Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Apple TV+
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- SkyShowtime
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Linux kezdőknek
- Disney+
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
válasz Chereiose #21696 üzenetére
Mivel áthelyezted, ezért az antennát kell elsőnek jó irányba állítani. Beltérben lehet egyik helyen jó, másikon meg semmi mert sokszor a visszaverődött jelekből működik csak. A WiFi nem értem, hogy jön ide. Teljesen más téma.
Ilyenkor kézi kereséssel rá kell állnod egy MUX-ra és az antennát addig forgatni amíg már lesz elég jelerősség/jelminőség. Aztán ugyanezt a másik MUX-on is elvégezni ha még ekkor sem találja meg automatikusan. Mert van egy köztes állapot amit el kell találnod, különben hol egyik hol a másik MUX lesz csak fogható, vagy éppen kockásodik az egyik mint a fene. Ilyen 1-2-3 cm-es forgatás is már sokat számíthat. Ezért is jobb egy kültéri antenna.
Mondjuk így első hallásra sok jót nem nézek ki abból a 2 ezer Ft-os antennából sem. Ha van rá opció a TV-ben akkor adhatsz neki erősítést is.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Bogyi007
veterán
válasz Chereiose #21696 üzenetére
Nem ismerem fejből hogy miként van írva az LG esetében a keresés, de Földfelszíni vagy Légi keresés vagy valami hasonlót kell indítanod nem kábeleset. DvB-T kell nem DvB-C.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Chereiose
addikt
Sziasztok,
van egy LG tv-m (okos), amit áthelyeztem a házon belül, és vettünk hozzá egy 2 ezer Ft-os antennát az auchanban. Elvileg ugye lenne 8-10 ingyenesen fogható csatorna, de semmilyen hangolással nem talál csatornát. Az antenna jó helyre van bedugva, nagyon ezt eltéveszteni sem lehet ugye. Mi a probléma, hogyan kéne hangolni, hogy megtalálja a csatornákat? Lehet műholdra, kábelre és antennára is hangolni, de egyiken se talál semmit. A lefedettséggel se nagyon lehet probléma, mert elég közel van az ablakhoz is, igaz van 1 emelet a szoba felett, de pl még az elég messze lévő wifi is elér odáig az emeletről.
-
roberts5
csendes tag
válasz dethroner #21693 üzenetére
Ali app-ban néha elérhető a 2$-os termékek között. Én teszteltem az antennát beltéren különböző vételi körülmények között. Megfelelő térerő esetén a vételi csomópontopkban a visszavert jeleket is hatékonyan hasznosítja, stabil a vétel. Az erősítősnél könnyen túlvezérlődik a jel,elromlik az erősítő. Az ablaküvegre célszerű tenni. A ragasztó megsértheti a falat.
-
dethroner
veterán
válasz csabyka666 #21692 üzenetére
Milyen kuponokat tudtál rárakni?
Nekem 2279 ft-ba jön.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz csabyka666 #21690 üzenetére
[link] Ezt rendeltem Ha működik, akkor a tévé mögé felragasztom a falra és semmi nem látszik belőle.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
csabyka666
veterán
-
dethroner
veterán
válasz csabyka666 #21688 üzenetére
Aztán végülis mégis mást rendeltem Lehet megfelelő ez a tányéros antenna, de sehogy se tudom elképzelni, utálnám ha látható lenne. Padlásra meg a franc aki vezetéket felhúz, így inkább rendeltem egy kínai csodát, majd leírom hogy bevált-e
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
csabyka666
veterán
válasz dethroner #21687 üzenetére
Persze, nem akkora befektetés, de csodálkoznék, ha nem válna be.
Az erősítése biztosan elegendő, mert nálam pl nem is lehetett, csak kb középálláson használni, felette darabos volt a kép.[ Szerkesztve ]
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
dethroner
veterán
válasz csabyka666 #21686 üzenetére
Köszi, teszek vele egy próbát. Aztán ha nem lesz jó, levásárolom
-
csabyka666
veterán
válasz dethroner #21685 üzenetére
Volt ilyenem, egyszer be kell állítani az erősítést, és kész. A közepe is forgatható, valami jelentősége biztosan van...
Az is lehet, hogy elegendő lesz passzív módban, szóval nem kell áram alá helyezned.Szvsz jó cucc, nálam ment szépen, PC-s DVB-T tunerrel használtam.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
dethroner
veterán
Üdv!
Ha jól helyezem el, akkor egy [ilyen] gagyi antennával is tökéletes a kép nálam. Akkor valószínű, hogy egy bármilyen olcsó erősítős antennával szintén rendben lenne? [Ezt] néztem ki, ennyit még hajlandó lennék kiadni. Ismeri valaki ezt a terméket?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
HTCX715
tag
Sziasztok!
Szerettem volna beüzemelni az ingyenesen fogható mindigtv szolgáltatást. A tv egy: orion 50or18uhd, ebben van DVB-T és T2 tuner is, ezeket használtam.
Ezen a tv-n még sosem fogtam földfelszíni sugárzást. Korábban pár rokonnál már üzemeltem mindigtv-t be, sosem volt probléma.
A jelenség, hogy akárhogy próbálok keresni, semmilyen DTV adást nem talál, rádiókat sem.
Budapesten a belvárosban a Corvin negyedben lakok. A lakás az 5. emeleten van, ez a legfölső lakás, és a környező házak között a legmagasabb, emiatt úgy gondolom nem vagyok leárnyékolva.
Szerintetek a TV nem képes valami miatt fogni? Létezik valami fillére kis antenna ami segíthet? Nem nagyon értem miért nem működik, ez egy tök egyszerű dolog lenne.Előre is köszi!
-
csabyka666
veterán
válasz csabyka666 #21678 üzenetére
Na most megtalálta. Máshova tettem az antennát, most megvan minden csatorna. Érdekes, mert a B-s adók szaggatás nélkül mentek, az A-s adókat ugyanott meg sem találta...
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Segítségre lenne szükségem. Nem vagyok nagy TV-s, a Forma-1-et szoktam csak nézni, PC-n, DVB-T tunerrel. A "Splash" playerrel ment eddig szépen, most rákerestem a csatornákra, de nem találja az M4 Sportot...sőt, úgy nézem, a "Multiplex A" adókat egyáltalán nem találja, a "Multiplex B" csatornákat viszont hiánytalanul látom.
Nagykanizsa / Újudvar torony, ami kellene nekem. Próbáltam manuális kereséssel is, de semmi.Változott volna valami? Légyszi mondjatok valami tippet.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
Ti nem tapasztaltok néha olyat némely csatorna némely filmjénél hogy az egész film szürkés ködös mint egy torrentezett hdr film amikor nem hdr kompatibilis eszközökön van lejátszva?
Vagy csak más a feketeszint a filmben mint a többi műsornál? -
garga01
őstag
válasz Dzsolo #21673 üzenetére
Felesleges szerintem az 5G szűrő. A Mindigtv 700 MHz alatt ad, míg a hazai 5G tornyok 700 MHz vagy a felett adnak. Addig volt ennek jelentősége, amíg volt tv adás is magasabb frekiken, de pont az 5G bevezetése miatt lejebb lettek költöztetve a tv adások 2020-ban, hogy ne zavarják egymást. Lásd pl itt.
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
Dzsolo
senior tag
válasz Bogyi007 #21672 üzenetére
Köszönöm,
Kerestem egy helyi mestert, van mindne, elvileg elég a padlásra tenni. Szombaton megyek hozzá van minden kicsi pénzért Azért az LTE és az 5G szűrőre felhívom a figyelmét mert az LTE vevő is a padláson van az 5G is problléma lehet hamarosan, bár nem tudom arra mennyire erőltetik. Nagy dolgokra nem lesz használva csak legyen valami ha véletlenűl beesőzik.
-
Bogyi007
veterán
válasz Dzsolo #21669 üzenetére
Nekem ez van otthon. AMIKO AHD-344 LTE DVB-T FÖLDI ANTENNA - (ismert még SYNAPS AHD-344 LTE földi antenna néven is.)
6 éve van meg, akkoriban leírások alapján vettük meg és nem csalódtam benne. A szűlői ház Kelebián van ahonan az antenna Csávoly felé van állítva és ezzel az antennával a vevőfejtől hátra irányba 50 km-re található Szegedi toronyról is veszi az adásokat és például az egyébként tőlünk alig elérhető Rádió 88-at is kristálytisztán lehet fogni vele ha a koax antennát HIFI-be csatlakoztatom.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Doky586
nagyúr
válasz Dzsolo #21669 üzenetére
Honlapjuk szerint Kabhegy (ÉK) felé a jó, de akár 80km is lehet. Nézz körül hogy a környéken milyen antennák vannak.
A linkelt kettő közt semmi különbséget nem tapasztalnál. Az ingyenes csatornákhoz olcsó hdmi-s stb-t vegyél, de azok közt lehet nagy különbség is, van amelyik érzékeny, van ami tompa. Ha van arrafele valami antennás bolt érdemes érdeklődni a tapasztalatokról. -
Dzsolo
senior tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni.
Adot egy kis épület melyben nem lehet vezetékes szolgáltatásokat kérni. Beüzemeltem egy 50Gb-os Digis mobilnetet, amivel nem is volt baj, tablet, telefon működik rajta. Na már most bekerült a TV és kevés lett a sebessége a Netflixhez meg a youtubhoz is. (10/4 Mbps mérve a helyszínen) A lényeg az, hogy szeretnék egy antennát DVB-T modulra kötni, amin keresztűl jönne pár csatorna, mégis legyen valami tavasztól őszig. Mindig TV-, havi díjas, azt nem szeretném, meg annyira nem is érdekel mert bulizni járunk oda, de mégis jó lenne pár csatorna.
Milyen antennát érdemes venni? 4G LTE 5G szűrőst? Néztem a mindig tv kínálatát
Nem szeretnék felesleges tudású antennát vásárolni. Ár érték arányban a legjobb érdekelne.
Velem ez jött szembe [EM-29U5G] De ha létezik olcsóbban is akkor az is megfelelne.
Balatonújlak környékén szeretném beüzemelni kb 100km-t kellene áthidalnom vele.
Van még Emos [EMOS TX-16LTE] de félek, hogy gyenge lenne.Megköszönném, ha valaki ajánlana antennát. Köszönöm.
-
andatti
senior tag
Köszi. Így már sikerült. Bár az iConcert-et egyből, a Cmusic-al viszont mindig csak másodikra boldogultam... De így már remélem hosszú távon is rendben lesz...
Az külön érdekes, hogy neked mobilon lejátszra rendesen a vlc, nekem hang volt, kép nem... (vagy fordítva, már nem emlékszerm.) -
andatti
senior tag
válasz andatti #21636 üzenetére
Háát, igazából ez sem tartott sokáig, mert 1-2 hét után (szerintem) az AH "befoltozta" a lehetőséget, azaz semmi nem hajlandó lejátszani és a bönégszőből sem műkodik... (Igaz ott sosem működött).
Kár, így addig várnom kell, míg veszek egy hbb képes tévét. Pedig de jó volt online nézni ezeket az adásokat... Ha jól rémlik, online csak a rádióadások elérhetőek a hbb-ből böngészőből, de, ha tudom már a nevét, meg is tudom keresni őket és akkor hbb nélkül is megy a rádióhallgatás... -
Bogyi007
veterán
válasz tibibi #21651 üzenetére
Online nagyon sehogy - de ha bemész egy Digi ügyfélszolgálati irodába, már ott is lemondhatod a MindigTv szolgáltatásait...
-
Bogyi007
veterán
válasz azbest #21621 üzenetére
Ezt megerősítem én is - ezzel lehetett HD csatornákat nézni a MindigTv-n de így kb 30 másodperces késés is jött vele az SD adásokhoz képest.
A múlt idő azért érvényes nálam, mert a Digihez kerülés után úgy voltam vele, elég lesz az ingyenes csomag is. csak hétvégente vagyok a családi házban és ott van szüleimnek Telekom IPTV előfizetés is.
-
bizmark6
tag
Most jött emailben.
"Tisztelt Ügyfelünk!
Az ”ANTENNA HUNGÁRIA” Zrt. („Szolgáltató”) valamint értékesítési partnerei ezúton tájékoztatják Önt, hogy a
Szolgáltató „mindigTV PRÉMIUM Digitális földfelszíni kódolt műsorterjesztési szolgáltatás” nyújtására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei (a továbbiakban ÁSZF) 2023. március 1. napjától az alábbiak szerint módosulnak:
I. A módosítás kivonatos leírása:
1. Az Előzetes tájékoztatásban szereplő elírás javításra került, amely szerint a Családi műsorcsomag havi szolgáltatási díja az 1. kártya/vételi eszköz esetén helyesen bruttó 3999 Ft/hó (ÁSZF 3.sz. melléklet
2.2.2. pont)
A módosítás az előfizető számára hátrányos rendelkezést nem tartalmaz.
Az egyedi előfizetői szerződések, továbbá az ÁSZF jelen módosítással nem érintett pontjai változatlan tartalommal hatályban maradnak. A módosított ÁSZF szövege 2023. január 27. napjától elérhető a Szolgáltató honlapján (http://mindigtv.hu/premium).Budapest, 2023. január
Üdvözlettel:
”ANTENNA HUNGÁRIA” Zrt.redmi note 10S MIUI Global 13.0.3.(SKLEUXM),Hisense 43"A7500F
-
gregory91
senior tag
Érdekességként: A MAX4-en a TV4 adása megy.
Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.
-
Dzsekó
addikt
Sziasztok!
Erősítős szobaantennát szeretnék venni, de amiket nézegettem, azokról mind írtak rosszakat és jókat vegyesen, ezért nem tudom, hogy melyik lenne a jó választás.
MindigTV ingyenes és kódkártyás adásait szeretném fogni. A jövőbe vetítve olyasmi sem ártana, hogy a mobiltelefon 4G/5G-t szűrje, hogy az ne zavarjon be.
A vételi hely Budapest, Buda. Tégla ház, félemelet és vannak fák az utcában és kertben is.
Tetőantenna felhelyezése nem lehetséges.
Ezeket néztem:
1
2 - ez lenne az egyik fő választottam, mert kis helyet foglal el és 360 fokban vesz, nem kell állítgatni/tekergetni
3
4
5
6 - ennél láttam egyedül az 5G szűrőt, de csak 20dB az erősítője
7 - ez elég csúnya lakásba, de 80km-ig ajánlja, tehát ez lehet a legerősebb, és antenna kinézete van, továbbá 5G szűrő is van benne, valamint 5 méteres koax kábelt adnak hozzá.
8 - ebben is van 5G szűrő és kompakt a mérete.Ha más alternatíva van, akkor azt is meghallgatom. Köszönöm a segítséget!
-
kovyhun
tag
válasz Doky586 #21653 üzenetére
Ebben teljesen egyetértek. Ritkán cserélek dolgokat, csak mikor már nyomós oka van.
A tévéből nem lett hulladék, ment egy ritkán használt vendégszobába, jó dolgokat amúgy sem dobok ki mert az is pazarlás, inkább elajándékozok.
15 éve nem vettem tévét, most azért megengedtem magamnak
Jut eszembe: így a médalejátszó sem fogyaszt hanem ment a szekrény tetejére, mert azt is kiváltotta az új tv.
(Nemrég épp egy Amiko mini combo-t küldtem postaköltségért valakinek, mert nálam csak porosodott. Mivel H.265-öt nem ismeri nekem használhatatlan, kidobni meg sajnáltam. Az ingyenes adásokra használt beltérije elromlott, így neki jó jött)"Hajszolom a tudást, de ő mindig gyorsabb nálam!"
-
Doky586
nagyúr
válasz kovyhun #21652 üzenetére
Bocsi, elírtam a számértéket, de nemis ez volt a lényeg.
Pont a pazarlás miatt írtam. Szerintem a legnagyobb pazarlás és környezetszennyezés ha valaki minden évben új TVt, új PCt, új eztazt vesz csak mert az új kicsit kevesebbet fogyaszt, kicsit többet tud. És leselejtezi a még tökéletesen működő előző műszaki eszközét. Nem biztos hogy addig kell használni amíg működik, de egy fogyasztáscsökkentés miatti vásárlás előtt egy megtérülési időt biztos számolnék... -
kovyhun
tag
válasz Doky586 #21649 üzenetére
Nem számoltam hogy mikor térül meg (140W-tal fogyaszt kevesebbet) mivel:
-Engem nagyon idegesít a pazarlás, legyen az energia, étel, bármi, a lelki békém fontosabb
(Amúgy sem a megtérülés szokott lenni nekem a fontossági sorrendben az első)
-Most ki tudom fizetni a tévé árát, lehet fél /egy / két év múlva a villanyt is nehezen, ki tudja hogyan alakul a villanyár, a munkalehetőségek, az egészségem.[ Szerkesztve ]
"Hajszolom a tudást, de ő mindig gyorsabb nálam!"
-
tibibi
őstag
Sziasztok.hogy lehet lemondani e csodás előfizetést online?
-
kovyhun
tag
válasz brazos #21647 üzenetére
Igen, ez is igaz.
Mi sem cseréltük volna a vagy 15éves 42" lcd tévénket (igaz nem Panasonic hanem JVC és csak az analógot ismeri), de nemrég eljött az ideje, mert a 210W fogyasztása szúrta a szememet, az új 50" megelégszik a harmadával...
De én úgy gondolom akinek fontos a kép és hang minősége azok többsége nem régi technikát használ.
Sajnos tényleg nagyon gagyi tévéket is gyártanak, de vannak akiknek az is megfelel.
(Híradóknál és szappanoperáknál nem számít annyira a minőség)"Hajszolom a tudást, de ő mindig gyorsabb nálam!"
-
brazos
senior tag
válasz kovyhun #21646 üzenetére
... ami nagy eséllyel még kevesebbet is fog fogyasztani mint a régi....
Hát az esetek nagy részében ez csak akkor fog bejönni ha az a másik használt készülék nem egy alap cucc, ami semmi többet nem nyújt, mint a földfelszíni tv adások lejátszását, és kérdés, azt is hogyan. Mert, ha van egy -igaz, sokat fogyasztó- de jó képet és hangot adó plazma cuccod, vagy esetleg egy régebbi, de még tök jól működő Panasocic tv-d, akkor szerintem -én legalább is biztos, hogy nem- azt nem biztos, hogy megérné egy ronda képet adó, és semmi egyebet nem nyújtó, és az esetek nagy részében borzalmas hangot magából kiadó, olcsó lcd tv-re lecserélni, még ha az netán pár watt-al kevesebbet fogyaszt is. Azután ezek az olcsónak mondott újabb használt lcd tv-k nem biztos, hogy addig kiszolgálnak, mint egy bevált, régebbi darab, főleg, ha netán egy jó képcsöves, márkásabb tv-vel, vagy egy normálisabb lcd tv-vel rendelkezel jelenleg. Nem véletlen, hogy az újabb olcsó tv-k hamar megadják magukat tele van velük a tv szervizek nagy része, alkatrészt meg legtöbbször vagy komplett panelcserével, vagy egy másik, donor tv-ből kioperálva tudnak hozzá szerezni a szerelők. Sajnos az említett normálisabb Tv-k, pont nem tudják a T2 normát, és a H-265 kódolást sem, így lenne értelme mellé egy ilyet tudó boxnak, de nem így, ahogy most meg lehet ezeket az olcsó T2-nek hirdetett boxokat kapni. Vannak persze drágább darabok is, de kérdés, az már mennyire éri meg, és egyáltalán szükséged van e mellé a fizetős csatik vételére. Ha csak az időszakosan kinyitott, fizetős csatikat reklámozó időszaki csatornákat akarod nézni, akkor nem biztos, hogy a drágább box vétele megéri. Meg ahogy elnézem, a mostani fizetős csatik műsor tartalma sem nagyon változik idén sem, gyakorlatilag a tavalyi, és még régebbi műsorokat, filmeket variálják meg újra, hétről, hétre. -
kovyhun
tag
válasz brazos #21644 üzenetére
Nemrég mikor kerestem dobozt én is furcsának találtam hogy rengeteg H.265-öt nem ismerő készüléket árulnak. Ha elég az ingyenes adás akkor meg nem ilyen dobozt kell venni, hanem olcsóbban egy használt tévét, ami nagy eséllyel még kevesebbet is fog fogyasztani mint a régi.
"Hajszolom a tudást, de ő mindig gyorsabb nálam!"
-
brazos
senior tag
Mondjuk az az Orion box sem a túlzott érzékenységéről híres.
( DVB-T/T2, Mpeg4 AVC H264 )
de a T2 normális, itthoni vételéhez a H-265-ös kódolást már nem tudja, akárcsak az Alcor HDT-4400S box. Szégyen, hogy még ilyet mernek árulni. Talán a hatérszéli lakosoknak lehet jó, ha tudnak vele olyan T2 rendszerű adást fogni, amit nem H-265-el kódoltak, de ilyen szerintem már ma nincs is, mivel mindenhol átálltak a T2-nél a H-265-kódolásos sugárzásra.
Egyedül az itthoni ingyenesekre jó, de normális antenna kell hozzá, nem ilyen drágán árult szobadísz.[ Szerkesztve ]
-
gregory91
senior tag
Ezek a szobaantennák - hogyismondjam,nem az igaziak,nem mindenhova valók.
Lehet több sikert érnél el ha fogsz egy párméteres koax kábelt rf csatlakozással,másik végére egy alufóliából tekersz 1-1 szálat,és az egyiket ráteszed a koax réz érére(szükség esetén egyet a "koaxhálóra").
Erősítős lepkével nagyobb lehet a siker.[ Szerkesztve ]
Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.
-
garga01
őstag
Valszeg kevés lesz a szobaantenna. Itt tudod te is ellenőrizni, beüöttem egy random siklósi címet, azt írja kültéri antennás vétel. Illetve itt meg tudod nézni merre érdemes fordítani (vagy melyik ablakba kellene tenni).
A közeli siklósi torony 602 MHz-en (37-es csatorna) és 682 MHz-en (47-es csatorna ad). Ezek közül állj valamelyikre kézi keresés módban és úgy próbáld mozgatni az antennát. Esetleg keress vagy csinálj egy koax toldót az antenna és a tv közé, abalkaból hátha szerncséd lenne.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
garga01
őstag
Nem feltélten rossz a box. Hol próbálod venni az adásokat (település), és milyen házban? (Emeletes, X. szint, vagy földszint; milyen a házfal?) Célszerű lenne ablak közelébe rakni a szobaantennát (ammerre az adótorony van, telefonra letölthető DVB-T map segít). Milyen a box típusa? A legtöbb boxban ha bemégy a manuális keresésbe (és megvan melyik torony van közel), megkeresed a frekvenciát amin adja az ingyenes adást és látod a jelszintmérőt, tudod mozgatni az antennát hogy jó legyen.
[ Szerkesztve ]
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
garga01
őstag
válasz regvoltrossz #21633 üzenetére
Szia! Ennek a boxnak külső dugasztápja van, 5 vagy 12 Voltos, keress egy másikat (polraitásra is figyelj, meg amperben legalább annyi legyen mint az eredeti, ha több nem baj) és próbáld meg azzal.
A box be se tud egyáltalán bootolni, a kijelzőn esetleg meg se jeleik az on/ON felirat (egy pillanatra se)?
Elsőnek ezt a táp cserét nézd meg, illetve annyira érdemes lenne szétszedni a boxot, hogy nincs-e belül púpos kondi. Ha jól látom, van benne kártya, azt húzd ki. Hátul középen 1 db csavar van, azt kicsavarod, majd óvatosan a burkolatot körben le kell pattintani a lemezről. Ha fogod a boxot, két oldalt húzd szét a műanyag burkolatot, majd a hátuljánál felfelé emeld. Körben a műanyagban bepattanó kötések tartják össze.
Így fog kinézni ha lejött a burkolat: [link]Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
andatti
senior tag
Köszi!
Végül sikerült megoldani, mert a linkeket elküldtem magamnak emailben, és már csak app-ot kellett hozzá keresni mobilra és tabletra, ami felismeri .ts kiterjesztést és már működik is. Persze mindig macera berakni a lejátszó appba a linket, de legalább működik. Remélem így is marad. Mert 1-2 hónapig biztos nem veszünk új tv-t...
A csatornákra viszont "rákattantunk". Ma is volt 5 ismertebb előadótól koncert, a Cmusic is nagyon jó...
Amúgy ezt a HBB-t a mindig tv-n kívül más tv szolgáltató is adja? VAgy csak nekünk jön? -
GAbre
veterán
Üdv!
Mamámnak próbáltam berakni a régi mindíg tv boxot,de az úgy látszik elromlott.
Próbáltam 1 másik boxal,és ezzel az antennával: [link]
De 1x talált csak csatornákat,abból se hozott be képet 1 pillanatra se.Akárhogy raktam antennát.
(Nálam működött szépen befogta csatornákat.)
Nem tudjátok,érdemes akkor 1 nagyobb antennával próbálkozni?[ Szerkesztve ]
-
Atis.....
csendes tag
válasz regvoltrossz #21633 üzenetére
Általában ezeket a "be nem kapcsol, de világít a led" dolgokat a tápegység hibája okozza, azon belül is a leggyakrabban kondenzátor elhalálozás. A másik ok a szoftverfrissítés megszakadása lehet. A hibás kondikat ki lehet mérni, és kicserélni. A többit már nem éri meg javítani. Ha nem értesz nagyon hozzá, akkor azt a kb 15 elektrolit kondenzátort cseréld ki benne.
-
regvoltrossz
aktív tag
Sziasztok!
Amiko T2/C 265.Hevc nevű készülék, mely a szomszédomé a következőt műveli:
Egyik pillanatról a másikra elment a kép, majd villogni kezdett az óra. Sem a távirányítóra, sem másra nem reagált. Ekkor hívott nézzem meg. Az áramellátást ráadva ha nincs a gépbe dugva semmi, akkor a hálózati portnál lévő két kis LED világit, majd egy idő után már csak a zöld. Ekkor a scarton ad ki jelet de az csak a sötét semmi más. Ha bedugom az antennát, akkor már a két LED sem világít és képet sem ad. Ha úgy hagyom akkor egy idő múlva halványan világit a már említett két led, a scarton pedig próbál kiadni valami jelet de csak egy pillanatra, majd újra és újra.
A távirányítóra egyáltalán nem reagál, ami nem is csoda, hiszen a készülék tulajdonképpen nem is bootol be.
Kérdés, hogy életre tudom-e még ezt kelteni valahogy, vagy inkább keressék nekik az aprón egy másik készüléket mert ez halott?
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
regvoltrossz
aktív tag
Idén decemberben nem nyertem semmit
Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
kl122
tag
Állítólag jön egy új FTA csatornaa kinálatba, a Max4 a Network4 csoport jóvoltából.
-
andatti
senior tag
Bocsánat, kicsit egyszerre írtunk, illetve frissítés után már nem engedi szerkeszteni...
Szóval megnéztem amit ajánlottál, de úgy sem működik. a generált index.ts böngészőben akartam megnyitni, de fájl mentést ajánlott fel. Azt pedig hiába tettem a vlc-be, ott is csak kép van és hang nincs...Amit Azbest említett, hogy lehet, hogy a német linkek régiókorlátosak... Ez nem jutott eszembe, majd megnézem, hogy proxival német IP címmel mi jön ki belőlük, hátha úgy már lesz nézhető online tv csatorna is köztük... Bár angol nyelvűeknek még inkább tudnék örülni...
-
andatti
senior tag
válasz andatti #21624 üzenetére
Nna, csak meglett...
Bár ez 2020-as (legkésőbbi) dátumú...
Eszerint: C music Musictv, Euronews, Fishing & Hunting, Fixtv, iConcerts.
...és találtam magyar oldalt, ahol a crome beépülő moduljának segítségével lehet navigálni...
Fel is villan a mindigtvplusz logója, hogy a piros gombot kell megnyomni és előjön a menüje (a beépülővel az R betűre)
DE, itt csak 3 csatorna van, mint élő adás, Balaton TV, C Music Tv, iConcerts.
Ráadásul "hiába" telepítettem az itt linkelt chrome kiegészítőt, a képernyő sötét maradt. Kiszedtem a linket, és betettem vlc-be, ott pedig mindhárom csatorna élő műsorfolyamként megjelent, de hang nélkül... Így végülis élvezhetetlen. Laikusként pedig fogalmam sincs, hogy mi lehet a hiba. Azt feltételeztem, hogy a hbbtv beépülő modullal majd lehet nézni ezeket a csatornákat, mert megoldja a kódolást, de nem. A VLC pedig szintén nem...
A rádiós része viszont működik, ott is ott van a mindigtvplusz logó... -
cof
veterán
válasz azbest #21625 üzenetére
Az iConnect -re keresve ki is adott egy címet a google.
http://hbbtv-as.connectmedia.hu/ah/getstreamurl.php?id=iconcerts
de vlc alatt nincs hangja, mert valami spécibb codec-et használ.Megnyitod böngészőben, és a generált index.ts-t már az MPC-HC megeszi, hang is van. Bár a token nem tudom meddig él, régen néztem amikor még volt NatGeo, de pár órát ment emlékeim szerint azért.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
azbest
félisten
válasz andatti #21624 üzenetére
hivatalosan persze, csak a tévével lehet nézni a hbbtv-t Ettől függetlenül az is csak egy spéci weblap, amit a tévé betölt az adásban kapott adatok segítségével. Régebben a natgeo és natgeo wild jobb minőségű adása is így volt a csatornák alá téve, tévén netes streamre váltás a piros gombbal. Szóval hivatalosan sosem fogják elismerni
A pécés böngészőben persze a sima antennás élő adás nem megy, mert az a tévéből jönne, csak a készüléken tud működni. A szimulátor ahelyett mutatja a patakot. A felvételek nézése működhetne, de a németek valsz régiókorlátosak.
Ha engedik a sima kártyát vissza aktiváltatni, akkor tényleg az a legkönnyebb és legegyszerűbb. Régebben akadékoskodtak.
Az iConnect -re keresve ki is adott egy címet a google.
http://hbbtv-as.connectmedia.hu/ah/getstreamurl.php?id=iconcerts
de vlc alatt nincs hangja, mert valami spécibb codec-et használ.Egy lista szerint állítólag ezek a csatornák vannak hbbtv-n most [link]
Így meglett az mtva hbbtv url is googlellel, a chrome addonnal
http://hbbtv-as.connectmedia.hu/mtva/launcher/ééés ebből a mindigtv plusz címe is kikövetkeztethető
http://hbbtv-as.connectmedia.hu/ah/launcher/
viszont lehet nem kompatibilis az emulátor a codeccel, mert csak fekete képet ad az élő link.A plugin nevére kattintva feldobja hogy milyen gombokkal lehet irányítani
Régen talán az opera böngésző is tudott hbbtv-t, de nem tudom a mai verzió is tud e ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
andatti
senior tag
válasz azbest #21622 üzenetére
Felhívtam az ügyfélszolgálatot...
Nekem azt mondták, hogy nincs magyar hbbtv webes elérhetőség...
Egy holland összesítést találtam ahol az európai hbb-k vannak összegyűjtve, de ott sincs magyar link, sőt, inkább csak pár mondat, ami ránk vonatkozik... Akivel beszéltem azt mondta, hogy elvileg most is ugyan úgy megy a hbbtv sugárzás, mint ezelőtt... A cikkeket idén áprilisi dátumokkal töltötték fel újra, de nincs semmilyen lista. A mindigtvplusz.hu pedig már nem működik, átirányít a rendes címre...
Az általad linkelt német webcímek többsége sem működik. A lengyeleknek egész jó weboldaluk van a témában és számtalan csatorna... hbbtv.pl de linket itt nem találtam.
Pedig jó lett volna, de egy angol nyelvű hasonló (működő) webes linkgyűjteménynek én is örültem volna, de nem találtam, pedig sokáig kerestem.Ami az én nyűgömet illeti, azt a választ kaptam, hogy vissza lehet aktiváltatni a tv-ben levő régi kártyát, csak át kell raknom majd az új tv-be és felhívni őket az újraaktiválás miatt. Ő is említette, hogy 2020 óta nem értékesítenek már ilyet... Mivel a dekóder megkapása előtt működőképes volt, gondolom most is az, és ez a legolcsóbb verzió.
A magyar hbbtv adásokra viszont nem kaptam érdemi infót, konkrétumot, mivel ő is a több (sok) éves cikkek olvasását ajánlotta...
Közben eszembe jutott, hogy az iConcert komolyzenei csatornát adta az AH a hbbtv tesztadásában... Ami (elvileg) most is így van.
A HBBTV képes készülékek itthoni száma szerintem jóval 1 millió felett lehet. De a lengyel oldalon is felhívták a figyelmet, hogy a boltokban kapható 1.0 verziók semmit nem érnek. Amit ide linkeltem tv-t, az tudja a 2.0, így már csak meg kell venni és kipróbálni, hogy most mi érhető el vele itthon. Majd megírom, hátha nem csak engem érdekel. -
Doky586
nagyúr
válasz andatti #21620 üzenetére
Ismétlem: nem változott gyakorlatilag semmi az utóbbi évtizedben. Árusítás tekintetében.
Régen kártya + conaxmodult árultak, most ezt a két tárgyat egy tárgyként árulják ami az árlistában CI+ modulként szerepel. (de a valódi neve CAM)
Tehát nem igaz az hogy settopboxot kell bérelned tőlük. Akinek a régi időkből még van kártyája az visszakérheti (visszakérhette) az előfizetését arra ha nem tetszett a küldött settopbox, én is ezt tettem miután neten vettem független T2+hevc kompatibilis settopboxot (az enyémen van kártyahely is és tud fogadni CAM-ot is), sajnos felénk nincs kábeltévé és nem tudok magyar nyelvű független settopboxal fogható műholdas adásról sem. -
azbest
félisten
nem tudja valaki, hogy mi az internetes címe a hbbtv adásnak? Régebben valahol megtaláltam azt a weblapot amit a tévé is betölt, van chrome alá emulátor, amivel lehetne pécéről nézni a hbbtv-t. Már ha nem kódolt.
Német hbb felületekkel működőnek is tűnt [link]#21620 andatti
ja igen, a vsc id-vel működik a regisztráció mindigo-ra. Régebben rossz volt a weblap és nem minden eszközét fogadta el. Most nem tudom jól működik-e. Nekem az egyik box kódja van benne. Emellett van 2 lezárt kártyám, egy élő kártyám és még egy boxom. Szóval működik az.
De persze nem minden csatornát az neten az antennás előfizetéshez, hanem csak egy részüket, amiket felsorol a linkelt ászf is. Ha mindent akarnék neten át, akkor lenne 5ezer.
Lehet régen úgy tudtam cserélni a kódot, hogy előbb kitöröltem, mentettem, beírtam a másikat és mentettem. De már rég volt.[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz andatti #21620 üzenetére
Ahogy már leírták neked, régen volt a bankkártya kinézetű kártya + ahhoz modul vagy box. Ilyen kártyát már csak az tud használni, akinek régebbről van aktív. Pici a valószínűsége, hogy még valahol találnál régi készleten kártyát boltban, legfeljebb feltöltő "kártyát", ami csak egy kaparós kód az egyenleg feltöltéshez feltöltősöknek, nem chipkártya.
Az átálláskor bevezették az integrált "CI+" modult, amibe nem lehet kártyát dugni, hanem maga tartalmazza a chipet. Azt is a szolgáltatótól lehet venni / bérelni. Olyan kell neked a tévébe. Látom, lehet kapni bolti csomagban is, de neked nem kell új előfizetés. A meglévőhöz kérj az ügyfélszolgálattól.
Ha előfizető vagy, akkor most is tudsz kérni második vagy harmadik eszközt. Az integrált modult például. A régi fajta ca modult és lemondott kártyát felejtds el (de ne dobdt ki a kártyát, mert a nyilvántartásban benne van és kérhetnek kötbért érte, ha mégis kérnék visszaadni).
Az 500 nem a darabszám, hanem a listában 500-tól kezdődő sorszámmal vannak az internetes csatornák a boxon. Csatornalista a mindigo ászf végén van [link]
Itt egy régebbi felvételem arról, ahogy az antennás és 500 felettin lévő netes adás képét próbálgatom 11 perctől [link][ Szerkesztve ]
-
andatti
senior tag
válasz azbest #21617 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a kódolt csatornák esetében a kártyás rendszert teljesen kivezették, és ahelyett jött be az ingyenes dekóder. Mert akkor a dekóderhez kötik az előfizetést és nem a kártyához. Kártyát pedig már nem is lehet igényelni tőlük...
Nekem volt egy kártya az okostv-ben, amit ők töröltek, mivel külddték a dekódert, én pedig nem is tiltakoztam a törlés ellen... és volt egy társkártyám is, amit később deaktiváltattam, mivel nem használtam.
Emiatt, ha kártyát szeretnék, a 6, vagy 12 havis verziót tudom megvenni köztes kereskedőtől... A különbség pedig innen ered, mivel legolcsóbb 12 havi családi csomagot 60 ezer Ft-ért találtam, ami lebontva 5000 Ft-ra jön ki.
A belépési 20 ezer Ft (a cam mondulért) még drágábbra jön ki, mint az előbbi havi 1000 Ft plusz felár. Ráadásul a döglődő tv-ben van már egy működőképes cam modul a már kivezetett kártyával együtt...
Az 500 feletti csatornaszám szerintem erős túlzás... Most is aktív stream használó vagyok a mindigtvgo-val. Ahogy elérhetővé vált a szolgáltatás már regisztráltam a kártyaszámommal. (ami már nem létezik) Így, hogy olvastalak át akartam regisztrálni a kapott dekóder számával, de nem engedte meg, sem a vsc id, sem a chip id-t nem fogadta el... Így maradt a már nem létező kártyaszámos regisztrációm.
Szóval nincs 500 csatorna... Amikor utoljára variáltak vele, akkor meg is reklamáltam, hogy amire van előfizetésem, azt miért nem tudom online nézni, de közölték, hogy ahhoz elő kellene fizetnem az 5000 Ft-os csomagra külön, de annyit pedig nem ér nekem az egész, és az a pár csatorna, amit így tudnék elérni.Most "csak" előzetesen akartam tájékozódni, hogy ide írtam. de ebből úgy is az lesz, hogy majd felhívom az ügyfélszolgálatot és ők mit tudnak ajánlani, mik a lehetőségek. Bár amíg nincs új tv, addig ez okafogyott, egyenlőre...
#21618Doky586
Amit te írsz, az egy újabb dekóder lenne, bár nem írtad meg, hogy te mit használsz. Ráadásul, ha tudja a műholdas és kábeles dolgokat is technikailag, arra (úgyis) kábeltv-t és/vagy műholdat kötne az ember, ami újabb technika bevonása lenne, a most meglévő antennás rendszer mellé.
A HBB "csak" az így elérhető plusz tv csatornák miatt lenne érdekes, pár éve még volt komolyzenei csatorna is benne, amit hiányolok a "rendes" mindigtv-ből. Bár pár hónapja? van jazz csatorna, de az jobban rétegcsatorna, mint a classic komolyzene.A féléves teszt adás még 2013-ban indult...
Igaz, a most aktuális adatok nem fellelhetőek, hiába kerestem google-al, nem adott releváns találatot és az AH hbb-s oldala sem írja, hogy pontosan milyen tv csatornákat sreamelnek, azaz mit lehetne így elérni általuk... Csak a közszolgálatiak vannak megemlítve név szerint, a többi, (ha létezik) nem. Egy 2015-ös cikk szerint 3000, illetve (médiaklikk) 60-70 ezer volt a napi használat... és mivel ezek a cikkek jó régiek, úgy tűnik mégsem váltották be a hozzá fűzött reményeket... Pedig egy webáruházban is van ezt taglaló aktív tartalom... -
Jocek1979
csendes tag
Sziasztok kerdeznem hogy masnal is szemcsesek e az mtv csatornai ? Azt vettem eszre hogy a 4k tv nagyon latszanak ezek az apro szemcsek a full hd tv is de ott nem annyira a tobbi csatornan nem vettem eszre ezt es ezek a szemcsek is csak a sotetebb jeleneteknel latszanak
-
Doky586
nagyúr
válasz andatti #21616 üzenetére
Ezért írtam azt amit írtam.
Nekem öreg plazma tvm van, így csak mint monitort tudom használni hdmi-vel. A szolgáltatós stb nekem nagyon nem tetszett, vettem más gyártótól saját stb-t ami műholdat és kábeltv-t is tud a fizetős mindigtvn kívül. De ami a lényeg tud CAM modult fogadni (nemcsak kártyát). Ezt nevezik CA slotnak. Hbb-t nem ismerem, az nincs, ha kell neten pcn is tudom nézni az előfizetett csatornákat.
-
azbest
félisten
válasz andatti #21616 üzenetére
Nem egészen értem, hogy miért kéne az előfizetésedet lemondani és újat kötni drágábban. Miből jön az árkülönbség?
Előfizetéses (havidíjas) csomaghoz 3 eszközt is használhatsz.
A második eszköz + 330 ft, a harmadik + 450 ft / hó.
Vagy most töltögetős vagy? Lehet hűség nélkül is havidíjra váltani, nem lemondással.Plusz eszközt a szolgáltatótól tudsz venni vagy bérelni. Kérj egy cam modult az integrált kártyával. A listaára tán 20 ezer forint + aktiválási díj 2900 az ászf szerint. Ha hűséggel együtt veszed még az is lehet, hogy adnak belőle kedvezményt. Bérleti lehetőséget is írnak, de 700 huf havonta a ca modul. A boxszal egyébként antenna nélkül is, lan-ra kapcsolva tudhatod nézni a mindigo csatornákból azt, ami az antennás előfizetéseddel jövő online csomagban van (500 feletti csatornaszámmal jelenik meg netre kötve), ha beregisztrálod a mindigo oldalon a box sorozatszámát (720p a legtöbb adás, jobb minőségű lehet, mint az 540p antennás, kivéve a pár fullhd-t).
A boxot meg ha ingyen adták bérbe átálláskor, akkor maradhat nálad, használhatod másik készülékkel, másik szobában. Vagy persze vissza is adhatod, ha csak egy készüléket akarsz használni.
Szóval lehet az ügyfélszolgálattal kellene lesakkoznod, hogy éri meg jobban neked.
[ Szerkesztve ]
-
andatti
senior tag
válasz Doky586 #21615 üzenetére
A dekódert mindenképpen szeretném elhagyni, mert plusz nyűg és macera, főleg, hogy hetente újra kell indítani...
Illetve a hbb adás (ki)használása is szempont, mert abban van komolyzenei csatorna
+ a mostani tv már egy készülékkel sem tud kapcsolódni, így már chromecast-ban gondolkoztam, de ezekbe be van építve, így akkor már nem venném meg....
Eddig a Thomson 43UG6400 lenne a nyertes, mert így, leírás szerint mindent tud(na). Bár az 5 értékelésből épp azt emelte ki valaki, hogy nem tudja a hbb-t...
+ A mindigtv oldalán nem ismerte fel a készülékkereső... akkor sem, ha elhagytam a "thomson" elnevezést. Így ez is növeli a bizonytalanságot. Bár egy, a készülékhez tartozó használati utasítás (online) írta, hogy tudja a hbb-t is. Bár ez a leírásban is szerepel.Azt már láttam, hogy a kártya miatt az éves díj 48e helyett 60 lenne, azaz a mostani 4 ezer helyett 5 ezerbe kerülne havonta. Ha 12 havis egységet vennék, mivel most családi csomagunk van. A mostanit meg majd le kell mondanom, mivel a tv-ben levő kártyát kivezették és ugye kaptam dekódert...
-
Doky586
nagyúr
válasz andatti #21614 üzenetére
Kártya + conax = CAM modul. Régen ezt két darabban (kártya + conax) adták, ma egyben (cam). TV-ken mindig is ugyanolyan nagy luk volt (nem vékony kártya nyílás) azaz nincs változás.
A tvnek tudnia kell a T2 és hevc-t ha fizetős csatornát akarsz box nélkül nézni. A szabadon foghatóknak a sima T is elég (boltban ezeken van kompatibilis jelzés - elég megtévesztően)
-
andatti
senior tag
Utolért az elavulás...
8 év után döglődik az okostv-m... "szép" foltok jelentek meg a kijelzőn és sokszor brutál sötét a képernyő (a foltokat kivéve...) Ebből csere lesz, mert kezdi megenni a fene...
Szóval érdeklődnék, hogy milyen tv-t lenne érdemes keresnem, illetve vennem. Bár ha jól emlékszem ezzel is úgy jártunk, hogy akkor még jó volt a conax modullal, aztán fejlesztettek és hipp-hopp megkaptuk a minősíthetetlenül ×××× dekóderüket, bérletbe...
Az árukeresőn DVB T2- re és Conax modulra tudok szűrni, de erre a HEVC kódolásra nem. (mondjuk a mostani tv is itt vérzett el, és kellett a dekóderük...) és kérdéses, hogy meddig marad Így megint, illetve tudok-e még valahol csak kártyát vásárolni, mert ugye az AH már évekkel ezelőtt kivezette a kártyáit...
(Mert, ha jó lenne a tv megszabadulnék a dekóderüktől, ha már...)A videótár nem olyan rossz dolog, bár én is tudom, hogy vannak ingyenes lelőhelyek és havonta fizetni érte annyira nem hoz lázba engem sem... Amit nyertetek gondolom 1 hónapig érvényes, nem?
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz -ZeeZee- #21610 üzenetére
Az enyémre se jelentkezett senki
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-ZeeZee-
senior tag
Ha valaki fel tudja használni, nem csak gyűjteni akarja:
Kedves Játékosunk!
Köszönjük, hogy részt vett Ünnepi Játékunkban!
Gratulálunk, Ön nyert, nyereménye egy Videótár!
A mindigtvgo.hu oldalon történő regisztráció után a jobb felső sarokban található profil ikonra kattintva az „Előfizetési adatok” menüpontban a „További csomagok” opció alatt tudja megadni, ezáltal beváltani az egyszeri alkalommal felhasználható kuponját.
További részletek a Részvételi feltételekben.
Az Ön kuponkódja: privátban küldöm az első jelentkezőnek
A kupon érvényességének lejáratát követően az előfizetés nem újul meg automatikusan.
Aktiválási időszak: 2022. december 1. – 2023. március 31.
Köszönjük, hogy velünk játszott, és még egyszer gratulálunk a nyereményéhez!
Üdvözlettel,
A mindigNYER ügyfélszolgálata -
schweppes
csendes tag
LG webOS UM7000PLA okostévén a mindigTVgo alkalmazással pl. a Mozi+ HD 1 másodperc után megáll. M1 nem áll meg. Egyik igen, másik nem. Tudtok ebben segíteni? Elvileg a TV-n a legfrissebb firmware van.
PGA
-
GAbre
veterán
Üdv!
Van valakinek dps hd 60 készüléke?
Utoljára mikor használtuk még működött,most azt nyomja nincs jel.
És villog a zöld gomb,távra nem reagál.
Nem tudom most táv ment el,vagy maga az egység?Avatar
-
fezsoo
aktív tag
Csókosak vagytok
Már 2.éve semmit se sikerül nyerni.
Ez a játék is. Legalább valamit lehetne csinálni azzal a karral. Hogy olyan legyen mint ha rajtunk is múlna a szerencse....Ulefone Armor 21; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f
-
prsq
aktív tag
Az én gyerek csomagom még mindig vihető.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz gregory91 #21601 üzenetére
Ez ilyen, bár ez lenne a e havi átkom csak
Január 1-től mehetek munkanélkülireBár ez meg olyan 10év alatt háromszor volt 5nap pihenésem, szabadság nem járt, sőt volt egy olyan nyár pár éve hogy 24/24-be dolgoztam, na arról a pár hónapról nem sok emlékem van
Így 3hó fizetett pihenés, utána meg lesz valami, bevacakolom magam mint egy medve heti egyszer eszek és vegetálok
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest