Aktív témák
-
kovyhun
tag
válasz
Mardel #21899 üzenetére
A hibabejelentő oldal is kb. 4 perc alatt töltődött be, újabb 4 perc míg bejött a bejelentés összefoglaló oldala, onnan küldés gombra: újabb 4 perc mire kiírta pirossal: "A bejelentés közben váratlan hiba történt" és elveszett az üzenetem
Este otthonról újra megpróbálom majd.
Frissítés: Jött róla email, mégis elment az üzenet[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
válasz
kovyhun #21898 üzenetére
Most beszéltem újra az ügyfélszolgálattal.
Beszélt a műszakis kollégákkal, ők nem látnak semmilyen hibát a rendszerben illetve más sem jelezte még ezt a panaszt hogy nem tud számlát befizetni az oldalukról.
Mondtam neki, hogy nekem az a probléma hogy nem küldenek csekket, csak online fizetek évek óta, de most ott sem tudom befizetni a szeptemberi számlát már több napja. -
Mardel
őstag
Sziasztok!
Több mint egy hete a https://ugyfelkapu.mindigtv.hu/ nagyon nehezen elérhető, bejelentkező képernyőig eljut utána több perc mire a beírt adatokkal bejelentkezik.
A menüben a nevem, a beállítások, levél, és a kijelentkezés látható.
Számlámat nem tudom befizetni, mert a folyószámla menü nem látható. [kép]
Próbáltam gépről Firefoxal, telefonról Chrommal, Firefoxban user agent váltóval (Edgre), mindegyiknél esélytelen számlát befizetni (Yetteles illetve Vodafone-os mobilnetről).
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, azt mondta náluk semmi probléma nincs az ügyfélkapus elérhetőséggel.[ Szerkesztve ]
-
válasz
pszihopata85 #21893 üzenetére
Manapság nem szabad olyan STB-t venni amin csak kártyolvasó van. Olyan kell amin az a széles pcmcia rés van (amibe a conax modul is belemegy). De conax modul sem használható már, helyette van az új előfizetői modul.
Így nem kell beszerezhetetlen kártyákra, régi cam-ra vadászni, amiről kiderülhet hogy mégse jó, hanem mehet a hivatalos eszközökkel.
-
kovyhun
tag
válasz
pszihopata85 #21893 üzenetére
A modulokkal szerintem kártya híján nem tudsz mit kezdeni, próbáld meg eladni.
Gondolom tévében szeretted volna használni, oda tudsz venni "beépített kártyás" modult. (Beltériben is létezik olyan mibe ilyent tudsz tenni)
Vagy veszel oscamos beltérit és szerzel valahonnan "c sort"... (ha már ilyen rendesek a szolgáltatók hogy nem adnak kártyát)
U.i.:
Sokan úgy hirdetnek beltériket is, hogy előfizetéssel tudod nézni vele a mindigtv extrát :(
Csak mégsem tudod, mert kártyát nem tudsz hozzá venni, sőt sokszor a beltéri nem is ismeri a fizetős kódolását (HEVC). -
kovyhun
tag
válasz
pszihopata85 #21891 üzenetére
Sajnos szinte lehetetlen már kártyát szerezni ha ezek kártyafogadó modulok
Esetleg valakitől aki régen azt kapott és le akarja mondani, átirathatod a nevedre.
Tavaly én is kártyára vadásztam, ügyfélszolgálat azt mondta ha tudok szerezni valahonnan és nem járt le több mint egy éve, be tudják aktiválni nekem. -
kovyhun
tag
válasz
pszihopata85 #21887 üzenetére
Szia!
A MIndigTV-s modulok valószínű csak MindigTV címkés conax modulok (https://images.euronics.hu/product_images/800x600/resize/8808436072478_dhoix810.jpg?v=3) -nekem is ilyen van, "beépített kártyásat" még nem láttam jófogáson/marketplace-en csak boltban, amit ahogy mondta be kell regisztrálni, anélkül csak 1 hétig megy. Én online ügyfélszolgálat oldalán beregisztráltam ott generálja a szerződést is, személyesen nem kellett bemennem sehova.[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz
pszihopata85 #21887 üzenetére
biztos nem értetted félre?
A most használatos modulok nem kúlön kártyával működnek, hanem maga a modul egyben a kártya is.Ha régi fajta modulokat vettél, ahhoz nem adnak kártyát már régóta. Olyat csak az tud használni, akinek megvan a sok éve kötött folyamatosan aktív előfizetéséből a kártya
[ Szerkesztve ]
-
Jester01
veterán
válasz
pszihopata85 #21885 üzenetére
Milyen modulokat vettél? A sima "független" conax modulok nincsenek párosítva. Ja és a modulokat nem is kell (vagy lehet) regisztrálni. Csak a kártyákat kell.
[ Szerkesztve ]
-
pszihopata85
tag
Kedves fórum társak!
Vettem 3 Conax modult jófogáson azzal a céllal hogy előfizetek MindigTV prémiumra és így nem kell majd bérelnem a modulokat. Voltam bent a DIGI ügyfélszolgálaton, ahol azt mondta a muksó, hogy először szerezzem be a modulokat, majd regisztráljam be telefonon a modulokat és ezután menjek be hozzá szerződést kötni.
Megvettem a kártyákat, felhívtam a MindigTV-t, ahol közölték velem, hogy ez így nem fog menni, mert a modul össze van párosítva a kártyával, más kártyával nem fog működni.
Mi az igazság? 3 külön eladó is átvágott engem és tévedett a muksó a DIGInél, vagy a MindigTV-s telefonos ügyfélszolgálaton beszéltek marhaságot?
-
azbest
félisten
válasz
repvez #21883 üzenetére
Esetleg akkor nagyobb a fogyasztás és jobban elmászik a feszültség a rossz teljesítményt adó tápegységnél. Talán alacsonyabb terhelés alatti feszültségnél nem tudja hibátlanul kiolvasni a flashből a szoftvert és újraindulgat kép nélkül.... de lehet csak valami alkatrész bemelegedése után kezd valami érték olyan szintre érrni, hogy képes legyen elindulni.
-
-
azbest
félisten
egyébként az én 6300-amból, ha levonom a szabadidős 1250-et, akkor nekem is 5050. Nekem elengedik a bérleti díjat, mert az átálláskor adták a boxokat.
a webes rendelőnél pedig ott van a csomag ára mellett, az eszközszám választás * -ja után egy hosszú részletezés, hogy milyen bérleti díj mennyi és a plusz végpontokért mennyi pluszt kell még fizetni. Bérleti díjat azért nem ír, mert első évben 0-át számolnak fel. Új előfizetésnél még plusz egyszeri aktiválási díj is van eszközönként.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
Családi műsorcsomag esetében:
Havi szolgáltatási díj:
1. kártya/vételi eszköz esetén: bruttó 4.570 Ft/hó
2. kártya/vételi eszköz havi szolgáltatási díja: bruttó 330 Ft/hó
3. kártya/vételi eszköz havi szolgáltatási díja: bruttó 450 Ft/hó5 350 öszeadva, de lehet van eszközbérleti díjad is, meg kedvezményed az elektronikus fizetésért. A számlát esetleg már megnézted?
-
garga01
őstag
válasz
repvez #21878 üzenetére
A lenti oldal a hivatalos supporté, jónak kell lennie rá.
Viszont elsőnek csinálj egy biztonsági mentést, ha tudsz a boxon. Bedugod a pendriveot és ahol a frissítés is van, kellene lennie mentésnek. Ott egy teljes mentést csinálj elsőnek. Ha ez megolt, utána próbáld meg az sw frissítést.
De amit írtál hibát, én tippre átnézném/nézteném a tápegységét, lehet gyengélkedik. -
bul07
nagyúr
Miért fizetek én 5050Ft a csalási csomagért 3 tv-esetén?
Most a honlapjukon 3tvre rendelve a családi esetén 4 570 Ft ír havidíjat
Én nagyon nem megyek el ezen a megrendelős felületen -
valakinek van tapasztalata, hogy egy ilyen amiko t765 os mi lehet ha nagyon sokára reagál a bekapcsolásra és a kép megjelenitésre?
lehetséges, hogy frissiti a csatorna listát, de ilyenkor nem mutat semmit se a TV-n és a lámpák se világitanak rajta vagy csak az on felirat, de azon kivil semmire nem reagál egy jo 5-10 percig majd egysercsak bejön a kép és onnantol rendben mukodik, de a legnagyobb probléma , hogy ezt minden bekapcsolásnál csinálja és nem csak havi egyszer vagy amikor esetleg frissulne.https://www.amikostb.com/product/408-Amiko-T765
egyébként a linkelt oldalon lévö firmware jo hozzá és ha igen akkor hogy kell frissiteni?
-
-
garga01
őstag
" Budapest/Hármashatár-hegy - 2023.10.03. 08:00-16:00 között teljes leállás "
forrás -
snooze
veterán
jó ez a go..🤔🤔 ugyanazon elöfizetéssel nem ugyanazok a csatornák vannak az androidos appban,és az lg tv appban..hmm..ez hogy lehet?
-
C$igu$sz
csendes tag
Sziasztok! egy olyan problémával sikerült találkoznom ahol egyetlen frekvencia sáv nem működik a többinél a jelerősség és minőség is közel maximum. A hiba egyik pillanatról a másikra történt meg. Antenna, kábel, erősítő csere megtörtént. Két dolog ami fix: kártya és TV, ebből az utóbbit nem kívánom lecserélni a kérdés a kártya is okozhat ilyen hibát?
-
azbest
félisten
válasz
lócitrom #21867 üzenetére
már majdnem mondtam, hogy akkor itt lesz a lehetőség, hogy másra cseréljem anyámnál a tévé előfizetést falun... aztán rájöttem, hogy így vagy úgy, de kb minden egyszerűen váltható alternatíva is már ugyanez a brancs. És mintha a telekom sem törné annyira magát már így a fejlesztésekkel, csak a törvény által adott éves áremelési lehetőségeket alkalmazza.
[ Szerkesztve ]
-
lócitrom
őstag
válasz
Jester01 #21862 üzenetére
inkább csak azt mondanám, hogy veszélyeztetve vagyunk, mert koncepció nélkül alkalmaznak technológiákat meg eszközöket. pl. mikor bejött ez a tetves prime beltéri nem volt meg hozzá igazából a megfelelő backend még. az adatbázis is valami offline statikus szar volt, ami nem is kapcsolódott a valós adatbázishoz. van ugyan egy ilyen beltérim nekem is, de nem használom, mert értelmetlen egyszerűen amikor a 8 éves LG tévém is kiröhögte a képességeit.a Hbb is csak azért létezik kb., mert anno valaki értett hozzá, de ha jól sejtem ma senki nincs a cégnél, aki érti, hogy hogy működik. és az integrált modulok is inkább amiatt jelenhettek meg, mert valaki azt gondolhatta, hogy ezáltal OTT tartalmakat a modulosok is elérhetik. de egyéb köztes szoftveres réteg nélkül tudomásom szerint ez nem is működik. a Hbb-t lehetne kihasználni max, de azt meg évek óta nem sikerül összerakni meg konfigurálni.
szóval persze lehetne ez az egész jó is meg minket esetleg nem is érint, de pénzmosáson kívül szerintem eddig semmilyen változás mögött nem volt a szolgáltatás minőségét erősítő szándék. ha jól értem ez a nagra open tv megeszi a conax kódolást. túl sok infót eddig nem találtam róla hogy működik. nem lepődnék meg, ha végül a kártyák és az integrált modulok kigolyózásával járna a művelet, mert amúgy az látható volt, hogy saját platformra akarják terelni a dolgot. az is érdekes, hogy jó ideje modult nem lehet webshopban igényelni. általában kivezetés vagy szarakodás jele. bár ha jól sejtem az integrált modulok is változatlanul a leghitványabbak, azokért nem lenne kár. igazából tetves mód drága lett most már a mindig, viszont a technológia (CA-kártya esetében) rugalmassága miatt lehet jónak nevezni egyáltalán.
-
spgabor
aktív tag
válasz
Victorio #21860 üzenetére
A rendszert tavasszal újítottuk fel. Akkor kapott új kábelt és kötéseket. Így volt 90%-os a jel és a minőség is a box szerint. Az állapota így jó. Illetve megépítettem az egész rendszert újra, mert azt hittem és in, hogy erősítő hiba. De a másikkal se volt jó. Illetve van otthon még egy ilyen antennám, és pár méter kábelem, így szimulálva az eredetitől egy második rendszert is összeraktam azonos paraméterekkel és ugyan az az eredmény. A két rendszer között csak a megjelenítőként használt tv volt azonos. Egy régi CRT tv, amit ott még használunk, Scarton keresztül. Ezért nem gondolom már, hogy az aktív eszközök a problémák.
Az 5G-t, hogy írtátok, rendeltem egy új, kicsit jobb minőségű szűrőt kis jel/zaj aránnyal. Ez már 694 MHz-től felfelé vág, 750 fölött már 25 dB-es csillapítással.
Hétvégéon megyek a helyszínre, akkor kipróbálom.
Terepviszony rossz, völgy és magas fák vannak körülötte. Ezért a beállítás nehézkes, magas árbócon vagyunk. Lenti és Nagykanizsa a két elsődleges torony, iránytűvel a vertikális szöget a pózna forgatással nagyjából be lehet lőni, de a horizontálisat nem nagyon sajnos. Ezért is volt erősítő nélkül gyenge, 30-40%-os a jel korábban. Erősítővel hibátlan lett, amíg el nem ment.
A szlovén csatornák viszont egy darab dróttal is jöttek kb. Amelyek szintén eltűntek. -
lócitrom
őstag
ó, azok a híres bevételek meg sikeres technológia-váltások.
-
Victorio
aktív tag
válasz
spgabor #21857 üzenetére
Az ilyen antennák jó nyereségűek és viszonylag szűk az irányítottságuk.
Nem tudom milyen a távolságod és a rálátásod a toronyra, de lehet nem is kellene erősítő a rendszerbe.
Az antenna jó irányba áll? Nem fordult el kicsit? Szűk irányítottságnál már kis szögeltérés is okozhat jelvesztést. Az is előfordulhat, hogy idáig valami reflexióra voltál ráállva ami valahogy megszűnt.
Szóval én elsőnek átnézném az összes kötést és dugót, aztán erősítő nélkül játszanék az iránnyal kicsit. -
garga01
őstag
válasz
spgabor #21857 üzenetére
Lehet az 5G is akár, hiába lentebbi frekvenciát veszel van fel/alharmonikus, plusz az erősítő is felerősíti (meg zavart). A csatlakozókat átnézted, minden jól illeszkedik?
Esetleg vezeték nélküli csengőd vagy hőmérőd nincs? Azok ha beáznak tudnak szép zavart generálni. -
spgabor
aktív tag
válasz
garga01 #21844 üzenetére
Szia,
fotóm most nincs, mert ritkán járok oda, de egy ilyen kialakítású antenna. Nem azonos teljesen, mert a műanyag elemek nem így helyezkednek el, de így néz ki.
Az LTE szűrőt megnézem, hol vág. Viszont amik csatornák nekem lényegesek, azok mind alacsony frekvencián jönnek. Akkor is zavaró lehet az 5G, ha érezhető? Gyanakodom a mobil szolgáltatásra, de ami miatt meg mégsem vagyok benne biztos, hogy az érintett helyen még gyakran a telefonálás is lehetetlen térerő hiányában Voda és Telekom hálózatból is. Az ilyen terepviszononyok az 5G-t viszont teljesen ellehetelenítik,
A bekötési sorrendem jó: Antenna - fél méter kábel - LTE szűrő - fél méter kábel - erősítő - 20 méter kábel -> tápfeladó -> 3m kábel -> box.Doky568: A villáámot kizárom, mert elsőre arra gondoltam, ezért a rendszer minden aktív elemét lepróbáltam cseredorabbal. Iletve az eredeti mellé megépítettem még egyszer ugyan azt a rendsert más eszközökből és úgy azonos eredményt kapok. Mintha valami teljesen zavarná a jelet.
Talán műszerrel mérni lehetne, hogy zavarja-e valami, de azt nem tudom, onnan tudnék szerezni.Üdv.
spgabor -
SPeti1984
senior tag
-
Jester01
veterán
válasz
SPeti1984 #21848 üzenetére
Létezik lapos átvezető kábel amit oda lehet csukni az ablakkal.
[ Szerkesztve ]
-
-
SPeti1984
senior tag
Szeretnék egy kis segítséget kérni, hátha van ötletetek, hogy miként tudnám fogni a mindig tv ingyenes csatornáit. Adott egy melléképület, ahova egy okos tv-t akarok felszerelni. Vásároltam egy emos em-dio3 erősítős szobaantennát, amivel sajnos csak kb 3 csatorna jön be (m1, m4 sport ...). Ha kiviszem az ajtó elé, akkor persze bejön az összes. Mivel ez egy aktív erősítős antenna, gondolom így nem igazán lehet még egy jelerősítőt közbeiktatni, hátha így nagyobb lenne a jel és a többi csatorna is bejönne? Sajnos a falak elég vastagok, így gondolom leárnyékolja és ez lehet az oka. Esetleg milyen más megoldást tudnátok javasolni?
-
-
garga01
őstag
válasz
spgabor #21843 üzenetére
Szia!
Az árbóc az amin az antenna van felszerelve. 3 elemes/tagú lehet az antennád, de ha linkelnél egy webshopot vagy képet az lenne a legjobb.
Ami lehet oka neki, hogy 5G tornyot üzemeltek be a közelben és a szűrőd nem jó.
Nemrég olvastam, hogy többféle szűrő is van, olyan kell ami 700 MHz-nél vágja le, viszont sok van ami csak 800 felett. Ezt nézd meg, a tiéd milyen, és arra is figyelj az antenna után legyen bekötve még az erősítő előtt.[ Szerkesztve ]
-
spgabor
aktív tag
Sziasztok,
technikai segítséget szeretnék kérni. Lenti mellett erdős területen völgyben van a helyszín.
Eddigi történések: soha nem volt túl stabil a vétela a magyar csatornákon, szlovén csatornák szebben jöttek. Kb 10 m-es az antenna rúdon van az antenna. Az antenna egy közepes 3 árbócos antenna. Idén tavasszal beszerzésre került egy 4G/LTE szűrő és egy Terra 15 dB-es erősítő, és újra is kábeleztem jó minőségű kábellel. Az antenna Lenti irányába forgatva. 90%-os jelerősség és minőség az árbócra szerelt eszközökkel. Minden tökéletes lett.
Majd nyár eleje-közepe környékén egyik napról a másikra nem jött be se a magyar, se a szlovén földfelszíni adás. Ezért ellenőriztem a csatlakozásokaz, cseréltem boxot, erősítőt, tápfeladót. A szűrőt kiiktatt, másik kábellel is és antennával is megpróbáltam. Lényegében ismét újjá lett építve. Most ott tartok, hogy az eddig stabil Lenti irányába 0%-os a jelerőség és a jelminőségem.Mindigtv hibáról nem tud. Mi okozhat ilyen jelenséget? Van esetleg valami tanácsotok vagy tippetek, amit kipróbálhatok?
Köszi!
Üdv.
spgabor -
-
Jocek1979
csendes tag
Sziasztok aki box nelkul vagyiis ci modullal nezi a mindig tv fizetos csatornait az megnezne hogy nala is rossz e paramount chanel keparanya nalam a samsung tv-n marnapok ota rossz es csak ennel a csatornanal a masik 2 5v ami boxal megy ott meg jo a keparany
-
garga01
őstag
válasz
Kezdő vagyok #21837 üzenetére
-
azbest
félisten
válasz
Kezdő vagyok #21837 üzenetére
Előfizetéshez?
Gyakorlatilag nincs olyan, mióta saját boxot adnak. A ci+ modul fogadós boxok meg külföldről vannak talán és teljesen lutri, hogy jól működnek-e a magyar előfizetéses hálózattal. Médialejátszónak manapság hivatalos androidtv/googletv streaming stickek és boxok vannak, amik előfizetéses streaminghez a legjobbak, amellett nasról tudhatnak még normálisan lejátszani kalóz tartalmakat kodival, nem mezitlábas usb-ről.Ha kódolatlan tévéhez kerestek, akkor apróról valamit vagy valamelyik bolti maradékot.
[ Szerkesztve ]
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Milyen Mindig TV Set Top Box-ot tudtok javasolni,amelyiknek jó a média lejátszója,
DVB-T,DVB-T 2-t tud fogni?
Eddig ismerősöm a Synaps conax thd-2880-at használta teljes megelégedéssel,csak elromlott neki.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Joker88
őstag
A TV adás, főleg, a 17-es csatorna utániak ( rtl3, mozi+ , natgeo, hírtv, sport tv-k, amc.. ) akad a hang..
értsd, van fél percig,aztán eltűnik a hang,majd pár másodperc után újra van hang,aztán kezdődik előlről minden... -
azbest
félisten
válasz
hedgehog #21830 üzenetére
attól hogy nincs jel, még a főképernőre bejön. Ha fekete a kép, akkor a menü gombra előjön a felület.
Ha régen volt használva, és közben változott valamilyen paraméter, akkor megesik, hogy fekete képet mutat csak indulás után, de a menüre nyomva előjön a felület és lehet váltani, csatornakeresést indítani.[ Szerkesztve ]
-
hedgehog
senior tag
Sziasztok!
Ha a Prime box csoda a MindigTV go logóig jut csak el, onnan sehova tovább, az a box hibája, vagy esetleg a jelerősség kevés neki? Vagy ez utóbbi esetben is kellene látnom a menüt?
Azért gondoltam jelerősséget, mert kettő is van, és mindkettő ezt produkálja. Elvileg újraindítás volt, de ugyanez történt (sajna nem vagyok ott ahol a boxok, csak közvetítik a helyzetet) -
azbest
félisten
válasz
ficere #21826 üzenetére
ha nem volt bekapcsolva huzamosabb ideig, akkor nem frissült rajta az aktiváció. Pár perc után magától meg kell kapnia antennán át az új kulcsot.
A weblapjukon az ügyfélkaput érdemes beregisztrálni, ha még nincs, ott meg tudod nézni, hogy aktív-e a szolgáltatás. Ha amúgy nem derül ki hiba, akkor telefonon vagy emailben jelezd nekik, hogy gondod van.
-
ficere
aktív tag
-
-
azbest
félisten
akinek beszedési megbízással történik a fizetés, az figyeljen, ha felső limit van beállítva a pénzre.
Most jött egy papír levél tőlük, hogy előző hónapban (az áremeléskor) nem vontak le havidíjat, így most két havidíjat fognak vonni. -
válasz
stairmaster #21817 üzenetére
Innen letöltöd a csatornákat .m3u fileba és onnan bármely lejátszóval nézheted őket.
-
pjen
félisten
válasz
stairmaster #21815 üzenetére
Esetleg ne a koaxot csak egy darab drótot dugj a tv be. Ha valami jön érdemes antennát venni.
-
Jester01
veterán
válasz
stairmaster #21817 üzenetére
Nem csak regisztráció kell? Az szerintem megy előfizetés nélkül is.
-
stairmaster
tag
-
Jester01
veterán
válasz
stairmaster #21815 üzenetére
alkalmazást szerettem volna letölteni, azt hittem van
Jól hitted, van. mindigTV GO.ha bedugom a koaxot akkor bejöhet valami?
Kérdés mi van a koax másik végén? Ha kábel tévé akkor nem fog menni. Ha antenna, akkor igen. -
stairmaster
tag
Sziasztok!
androidtv-n valahogy lehet nézni az ingyenes csatornákat? Koax be van vezetve a házba plusz internet is van a TV-n.
első körben alkalmazást szerettem volna letölteni, azt hittem van és úgy nézni az ingyenes csatornákat internet keresztül.
ha bedugom a koaxot akkor bejöhet valami?
elore is köszönöm !
-
bul07
nagyúr
válasz
regvoltrossz #21812 üzenetére
-
J&P
aktív tag
Sziasztok,
Vásároltam egy lte szűrőt, na most józan paraszti ésszel gondolván minnél közelebb kéne beszerelni a tetőantennához. Jól gondolom? -
bul07
nagyúr
Beszántják a mindigNYER-t
[link]LEZÁRUL A MINDIGNYER HŰSÉGPROGRAMHASZNÁLJA FEL HŰSÉGPONTJAIT, MERT A MINDIGNYER HŰSÉGPROGRAMUNK HAMAROSAN LEZÁRUL!
A pontgyűjtés 2023. május 31-én véget ért. Az eddig összegyűjtött pontok 2023. augusztus 31-ig használhatók fel.
A nyári időszakban szeretnénk minél több lehetőséget biztosítani arra, hogy az összegyűjtött hűségpontokat értékes nyereményekre válthassa.A mindigNYER oldal 2023. október 31-ig érhető el.
2023. június 1. és augusztus 31. között havonta, összesen három alkalommal sorsolunk. Az eddig összegyűjtött pontokkal lehet nevezni az egyes nyereményekre. Egy-egy nyereményre több nevezés is leadható, ezzel növelve a nyerés esélyét. A hűségpontokat 2023. május 31-ig gyűjhették előfizetőink, ezt követően már nem kerül új pont jóváírásra, kizárólag az addig összegyűjtött és fel nem használt pontok válthatóak be 2023. augusztus 31-ig.
A hűségpontok 2023. szeptember 1-jétől megszűnnek, a fel nem használt pontokért a Szolgáltató nem fizet semmilyen kompenzációt.Na oda lesz a jó kis karácsonyi kalendárium nyitogatás is.
Egyre többet kell fizetni és még az ilyen apróságot is megszüntetik[ Szerkesztve ]
-
montezuma
tag
Sziasztok,
TV-m pár éves,
DVB-T tuner Van
DVB-C tuner VanMost vettem hozzá antennát, eddig kábelen használtam.
Sajnos, csak a Multiplex A adók jönnek, a Multiplex B adók nem az automatikus adókeresésnél. Megpróbáltam a manuálisat, de az túl bonyolult, két óra után feladtam és nem találtam meg semmit.
Lehet, hogy a TV (LG 28TN515V) nem tudja a Multiplex Bt?
Vagy az antenna Thomson ANT1539 UHD DVB-T/T2?[ Szerkesztve ]
-
-
-
Jamby18
senior tag
válasz
azbest #21801 üzenetére
A régi boxot leadtam nekik tegnap azt le is pappíroztuk (mondjuk 2* jàrtam meg a Digit,
mert azt hittem elég a box, tápegység, távirányító, de kellet a HDMI kábel, plusz még szerencse, hogy megtaláltuk anno adtak egy scart-jack kàbelt az is kellett még). Ha az nem lett volna meg 2900ft.
A CI+ kártyàval meg ugye kezdeni kellett valamit ha màr a TV-ben nem működött és akkor csere boxra. -
azbest
félisten
válasz
garga01 #21800 üzenetére
így van, korábban már felvázoltam ezt neki
Most is boxról megy, csak másikról. A régi box meg gondolom csak a szabadon foghatót tudja így már.
A régi, ingyen kapott box jogállása lehet még érdekes, mert az elvileg az AH tulajdona. Így, hogy nem árulta el, hogy van már boxa (mert új szerződést kötöttek a modullal), az ügyintéző nem tudta, hogy csak át kéne rendelni ahhoz az előfizetést a modul helyett.
[ Szerkesztve ]