Aktív témák
-
darvinya
titán
Hát ez EUSport borzalmas minőségű.
Komolyan mondom 480p-nél nem jobb, ezért kár is sugározni.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Gercsi
tag
Egy jó sakkozó mindig tudja, melyik bábut áldozza fel, és mikor.
-
LógaGéza
veterán
válasz
4Grider #14095 üzenetére
Igen, koaxon jön és nincs semmi mellette (az országban talán a UPC-nél még 3-4 településen nincs digitális adás, az egyikben vagyok...), oszlopon is kinn a szűrő.
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
andatti
senior tag
válasz
azbest #14066 üzenetére
Azt lehet-e tudni, hogy a filmbox premium (ami megmarad) mellett a filmbox live pl. megmarad-e, illetve a(z) HBO mellett a(z) HBO GO pl. megmarad-e, azaz ezek az okostv-s, internetes plusz műsorfolyamok elérhetőek-e az adott "csomag" vásárlása esetén a mindigtv-s előfizetéssel?
/Most néztem a mindigtvextra weboldalra és ott nem találtam erről infót.../ -
andatti
senior tag
válasz
debianos #14090 üzenetére
Én még azt se tudtam, hogy a tv2 csoportnak van sportcsatornája, vagy ahogy te írod, több is...
Azt viszont épp ma olvastam, hogy az összes csatorna sugárzását átviszi Romániába, így nem a hazai médiatörvények fognak rá vonatkozni, hanem a román...
Ennek tükrében, (bármennyire is csókos a tulajdonos) szerintem nincs akkora kényszer egy szolgáltatón se, hogy átvegye és adja...
A pro 4 átnevezése és újrapozicionálása mondjuk (nekem és szerintem) egy tök fölösleges dolog. Majd meglátjuk mennyire lesz rajta normális mozifilm, ha már az tutti jön ide, a mindigtv-re... -
LógaGéza
veterán
Üdv!
Átalakítunk egy kicsit, és szeretném azt megoldani, hogy a helyi internet, és a MindigTV-s antenna jele egy koaxon jöjjön le a padlásról, amit itt lenn splitterrel kettéosztok, egyik menne a modembe, a másik a STB-be. Megnéztem a MUXokat, az internet nem használja azokat a frekvenciákat, amit a MindigTV (legközelebb a 541Mhz-es Upstream sáv van a 538-as E MUXhoz, a többi mind alatta van).
Megoldható lenne ez?"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
debianos
aktív tag
válasz
darvinya #14067 üzenetére
Nekem ezért van most alap+aktív, szerintem így jobban megéri. Viszont van pár csatorna, ami érdekelne a családiból is. Szóval gondolkodom a váltáson, de már ezt a mizéria lezártát megvárom.
Valaki nem tudja, hogy a TV2-es sportcsatornák jönnek-e Mindigre és ha igen, akkor vajon melyik csomagba? Az is döntő lenne.
FOTÓZÁS: bit.ly/2ktz7qx | ANDROID: bit.ly/2kZiobp | SAMSUNG: bit.ly/2k2Hk3U
-
azbest
félisten
csak úgy összekötni nem szavad, mert zavart vihet a kábeltévére. Ha ugyanolyan frekvenciákat is használnak, akkor komolyabb zavart is.
viszont van olyan közösítő is, ami automatikusan tud kapcsolni a két bemenet közt (például). Ezt azzal szokták megoldani, hogy az antennás vétel módban ad ki a tévé tápot antenna erősítőnek, míg kábeles módban nem. Ez alapján kapcsol a közösítő. (a példa közösítőnél ilyenkor nem továbbítódik táp az antenna felé sosem, szóval ha erősítős antenna van, akkor másik kell vagy más megoldás)
Persze van manuális kapcsolós vagy távirányítós félmanuális megolással is hasonló. A nálad lévő eszközöktől függ, hogy milyet érdemes.
[ Szerkesztve ]
-
Kronk
őstag
Valószínűleg eléggé hülye ötlet, de egy csoportban valaki megkérdezte (nem kapott rá választ), és mivel engem is érdekel gondoltam megkérdezem szakemberektől, szóval olyat lehet esetleg csinálni, hogy egy "közösítővel" egy digis kábeltv-t és egy mindigtv antennakábelt egyszerre használni egy tv-n?
http://totesz.myminicity.com/
-
darvinya
titán
Ez a félkarú rabló egy nagy csalás.
Már 5 napja ugyanazokat pörgeti ki.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
azbest
félisten
válasz
maglew #14082 üzenetére
Korábban is volt már szó erről.
De az a két csaktorna nem a mindigtv extra része. A két kereskedelmi szabadon fogható saját maga fizet azért, hogy az AH továbbítsa a műsorát, tehát egészen más üzleti modellről van szó. Ez egyelőre 2020-ig van megkötve, ha jól emlékszem.[ Szerkesztve ]
-
maglew
aktív tag
Ezzel, hogy fizetős lesz az RTL és a TV2 vajon az ingyen nézhető MindigTV szolgáltatása is fizetős lesz?
Mondjuk nem hiányzik ez a két szennycsatorna -
maglew
aktív tag
válasz
regvoltrossz #14078 üzenetére
Kecskeméten azt mondta a Mindig TV-s, hogy 3 adó közül válaszhatok, hogy merre állítom az antennát.
-
bendegruz
őstag
válasz
azbest #14071 üzenetére
én imádom a régi zenéket, hisz azokon nőttem fel
de ezen a vintagén a sok beszélgetős műsor ismétlése baromi unalmas volt
aztán a sok live a noname vagy kevésbé ismert előadókkala klip-blokkokat meg unalomig ismételték...szinte semmi újítás
[ Szerkesztve ]
Asus Rog Strix Scar III
-
regvoltrossz
aktív tag
válasz
maglew #14075 üzenetére
Nálam elég a szobaantenna, sőt a koax lecsupaszított végével is igen jó eredményt érek el, de én Szegeden az adótól légvonalban kb. 200 méterre lakom. Már a város másik végében sem működik a szobaantenna, Kecskemét pedig amúgy is rossz hely vételi szempontból, mivel Szentesen van a legközelebbi adó. Szóval én a helyedben nem gondolkodnék szobaantennában!
Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
azbest
félisten
válasz
maglew #14075 üzenetére
"Aziránt érdeklődöm hogy sem a tetőre, sem az ablakba nem szeretnék antennákat szerelni,"
vs
"Van egy UPC parabolaantennám amit nem használok, ha mégis felszerelném valahogy a tetőre..."Akkor előbb döntsd el, hogy raksz-e antennát a tetőre. Úgy veszem ki, hogy nem kirakni nem szeretnél, hanem költeni rá. A műholdas antenna természetesen nem jó földfelszíni adáshoz. De 2-3 ezresért már többféle közül lehet választani. Főleg, ha tényleg erős a jel.
Talán a szobaantenna is működhet. De mivel nem mindegy, hogy pincében vagy tetőtérben... esetleg belső udvar alján használnád, így csak tippelgetni lehet. Ha működik a szobaantenna, akkor is nagy esélye van annak, hogy telefon / wifi / villanykapcsoló vagy más elektromos eszköz zavarhatja a vételt. -
maglew
aktív tag
Sziasztok.
Lemondtam a kábel tv előfizetést, és csak az ingyenes mindig-tv alap csomagjait szeretném nézni a jövőben (úgyis nézhetetlenek a tv műsorok)Kecskeméten élek, adott egy 2 éves Samsung led tv, mely elvileg ismeri a földfelszíni digitális jelét mindenféle adapter nélkül.
Aziránt érdeklődöm hogy sem a tetőre, sem az ablakba nem szeretnék antennákat szerelni, (a jel állítólag nagyon erős Kecskeméten) így van- valami olyan olcsó, megbízható beltéri antenna amivel foghatom a digitális adásokat?
Milyen antennát kellene vegyek hozzá?Illetve, vajon elegendő-e az, mint az analóg TV esetén, hogy bedugok egy 5 méter koax kábelt aminek a végét lecsupaszitom, vagy valami alufóliát rátekerek, és ezzel is be tudom-e hozni az adást, ha rálátok a toronyra?
B-terv: Van egy UPC parabolaantennám amit nem használok, ha mégis felszerelném valahogy a tetőre, ezzel be tudom-e hozni a földfelszíni digitálist?
köszi a tippeket előre is. -
bul07
nagyúr
válasz
darvinya #14073 üzenetére
Én most pörgetem másodjára, mert mindig elfelejtem
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Blogjukon megláttam hogy lesz karbantartás, ha már eszembe jutottak akkor pörgettem is egyet a rouleten és
Amúgy:
Dorog
2016. 07. 12. 10.00 - 12.00 között várhatóan 1 óra teljes leállás MUX-onként
Érintve: MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatás csatornái: MUX A, C
2016. 07. 12. 12.00 - 15.00 között várhatóan 1 óra teljes leállás MUX-onként
Érintve: MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatás csatornái: MUX B, D, E
A munkálatok ideje alatt csak a szükséges ideig szünetel a műsorsugárzás!Kissikátor
2016. 07. 14. 10.00 - 12.00 között várhatóan 1 óra teljes leállás MUX-onként
2016. 07. 12. 11.00 - 14.00 között várhatóan 1 óra teljes leállás MUX-onként
Érintve: MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatás csatornái: MUX B, D, E
A munkálatok ideje alatt csak a szükséges ideig szünetel a műsorsugárzás!Gerecse
2016. 07. 21. 10.00 - 12.00 között várhatóan 1 óra teljes leállás MUX-onként
2016. 07. 21. 11.00 - 15.00 között várhatóan 1 óra teljes leállás MUX-onként
Érintve: MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatás csatornái: MUX B, D
A munkálatok ideje alatt csak a szükséges ideig szünetel a műsorsugárzás!Gömörszőlős
2016. 07. 20. 10.00 - 12.00 között várhatóan 1 óra teljes leállás MUX-onként
2016. 07. 20. 11.00 - 14.00 között várhatóan 1 óra teljes leállás MUX-onként
Érintve: MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatás csatornái: MUX B, D
A munkálatok ideje alatt csak a szükséges ideig szünetel a műsorsugárzás!( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
azbest
félisten
válasz
bendegruz #14068 üzenetére
ez szubjektív.
A vh-1 nekem is jobban bejön, mint a vintage. A muzsika/ sláger sem vonz. De idősebbek meg pont az utóbbi kettőt nézik jobban.
(#14067) darvinya
nem tudom, mit szerettél volna mondani. Az alapban 19, a csaldiban 36 csatorna lesz. A kép az augusztusi ászfből van.[ Szerkesztve ]
-
teken2
csendes tag
sikerült meg oldani ujra formázásal nem tudom elözöleg mi lehetet a gond
-
teken2
csendes tag
sziasztok mi lehet a probléma a pendrive ot ntfsc be formáztam mert azt olvastam hogy a alcor hd 1500 as beltéri azt is kezeli a felvétel el is indul de ha számítógépen meg akarnám nézni vagy a beltérin az anyagot nem jelenik meg csak újra formázást kér fat 32 ben viszont teljesen jól működik csak ott a 4 gb os határ gátat szab mi lehet szerintetek a hiba?
[ Szerkesztve ]
-
Gercsi
tag
Legkésőbb augusztus 1-től elérhető lesz a július 11-én induló Mozi+ a MinDig TV Extra alapcsomagjában is.
[ Szerkesztve ]
-
ludla
őstag
Hát most komolyan a Viasat Historyt kiveszik a családi csomagból??!!
A P.csöm már tele ezzel a nemzeti szolgáltatós sz.rralhttps://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
azbest
félisten
válasz
bendegruz #14060 üzenetére
lehet, hogy az m5-nek csinálják a helyet, Ha jól értettem összességében csatornaszám csökkenést jelent a mostani lépés. A viasat explore és Filmbox Family kikerül az összesített kínálatból.
Másik topicban úgy mondják, hogy júliusban kerülhet fel egy monoszkóp az m5-höz, az még nem foglal sok helyet. De talán augusztus 1-től már megy az m5.
Még egy pár közszolgálati adó és már nem is kell előfizetni, mert nem marad más.
[ Szerkesztve ]
-
bendegruz
őstag
mire jó ide-oda rakosgatni az adókat?
mondjuk én ezt a filmbox packot sem értem..más szolgáltatóknál benne van a nagyobb csomagokban(ráadásul elég gyenge filmeket is adnak rajta)
most,ha így megkavarják a dolgokat, az adók maradnak a helyükön, vagy újra kell keresni őket?
Asus Rog Strix Scar III
-
azbest
félisten
válasz
regvoltrossz #14058 üzenetére
Kemény, hogy majdnem minden hónapban új ÁSZF van. Az augusztusit még nem tették ki a honlapra: [link]
-
regvoltrossz
aktív tag
Megjött a számla, aminek a hátulján a következő szöveget találtam.
"A módosítás hatályba lépésének időpontja: 2016.08.01
...
1. A Viasat History csatorna a Családi csomagból a Világjáró kiegészítő csomagba kerül, a Viasat Explore csatorna kikerül a Világjáró csomagból és a Paramount Channel csatorna a Családi csomagból az alapcsomagba kerül
2. A Filmbox Family és a Filmbox Prémium csatornákat tartalmazó Filmbox Pak csomag beleolvad az Aktiv+ csomagba, majd az összevont csatorna kínálatából a Fimbox Family csatorna kikerül.
3. Az új összevont és a Filmbox Prémium csatornával kiegészült Aktiv+ csomag tekintetében:
. A csomag meglévő előfizetőinek díja a szerződés határozott időtartama alatt nem változik.
. A kiegészítő csomagba beolvadással bekerülő új előfizetők havi szolgáltatási díja 999 ft-ról 799 Ft-ra változik
..."Van még szöveg de már meguntam gépelni. A lényege enyi!
Én meg éppen most gondolkodtam azon, hogy a Viasat History és a Nat Geo miatt amit én néznék, valamint a TLC és a Paprika miatt amit az asszony Alapról Családira váltok. De a csatornapakolgatás miatt még egy kiegészítő csomagra is muszáj lenne előfizetni, amiben csak ez az egy csatorna volna amit néznék. Még jó, hogy a multkor nagy felbuzdulásomban nem tértem át!Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
regvoltrossz
aktív tag
Alkalmas rá.
Antenna kell hozzá.Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
Shurycen
tag
Sziasztok!
Egy kis segitséget szeretnék kérni, szeretnék venni Cserépfalui "nyaralóba" egy ilyen TV-t, és az volna a kérdésem, hogy mi szükséges ahhoz, hogy befogjam vele ezt a 9 ingyenes digitális csatornát, illetve eleve a TV alkalmas e erre?
Előre is köszönöm!
-
cs-robert
csendes tag
válasz
regvoltrossz #14050 üzenetére
Én egy hete nyertem egy Aktív+ csomagot, de mivel arra elő vagyok fizetve, így kicseréltettem velük egy Világjáró csomagra.
Én viszont a téli pörgetésen nem nyertem semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Gercsi
tag
válasz
Első nap nyertem egy Világjáró csomagot, azóta semmi.
-
fezsoo
aktív tag
válasz
2 azonos már volt. De több még nem.
Majd csak lesz valami..A tavalyi játékkal nyertem kiegészítő csomagot.
Ulefone Armor 21; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f
-
darvinya
titán
válasz
Nekem volt 2 azonos, de már a múltkorinál sem nyertem semmit.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
regvoltrossz
aktív tag
A mostani félkarúval nyert már innen valaki?
Decemberben többen is nyertünk innen -köztük én is-, most meg még olyan sem volt az elmult napokban, hogy két azonos ábra kerüljön egymás mellé, nemhogy három!Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
darvinya
titán
Új Foci tipp játék.[link]
-
azbest
félisten
válasz
Gabesz87 #14041 üzenetére
Szerintem teljes félreértésről van szó.
Kezdjük ott: az amikor beltéri pontosan milyen? Dvb-t -hez való?
Az 57 frekvencia dvb-t szóhasználatnál nem csatornát, hanem mux-ot jelent. A failed azt jelzi, hogy egyik frekvencián sem talált értékelhető jelet.
Szerk: közben láttam az előttem lévő kommentedet.
Nézd meg, hogy nem kábeltévés módban kerested-e a csatornákat. Neked TERRESTRIAL avagy dvb-t kell.Az erkényről pedig bal vagy jobb oldara van akkor 1-1 adótorny, ha jól értelek. Tedd ki oda az antennát.
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
válasz
darvinya #14044 üzenetére
Nem én rajzoltam be
A mindig TV honlapról van a kép.
Akkor nem tudom, a beltérin mit kéne csinálnom. Nem nagyon vágom, mert kb. évente egyszer van használva az a box, ha a vendégszobában van valaki. AZ ottani TV-ben még nincs MPEG-4 dekóder, úgyhogy muszáj voltam venni valamit. Ilyen amúgy a box.
Amúgy valószínűleg lefedettségi illetve vételi probléma lesz, mert régen, amikor volt egy USB-s TV Tuner kártyám, F1-et néztük úgy, hogy laptoppal összekötve a TV Tunert, egy 5méteres USB kábellel kitettem ugyanezt az antennát az erkély közepére, és úgy működött
Igaz, nem volt tökéletes, néha megállt, szaggatott a kép, de ment.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya #14044 üzenetére
"Széchényi hegy nem Gellért hegy felé van"
Pedig pont arra van. Hacsak azóta nem helyezték át.
Egyébként lehet annyira gyenge a jel, hogy csak a csatornalistát találja meg. Én amikor megvettem az USB-s tunert, elsőre a saját botantennájával próbáltam. Na, akkor jártam így, hogy a csatornákat megtalálta, de többre nem volt képes.
-
darvinya
titán
válasz
Gabesz87 #14041 üzenetére
Itt beltéri hiba lesz, mert ha már lát csatornát akkor van jel, lehet szaggattottan, de van.
Viszont a failed a hozzátartozó kodek, stb. hiányát jelöli.Széchényi hegy nem Gellért hegy felé van.
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Támadt egy olyan ötletem, hogy az egyik TV-nknél lévő Amiko beltérit egy Somogyi FZ4 típusú szobaantennával összekötöm a projektorommal, és ott nézzük néha ez EB-t. A gondom az, hogy a jelek szerint nem nagyon van benti lefedettség, mert keresésénél ugyan 57 csatornát lát mindig (vagy legalább is azt hiszem, azok csatornák...frekvenciák vannak mellé írva keresésnél, úgy vélem), de failed üzenet van mögöttük, és a keresés végén azt írja, hogy nincs elérhető csatorna. Társasházban lakunk, a mindig tv honlapján lévő lefedettségi térkép alapján a címünkön kültéri antennával fogható adás. Feltételezem ez lehet a gond, ezért nem találok semmit. Az antenna közvetlenül az erkélyajtónál van, kifelé néz, de hiába....gondoltam, megkérdezem, van-e valami ötletetek, vagy valóban csak kültéri antennával fogható adás!?
-
azbest
félisten
válasz
doberman #14038 üzenetére
olvasni és értelmezni tudni kell
"Regisztráljon vagy lépjen be meglévő regisztrációjával és töltse fel aktív MinDig TV Extra kártyakódját!"
Arról nem is beszélve, hogy kipipáltad a szabályzat elfogadását, de ezek szerint nem olvastad el. Azért, ha az ember szerződést köt, nem árt elolvasni, mit ír alá. -
fezsoo
aktív tag
Kedves Ügyfelünk!
[Pörgessen a focis félkarú rablóval], hogy Öné lehessen egy a 250 Világjáró vagy a 350 Aktív+ kiegészítő csomag közül, egy hónapra, vagy az 5 db eredeti Adidas UEFA EURO2016tm „Beau Jeu” és a 100 db UEFA EURO2016tm replika focilabda egyike.
2016. június 10. – július 10. között hűségpont beváltása nélkül is nyerhet!
Ulefone Armor 21; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f
-
interstate76
addikt
-
freeknight
őstag
válasz
interstate76 #14033 üzenetére
Okés, köszönöm mindkettőtöknek!
-
Watt25
veterán
válasz
freeknight #14032 üzenetére
MindigTv-n nincsen semelyik csatorna sem duplázva. Ami HD, az csak HD-ben van.
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
interstate76
addikt
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
A szabadon fogható műsorok között ott van az M4 HD?
Csak azért, mert a mindigtv weboldaláról ez nem derül ki egyértelműen, logó szerint csak az sd, kiírás szerint a hd is. -
Gercsi
tag
2016. június 10 – július 10. között Foci Játék a Mindig Nyer oldalon. Focilabdát és kiegészítő csomagot lehet nyerni.
-
MrTwister
őstag
válasz
Watt25 #14028 üzenetére
Csak hidegfront után, tiszta időben, hiszen kb. 50 km.-re van Nyíregytől Tokaj. Most például nem.
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
MrTwister
őstag
válasz
Watt25 #14026 üzenetére
Sajnos igen, de kb 40-50%-ban takarják csak a kilátást. Nem is tudom van e olyan hely egy ilyen nagyvárosban ahol 100% rálátás van a hegyre, persze a 4-10 emeletes házak felső emeletei kivételt képeznek. Egyébként ez egy kertvárosi rész ahol lakom Nyíregyháza É-i részén, tiszta időben látható a tokaji hegy az erkélyemről. A mienk egy egyemeletes családi ház és én az emeleti erkélyről fogom az adást.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
MrTwister
őstag
válasz
Watt25 #14024 üzenetére
Akkor most vehetek egy negyediket!
Most már akkor megveszem a legnagyobbat, legerősebbet! Pl.:[link] Ez jó lesz? Megerősít egy szaki? Akkor rendelem csak, hiszen 11 ezer Ft. Erkélyre megy, sajnos nincs közvetlen rálátásom a tokaji hegyre, magasabb háztetők nem messze belelógnak az antenna és a hegy közé.
Hátha sikerülne most már szaggatás mentesen fogni az M1 HD-t
[ Szerkesztve ]
-
MrTwister
őstag
Samsung full HD TV kb 3-4 éves típús, Strong SRT ANT 45 kültéri antenna, 90 decibeles SAT kábelek, Nyíregyháza É-i részén lakom, antenna belőve horizontálisan Tokajnak, ez már a 3. antennám eddig 2 beltéri volt, M1HD, Duna HD, M4 HD kockásodik szinte nézhetetlen ugyanúgy, m2 HD, tv2, rtl tökéletesek, mi a hiba?
-
Good2881
csendes tag
válasz
BUKSIKA75 #14018 üzenetére
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy Digi Tv-s set top boxunk. (kártyás) Amennyiben veszek a Mindig Tv-s kártyát az úgy működni fog? A Mindig Tv-s adásokat előfizetés mellett kódolja a Digi Tv-s set top box?
(Költözünk...viszont kellene valami Tv csatorna az új helyen és nincs nagy kedvem külön 8-10 ezerért set top boxot venni)
Köszönöm.
-
Zlcsi
senior tag
válasz
darvinya #14012 üzenetére
hát rá állítottam (pont ellentétes irányban volt
)
de csak ugyan azok a csatornák jönnek be, az m2 hd olyan éles mint a tű, de ami a lényeg lenne az M4 az nem jön be a listában.
Ránéztem a kódolt csatornákra is, ott is nagyon sokat lát.Nem tudom, hogy hogyan lehetne rákeresni a 610-es frekvenciára ez igazából egy dvblink-es nas-hoz csatlakoztatott eszköz és keresésnél ilyeneket ír ki hogy:
498000,,,8,QAM64
642000,,,8,QAM64
658000,,,8,QAM64és így tovább felfelé
ezeket talált adókat:
498000,,,8,QAM64 (16db)
746000,,,8,QAM64 (16db)
770000,,,8,QAM64 (12db) -
Kernel
nagyúr
Ahogy a képen is szerepel, a rövidebb direktorok (vízszintes pálcák) állnak az adó felé, a polarizáció ugyanúgy vízszintes.
Manuális keresésnél próbálj beállni a 38-as csatornára (610 MHz). Figyeld a kijelzett térerőt / jelminőséget, közben mozgasd az antennát maximumra.
Automatikus keresésnél átugorja a túl alacsony jelszintű csatornát.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
darvinya
titán
Neked szerintem Széchenyi hegy felé kellene állítani az antennát.
-
Zlcsi
senior tag
válasz
darvinya #14007 üzenetére
Nem mindegyik torony sugároz mindent?
Törökbálinton lakok, a lefedettség térkép szerint tető antenna kell (ISKRA P - 20 UHF LOGPER szélessávú antenna), az stimmel, minőségi kábel és csatik stimmelnek. (még egy mínőségi 16db-es erősítő is van bedugva)
Amelyik adó bejön azok gyönyörű szépek, de engem csak az M4 érdekelne, a többi nem, és azt nem látja.
Lehet nagyon hülye kérdés, de melyik "végének", vagy oldalának kell az torony irányába állnia, és melyik tornyot próbáljam belőni ha az M4 hiányzik?
-
Zlcsi
senior tag
Sziasztok!
Milyen csatornákat kéne "látni" az antennának?
Nekem ezeket látja:
C8 (nem tudom mi azt mondja, hogy este 8-tól van adás)
Dataservice_B
Dataservice_C
Dataservice_E
Euronews Teszt
M2 HD
Mindig tv plusz info
RTL klub
TV2Elvileg ami hiányzik az az M1, M4, Duna
Mit kéne csinálnom, hogy lássa azokat is?
-
bendegruz
őstag
most,hogy az rtl és a tv2-ért is fizetnie kell a kábelszolgáltatóknak,kiváncsi vagyok a mindig tv-nél hogy lesz?
mert ugye ez a két adó a szabadon fogható adók közt van...beteszik majd az alap vagy családi csomagba?
Asus Rog Strix Scar III
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mobil flották
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- AliExpress tapasztalatok
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpársportok