Aktív témák
-
garga01
őstag
válasz
SztiviVander #22190 üzenetére
Nézőpont kérdése, használtan olcsók az Amiko-k is.
Ezt a Wayteq-et rég nem gyártják már, elég régiek soknak meghibásodik a tápja.
(Az más kérdés, szerintem elég ocsmány a menüje, de ez személyes vélemény)
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
kovyhun
tag
válasz
SztiviVander #22123 üzenetére
Nem csak egy évet
Aztán ki tudja mit változtatnak majd a jövőben ezen is... -
Audience
aktív tag
válasz
SztiviVander #22084 üzenetére
Nekem az sem ment az új CI kártyával!
-
Sword
őstag
válasz
Köszi. Ha véglegesítem a rendszer, max. visszatérek CI+ -ra és veszek egy jó box-ot.
Meglájtuk nálam mennyire lesz használhatatlan a szolgáltatós box.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
válasz
Igen, nekem is ez van.
-
gyoriaa
kezdő
válasz
SztiviVander #22040 üzenetére
kábel tv-s szolgáltatásom van OPC networks kft-től.
-
gyoriaa
kezdő
válasz
SztiviVander #22036 üzenetére
Azok amik gyengébb minőségűek, tehát nem digitálisak. Annyira nem értek a témához, csak most kezdek valamit kapisgálni. Tehát DVB C/T és analóg tuner közös. Digitális gondolom a dvb-c nem jönnek be a jobb minőségű hd csatornák viszont ami földfelszíni DVB-T ,,analóg" azo be jönnek 38 db csatorna....
-
Sword
őstag
válasz
SztiviVander #22001 üzenetére
Ma jött a szűrő, nem változott semmi. Eddig nélküle próbáltam.
Forgatásra javult valóban.
[ Szerkesztve ]
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
válasz
SztiviVander #21999 üzenetére
Igen a minőség. Érdekes,hogy van pár csatorna ami akkor is kockás ha 100/100... RTL pl. más csatornák tű élesek, pl.. m4. Új lte szűrő bent.
Így lehet nem rizikózok meg egy előfizetést.Ilyet tuti nem rakhatok ki az ablakba, csak tetőre, de azt kihagyom.
[ Szerkesztve ]
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
azbest
félisten
válasz
SztiviVander #21300 üzenetére
nekem kereken 5000 pontom van 2015-től
nem igazán szoktam piszkálni ezeket a játékokat.
bizmark6 belépéskor ír szinkronizációt, a pontgyűjtés oldalon látni, hogy miket számolt bele. A profil adatmódosítás részen van kártyaadatok újraszinkronizálása gomb. Afelett szerepelnie kell Adatcsere azonosító részen valamelyik aktív kártya/eszköz azonosítónak, amit a mindigtv online ügyfélkapun is megtalálsz.
[ Szerkesztve ]
-
Peltár
aktív tag
válasz
SztiviVander #21202 üzenetére
Szia! Köszönöm szépen a választ.
1.) Majd megnézem őket.
2.) Amiko-ra azt hittem volna hogy olyan wayteq vagy strong körüli, ezért jó hogy kérdezek.
+ örülök neki mert AMIKO választék az van rendesen. Pl HD8265+ lett javasolva ha lenne kártya. Hát van kártya anyukánál szépen a borítékba és mivel előre fizetős versenyző azaz egyben 12 hó, nem hiszem hogy aktív, de regisztrálva sincs mert azt 78 évesen már nem , pláne ha nincs rendes net mert nem akar. Szóval azt majd én.
3.) Előre próbálok gondolkozni. Anyuka a nagy TV-s, de az egész családban 5 Wayteq box van Fater 1, Anyu 3 egyszerre, nekem 1. HD85 , HD95, HD95CX, + a szolga box.
ha hirtelen elhalálozás történik azon boxok között akkor majd jön az hogy milyen box legyen mert a wayteq volt a "kedvenc" Egészen tegnapig (nekem) aztán kezembe került anyuka Select line (profi) 21" monitor+TV porosdó kütyüje, antenna tesztre, előre hangolásra kellett. Wayteq HD 95-höz siker, de mondom megnézem mit tud ez a Select line monitor tunerja, hát ugyan azon az antennán, ugyan ott 30% szebb képet ad minden tekintetben. Cseréltem szemüveget, mert nem hittem hogy ez lehetséges. Na de a többi HD95 sem jobb vagy a 95Ci ebből kiderült hogy ami nekem van azt lecserélem MAJD egy Direkt t2/hevc verzióra ami ha jól rémlik visszafelé kompatibilis és az ideiglenesen nem kódolt adások is láthatóak rajta, illetve ha anyukánál nagy a gáz, felviszem bekötöm, azzal tesztelek.
Ö nála másodlagos, harmadlagos a minőség iránti igény. Én ár teljesítmény párti vagyok.
Ha valamiért elhalálozik a AH Prime és mondjuk a mi hibánk, nem cserélik akkor biztos nem kéne másik hanem a combó Ci vagy Ci+ vagy akár a kártya visszaélesítése ha lehet.és tudjon felvenni az előfizetős alap csomag csatornáiból is. Tehát neki Ci , CI+, vagy kártyás valami kelhet esetleg, kivétel ha a Prime végre tudna felvenni, mert az már jó lenne anyukának.
Nekem elég lenne egy nem felvevős de jobb minőségű t2/hevc mert én nem nézek TV-t utoljára Olimpia. DE tartalékba baj esetére legyen itthon és ha jó 100% 100% antennát tudok venni és beállítani azon legyen már rendes kép. Nekem anyukánál lévő összes eszközön lévő kép nem tetszik. DE ez Javarészt az Ő igénytelensége a műszaki eszközök felé. Nem érdekli,
ha félig szar még az is jó, nem szól ha gond van, vagy ha szól már késő, mostanában telefonos internet gondja volt és láttam az új Prime eszközt, azt sem tudtam mi az gondoltam TV okosító androidos valami. Megnéztem na azt akkor jöttek a panaszok anyuka részéről úgy összességében. Ránéztem a képre mondom ne má ez szar, meg nincs hang itt ott azt kiderültek anyám miket bűvészkedett. A lényeg hogy nincs rendes jelszint és jelminőség és már mondtam nekik hogy antenna, ekkor vettem nekik egyet, most adom a másodikat meg
van egy régi lepke amin elméletileg 3 box is van, nekem van egy még nem tesztelt Yagi azt hét elején tesztelem, ha kell azt is odaadom csak legyen rendes jelszint és jelminőség mindegyik eszközön ez nálam a 90-100% jelszint és a 90-95% körüli jelminőség lenne. Ha ezek megvannak, szakadás nélkül mennek, részemről ennyi, mert ők nem akarnak tovább fejleszteni minőség irányában,nem azért mert nincs rá pénz, hanem mert ez így jó.
Ha nekik jó akkor legyen. Én a Mindig Go ra fogok ránézni milyen, csak kíváncsiságból, muternak el tudjam mondani, meg tudjam mutatni. Ha egyszer megint nagyon akarok TV-t nézni akkor a Voda TV a Voda internetem mellé. De mindig ragaszkodni fogok a főldfelszini
digitálishoz is mint tartalék, meg mert régi szép idők. TV tuner kártya, digitalizáló, USB asus pen ALCOR stb. Wayteq HD95 csak a Forma 1 miatt még az RTL Full HD-n ment. Már azt sem nézem, de a technika ez irányú + fejlődése, nyügglődése, visszafejlődése érdekel, meg analóg
műholdas ASTRA 1, 2 110cm tányér azok is voltak. Most "csak" Net. -
shokobanana
csendes tag
válasz
SztiviVander #21079 üzenetére
vagy tele a fiók...
-
prsq
aktív tag
válasz
SztiviVander #20966 üzenetére
-
szabonagyur
félisten
válasz
SztiviVander #20899 üzenetére
-
azbest
félisten
válasz
SztiviVander #20829 üzenetére
Attól függ. Ha volt már előfizetése és ingyen bérletbe kapta, akkor az AH problémája, valóban nekik kellene jeleznie. Ilyenkor a szolgáltatásoknál ügyfélkapun szerepel is a 100 forintos dekóder bérleti díj és 100 forintos jóváírás. Sőt, ha hozzányúl vagy később nem adja vissza, amikor kellene, még rá is verhetik a listaárát, ami 13-15 ezer forint körül van.
Ha viszont új ügyfélként vette, akkor megvetették vele a dekódert. Ilyenkor a garanciát lehet próbálni érvényesítetni. Nem emlékszem mikortól forgalmazzák őket, talán egy éve kezdték... de azért esélyes, hogy a saját vásárlású is garis még.
andatti
távirányítóban elemcsere?[ Szerkesztve ]
-
válasz
SztiviVander #20779 üzenetére
Forintra pontosan ugyanazt fizeti ha direktben rendeli meg. Azaz ugyanazt kapja. Kártyát is.
[kép] [kép]Gondolom megunták hogy hogy a megrendelők 60%-a panasszal jött vissza hogy a kártya kiesik a TVből és cserélhették CAM-os verzióra. Így nincs panasz, mert akár tudja mire van szüksége akár nem - megkapja ami kell. (legfeljebb nem lesz szüksége a conaxra)
[ Szerkesztve ]
-
brazos
senior tag
válasz
Önállóan -minden más nélkül- megvehető előfizetői kártyát már nem árulnak hivatalosan! Mert ugye erről volt szó, és nem az összevont csomagokról, aminek az ára szerintem is a pofátlanság mintapéldája.
Ott van a hirdetésben a 6 hónapos feltöltő-kártya ára, 13 242 Ft. Ehhez vedd még hozzá a hivatalosan árult [link] Conax-modul-Smit modult, 9 800 Ft-ért, ha ezt összeadom, jóval kevesebbe (23 042 Ft) kerül, mint a linkelt BestByte (29 999 Ft) csomagja. Ez utóbbi meg csak akkor éri meg, ha az összevont csomagban lévő Conax Cam modult el tudod passzolni valakinek jó árban.[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz
Igen ez nagyon drága, már-már pofátlan. Digi 1000 NET+TV is 1 évre ugyanennyi mint ez 1 évre (Ha 2 TV-d van 2 db. modul kell).
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
tmarkee
tag
válasz
SztiviVander #20465 üzenetére
Akkor jó, azt írták küldenek másik conax kártyát, majd megmondják mikor tudom aktiválni.
# apt upgrade
-
tibor2010
tag
válasz
SztiviVander #20444 üzenetére
Közben eszembe jutott, akkor írta ki a752HD az ingyenes adásra hogy kódolt, mikor bekapcsolva dugtam bele a kártyát.
Utána csináltam firmware frissítést, de arra aztán ügyeltem, hogy teljesen áramtalanítva legyen a készülék, amikor a kártyát berakom. Mindenesetre ezután modullal fogom használni.
A többiek panasza összefügghet az időjárás, így a terjedési viszonyok megváltozásával, én nem tapasztaltam sem a TV-n, sem a Zgemma vevőn hibát. -
tmarkee
tag
válasz
SztiviVander #20437 üzenetére
Nálam tegnap este óta ugyan ez van. Én egy Amiko Impulse T2/C H,265-t használok.
# apt upgrade
-
tibibi
őstag
válasz
SztiviVander #20436 üzenetére
de van és már rohadtul unom ja és nálam a cool paramount film+ csinálja általában.Ilyenkor kitépem a kártyát és visszarakom utána egy ideig jó
-
tibor2010
tag
válasz
SztiviVander #20439 üzenetére
Jártam így 752-vel, alapvetően a firmware a hibás.
Legutóbb a 752HD_V1.15.22010_03-09-2020-at próbáltam, az stabil volt.
Ugyanakkor feltűnt, hogy máshová átrakva elég nehezen tért magához a kártya.
Több vevőnél elkövették azt a hibát, hogy a kártyavezérlőben lévő szint illesztő 5V/3,3V IC tápfeszét 5V-ra rakták, így a kártyára is ez megy ki, ettől tönkre is mehet. A Zgemma vevőmnél megcsináltam az átalakítást, a 752-re majd valamikor jövőre rámérek.
Az aranyat is eléggé kispórolták az érintkezőkből, érdemes alaposan megtisztítani és kicsit érdesíteni. -
tibor2010
tag
válasz
SztiviVander #20437 üzenetére
Miben használod a kártyát?
-
SztiviVander
őstag
válasz
SztiviVander #20436 üzenetére
Másnál nincs ilyen aki kártyát használ? Azt irta ufsz h ez kártya hiba és küldenek másikat. Azzal meg majd semmi nem fog menni, van rá egy fogadásom, mert annál meg majd elqrják az előfizetéshez hozzárendelést. De talán el is hinném hogy ez a baj, ha tegnap nem írta volna egy ideig az ingyenes pesti tv-re is azt hogy kódolt... Meg milyen kártya hiba az hogy 3-4 fizetős csatorna (ennyi maradt, a többi este sorra elhalt) meg stabilan megy. Gyanítom ez ilyen sablon próbálkozás amivel elfedik a valódi problémát és a megoldásához szükséges időt és akkor lehet azt mondani hogy "sajnos mi nem tehetünk róla h tonkrement a kártya".
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz
SztiviVander #20331 üzenetére
Biztos a HDMI kábellel együtt lopják ki.
[ Szerkesztve ]
-
Apa+Fia
aktív tag
-
Ronyn
senior tag
válasz
SztiviVander #19978 üzenetére
Ne magadból indulj ki.
Természetesen anno próbálkoztam az újra hangolással.
Szóval hadjuk már ezeket a felesleges köröket, hogy azért nem megy mert nincs benne kártya, (vagy nem aktív), meg hogy újra kell hangolni átállás után.
Újra hangolni eddig is kellett időközönként amúgymeg...[ Szerkesztve ]
Ego sum... Ronyn 🧔
-
gregory91
senior tag
válasz
SztiviVander #19950 üzenetére
Ha nincs megfelelően árnyékolva akkor csak esélyes a dolog.
A DVB-T-ről annyit, hogy találkoztam olyan tv-vel ami fogta az adókat de nem tudta őket értelmezni...Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.
-
cof
veterán
válasz
SztiviVander #19950 üzenetére
OMG... Nem tudtam elvonatkoztatni attól, hogy a DVB-T=Antenna.
De így oké.
-
gregory91
senior tag
válasz
SztiviVander #19937 üzenetére
Onnan hogy ha pocsékul van kiépítve a hálózat akkor egyesek a közelben meglepődnek hogy több mint 12 adó jön be amit később számon-kérhetnek, a későbbiekben problémát jelenthet.
Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.
-
peppe79
senior tag
válasz
SztiviVander #19939 üzenetére
Na, igen. Az az "ellenkampány", amivel anno megkülönböztették magukat a konkurenciától, gyakorlatilag most mind bekerült az ő kínálatukba is.
Az lenne a tuti, ha lenne egy 5 választható csatornából álló fizetős programcsomag (is), mondjuk alapcsomag áron.
Ehelyett, most fizetem a családi csomagot, úgy, hogy összesen kb. 6-8 csatornát nézünk (az ingyenesen foghatóakkal együtt)[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz
SztiviVander #19937 üzenetére
Most valsz nem para. Később már lehet nem fér bele egy teljes t2 mux egy t1-esbe. Most még a régi sávszélességgel megy a t2 rendszeren is az adás, de majd hamarosan kezdik variálni a csatornákat és kihasználni a nagyobb t2 mux kapacitást. Persze, ha nem minden csatornát, hanem csak a kiválasztottakat teszitek át a saját belső hálózatba (lehet szelektálni), akkor ez nem gond.
[ Szerkesztve ]
-
lócitrom
őstag
válasz
SztiviVander #19861 üzenetére
készüléke válogatja. de itt most nem az a lényeg, hogy te kétled-e, hogy kell gyárizni. hibás paraméter marad egy NIT frissítés után egy készülékben, akkor magyarázhatod, hogy szerinted elég a keresés, mert nem lesz elég.
az a fontos, hogy megtette, amit eddig valamiért nem írt le és van oka megkérdezni a szolgáltatót.
Stop Destroying Videogames >>> https://eci.ec.europa.eu/045/public/#/screen/home - „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
RR-13
őstag
válasz
SztiviVander #19861 üzenetére
Szerintem is így van.
Nekünk is ugyanígy van : 2db cx90 es egy 95[ Szerkesztve ]
-
fezsoo
aktív tag
válasz
SztiviVander #19839 üzenetére
Lesznek depisek azért hidd el.
De nekem se fog hiányozzni!Ulefone Armor 21; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f
-
lócitrom
őstag
válasz
SztiviVander #19782 üzenetére
egyrészt most még nincs integrált. másrészt a Conax kódolás nem lesz kivezetve, tehát ennek semmi köze ehhez. valami más lesz a kiváltó ok.
[ Szerkesztve ]
Stop Destroying Videogames >>> https://eci.ec.europa.eu/045/public/#/screen/home - „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
válasz
SztiviVander #19747 üzenetére
A gari kiterjed a user által elrontott (nem hozzávaló) firm feltöltésre is?
[ Szerkesztve ]
-
válasz
SztiviVander #19743 üzenetére
Valószínűleg nem kell se RS-232, se szétszedni nem kell. A legtöbb ilyen cucc fel van készítve TFTP frissítésre amihez csak az ethernet csatlakozó kell. De ha nem tudja mit kell megnyomkodnia, nincs meg a spéci firm verzió hozzá akkor nem fog menni.
Szervízbe vinni pedig nem biztos hogy megéri a 10eFt óradíjat kifizetni egy 15eFt eszközre.
-
lócitrom
őstag
válasz
SztiviVander #19730 üzenetére
pontosan, ahogy mondod. mindenkinek saját tűzijáték. és hát autentikus is, hisz kínai a cucc.
-
peppe79
senior tag
válasz
SztiviVander #19667 üzenetére
Értem. Semmi gond, akkor visszaküldöm ezt az stb-t, mert ez így számomra használhatatlan.
De a kérdés továbbra is adott: mit vegyek helyette? Az AMIKO IMPULSE T2/C H.265 már egy használható készülék, vagy az is egy talicska sz@r?
20 ezerig még hajlandó vagyok áldozni rá, de többet nem szívesen költenék. Akkor már inkább veszek egy új tévét, vagy szolgáltatót váltok. -
zsoca67
tag
válasz
SztiviVander #19628 üzenetére
Kb mint a szolgáltató függő telefonok.Ha megvettem volna a kereskedelmi verziót 17000+ conax kártya 13500+ féléves előfizetés 11000Ft.így 23 volt.
-
zsoca67
tag
válasz
SztiviVander #19626 üzenetére
Nem ment fel a gyári.Marad így ahogy van.Csak nekem a csőrömet piszkálta hogy le van tiltva.
-
pusiga
tag
válasz
SztiviVander #19621 üzenetére
Úgy tudom, hogy a régi crt-s TV-jéhez volt egy ingyenes földfelszíni adást venni képes eszköze (DVB-... adapter?) aminek csak az antennáját használja most, mivel az új tv-hez nem kell adapter, mert benne van a készülékben. Az antenna nem bot, hanem "vasaló" alakú.
A mostani állás szerint 4-5 MUX B-s adót tud fogni, csak az A-sokat nem.
Köszönöm a segítséget. -
pusiga
tag
válasz
SztiviVander #19617 üzenetére
Pontosítanom kell ami nem jön az ingyenesek közül: m1, Duna, m4, Duna word + Rádió adók.
Az m2-őt az előbb tévesen írtam be. -
pusiga
tag
válasz
SztiviVander #19617 üzenetére
Igen m1, m2 stb. nem jön (és a rádiók sem) újrahangolás után sem, huszon valahány csatornát talál többnyire kódoltakat, de m1, m2 stb. meg sem találja. Sajnos pontosan nem ismerem a helyszínt. Pécs belvárosi lakás, beltéri (régi dvb-... adapterről leszerelt) antenna van a tv-re csatlakoztatva egy ablak mellett. Köszönöm a jószándékot, segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
bizmark6
tag
válasz
SztiviVander #19607 üzenetére
Közben jött egy másik levél,amiben tájékoztatnak:"2020. május 20-ától elkezdődik a smart kártyák folyamatos lekapcsolása.A lekapcsolások ütemezése 2020. május 20-ától folyamatosan történik, melyről a lekapcsolás előtt az előfizetőket SMS-ben és/vagy e-mailben is értesítjük, amennyiben érvényes mobil telefonszámmal és/vagy e-mail címmel rendelkeznek rendszerünkben.."
redmi note 13 pro 5G(2.0.3.0.VNREUXM),Hisense 43"A7500F
-
azbest
félisten
válasz
SztiviVander #19601 üzenetére
Lehet, mert 2012-ben volt update ci plus 1.3 verzióra [link] a Smit-nél is. Volt ilyen is mindigtv brandeléssel is.
Azt mondjuk pont nem tudom, hogy minden modul tud-e olyat, hogy internetről frissüljön (gondolom kéne tudnia a címet
). Régebben műholdas csatornát használtak erre. Sőt, talán a mindigtv is küldött ki a kezdeti időkben frissítéseket az adással.
-
tibor2010
tag
válasz
SztiviVander #19599 üzenetére
Pedig van a 702T-hez is: https://cryptobox.sk/podpora/
752HD-val én is ezt tapasztaltam, Samsung TV-vel elég jól együttműködik, LG-vel a CEC meg se nyekkent. -
lacam
aktív tag
válasz
SztiviVander #19561 üzenetére
De... cserép alá. Annyival rontja??
Fasza. Holnap újabb teszt
Bár aránylag alacsony a ház, körülöttem szinte csak magasabb, többszintes van
szép lesz
[ Szerkesztve ]
-
lacam
aktív tag
válasz
SztiviVander #19554 üzenetére
Kiskőrös 50km, E-muxot összeszedi a kis lapos, a nagy nem. Széchenyi hegy sztem kb 80km... A, B megvan, semmi más... a lapossal egy pillanatra megvolt a C, a naggyal nyista.
Legközelebb Dunaújváros van, de annak teljesítménye vicc, a városban sem fogható, nemhogy falun.
Parabola egyre sanszosabb..sajnos.
-
joe2517
újonc
válasz
SztiviVander #19419 üzenetére
Igazándiból nekem most az a problémám, hogy ez a rögzített teszt HEVC felvétel el sem indul egy közönséges (tuner nélküli) 4k felbontású tartalom lejátszására képes Android TV box –on. Nem tudom, hogy ennek ez a szokatlan felbontás-e az oka, vagy a kódolt jelfolyamnak van valami specialitása. A neten nem találtam ilyen felbontású teszt felvételt, ebből arra következtetek, hogy azért ez nem egy normál formátum.
-
válasz
SztiviVander #19419 üzenetére
Igen ezt mondtam, végre kezded megérteni. A budai toronyból sugárzott transponder természetesen pesten is vehető volt. Miután itt megszünt, valaki említette hogy szegeden vette. De én nem tudom ezt leellenőrizni hogy igazat mondott-e..
Ha egy készülék tudja venni ezt a váltottsoros (nemigazán szabványos) HEVC-t akkor 99% biztos hogy a szabványos progresszív adást is tudja majd venni. (ez olyan mint hogy minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár) (valószínű a T1-be nem lehet becsatolni az AVC-k közé csak így, azon teszt pedig külön független T2 transponderen volt)
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz
SztiviVander #19301 üzenetére
Egy ilyen USB tunerrel be lehet lőni pl. PC-n.
Én is most raktam össze az antennát 5 perc alatt.
Nyilván ezért nem érdemes venni, de egy jobb box-ban biztos, hogy a szoftver is 100-szor jobb mint amit most küldözgetnek, és a segítségével be lehetlőni az antennát.
Törekedni kell a minél jobb jelerősségre és minőségre, persze az a jó ha a minőség 100%, az erősség meg legalább 60 körül van már.
Nálam UPC DVB-C van, erősség 80 körül, minőség 100.
Ha én nem akarnék TV-t cserélni, tuti, hogy vennék egy kártyás box-ot.
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz
SztiviVander #19289 üzenetére
Tehát akkor ez a teszt csatorna hasznos. Akinek van kép és hang is, neki T2-t is tudja a tuner.
-
bena_butus
csendes tag
válasz
SztiviVander #19154 üzenetére
Sajna én is az elsőre gyanakszom.
Az eszközkezelőben T2-nek látszik, mert a driverét is áttelepítettem C-ről T2-re:
A mediaportalban ezzel ellentétben csak T-nek látszik, nem T2-nek (a többi azért unknown, mert a teszt miatt az összes többi tunert kihúztam):
Ez van rajta beállítva Edit-nél:
A Preferred network providernél DVBT-t lehet még kiválasztani, azzal is próbáltam, illetve a CAM Setup résznél próbáltam a 3 helyett az 1-t és a 0-t, sajna mindegyik beállításnál ugyanaz. -
hazai
tag
válasz
SztiviVander #19109 üzenetére
Szia meg egy kérdés lenne,
a crt tv domináns lehet a hevc kódolású
adás vételéhez? csakis a kodolatlan adás érdekel + ami kodolatlan pár napig . hétig.
Ideiglenesen lenne szükségem rá 1 vagy 2 hétig max a vírus véget.
Várom a választ.Nézz szét a termékeim közt http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=hazai&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
hazai
tag
válasz
SztiviVander #19107 üzenetére
Szia
dvb-t2 -t és hevc-t csak a új típusú stb tudja ami esetleg 2020 model?Nézz szét a termékeim közt http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=hazai&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
hazai
tag
válasz
SztiviVander #19105 üzenetére
Szia ezt olvastam de ez a 2650
Nekem meg 2600 van de nem tudja ezt az új kódolású rendszert sajnos majd kell vennem olyant ami tudja,hát milyet
nem tudom nem értek hozzá.Nézz szét a termékeim közt http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=hazai&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
lócitrom
őstag
válasz
SztiviVander #19089 üzenetére
a tuner és videóprocesszor közt ilyen összefüggés eleve nincs. ezért vétel szempontjából sosem mérvadó, hogy mit tud a videóprocesszor.
-
DarkByte
addikt
válasz
SztiviVander #19094 üzenetére
Tápfeszültséget se ad ki? Csak mert akkor kis USB-s ventilátort működtetni végül is még jó lehet.
---
Más:
Nagyszüleimnél is kicserélte nagybátyám a -. Pontosan ugyanezt a blokkosodást tapasztalják az SD adóknál ők is. Így már elgondolkodtam, hogy lehet nem is a jelerőséggel van a baj, hanem valami olyan módon kódolják a H.264/AVC-t Szentesről hogy az nem teljesen kompatibilis a box-al. Persze ez csak elmélet. Majd 15.-e után meglátjuk változik-e valami. -
tibor2010
tag
válasz
SztiviVander #19089 üzenetére
Nálam minden szuper. Jelszint probléma nincs, a legrosszabb 99%, a többi 100%. Az ingyenesek DVB-T-vel mennek, a többi T2. Nem mai darab, de nagyon jó LG 4k 49", amit az átállásnál teljesen újra kellett hangolni, addig automatikusan kezelte a csatornákat.
A Cryptobox 752 HD is vitt mindent. Utóbbit levittem a nyugati országrészbe, az osztrák csatornák is szépen jönnek. -
tibor2010
tag
válasz
SztiviVander #19078 üzenetére
Nem érdekes. Sok új TV nem tudja a DVB-T/HEVC-t, csak a DVB-T2/HEVC-t, utóbbi a lényeges. Még nem minden adónál álltak át DVB-T2-re. A megszűntek helyett van a 38-as csatornán teszt. Pl. Budapesten ez már DVB-T2/HEVC.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz
SztiviVander #18955 üzenetére
eleve 6 ütem van
-
lócitrom
őstag
válasz
SztiviVander #18945 üzenetére
irreleváns. délelőtt lemegy az egész. sőt, lehet már reggelre meglesz a munkálatok java.
-
válasz
SztiviVander #18945 üzenetére
Jellemzően hány diák néz TV-t 0-7h közt..?
-
DarkByte
addikt
válasz
SztiviVander #18919 üzenetére
Időközben Facebook-on válaszoltak hogy a forgalmazók kaptak róla értesítést [link]
Gondolom lesz hivatalos hír is a napokban. -
DarkByte
addikt
válasz
SztiviVander #18919 üzenetére
Csakugyan sehol máshol nincs még erről infó. Ugyanakkor örülnék neki, mert én csak ez miatt utaztam volna szülőkhöz/nagyszülőkhöz a hétvégén, amit amúgy már most erősen gondolkodok, hogy kerülni kellene inkább.
A másik pedig, hogy a fentiek alapján amekkora kalap sza* az új box, legalább addig lesz idejük kicsit jobban kikalapálni, nekem pedig nem kell szívnom vele távgyógyításban állandóan.
[ Szerkesztve ]
-
lócitrom
őstag
válasz
SztiviVander #18882 üzenetére
nem beszélünk el egymás mellett. megtaláltad a lényeget. persze a kukacoskodás az elhagyhatatlan. a szolgáltató az elérést akarja biztosítani ezzel, nem próbatételként küldi ki.
változatlanul igaz, hogy csak azért, mert neked nem lovon érkezett meg pecséttel a levél, ugyanúgy egyeztetned kell (kellene, PARDON). azon meg rugózhatsz a végtelenségig, hogy miért és milyen módon érnek el/nem érnek el, ha éppen elérnek, mikor részben automata rendszerekről beszélünk meg külön munkakörben alkalmazott személyekről. a magyar posta működési problémáiról nem is beszélve. ha bürokrácia nem létezne sem a főnök intézne személyesen mindent egy akármilyen vállalkozásban. hívni nem fognak. ha valakit hívtak is az maximum valamilyen kötelező minimum lehetett.
te dolgod tényleg. csak ne hivatkoznál ezek után arra minden harmadik hozzászólásodban, hogy még mindig fogalmatlan vagy és nincs elég arra utaló információ, hogy bármit is lépned kellene. ja meg persze az esetleges halálos költségek, ha postázni kell a beltérit... mondjuk nem véletlen, hogy arra kérnek tartsd meg egyelőre szeptemberig legalább.
-
SztiviVander
őstag
válasz
SztiviVander #18886 üzenetére
mármint helyesen:
...azzal nem tudok... -
róland
veterán
válasz
Küldtek hagyományos levelet, a legfontosabb információkkal (sőt elég részletes tájékoztatással), a megadott levelezési címedre. Azt érdemes volt átnézni.m (S ha felmerültek tisztázatlan kérdések, akkor pedig célszerű megkeresni az ügyfélszolgálatot. Jé még elektronikus elérhetőségük is van: [link])
[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Bozek
nagyúr
válasz
Mi ezzel a probléma? Leírták az ÁSZF-ben, hogy neked nem kell kérned a dekódert, kiküldik mindenkinek. Tehát szabályosan jártal el? Igen.
A linkelt GYIK 21-es pontja szerint meg hívd fel az ügyfélszolgálatot. Utána meg csak visszaküldöd a boxot.
Ha türelmetlen vagy, akkor ne menj boltba, orvoshoz, stb. Ott is több időt töltesz 10 percnél.
-
lócitrom
őstag
válasz
SztiviVander #18877 üzenetére
előfizetői visszajelzés híján a szolgáltató azon kártyákat passziválni fogja idővel, amiknek a használói nem jeleznek vissza a kompatibilitásról. a készülékeket nem azért küldözgetik, mert ők az ágy alatti mumusok, akiknek a beltérikkel való riogatás a profiljuk. szerintem ehhez nem kell se nagy matek, se nagy agyalás. attól, hogy nincs ez leírva így ászf-ben az leginkább csak arra utal, hogy az nem fix mikor történik ez meg a gyakorlatban. minek után az ütemterv is csak egy terv, így egyetlen időpont sem 100%-osan fix.
ja és itt leírtam, azaz kiemeltem mire lehet számítani. irányadó.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz
SztiviVander #18877 üzenetére
Azért a találgatásért "bssztam le mindenki mást", hogy
"előfizetőnek megfelelő csomagot töltse le a boxra"lehet csak szerencsétlen megfogalmazás volt, de az szoftvernek nincs szüksége arra, hogy milyen előfizetéshez fogják használni. A conax rendszer kezeli a hozzáférést, nem pedig csomagtól függően telepítenek szoftvert a boxokra. Ráadásul elkezdték a srácok ezt a hibás előfeltételezést tovább ragozni.
Én viszont igyekszem a műszaki, technikai lehetőségek alapján kitölteni a hiányzó információkat. Ha régóta olvasnád a topicot, akkor tudnád, hogy már 3-4 évvel ezelőtt egész jó pontossággal megmondtam, hogy milyen irányba fog változni a 2020as átálláskor a szolgáltatás [link] és [link] vs a mostani átállás. Ha jól emlékszem csak a muxok számában tévedtem, mert nem bíztam benne, hogy megtarthatnak 5öt a kevesebb használható sáv mellett.
És ezeket nem az üveggömbből veszem, hanem az átlagos tévé nézőkhöz képest valamivel jobb műszaki és informatikai ismereteim vannak, valamint igyekszem követni azt, hogy máshol ilyen új technológiákat vezettek már be. Meg persze az ászf és az nmhh bejelentések témához vonatkozó részeit sem hátrány olvasni.
Ja és még egyszer, utoljára leírom, mert nem sikerül megértened:
Nem azt írtam, hogy megszűntetik a kártyát. Azoknak tiltják majd le, akiknek helyette kiküldték a boxokat.[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz
SztiviVander #18875 üzenetére
Szívesen
a szerkesztésedre: az, hogy egy előfizetéssel hány kártya/eszköz használható, kizárólag a szolgáltató döntésén múlik. Most épp megy egy kártyád és egy integrált kártyás boxod ugyanazzal a szerződéssel. De mivel neked olyan prepaid előfizetésed van, ami csak egy végpontra vonatkozik, így ez nem lesz tartós. Szerencsére te ezt is érted. Ja nem
Nem kell mindenkinek érteni hozzá, csak a többiek nem szoktak ilyen nagy vehemenciával butaságok mellett kardoskodni és csinálni a fesztivált.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz
SztiviVander #18870 üzenetére
Ja és a plusz szolgáltatásokról még semmit sem tudunk, mert még nem léteznek.
Természetesen, ha gondolkodol, akkor hamar rájöhetsz, hogy nem kötelező minden opcióra előfizetni. Most sem kötelező családira előfizetni. De az aktív és világjáró opciókra sem kell.Azt viszont el tudom képzelni, hogy az átállás után majd többféle csomagjuk is lesz. Szóval semmi sem garantálja hosszú távon, hogy csak ez az alap és családi felosztás lesz.
Egyébként az aktiv és világjáró opciók havidíja sem egységes. Aki régebben fizetett elő, azoknak most olcsóbb, mint aki később csatlakozott.
Ugyanígy előfordulhat, hogy bár a mostani alap és családi a régi ügyfeleknek kifutó jelleggel megmarad, de új előfizetéseket meg már valamilyen más csomagfelosztás szerint kötnek majd. És behozhatnak más opciókat is, például a most mindigo-n már elérhető online csatornákat a boxra is. Vagy a hd online változatokat is adhatják majd felár ellenében, annak aki előfizet rá. A lehetőségek tárháza végtelen.(#18873) SztiviVander
dehogy értesz te bármit. Azért van még a listán a régi kártya, mert még nem tiltották le. A szolálgatató meg simán átvezetheti a helyettesítő boxra őket.
De amúgy tudom, hogy feleslegesen magyarázok, mert te akkor is azt hiszed, hogy te diktálod a szolgáltatónak a feltételeket. Sok sikert.A másik meg az, hogy prepaid-re nincs társkártya. Szóval csak egy eszközzel használhatod. Ami a box lesz, ha nem intézed el, hogy a kártya maradjon.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz
SztiviVander #18870 üzenetére
Bár így szó szerint leírva még nem láttam az ÁSZF-ben, viszont az benne van, hogy max 3 eszközzel nézhető az adás egy előfizetéssel.
Ha valaki 1-nél többel nézné az adást, akkor (59)
és nehogy azt hidd, hogy kártya is és külön vételi eszköz (a prime box) is jár. A vételi eszközben is van kártya, csak nem eltávolítható megoldással. S ha nem szerződtél arra, hogy plusz végpontokat akarsz, akkor nem fogják megduplázni az előfizetésedhez a végpontokat.
Egyébként most, ahogy megint átpörgettem az ászf-et, meglepően sok infó van szétszórva abban is, csak hát 100 oldalt átnyálazásához azért kell idő.
Például úgy tűnik, hogy később már nem fogják a boxbérletet tolni, hanem az átállás után már meg kell venni a boxot. (81)
Viszont attól, hogy megveszed, még ugyanúgy fizetni kell a plusz végpontra vonatkozó +300 és +400 forintos havi felárat, ha 2 vagy 3 végponton akarod használni. (18)
A dekóder vásárlós akciónál is írják (95)
Jelenleg nekem 4 eszköz van az előfizetésemhez (2 kártya és 2 prime box), abből úgy néz ki az ászf tartalma alapján, hogy a két box és az integrált kártyája lesz a végleges, s továbbra is fizetem a +300 forintot második végpontért. Szóval bár az átállásos bér boxokért 100ft / hó díjat számolnak, de az egyúttal el is engedik, ettől függetlenül a +300-at kiszámlázzák, mivel nem csak egy eszközre van szerződésem, hanem 2-re. Ez egyben azt is jelenti, hogy ha meg akarom tartani a 2 boxot és mellé egy kártyát, akkor az további 400 forint felár lesz.
Az ászf akkor is él, ha te nem olvasod le. Hiába nem nézel oda és nem látod, attól még ott van.
Nem azt írtam, hogy megszűntetik a kártyát. Azoknak tiltják majd le, akiknek helyette kiküldték a boxokat. Ahogy te sem intézkedtél időben, hogy maradjon a kártyás megoldás, így neked is boxra cserélést jelent ez. Elvileg még vissza is kérhetik a letiltott kártyákat, mert az is a szolgáltató tulajdona, bár van az ászf-ben arról is szó, hogy a bekéréskor kiküldhetnek díjmentesen feladható borítékokat. (18)
[ Szerkesztve ]
-
tibor2010
tag
válasz
SztiviVander #18822 üzenetére
Miért nem az ügyfélszolgálatnak írsz? Megkaptam a vevőt. Szar. Szeretném továbbra is a kártyát használni stb.
A kártya jó ideig nem szűnik meg, most is lehet választani kártyát az előfizetéshez, nem kötelező a vevő. A kártya kifuttatására akkor van esély, ha megjelenik az előprogramozott CI+ modul, de ez sem jelenti automatikusan, hogy a kártyák megszűnnek. Legfeljebb az új előfizetésekhez nem lehet majd választani. Csinálniuk kell majd egy költségelemzést, mert a kártya megszűnése lemondási lavinát is elindíthat, amiért egy állami cégnél is fenékbe rúgás jár. -
analog_man
lelkes újonc
válasz
SztiviVander #18819 üzenetére
. Persze a videótéka pl ha lesz az esélyes hogy csak a szolgaboxal fog működni de az se biztos hogy valakinek annyira hianyozni fog. ...
Ez sem ilyen egyszerű, mert lehet hogy neked nem fog hiányozni, de másnak viszont igen, és lehet, hogy még talán fizetni is fog érte, minden attól függ, mennyibe fog kerülni, és milyen tartalmat fog biztosítani. Megfelelő ár/érték viszony esetében lehet nem lesz eleve halálra ítélt a leendő szolgáltatás. És a többi, leendő fejlesztéssel is nagyjából ez a helyzet.
Az valóban elképzelhető, és a már jól körvonalazható irányváltásba passzolóan valószínűleg borítékolható a felvételkészítés fizetőssé tétele, esetleg hasonlóan egy másik itthoni szolgáltatónak az iptv-nél alkalmazott módszeréhez, de, ha minden új bevezetendő szolgáltatást netán mégis fizetőssé tennének, úgy saját magukkal tolnának ki elsősorban.
Gondolom, hogy azért ennyire nem elvakultak.....de ki fog derülni szeptember végén. -
azbest
félisten
válasz
SztiviVander #18806 üzenetére
még egy apróság az "ingyenboxok" kapcsán, amit úgy tűnik az írásodból, hogy nem tudsz:
Ha tényleg lejár a szerződésed és a szolgáltató által biztosított boxot nem juttatod majd vissza a megfelelő módon (ami még nem közismert), akkor darabja valószínűleg 13 ezer forint, amelyet a jelenleg is érvényes ászf szerint meg kell téríteni.Attól, hogy te nem veszel tudomást a szerződésről még érvényben van - hiszen van aktív szolgáltatás. A tudatlanság nem mentesít a következmények alól.
[ Szerkesztve ]
-
lócitrom
őstag
válasz
SztiviVander #18800 üzenetére
de az remélem világos, hogy minden egyes feltöltés szerződéskötésnek minősül.
-
válasz
Lehet hogy te tudod mit tud a TV-d de az átlagember nem. Ezért az adateggyeztetéseken valószínű rengeteg olyan válasz érkezett hogy 50 vagy 80% hogy tudja majd a TVm az új rendszert is.. Vagy azt mondta biztos tudja de téved. Emiatt 1 hétig nem tudná nézni a fizetős csatornákat.. Az előfizető nem érezné magát felelősnek ezért mert joga van butának lenni és perelni is joga van. Nyilván inkább küldenek STB-t ennek elkerülésére mindenkinek. Az ügyvédek jogászok korszakát éljük.
Analóg átállás előtt nem volt fizetős adás, nem perelhették őket, ezért nem küldtek előre semmit.
-
analog_man
lelkes újonc
válasz
Nem csak azért küldik ki hanem van annak más oka is, csak lehet hogy még nem vetted azt észre.
A DVB-T2 szabvány többféle beállítási profilt enged meg, és az a szolgáltatótól függ, hogy abból ő melyiket használja éppen. Továbbá adhatna a T2-nél a mostani h-264-el kódolt műsorokat is, de akkor ugyanúgy megmarad, az egyes mux-ok telítettsége. Ha netán mégis többet akarna a muxokba betenni, vagy több HD csatit is, akkor kell egy olyan technikai megoldás ami ezt elősegíti, és ez a h-265/hevc kódolás alkalmazása.
Beniii06-nak is szól.
Az, hogy a Te tv-d, boxod elvileg tudja a T2 rendszert és a h-265/hevc kódolást, az még nem biztos, hogy elég, mert pontosan azt a beállítási profilt kell tudnia, amit az AH használ, mert ha nem hiába van az, hogy azt írják rá a tv-re meg a boxra, hogy támogatja a T2 rendszert és a h-265/hevc kódolást, de, ha a támogatás nem teljes, értsd a szabványban meghatározott összes profilt nem tudja, -vagy nem tudja azt a beállítási profilt, amit az AH éppen használ- akkor gondod lehet. Ez van most is, neves tv-k esetén, még a 2018-19-es modelleknél is van ilyen gubanc, és ezért van az hogy az AH ügyfélszolgálatán a telefonos ügyintéző sok esetben nem tudja pontosan megmondani, hogy a tv-d valóban alkalmas e az új rendszeren való használatra, hiába nézi a tv/box adatbázist, meg a net-et, ott sok esetben nincs pontos infó a készülékről, mert a gyártók sok esetben pontatlanok, és csak azt az általános sablonszöveget adják meg hogy termék támogatja a T2-öt és a h-265/hevc-et, és ha mégis kiderül, hogy ez a támogatás csak részleges, na, akkor van a gond. Ezért erőlteti az AH hogy vedd át a boxot lehet hogy nem fog kelleni, de, ha a tv-d mégsem fog rendesen működni, legalább ott van nálad a biztosan működő(jelenleg ugyan eléggé fapados) szolgabox ingyen. Az meg, hogy marad a kártya az jelenleg csak erre az évre látszik biztosnak, lehet jövőre már elkezdik bevonni érvényteleníteni azokat. És akkor meg gondban lesz az, aki a fizetős részt is nézni akarja, ha nincs hozzá megfelelő szolgaboxa, vagy nem vette át, vagy visszaküldte azt.[ Szerkesztve ]
-
analog_man
lelkes újonc
válasz
SztiviVander #18800 üzenetére
... A conax kártya első aktiválásakor készült egy 6 hónapos határozott idejű szerződés (ami mellesleg 99%-ban a havidijasokra vonatkozó elemeket tartalmaz) amit az ügyfélkapuról töltöttem anno le, de az már 7 éve lejárt. ...
A Conax feltöltőkártya érvényessége (a kártya újrafeltölthetőségének érvényességi ideje) az utolsó, lejárt feltöltés utáni egy év, legalább is amikor én feltöltős voltam, még így volt.
A lejárt utolsó feltöltési idő utáni egy évben a kártya még a rendszerben van, és bár ugyan nem használható, mert nincs rajta effektív összeg-feltöltés, de az még újraaktiválható egy újbóli feltöltéssel, és ezáltal a kártya illetve az újra előfizetett csomagra való szerződésed újraindul. Ha kifutsz az egy évből, az a kártya már kikerül a rendszerből(törlik) és az már többet nem használható fel.
Így jártam én is, volt egy 12havi feltöltőkártyás előfizetésem, amit az előfizetés után nem töltöttem fel újra, (külföldi munkavégzés, majd itthoni egyéb probléma miatt) és csak az ingyenes csatikat néztük nagyritkán, mikor mégis újra akartam tölteni a kártyát, az ügyfélszolgálat közölte, hogy kifutottam az egy év rendelkezésre állási időből, így ezt a kártyát már nem lehetett újraaktiválni egy feltöltéssel másik kártyát(feltöltős előfizetői csomagot kellett venni.
Ha Te annál a bizonyos 6 havi kártyánál az előfizetés lejárta után azt azonnal feltöltöd, a kártya kvázi nem jár le és az előfizetésed újraindul. Ha nem akarod tovább használni, (a 6hónap előre kifizetett csomag lejárta után) akkor két lehetőséged van:
1. felhívod az ügyfélszolgálatot, és kéred hogy a lejárt kártyát vegyék ki végleg a rendszerből
(lehet elég szóban is, régen az is elég volt, de lehet, hogy most már ezt csak írásban teheted meg egy elállási nyomtatványt kitöltve)
2. nem keresed meg őket, csak hagyod hogy a kártya kifusson az egy év újra aktiválható időtartamból, és akkor amúgy is automatikusan kikerül a kártyád a rendszerből.[ Szerkesztve ]
-
Lasersailing
senior tag
válasz
SztiviVander #18797 üzenetére
Nézd praktikusan:
Akarsz náluk tv-zni vagy nem?
- Ha nem, akkor tégy belátásod szerint a STB-vel (szekrény, visszaküldés, stb.) /én visszaküldeném, már csak azért, hogy ne legyen +1 szemét otthon/.
- Ha igen, akkor vagy használod a STB-ot amit küldtek (amikortól a CI kártyád nem működik), vagy utána jársz, hogy a TV-(i)d alkalmasak-e a HEVC-re.Nem foglak meggyőzni, hogy Neked mi a jó, csak segíteni próbáltam...
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz
SztiviVander #18797 üzenetére
nagyon el vagy tévedve. Az aszf amúgy változhat, max bizonyos esetben elállhatsz.
Vízóra, internet esetén is sok esetben szolgáltatói eszközt kell használnod és még más opció sincs.
Ettől persze pöröghetsz ezen, lehetsz nagyon tudatos és felmondhatod. De talán érdemes lenne megpróbálni kapcsolatba lépni velük, ha mégis használni szeretnéd. Ha nem, akkor is, csak úgy s felmondás miatt és az eszközök, kártya visszaadása miatt.
Atóll függ, hogy megoldást vagy további problémát szeretnél. Ha komoly panaszod van, akkor pedig az NMHH az illetékes.
[ Szerkesztve ]
-
Lasersailing
senior tag
válasz
SztiviVander #18783 üzenetére
Ne érts félre, egy oldalon "harcolunk" - én is most fogom őket leváltani, pontosan a "rámerőltetett" STB miatt!
Nem azt mondtam, hogy fel kellett volna hívni őket, hanem, hogy most hívd fel őket és kérdezd meg! De jobban jársz, ha inkább kikeresed magad:
- én amikor beszéltem velük kb 1 órán át próbálkoztam mire felvették
- a srác kikérdezte a tv típusát és az alapján az interneten nézett utána (kértem a kompatibilitási lisájukat, mert hat tv-re van előfizetés a nevemen, ekkor mondta, hogy intereneten próbálja kikeresni ő is a tv típusának a leírásában, de pl. Samsungnál mindig nehezen találja meg a műszaki adatokat)Én egyébként havidíjas vagyok, még tavaly felhívtak + számlamellékletben is tájékoztattak.
-
UberMutant
őstag
válasz
SztiviVander #18792 üzenetére
előrefizetős vagyok, november környékén felhívtak és megbeszéltük, hogy alkalmas a tvm és nem küldenek boxot.
lehet, hogy téged nem tudtak felhívni valamiért -
Jester01
veterán
válasz
SztiviVander #18787 üzenetére
Biztos elvesztél a rendszerben vagy ilyesmi, mert nekem küldtek tájékoztató levelet amiben ez benne volt és hívogattak is mindenkit akinek meg volt adva a száma.
Jester
-
Bozek
nagyúr
válasz
Á, nem volt szó róla sehol. Itt meg aztán főleg nem.
-
azbest
félisten
válasz
Már hónapok óta nyomják, hogy hívjuk fel őket egyeztetni. Az info csatornán is ez ment. Nemrég még papír levelet is küldtek, hogy küldik a boxot. Más kérdés, hogy mivel sokáig vártam az amúgy zavaros kommunikáció miatt, nem tudván, hogy mik lesznek a végső feltételek és lehetőségek, így már folyamatban volt a kiküldés, mire egyeztettem, szóval mégis jött mindkét kártyám helyett box.
Valószínűleg azért sem hívnak, mert adatvédelmi feltételek miatt talán már csak akkor lehet, ha ez kifejezetten engedélyezve van (opt-in). De a fene sem tudja, amúgy is úgy tűnt, hogy igyekeznek a boxokat tolni. De azóta meg úgy néz ki, hogy mégsem a box bérlés, hanem a box vásárlás lesz a későbbi tervük. Vagy azt sem tudja a bal kéz, hogy mit csinál a jobb láb.
-
válasz
SztiviVander #18766 üzenetére
Lesznek emberek akik vesznek DVB-T2 HEVC képes új TV-t de még soha az életben nem voltak MindigTV előfizetők. Nekik nem lesz se plasztik kártyájuk se Conax moduljuk..
Erről jut eszembe. Én mint régi előfizető ha veszek jövőre egy új TV-t akkor ugyan lesz plasztikkártyám de vajon a 12éves Conax jó lesz hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
válasz
SztiviVander #18709 üzenetére
Hívd fel őket és kérdezd meg.
Valószínű ingyen visszaküldhető bármelyik pontán ugyanúgy mint a Telekom BOX-ok, csak bele kell írni ki küldi kinek..
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest