- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Videó stream letöltése
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- OpenWRT topic
- Linux Mint
- Windows 11
- Itt az AI-képes hallókészülék
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz Gépötty #2998 üzenetére
Á nem
Csak zavaró hogy változik a neve és nem áll rá a szemem, és a mentettek közül nehezebben találom meg , mert a DVR az egyedi volt
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Gépötty #2996 üzenetére
??
Csak érdekkel hogy miért, és mivel ennek a fórumnak a neve hova máshova írnám
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Én emlékszek rosszul vagy nem ez volt a neve ennek a fórumnak hogy Autós kamerák
DVR is szerepelt a címben ha jól rémlikValaki megváltoztatta a nevét?
Ha igen miért?[ Szerkesztve ]
-
Gépötty
senior tag
válasz rover45 #2992 üzenetére
Ilyen VT-310-es felé orientálódnék.
De azt hozzá kell tennem, hogy nem néztem még utána, lehet, hogy még bugosabb mint a meglévő, cserébe a duplájába kerül.
Nem azért cserélném, mert a mostani nem jó, hanem egyrészt kíváncsiságból, másrészt meg több adatot lehet róla lekérni, és több kimenete van, amivel több dolgot lehet vezérelni egymástól függetlenül, míg ennek az egy kimenetével csak egyet, vagy többet egyszerre.[ Szerkesztve ]
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
válasz rover45 #2990 üzenetére
Ennyire nem mélyedtem bele. Egyelőre adatkábelt sem vettem, hogy tudjak FW-t frissíteni. Naná, hogy nem USB van rajta, hanem egyedi COM-portos kanóc kell hozzá, valami két-háromezerért
Annyira nem esek kétségbe ezektől a bugoktól, és úgyis el van dugva a kocsiban, nem lehet könnyen hozzáférni buzerálni. Meg a későbbiekben akarok fejleszteni - már ki van nézve az utóda - akkor meg minek piszkáljam...Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
válasz rover45 #2988 üzenetére
Nekem előre fizetett djuice reload van benne, de ez megszűnt azóta. Telenor hypernet szinte ugyanez, viszont csak többel tudod feltölteni. Tud SMS-ben, és adat-alapon is kommunikálni a szerverrel, az enyém félpercenként küld magáról adatot. Nyilván, ha áll, akkor elmegy aludni, nem küldi folyamatosan ugyanazt a pozíciót - és ehhez kapcsolódik az egyik bugja: néha felébred, kiszór magáról 5-10 jelentést, és megint kussol fél napig. Ez a könnyebben viselhető hibája, ami már gázosabb, hogy néha nem ébred fel, így volt már, hogy mentem a városban egy tizenöt kilométeres kört anélkül, hogy a térképen ez látszana. Vagy amikor itthonról néztem, ahogy még mindig a teszkó előtt állok kocsival
Elég kis adatforgalmat generál, nekem a beállításokra ment el sok pénz (SMS-ekkel - 26Ft/db), és arra fogy sok, hogy most két távirányítója van a kocsinak, és ezt néha elfelejtem. Mire beindítom, addigra megérkezik a 'Jajj, feltörtek!' üzenet, amit nem sokkal később követ a "Siess, már be is indítottak!" kezdetű. Ebből napi három-négy eléggé megviseli a költségvetést, egyébként kb. naponta egy Forintba kerül fenntartani a rendszert. Ami persze ebben a formában megintcsak nem igaz, mert talán háromezer a legkevesebb amivel fel lehet tölteni (és amitől már a rendelkezésre állási idő is meghosszabbodik), tehát ennyit évente mindenképp bele kell lapátolni.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
válasz csubuka #2985 üzenetére
Szar ügy...
Az enyémben TK103B van, haverom pedig ilyet vett.
Mind a ketten elégedettek vagyunk velük (többnyire), a fő különbség a kettő között, hogy a 103-asnak külső antennái vannak.
Van pár bug bennük, de alapvetően jól működnek, és ennyi pénz nem pénz értük.[ Szerkesztve ]
-
csubuka
addikt
Haz elol vittek el a ceges kocsit Az mar sose lesz meg. Eleg szegyen a vagyonbiztonsag. Kovetkezobe megy a gps tracker gondolom... Milyet erdemes vagy errol hol erdeklodjek?
[ Módosította: radi8tor ]
-
Gépötty
senior tag
válasz zozor76 #2983 üzenetére
Erre egyszerű a válasz (nekem ), épp négy napja volt szó róla egy másik helyen, kis módosításokkal csak idéznem kell magam:
Nem tudom mennyire vagy villanyász és barkács vénájú, nagyjából végigzongorázom a lehetőségeket:
- alap, se ház, se csatlakozó, semmi. A lehetőségek tárháza, kiteljesedhet a tehetséged
- ezen már van egy csatlakozó a bemenő vezetéknek, és egy USB alj, de nincs háza;
- tokozva, de csak vezetékek jönnek belőle;
- ennek meg USB alj a vége, és tokozva is van.
Tovább nem nézem, de van olyan, amiből két USB aljzat jön ki, van aminek előlapba szerelhető az aljzata, nekem pedig olyan van ami 5A-t is tud - a két kamerámnak is nagy ráhagyással elég. Lehet, hogy van olyan is, amiből mini USB-s végű kanóc jön, de ha nem, egy sima adatkábelnek jónak kell lenni - feltéve ha nem valami olyan kamerád van, mint pl. a GS9000, aminek saját kiosztása van.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
válasz csubuka #2978 üzenetére
Én alapból nem szeretem a szivargyújtót. A történelem egyik legelb@szottabb csatlakozója, ha nem szivargyújtásról van szó, hanem tápcsatlakozásról. Ráadásul ezek a fejbe épített töltőáramkörök is kompromisszumos dolgok, én az efféle kompromisszumokat nem tűröm el. Látod, itt van Havri példája, ide vezetnek. Nekem fixen beépített táp kell. Van belőle bőven, nem is sok pénzért sok vesződségtől menthet meg.
-
havri1
félisten
-
Calogero
addikt
válasz Wheelbarrow #2958 üzenetére
Sajnos még nem láttam valóságban.
Múltkor kiderült itt hogy a YT ront a minőségen ezért kérdeztem.
Sajnos az én kamerám nem csinál olyan videot, ami számomra megfelel.Karira meg lepném magam egy kamerával, csak még nem tudtam dönteni.
Viszonylag kicsi kell , gps, és olyan felvételt csináljon hogy a rendszámok olvashatóak legyenek..
És az már csak a hab a tortán lenne ha itthon is lehet kapni. -
rover45
őstag
Tegnap este megrendeltem az Ambarella 0805öt. Nagyon kíváncsi leszek rá 😊
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz Gépötty #2973 üzenetére
Töltőre dugva is ki-be lehet kapcsolni, tehát van köze hozzá mint a "sértett" is említette.
Sokkot kapott -
Gépötty
senior tag
válasz Wheelbarrow #2971 üzenetére
A power gombnak nem sok köze van a tápfeszhez, ez nem porszívó!
-
havri1
félisten
-
Gépötty
senior tag
Ebből bizony kijött a füst...
Rákerestem a típusra, hátha van valahol olyan kép a beléről, amin látszik az alkatrész, de még csak olyat sem találtam, ami hasonlítana erre. Teljesen más paneleket láttam, teljesen máshogy megszórva alkatrészekkel, és ezeken különböző optikákat. Hmm...Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
bul07
nagyúr
-
havri1
félisten
g1w-t hogyan lehet szétszedni? Belenéznék, ha már a nyakamon maradt ez a lefüstölt példány.
havri
-
Apooca
tag
Na én is készítettem egy videot, nem rossz.... Modecom MC-CC12 FHD Test
Iphone 7 32 GB, Apple Watch 2, Space Gray, Ipad Air 16G Wi-Fi, Samsung UE32ES6560S, UE40H6400, Dell Latitude E5430
-
Apooca
tag
válasz Wheelbarrow #2963 üzenetére
Elmentem én is érte, ma már nem, de holnap kipróbálom..... Akksija mennyit bír vajon?
Teszek hozzá napellenzőhöz egy bika akksit...Iphone 7 32 GB, Apple Watch 2, Space Gray, Ipad Air 16G Wi-Fi, Samsung UE32ES6560S, UE40H6400, Dell Latitude E5430
-
Wheelbarrow
aktív tag
FHD-ben készült, a 720P itt is gyalázatosan csúnya a FHD-hez képest mint a G1W-n.
Képstabilizátor nincs benne, a tartó merev de vékony a rúd ezért kicsit rázkódik rossz úton de stabilan tart. Eddig ennyi "negatívumot" találtam szerencsére.
Swift ben volt, én behúztam a vezetéket a műszerfal alatt és az oszlop kárpit mögé. Fönt a napellenző mögött megy a vezeték.A zárolt fájlokat külön mappába menti. A videófájlokat a hozzá adottTracking Route programmal megnyitva visszanézhető térképen a megtett útvonal és sebesség.
-
bul07
nagyúr
Szóval akkor küldenek egy újat, ez így korrekt, már ha meg is jön
-
havri1
félisten
Dear customer.
So sorry for all the inconvenient, we had resend to you, hope you can wait for it.
Regards,
YolandaDear havri1 ,
We have arranged the replacement for your order 2844184. The new order number is: 3582104.
You can check the new order in your account. We are so sorry for the inconvenience it has caused you. If you have any questions, please feel free to contact us.
Best regards,
Customer Service Team
havri
-
Apooca
tag
válasz Wheelbarrow #2954 üzenetére
Ezt melyik felbontással készítetted? Képstabilizátor nincs benne ahogy elnézem a felvételt, igaz az út sem volt túl egyszerű Milyen kocsiba tetted, ha nem vagyok indiszkrét?
A kábel elvezetést kell valahogy megoldanom majd, mert különben ronda.....Iphone 7 32 GB, Apple Watch 2, Space Gray, Ipad Air 16G Wi-Fi, Samsung UE32ES6560S, UE40H6400, Dell Latitude E5430
-
Calogero
addikt
Ha nem a YT-n nézed, akkor a szembejövők rendszáma jó kiolvasható?
-
Apooca
tag
Nem rossz, köszönjük !
Megrendeltem én is....Iphone 7 32 GB, Apple Watch 2, Space Gray, Ipad Air 16G Wi-Fi, Samsung UE32ES6560S, UE40H6400, Dell Latitude E5430
-
Wheelbarrow
aktív tag
A pixelhibákat a YT készítette.
-
Apooca
tag
válasz Wheelbarrow #2952 üzenetére
Itt még olcsóbb....
Iphone 7 32 GB, Apple Watch 2, Space Gray, Ipad Air 16G Wi-Fi, Samsung UE32ES6560S, UE40H6400, Dell Latitude E5430
-
KL48
tag
válasz Wheelbarrow #2938 üzenetére
Honnan rendelted? Küldd el lécci a linkjét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bundle topik
- Revolut
- Iqos cigaretta
- AliExpress tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB