Hirdetés
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
-
Samott
addikt
-
negroo
aktív tag
gearbox meg jött a cucc csak a kártyámat nem fogadja el még amásikat most próbálom.xD
-
senior tag
Régi történet.. tavaly év végi, idén év eleji banggood-os "G1W"..
Egy kalap kaki volt.. hamis.. küldjem vissza, és full refund. Visszaküldtem, szerencsére paypal fizette.
Erre kis kínai nem kapta meg..Postán keresés indítása.. abban az eredmény "csak" annyi, hogy:
"... A külföldi posta megkeresésünkre azt a tájékoztatást adta, hogy a küldeményt 2016. február 26-án kézbesítette. "
Értem, én de könyörgöm, kinek, hova?Gondolom ennél többet nem is várhatok...
Henry-nek azért írtam, felajánlottam mi lenne, ha full visszatérítés, de webshopban levásárolhatóan..
Legjobb amit adhatnak 15 dolcsi visszatérítés.... (24 körül vettem, 5 dolcsis kupon felhasználásával, plusz akkor még rosszabb volt a dollár árfolyam)De mint olvastam régebben, mintha valaki írta volna, hogy ugyan ez a szitu, csak elejétől kezdve paypal ügyet nyitott, és nemhogy vissza kapott volna, de még a postát is bukta..
Azt hiszem, ez a 15 dodo is több mint a semmi, és elfogadom.. jobban jártam volna a legelső ajánlattal.. megtartom a cuccot, és ha szintén ilyesmi összeget vissza utaltak volna -
alexw801
senior tag
A Témaösszefoglalóból a Yi kamera miért maradt ki?
Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
negroo
aktív tag
sz_gabor köszönöm, hogy segítet yi kamera angolosításán, mert így chinául elégé ramatyka szegényke.
-
alexw801
senior tag
Gábor az app-ot magyarította.
A Yi car firmware nemzetközi változata a gyártótól érkezett.
Nem sok gond volt a kínaival, csak az intelligens vezető segítő beszélt kínai nyelven, de mozgó ábrát is mutat.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
Oraculus
tag
Sziasztok!
A végén a ConCorde RoadCam HD 60-as készüléket rendeltem, melyek ma érkezik.
Majd teszek fel képeket."This is usually the part when people start screaming." - Gabriel Gray (Sylar)
-
Oraculus
tag
Sziasztok!
Itt van néhány kép a ConCorde RoadCam HD 60 készülékről.
A leírás szerint nincs benne akkumulátor, de a valóságban van. Valamilyen minimális akksi van benne mert 1 percen belül lemerül a készülék ha nincs bedugva a szivargyújtóban.
Az éjszakai felvételek nem az erőssége, holnap kipróbálom a nappali felvételeket is.
2010-es Honda Jazz-be sajnos nem javaslom a készüléket. A belső visszapillantó tükör "majdnem" a szélvédő közepén van. Ezért az alatt, vagy az mellett lehet a készüléket elhelyezni, de így szerintem már nagyon feltűnő és messzire kell nyúlni hogy elérjük. Ha a belső visszapillantó tükör fölé helyezem (bőven van hely neki ott) akkor pont a kamera látómezejének a közepén van a tükör. Az autómhoz nem volt jó választás ez a kamera. Ehhez a típusú autóhoz és évjárathoz (2010-es Honda Jazz) szerintem csak egy belső visszapillantó tükörben épített autós kamera jó megoldás.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link][ Szerkesztve ]
"This is usually the part when people start screaming." - Gabriel Gray (Sylar)
-
TaaT
nagyúr
válasz Oraculus #7018 üzenetére
"A leírás szerint nincs benne akkumulátor, de a valóságban van. Valamilyen minimális akksi van benne mert 1 percen belül lemerül a készülék ha nincs bedugva a szivargyújtóban."
Szerintem is van benne aksi, az utolsó képen mutatja is hogy 2/3-ig van. Az A118C kamerám (kondenzátoros) vagy azt mutatta ott hogy be van dugva, vagy azt hogy az aksi üres (piros X-el áthúzva) és már kapcsolt is kifele.
Give them hell Ukraine!
-
Trofi
csendes tag
Sziasztok!
Ma megjött a Yi kamerám! Öröm Boldogság!
Igen szép felvételeket csinál. A valóságban sokkal kisebb mint amilyennek képzeltem.
Köszönet sz_gabor-nak a magyarított appért! -
Trofi
csendes tag
Sziasztok!
Azért lenne egy kis gondom.
Az a problémám, hogy a felvételek szépek és jó minőségűek is de meg meg akad egy egy pillanatra és elég sűrűn. Mintha szaggatott lenne a felvétel.
Ezt mi okozhatja esetleg a beállításokban valami tanács? Vagy frissítenem kellene esetleg?Válaszokat előre is köszi.
-
Trofi
csendes tag
Minden tökéletes.
A lejátszóm volt szar. Másikkal minden ok. Igaz a kamera is frissített közben. -
promagus00
tag
Sziasztok!
Édesapám kamionos,s számára keresnék kamerát.
Lehetőleg 30ezer forint alattit keresnék,és fontos lenne az is,hogy itthon is kapható legyen.
Kinek mivel vannak a legjobb tapasztalatai?
Előre is köszönöm!
ui.: Lehetőleg magyar menüvel ellátottat keresnék számára,de ha magyar menüsből nincs 30ezer körül normális minőségű,akkor nem olyan fontos.Villanyszerelés, és minden más: https://nemmukodik.hu/
-
havri1
félisten
válasz promagus00 #7029 üzenetére
Ha nincs 12V a kamionban, csak 24V, akkor érdemesebb normális 10-30V töltőt is beszerzni, nekem égett már le így készülék! A hozzáadott táp, elég gagyi..
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
válasz Laca1212 #7035 üzenetére
Ha mindenáron hazai gar kell (teljesen meg tudom érteni) akkor inkább egy SJCAM akció kamera, vannak hazai forgalmazók és 30000ft alatt meg lehet úszni.
havri1: Biztos hogy EU-ba kell visszaküldeni ha valami gubanc van? Szerencsére ilyen problémám még nem volt.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz promagus00 #7038 üzenetére
havri-nak van Yi ha jól emlékszem, tőle kéne megkérdezni.
A gariztatásban sem tudok segíteni, nem tudom hova kell vissza küldeni.
Give them hell Ukraine!
-
havri1
félisten
Autós Yi csak pár napig volt nálam, ameddig teszteltem, profi cucc, de tényleg.
Egy hátránya van, hogy jelenleg még mindig kínai nyelvű a kamera szoftvere gyárilag, hackeléssel ugyan már angolosítható, de így még nem az igazi azért.
Hozzáteszem, igazából sok vizet nem zavar, mert wifin keresztül telefonról, hála itteni topictársnak, már magyarul beállítható.Gearbest garancia? Passz, nekem eBay és Banggood ügyeim voltak csak.
Ezek tudatában én is inkább itthoni (EUSTOCK pl) ajánlanám. SJCAM
[ Szerkesztve ]
havri
-
promagus00
tag
Akkor bármi ötlet itthoni/normális gariztatásu kamerára?
Villanyszerelés, és minden más: https://nemmukodik.hu/
-
TaaT
nagyúr
-
havri1
félisten
Nagyrészt semmit
Kocsiban kb 2 éve beszerelt minden hibát produkáló G1W van még.
Akkumulátor már új korában teljesen halott volt, viszont szép felvételeket csinált.
Kb 1 év használat után csekkoltam, na akkor már nem lehetett ezt elmondani.
Szerintem a melegtől (vagy a hidegtől) a lencse elmozdult, vagyis az egyik sarka. Tipikusan olyan videókat csinál, mint a "fókuszproblémások". Van itthon kb 3 G1W, gondoltam kicserélem az egész lencsét (azt a fekete objektív szerűt, ami a nyákra van csavarozva). Mondanom sem kell, sikertelen.
Minden darab egyénileg van beállítva (fókusz). És az az igazság, hogy az összes G1W nyák más. Ebből is adódhatnak a különbségek.Keresem azt a kamerát, ami tudja azt a minőséget mint a Yi Dashcam, csak cserélhető akkumulátorral.
Jelenleg még nem is hallottam ilyenről
havri
-
promagus00
tag
Magyarországon beszerezhető normális minőségű kamerát 30 alatt akkor ne is keressek?
Villanyszerelés, és minden más: https://nemmukodik.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Valami baja van a tápomnak
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Videós, mozgóképes topik
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Vége a találgatásoknak, jön PC-re a Red Dead Redemption sorozat első része
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen