Aktív témák
-
tibor2010
tag
válasz
SztiviVander #19599 üzenetére
Pedig van a 702T-hez is: https://cryptobox.sk/podpora/
752HD-val én is ezt tapasztaltam, Samsung TV-vel elég jól együttműködik, LG-vel a CEC meg se nyekkent. -
SztiviVander
addikt
válasz
peppe79 #19594 üzenetére
Gyárilag biztos hogy nem tudja a cec-t, a 752hd se tudja pedig az kicsit komolyabb. De ne keseredj el, ez utóbbira nemrégóta a patch-elt fw-ekben már benne van a cec de az lg tv-met pont le se tojja. Pedig az androidos tv box és a raspi(omsc-vel) is simán megy a tv távjával, ez valamiért nem. Sajnos ahogy látom a 702T mini-re viszont nincs is semmilyen patch-elt fw csak a gyáriak.
-
tibor2010
tag
válasz
Jester01 #19596 üzenetére
Német felhasználók jelezték a német Samsung supportnak, hogy a legújabb (2018 vagy újabb modellév) TV-kben nem működik a régi modulfogadó. A support azt erőltette, hogy mivel ezekben a TV-kben Ci+ v1.4-es fogadó van, csak azzal a verzióval működik. (Megnéztem pár új Samsung TV kézikönyvét, tényleg ez van benne leírva.) Pár felhasználó kiderítette, hogy elég a modul alapszoftverét frissíteni, néhányan meg egyszerűen kértek másik modult a szolgáltatójuktól.
Egy finn fórumon szintén azt az információt találtam új LG TV-kel kiegészítve, hogy a régi modulok nem működnek.
1. Az 1.4-es modul ritka, mint a fehér holló, gyakorlatilag nem lehet kapni.
2. Az AH csak a Conax Contego-t írja elő, Ci verziót nem. Kis csavar, hogy a Contego-hoz Conax CAS7-es szolgáltatás kell, de ha egy modul CAS7-es, az még nem jelenti, hogy Contego-t is tud. Ezt az információt meg nem nagyon szokták feltüntetni.
3. Hogy a régi modul működik-e a Ci+ 1.4-es fogadóban, lehetetlen megmondani. A visszafelé kompatibilitás miatt kellene, de ha a modulban elavult alapszoftver van, akkor nem biztos. A fórumtársnak, aki rosszul dugta be, végül szerencséje volt. De egy más típusú modullal már nem biztos, hogy menne. -
azbest
félisten
válasz
Jester01 #19596 üzenetére
Nem tudom ez honnan jött, hogy az 1.4-es slot ne kezelne régebbi eszközöket, mert általában visszzafelé kompatibilisek az ilyen megoldások.
Egy valaki írt olyat, hogy neki valami gondja volt de a tévé telepítette a moduljára a frissítést és muködött. Egy másik esetre is valaki rámondta, hogy biztos azért nem megy, mert a verzió újabb... és aztán kiderült, hogy szimplán nem volt bedugva jól és megigazítás után már muködött.
-
Jester01
veterán
Mi a helyzet akkor most a CI+ 1.4-el? Ha van régi kártyám régi modullal akkor azt CI+ 1.3-as tévével várhatóan hosszú távon lehet használni? Csak a Contego-hoz kellene 1.4?
-
-
peppe79
senior tag
Felhívtam a mindigTV-t, bár lehet, hogy nem kellett volna.
Felvázoltam, hogy a tévém nincs felkészítve az új szabványra, viszont a kipostázott stb használhatatlan, ezért visszaküldeném, és vennék helyette egy normális set-top-boxot. Az ügyintéző hölgy először félreértett, mert azt hitte, hogy nem tudom a készüléket csatlakoztatni a tévéhez. De aztán elmagyaráztam neki, hogy működik, csak annyira gagyi, fapados, hogy ez így számomra értékelhetetlen, használhatatlan. Ő ezen meglepődött, és nem is igazán értette, hogy mi a bajom vele. Nem akartam belemerülni a legalapabb problémákba, hogy például még csak az aktuális időt sem mutatja, amit már 20 évvel ezelőtt is tudott szinte minden dekóder, a bóvli epg-ről, és a többiről már nem is beszélve. A hölgy szerint mindösszesen két típusú (!!!) stb van a piacon, ami támogatja az új szabványt, úgyhogy az nem járható út, hogy én bemegyek egy üzletbe, és veszek valami mást a DTT-0901 helyett. Mondom neki, hogy egy AB Cryptobox 702T MINI-t néztem ki, ami DVB-T2-es, van H.265 kodek támogatása, conax kártyaolvasója, és a Sat.hu is ezt ajánlotta a figyelmembe. A hölgy rákontrázott: de nagyon fontos, hogy tudja a HEVC-t is!Mondom neki: azt is tudja.
Szóval, akkor ezzel foghatóak lesznek a mindigtv extra adásai? Hát, ezt ő nem garantálja.
Mondom neki: mindegy, teszek vele egy próbát. De akkor arra van lehetőségem, hogy visszaküldjem a kipostázott dekódert, és megtartsam a conax kártyám? Válasz: igen, de nyilatkoznom kell, hogy nem tartok igényt a set top boxra. Rendben mondom, és erre mennyi időm van? Válasz: hát, már nem sok.
Na, hát itt tartok most, "jó sok" információhoz jutottam a vevőszolgálat által... -
peppe79
senior tag
Segítsetek légyszíves! Ha a set-top-boxnál adott a HDMI CEC, az azt jelenti, hogy bármilyen televízió bekapcsolható vele? Vagy csak bizonyos típusok?
Nekem LG tévém van. Azon a SimpLink elnevezés gyakorlatilag ugyanezt takarja? -
-
Sanyi.mTs
addikt
ingyenes "csomagot" használom egy kb 10-12cm-es antennával.
miért van az, hogy kb hetente át kell helyeznem (kb 20cm-rel arrébb, majd vissza) az antennát, hogy a jelszintem jó legyen?
Bp, 4. kerület víztorony környéke. -
válasz
#91713792 #19584 üzenetére
Igen. Az aktuális 1.-től érvényes aszf:
18.oldal. Hatályba lépés időpontja: 2020. július 1....szükség van:
a) megfelelő antennára és az ahhoz kapcsolódó eszközökre (kábelek, erősítők, stb.); és
b) egy DVB-T MPEG-4 dekóderre vagy ha a szolgáltatás igénybevételi helye ( előfizetői hozzáférési pont) esetében a 4/A. sz. melléklet szerinti technológiai váltás megtörtént, DVB-T2/ HEVC képes, Conax Contego kártyaolvasóval vagy integrált chippel rendelkező dekóderre (azaz jelátalakító készülékre) vagy egy olyan televízióra, amelybe már beépítették az MPEG-4/DVB-T2/HEVC dekódert; és
c) egy Conax Contego kártya leolvasóra vagy integrált chippel rendelkező Conax Contego CA modulra (amennyiben a dekóder vagy a beépített dekóderrel rendelkező televízió nem képes a Conax Contego kódolt kártya fogadására)
d) egy „MinDig TV Extra” kártyára (kódolt kártya), kivéve ha az előfizető a b)-c) pont szerinti integrált chippel ellátott eszköz valamelyikével rendelkezik.
A kódolt adások vételére kizárólag a b)-c) pontban meghatározott vételi eszköz esetén van lehetőség.Na még kivárok. Majd kiderül az igazság.
-
azbest
félisten
válasz
#91713792 #19584 üzenetére
Ma voltam benn plusz társkártyát kérni. Most nem szép dizájnos, hanem sima fehér kártyát adtak
És a készülékbe téve látom, hogy 0B00 fajta, szóval sima conax-os, nem pedig 0BC1, ami a másik, gondolom contegos kódolás azonosítója.(#19574) lócitrom
nekem úgy látom nem küldtek sms-tde aktiválást sem a régi kártyára. Bár lehet bekavart az is, hogy nem a főkártyát használtam és a társkártyákat véletlen lehet már most kiszurték.
De rászántam magam és itt az új, hogy ezzel se kelljen most már foglalkozni.(#19586) Doky586
a D -be nem írták bele, hogy milyen kódolású. És mivel ez akkortól érvényes, így újaknak már lehet csak olyat adnak el. Sőt, az is lehet, hogy majd, ha mégis lehet valahogy kártyát kérni, akkor az már esetleg másik fajta lenne. De ezt majd utólag tudhatjuk meg a gyakorlatból.
A kártyát fogadó contegós modul visszafelé kompatibilis a conax cam7-tel is, így nem hazudtak a C -ben -
lócitrom
őstag
na de le is írtam, hogy kizárólag kiskörősön van MÉG T mux és az is csak a D-E. a lényeg, hogy az antenna hibátlan.
ha előfizetni tervezel jól fontold meg, hogy saját eszközt szerzel be és kártyázol vagy szolgáltatói eszközre bízod magad. utóbbi nem annyira javasolt eddig...
-
-
cof
veterán
Szia!
Erről van szó? EVOLVE Arcadia.
Ez is csak sima DVB-T-t tud, nem lesz vele C MUX, amint átállnak kiskőrősön is DVB-T2-re D és E MUX sem lesz.
De megnyugodhatsz, tudod majd fogni akkor a MindigTV-t, már csak a milyen készüléket vegyél a kérdés, mert nagy a káosz, most olvasom én is, hogy új fajta kártyákat árusítanak júliustól.
-
lacam
aktív tag
Szia,
TV-Box-al próbálom jelenleg.. (Evolve Arcadia ....újkorában is occsó volt) ..akkor lehet hogy azzal sem tudom tesztelni.
KösziAkkor ez az antenna nagyon f@szán működik.....végre egy jóhír.
Most akkor osztok-szorzok, matekolok, milyen előfizuval vegyem a szolgáltatást. -
-
zsoca67
tag
"Előfizető a „MinDig TV Extra” kártyát, illetve a vételi eszköztcsak az előfizetői szerződésben meghatározott címen, azonos helyen (lakásban) veheti igénybe, harmadik személy használatába tovább nem adhatja. Szolgáltató a „MinDig TV Extra” szolgáltatásmeghatározott címen történő igénybevételét jogosult ellenőrizni. Jelen pontba foglalt kötelezettségek megszegése súlyos szerződésszegésnek minősül. Előfizető a szükséges igazoló dokumentumok (pl. adásvételi szerződés, bérleti szerződés) bemutatásával kérheti az előfizetői szerződésben meghatározott cím módosítását, de egyidejűleg az Előfizető csak egy meghatározott címen, azonos helyen (lakásban) veheti igénybe a szolgáltatást."
Ezt mennyire kell komolyan venni? A saját lakhelyem van megadva, és én vagyok a szerződésen.De a tényleges felhasználó tőlem 50 km-re lesz. -
lacam
aktív tag
válasz
lócitrom #19564 üzenetére
Ráforgattam Kiskőrösre. ( padláson, nem vittem ki tetőn kívülre)
Kiütötte a képernyőt a jelerősség mérő!
Stabilan jön minden, kivéve a "C"az átkozott.... a 42-es csatornán (Kiskőrös C) halott az ügy, de a D és az E faszásan jön - persze kulcs jellel
De legalább tudom, hogy fogható.
Itt igencsak kijött az antennának a milyensége....eszméletlen mennyire MAX-on van a médiabox jelszint mérője
-
tibor2010
tag
válasz
Doky586 #19570 üzenetére
Az új ÁSZF-et kellene elolvasni: https://mindigtv.hu/mindigtvextra/tv/tv-szolgaltatasok-tipusai/aszf
A kártya nem szűnik meg, csak új kártya lesz, amelyhez Conax Contego olvasó/modul kell.
Az is lehet majd valamikor a jövőben, hogy a kártyát beprogramozzák a modulba, sok szolgáltató ezt csinálja, de ez most nem opció.
Ha meg akarod tartani a 10 éves kártyát, sürgősen intézkedj, mert nem fognak rákérdezni, mivel a vevőt átvetted, automatikusan tiltani fogják a kártyát és a régit már nem kapod vissza. A https://ugyfelkapu.mindigtvextra.hu/Ugyfel/Bejelentkezes linken tudod ellenőrizni a szerződésed és itt tudsz nekik írni, nem kell telefonálgatni. A vevőt vissza kell adni, kérdezd meg ennek mi a módja.
A 10 éves kártyát bármelyik Conax kártyaolvasós vevőt kezeli, de ha a jövőre gondolsz, akkor modulfogadósat veszel. Párszor ajánlottam a Cryptobox 752HD-t. Ez tényleg minden visz, az Alzánál megszűnt a forgalmazása, pedig ott volt 21500-ért is. Most egy helyen láttam 38 ezer körül, de annyiért Enigma2-es vevőt is lehet kapni, csak alaposan utána kell nézni. -
lócitrom
őstag
válasz
azbest #19569 üzenetére
így van. 12.-én át lett állítva progresszívre.
(#19566) Doky586
de akkor valamit félreértesz. a Conax nem kerül leváltásra. párhuzamosan megy a kódolás. ahogy írtam CSAK az értékesítés szűnik meg, a rendszer maga megmarad elméletben a következő 12 évben. tehát akinek most van saját eszköze és kártyája, annak nem lesz cserélve. szóval elég lehet az az Amiko, már ha kimondottan ahhoz a modellhez ragaszkodsz.(#19567) nx9010
de ezt honnét a búbánatból veszed? hol volt erről szó? azért elég késő lenne most kitalálni eleve, hogy azokat is cserélik. de erről szó sincs. párhuzamosan megy a két kódolás jelenleg is. tehát ebben aztán semmi furcsaság. -
válasz
azbest #19568 üzenetére
Az a helyzet hogy valóban nem tiszta..
1db előfizetésem van 1db kártyára (1db készülékre)
Kaptam egy gagyi DTT-0901 set top boxot ingyért. Ezt vagyok kénytelen most használni mert a TV nem T2 kompatibilis. Az őszig biztos meg fogják kérdezni hogy melyiket szeretném megtartani. Gondolom vagy letiltják a 10 éves kártyát, vagy vissza kell küldenem a STB-t.Ha letiltják a kártyát akkor többé nem használhatnám az Amiko-t se mert csak contego (kártya nélküli) CA modult fognak árulni (?) Ezért kéne most SÜRGŐSEN megvennem az Amiko STB-t mielőtt megkérdik mit tartok meg..? Na az ilyen sürgős vásárlás nem az én műfajom. inkább kivárnék.
Erről a contego dologról mondhatnál valamit. Ez nem valami interneten át adott extra szolgáltatást nyújtó valami?
-
azbest
félisten
Most olvasom netboardon, hogy a hevc teszt csatornán átváltották a kép módját másikra. És tényleg, így már a butább programokban is jó képaránnyal és nem kilapítva látszik.
Gondolom a korábbi félmagas 50 fps módról most áttértek a teljes magas 25fps-re, ahol egy képkocka tartalmazza felváltva a két egymásutáni interlaced kép tartalmát és a meta adatból tudja ezt előállítani a lejátszó. Ha meg nem kezeli a meta adatot, akkor is vállalható a kép, csak legfeljebb kicsit recésebb.
A színhatárok elkenődése azért is lehet, mert vlc szerint yuv 420 -as a szín kódolás. Ami azt jelenti hogy negyede a szín felbontás a világosságinformációhoz képest. Fullhd-n ez így nem biztos, hogy jó lesz, pláne ha még a váltottsorosságba is bekavar.
-
azbest
félisten
válasz
Doky586 #19566 üzenetére
szerintem nem érted...
a modul fogadós lényege, hogy nem fix fajta titkosítást támogat, hanem olyan modult tehetsz bele, amilyen neked kell. Régi conax, új conax, videocypt, akármi... már persze azzal együtt, hogy csak ci -t vagy ci+ fajtát is támogat.
A modul fogadósba, ha amúgy kompatibilis vele, akkor az AH féle kártya nélküli contego modult is lehet használni (a ci+ nem tudom szükséges-e) meg persze a kártyaolvasós modult is, amit kapni némelyik webshopban.
Ha viszont végig megmarad a sima mostani conax kártya is, akinek már van, akkor ahhoz jó a sima, belépített conax olvasós box is vagy a régi conax ca modul is..
Az új kódoláshoz a kártyát is kéne cserélni és arról nem volt szó, hogy lecserélnék a régi kártyát másik fajtára.(#19567) nx9010
kétféle titkosítás megy most is a rendszeren.A hírek szerint már két éve fut az újabb is rajta. Attól a régi is meg tud maradni párhuzamosan. Új előfizetőknek meg már új feltételeket írhatnak elő.Az biztos, hogy a hivatalos kommunikáció egy nagy nulla.
-
törölt tag
Van itt pár furcsaság...
Az átállás kezdetén ugye azt hirdették, látod a teszt adást, no problem, nem kell semmilyen készülékcsere. Ezek után érdekes lenne a régi kódolást csak úgy megszüntetni, mert szerintem azoknak, akik nem igényelték a prime dekódert, a készülékeik legalább 90%-a nem tudja a contego-t. Ez olyan vásárló súlyos és szándékos megtévesztése kategória lenne... -
válasz
lócitrom #19565 üzenetére
"olyan vevőt lehet érdemes venni, ami eleve modult fogad"
Pont ezért. Ez az amiko csak kártyát tud fogadni, modult nem."még e hónapban igényelsz kártyát, akkor meg elég lehet az Amiko"
Nem akarok igényelni, mivel kártyám már van vagy 10 éve..
TV-m nincs ami tudná a T2-t..Tehát milyen modul fogadós boxot lenne érdemes venni?
Olyat ami nem csak ez év végéig használható, hanem jövőre is a Contegohoz is. -
lócitrom
őstag
válasz
Doky586 #19563 üzenetére
kolléga úgy érti, hogy olyan vevőt lehet érdemes venni, ami eleve modult fogad. de ha tervezed, hogy még e hónapban igényelsz kártyát, akkor meg elég lehet az Amiko Impulse H265 T2/C. a kártya értékesítése szűnik meg, működése nem. a rendszer eleve 12 évig fix, tehát nekik sem annyira égető lekapcsolni a sima Conax kódolást. így még ráadásul variálhatsz vele, ha esetleg később lesz olyan tévéd, ami miatt mondjuk modult használnál. mondjuk azért lehet nem ez az Amiko a legjobb darab, előtte nem árt szétnézni meg kitalálni mi az igény végeredményben.
-
lócitrom
őstag
a kulcs annyit tesz, hogy az előfizetős csatorna. ez normális jelenség.
Antenna tájolót találhattad meg. az is egy megoldás. meg szerintem előtte azért inkább nézd meg a Merre forgassam? oldalon is, hogy azért madártávlatból is lásd a helyzetet. az oldal lassú, de működik. kattintgatni kell a lenyíló listákba és egyszer csak betölti.
nos, amiket itt elérhetsz leginkább:
- bp (omk) széchenyi-hegy
- dunaújváros
- kiskőrös (egyedül itt van még fizetős T mux. D-E még nem állt át)
- gerecse
- kab-hegynyilván attól függ, hogy eleve mi a pontos cím, milyenek a földrajzi viszonyok, van-e valamilyen takarás. végeredményben bp szórása miatt elég valószínű, hogy abból az irányból lesz a legstabilabb vételed. másik esélyes versenyző kiskőrös lehetne még. leginkább ebbe a két irányba kell kísérletezni. kell, hogy legyen megfelelő vétel egy ilyen antennával.
ja és lehet, hogy amúgy a cserép nem árnyékol le, csak rossz frekvenciát próbálsz rossz irányban. érdemes átnézni a táblázatot.
-
válasz
tibor2010 #19557 üzenetére
"Az új kártyák csak Conax Contego-t tudó modullal működnek együtt. Olyan vevőt érdemes venni, aminek modulfogadója is van."
Ha jól látom a Amiko impulse h265 nem tud ilyet. (vagy igen?) nincs modulfogadója.
Tehát nem javaslod a megvételét. (?)https://mindigtv.hu/amiko ?
-
lacam
aktív tag
válasz
SztiviVander #19561 üzenetére
De... cserép alá. Annyival rontja??
Fasza. Holnap újabb teszt
Bár aránylag alacsony a ház, körülöttem szinte csak magasabb, többszintes van
szép lesz
-
SztiviVander
addikt
Kiskőrös 20km-el közelebb van és alig kisebb az adóteljesítménye mint a pestinek, jobban jársz vele. Ja és ugye nem a padlásra rakod a yagit valami jó vastag cserép alá, hanem kívülre? De ha a nagy sehogy se megy, akkor ott pedig valami szerelési/kábelezési hiba lesz. Mellesleg a műholdat nehezebb lesz beállítani, már ha azt is magad akarod szerelni...
-
bizmark6
tag
Nekem is conax modul+ kártyám van,a tv-m 2012-es modell eddig gyönyörűen jött az összes csatorna.Meg volt az átállás,a fizetős csatornák átkerültek T2-hevc kódolásra,és a tv azt írja nincs jel.(pedig van)A fiamnak már modernebb tv-je van,az már tudja az új kódolást.Ugyanazt az antennát használja,nála van jel,sőt ha átrakom a kártyámat,még a fizetősök is bejönnek.
-
lacam
aktív tag
válasz
lócitrom #19556 üzenetére
Szia
Nem titok, Baracs.
Evolve Arcadia az a box, ami van itthon. Az hozza a csatornákat, csak kulcs van a neve mellett.....illetve a lapos TV is, csak "CI nincs csatlakoztatva" szöveg köszönt.
Holnap leszedem Budapestről és többet tökölök Kiskőrössel, hátha. Bár azzal meg központilag mókolnak, de ha jól emlékszem, talán csak holnapután.
Letöltöttem egy appot, ami mindigtv adókat mutat iránytű szerűen, hogy segítse a pozicionálást. (Antenna tájoló) -
lócitrom
őstag
ez így eléggé valószínűtlen. elég fals, hogy egy picsa antenna lát valamit, egy nagy yagi meg nem. valami nem jól van beállítva. egy települést egyébként írhatnál, itt nincsenek belügyesek.
kétlem, hogy rossz lenne az antenna. két eszközt említettél. egy LG tévét és egy beltérit. egyik sem tud T2-rendszert. így értelemszerűen nyilván csak A-B jön be főleg míg nincs megfelelő tévé vagy beltéri a többi mux eléréséhez.
-
lacam
aktív tag
válasz
SztiviVander #19554 üzenetére
Kiskőrös 50km, E-muxot összeszedi a kis lapos, a nagy nem. Széchenyi hegy sztem kb 80km... A, B megvan, semmi más... a lapossal egy pillanatra megvolt a C, a naggyal nyista.
Legközelebb Dunaújváros van, de annak teljesítménye vicc, a városban sem fogható, nemhogy falun.
Parabola egyre sanszosabb..sajnos.
-
SztiviVander
addikt
Érdekes, nekem ennek a kistesója van (5 tagos) és pesten körülvéve magas házakkal úgy max a jelszint/jelminőség a 7,5Km-re lévő toronyról minden muxon, hogy még szét is van osztva kétfelé egy olcsó passzív splitterrel. Összehasonlításképp ilyen erősítős szoba antennával az m1 mux is csak akadozva/kockásodva jött (nyilván nem szétosztva hanem direktben a tv-re kötve). Szóval ha nem menne a normális antennával azt mondanám megesik, túl nagy a távolság, gödörben van a falu, vagy valami ilyesmi. De az, hogy ugyanazt tudja a szobaantenna meg a rendes méretezett nagy antenna, na azt elég nehéz elhinni. Valami más lesz ott nálad, kábelnek (ami ugye valami rendes rg6 75ohm-os koax?) nem ér össze a külső árnyékoló harisnyája a belső rézzel valamelyik csatlakozóban esetleg?
-
Mennyire szabad most belevágni egy Amiko impulse 265 vásárlásába?
(MM ben 17e ért adják)
Annak fényében hogy a hónap végén megszünik a kártyák árusítása. -
zsoca67
tag
Nem tudom. Nincs hozzá antennám, hogy kipróbáljam. Beléptem a menüjébe, minden működik.Elvileg.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest