Hirdetés
Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Jester01 #22367 üzenetére
Nem annyira kérdés, mert már one-ségesítik a vodatévét is [link]
Streaminget meg lehet bármikor felmondhatják, más vonatkozik rá, mint a hagyományos tévére. A box streaming vételi funkciója meg egyebek lehetnek érdekesek, hogy azzal mi lesz, bár lehet könnyen beilleszhető oda is ugyanaz az adás. Nem tudom.Annyiból kívánics leszek, hogy mi lesz az egészből, mert anyámnál már van yettel mobilnet is, ha ugyanaz a cég lesz a mobiltelefonos és kábeles, antennás tévé, majd kiderül lesz e jobb kombináció, mint a mostani drága tévé csomag + korlátos mobilnet nála.
-
garga01
őstag
válasz
Jester01 #22214 üzenetére
Igen, ha minden feltétel teljesül max akkor (T2 tuner, LCN bekapcsolva és jel is van). De mivel most a tv-je meg se találta, ki kéne derítani miért nincs meg a teszt csatorna. Azt meg az üf szolgálat távolról nem egykönnyen fogja megmodani. De majd ha jelentkezik a kérdező tv típussal, meg h melyik adótornyot veszi milyen antennával, könyebb lesz tanácsot adni.
-
brazos
senior tag
válasz
Jester01 #21914 üzenetére
...az nem az ő hibája...
DE. Létezik egy hivatalos mindigtv weboldal, ahol minden infót megtalál, így azt is, hogy a régi módi, a conax CI-s modulba betehető plasztik kártya forgalmazása már nem él, megszűnt, és csak azok a kártyák aktiválhatóak elvileg még, amiket a hivatalosan árult mindigtv-s csomagokban lévő CI-s modulokkal együtt árulnak. De ezek száma mára már elenyésző, de amíg egyes üzletekben még lehet elvétve ilyen csomagot kapni,(beragadt készlet) addig az ilyen csomagban lévő kártyát még(elvileg) be lehet regisztrálni. Azért írtam, hogy elvileg, mert ennek is volt egy határideje, ha jól emlékszem, hogy ezen csomagokban lévő kártyákat meddig lehet beaktiválni.
Ha a jófogáson olyan CI-s modult vett, ami ilyen csomagból származik, de nem kapott/kapta meg mellé a hozzátartozó plasztik kártyát, úgy gond van.
A kérést feltevő eredeti beírásában külön írt a modulok vételéről, és külön sorban említette a kártyavásárlást, (megvettem a kártyákat..) ami gyaníthatóan nem azonos a CI-s modulokhoz tartozó eredeti mindigtv kártyákkal.
Számomra az egészben csak az nem érthető, hogy jön a képbe a Digi-s ügyfélszolgálat, és annak ügyintézője.... -
lócitrom
őstag
válasz
Jester01 #21862 üzenetére
inkább csak azt mondanám, hogy veszélyeztetve vagyunk, mert koncepció nélkül alkalmaznak technológiákat meg eszközöket. pl. mikor bejött ez a tetves prime beltéri nem volt meg hozzá igazából a megfelelő backend még. az adatbázis is valami offline statikus szar volt, ami nem is kapcsolódott a valós adatbázishoz. van ugyan egy ilyen beltérim nekem is, de nem használom, mert értelmetlen egyszerűen amikor a 8 éves LG tévém is kiröhögte a képességeit.a Hbb is csak azért létezik kb., mert anno valaki értett hozzá, de ha jól sejtem ma senki nincs a cégnél, aki érti, hogy hogy működik. és az integrált modulok is inkább amiatt jelenhettek meg, mert valaki azt gondolhatta, hogy ezáltal OTT tartalmakat a modulosok is elérhetik. de egyéb köztes szoftveres réteg nélkül tudomásom szerint ez nem is működik. a Hbb-t lehetne kihasználni max, de azt meg évek óta nem sikerül összerakni meg konfigurálni.
szóval persze lehetne ez az egész jó is meg minket esetleg nem is érint, de pénzmosáson kívül szerintem eddig semmilyen változás mögött nem volt a szolgáltatás minőségét erősítő szándék. ha jól értem ez a nagra open tv megeszi a conax kódolást. túl sok infót eddig nem találtam róla hogy működik. nem lepődnék meg, ha végül a kártyák és az integrált modulok kigolyózásával járna a művelet, mert amúgy az látható volt, hogy saját platformra akarják terelni a dolgot. az is érdekes, hogy jó ideje modult nem lehet webshopban igényelni. általában kivezetés vagy szarakodás jele. bár ha jól sejtem az integrált modulok is változatlanul a leghitványabbak, azokért nem lenne kár. igazából tetves mód drága lett most már a mindig, viszont a technológia (CA-kártya esetében) rugalmassága miatt lehet jónak nevezni egyáltalán.
-
-
Bogyi007
veterán
válasz
Jester01 #21739 üzenetére
Tudom miről beszélek mivel több mint két évig volt Családi csomagom, amit idén januárban adtam le már Digi ügyfélszolgálati irodában.
Annyi a "trükk" hogy a Set Top Box vagy a Tv amiben a CI modul van legyen netre kötve. Ezáltal a csatornalista végére elég sok csatorna HD verziója kerül amik az SD adáshoz képest kb 20-25 másodperccet késnek.
Valamint ilyenkor elérhetővé válik egy Videotéka s a Raktárkoncert menüpont is.
És természetesen a MindigTv Go is elérhető válik így ugyanazzal a csatornakínálattal számítógépen S például okos eszközökön.
-
Peltár
aktív tag
válasz
Jester01 #21220 üzenetére
Köszi! Mindent találtam róla, csak azt nem, mi van ha nincs egyáltalán bekötve.
Na ez teljesen passzív, az antenna szimmetrizálója is faék egyszerű csak UHF feliratot találtam rajta. Az antenna 12-13dB amit állítólag tud. De még így mostani állapotban is elég jó a többi szutyokhoz képest ami szobaink van. Szar helyen lakunk.
Mindenképpen veszek egyet vagy kettőt amit brazos is berakott, csak gondoltam a bolt megmondja melyik jó nekem a négy közül ami nekik van, mert nem értek hozzá. Csak azt láttam amikor ellenőriztem, hogy nem csak egy sima átkötő a nyáklap, a réz "mag" felé is vezetve van az árnyékolásból egy vékonyabb szál a nyákon, ebből gondoltam hogy nem lehet mind1 mit veszek. Az "antenna téma" komolyabb, mint aminek elsőre látszik, erre már sajnos
régen rájöttem. Vagy itt kérsz tanácsot, vagy a bolt ad tanácsot, mert különben ha szar helyen laksz egy halom pénzt el lehet költeni antenna "próbálgatásra" azt én meg már nagyon rühellem. -
Bozek
nagyúr
válasz
Jester01 #20936 üzenetére
De, azzal még mindig jobban járnak, ha te felveszed magadnak, és nem nekik kell külön tárhelyet fizetni (vagy külön szervert fenntartani) azért, hogy vissza tudd nézni. Olcsóbb megoldás.
Jó, a Spíler Extra nem az övék, de ott amúgy is csak a sportot lehet visszanézni.
-
brazos
senior tag
válasz
Jester01 #20933 üzenetére
Ne keseredj el. holnaptól meg majd a maradék csatornákon is megszűnik a visszanézhetőség, sőt a felvételi lehetőség is, ez az új tend, vagy megszokod,(ha bírod) vagy megszöksz tőlük. Mondjuk nagyon nincs is hova menni, mert gyakorlatilag az összes honi szolgáltató ezt csinálja újabban, lásd Tré-kom és a többi szennyláda cég.
-
azbest
félisten
válasz
Jester01 #20838 üzenetére
őő lehet a te lined régi / rossz .. vagy túl új
A régi címe működik:
https://ugyfelkapu.mindigtvextra.hu/ -
-
brazos
senior tag
válasz
Jester01 #20713 üzenetére
Az egy dolog, de nem vagy látnok, és nem tudod, hogy a kérdező milyen vételi körülményekkel bír, van e takarása, ahol lakik, vannak e más zavaró tényező, stb. Nyilván azzal fog kezdeni amilye van, de pl. mi az ismerősömnél Szigetszentmiklóson, egy családi házban nem tudtunk normális vételt találni lakáson belül, és maradt a kültéri antenna szerelés.
Azzal viszont jó lett. Egy ZoneSat Yagi 6 elemes UHF antenna lett feltéve nála a tetőre és az megoldotta a problémát. És még olcsó is volt. -
brazos
senior tag
válasz
Jester01 #20532 üzenetére
Ahogy néztem, nem tudja, ehhez valószínűleg a weboldalba beépített lejátszót kéne kicsit fejleszteni, de ahogy az AH-s box szoftverének a beígért fejlesztése sem megy gyorsan, a webes lejátszónál sem várható már ebben az évben szerintem semmi modernizálás.
És ez nem csak a virusjárvány miatt van.... -
azbest
félisten
válasz
Jester01 #20291 üzenetére
Ha a weblapon adod meg, akkor kiírja, hogy miért nem szereti. Ha nincs vagy nem pont ugyanúgy adod meg, mint ahogy az ügyfélkapun szerepel. Ha még bugzik, akkor a már megadottat sem engedi egy lépésben cserélni másik ugyanahoz az előfizetéshez tartozóra, hanem előbb ki kell törölni és menteni, majd beírni az újat és menteni. (és kilép-belép). Ha még nem igazították meg azóta. Pár kommenttel ezelőtt meséltem.
-
C. s.
addikt
válasz
Jester01 #19699 üzenetére
és lócitrom:
Köszönöm szépen! Valóban így van, a B nem fogható jelenleg.
Megpróbálom majd a leírt instrukciók alapján, de az ablaka sajnos épp az ellenkező irányba néz. Mennyire kell az antennának "látnia" a tornyot? A szemközti szomszédnál a fizetős adók is rendesen bejönnek. Jó irányba néz az ablaka.
A készülék szoftvere a legfrissebb, tegnap frissítettem pendrájvról.
SztiviVander:
Ha mégis kipróbálnám, hogy bekapcsolom a készüléken is a tápot, az nem tesz kárt az antennában? Nem szeretnék újat venni a szomszédnak, mert kinyírtam az övét.
-
tibor2010
tag
válasz
Jester01 #19596 üzenetére
Német felhasználók jelezték a német Samsung supportnak, hogy a legújabb (2018 vagy újabb modellév) TV-kben nem működik a régi modulfogadó. A support azt erőltette, hogy mivel ezekben a TV-kben Ci+ v1.4-es fogadó van, csak azzal a verzióval működik. (Megnéztem pár új Samsung TV kézikönyvét, tényleg ez van benne leírva.) Pár felhasználó kiderítette, hogy elég a modul alapszoftverét frissíteni, néhányan meg egyszerűen kértek másik modult a szolgáltatójuktól.
Egy finn fórumon szintén azt az információt találtam új LG TV-kel kiegészítve, hogy a régi modulok nem működnek.
1. Az 1.4-es modul ritka, mint a fehér holló, gyakorlatilag nem lehet kapni.
2. Az AH csak a Conax Contego-t írja elő, Ci verziót nem. Kis csavar, hogy a Contego-hoz Conax CAS7-es szolgáltatás kell, de ha egy modul CAS7-es, az még nem jelenti, hogy Contego-t is tud. Ezt az információt meg nem nagyon szokták feltüntetni.
3. Hogy a régi modul működik-e a Ci+ 1.4-es fogadóban, lehetetlen megmondani. A visszafelé kompatibilitás miatt kellene, de ha a modulban elavult alapszoftver van, akkor nem biztos. A fórumtársnak, aki rosszul dugta be, végül szerencséje volt. De egy más típusú modullal már nem biztos, hogy menne. -
azbest
félisten
válasz
Jester01 #19596 üzenetére
Nem tudom ez honnan jött, hogy az 1.4-es slot ne kezelne régebbi eszközöket, mert általában visszzafelé kompatibilisek az ilyen megoldások.
Egy valaki írt olyat, hogy neki valami gondja volt de a tévé telepítette a moduljára a frissítést és muködött. Egy másik esetre is valaki rámondta, hogy biztos azért nem megy, mert a verzió újabb... és aztán kiderült, hogy szimplán nem volt bedugva jól és megigazítás után már muködött.
-
-
azbest
félisten
válasz
Jester01 #19490 üzenetére
Gondolom sokkal drágább lenne a box és amúgy több a hibalehetőség is, stabilitási probléma, ha a felhasználó telepíthet rá. Korábban lehetett kapni itthon is androidos set top boxot is, de gyalázatos teljesítményűek voltak (régi, 1-2 magos, kevés ramos lassú eszköz). [link]
Ma már persze vannak sokkal jobbak is némelyik szolgáltató is androidos boxot használ más országban. De az valsz továbbra is igaz, hogy egy androdi box 3-4x annyiba is kerülhet valsz, vagy legalábbis a gyártási költsége magasabb és több vele a support költség is. A zártabb, korlátozottabb beágyazott renszeres box nem univerzális, de a szolgáltató szolgáltatásához jó - lehet majd, ha elkészítik a fejlesztéseket.
Egyébként szerintem később talán el is tér a tartalom a mindigo és a box közt. Legalábbis a mindigo felbontása, minősége még az élő sd adásnál is gyengébb. Viszont a hbbtv natgeo-k online adása meg jobb. Remélem az utóbbi fog inkább általánossá válni, esetleg a go-ra is terjedni. De lehet nem akarják a mobiloknak szántat tévék felé is népszerűsíteni. Ilyenkor mindenféle szolgáltatási kapacitásokat is számításba kell venniük és nem feltétlen céljuk, hogy a jobb minőségű menjen mobilon.
-
Leftwitch73
csendes tag
válasz
Jester01 #19338 üzenetére
Szia! Igen mind a kettő megvolt. Elvileg jól csinálom meg ha lejjebb veszem az erősítést, azonnal kockasodik a kép. Szóval maxon van, az irány is jó.....az a fura hogy az egyik megahertzen tökéletes minden, a másikon meg kuka. A kép se hang. Létezik hogy az antenna rossz?
-
Oliverda
félisten
válasz
Jester01 #19213 üzenetére
Nem látom, miért érné meg nekik minden áron a saját doboz felé terelni a népet. Egy meglehetősen masszív kiadásért, illetve folyamatos karbantartásért cserébe nem sok mindent kapnának, arról nem beszélve, hogy ezzel valószínűleg magukra haragítanák az előfizetőik egy részét.
-
hazai
tag
-
DarkByte
addikt
-
bul07
nagyúr
válasz
Jester01 #19018 üzenetére
Sikerült frissíteni
Igen nálam is balra van tolódva a menü
Változásokhoz
Az jó hogy kivették következő és előző csatornákat a kijelzésből, de meghagyták ugyan olyan szélesnek és így nekem nagyon kicsi
Alig látom a csatorna számát és az írások is nagyon összefolynak, jó lenne ha mondjuk 40-50% nagyítanának rajta, mondjuk az írásokon többet jobban kitöltse a helyet
Meg jó lenne ha mondjuk jobb sarkába felülre vagy alulra egy órát beraknánakNincs valami felület ahol ezeket le lehet nekik írni?
ÓÓ
Viszont van egy bugomHa ezen a csodán hangot adok akkor úgy elhalkul hogy nem igaz
Más tapasztal ilyet? -
-
lócitrom
őstag
válasz
Jester01 #18861 üzenetére
ember. nem azért írok, hogy nekem hisztizz. valaki kérdez, adott esetben megpróbálok válaszolni. nem tudom sajnos megérteni eleve, hogy akinek ez a szolgáltatás annyira gyatra szar (egyébként már eddig is rengeteg epikus dolog miatt fel lehetne mondani) az mért kínozza még vele magát. nem értem, hogy mért ilyen szélsőségesek az emberek. két megoldás van. vagy elfogadjuk, hogy (urambocsá, kormányzat által üzemeltetett, low-level ügyfélkört megcélzó, de mégis csak technológiai szempontból haladó bánatot használjuk) haladni kell a korral vagy teszünk lépéseket, hogy ne kelljen ilyen áron ezzel szórakozni. nem cserélsz tévét. te döntésed. nem veszel saját beltérit. te döntésed. nem fogadod el azt sem, amit ingyen adnak. szintén te döntésed.
de ahogy fentebb is említették szolgáltatói eszköztől olyan nagy dolgokat nem kell várni. én értem, hogy ez egy technikás szolgáltatás. valóban, anno emlékszem a UPC Direct azért egy retkes jelszint mérőt belepakolt a beltérikbe, de ha te neked most minden azonnal kell ezen a szaron akkor sem fogod megkapni, mert a fejlesztési ütemet nem te diktálod.
még egyszer utoljára mondom: a váltás szükséges és/vagy kötelező. emlékeim szerint EU-s szinten ki van kötve a T2-re való fejlesztés. lehet itt pattogni, hogy így-úgy kártyácskámbeltéricskémmodulocskám. tudjuk jól, hogy igazából eleve az zavar sokakat, hogy levegőben lóg a költekezés ténye meg hogy milyenjónégykátévém van, ami azért valahol még is csak gagyi, ha a H.265 akkora próbatétel neki. vicc. én 4(!!!) éve vettem ~110E-t, -NEM TÖBBÉRT- egy LG-t, aminek semmi gondja a bevezetésre szánt szabványokkal. tudatosan kell vásárolni. folyton írják itt páran, hogy dehát az AH is tudta, hogy meg kell lépnie dolgokat és hogy még milyen dolgokat... de ha ezt itt mindenki olyan jól tudja, hogy igen, az AH fog nyerni. igen, ilyen feltételek mellett nyert. igen, ilyen szolgáltatás lesz. ha ennyire okos mindenki, akkor mért nem úgy vett már évekkel ezelőtt tévét/beltérit, hogy a következő generációs tévézést is kibírja?
komolyan nem értem. persze, van miért ekézni. az összes kormányzati kézbe került szolgáltatásról lehetne beszélni. csakhogy hiába a puffogás, mert egy mezei fórumon ez nem ér célba és valahol nem is jogos. el lett mondva, hogy ez nem végleges állapot. ettől a szolgáltatótól ilyen háttér mellett már az is valami, hogy valami nem végérvényesen és hivatalosan marad szar. csoda, hogy a migránsozás mellett bármi más belefér.
millió okom lenne nekem is puffogni, de biztos nem itt tenném. meg szerintem ha tényleg van egy széles értelmes közeg, akit érdekel pont ez a szolgáltatás és/vagy technológia, akkor az nem itt kezdi el nyomatékosítani, hanem az ő felületeiken, valamivel civilizáltabb módon. ott sem mindenki hülye. ott sem mindenkinek vágyálma ez, de ilyen körülmények között nehéz jobb irányba haladni.
-
-
válasz
Jester01 #18847 üzenetére
"Tehát az ingyenes alapcsomagra kell előre beállítani. Csak annyira, hogy a nyomorult előfizető legalább az antennát be tudja vele lőni"
De melyik város? Melyik frekvencia? Mindenkinek egyedileg?
Az országban vegyesen vannak, hol ezen, hol azon frekin. Kézi hangolás menüpont meg nincs a szolgáltatós boxokban.. Automata hangolás meg a jelenlegiben is aktiválódik egyből. -
cof
veterán
válasz
Jester01 #18847 üzenetére
Tehát az ingyenes alapcsomagra kell előre beállítani. Csak annyira, hogy a nyomorult előfizető legalább az antennát be tudja vele lőni.
Ehhez meg elég egy sima DVB-T képes TV is, mert a B MUX-on az ingyenesen fogható adók vannak, ami tudtommal marad DVB-T. Aztán ha megvan az antenna beállítás mehet a BOX-ba, én így csinálnám.
-
-
válasz
Jester01 #18844 üzenetére
"Mondjuk eleve miért nincs a dobozon valamilyen verzió"
Szándékosan. Ezzel 'garantálják' a TV csatornák (rtl+, atv, stb) jogászai felé hogy csak magyarország az ellátott terület. A TV csatornák (műsorszolgáltatók) jőval több pénzt kérnének az AH-tól ha nem 1 hanem 5db ország lenne a hivatalos lefedettségi zónában.
A boxokat a posta csak magyar címre szállítja ki. -
analog_man
lelkes újonc
válasz
Jester01 #18844 üzenetére
... akkor miért ne raknák ki az újhoz is? ...
Gondolkozz már egy kicsit, eleve egy szolgáltatói szoftverről van itt szó, és azt nem szokás kitenni mindenki számára elérhető módon, ami ott azon a weblapon van, az mind egy kereskedelmi forgalomban is kapható, normál DVB-T vevők alapszoftverei, ezek nem képesek az AH által majdan nyújtott szolgáltatások vételére, és ezért ezek szabadon elérhetőek.
De az AH saját box szoftverét eleve nem fogja közszemlére kitenni, ez is egy nyilvánvaló dolog.
Az hogy a Prime box kapható, vagy kapható volt a kereskedelemben is, pl. [link] az Euronics is árulta, de jelenleg nincs belőle a készleten, az egy dolog, de Te mint vevő, akkor is az AH-val szerződtél le a csomag megvételével, és így egy szolgáltatói csomagot kaptál, amiben egy szolgáltatói box is van, ami a szolgáltató sajátja, Te azt csak használatra kaptad hiába fizettél a csomagért, az nem a box teljes tulajdonjogát biztosítja számodra, hanem csak magának az AH által neked, mint vevőnek nyújtott szolgáltatás árát fizetted ki a pénztárnál.(ha ott vette meg valaki, esetleg)
(amúgy nem véletlenül lettek ezek a csomagok hirtelen kivonva (készlethiányra hivatkozva) a forgalomból)
... Mondjuk eleve miért nincs a dobozon valamilyen verzió aztán majd frissíti OTA ...
Mert nem tudni előre azt, hogy a boxot igénybe vevő előfizető, melyik csomagokra fog majd befizetni. Csak egy alapszoftver van rajta, ami arra elég, hogy a box elindításakor felvegye a kapcsolatot a szolgáltatóval, és attól az előfizetőnek megfelelő csomagot töltse le a boxra.
A szolgáltató meg a felhasználót egyrészt a szerződésben megadott adatok alapján és másrészről meg a szerződő fél előfizetéséhez hozzárendelt boxnak a készülékbe kódolt azonosítóiból tudja beazonosítani, és így mindenkor a felhasználó által fizetett csomagnak megfelelő tartalmat fogja a boxra letölteni.(ezt megteheti a földfelszíni adásjelbe kódolt azonosító adatok révén, később, ha a hálózati csatlakozó már elérhető esz, akkor az internet révén is. Megtehetné ezt az usb-re másolt szoftverrel is, de ezt a cég eleve nem fogja kiadni a kezéből és ezért nincs ez kitéve arra a weboldalra sem. -
analog_man
lelkes újonc
válasz
Jester01 #18834 üzenetére
... pedig vannak ott firmwarek ...
Vannak persze,de nem az új boxhoz, -mert én arról beszéltem, hogy azt nem fogja kitenni az AH- azok csak a régebbi boxok szoftverei. -
-
analog_man
lelkes újonc
válasz
Jester01 #18816 üzenetére
Az hogy felesleges az új box, az nem biztos, hogy ilyen egyszerű. Mert azt is vedd figyelembe, hogy az AH szolgáltatásainak a köre idővel jelentősen bővülni fog, és az ehhez szükséges szoftver is frissítve lesz a most kiküldött boxon. Az új lehetőségek igénybe vétele meg nem biztos, hogy más boxal, vagy egy sima tv-vel menni fog, hiába van a tv-n esetleg egy hálózati csatlakozó ha tv-szoftvere szart sem ér, és azzal csak az időjárás jelentést fogod tudni nézni, meg esetleg a hbbTV-t, ha a TV szoftvere ez utóbbit egyáltalán képes működtetni.
-
analog_man
lelkes újonc
válasz
Jester01 #18814 üzenetére
Vehetni vehetsz, és ha elromlik a régi, akkor meg amúgy is kell venned.(vagy bérelned, esetleg)
Ezekkel az új tv készülékekkel az ingyenesen fogható csatornákat gond (és külön box) nélkül nézheted, amennyiben mégis többre vágysz, akkor az előfizetői csomagokhoz ezután csak a szolgáltatói boxal együtt juthatsz hozzá. És ez nemcsak a mindigTV heppje, más szolgáltató is alkalmazza ezt a megoldást. Az, hogy ez neked jó, vagy nem, az már a Te döntésed, senki nem kényszerít a fizetős csatornák előfizetésére. De a szolgáltatónak törvényben biztosított joga, hogy úgy alakítsa át a szolgáltatását, ahogy neki tetszik vagy az neki megéri.(ez remélem érthető) Ezt Te vagy elfogadod, vagy nem, ennyi a történet.
(Azon lehet rugózni, hogy ez visszalépés (kártyarendszer off )meg egyéni probléma, de ez a szolgáltatót vajmi kevésbé fogja érdekelni, neki a szolgáltatásának a minél több ügyfélhez való eljuttatása a cél, és az ebből beszedhető minél több bevétel) -
analog_man
lelkes újonc
válasz
Jester01 #18808 üzenetére
A kártyát amúgy is ki fogják vezetni, ez tény, csak az idő a kérdéses, jelenleg egy felelős AH vezető sajtóban megjelent nyilatkozata alapján úgy néz ki a dolog, hogy ebben az évben még maradnak a Conax kártyák, és azt elsősorban azoknál az ügyfeleknél szüntetik meg-vonják be, akik már átvették az új kártyát nem igénylő szolgaboxot. (Ezeknél az előfizetőknél a kártya bevonása akár még ebben az évben is megtörténhet) Ez érthető is, a többi kártyás ügyfélnél meg valószínű, hogy a kártya(előfizetés) lejárata után nem lehet azt már megújítani sem a szerződéses, sem a feltöltős rendszerben. Továbbá, a kereskedelemben is el fognak tűnni a csak feltöltő kártyás csomagok, és csak az AH (és a viszont eladói) szolgaboxos előfizetői csomagok maradnak meg.
-
SztiviVander
őstag
válasz
Jester01 #18789 üzenetére
egyebkent lehet hogy az elore fizetosokkel nem foglalkoztak annyira alaposan mint a havidijasokkal. kb 1 honapja hivtak hogy nemsoka lejar a feleves feltoltesem es nem akarok e havidijas lenni vagy kuldjenek e csekket a feltolteshez. de nekem az a mondat a marketingdumas atallasos levelekbol es az info csatornarol tisztán megvan hogy "ha az on keszuleke alkalmas a dvbt2 vetelre (mert latja a teszt csatornakat) akkor onnek az egvilagon senmilyen teendoje nincs az atallas kapcsan" viszont honnan tudjak van e ilyen keszulekem? mint a pelda mutatja persze sehonnan. es ugye ha van akkor az a mondas semmit se kell tennem. a semmitben nekem az is benne van hogy nem kell nekem telelfonalgatni es szolni hogy figyu ha esetleg az a terv (mert latom a jovot) hogy majd boldog boldogtalannak boxot fogtok kikuldeni akkor kosz nekem ne. es mellesleg nem is kertek ilyesmit sehol se levelben se az infocsatornan. szoval hadd ne en legyek mar a hibas mert keptelenek voltak ket ev alatt felkeszulni arra hogy ezt normalisan lekommunikaljak aztan utolso pillanatban kapkodnak osszevissza.
-
-
lócitrom
őstag
-
assemble
addikt
válasz
Jester01 #18013 üzenetére
Kosz, ez a verzio nem mukodott, de egy regebbi igen: 5.0.7.
Az a baj h csak telefonra van optimalizalva, tehat a taviranyitoval iranyitani gyakorlatilag lehetetlen, egy videot se lehet elinditani benne. Ha az ember tavolrol tudja iranyitani egy egerrel, ugy mukodokepesnek tunik a dolog.
Aktív témák
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hisense LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- Villanyszerelés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vegyünk európait: technológiai függetlenséget követel az Airbus
- Milyen program, ami...?
- Vélemény: nem valószínű, hogy jönnének dedikált neuronháló gyorsítók
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 Fractal Design 760W
- Bomba ár! HP Elitebook X360 1040 G6 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest