Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tahepa
senior tag
Drága de van.
tapadókorongos[ Szerkesztve ]
-
tahepa
senior tag
válasz DarthPeeter #17906 üzenetére
Itt is van még.
-
tahepa
senior tag
válasz DarthPeeter #17901 üzenetére
[link]
GPS modul -
tahepa
senior tag
81 +14 EUR Csehországból....ha jól látom..mégsem...egyik helyen írta az EU szállítást de a kosárnál meg nem
[ Szerkesztve ]
-
tahepa
senior tag
Ez egy kicsit olcsónak tünik...ha valódi...
-
tahepa
senior tag
válasz tibcsiworld #5375 üzenetére
-
tahepa
senior tag
Üdv
G1W sorozatban gondolkodom...szigorúan városi használatban lenne ..melyik mellett mi szól?
Ár-érték arányban melyik az ideális? A everbuying oldalon összerázva mindent ~37 dodóból kijönne egy G1WH. Valszeg érdemes lenne? Tapasztalat valakinek az ott kapható cuccokról ( főleg Kamera ügyben) ? -
tahepa
senior tag
válasz tibcsiworld #4755 üzenetére
Városi használat a cél...ahol azért ritkább 80 + 80 -as tempó. Este pedig rendszerint a vackomon tartózkodom.
A hatóság pedig magasan lexarja az én felvételemet bármely vitás ügyben (tapasztaltam sajnos)
G1WH (Banggood) gépem amúgy volt már....azt sem használtam este....[ Szerkesztve ]
-
tahepa
senior tag
Tudom ócsó , hulladék...még a FHD-t sem tudja stb....de 5200 pénzért (couponnal) nincsenek brutális elvárásaim.
Tehát főleg felhasználói vélemény érdekelne igazán.
Előre is köszönöm. -
tahepa
senior tag
válasz huncutka1029 #2361 üzenetére
A G1W számomra tökéletesen megfelel...főleg hogy ma Clin-nel megtakarítottam a lencséjét....új távlatok nyiltak a videók készítésében..
-
tahepa
senior tag
válasz Gépötty #2358 üzenetére
Szintén zenész...
10 évig hajtottam egyet..élő vizsgabiztos nem találta meg rajta a motorszámot...állítólag a motor-váltó közti közbetét takarta...
A balatoni autópályán egy baleseti dugóban felforrt a hűtővize , levettem a kiegyenlító tartály kupakját..gejzír effektus...és csodálkozó sváb arcok néztek rám a szomszédos mernyóból.
Elmentem sima vízért , feltöltöttem és mentem tovább. Nyaraltunk majd egy hét múlva tűz vissza a civisvárosba.
Simán ment tovább a műszer.. és a kis Fiat Panda 903 köbcentis motor jól teljesített
Szóval i love you Trabi a'la Fiat Kraft[ Szerkesztve ]
-
tahepa
senior tag
Szerintem simán vállalható a G1W minősége...egy normál autósnak..
[ Szerkesztve ]
-
tahepa
senior tag
G1W
Mai tesztvideó verőfényben...nem írom le hogy hol...
[link][ Szerkesztve ]
-
tahepa
senior tag
...és megérkezett ! Veribighepi
-
tahepa
senior tag
...és persze mikor már pp-vel fizettem mit találtam...
[link][ Szerkesztve ]
-
tahepa
senior tag
Üdv mindenkinek.
Megrendeltem a G1W kamerát a Banggood-tól. ( köszönöm a coupon code-t )
Remélem nem fake kamera fog érkezni sok-sok nap mulva.....
Régebben már volt egy GS8000L tipusú . Nem igazán voltam vele megelégedve.Az Mjpeg formátumú videó nem igazán volt bejövős. Életlen és nagyon szürke színek jellemezték ( lehet hogy fake volt).Mindegy..eladtam annyiért amennyibe nekem volt
Remélem ebben nem fogok csalódni.
Ha megkapom , rögtön teszt és fel is teszem a teszt eredményét. ( ha elfelejtkeznék róla , szóljatok !)
...kezdődik a feszült várakozás...nem az első rendelés....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest