- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Videó stream letöltése
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- OpenWRT topic
- Linux Mint
- Windows 11
- Itt az AI-képes hallókészülék
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
A vasárnap a Banggoodnál rendelt kamera még nem jelentkezett a csomagkövetési oldalakon. Mi a tapasztalat hány nap múlva kezdhetek aggódni?
-
Gépötty
senior tag
válasz bajvan2 #2646 üzenetére
Milyen kamera?
G1W(H) és társainál nem lesz gond. A GS9000-nél tapasztaltam, hogy a GPS-es talp, és a kamera csatlakozó-kiosztása különbözik.
Ha van navigációd, és annak a tápjával működik a kamera, nincs kavarás - csak legalább 1,5A-t tudjon amit veszel.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
bajvan2
tag
válasz Gépötty #2643 üzenetére
Be lett húzva körbe a kárpit mögött a biztosítéktáblába, szét lett szedve és forrasztgatva lett meg nem tudom mik. Szóval a cél az volt, hogy ne látszódjon, ne lógjon, fixen ott legyen, induljon, leálljon magától a gyújtással. Aztán hogy ennek ez volt-e a legmegfelelőbb módja azt nem tudom.
De igen másik autóba is átraknám néhanap.
"5V-on kell tudnia legalább 1,5A-t, és az sem árt, ha a miniUSB lábkiosztása is egyezik az eredetivel."
Nagyon amatőr kérdés gondolom, de ezeket hogyan tudom megnézni? -
Gépötty
senior tag
válasz bajvan2 #2641 üzenetére
5V-on kell tudnia legalább 1,5A-t, és az sem árt, ha a miniUSB lábkiosztása is egyezik az eredetivel.
Tönkrement, vagy másik autóban is szeretnéd használni?
Ezekkel a kulcsokkal keresd:
dvr
dashcam
cigar lighter
power supply
chargerAzt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
lid3rc
csendes tag
Jónak tűnik:
[link] -
bajvan2
tag
Abban tudnátok segíteni, hogy szivargyújtóba dugható töltőnél csak az számít, hogy jó legyen a két csatlakozó, vagy egyéb számadatokat is figyelni kéne?
Továbbá ennek a töltőnek mi lenne az angol kulcsszava, hogy hatékonyan tudjak keresni?
Köszi. -
Gépötty
senior tag
Még nem néztem: Techmoan - nagy SJ4000 wifi teszt.
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
válasz panizzi #2638 üzenetére
Hátizé... Nem túl meggyőző ez a tesztvideó...
Persze a terméklapokat is fenntartással kell kezelni, sokszor önmaguknak is ellentmondó információk vannak rajtuk. Természetesen ebbe a kategóriába esnek a csatolt képek is, tájékoztató jellegűek - nagyjából ilyen lesz amit kapsz.
Bocsánat az őszinteségemért, tényleg nem akarlak megbántani, de a G1HW ugyanezeket a leírásban szereplő paramétereket tudja, csak már többszörösen bizonyított. Mi a mentséged, hogy nem olyat vettél?Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
TaaT
nagyúr
válasz Gépötty #2636 üzenetére
"három azzal jön, hogy a teszkóban hétezerötért is lehet kapni ilyet (ilyet!)"
Hát ilyen nekem is volt múlthéten 32gigás pendrive-al (90/25megás sebességgel), hívtak hogy kell, találkozzunk 2óra múlva, 1óra múlva hívnak hogy van olcsóbban inkább azt veszik, el tudom képzelni mit vettek.
"és még nem is feszegettük a garancia témakört"
A garanciára mondjuk felhívtam a figyelmet hogy Kína, tehát ezzel engem ne is zargassanak utána.
Mondjuk akik nálam érdeklődtek azok nem vágták az ebay-Ali témát szal ezt nem nagyon feszegették.
És én is a saját címemre rendeltem a cuccot, tehát a kockázatot is én viseltem, nem úgy mint a vaterások jó része.
Give them hell Ukraine!
-
Gépötty
senior tag
Nehogy azt hidd! Addig van érdeklődés, míg nem tudják az árat. Mindig árral hirdetek FB-n adok-veszek csoportban, de egyszer elegem lett, hogy le se szarnak, feltettem ár nélkül. Akkor már volt kérdés (a legjobb ez: ÁR - így, köszönés, kérdőjel, minden nélkül) tíz érdeklődőből - kerekítek, mert ennyi nem volt egy hónap alatt, inkább hét-nyolc - öt nem válaszol többet, három azzal jön, hogy a teszkóban hétezerötért is lehet kapni ilyet (ilyet!), ami után nyilván nincs hova folytatni a beszélgetést.
Egyébként is kicsit tele van a hócipőm azzal, hogy mindenki csak azt látja, mennyi a hasznod rajta - mert arra képes, hogy kinézze a legolcsóbb hasonlót ebay-ről vagy Aliról - de az, hogy te vállalod a kockázatot, hogy megérkezik-e, mikor érkezik, és az van-e a csomagban amit szerettél volna, senkit nem érdekel. Az, hogy állt benne a pénzed egy-másfél hónapig, szintén érdektelen. Szóval megnézi, hogy kínában tízezer, akkor bemond nyolcat, hátha. Ha rábólintanék és találkoznánk, bepróbálkozna hattal.
Kétszer fajult odáig a beszélgetés, hogy mondtam az embernek, hogy miért nem rendel magának kínából, nem nagy dolog, nekem is ment, a következők voltak az okok: sosem csinált ilyet; nem tud angolul; nem fogja kockáztatni a pénzét - naná, majd egy vadidegennek utalja el, a világ másik végébe, mi?; egy csomó idő amíg megjön. Mikor erre az a válaszom, hogy akkor ezeket most mind megúszhatja, cserébe kicsit többet kell fizetnie, akkor nincs válasz, talán annyi, hogy én ezeket már úgyis tudom(!).
Szóval nagyon nagy baj van ma a fejekben Magyarországon, és még nem is feszegettük a garancia témakört, mert az biztos, hogy ha másfél év múlva valami baja lesz (hiszen a boltban is két év garit adnak, hö?), akkor tuti nálam fogja nyomni a csengőt, hogy segítsek (értsd: add vissza a pénzt/adj másikat), ha már ilyen sok pénzt kaszáltál rajta.
Úgyhogy úgy döntöttem, hogy marad minden úgy mint eddig: ha van pénzem, kedvem, időm játszani, akkor majd veszegetek olyat ami még nem volt, kijátszom magam vele, és továbbadom. De semmiképp nem az anyagiak lesznek a középpontban, hanem a játék.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
-
Gépötty
senior tag
válasz bajvan2 #2630 üzenetére
AVI-ban akkora lenne egy fullHD felvétel, hogy nem használják, a MOV az ami támogatja a h264 kodeket, ami elég jó kompromisszum a veszteség és a fájlméret között. Ezért nincs "normális" kamera, ami AVI-ban rögzít, egyszerűen átléptük ezt a formátumot.
Nézd meg most a youtube-odat, szerintem már lehet 1080-at is állítani. Kell egy kis idő, míg átkonvertálják minden méretre.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
bajvan2
tag
Hát lehet, hogy hülyeséget mondok, de eddigi tapasztalataim szerint elég ránézni, mármint a felvételre. Ordít a különbség. Vásárlás előtt az avi formátum, ami nem túl jó ómen, de itt is javítson valaki, ha ez hülyeség. "Ajánlott" kameránál ilyen nincs nem?
Harmadrészt youtubra kíváncsiságból feltettem egy felvételt, ami 1080p, de lejátszásnál ilyet már nem is mutat, 720 volt a legjobb. Ez miért? -
embe
nagyúr
na berendeltem én is vasárnap a Banggoodról ezt a HD1080P G1WH LCD Car DVR kamerát. Kupon kedvezménnyel 38$ volt.
Várom sok szeretettel! -
Borisz76
veterán
válasz Gépötty #2627 üzenetére
Szerintem semmi köze a monitor felbontásához mert akkor nálam mindig 1080-as minőségben kellene jönnie.
DE ez nincs így sajnaA YT videók minősége függ a sávszélességtől ( letöltési sebességtől ) és a videó elérhető maximális minőségétől.
Ha le van terhelve a sávszél akkor nekem is sokszor 240 vagy 360-as minőségben adja be a videókat.
Ha nincs le/fel töltögetés és a teljes sávszélesség rendelkezésre áll akkor 480-as vagy 720-as beállítással azaz jobb minőségben adja be. Ilyenkor ha felveszem maximumra ami általában 1080 , akkor ( ha olyan a felvétel ) szépen kitisztul és élesedik a kép. Ha ezek után ugrok egy másik videóra akkor már az 1080-as beállítással tölti be azt.
Mindez természetesen akkor igaz ha az elérhető minőség 1080-as vagy nagyobb.
Mert sok régi vidi van fent ami max 240-es vagy 360-as minőségben érhető el.[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Gépötty
senior tag
Megjelenik a paraméter: 1080, ott a fogaskeréknél ez a legmagasabb beállítható érték. A videó fizikai felbontása ennyi, de a forrás (a képérzékelő) 720-as felbontású, ezt alakítja át a kamerába integrált elektronika 1080-ra, aztán így is rögzíti. Onnantól meg nincs adat, amiből fel lehetne ismerni. Ha megnézel pár valós 1080 felbontású videót, már te is könnyedén észre fogod venni a különbséget.
Nekem automatikusan mindig 720-ra áll a youtube, és nem tudom rávenni, hogy mindig az elérhető maximumon legyen. Valószínűleg ez a monitorom felbontásával van összefüggésben.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
Próbáld ki, hogy a lenti videót teljes képernyőn, 720-as felbontásban nézed (kis fogaskerék jobb oldalt alul, ott tudod módosítani). Látod milyen a képe, különösen figyeld a dátum-idő feliratot a bal oldalon. Váltsd át 1080-ra: a dátum kontúrjai megjönnek, de a kép többi része nem változik érdemben. Ha ez tényleg fhd videó lenne, mindenhol élesednie kellene a képnek.
-
pgemil
aktív tag
Szerintetek a wifis akció kamerák, mint pl. az SJ4000 és társait biztonsági kamerának is lehet használni a hálózatra kötve?
-
embe
nagyúr
Még nem rendeltem a Banggoodon-ról. Illetve paypailes fizetéssel történt vásárlásnál eddig csak az ebay-nél reklamáltam, illetve kértem visszatérítést. Ha innen is szart küldenének, vagy netalán nem érkezne meg, akkor a reklamálás menete micsoda?
A Paypailnál kell reklamálni? Vagy itt is van olyan "resolution center" dolog?Ha igen belevágok ebbe a G1W kamerába.
A leírás alapján eredetinek tűnik..... bár a korábban ebayról rendelt is annak tűnt. -
Gépötty
senior tag
válasz pepe1125 #2615 üzenetére
Bizony jó!
Itt a teszt, elég sokatmondó a címe is.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
pepe1125
tag
Egy ilyet szeretnék, érdemes megvenni? Kép minősége jónak tűnik.
electrojunkie
-
Gépötty
senior tag
Mivel feltehetőleg sosem forgalmazták hivatalosan itthon, nem is biztos, hogy létezik hozzá kezelési utasítás magyarul. A HDMI-t elvileg nem kell külön aktiválni (illetve valószínűleg nem lehet kikapcsolni), vagy a kábeleddel, vagy a tévéddel van valami gáz, illetve az is lehet, hogy a kamerád hibás. Ki kellene zárni a hibát, próbáld meg másik tévén, és másik kábellel is!
-
salp59
csendes tag
Sziasztok,2 napja vettem F900LHD-t,de nincs hozzá magyar használati,a googléban kerestem de nem találok hozzá,nem tud valaki segiteni,hogy honnan tudom letölteni?A másik kérdésem: rádugom a HDMI kábelt és semmi kép,sem a Tv-n sem a kamera kijelzőjén,USB-n van ott megy,mit csinálok rosszul?köszönöm ha valaki tud segiteni.
-
Gépötty
senior tag
A gyorsaságon én is csodálkoztam, eddig tapasztalataim alapján két héttel bátran lehet számolni, és ebben inkább az számít, hogy nem kapkodják el a csomagolást. Persze lehet, hogy nekik is össze kell várni, míg megérkezik amit rendelsz (én legalábbis úgy szoktam, hogy több terméket rakok kosárba, többnyire TN is jár a vásárlás mellé). Aztán lehet, hogy ha épp raktáron van a cucc amit szeretnél az gyorsan elindul. Mindenesetre én kibírom azt a két-három hetet, míg ideér.
-
bul07
nagyúr
válasz Moleman #2602 üzenetére
Azt azért figyelembe kell most venni hogy most jön az ünnepük ami vagy 10napos leállás lesz , szep. 29-30-tól okt. 8-9-ig , majd ugye a torlódást kell feldolgozniuk ami nem kis munka
De ez igaz minden Kínából irányólú rendelésre (ebay)Ha még ma megrendeli valaki lehet hogy elhagyja a ünnep előtt Kínát de ez se biztos szerintem
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Gépötty
senior tag
válasz panizzi #2601 üzenetére
A terméklap alatti értékelések szerint sötétben nem lát jól.
Az viszont fura, hogy nem indul gyújtásra, minden kamerát az indít, alapnak kellene lennie. Menüből nem lehet állítani?
A szivargyújtódban megszűnik a villany, ha leveszed a gyújtást? Milyen autó?[ Szerkesztve ]
-
panizzi
aktív tag
Erről van valakinek tapasztalata?
kösz
A K6000 ami nekem van nem indul gyújtásra, és ez elég gáz hát, tényleg
[ Szerkesztve ]
go for it
Új hozzászólás Aktív témák
- Iqos cigaretta
- AliExpress tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB