Hirdetés
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
őstag
válasz Hauptmann #23001 üzenetére
+1. Én már a fix bekötés miatt is parázok, látják hogy használok kamerát + a hátsót nem fogom leszedegetni csak az elsőt, emiatt is tehet próbát valami megélhetési svéd, hátha a kesztyűtartóban vagy bármilyen tárolóban van a kamera, gps stb. Felénk is eléggé megy a portyázó hadművelet itt a XI-ben, katizás, benzin leszívás, feltörések stb, pedig nem a szarabb részén lakom.
[ Szerkesztve ]
-
Calibra72
aktív tag
Üdv!
70 Mai A800S kameránál találkozott már valaki olyannal hogy a hangfelvételt túlvezérli, vagyis igencsak torz lesz a felvétel hangja?[ Szerkesztve ]
-
Calibra72
aktív tag
válasz Hauptmann #23006 üzenetére
Köszi, közben a Youtube-on találtam egy videót ami ezt a problémát tárgyalja, de azt írják, a frissítés sem oldja meg teljesen a problémát. Bár látom, azóta már kijött az 1.0.3ww verzió is. Ha jól emlékszem Neked is ilyen kamerád van. Volt vele hang problémád?
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Hauptmann #23009 üzenetére
Én meg rögtön kikapcsoltam a hangfelvételt, miután az első utamon rájöttem hogy együtt dúdolgatok az autórádióval, ráadásul időnként magamban is beszélek....
Szerk.: időközben már a GPS-t is kiirtottam, mert ékes bizonyítékul szolgálna, hogy én 90-es országúton konstans 108 km/h-val járok. (Óra szerinti 110-nél szoktam benyomni a tempomatot - az valós 108.)
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
őstag
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz koxkids #23012 üzenetére
Én mindig indexelek amikor kell.....
Annyiban igazad van, hogy GPS nélkül is jól látszik a felvételen, hogy országúton a túlnyomó többségnél gyorsabban járok, és igen sűrűn előzgetek. Viszont mindig megfontoltan, biztonságosan teszem ezt. (57 múltam, 41 éve vezetek - eddig - baleset nélkül). Nem azért mert sietnem kell valahová, hanem egyszerűen szeretek autózni (ahogy motorozni is).[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Dr.NX
addikt
válasz Kopaszhancur #23015 üzenetére
Beleteheted és használhatod is.
Csak nagyobb a meghibásodás lehetősége.Elfogadom a sütiket.
-
Calibra72
aktív tag
válasz Ciccuka #23017 üzenetére
Egy régebbi változat. A hang javult valamit, de azért jónak nem mondanám. Illetve ezzel a 0.4.9-es verzióval egy idő után elkezdett loop-ban működni. Felvesz 7 másodpercet, utána újraindul..........
Megpróbálom majd letölteni az 1.0.3-at. Neked milyen tapasztalataid vannak arról a verzióról? -
Calibra72
aktív tag
válasz Hauptmann #23019 üzenetére
Hát igen, a sub-ot nem bírja Egyébként pont ez lehet a probléma, mármint a mély hangokra kezd el torzítani a hang. Persze ezt szoftveresen lehetne javítani, szűrni az alacsony frekvenciákat, de nagyon úgy tűnik, hogy a kamera készítői szoftveres téren eléggé gyengék. Amúgy maga a kamera nem lenne rossz, mondjuk abban biztos vagyok, hogy a felvétel nem igazi 4K. Érdekes hogy a minőség köszönőviszonyban sincs ahhoz képest, amiket a Youtube-on lehet látni.
-
imis
senior tag
van egy 70mai pro dash kamerám, ez elvileg tud parkoló üzemmódot is.
Van valakinek tapasztalata, hogyan működik ez a funkció.
Én úgy értelmezem, hogy kell neki folyamatos áram, esetleg egy ilyen táppal? azaz nem a gyújtáskapcsoló után bekötve?
[link] (jelenleg szivargyújtóról kapja a tápot) -
Pogifej
csendes tag
A saját aksijáról indul ha pl. ráesik egy dió éjjel, vagy a parkolóban meglökik. Viszont mire magához tér alvó üzemmódból és elkezd rögzíteni, a bűnös már sehol sincs. Nemhogy hallani vagy látni lehetne az incidenst, túrókat, recseg párat aztán felveszi a 3 perc semmit. Ha valaki elkezdi a kivilágított parkolóban kerékkulccsal szétverni az autó elejét, akkor esetleg azt végignézheted. Az idióta ajtót rányitókat sem látod. Konkrétan menet közben amit rögzít annyi és a többi meg vicc. Persze azt is csak napsütésben, mert este megint semmit nem ér. Ja és ha telón visszanézek néhány felvételt, az már akkora sokk neki, hogy a következő autóindításnál, format kell az sd-nek különben nem rögzít. Na ez már nem vicces inkább szánalmas.
-
Ármester
Sziasztok!
70mai kamerát ha szélvédőre rakom fólia nélkül, mennyire lesz nehéz leszedni idővel?
Voltam olyan béna, hogy mind a kettőt sikerült elhasználom, viszont tartok tőle, hogy nem lehet majd lefeszegetni.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
válasz sambenez #23028 üzenetére
Köszi, ez jó tipp, feljegyzem.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Menetrögzítő kamerát szeretnék vásárolni magamnak.
Xiaomi 70mai A800S el szemezgetek.
Volna hirtelen pár kérdésem.Úgy látom a kamera ragasztással rögzíthető.
Amennyiben későbbiek folyamán valami oknál fogva át szeretném helyezni, akkor lehet ilyen ragasztót (rögzítő elemet ) kapni hozzá? (pl több autóban használnám)
Ez a kérdés ugyan úgy érvényes a hátsó kamerára is.
Amennyiben igen hogyan keressem? Esetleg linket tudtok ajánlani?Mi a különbség az A800 és az A800S közt?
A készülék ha jól értelmezem microsd kártyára rögzít.
Amennyiben ezt a kártyát áthelyezem a pcm-be úgy az le tudja játszani a felvételeket illetve, ha igen úgy a felvételeken látszanak a sebesség illetve GPS koordináták is, tudom szerkeszteni, vágni?
Vagy valami ismeretlen formátumba ment?Illetve még egy kérdés.
Ok, hogy microsd de melyik
Ez jó lehet bele?
128GB SDXC memóriakártya, class 10, UHS-I, U3, V30Köszönöm előre is a válaszokat.
Hölgyeim! Azt tesszük a kirakatba ami eladó.:)
-
sambenez
Topikgazda
válasz hódmaci #23033 üzenetére
Ragasztót lehet kapni, de a több autós használatra ez így nem megfelelő. A tartó elemet viszont 3D nyomtatni lehet.
A hátsó kamerának nincs tartója az a talppal együtt van így azt nem igazán lehet ki-be rakosgatni.A két kamera között a legnagyobb különbség az A800 már nem kapható.
mp4-be rögzít, le tudod játszani pc-n, megfelelő programmal szerkeszteni is tudod.
Ha jót akarsz high endurance minősítésű SD kártyát használsz.
-
hódmaci
senior tag
válasz sambenez #23034 üzenetére
"tartó elemet viszont 3D nyomtatni lehet"
Hol? Esetleg egy linket kérhetnék?
Vagy van valaki itt aki foglalkozik ezzel?"mp4-be rögzít, le tudod játszani pc-n"
A felvételek pc-n lejátszása közben látszanak a GPS, Idő adatok is?"Ha jót akarsz high endurance minősítésű SD kártyát használsz."
Ez?
Hölgyeim! Azt tesszük a kirakatba ami eladó.:)
-
sambenez
Topikgazda
válasz hódmaci #23035 üzenetére
Keresni kell a neten valakit akik foglalkozik vele.
De itt van mindjárt Mr.Csizmás.Igen.
Ez a kártya megfelel.
-
hódmaci
senior tag
válasz sambenez #23036 üzenetére
Köszönöm.
A ragasztáshoz pedig valami hasonló jó lehet.
Gondolom.......Hölgyeim! Azt tesszük a kirakatba ami eladó.:)
-
imis
senior tag
a viofo-nál mind a két kamera működik parkoló módban?
A A139 2 dual DASH CAM -t nézegettem. -
törölt tag
válasz simonjoe #22985 üzenetére
Megjött a kamera rendszer. A800s+ hátsó.
Első-hátsó feltéve,befűzve kárpit alá minden.
A Hardware kit állandó(piros vezeték) áramot a vészvillogóról kapja, a vezérelt(sárga vezeték) a szivargyújtóról kapja.
Beállítottam,hogy megállás után még 5 percig készítsen felvételt.
A "sensitivy" a high-re állítottam.
Akkor most megállás után is folyamatosan készít felvételt 5 per után is?
Vagy csak ha valami rázkódást érzékel?
A régi 70Mai-ból tettem át a képen levő kártyát. Ez jó bele,ugye?
Köszönöm. -
törölt tag
Egy kérdésem lenne még,aztán befejezem!
Az ok,hogy a készüléken át tudom kapcsolni,hogy az első vagy hátsó kamerát lássam. De akkor mindig csak azt veszi,amelyikre kapcsolom?
Tehát olyan nincs,hogy az elsőt és a hátsót is egyszerre rögzítse?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Háború Izraelben
- Szólánc.
- Küszöbön a Silent Hill 2 Remake megjelenése
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Profiknak szánt, Thunderbolt 4-es SSD a ProGrade Digitaltól
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z FLIP 6 12GB/512GB, Silver Shadow, kártyafüggetlen, garancia, makulátlan, új állapot
- Macbook Pro 15" - 2015, 4 mag i7, 16256GB, 100 ciklusos akku, garancia (y2)
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060TI 8GB!
- MacBook Pro 16 M2 Max - 32GB RAM, 1TB SSD - 27 hónap Garancia - Patika állapotban // 100% akksi
- 2K GAMER Ryzen 5 5600 X,ASUS 6700XT,32 GB RAM,
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen