-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Winner_hun #999 üzenetére
Pedig neztem is par hsz-t visszamenoleg.
-
Kronk
őstag
Sziasztok,
Érdekelne egy kamera, többféle szempont alapján.
- nem látom értelmét/szükségességét annak, hogy legyen kijelzője, mert úgysem nézegetném, szóval erre nincsen szükség.
-a gps tracket/logot elfogadják esetleges gyorshajtás esetén, (bár nagyon ritkán megyek gyorsan)
- elfogadható minőségű dual/hátsó kamera
- max 20k környéki árVan erre ötletetek?
http://totesz.myminicity.com/
-
félisten
válasz Winner_hun #1003 üzenetére
Maga a mondat amit irt is teljesen ertelmetlen.
-
TaaT
veterán
A speedshop által linkelt 3db kamera amiből 2 (kettő) sportkamera [link] az egyetlen ami autós kamera meg már kifutott termék az oldaluk szerint, brávó
havri1: Magyarország, én így szeretlek.
bul07: biztos vannak ilyen téren problémás kínai eladók (meg ahogy olvasom itthoniak is) de pl estore009-től eleve hibás kamerát kaptam anno, visszaküldtem, és a kamera árán felül a visszapostázás költségét is megtérítette.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
Frankye6565
csendes tag
Nem tudom milyen objektívje van a 30-asnak mert csak 20-as volt nálam. Egy "félgömb kidudorodott" a készülék házából a nagy látószög miatt. A képe a 20-asnak sokkal jobb jobb volt elől-hátul miatt mint a mostani Overmaxnak csak mint írtam a végén már olyat csinált, hogy 15 perc!!!! (3x5 perc) egymás után nem volt olvasható. Ami a "szakértő" szerint normális.
-
jeepatti
csendes tag
Tescos M TECH kamerám van, az órát nem tudja valaki véletlen hol lehet beállítani?
Az árához képest jó de a képe nem tuti éles, mozgás követés sebesség az ok.
Érdemes ezen optikát cserélni?
köszi
-
Najz
tag
Sziasztok!
megjött a G1W kamerám. amihez vettem egy 32gigás kártyát.
A kérdésem az lenne miket lenne érdemes beállítani rajta? gondolok itt loop recording, EU EV, Motion detection, Data stamp, G sensor, screensavers, Light frequency,
ha jól látom jelenleg 10másodperc körüli felvételeket csinál. úgy szeretném beállítani hogy egybe vegye a felvételt és a legvégét törölje magától .
gondolok itt loop recording, EU EV, Motion detection, Data stamp, G sensor, screensavers, Light frequency,Lassan járj többet mész. Esőben a nyílt difi is sperr
-
Najz
tag
+nézegettem videókat és nagy részen a tükör alatt van kicsivel a kamera onnan végig lóg a "tápkábel" ?
Lassan járj többet mész. Esőben a nyílt difi is sperr
-
drogery
tag
Sziasztok,
egy kis segítséget kérnék hátha. Van olyan dual cam-os, gps-es, 1080p-s, h264-el csoda kínából, ami 100 dodó környékéből elérhető?
előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
-
jeepatti
csendes tag
-
Pityus
csendes tag
Szia Wheelbarrow!
Köszi az előző infókat. Nagyon jól vesz fel a Concorde HD 30-as. Most néztem vissza a TV-én, és tökéletes élességben, szaggatás mentesen játsza le a fulHD felvételeket. Egy dolgot nem értek. HDMI kábel csatlakozás után bekapcsolt a kamera lámpája, és csak kikapcsoláskor aludt el. Ismételt bekapcsoláskor amikor már semmilyen kábellel nincs összedugva, ismét bekapcsol, és nem tudom miként lehet ezt megszüntetni. A beállítás menüben nem találtam erre a lámpára utalást. Egy menüpontnak a funkcióját nem tudom mire való (WDR,- amibe csak HDR lehetőség van). Ez mire való, és a video lámpa működését hol lehet szabályozni? -
schumy1
aktív tag
Aki esetleg Budapesti vagy nagyon közeli, és elcserélné a Kingston 8gb class 10-es microsd kártyámat Samsung v. Maxell hasonló paraméterű kártyára, azt kérem jelentkezzen pü-ben.
Esetleg nagyobb méret is szóba jöhet ráfizetéssel. -
bul07
nagyúr
válasz schumy1 #1018 üzenetére
Ilyen kis tételnél is? (Itthon a futár kerül annyiba mint ebay-en a 8GB kártya)
Ha nem akarsz regisztrálni Winner_hun(ph rangja nem vélettlen) segít a rendelésben , itt a hirdetése [link]
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Songo
senior tag
Sziasztok
Karácsonyra a birtokunkba került egy DoD LS430W típusú készülék.
A netes videókban hol van hol nincs a videókon az autó aktuális sebességét jelző szám.
A leírás szerint kellene ilyen menü legyen ahol ezt beállíthatom, de sajna nincs.Esetleg valaki találkozott már ilyennel?
Kellemes ünnepeket kívánok.
-
bul07
nagyúr
Ebben a videóban 10:21-től
Gondolom erre gondoltálNagyon jó kis kamera
Majd esetleg videót felrakhatnál hogy milyet készít[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Songo
senior tag
Igen erre gondoltam, de nagyon zavar hogy itt pl 5oldala van a setupnak nekem meg csak 4 :S
Pl itt benne van az az opció is hogy miylen sebességnél és mennyi idő után állítsa le a felvételt. ami nekem szintén nincs, pedig zavar, hogy lámpánál kikapcsol. mert így ha belém tolatnak pl azt fel sem veszi :S
csak akkor indul el újra ha moccan az autóm.
Természetesen csak még küzdök a setuppal de nagyon jó képe van napközben.
-
smkb
őstag
Sziasztok,
Overmax ov cam 06 -om van. Képes működni ez a kamera valahogy töltőről? Mert amint töltőre dugom, mass storege módba kapcsol, és nem tudom semmit nyomkodva sem elérni, hogy rendes üzembe kapcsoljon. Tölt kikapcsolva?
-
TaaT
veterán
Give them hell Ukraine!
-
schumy1
aktív tag
Nekem ilyen
van, de nekem meg azt csinálja hogy nem akar háttérmódba kapcsolni. Okát
se a tiédre, se az enyémre nem tudom, pedig resetet is csináltam.
Vannak furcsaságai amiket nem tudok hova tenni, de teszi a dolgát.
Te milyen kártyát használsz?
Kocsiban is mikor megvettem akkor pár napig ahogy áramot kapot bekapcsolt, most nekem kell manuálban, de ez nem zavar.
Az is furi, hogy csinál olyat mint ha megfagyna, de a háttérben lévő számláló az negy, és egy idő után a nagy nagyszámláló odapörög. Az hogy valóban veszi e ilyenkor azt majd megnézem.[ Szerkesztve ]
-
schumy1
aktív tag
Akku időt nem tudom, de nem lehet sok. Egyszer hagytam hogy hagy merüljön, de a kijelző szerint volt még két csík, mikor is elkezdett újraindulni, és addig csinálta míg nem kapott áramot.
Összességében nem azt mondom hogy nem éri meg a 15e-t, mert szép videót csinál meg minden, de hogy ezek a dolgok miért vannak azt nem tudom. Ezekért nem fogom gariztatni.
Veszek samu vagy maxell kártyát, és meglátjuk. Most egy noname 8gb van benne. -
havri1
félisten
G1W-nek tegnap teszteltem az akksijat.
18 perc úgy, hogy a kijelzot 3 perc után kikapcsolja.
Ennél kicsit többre számítottam.havri
-
Jolly Roger
csendes tag
Sziasztok.
1 havi használat után beadta a kulcsot a GS1000-em megadta magát az USB csatlakozó nem veszi fel a töltést. Ebay-es megpróbálkozzak a garancia érvényesítéssel?Road to hell this is my life.
-
Winner_hun
félisten
válasz Jolly Roger #1036 üzenetére
Ha valakivel meg tudod csinlátatni akkor csináltasd meg, ha nem akkor igen, garancia. Nem tudom mi ezen a kérdés
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Jolly Roger
csendes tag
válasz Winner_hun #1037 üzenetére
Pont ez hogy itthon próbáljam javíttatni vagy garanciálisan. (nem tudom meg lehet-e javíttatni itthon valószínűleg a micorUSB aljzat adta meg magát "lötyög" de ezt csak szétszereléssel lehet megnézni ha meg szétszedik ugrik a "gari")
Road to hell this is my life.
-
Asmodeus01
tag
BÚÉK !!!
)()--Ne feledd! Attól, hogy valakinek baja van veled, az attól még mindig csak az Ő baja.... .--()(
-
bul07
nagyúr
válasz Jolly Roger #1038 üzenetére
Ha roncsolás mentesen szét lehet szedni akkor próbáld meg megcsináltatni ha nem írj az eladónak, volt már itt olyan aki garanciáztatott keres vissza és kérdez rá nála vagy neki címezve itt hogy más is tudjon a mikéntjéről
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz Jolly Roger #1041 üzenetére
Azért kérdezd meg egy szakitól. Egy USBaljzat ppár száz Ft, jó ha 300,gariztatatas meg azért több időben, és pénzben is. Nem beszélve, ha lotyog, simán visszadobhatja az eladó, hogy te torted ki, megfeszitetted a kábelt, stb.
havri
-
gabx76
senior tag
BÚÉK!
Ma végre láthatóan megérkezett a kamerám az országba! (Pontosabban a dátum szerint 2014.01.01. 00:00-kor ) Ha szerencsém lesz, a jövő héten talán szerelhetem is a kocsiba...
-
kisgeee
tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék, esetleg valakinek van tapasztalata ezzel a kamerával?
10e. Ft alatt szeretném megúszni a dolgot, kérdés h ennyiért van -e használható darab. A legolcsóbb 4-5e.Ft-os verzióhoz már volt szerencsém, de a videó szaggat szóval nem vagyok megelégedve vele...
Vagy van vmi best buy mostanság?Köszönöm előre is!
"kisgeee felhasználónak 305 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!"
-
kisgeee
tag
válasz kisgeee #1046 üzenetére
Vagy esetleg ez jobb lehet?
http://auto-motor.vatera.hu/auto_hifi/egyeb/index_c2552.html?q=F900LHD&ob=2&pt=3 ?
"kisgeee felhasználónak 305 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!"
-
bul07
nagyúr
válasz kisgeee #1046 üzenetére
Téma összefoglalóvan van pár ajánlott darabb és van amelyik 10e alatt van az ebay-en
De ha teheted G1W vegyél 11,300Ft körül van az árra
Nézd meg a tesztett amitt linkeltem itt a #981 hozzászólásba, alatta kettővel meg az eladó akitőll többen is vettek, de többen is linkeltek saját videótMostanra eladott 1,864db-ot, azért durva hogy dec, 17-óta eladott 440db-ot, visszik mint a cukrot
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Elden Ring
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Proxmox VE
- Villanyszerelés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Yettel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen