Van, ahol lesz összecsomagolt Disney+ és Max

A Disney és a Warner Bros Discovery elsőként az USA-ban csomagolja össze a Disney+, a Hulu és a Max szolgáltatásokat.

Az USA-ban idén nyártól már olyan streamingcsomag is igényelhető, amelyben egyben érhető el a Disney+, a Hulu és a Max – állapodott meg erről a Walt Disney és a Warner Bros Discovery.

Az előfizetők bármelyik weboldalról feliratkozhatnak, reklámos és reklámmentes csomag is lesz – de árakat nem közöltek egyelőre.

Mivel a nézők lemondják a hagyományos kábelcsomagjukat, a streamingcégek tovább küzdenek az ügyfelekért. A helyzetük azonban nem könnyű, ugyanis mivel mára elég sok streamingapp van, az előfizetők arra panaszkodnak, hogy túl sokra kell feliratkozzanak, ha mindent látni akarnak, ami érdekli őket – ráadásul az áremelések is folyamatosak.

Ezen a problémán segítene a Disney és a Warner csomagja, feltehetően árkedvezménnyel. Ezzel kapcsolatban heteken belül ígérték a részleteket. Bár ez a hármas csomag lefedné a teljes Disney-kínálatát (filmek, tévéműsorok, Marvel, Star Wars, Pixar), az FX, ABC, HBO, HGTV, Food Network, Discovery és egyéb csatornákat, így is marad bőven olyan streamingszolgáltatás, amelyre elő kell fizessen az, aki mindent szeretne elérni.

Azóta történt

Előzmények