív tag
Sziasztok Azt kérdezném ha telepítettem egy játékot a game pass-bol és már jelenleg nincs a listában akkor már nem lehet vele játszani csak ha megvásárlom ? Érvényes game pass elöfizetésem van jelenleg ! Ha rámegyek a játékra akkor ezt a hibakódot irja ki 0x803f900a
-
StLui
veterán
-
csabamigo
aktív tag
Üdv
A Gp-ben lévő Farming szimulátor 17-ben nem lehet magyar feliratot beállítani valahogy?
Úgy emlékeztem, hogy magyar feliratos de most a gyerek játszana vele de nem találom/tudom hogy hol kell!Az Élet a Legjobb Méreg!
-
StLui
veterán
válasz l.skywalker #189028 üzenetére
és oriic: le kell valahogy beszélnem róla a gyereket lehetek megint a gonosz apa
Közben megnéztem a szállítást 10 eur
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Viper26 #189023 üzenetére
A nem Xbox Game Studios által készített játékok esetében ugyanúgy egy partneri megállapodással tudnak csak belerakni, ahogy az online értékesítés esetében is történik a bolt és a kiadó között egy megegyezés annak feltételeiről.
Ha a játékot készítő cég, kiadó úgy dönt, hogy ők határozott idejű szerződést kötnek, akkor a szerződés lejárta után a megállapodás érvényét veszti és a játék laikus oldalról nézve: kikerül a kínálatból.
De természetesen ezek lehetnek ennél összetettebb dolgok is, hogy mondjuk az MS állít bizonyos feltételeket amiknek nem felel meg az adott termék, mondjuk nem ér el egy havi letöltési minimumot, vagy épp fordítva, kevesen töltik le, de a kiadónak visszaesnek emiatt az egyéb bevételei és nem éri meg nekik ebben a formában tovább.
De hidd el, ez nem úgy van, hogy egy random generátor minden hónapban kisorsol egy adag címet, amit törölnek röhögve a technikusok.
(#189025) StLui: itthon nincs forgalmazója hivatalosan és kicsit drága a szállítás még az ára mellett.
-
F_Peter
őstag
válasz Roland861010 #189021 üzenetére
Az előfizetèses rendszerek így működnek. Hiàba nézel egy sorozatot a netflixen ha kikerül akkor nem tudod befejezni. Ez szerintem teljesen logikussan működő rendszer.
-
StLui
veterán
[link] jól látom, hogy az árán kívül nincs érv a scuf kontroller ellen, gyerek ezt szeretne karácsonyra, én meg utálom az ilyen drága extrákat, eszembe sem jutna megvenni, és nekiálltam keresni itt valami hsz-t, hogy mennyire vacak, de nem találtam (még a rezgést is ki akarja vetetni belőle, mert a "pro"-k úgy csinálják )
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Viper26
nagyúr
válasz Roland861010 #189021 üzenetére
Én azt nem értem miért kell belőle bármit kivenni...
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
l.skywalker
Topikgazda
Pontosat nem olvastam, de feltehetőleg a hó végén. Menet közben nem szokta kivenni.
(#189021) Roland861010: mi a gáz ebben? Ebben a hónapban még benne van, ha nem tudod most befejezni megveheted 20% GamePass előfizetői kedvezménnyel. Én így csinálom. Ha valami tetszik és kikerül, akkor megveszem - és általában azok a címek benne szoktak lenni az egyik DwG-ben is.
[ Szerkesztve ]
-
S@c@
őstag
válasz Roland861010 #189019 üzenetére
Sajna nem...ezert kerdeztem.
-
S@c@
őstag
Resi 5t mikor kerul ki pontosan gamepassbol?
-
pzstm
titán
válasz MasterMark #189010 üzenetére
első körben az első bétában az nem lesz úgy hallottam
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
MrPeekaboo
senior tag
Újabb indie játék végére értem, ami a Yoku-hoz hasonlóan nagyon bejött nekem, így muszáj volt kimaxolnom. Még idén márciusban irányult rá a figyelmem a GP-s kínálatból, akkor el is kezdtem, de aztán más játékok miatt abbahagytam. Szeptember végén újra elővettem, mert mindenképpen be szerettem volna fejezni. A Headlander-ről van szó a Double Fine Productions-től. Egy távoli jövőben játszódik a történet, ahol hősünknek egy sisakba zárt fejként kell különböző feladatokat elvégeznie és rájönnie, hogy mi is történt vele valójában. 2D-s metroidvania-szerű a játékmenet jókora bejárható területtel, ahol a megbízásokat sokszor más robotok testébe bújva, különböző képességek bírtokában kell végrehajtani. Mókás szövegek és párbeszédek szövik át a játékot, amik az angolul tudók számára tovább növelik az élményfaktort. Közel 19 órát raktam bele.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
F_Peter
őstag
válasz IntelKiller7 #189006 üzenetére
Csalàdi csomag haverokkal, 5-600 Ft/fő.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz XboxGamePass #189005 üzenetére
Tudom. Eddig így használtam. Csak haver már kijárta aztán az a + időszak is elment már. :/
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
senior tag
válasz IntelKiller7 #189004 üzenetére
Diákoknak 2,5 eur/hó, ha esetleg van a környezetedben. Be kell csak lépnie 1x az ellenörzős felületen és 1 évig annyi.
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz l.skywalker #189001 üzenetére
Pedig már kezdtem örülni, hogy fél évre megvan oldva a problémám.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
DaveHutt
őstag
válasz l.skywalker #188997 üzenetére
US, UK only Reddit szerint. Vajon migrálás megoldja-e. Egy próbát megér annak, akit érdekel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz IntelKiller7 #188998 üzenetére
* Limited time offer valid, only in USA and UK, while supplies last.
Sorry
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- DIGI internet
- Microsoft Excel topic
- Külpolitika
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest