-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
DIEGO15
őstag
válasz sodokan #13000 üzenetére
Szia. Nem írtál árkategóriát. Szerintem a legjobb választás egy Viofo A129Duo, ha megteheted ezt vedd meg.
Én ugyanezt a Yi kamerát használom amit te, és hátulra most rendeltem egy 70mait. A képminőség kb ugyanaz a kettőben, tehát ha jobbat szeretnél, akkor ne ilyet vegyél és persze még egy Yi-t se Köztes megoldás lehet az említett A119S és társai.Nekem személy szerint nincs bajom a Yi minőségével sem. Bírja a -10 és a +50 fokot is. Egyedül a benne lévő kártyám nem bírta, azt kellet most cserélnem kb 9 hónap után
Szerintem most inkább az a kérdés, hogy mennyit szánnál rá.
- 70mai most épp 9,5 eFt körül mozog
- Yi 15 eFt
- Viofo 20+ eFt[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz sodokan #13000 üzenetére
Én nem vagyok elájulva a 70Mai felvétel minőségétől
Amúgy még jó a kupon
XIAOMI 70MAI
[link]
f79772
US$29.99Ha előre nem lehetne EU verziót kiválasztani akkor át kell tenni HK raktára majd vissza CN-re, bár szeptember 9-i postázást ír, tehát ha ráér akkor jó ez a megoldás
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz DIEGO15 #13004 üzenetére
Alapból CN raktárnál nem lehet EU-s verziót választani, ezért először HK raktárat kell kiválasztani és ott EU verzió
Majd ki kell választani a CN raktárat és engedi a EU-s verziót választaniViszont postázni majd csak szeptember 9 után fogják ennek tudatában rendeljétek
Warehouse: sor és az árak is benne vannak mert raktáranként más
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
bul07
nagyúr
válasz DIEGO15 #13013 üzenetére
Hát nem tudom PC simán bejön rendesen
Más böngésző, más PC esetleg( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Érdekes hangzik a GB fórumán leírtak, hamis 70Mai kapott valaki
Innen [link]Rá is kerestem gyorsba és mit látok már nem csak Kína meg International van hanem Russian Version is[link]
-
sodokan
tag
válasz DIEGO15 #13001 üzenetére
Köszi a válaszokat!
210$ szállítással azért már nem kecés az A129-ért...
Ez a 20ezer HUF lélektani határnak jó, amiért most az A119s-t adják.(#13002) Tsebacsi: persze, előnyösebb ha nem írja ki, hogy gyorsan mentél egy balesetnél
(#13003) bul07: és akkor mi az aminek tetszik a felvétele?
Mirror dashcamről valakinek van véleménye?
-
bul07
nagyúr
Nem tudom
De az biztos hogy egy ideig más neve volt fent a GB-n, XIAOMI szó a legvégén volt
Először rendesen Xiaomi 70mai , majd 70mai bla bla bla Xiaomi, és most megint Xiaomi 70mai
Kedvencekhez mikkor mentettem a középső néven volt fent, és még mindig úgy írja de rákattintva meg már rendesen[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
16$ szerintem a 50% lehet
Szerintem a GB se tudja mit árul, így visszaadnak kicsitMert ahogy írja végül is működik
-
DIEGO15
őstag
Szerintetek egy Ilyen 3A hard wire kit-re rádughatok 2db kamerát? Jelenleg szivargyújtóról használom az elöl lévő Yi kamerámat. Most rendeltem egy 70mai-t hátra és elhatároztam, hogy ha megjön akkor bekötöm őket fixen. Hátul viszont nekem nincs a kocsiban se szivargyújtó se biztosítéktábla (legalábbis nem tudok róla), csak elöl.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz DIEGO15 #13023 üzenetére
70Mai max 0,4A vett fel mikkor figyeltem, de inkább ilyen 0,2-0,3A
-
DIEGO15
őstag
Köszönöm a válaszokat, akkor beszerzek egyet.
-
szaboger
tag
Sziasztok ! wifis tolatókamerára ( telefonra lenne küldve a jel) milyet ajánlottok, menetrögzítésre nincs szükségem csak tolatókamerára, kábeles megoldás nem érdekel nincs kivetítő a kocsiban. Köszönöm Gergő
-
robagy80
csendes tag
Sziasztok,
Keresek fedélzeti kamerát, eddig a legszimpatikusabb a VIOFO A119S. Ha jól láttam a youtubos videokból, akkor a park mód az folyamatos felvétel. Van olyan kamera ami mozgás szenzort használ, és csak akkor rögzít videót, ha mozgás is van? Természetesen folyamatos áram ellátást fog kapni.
Válaszotokat köszönöm
-
bul07
nagyúr
Na megvolt a fixre kötés, végre nem kell ki be húzogatnom
Biztosítékos kábel [link], Small verziót rendeltem
Power Adapter [link], mást nem fogok rákötni így elég volt egy USB ajzat
Mind a kettő most 19napra jött megVégül kézikönyv szerint, telefon biztosítékára kötöttem
Simán ment a bekötés szót se érdemel, testet is találtam könnyenLeteszteltem hogy mit tud a tápegység
Hát én nem terhelném agyon, 1.7-1.9A terhelésnél nagyobb fogyasztót nem kötnék rá, 3A terhelést nem próbálnám meg( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
M3aN
senior tag
Sziasztok! Meg tudnátok mondani, melyik jogszabály szabályozza, hogy például rendszám nem látszódhat videón, ha online feltöltöm nyilvánosan?
-
nemcso
senior tag
https://www.adatvedelmiszakerto.hu/2010/06/a-google-streetview-adatkezelesei/
Ebben hivatkoznak személyes adatok kezelésére, ami az információs önrendelkezési jogról szóló törvényben van szabályozva : http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=139257.322945
És egy Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságtól származó állásfoglalás : https://www.google.hu/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.naih.hu/adatvedelmi-allasfoglalasok,-jelentesek.html&ved=2ahUKEwiE7Imd5YjdAhXHZ1AKHePsDrEQFjACegQICBAB&usg=AOvVaw2bW99gHkIlr7sHEE_B-iyi
A lényeg : mivel a kocsi rendszáma is személyes adatnak minősül, annak közzététele csak a tulaj beleegyezésével lehetséges.
Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
M3aN
senior tag
-
Something_
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Xiaomi 70mai autos kamerat. Az lenne a kerdesem, hogy megoldhato az, hogy a kamera tapjat rakotom a powerbankre, a powerbanket meg toltom szivargyujtorol?
Tudja ezt a ket dolgot? Vagy egyszerre csak leadni tud naftat es felvenni?
Belvarosi parkolas miatt, hatha hasznos lenne. Elozo heten nekihuztak valamit az automnak, minimalis horpadas lett pont a kerekivnel.. -
eami
addikt
válasz Something_ #13038 üzenetére
powerbank függő. talán annyit gondolok csak arról hogy jó eséllyel nem tölt vissza annyit menet közben mintamennyit lesziv állásnál.
-
Something_
őstag
Ezert gondoltam egy 20.000es xiaomira. Napi 8-9 ora belvarosi parkolasra szerintem eleg lenne egy hetre, hetvegen meg feltoltenem. Illetve itthon este kikapcsolnam.
Napkozben mennyi esely van ra, hogy kigyullad egy ilyen powerbank? Nem szeretnem ha leegne az elektromos autom
-
eami
addikt
válasz Something_ #13040 üzenetére
nem csináltam meg ilyet, de ha bele vágnék akkor menne a kesztyűtartoba. ott talán nem mel gszik át a levegő annyira.
-
Upo
addikt
válasz sodokan #13019 üzenetére
210$ ??? Ez nekem elég húzósnak tűnik, a viofo.com-on 170$ a 129duo, akkor 40$ vagy még több a szállítás? (mert nyilván olcsóbbnak kéne máshol lennie mint a gyártónál hogy érdemes legyen kockáztatni egy esetleges hamisítványt) Az már majdnem annyi mintha elkapnák és ki kéne csengetni az áfát.
A balesetnél meg nincs gond ha nem írja rá a kamera a sebességet. A szakértő simán kiszámolja. Távolságot tud mérni a helyszínen, az eltelt idő a videóból megvan, csak szerez valahonnan egy számológépet amivel azt az egy osztást elvégzi. Abszolút hibás a feltételezés, ha fel van használva a videó akkor úgyis megállapítják belőle a sebességet, akkor meg már nem mindegy?
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
bul07
nagyúr
válasz Something_ #13038 üzenetére
4kamerával tudnád az egész kocsit levédeni az ajtórányitások, nekihúzások ellen
-
szabi325
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Xiaomi Yi (szürke 165 fokos látószögűt), esetleg valakinek nincs tippje most honnan a legolcsóbb vagy kuponkódja eustock-ra vagy bárhova?
Előre is köszi! -
Qtya123
őstag
Sziasztok!
Nemrég rendeltem ebay-ről egy autós kamerát. Ma néztem meg először a nyomkövetést és ez áll a listán:
Miért tett a cucc egy kanyart Németországba mikor egyszer már Magyarországra érkezett?
A "The customs clearance is completed" azt akarja jelenteni, hogy átment a vámon, vagy még történhet vám kiszabása?
-
nagyúr
válasz Qtya123 #13047 üzenetére
Az első logok az alsók, lentről felfelé van az időrend, csak elírás, németországon keresztül jött, nem ment oda vissza
Ha nem kapsz levelet a vámtól sem emailben sem postai úton, akkor nagy esélyel nem vágnak le plusz zsével.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
DIEGO15
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Ubiquiti Unifi Cloud Key (UC-CK) Gen1, 2db!
- Eladó Ubiquiti US-8 hálózati eszköz, 2db!
- P1 Gen4 16" QHD+ IPS i7-11800H RTX A2000 32GB 512GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
- Asus Rog Strix gamer laptop ryzen 7 4800H // 32 GB RAM /// 1.5 TB SSD // 3050 Ti // Számla+Garancia
- iPhone 11 Pro max rose gold kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen