- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Videó stream letöltése
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- OpenWRT topic
- Linux Mint
- Windows 11
- Itt az AI-képes hallókészülék
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gépötty
senior tag
A GearBestről rendeltem egy G1WH-t 24-én, egy hét után még mindig feldolgozás státuszban van. Így elsőre nem valami meggyőző a tempójuk...
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
Nahát, ugyaninnen én kék elejűt vettem, a szokásos sárga dobozban, és a másik fajta talppal (pedig mindig olyat szerettem volna, amit te kaptál).
Arról nem is beszélve, hogy elfelejtettem a kupont, és teljes áron vettem meg.
Ezért ne vásároljatok éjszakaAzt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
sparks
senior tag
Vettem én is egy G1W-t akciós kuponkóddal átszámítva 8.368,- Ft volt, 16.-án rendeltem Banggoodon és ma 31.-én hozta a postás. Érdekessége, hogy Litvániából postázták
Ilyen dobozban jött, másik kép és ilyen a kijelzője, továbbá teljesen fekete az egész, nem kék, mint írta valaki, hogy ő olyat kapott. Érdekes, hogy ez a doboz is más, mint a korábbi vevőknek. MOV-ban rögzít, autóban még nem próbáltam, de korrektek tűnik. Ennyit mindenképp megért, szinte ingyen van.[ Szerkesztve ]
-
-
bul07
nagyúr
autozz.blog.hu egy időbe nyomata nagyon ezt a kamerát (reklám, írások, nyereményjáték), de már az említett blog is lefutott
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
lohn
tag
Szerintem mindenki tisztában van vele, hogy az amúgy se olcsó Smarty, itthon különböző pénzügyi okok miatt nagyon drágák. De nem is azért írtam, hogy küldjétek a videókat, mert hátha a forgalmazó nyer magának pár vásárlót. Aki innen kerül az általam linkelt oldalra, úgyis tudja, hogy ha 75K lenne a keret, akkor is talál magának lényegesen jobb kamerákat. És még bőven marad borravaló is
Szimplán csak azért, mert majd 1 éve kaptam szerkesztői jogot az oldalhoz, és mivel előtte több mint 1 évig el volt hanyagolva, ezért örülök, ha havonta beküld valaki egy felvételt. Hátha az innen beküldött videókkal meg tudnám duplázni a publikációk számát
Ja, és ebből nekem semmilyen anyagi hasznom nem származik.
https://www.youtube.com/channel/UCgMa4yBZEp-ALnsqH_ZtvrA
-
bajvan2
tag
Ez a vid mondjuk tényleg odabasz: http://carcam.hu/2014/06/sundorges/
Nagyon sokáig vacilláltam kamera ügyileg, aztán egy hasonló tette be a kaput. Szintén ment előttem keresztül tökön-babon át szarva mindenre. Persze én is, de ő még bunkó is volt, meg mégiscsak ő lenne a rendőr. Mikor kiértünk a 2x1 sávra és utolérte a csuklósbuszt röhögve kikerültem kb 70-el, erre jött a sziréna, leintés, köménykedés, dehát épp két "kollégája" ült mellettem, így elsütiztek inkább. -
lohn
tag
Ha gondoljátok küldjétek el a videótokat a carcam.hu oldalnak, az ott leírtaknak megfeleloen.
https://www.youtube.com/channel/UCgMa4yBZEp-ALnsqH_ZtvrA
-
Gépötty
senior tag
Lehetséges, hogy igazatok van. Tulajdonképpen nem lőnek belőle, csak könnyű hozzászokni a jóhoz, és utána már fura lejjebb adni az igényeket.
Közben mentem egy kört a G1W-vel. Később, ha lesz egy kis időm, rakok össze képeket egymás mellé ugyanazokról a helyekről LS650W vs. G1W témában, ségítségül látószög-választáshoz.
A hangja annyival jobb a 650-esénél, hogy nincs benne az az idegesítő sípolás, ami annak kezdettől fogva a sajátja. Kicsit hangosabb is, ami azzal is jár, hogy hamarabb elkezd torzítani.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz
Gépötty #2233 üzenetére
Szerintem nálla a nagy forgalom a gond és egyes típusokból hiánya van és késve adja fell
Nekem is két rendelés volt 1-1 darabb de ma mégis egy borítékba csomagolva volt elküldveEbből gondolom hogy hogy késsőbb lett feladva egybe csomagolva
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
huncutka1029
addikt
válasz
Gépötty #2233 üzenetére
Peak season van, minden futárszolgálat fullon van, ezért vannak a hosszabb átfutások.
most kezdik behozni a karácsonyi cuccokat Európába.
Ilyenkor lassabb, és drágább a csomagküldés.
Majd lesz megint ilyen időszak október végétől, decemer közepéig.
Érdemes a kettő közti időszakra időzíteni a rendeléseket.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
bul07
nagyúr
válasz
Gépötty #2229 üzenetére
Ilyen ez
Nekem ma 38napra jött meg 2db 32GB-os pen
Már az hitem ügyet kell rá nyissak( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Gépötty
senior tag
Csak egy okkal több a G1WH mellett.
Közben az előbb megérkezett a G1W Banggoodról, amit sikerült úgy megrendelnem, hogy elfelejtettem a kupont... Már mindegy. 19-én ért az országba, nem kapkodták el, hogy kihozzák.
Viszont Sincerityéktől még mindig nem jöttek meg a hetedikén rendelt memóriakártyáim. Nem tudom leplezni a csalódottságomAzt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
bul07
nagyúr
válasz
Gépötty #2226 üzenetére
Sőt a BG8888 kupon már nem is éll vagyis én tegnap próbáltam és már nem fogadta ell
-
Gépötty
senior tag
Az is jó, de itt van ez, ami annyiban különbözik, hogy 120 helyett 140 fok a látószöge (ennyi szerintem kell, nekem előre 160 fokos van, és azt pont megfelelőnek tartom, azt hiszem, a 120-as kevés lenne - bár ez ízlés dolga is), és az sem elhanyagolható, hogy fekete az egész, semmi hivalkodó krómkarika, meg kék előlap. Ha bennmarad az autóban, akkor sem hívja fel magára a figyelmet. Kuponnal (G1WHDVR) most $39.99, az általad linkelt G1W kuponnal (BG8888) $35.69. Én rászánnám azt a 900Ft különbséget.
És még egy: ismert a G1W-knek egy típushibája, a bal oldalon sokszor homályos a kép. A G1WH-nál nem hallottam még ilyenről.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
pgemil
aktív tag
Akkor erre [link] azt mondtátok, hogy jó, jó árban?
[ Szerkesztve ]
-
lazac_
tag
válasz
SteveBeard #2222 üzenetére
Nappal jó a képe, a fényerőváltozásokat prímán leköveti, este gyenge, olyankor a rendszám felejtős. (Folyamatosan fejlesztik a szoftverét, van benne már 2 féle low light mód, de a hardvert nem lehet kijátszani)
Van széleslátószögű verzió is, az élesség utánállítható, az érzékelő kivezethető a házból, igazi DIY kamera.
Van hozzá kondenzátor is az akku helyére, nekem nemrég jött meg, nemsokára fixre szerelem a kocsiba.
Kártyatípusra állítólag válogatós, nekem eddig ment mindennel.
Alapból nincs hozzá autós tartó, se kábel, össze kell mazsolázni, vagy onnan venni, ahol pakkban árulják.Az enyémet egyszer gariztatni kellett, de fórumokon szinte nem találni működésképtelenség miatti reklamálásokat.
-
SteveBeard
senior tag
Sziasztok!
Erről a kameráról mi a véleményetek?
Steve
-
Gépötty
senior tag
válasz
Moleman #2220 üzenetére
Az UV szűrő a lencse védelmére jó, legalább nem nyúl bele senki. Az átmenetes szűrő nem tűnik rossz ötletnek, akkor kevésbé áll az automatika az ég világosságára, amitől sötét lesz az út. Erre én azt találtam ki, hogy a tükör fölé fogom felszerelni valami egyedi tartóval, így a szélvédőn lévő sáv megoldja ezt a kérdést.
-
Moleman
addikt
Télen napközben talán még hasznosabb lehet, mint nyáron, ha le tudja szedni a csillogást az útról, mikor teljes szélességében folyik rajta a víz, de majd kiderül. Délben nem pont a szemedbe csillog, nappal szemben meg nem működik rendesen.
Az ég beégése ellen lehet, hogy egy átmenetes szűrő sem lenne hülyeség, csak ez már egy kicsit drágább.
Az UV szűrő még mindig nem jött meg, de szerintem nem is fogom feltenni, nem hiányzik még egy lencse becsillogása a videón -
bul07
nagyúr
válasz
Moleman #2218 üzenetére
Télen meg nem is fogod tudni használni
1:27-nél gondolom mert ugyan az a sínpár lehet
Na majd nem fogsz kétszer ekkora tempóval ha olyan kátyú lesz a sínél hogy görbül a felni
-
Moleman
addikt
Szerintem is, erdős szakaszon figyelni kell, le kell venni, különben semmi nem fog látszani.
Ott legalább csak szalagkorlát van, eggyel kintebb a Nagykőrösin még fénysorompó is jár hozzá...
(Amúgy ha nem mondod, nem veszem észre, pedig rendszeresen járok erre, csak általában kétszer ekkora tempóval.)
-
bul07
nagyúr
válasz
Moleman #2216 üzenetére
Mintha nehezebben reagálna árnyékos helyeken
A gyenge fény felvételen van egy igazi magyar megoldás
Felszedni a síneket áá minek zárjuk le szalagkorláttala jó útba is tegyünk hibát , ahol persze később meg fog süppedni meg a jég fel fogja szedni
-
Moleman
addikt
[Erős fény], [gyenge fény].
Egyiknél sincs jól beállítva a szűrő, tehát a tükröződést nem szedi le, csak kicsit túlszaturál és sötétít. A második klipen a jobb alsó sarokban a szűrő okozza a becsillogást, sajnos. -
bul07
nagyúr
válasz
Moleman #2214 üzenetére
Oké
Csak nekem sötétnek tűnt majd egy menet közbenit is tehetnél fel , kíváncsi lennék úgy is ráAmúgy nem letolásnak szántam, egy ilyet kellet volna még a végére tennem =>
-
Moleman
addikt
Az eszemben sem volt, majd legközelebb.
Az normális, hogy sötétebb a kép, külalakra is sötét a lencse, és az alapján, amiket olvastam róla, 2-3 fényértéket ront. De nappal pont erre van szükség, szebb a végeredmény. Kivételek az árnyékos, fa alatti szakaszok, ott nem tud mit kezdeni, mosódnak a rendszámok. Idővel majd kialakul, hogy hol, hogyan érdemes használni. (A rögzítése amúgy rém egyszerű, tekertem 3 réteg celluxot a krómkarikára, erre már elég erősen rászorul a 25-ös átalakító.) -
bajvan2
tag
Memóriakártyás topikban nem beszédesek.
Itt nem ért senki hozzá hogyan lehetne a fake kártyát valódi méretére visszaállítani?
Láttam ezt a cikket http://logout.hu/cikk/fake_pendrive_javitasi_segedlet/teljes.html (nekem nem is ad ki olyan értékeket a progi, mint itt írva van, valamint az orosz oldalra is hibát dob) és próbálgattam mindenféle particionáló programot külföldi leírások alapján, de egyik sem a valódi méretet ismerte fel.
Már úton van az ajánlott helyről a másik, de ha már kaptam egy ilyet ajándékba ne legyen kukás. -
bul07
nagyúr
válasz
Moleman #2210 üzenetére
De miért ilyen sötét?
Azt vártam hogy le is veszed hogy látszódjon hogy nélküle milyen
[ Szerkesztve ]
-
Moleman
addikt
Polarizáló szűrő teszt.
Tök jól működne, kár, hogy a kis kijelzőn nem látni, hol tűnik el a tükröződés... Annyi lehet irányadó, hogy hol a legkékebb az ég, de az nem esik egybe vele. Valakinek valami tipp? Gondolom, ahogy kanyarodik az út, akkor is eltűnik a hatása, ennyire dinamikusan meg lehetetlen odanyúlkálni, tekergetni.
Mindenesetre erősen ajánlom a nyári napokra, összesen 640 Ft-omba került a 25-37 mm átalakító gyűrűvel együtt.[ Szerkesztve ]
-
Gépötty
senior tag
Hagy kérdezzem meg: vettél egy G1W-t Banggoodon, meg egy WH-t mellé a Gearbesten?
Ott az Amköv (náluk PH-007) Zoom 007-et néztem. Fel is függesztettem a checkoutot. Máshol 67-89$ között van, náluk pár centtel olcsóbb, mint a G1WH.
Nem mintha belülről nem lenne ugyanaz, és a látószöge is csak 135 fok a 140-nel szemben
Csak jobban néz ki, és világítanak a gombjai. Az kifejezetten fontos
(Egyébként a gombok, csatlakozók kiosztása ugyanaz mint az LS650W-m, ami nekem kifejezetten bejön)Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Moleman
addikt
válasz
huncutka1029 #2203 üzenetére
Jobbra kanyarodó sávból balra, majd index nélkül megáll az út közepén a kanyarodáshoz. Persze, hogy fekete BMW-s.
[ Szerkesztve ]
-
Gépötty
senior tag
válasz
A balrakanyarodón indexelt jobbra, majd elment egyenesen?
Végülis jobb, mintha jobbra kanyarodott volna egy egyenesen menni szándékozó elé...
Viszont Parov Stelarért pirospontAzt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
Ez az 50$-os dolog úgy működik, hogy kapsz 10db 5$-os kupont, amikből minden 50$ fölötti vásárláshoz felhasználhatsz egyet, egy éven keresztül. Természetesen egy vásárlásra egy kódot vehetsz igénybe, tehát a mostani 11$-os mellé már nem lehet bevinni (próbáltam
). Ez amúgy nem rossz, mert ez pont az a küszöb, aminél vámolnak, úgyhogy ha még épp átléped az ötven dodót, akkor épp visszacsökken az összeg annyira, hogy 10€ alá essen a kirótt ÁFA, amit emiatt nem hajtanak be.
Más: nem kell valakinek egy használt fake G1W? Kis módosítással: feketére festettem az optika körül lévő, alapból krómozott részt, és karbonmatrica takarja a kék lemezt - nyilván ez leszedhető.
32GB Kingston/Toshiba C10 kártyával tíz?[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
válasz
javaslom, hogy letöltve nézzétek meg, mert a DB -ben elég darabos.
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
A mult hét Darwin díjas szöszije
A videó elején nem látszik, de pont igazoltatásból indul a fehér seatos lányka. Az sem érdekelte, hogy a sünök vigyázó tekintete követi még őt
és az egyirányú utcából balra kanyarodás a végén, ezt is tanítani kellene.
[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
tahepa
senior tag
...és persze mikor már pp-vel fizettem mit találtam...
[link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Egérpad topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB