Hirdetés
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
sambenez
Topikgazda
válasz nünüke1975 #20000 üzenetére
Kínában is több összeállítás van. Van amihez adják van amihez nem.
Az egy külön termék. -
CHIPman
nagyúr
válasz nünüke1975 #20000 üzenetére
Miért probléma ez? Tudod az alis rendelés előnyeit és hátrányait, megvan a választási lehetőséged. Nincs ezzel semmi gond.
hardverapro.hu/tag/chipman - Steam Deck 512GB, AMD 5800X PC, i7+1660Ti laptop eladó
-
CHIPman
nagyúr
válasz nünüke1975 #20003 üzenetére
Teljesen egyértelmű. A xiaomi.hu-n szó sincs hardwire kitről, alin pedig külön válaszható. A magyar oldalon letölthető magyar nyelvű használati utasításban még "doboz tartalma" lista is van, ahol szintén nincs szó hardwire kitről.
hardverapro.hu/tag/chipman - Steam Deck 512GB, AMD 5800X PC, i7+1660Ti laptop eladó
-
félisten
Megcsíptem egy A800-at hátsó kamerával 36-ba eu raktárról. Kíváncsi vagyok rá nagyon!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Zsoltx11
junior tag
YES..😁
nekem is megjött az A800😉spanyol rak. 5 nap
és igen elméletileg a hátsóra is azt írja ,hogy már magyar raktár..(de ezt kétlem mert az china rend.)
De ki tudja.
A800 már beüzemelve egyelőrre csak lógó kábel,meg egy 16 os kártya mert csak ez volt szabad éppen.
Most értem haza 20 km alatt ezek az esti felvételek szerintem nagyon jók.
Egyelőrre 3 perc beállítva plusz az alapbeállítások.
Még sokat nem tudtam tanulmányozni sajna.
Pl nem tudom ha menet közben védet fáj menteni akarok mi a teendő?
Mert amíg nem.jön meg a 128gb kártya így elég necces.
Kb. hány percet lehet így full felbontásban ráírás nélkül menni?
De alapjában most öröm és bódogság😉
Műkszik a cucc.Köszi mindenkinek a segítséget és az eddigi hasznos infókat kiemelném sambenez kollegát 😉
Köv. projekt terv többek között egy küléri ip kamera rendszer..
Az A 800 áramelátása a Priusban én a központi belső villágítás szeretném megcsapolni.
Láttam szépen kivitelezhető kb 15cm kabel ha fog látszódni.
Plusz a hw kit.
Egyébként így hw kit nélkül a saját aksi semmi felvételt nem tud produkálni?
Mert egyelőrre amikor no gyújtás kamera kikapcs. -
Zsoltx11
junior tag
Sajna a letöltésre még nem volt időm..meg az igazság ,hogy elkezdtem de elindulás uttán 2x is megszakad a wifi kapcs.
Ez nem tudom mennyire szokványos.
Olvastam,hogy hosszabb időt vesz igénybe.
De rohantam így majd holnap újra próbálkozom.
Ha sikerül dobok fel.
Véltelenül valaki nem tudja higyan lehet szerkeszteni az ilyen videókat valami egyszerű eetlegesen tel. prog. kitakrni rendszámot ill. utólagosan hangot levenni kikapcs.
Nem akarom,hogy emiatt gáz legyenKöszi
-
dethroner
veterán
Ma megjött az A800, 6 nap alatt lengyel raktárból. Telefonra kiraktam a képét wifin, és nem igazán tetszett amit láttam. Elég ocsmány halszem efektus van jelen. Vagy az én szemem szar, vagy az eddig tesztfelvételek voltak csalókák.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
bul07
nagyúr
Valaki dobjon már fel valami tárhelyre nyers A800 felvételt
Nekünk halandóknak akiknek nem ilyen kamerájuk van, hogy tudjuk sassolni a felvétel minőségét
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Zsoltx11
junior tag
Azt még nem néztem,de du án megnézem.
Az biztos,hogy menet közben nincs kiírva,(vagy csak én nem álítittam be)de a felvételen már ott van -
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Sikerült nekem is beszerezni egy 70mai pro-t, viszont sajnos megérkezés után jöttem rá, hogy az sd kártyám már használatban van, így most hoppon maradtam. Tudtok ajánlani eladót akár alin akár máshonnan ahol nem kell 30 napot várni a micro sd-re? Illetve milyen fajtát érdemes rendelni bele? Köszi előre is.
-
g@bo
nagyúr
Urak
a 70mai dash cam a800 29k a dash cam pro 19000 lenne, melyiket erdemes?
mindkettőből az alap pack
-
g@bo
nagyúr
Megnèztem, èn màs velemenyere lettem volna kivancsi. Erv ellenerv.
-
félisten
válasz -Bandi- #20020 üzenetére
Speed/Laritude, na az nagyon nem kell. Nekem a kamera meg a hátsó jön, a HW kit nem. Az mire jó? A parkolási videókhoz ha bszgtják az autót? A sárga ACC vezeték hová megy? Megmondom őszintén nem nézem jobban utána a témának.
-
CHIPman
nagyúr
A800: 4K -> komolyabb kártya kell bele, drágább, beépített GPS, ráírja a videóra az adatokat, tud hátsó kamerát kezelni
pro: 2,5K -> kevésbé komoly kártya kell bele, olcsóbb, opcionális GPS, nem írja rá a a videóra az adatokat
De a keresőben is megtalálhattad ezeket.[ Szerkesztve ]
-
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
Még egyszer felteszem a kérdést, hátha valaki tud benne segíteni!
Tehát A800-at szeretnék vásárolni egy hátsó/külső kamerával!
A kisteher egy 2éves Transit Custom, dobozos!
A hátsó kamerát vajon használhatom tolatáskor is, vagy arra felejtős?Köszönöm előre is a választ!
-
félisten
-
félisten
On is legyen: A800 tulajok! Mi történik ha a direkt + 12V-ot nem kapja meg a HW kit, de a test be van kötve és az ACC is egy gyújtás körre. Remélem az történik, hogy nem indul el. Mivel otthon nem kell parkoló üzemmód két ok miatt sem: 2 kamera nézi az autót telken belül + max a nyest miközben táncol az autón azt venné fel.
-
sambenez
Topikgazda
-
Zsoltx11
junior tag
Nekem is hasonló a dolog.
Otthon ker + garázs ,kutya..aszony felügyelet😁 alatt a kocsi.Plusz terv egy kam. rendszer is.
Viszont azt én sem akarom,hogy folyamatosan vegyen..hiába benne a fesz. figyelő.
Én egy kapcsolóra gondoltam a hw kit és kam között,hogy csak akkor működjön kapjon naftát ha én akarom.
De annyira nem vágom.Akkor lehet a hw kit nekem is hamarabbb ideér mint a hátsó kam.
-
-
dethroner
veterán
Banggood úgy látom le is vette a kínálatból az A800-at. Balf@sz banda
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Zsoltx11
junior tag
Ma végre sikerült mentenem wifin tel. pár felvételt.
Aránylag jól bírja ez a kis 16gigás kártyácska is.
Viszont viszanézve tel. nincs hang..
ez mitől lehet ??
Esetleg a beállításokban rontottam el valamit..Valszeg ez a kapcsolós opció lesz nekem is.
-
tboldi
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen