Hirdetés
- YouTube
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kivásárolhatják az Ubisoftot
- SkyShowtime
- Rendszergazda topic
- Vannak gondok, de nagyon ragaszkodik a chipgyártáshoz a Samsung
- Mesterséges intelligencia topik
- Tárhely szolgáltató választás
- Python programozás
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
addikt
válasz Beni2360 #16000 üzenetére
Persze hogy kiküldi a képet wifin a mobilra. Máskülönben hogy állítanád pl. be, hogy merre nézzen, mi legyen a látómezőben? Sőt így tudod lementeni a kiválasztott felvételt is telefonra.
A BT amúgy erre kevés lenne.
Tehát a vezetéknélküli (wifi) kapcsolat a dashcam és a mobilod között van.Elfogadom a sütiket.
-
Beni2360
félisten
Ezt akkor úgy képzeljem el mina TV-nél a Wi-Fi Direct-t?
Vagy hogyan lesz wifi kapcsolatom kint az ország úton?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Dr.NX
addikt
válasz Beni2360 #16002 üzenetére
Nagy vonalakban: A dashcamen megnézed, hogy mi az általa létrehozott SSID, beállíthatsz jelszót. A telefonodon megnézed az elérhető hálózatokat, ott van a mittomén "Dashcam01" hálózat és csatlakozol hozzá, beírod a jelszót és tádáá. A telefonos applikációból meg tudod irányítani a dashcamet, beállításokat változtatni, élőképet nézni, videót lementeni.
Elfogadom a sütiket.
-
Beni2360
félisten
Köszi és közben nagynehezen de találtam egy videót ami erre is kitér at 5.35 mp-nél. A kép szerin saját hállózatot hoz létre.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
CHIPman
nagyúr
válasz Beni2360 #15997 üzenetére
Miért ne lenne? A kamera az AP ilyenkor, arra kapcsolódsz a telefonnal. A WiFi egy vezetéknélküli hálózat, az internetszolgáltatás csak egy "mellékhatása", ami jelen esetben nem lesz meg, és mobilneted sincs ilyenkor.
szerk: Ja, már elmondták.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - Steam Deck 512GB, AMD 5800X PC, i7+1660Ti laptop eladó
-
Beni2360
félisten
Na akkor még egyszer mindenkinek
Már megvan a kérdéemre a válasz.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
Beni2360
félisten
Köszi a lehetőséget.
Én még oroszúl tanúltam, meg a német megy mivel anno 69-73 közt kint dolgoztam.
De talonba rakom mivel most már csak néha napján ülök kocsiba nem nagyon érné meg.
50 évig el voltam e nélkül is a ,maradék 10 év meg talán elpötyög valahogyan.
Csak bizgat a dolog és mindent kipróbálos vagyok. Van olyan otthoni kamerám vagy 3 éve amit még ki sem bontottam.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
bul07
nagyúr
Megúsztam (45 másodperc után)
Amúgy létezik olyan hogy idő előrehaladtával romlik a kamera felvételi minősége?
Ugye most 1éve használom a 70Mai kamerát és mintha múlt ősszel sokkal jobb lett volna a felvételi minőség( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
halisa
tag
Találtam egy érdekes videót! Link.Yi 2.7K King vs Yi Car Dvr vs Viofo A119 + HDR
-
Upo
addikt
válasz f4lcon #15983 üzenetére
70mai pro hardwire kit ami működik. Enélkül a kínai 1.01 firmware lassított parkolási time lapse felvétele nem sokáig működne a beépített akkuról.
A miénkkel meg kikapcsol és ugyanúgy figyeli a rezgéseket mint akkuról csinálná. Az adatlap szerint a beépített akkuról olyan 20-30 percnyi parkoló videót tud felvenni, az olyan 15-20 db parkolási esemény. Ezzel a kábellel ez már az autó akkuról megy, akár napokig-hetekig:
[link]
Nekem az (A) jelű kellett. A különbség az A B C között, hogy milyen méretű biztosíték adaptereket adnak hozzá. Én azt a 2$-os kupont is behúztam, és le is tudtam vonni a végösszegből.
Itt meg lehet nézni, hogy melyik fajta milyen típusú biztosítékhoz való: [link]
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Beni2360
félisten
Köszi szerintem egyelőre hanyagolom.
Van a telóra ilyen Daily Roads Voyager az a saját kameráját használja milyen lehet?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Hát még az éjjel letőltöttem az appot a telcsire elég sok beállítási lehetőség van majd élesben kipróbálom. Mivel ritkán vezetek már így gondolom nem fogja nagyon a telcsit leterhelni. Felbontást beállítani akár 4K-ra is lehet állítani.
-
bul07
nagyúr
Valakinek sikerült elcsípni?
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz HornedReaper #16019 üzenetére
Elhiheted én is néztem egyből hogy van e még
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Dr. Gonzο
senior tag
Viofo a129 duo, európai raktárból, szerintem jó áron
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Ciccuka #16023 üzenetére
A kocsim úszta meg
Egy percig nem sajnáltam volna az őzetŐszintén, ha tehetném az utak 1km sávjában az összes vadat kiirtanám, vagy kerítést húzatnék
De már az is elég lenne ha a régi rendszert visszahoznák hogy a gazdálkodó vadásztársaságnak lennie kell kötelező biztosítása és a vadkárokat azon keresztül rendeznék
Ha jól emlékszek régen még úgy volt hogy ahol nem jelezte tábla a vad veszélyt és lett valami vad kár azt a vadásztársaság biztosítója rendezteCsak ugye a csóró vadászok a 1-2 milliós puskáikkal nem tudtak 2-3e Ft több tagságit fizetni hogy fussa biztosításra, és kisírták hogy töröljék el a kötelező biztosításukat
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Dolphine #16025 üzenetére
Valahol beszéltünk már erről, lehet pont veled
Nekem egy gagyi 250Ft-os van az elején, hogy ér e valamit azt nem tudom, de inkább nem
Az egyik biztosítónál van mini Casco csak vadra, ha valaki annál a biztosítónál van, és azért a várost is elhagyja annak szerintem kötelező megkötni
Szerk
Ahogy kikerestem Aegon kötelező mellé lehet vadkárt is kötni[ Szerkesztve ]
-
Cyrin
addikt
Melyik appot kell telepíteni a yi dashcam kezelésére?
-
Skillet
addikt
Menetrögzítőben gondolkodom. Az ajánlottak (összefoglaló) között nem látom pl a 70 mai kamerákat. Mi az oka? Kijelzőset nem igazán szeretnék, inkább a kis méret lenne lényeges. Gyújtásra induljon, rögzítsen, gyújtás levétele után pedig álljon le. Nagyon max 15e forintig mennék el, de az sosem baj, ha olcsóbb. A vezetéke valószínűleg a tetőkárpitban, "A" oszlopban lenne elvezetve... Közvetlenül szivargyújtó töltőbe (5V) nem lenne dugva, magyarul nem lenne szem előtt, valahogy diszkrétebben oldanám meg, ha lehet. Van amelyik 12V-ról megy, vagy mindegyik 5 Voltos? Utóbbi eset is megoldható valahogyan, a szivargyújtó rész mögött... Erre is várnék ötleteket.
Gondolom ILYESMIVEL...[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
bul07
nagyúr
válasz Skillet #16031 üzenetére
Összefoglaló régi, nincs frissítve
Ezeket nézném meg
70Mai
70Mai 1S (tudtommal ilyen még senkinek nincs itt)
70Mai Mini Midrive D05
70Mai Pro
Viofo több típusHa visszaolvasol kicsit kuponokat és linkeket is találsz
70Mai-hoz egy hosszabb USB to MicrosUSB kábel jár
Ha nem akarod középre szivargyújtóba dugni akkor biztosítéktáblába kötött tápegységgel tudod megoldani
Mondjuk ahogy én is, vagy gyári táp megoldás amiről szintén volt szó nemrég a 70Mai Pro esetén[ Szerkesztve ]
-
JHONNY 79
aktív tag
Segítségeteket szeretném kérni.
A korábban Banggod oldalról linkelt Viofo A129-DG Duo kamerát rendeltem meg 37.489 Ft összegért. Most regeltem először a Banggod-ra, UK raktárból kértem, hogy ne legyen egyéb költség. Megrendelés után az oldalamon a rendeléseimnél, először UK van feltűntetve, majd átvált USA-ra. A megrendelés EU Standard Shipping . Kérdésem, ezek alapján várható plusz költség, vagy USA-ból átviszik UK-ba és onnan jön a csomag?
-
TomBond
aktív tag
Van egy VIOFO A119S kamerám, de nem tudom eldönteni, hogy mekkora memóriakártyát tud kezelni. A használati utasításban 64 GB a maximum, de a firmware frissítési oldalon 16-128 GB kártyát ír. Lehetséges, hogy kezeli a 128 GB kártyát is? Ha kezeli, akkor tudna valaki ajánlani egy megbízhatót ami ideér szept. 10-ig?
Enermax 850w; ASUS PRIME H770-PLUS; Intel i5-13600K; 64GB RAM; ASUS RX 6750XT 12GB; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx; Win11 Pro x64
-
Upo
addikt
válasz f4lcon #16026 üzenetére
Attól függ mi a célod. Ez egy sima 2 vezetékes kit, tehát nem tudja az automatikus üzemmód váltást, mint a 3 vezetékes. Ha nincs rá szükséged akkor működhet. Ha fix 12V-ra kötöd, akkor állandóan 0-24 videót rögzít, vagy ha van gps modul akkor megállás után 20 perccel vált parkoló módba. Ha gyújtással kapcsolt 12V-ra teszed, akkor uyanúgy működik mint a szivargyújtós adapter a kapcsolt szivargyújtó aljzatról, menet közben videó rögzítés az autó áramforrásáról, gyújtás levétel után a kamera saját kis akkujáról a parkoló mód (ha be van kapcsolva). Ha nem kell parkoló mód akkor teljesen elég. De árban postával 13.2$, én 13.7-ért vettem a másikat, ami automatikusan kapcsolja a gyújtás levételekor a parkoló módot, de az nem a kis akkuról megy, hanem az autó áramforrásáról, ugyanúgy mint a normál kapcsolt 12V-ról, csak kiváltja a kamera saját akkuját az autó akksival.
Ja, amit linkeltél 2 vezetékes adapter, az oroszok átmérték, és írták hogy az se jó a ráírt 3A-re, túl vékonyak a vezetékek, állítólag már 1.5A körül vészesen melegszik az egész. 1 dashcam még jó rá, de többet nem érdemes terhelni.[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
bul07
nagyúr
válasz Dolphine #16033 üzenetére
Ennyi erővel egy sima sípot is ki lehetne ragasztani az is sípolna
De hol van olyan teszt hogy vadakkal tesztelikNa mindegy, ez is placebo hatást kelt csak drágábban
-
Skillet
addikt
Szuper. Ezek a 70mai kamerák amiket én is néztem már egy ideje. Tudsz nekem róluk dobni valami magyar teszteket? Melyiket érdemes venni ezek közül?
Valami összehasonlító táblázat kellene, ahol lehet látni a különbségeket.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
bul07
nagyúr
válasz Skillet #16038 üzenetére
Teszt->youtube
Néz sok felvételt, meg vannak összehasonlítós videók is, és körvonalazódni fog hogy neked melyik jön bebanggood oldalán ha rájuk keresel leírásban vannak összehasonlító táblázatok
[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz Skillet #16038 üzenetére
A 70mai 1S és a Mini D05 még új, nemigen van tapasztalat. Az 1S az kívülről ugyanúgy néz ki mint a sima, de olcsósítottak a belsején. Dashcamtalk-on 4pda-n már keresnek rá modot, hackelt firmware-t, de nem nagyon van. Vagy már kinőtték a 70mai-t és pro-t vettek helyette, vagy megveszik a simát helyette ha még kapnak, nagyon nem foglalkoznak vele. Aztán lehet hogy ahhoz is lesz egyszer majd kínai-angol átalakítás vagy hang csere, stb.
A Mini D05-ben esetleg még lehet valami, az egy tovább fejlesztett sima 70mai. Ha rendeződik az ára, akkor lehet egy jó ajánlat belőle, valahol a sima 70mai árától nem sokkal drágábban. Most még nincs senkinek, még csak presell van rá. De az ára az vicc, banggood-on olcsóbb a 70mai pro mint a D05 presell ára. De ha 40$ alá megy akkor erősen meggondolandó annak akinek nem kell képernyő és GPS. Viszonylag friss Omnivision képérzékelő, adatok alapján tűrhető optika. Szerintem karácsonyi vásárban vagy 11.11-re lehet belőle best buy.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Skillet
addikt
És(#16039) bul07
Kicsit nézelődtem, visszaolvastam... úgy tűnik, még ha nem is kijelzőset keresek, a 70mai pro eléggé jó ár/érték arányú cucc, nagyjából mindenben jobb, mint a sima.
Így azt hiszem megvan a befutó.
De van még pár dolog, ami érdekelne:
Mindegy milyen régiójút veszek, van rá angol firm?
Jól látom, hogy GPS-t ugyan tud, de modul nélkül árulják, külön kell beszerezni?
Mennyi érte a jó ár? Banggoodnál most 43$ körül tudnám megvenni a kínai verziót GPS modul nélkül. Szállításból melyiket kell választani banggoodnál, ha nem akarok meglepetést?[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
-
bul07
nagyúr
válasz Skillet #16042 üzenetére
Elméletileg könnyű rátenni a angol firm-et, én még nem csináltam ilyet ezért amit olvastam az alapján
70Mai Pro esetén a GPS modul egyedül a park módhoz kell, jelenleg, tehát nem tud a felvételre sebességet GPS koordinátát kiírni
Én nem vennék hozzá, ha esetleg jön a hír hogy szoftveresen megoldották akkor majd talán vennék hozzá, amúgy szerintem már nem igen oldják meg túl régen a piacon van már szerintem, ha meg akarták volna oldani ezt akkor már kész lenneEU Priority Line
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Üdvözletem!
Nem rég vettem meg első autómat. Sajnos utcán vagyok kénytelen parkolni és pont a múlt héten voltam szemtanúja annak, hogy a kedvenc (eddig biztonságosnak vélt) helyemen nekimentek a parkoló autónak.
Olyan fedélzeti kamera kellene, ami bekapcsol, ha például a parkoló autónak nekimennek. Ezen kívül nyilván a hétköznapi videós funkciók is érdekelnek, csak fogalmam sincs mire van szükségem. Kijelző például szerintem felesleges, a kompakt eszközöket szeretem. Úgy olvastam, hogy az összefoglaló már nem up-to-date. Valaki javasolna nekem kütyüt? Köszi előre is.
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
Skillet
addikt
A priority direct mail sokkal olcsóbb, és plusz 0.5$-ért lehet hozzáadni Tariff insurance-t. Ha jól veszem ki, azt írja róla, hogy visszafizetik a vámköltségeket, ha fennakadna. ???
Akkor ti is a pro-t ajánlanátok?
Mi a jó ár érte?Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
monchichi20
aktív tag
Sziasztok.
Ismerősömnek szeretnék venni egy kamerát 2 fajtát néztem ki, de nem tudom melyik válasszam.
Az egyik a Xiaomi 70Mai Dash Cam Pro GPS-el 70 dollár lenne a másik meg a Xiaomi 70mai Dash Cam Lite ez is olyan 70 körül van.
Semmit nem találtam a Lite-ról igazából.
Szóval ti melyiket vennétek ajándékba? -
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Xiaomi 70mai dash pro-t rendeltem ami nem érkezett meg, vagyis csak félig mert a gps megjött. Azóta már úgy vagyok vele h Viofo-t fogok rendelni.
Csere új de Kínából vett SD kártyára vagy ingyen odaadom annak aki érte jön xxi.ker egy megbeszélt időben. ...-tudom szabályzat, de ha ez nem fér ide akkor lehet törölni és kidobom a kukába xd -
őstag
igazából eddig nem volt célom a parkoló mód (otthon garázsban állok, a melóhelyen meg zárt udvarban) de végül úgy döntöttem, hogy ha egyszer kell és pont nincs, akkor szidni fogom magam, hogy 3 dollárt akartam spórolni... (gps modul amúgy van)
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen notebookot vegyek?
- Filmvilág
- Külpolitika
- A nap híre: Érkezik az Alien - Isolation folytatása
- iPhone topik
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Xbox Series X|S
- Még idén hozza USB4-es csúcskábelét az Elecom
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Iphone 11 64GB (PRODUCT RED)
- Féláron!!! Fellowes Penguin Medium új dobozos egér AkciÓÓ!
- FHD 6.gen i3, Acer Aspire notebook olcsón!!! AkciÓÓ!
- DJI AVATA drón +akkumulátor +doboz +garancia és Care Refresh
- Lenovo ThinkPad T495s Ryzen 5 Pro/16GB/256GB SSD/HUN A KATEGORIA ÉS A LEGJOBB ÁR!!!!Számla garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest