- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Videó stream letöltése
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- OpenWRT topic
- Linux Mint
- Windows 11
- Itt az AI-képes hallókészülék
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajvan2
tag
Hali.
Azt szeretném kérdezni, hogy megjött a kamerám, úgy néz ki tökéletesen megy is, viszont lenne egy olyan, hogy a szivargyújtóba dugva folyamatosan működik, végig áram alatt van, ha az autó leállt, kulcs kivett, bezárt akkor is. Számítógépre dugva működik az automata ki és bekapcsolás. Kiküszöbölhető valahogy ez a jelenség? Gondolom ez az autó hülyesége nem? Köszi. -
havri1
félisten
Jól megszivattam magam ma reggel.
Kamera indít, erre hallom kikapcsol. Na mondom töltő annyi, vagy a kamera halt be. Cserélek töltőt, ugyanaz. Na aztán amikor akartam nyomni egy resetet rajta, akkor látom, nincs benne sd.
Szóval érdemes másolás után visszatenni a kamrába 😂havri
-
-
Gépötty
senior tag
Volt egy kis, háromszög alakú táblája, a hegyére állítva. Ezek szerint jól gondoltam, hogy nem fog látszani a felirat
Egyetlen dolog miatt csináltam ezt a videót: találtam egy jó videószerkesztő programot, és ha már játszottam vele, nem az eseménytelen felvételekből raktam össze.
Szóval nem akarok itt házmesterkedni, és még egy hasonlót valószínűleg nem fogok csinálni, de nem voltak ennél ütősebb forrásaim.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
-
Gépötty
senior tag
Marad a gyerek ha játszik...
Tizenöt kilométert vezettem ma, itt a termés.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Moleman
addikt
Én nem nyúltam semmihez, gyári beállításokkal jól működik. A videók hosszának beállítását keveslem kicsit, az előző kamera 15 perces részleteket vett fel, így nekem még az 5 is kevés. De nagyon jól működik, nemhogy nem veszik el fájlváltáskor az idő, hanem ugyanaz a fél mp mindkét fájlban megtalálható (összeillesztve hülyén néz ki, de inkább ismétlődjön, minthogy elvesszen).
Az előtétlencsék még nem jöttek meg, ha meglesznek, csinálok összehasonlítást.[ Szerkesztve ]
-
Moleman
addikt
Az eddigi tapasztalatok szerint nem szoktak. A színe nekem nem jön be, de azt leszámítva tökéletes.
(Töltöttem fel egy éjszakai képet is dropboxra, igaz, csak fészbukról lelopott, gyenge felbontású volt nálam, de a lényeg látszik.)[ Szerkesztve ]
-
lajo
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem Banggoodról egy G1W-t, ők szoktak fake-et küldeni?
HDMI van rajta, MOV-ba rögzít, ez a kettő kizárja, hogy az legyen? Csak mert az elején még szeretném kideríteni és nem bontanám meg ha nem muszáj.
Egyébként 10 nap alatt itt volt, 31,6€, ingyen tracking number, le a kalappal.[ Szerkesztve ]
-
-
Gépötty
senior tag
Egyértelműen azért, mert az SDHC szabvány 32GB-ig tart. A 128-as kártya tuti hamisított, de minden specifikáció a 32-es felső határt hozza, így aztán valószínű, hogy már a hirdetett 64-esek is azok. Innentől kezdve egyértelműen arról van szó, hogy az eszközök csak visszafelé kompatibilisek, azaz SDHC helyett nem használhatsz SDXC-t.
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
válasz huncutka1029 #2086 üzenetére
Ott is általában 32GB-os limitről írnak. Mindég meg akartam kérdezni miért, mikor már vannak 64, sőt 128GB karik is. Eddig nem találtam a megfelelő topikot...
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Gépötty
senior tag
Minden specifikációban 32GB-ot írnak az SDHC formátum maximális tárolókapacitásának, ennek ellenére egy csomó helyen látok 64GB-os SDHC kártyákat. Szerintem a 64GB már SDXC lesz, és a formátumok közti kompatibilitás miatt nem fogod tudni használni.
Persze lehetnek kivételek, nekem is van 4GB-os Kingston SD kártyám, aminek már SDHC-nek kellene lennie, mégsem az, ebből kiindulva bármi lehet.Mindent összevetve ha létezik 64GB-os SDHC, akkor 90% esélyt adok rá, hogy hibamentesen fog működni.
-
havri1
félisten
Kevés a 32gb kártya nekem. Sajnos másféloóra lemarad az elejéről. 64gb-ra van már megoldás g1wh esetében?
Valaki találkozott már vele?havri
-
lazac_
tag
Eletoponline365 tapasztalat:
-május 27.: jeleztem, hogy hibás a Mobius-om
-május 28.: megkért, hogy küldjek videót a hibáról
-május 30.: jelezte, hogy nem tudja megnézni, töltsem fel youtube-ra
-június 1.: (ekkor már Mandy aláírással) jelezte, hogy nem tudja megnézni youtube-ról sem, de legyek türelemmel, megoldja
-június 2.: önszorgalomból feltöltöttem youku.com-ra, mindenkinek javaslom kipróbálni, nincs angol nyelv, illetve 1 nap, míg közzéteszik a videót a politikai korrektség ellenőrzése céljából...
-június 4.: megkért, hogy küldjem vissza a kamerát
-június 6.: kamera postára adva (kb. 1300 forint volt pufiborítékban, ajánlottan kínába, trackelhető)
-június 19.: megérkezett kínába a kamera
-június 20.: feladta a cserekamerát, trackelhető
-július 2.: megjött az új kamera, egy ajándék akkumulátorral, amin meglepődtem, pedig utolsó levelében benne volt, hogy lesz giftKicsivel több, mint egy hónap "ügyintézés". Véleményem szerint vállalható, pláne, hogy 2013 augusztusban vettem a kamerát, nem gondoltam hogy létezik kínai garancia.
A hibás kamerával a H2testw.exe is elvérzett a képhiba mellett, az újjal hibátlan, remélem így is marad.[ Szerkesztve ]
-
Moleman
addikt
Igen, rájöttem, hogy tokenes a direktlink dropboxon.
Akkor továbbra is a teljes mappát linkelem, beírtam a fájlnevekbe az eszközöket. -
bul07
nagyúr
válasz Moleman #2077 üzenetére
Csak nálam dob Not Found-ot a linkekre
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Moleman
addikt
válasz huncutka1029 #2073 üzenetére
Sajnos nincs, kb csak a helyzetjelző tápkábeléből lenne ésszerű áramot lopni, mert a B terv a műszerfali biztosítéktábla...
Megvolt a teszt, elégedett vagyok.
Garázs: [noname DVR], [Fuji kompakt gép], [G1W]
Útközben: [Fuji], [G1W]A bal felső sarok rossz szokás szerint kicsit mosottabbnak tűnik néhány képen, de nem zavar különösebben. A tapadókorong kicsit deformált volt a dobozban, még be kell törni, egyszer leesett útközben, de az USB kábel megtartotta.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyesz.
őstag
válasz huncutka1029 #2074 üzenetére
OK. Köszönöm. Megértem én az érveket, ezért írtam, hogy "furcsa" . Az Overmax 6.1-ről valami tapasztalat, ha már az itthoni kínálatot nézzük?
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
huncutka1029
addikt
válasz Sanyesz. #2067 üzenetére
Ez teljesen rendben van vele, nincs lógás, lötyögés, zörgő hang menet közben.
mivel fix a talp el lehet "bújtatni a töltőkábelt a kárpit mögé, csak a talpnál kell kivezetni.
elfér a tükör mögött, a KPM, és a műszaki vizsgáztató sem akarja lefeszegetni a vizsgán, azzal, hogy kitakar a látómezőből.
kb 1300 ft a GPS nélküli talp, 4-5000 a GPS-es ezt másik autóba beragasztva sem zavaró.
Ráadásul nyugodtabb szívvel hagyom fent parkolókben is, bekacsolva mozgásérzékelő funkcióját, mert aki észre is veszi azt látja, hogy nem egy egyszerűen, rongálás nélkül kilopható cucc.
Ráadásul van rajta AV csatlakozó, így tud kezelni hátsó kamerát is.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Moleman
addikt
válasz Gépötty #2071 üzenetére
Köszi!
Megfordult a fejemben, hogy most akciósan venni kéne még egyet, de lusta lennék a hátsó ablakra is szerelgetni, fateromnak meg kár lenne odaadni, a mostanit se használja soha. (Mondjuk hosszú utakra lehet, hogy felcuppantom a régit hátra, csak kéne csinálni szivargyújtóaljzatot.)[ Szerkesztve ]
-
Moleman
addikt
Na, megjött a G1W banggoodról, 13 nap alatt, Svédországon keresztül.
Sajnos kéket kaptam, de ettől eltekintve jónak tűnik. Ha sötétebb lesz, ki is próbálom. -
bul07
nagyúr
Sőt nem is mindegy milyen pót talpat veszel mert a talpában van a GPS vevő
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Gépötty
senior tag
Én ezt nem látom hátrányként, a vákuumos tappancs akkora, hogy lelóg a kamera a tükör mellé, holott fölötte is kényelmesen elférne, jobb helyen is lenne, és a rövidebb erőkar miatt feltehetően nem is rázkódna annyira. Persze, ha egyszerre több autóban akarod használni, akkor ez jelent egy 4-5 ezer Forintos plusz kiadást, de szerintem ez bőven megéri.
-
Sanyesz.
őstag
válasz huncutka1029 #2064 üzenetére
Köszönöm. Ezeket én in néztem. Ami kicsit furcsa, hogy ragasztott a talpa, azaz másik járműhöz pót talpat kell venni.
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Gépötty
senior tag
válasz sto1911 #2063 üzenetére
Ez talán segíthet, még ha senki nem is látott még ilyet közelről.
-
Gépötty
senior tag
Úgy látom, az oroszoknál nem sokat fejlődött a közlekedési kultúra az utóbbi egy-két hónapban, mióta nem néztem ilyen videókat
Techmoan ugyanarra a végkövetkeztetésre jutott, mint én: két külön kamera jobb mint egy egység két kamerával. Van ugyan szó a tolatókamera üzemmódról is, és valóban, én is rendszeresen nézem a képét a tükörben, mert egy csomó holtteret be lehet látni, amit a hátsó szpojlerem eltakar, de semmiképp nem helyettesít egy rendes tolatókamerát. Egyrészt kicsi, és rossz helyen van a kijelzője, másrészt kicsi a látószöge, harmadrészt nem lát be a holt terekbe, ami a feladata lenne. Annyira jó erre a célra, mint ahogy baltával lehet krumplit hámozni.
havri1 (#2059)
Nem kikopott az a tartó, hanem megnyúlt. Az enyémek is ilyenek, gondolkodom is a megoldáson. Korábban ragasztottam bele pamut szigetelőszalagból egy kis darabot, az rugalmasan kitöltötte a helyet, és nem rezgett, de ahogy rásüt a Nap megmelegszik, és deformálódik az anyag, már kellene még egy réteg. Nyilván lehet ugyanezt visszafelé is, kicsit megmelengetve hőlégfúvóval, beljebb lehet nyomkodni az anyagot, de én valami jobb megoldást szeretnék. Elképzelésem szerint egy fejjel lefelé T-alak csusszanna be a kamerába, ahogy most is, csak a gallér, ami most felülről határol, mozoghatna a helyén, felülről egy rugóval terhelve. Esetleg egy kis nyelvet applikálnék még rá, amivel vissza lehet húzni ezt a "gallért", hogy könnyebben el lehessen távolítani a kamerát. A megvalósítás még várat magára, most jöttünk haza nyaralásból, egy rakás elmaradásom van, amit pótolnom kell, nem lesz időm egy darabig.zozor76 (#2060)
Zselésedik a kép. Teljesen természetes jelenség, elég nehéz kiküszöbölni. El kell fogadni, ezek ilyenek, de semmi baj nincs.Sanyesz. (#2062)
mini 0801 vagy mini0803. Alapvetően viszont mostanában a Novatek 96650-es (vele egy szinten az Ambarella A2S60) és az Ambarella A7-es képfeldolgozóval szerelt kamerák jelentik a kínálat minőségi tetejét, amikben ezeket találod, feltehetően nem fognak csalódást okozni.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
sto1911
veterán
Sziasztok, egy ilyet tudnek helyben venni, errol a tipusrol tud valaki valamit?
-
Sanyesz.
őstag
Gyerekek! Legyetek szívesek és ajánljatok egy jó ár/érték arányú GPS-es autós kamerát. Barátomnak lenne rá szüksége, mert ki adta a lelkét, amit eddig használt.
Nekem egy Mobius van, ami minőségben teljesen jó, de a srácnak fontos lenne a kijelző és nyomkövetés is.
Előre is köszönöm a javaslatokat."Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
havri1
félisten
G1W -hez rendelt már valaki utólag tartókart, valami combosabbat a gyárinál?
Nekem kikopott, és baromira remeg az autóban..havri
-
bul07
nagyúr
Techmoan újabb videója egy két kamerás rendszer
Csak én látom úgy hogy a hátsó kamera jobb felvételt készít?
-
bul07
nagyúr
Brutális hogy egyeseknek mekkora szerecsenjük van
5:34-től piros pólós( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Moleman
addikt
válasz Gépötty #2055 üzenetére
Én már megszoktam a pepecselést, most nappal a low-end DVR-207 utánzat kamerát használom, estére pedig letekerem róla a tapadókorongot, és áttekerem a kompakt fényképezőmre, majd fél óránként újraindítom a felvételt, mert 2 giga után megáll a FAT32-es kártya tudománya... Gondolhatod, mennyire várom már, hogy megérkezzen a G1W (ami természetesen éjjel is köröket ver az 5 éves kompakt gépre).
-
Gépötty
senior tag
válasz ZoleeWolf #2051 üzenetére
Na, az jó hír! Két hét gyorsan elmegy
da012807 #2052:
Első körben szétszedném a kamerát, és megnézném, milyen van benne. Aztán pl. a TME-nél keresgélnék, esetleg a Nedisnél, Lomexnél érdeklődnék. Így típusra senkinek nem lesz ötlete szerintem,de mindenképp oszd meg, ha találsz megoldást, rajtam kívül másokat is érdekelhet.
Moleman #2053:
Ez így nem rossz megoldás, ha valaki odafigyelős típus, akkor működhet. Én az első két héten vagyok ilyenAzt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
bul07
nagyúr
válasz Moleman #2053 üzenetére
Lehet azért nem engedte mert már vettél belőle
-
Moleman
addikt
Wow, nekem nem hagyta, pedig mikor vettem, próbáltam. Meg tegnap vettem innen műszerészcsipesz-készletet, és arra sem engedte beváltani, pedig ugyanezt a kódot próbáltam.
(#2048) Gépötty
Ilyen megoldással akarom feltenni (csak kétoldalú ragasztó helyett sima szivaccsal vagy gumigyűrűvel, hogy könnyen le lehessen venni, és forgatni az egész fészket a polárszűrő "fókuszálásához"), kíváncsi leszek, mennyire lesz jó, mert nagyon olcsó lencsét vettem, kb 370 ft volt. Szükség mindenképp lenne rá, van egy tárolórekesz a műszerfal tetején, eléggé be tud csillogni.
UV szűrőt csak azért vettem, mert 1 euró alatt volt, lehet, hogy nem is fogom használni, ha többet ront a képminőségen a plusz egy lencse+levegőréteg, mint amennyit használ. -
da012807
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem linkelni olyan oldalt, ahol a kameramodulhoz lehetne hosszabb szalagkábelt venni?
Azon gondolkodom, hogy szétszedmém az F500- as kamerámat, és csak maga a kamera modul lenne látható
a szélvédő mögött. A többi egység a tetőkárpitban lévő tárolórekeszbe kerülne.
Köszi! -
ZoleeWolf
tag
válasz Gépötty #2033 üzenetére
A köröket megfutottam, igen kellemes meglepetésben volt részem.
Az eladó gyakorlatilag rögtön válaszolt és gyakorlatilag 1-2 jó tanács (mit hogy nem a kamerába, hanem a tartóba dugjam a tápot ) után, már fel is ajánlotta, hogy küld másik GPS-el ellátott tartót!
Eddig nagyon pozitív a hozzá állása, és remélem tényleg küldi is a tartót!
Most már csak várakoznom kell, csak türelem kell, csak az hamar el szokott fogyni...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Egérpad topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB