- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- PHP programozás
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
ergoGnomik #3 üzenetére
speceken jól néz ki... de amire ezeket a deszkákat veszik, oda jár egy normálisabb VGA, ami mellé már semmit nem kell begyömöszölni.
De ha csak a spec-et nézed, ott jól mutat a több.
Fordítva több értelme lenne. -
-
Attila0
őstag
"Régen mekkora szám volt ha már valakinek golyós helyett optikai egere volt most meg már a 8K-s egér a menő amit amúgy ki sem lehet használni még 500FPS-el sem.
Egy dolog nem változott a parasztvakítás"
."A "parasztvakítás" az parasztvakítás az nem esz jobb és nem lesz elterjedtebb legfeljebb nem lesz más amit vásárolhatsz és olybá tűnik mintha ezért lenne jó...
Na most csak nekem tűnik úgy hogy ez a két dolog üti egymást?
"Ma is van golyós precíziós "egér" de drága és munkafüggő nem pedig játékfüggő."
Ha a hanyattegérre gondolsz, akkor szerintem az is van olyan idős találmány mint a normál golyós. Csak előbbiél a golyót nemigen tudnák mással helyettesíteni
-
clon
senior tag
A "parasztvakítás" az parasztvakítás az nem esz jobb és nem lesz elterjedtebb legfeljebb nem lesz más amit vásárolhatsz és olybá tűnik mintha ezért lenne jó...
A golyóst karbantartani kellett ez volt vele a baj (ezért örök élet +1 nap) az optikai meg alkatrészben megkönnyült és a filléres ára miatt meg a nem összetettsége (golyó, görgők, +mikrokapcsolók) lett elterjedtebb.
Ma is van golyós precíziós "egér" de drága és munkafüggő nem pedig játékfüggő. -
-
Pacák
senior tag
válasz
ergoGnomik #3 üzenetére
Pont azon gondolkodtam, hogy ez maximum riser más és szerencsés együttállások segítségével kihasználható többlet.
-
drkbli
tag
válasz
ergoGnomik #3 üzenetére
Még nem, de tippre azért van, hogy elmondhassák, eggyel több van, mint a konkurenciának. Mint az ötödik borotvapenge, a nyélen hosszában.
-
Killer01
őstag
"A szokásosnál alacsonyabb áron, 49 900 forintért bezsákolható" Szeretem az Asus cuccait, de ezen mi a bánatos f...om kerül ennyibe??
-
NvidiaRTX
őstag
Régen mekkora szám volt ha már valakinek golyós helyett optikai egere volt most meg már a 8K-s egér a menő amit amúgy ki sem lehet használni még 500FPS-el sem.
Egy dolog nem változott a parasztvakítás. -
4nick8
őstag
-
ergoGnomik
tag
Azt valakinek sikerült már megfejteni, hogy mi értelme van az x16-os foglalat mellé közvetlenül felnyalt x1-es aljzatnak?
-
vaakuum
addikt
40-es driverrel 110+ ezer forintért fejes? Csak én nem vagyok kerek-perec?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Alaplap, CPU, hűtő és monitorok mellett igényes perifériák kerültek az utánfutóra, sőt, még egy akcióval is szembetalálkozhatunk.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- Elden Ring
- Bittorrent topik
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest