Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivaldi (böngésző)
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Vírusirtó topic
Aktív témák
-
pw12345
aktív tag
Nem is kell értened, mert nem ez volt a kérdés. Nem kell elemezni, gondolat olvasni, sem kombinálni.
Ha a kedves szolgáltató, vagy a szemét kategóriába tartozó eszköze bemondja az unalmast, még mindig tudnám (de nem tudom) nézni a T adókat, de ez már had legyen az én dolgom.
T QAM, SR értékek kellenének továbbra is, vagy a megfelelő megoldás, ami úgy látom nincs.#20498 Doky586
Semmi titokzatos nincs a készülékekben (Samu, Philips, LG), amit én láttam, mindnél előbb kell kiválasztani, hogy kábel, vagy légi sugárzás,
később már T-t nem enged C mellé kiválasztani, csak analógot, vagy műholdast (még, akkor is, ha nincs lehetőség tányért rákötni)
-
-
pw12345
aktív tag
Elég hitvány, hogy 2020-ban megugorhatatlan elvárás a gyártók felé, a C melletti T beállítási lehetőség.
Amúgy műholdas adókat be lehetne állítani, egy szépséghibája van, hogy sem S tuner, sem csatlakozó nincs a készüléken.
#20493 garga01
De képtelenség belőni, az nem volt elvárásom, hogy egyszerre két kábelt kezeljen (bár sokkal elitebb piacokra, pl. India, Latin-Amerika gyártottak, azonos típusszámú, de dual T és C bemenetes készülékeket, ide, exKGST-s parasztnak jó a xar is), tehát, ha megfeszülök sem lehet egyszerre kábel és földi beállítást programozni. Nem akarom közösíteni, kábel cserével sem működik, mert nem lehet beállítani. Régebben állítólag működött kábellel is a T, ahol megvolt a jelszint, de az már a múlté. Korábban magamnak barkácsoltam gányolt közösítőt, ami átkapcsolható volt (mivel két kábel és kábel-analóg szobaantenna is zavarja egymást, nemcsak a digitális), mert a bolti egy szemétdomb.#20494 azbest
Nem oldható meg, de nem is érdekel (át lehet dugni az antennát, más kérdés, hogy egyik készülékbe, egyik kábelt úgy kell belekalapálni, másik készülékben, ugyanez a kábel harangozik, mert, annyira méret, meg szabványos minden), a gond, hogy maguk a csatornák sem állíthatók be.
Felhasználóival semmire nem megyek, még műholdas beállítást is felkínál, ami nincs is a készülékben (lusták voltak külön oprendszert írni), a kezdő beállításoknál lehet csak kiválasztani, hogy kábel/légi, a kettő egyszerre nem megy, akkor viszont ugranak a kábeles csatornák. Különböző gyártók készülékei.Még mindig érdekelne (nem akarok egyszerre 8 antennát dugni a készülékre továbbra sem), hogy T-nél van-e QAM/SR és mi az (az A B C .. Zs nem mond semmit), illetve, ha nincs, mi van helyette?
Ha megpróbálnám " kábelként" meghekkelni, akkor is kéri ezeket az értékeket (az állítsam AUTO-ra típusú tanács megvan, kösz nem kérném, nem is minden készülék támogatja, ami meg mégis ott sem feltétlen működik, főleg, ahol egy szolgáltató is különbözőket használ).
-
azbest
félisten
válasz
garga01 #20493 üzenetére
Van olyan antenna átkapcsoló, ami táplálásra átvált az antennára. Amelyik tévé az antennáshoz tud kiadni tápellátást például erősítőhöz, olyannal tud működni. Egyéb esetben legfeljebb manuális vagy távirányítós átkapcsoló működhet.
#20489 pw12345
Mivel ahány féle tévé, annyiféleképp működnek a dolog így a felhasználói útmutatót kellene olvasgatni. Esetleg a tévé gyártójától érdeklődni. Itt fontos amit előbb írtam, hogy megoldható-e automatikus váltás a két koax kábel közt. -
garga01
őstag
válasz
pw12345 #20489 üzenetére
Ha be is tudnád lőni hogy megmaradjon minden adó, fizikailag sem ajánlatos a kábeltv-vel egy antennát összekötni sima közösítővel, zavarni fogják egymást (vagyis a kábeltv-t az antenna). Van olyan kábeltv, ahol üres esetleg az a freki amit Mindigtv használ, ott esetleg, de sokszor azokon a frekiken meg a net le/feltöltés megy, így akkor az nem fog működni.
-
pw12345
aktív tag
-
-
pw12345
aktív tag
Amatőr, dilettáns, hülye kérdéseim lennének, témaösszefoglalót meg nem látok.
Különböző TV-ken be lehet lőni egymás mellé C és analóg csatornákat, de T-t nem én legalábbis nem látom, hogy lehetne anélkül, hogy a kábeles adókat lepucolná. Az auto keresésnél be kell állítani, hogy kábel, vagy légi és töröl mindent, kézinél meg nem ajánlja fel (mivel alapból kábel van kiválasztva), hogy T-re kereshetnék.
Látom a T frekiknél, hogy 498Mhz 634Mhz-eken vannak az adók, de C-hez hasonló symbol rate és QAM adatot nem találtam, csak A B-t.
Be lehet állítani a T sugárzást "C-ként" valahogy és milyen SR, QAM
értéket kell beállítani? -
matej013
tag
válasz
Apa+Fia #20485 üzenetére
Nos, nem tudom, hogy hogyan lehetséges, de a tévém felajánlott egy opciót, hogy cicam helyett broadcast-re vált (Fogalmam sincs, hogy ez mit jelent). Azután rákerestem a 43-as csatornára (MuxC, Tokaj, 650 mhz) és hozta a jeleket. Úgyhogy örülök, hogy nem kellet hozzányúlnom, remélem a jel is megmarad.
Jelenleg 55% a jelerősség, de 100% minőséget ír, úgyhogy reménykedek.
Képminőséggel jelenleg nincs probléma és azért ma elég szeles-borús idő volt. A próba szerintem a havazás + ködös idő lesz.
-
RR-13
őstag
Sziasztok.
Esetleg valaki vásárolt mostanában Strong 8541FTA készüléket?
Azt tapasztaltam, hogy bizonyos adásoknál a jobbra-balra, és vissza irányba történő gyorsabb képmozgásoknál a kép kicsit akad, szaggat. Ez a korábbi készülékekkel nem volt tapasztalható, és nagyon bántja a szemet.A jel elég erős, és a minőség is. Főleg a Tv2 adásánál vettem ezt észre eddig,. és nem mindig lehet érzékelni, de általában igen.
Köszi, ha valaki esetleg vett ilyen készüléket, és neki is van tapasztalata, vagy megoldása. -
kicsi kecske
tag
Köszi így megvan!
-
matej013
tag
Sziasztok!
Tokaj toronyra nézve másnak is van baja a MuxC-vel? Nemrég szereltem fel az antennát, szinte hajszálpontosan Tokaj felé néz, légvonalban kb 50 km. Az összes mux bejön 70%-os jelerősséggel és 90-100% minőséggel, de a mux c 650 mhz-en hallgat. Ennyit fogna a tető az antennámon? Padláson a felső gerendára rögzítettem, csak a cserép van az útjában.
A mindig tv prémium ci+ modult nemsokára kézhez kapom. Előfordulhat, hogyha már beteszem a tévébe akkor már látni fogja?
-
azbest
félisten
válasz
kicsi kecske #20481 üzenetére
Havidíjashoz (ami nem prepaid) lehet utólag is kérni második és harmadik végpontot (plusz 300 és 400), de ahhoz is meg kell venni az eszközt annyiszor majd akkor. Ha most még csak egy helyen akarod nézni, akkor 1 box megteszi a régebbi tévéhez. Az 1 év hűséggel adnak 2 hónap kedvezményt meg kicsit kedvezményt a box árából és az aktiválási díjból. Ha próbálgatod az opciókat úgy frissül a kezdésnek fizetendő díj. (Nézd meg jól, hogy mik a teljes árak, mert 3adik hónaptól már az játszik a hűséggel is)
Ha ki van építve a kábelezés és elosztó van betéve, akkor attól függetlenül oszlik a jel, hogy van-r a végére dugva eszköz. Meg az sem mindegy hány méter kábel. Ha nagy teljesítményű adó van közelben, akkor valószínűleg bármilyen közepes méretű, erősítés nélküli antenna megteszi. Ha túl erős a jel, az is okozhat gondot.
Hogy jobb-e az ember függő. Aki a szolgáltató dolgait (élő tévé és netes visszanéés) szeretné használni, annak jobb. Aki kifejezetten egy másik fajta eszközzel akar csak tévét nézni, meg maga felvenni műsort, usb-ről lejátszani más fájlokat, annak lehet más a jobb.
-
deske76
csendes tag
válasz
kicsi kecske #20481 üzenetére
Szia!
A mindigtv oldalán a felső részen ki kell választanod a szolgáltatást, jelen esetben a mindigTV PRÉMIUM lógót, utána már megleled amit kereselKiválasztod ami kell (melyik csomag , esetleg kiegészítő csomag, fizetési mód, eszköz, majd kitöltöd amit ki kell (Név, cím, stb)
Ha gyorsabban szeretnél oda jutni, akkor katt oda---> [link]
-
kicsi kecske
tag
válasz
azbest #20480 üzenetére
Egyenlőre csak a nappaliban lenne most szükség rá, aztán ha később lesz tv a hálóba is akkor oda is leosztanam. Gyere meg jo pár évig nem fogja nezni a szobajaban ezert marad a max 2 vegpont.
Ertem amit mondassz, jobb a szolgaltatoi box. A kérdés mar csak az h mi az a szolgáltatól? Mindigtv oldalan nem latok semmi vasarlasi lehetőséget. 😫 -
azbest
félisten
válasz
kicsi kecske #20479 üzenetére
Az extra vagy új nevén "prémium"
csatornái t2 módban mennek. Szóval a tévé nem fogja tudni kezelni azokat. Az ingyeneseket tudja venni magában.
Ha szolgáltatótol veszel boxot, akkor az eleve integráltan tartalmazza az előfizetéshez szükséges dolgokat is. Előnye, hogy netre kötve korábbi adások visszanézése is lehetséges.
Ha külön boxszot szeretnél, akkor ca modul fogadós esetén a szolgáltatótól kéne venned modult, ami integráltan tartalmazza a "kártyát" is. Kártyát nem tudom, hogy lehet-e tőlük szerezni, talán csak az integrált modulosat adják már.
Ha szó szerint ott van előtted az adótorony, akkor valószínűleg bármelyik kisebb, megteszi. Ha sok felé akarod osztani a jelet, akkor lehet mégis nagyobb a jobb. A weblapon meg tudod nézni, hogy milyen teljesítménnyel sugároz az az adótorony az 5 különböző frekvencián, ami melletted van.
-
kicsi kecske
tag
Sziasztok!
Segítsetek pls, kicsit elvesztem a sok technikai leírásban..
Adott egy családi ház, tetőről rálátok a TV/mobil adótoronyra. Szobákba koax kihúzva csillagpontosan.
Normál kábeles tv szolgáltatás nincs, ezért gondolkozom mindigTVben.
Jelenleg csak 1 tv van a házban egy Pana Viera 55st60. Ezen csak sima DVB-T van nem pedig DVB-T2 és van a TV-n egy CI+ modul foglalat.
Tulajdonképpen mivel nem tudja a TV a DVB-T2-t akkor nekem kell mindenképp a dekóder? Extra csatornákhoz pedig a CI+ kártya? Vagy elég a CI+ kártya és azzal tudom majd venni az extra adást? Ha box kell akkor meg nem kell CI+ kártya?
Kicsit össze vagyok zavarodva...
Másik kérdés, hogy a fent leírt esetben milyen tető antennát javasoltok? -
azbest
félisten
válasz
tmarkee #20477 üzenetére
Akkor szimplán elromlott.
Esetleg, ha nagyon régi a kártya és box helyett az lett megtartva, talán előfordulhat, hogy a mostani többféle csomag kombinációt már nem tudja kezelni. Ha erről van szó, akkor lesz még több panaszkodó. A régi kártyáim (~2011) conax infója alapján talán korlátozottabbak voltak, de lehet azt sem használják ki ma sem.
-
tmarkee
tag
Fejlemény: küldtek másik kártyát, azzal minden jó. A régit vissza kell küldenem, válaszborítékban. Ugyan mi a búbánatok variáltak.
-
tmarkee
tag
Apósom most hívott, nézte volna a török nagydíjat. Nála semmilyen csatorna nincs. Két utcára lakik tőlünk, neki a DTT-9001 készüléke van, mindigtvextra családi csomaggal.
-
tmarkee
tag
válasz
SztiviVander #20465 üzenetére
Akkor jó, azt írták küldenek másik conax kártyát, majd megmondják mikor tudom aktiválni.
-
tmarkee
tag
válasz
azbest #20462 üzenetére
Mindigtvextra családi csomagon van, az a 3200.-Ft/hó (kiegészítőm az nincs). Nem dugtam be fordítva a kártyát, akkor a többi kódolt csatorna se menne. Három nappal ezelőttig minden rendben ment. A kártya azóta benne volt, amióta szeptemberben kivettem a DTT-0901-ből, mert az egy nagyjából használhatatlan eszköz. Itt a fórumon egy kedves fórumtárs megosztott egy exceltáblát, az szerinti 13-33 csatornákkal van a baj, aztán a 72-78-ig, kivéve a 26-os Jim-Jam-et, az megy. Ez az exceltábla kb ugyan az mint az amit te most linkeltél.
-
-
fezsoo
aktív tag
-
-
-
tmarkee
tag
válasz
brazos #20455 üzenetére
Szegeden lakom. A tv régi, nem alkalmas csak a korábbira, azért vagyok kénytelen szórakozni a set top box-szal. A 13-33 csatornák nincsenek. A régi, eddig tökéletesen működő antennával használnám a szolgáltatást. Az a furcsa, hogy 3 nappal ezelőtt még minden normálisan működött. Ebben aztán van mindenféle mux. Az A, B és E mindegyik csatornája meg van. A C és a D egy része hiányzik.
-
brazos
senior tag
válasz
tmarkee #20452 üzenetére
Konkrétan melyik csatornák hiányoznak nálad az Amiko-ban? - meg kéne azt nézned, hogy ezek a hiányzó csatik melyik mux-ba vannak, és akkor lehetséges az hogy az antennád arra a mux frekvencia vételére nem optimális, talán előbb ezt kéne kideríteni.
(ahogy ezt azbest is írta az előbb)
Sajnos, vannak olyan helyek még az országban, ahol pl. a B-mux nem, vagy csak nehezen vehető. -
-
tmarkee
tag
válasz
garga01 #20451 üzenetére
Ez működik, köszönöm, le is cseréltem az AH-s szoftvert
Ezt javasolta a cég hivatalos helpdeskje, én meg nem tudtam, hogy ez ilyen. A bajom az, hogy a hiba megoldásán nem segített semmit. Most azt állapították meg, hogy akkor biztos a kártya a hibás, de az eredeti set top box-szal sem jelennek meg a csatornák, ugyan azok a csatornák. Mindez persze csak 3 napja van így, előtte minden tökéletesen ment. Vajon mi történhetett 3 nappal ezelőtt? Mondjuk az eddigi hiányzó csatornák most sem láthatók, de most már legalább nem az AH-s szoftver van rajta.
-
tmarkee
tag
válasz
gregory91 #20449 üzenetére
Köszi, 0000 volt, de nem történt semmi. Írtam ismét a cégnek, mert megállapították, hogy ha ilyen bajom van, akkor biztos a kártya a rossz. Itthon van még az eredeti szolgáltatós set top box is, összeraktam, ugyan azok a csatornák nem jelennek meg, pedig abban nincs dekóder kártya.
-
tmarkee
tag
válasz
tmarkee #20443 üzenetére
Folytatás: írtam az ügyfélszolgálatnak. Válaszoltak: tegyem fel az Antenna Hungáriás firmware-t. Fektettem. Ezzel most ugyan úgy hiányoznak a csatornák, semmi változás nem történt a korábbiakhoz képest. Megpróbáltam visszatenni a legfrissebb Amiko firmware-t, de az már nem volt lehetséges, mert nem engedélyezett többé. Köszönöm a "segítséget" "kedves" szolgáltató.
-
tibor2010
tag
válasz
SztiviVander #20444 üzenetére
Közben eszembe jutott, akkor írta ki a752HD az ingyenes adásra hogy kódolt, mikor bekapcsolva dugtam bele a kártyát.
Utána csináltam firmware frissítést, de arra aztán ügyeltem, hogy teljesen áramtalanítva legyen a készülék, amikor a kártyát berakom. Mindenesetre ezután modullal fogom használni.
A többiek panasza összefügghet az időjárás, így a terjedési viszonyok megváltozásával, én nem tapasztaltam sem a TV-n, sem a Zgemma vevőn hibát. -
tmarkee
tag
válasz
SztiviVander #20437 üzenetére
Nálam tegnap este óta ugyan ez van. Én egy Amiko Impulse T2/C H,265-t használok.
-
tibibi
őstag
válasz
SztiviVander #20436 üzenetére
de van és már rohadtul unom ja és nálam a cool paramount film+ csinálja általában.Ilyenkor kitépem a kártyát és visszarakom utána egy ideig jó
-
-
tibor2010
tag
válasz
SztiviVander #20439 üzenetére
Jártam így 752-vel, alapvetően a firmware a hibás.
Legutóbb a 752HD_V1.15.22010_03-09-2020-at próbáltam, az stabil volt.
Ugyanakkor feltűnt, hogy máshová átrakva elég nehezen tért magához a kártya.
Több vevőnél elkövették azt a hibát, hogy a kártyavezérlőben lévő szint illesztő 5V/3,3V IC tápfeszét 5V-ra rakták, így a kártyára is ez megy ki, ettől tönkre is mehet. A Zgemma vevőmnél megcsináltam az átalakítást, a 752-re majd valamikor jövőre rámérek.
Az aranyat is eléggé kispórolták az érintkezőkből, érdemes alaposan megtisztítani és kicsit érdesíteni. -
SztiviVander
őstag
válasz
tibor2010 #20438 üzenetére
cryptobox 752hd-ban mert az okosabb mint a tv-m. de átraktam este meg még reggel is a tv-be is de ott is ugyanaz volt a helyzet.
de jó hogy kérdezted mert ránéztem telorol a boxra és lám az "elromlott" kártya megjavult... legalábbis már van rtl2 meg mozi+ is. most gyorsan irok is nekik hogy nehogy nekem most meg atüssék a kártyát arra amit még ki se küldtek és elqrják nekem megintszerintem a csomag átalakításokkal qrtak el valamit.
-
tibor2010
tag
válasz
SztiviVander #20437 üzenetére
Miben használod a kártyát?
-
SztiviVander
őstag
válasz
SztiviVander #20436 üzenetére
Másnál nincs ilyen aki kártyát használ? Azt irta ufsz h ez kártya hiba és küldenek másikat. Azzal meg majd semmi nem fog menni, van rá egy fogadásom, mert annál meg majd elqrják az előfizetéshez hozzárendelést. De talán el is hinném hogy ez a baj, ha tegnap nem írta volna egy ideig az ingyenes pesti tv-re is azt hogy kódolt... Meg milyen kártya hiba az hogy 3-4 fizetős csatorna (ennyi maradt, a többi este sorra elhalt) meg stabilan megy. Gyanítom ez ilyen sablon próbálkozás amivel elfedik a valódi problémát és a megoldásához szükséges időt és akkor lehet azt mondani hogy "sajnos mi nem tehetünk róla h tonkrement a kártya".
-
SztiviVander
őstag
Tényleg jól megújult a mindigtv. Az az újdonság hogy a fele fizetett csatornára egy csatornaváltás után elkezdte azt mondani hogy bocs de kódolt
Ez a cég egy igazi hungarikum.
-
tibor2010
tag
válasz
tibibi #20433 üzenetére
E-MANUAL:
HOME GOMB > Élő TV > Csatornalista > Összes > Csatornák szerkesztése
Regisztrált csatornák eltávolítása
Csatorna eltávolításához válassza ki a csatornát a Csatornák szerkesztése képernyőn,
majd válassza a Törlés lehetőséget. Az eltávolított csatornákat a Csatornalista nem tartalmazza. -
tibibi
őstag
üdv Ha ca modulal használom a samsung tvt,van lehetőség csatorna törlésre ? Vagy valami beállítás? mert agyvérzést kapok a dikh tv-től és társaitól
-
Joker88
őstag
na,kicserélték az egész boxot.. de csak a boxot.. erre meg a régi távirányítóval be sem kapcsol a dekóder..
újabb telefonálgatás,ha elérem a csókát.. pedig azt mondta egy kaptafa az egész -
azbest
félisten
válasz
fezsoo #20423 üzenetére
A mindigo kapcsán, amit már korábban linkeltem, hogy elvileg az anennás családi mellé lesz valami családi+ előfizetési lehetőség is, amivel együtt kb a max csomag tartala lesz elérhető online is:
"A mindigTV PRÉMIUM előfizetők számára pedig a Családi + csomag készül, melyben a hagyományos televíziós előfizetés mellé további 18 izgalmas televízió csatorna fizethető elő (Film Cafe, Viasat 6, Travel Channel, Zenebutik, Comedy Central Family, Epic Drama, Fem3, Sony Movie channel, Sony Max, CBS Reality, Film Mania, Viasat Explore, Viasat Nature, ATV Spirit, Muzsika, Food Network, Investigation Discovery, EXTREME SPORT)." [link]
-
fezsoo
aktív tag
Teljesen átalakul a MindigTV, kiderültek a részletek
Mozgalmas időszak következik a MindigTV-nél: miután megváltozott a csatornakínálat, a név- és márkaarculatot is átalakítják, valamint megváltoznak a termékcsomagok is.A szeptemberi csatornakínálat változását követően novembertől megújul az Antenna Hungária MindigTV-családjának név- és márkaarculata is. Ezentúl a MindigTV mellett, a MinDig TV Extrát felváltó MindigTV PRÉMIUM és a mindiGO TV-t megújító mindigTV GO márkanevekkel találkozhatnak a szolgáltató ügyfelei - írja a DTV News.
A MindigTV márkanév alatt a felhasználók továbbra is 12 csatornát érnek el díjmentesen, amelyet előfizetői szerződés keretében fizetős csomagajánlatokkal egészíthetnek ki, és a MindigTV PRÉMIUM szolgáltatásra válthatnak. A MindigTV PRÉMIUM kínálatában ezentúl négy főcsomag (Alap, a Családi, a Belépő és Gyerek csomagok) közül választhatnak az ügyfelek. A Belépő csomagban az alap kínálat mellett további 6 adó - az ATV, Bonum Hír TV, RTL⁺, Sláger TV és TV2 Comedy - érhető el, míg az Alap műsorcsomagban 28, míg a Családiban összesen 48 csatorna műsorai láthatók. Az előfizetői kínálatok még több szórakozást biztosítanak, a Családi csomagba többek között olyan csatornák is bekerültek, mint a Minimax, a Nickelodeon Jr., a Sorozat+, vagy a Moziverzum, hogy izgalmakból, kedves mesékből és népszerű mozifilmekből se legyen hiány. Új főcsomagként jelent meg a televíziós szolgáltatások piacán egyedülálló, tematikus Gyerek műsorcsomag, amelyben még több élmény és összesen 10 gyerekadó mesehősei és kalandjai várják a kíváncsi lurkókat.
A televíziós csomagok a havidíjas konstrukció mellett, 6 és 12 hónapos előre fizetett szolgáltatásként is igénybe vehetők, kivéve a Belépő csomag esetében.
Szeptembertől a korábban a MindiGO Sporton elért tartalmak átköltöztek a MindigTV GO oldalra, ahol Sport menüben nézhető például Berecz Zsombor vitorlázó blogja, vagy akár az EsportGuru csatorna élő adásai is. A MindigTV GO újdonsága, hogy elérhetővé vált a Gyerek műsorcsomag mind a 10 gyerek csatornával és a TV Max csomag előfizetésével pedig a teljes televíziós kínálat is -
vpanangin
senior tag
Üdv!
Van valami trükkje annak, hogy a mindiGO TV app TV-re tükrözésekor legyen a TV-n hang is, ne csak kép?
Kössz.
-
-
dome911
tag
-
azbest
félisten
válasz
dome911 #20415 üzenetére
Az antennás adásnál a tv2 és rtl klub nem része a mindig tv extrának. Az ingyenesen elérhető adásért ők fizetnek az antenna hungária felé. Nem valószínű, hogy hd-ra váltanának, hely sincs a dvb-t1 kódolatlan muxon.
Viszont a mindig tv go oldalán a felhasználási feltételek szerint az rtl klub és a tv2 streaming adás az az online max csomag része. Valószínűleg tévedésből a boxon is elérhető volt egy ideig az rtl klub hd változatot streaminggelt az 500 valahanyas programhelyen, már nem látom. A weblapon még elindul.
Múltkor linkeltem, hogy tán lesz a családi és az online max közé egy nagyjából a különbséget lefedő csomag hamarosan. Esetleg majd arra elő lehet fizetni és a boxon is nézni. Egyébként valahogy nem tűnik most annyira jó minőségűnek az rtl klub hd stream. Valahogy talán életlen.
-
dome911
tag
Sziasztok, van esetleg arról infótok, hogy Mindig Tv-n az RTL Klub és a TV2 átkerül-e valamikor HD-ra? SD-n szerintem nem annyira élvezhetőek.
-
azbest
félisten
válasz
DarkByte #20412 üzenetére
Nem tudom, hogy akarnak-e még... a chromecast mód is kikerült.
Igazából az utóbbi hetekben hébe-hóba próbálgattam pécén és a boxon is a streaminget, végignézni egy-egy filmet. Jelen pillanatban még nem tűnik úgy, hogy teljesen stabil lenne. Persze lehet majd jön ki még update meg frissítés az arculatváltással együtt is.Idővel talán. A box múltkor úgy tűnt, hogy 500as csatornaszám magasságában antenna nélkül is listáz pár streaming adást, de az antennásokat nem adja ki vétel nélkül, pedig ugye azok is többségében elérhetőek online. Lehet még nincs elég kapacitásuk. Hivatalosan talán ez a novemberi dolog lehet már indulás féle. Azt hiszem a boxos streaming funkciókat nem nagyon reklámozzák még.
Kíváncsiságból firetv 4k sticken az amazonos silk böngészőben beléptem a webes minidgo-ra. De a streamtől kiakad a videojátszás
Igaz az élő antennás adástól is kiakadt. Lehet valami benne, amire allergiás a hw codec-je. Az élő adást szoftveres lejátszással sd-ben elvitte.
-
azbest
félisten
Úgy látom a megújulós bejelentés mellé kiegészítő infó még a mindigtv go-s leírás, ahol családi+ streaming csomagról is szó esik. Ami úgy tűnik, hogy feloldja azt a furcsaságot, amit jelenleg az antennás családi csomag és a streaming max csomag nagy átfedése okozna. Így valami köztes áron elő lehet majd fizetni a különbözetükre... meg talán a max-ban szereplő szabadon fogható streaming változatokra (tv2, izaura..)
-
deske76
csendes tag
válasz
Mauzes #20400 üzenetére
Üdv!
Én itt vagyok a 18.ban (Benjámin utca) és van Mindig TV-m, egy erősítős antenna veszi a jelet a konyhai lcd tv-re. Beltérben van feltéve, a házon belül, simán veszi az összes adást, pedig nem emeletes a családi házikóm, jó erős a jel, nincs akadás, megállás, kockásodás
A másik tv-m egy LG lg43um7450 pla, ez tudja a H.265-öt, a padlástéreben van egy Diamond rádióamatőr antenna, bár ez nem kimondottan erre a célra van fent, de ezzel is jön minden csati, pedig itt nincs erősítős rész, csak maga a tv a végpont.
Mindent összevetve bármilyen antennával tudod nézni majd a csatikat.Konyhai antenna :
A termék oldala: [link]
Remélem tudtam segíteni
Üdv
-
brazos
senior tag
válasz
Mauzes #20404 üzenetére
Pesten ehhez minek térkép?
Van a két budai oldalon lévő hegyi adó, és van a pesti oldalon a Száva utcai átjátszó torony. Neked, mint 18.-kerületi lakosnak ez utóbbit célszerű keresned, bár földszintes vételnél biztos hogy csak visszavert hullámokat tudsz majd fogni a szobában, a családi házba meg inkább a tetőantennás vételt kéne inkább erőltetni. Azzal jobb esélyed lenne a megfelelő vételre.
Amúgy van térkép is, [link] nem mai, de az adók azóta is ugyanott vannak, nem mentek arrébb.
-
cof
veterán
Ha már antenna... Tudtok valami bevált USB-s 5V-os erősítőt? Ilyesmiket nézegetek: [link]
Botantennához kellene, nem vészes így sem a kép, de eléggé ingadozó 60-70-100 között ugrál a jelminőség.
-
-
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Drón topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Leica SL2 ( 4db Leica Akkumulátor ) + Sigma 24-70mm f/2.8 + kiegészítők
- Playseat Challenge + Logitech G920 + H-váltó + TrueBrake mod
- ÚJ ASUS Zenbook 14 Érintős Laptop Ultrabook -40% Ultra 9 185H 32GB/1TB 3K OLED 120Hz NumberPad
- AKCIÓÓÓ! GAMER PC// Ryzen 5 3600// Rx 5600 xt challenger pro
- Update 03.14. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest