-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Most a g1wh kamera a best buy? Kinél érdemes vásárolni? PL. ez jó ajánlat?
-
gabx76
senior tag
Úgy néz ki a homályosodás mégsem az ablak miatt van.
Azóta próbálgattam itthon, és a közeli dolgokat élesen veszi, viszont minél távolabb van valami, annál homályosabb a bal oldal, miközben a jobb mindig éles.Kicsit utánaolvastam, és kiderült, hogy beletenyereltem egy gyakori problémába, ami a CMOS-érzékelő rossz rögzítése miatt van (Kétoldalú ragasztóval rögzítették, ezért az egyik oldal elemelkedhet, és így lőttek a pontos fókusznak). Elvileg korrigálható: volt aki csavarokkal rögzítette a dobozon belül.
Mielőtt nekiállok azért megpróbálom az eladóval rendezni (már csak azért is, mert eredetileg fekete volt a leírásban és zöldet küldött) A legjobb lenne, ha cserélné, vagy esetleg refund, de ennek kicsi esélyét látom, szerintem kiegyezek egy "partial refund"-ban és utána megcsinálom magam.
-
gabx76
senior tag
A végén hallatszik a röcögés, amiről beszéltem. Gyanítom, hogy elektromos zavar lesz, mert gyújtás nélkül után azonnal megszűnik, és csak időnként jön elő. Majd kap egy ferritgyűrűt a kábel, de az is lehet, hogy hagyom így.
-
gabx76
senior tag
Dec.13-án rendeltem, 21-én adták fel.
havri1:
Lesz video, illetve már 1 van, mert beszereléskor rajtahagytam a gyújtást és automatikusan felvette, ahogy állítgatom, meg nézem kívülről.A képe jó, (bár a fóliát nem vettem le róla
) hangfelvétel közben hallani valami halk röcögést, de az nem érdekel, lehet hangot nem is fogok felvenni vele.
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Hm, nem ilyen?
G1W nappal 1080p (valamiért csak 720p megint az engedélyezett YT-on, pedig 1080p-s a film..)
Csinálnál vele nappali teszt videót?
Nekem 2013.0925.01 a verzió.
[ Szerkesztve ]
-
gabx76
senior tag
-
rihi1
tag
a két kamera között én is csak a látószögbe tudtam különbséget tenni!
azért a látószög menyit számít,egy fél autó is látszani tud,vagy éppen eltünni.olvasgattam ma hogy ambarella vagy novatek chip a jobb,de nem igazán lettem okosabb.
ambarella elviileg felsőbb kategoriás chip,de novatekből is vannak jó képü kamerák.
pedig már kezdtem örülni hogy számok alapján el lehet dönteni melyik milyen kamera! -
rihi1
tag
fekete doboznak jobb a nagyobb látószög!
G1W L650W -
rihi1
tag
nézegetem itt unalmas estékbe a kamerákat!
kezdtem gs1000 -el aztán lett gs9000,de utána olvastam hogy az Ambarella A5S50 jobb képet produkál,ekor jött a képbe a bl500,ebbe viszont nincs gps
de találtam ilyen chipel GPS-el bl900 néven ,ami viszont drága!
ekkor találtam rá a LS650W-re!
félelmetes mennyi kamera van a piacon!
egyszerüen átláthatatlan. -
-
havri1
félisten
Szívesen dolgoznék ilyen helyen, jó kis bringák
Elvileg G1W felvétel..
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Általában a leírásalapján, meg az ár..
1080p az 30fps, a hamisak nem tudják ezt, csak 24-25fps-el.
Van 1-2 típus, ami külsőre is eltér. Máshol vannak a csatlakozók, más a menü, szoftver rajta, más a doboza pl. Nem mind1, hogy kék alapon fehér, vagy fordítva.
De ha kézben van, akkor egyértelműen a rögzített videó minőségén lehet látni, bár ekkor más késő..[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
válasz
kisgeee #1046 üzenetére
Ez egy GS8000L (fake GS8000) lesz sztem, a leírásban full hd 30fps szerepel, ez természetesen téves, valszeg full hd 24fps. [link] Mondjuk nem adja olyan irtó drágán
"Vagy esetleg ez jobb lehet?"
Fake F900LHD [link]
A G1W ~11.500ft-ért jó vétel, Overmaxból ugyanez a cam itthon majdnem 10.000ft-al drágább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Suzuki topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...