Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- AI növeli majd az ételfutárok bevételeit
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Vírusirtó topic
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzcs
senior tag
válasz Winner_hun #1102 üzenetére
Tudom, de furcsállom, hogy amit később rendeltem memóriakártyát, az tracking number nélküli volt és már itt van hétfő óta. Lehet lefogta a nav, és majd vámot kell rá fizetnem? Ha igen, akkor miből állapítják meg az értékét? Hasraütés?
-
TaaT
nagyúr
-
hzcs
senior tag
-
rover45
senior tag
Sziasztok, körülbelül 2 éve vettem egy Media-Tech MT4036 U-Driver kamerát, azthiszem eljött az ideje a cserének. Nem bánnám, ha valami jobb képminőségűt sikerülne beszereznem. Mi az ami szóba jöhet? Köszi.
-
sota81
csendes tag
Sziasztok!
Én is gondolkodom, hogy rendelek ilyen kamerát, ez a G1WH szimpatikus is, meg az is jó, hogy már van ajánlott forrás is, és az ár sem olyan borzasztó szerintem. Viszont ezen a ponton, hogy szóba került a vámon lefoglalás, be kell kérdeznem: miért foglalnák le? Vámköteles az áru, vagy valami ilyesmi? Vagy hogy van ez egyáltalán?
Köszi a válaszokat.
rover45: olvass vissza picit (#1098. hsz)
"Csak a bolond hisz abban, amit soha sem látott." - Kevin Costner, Waterworld
-
TaaT
nagyúr
A lefoglalás rossz szó, ezt úgy hívják hogy vám elé állítják a csomagot.
22euró felett minden unión kívülről érkező termék min áfaköteles. Ennek ellenére nagyon sok csomag átcsúszik a vámon.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
sota81
csendes tag
Értem. És ezt a vámot (bocs, áfát) szabályosan hogy kell fizetni? Amikor "jön a papír", hogy fizessek utána? Vagy előre kell gondoskodnom a fizetésről? Vagy ha csak simán megjön, akkor megúsztam, vagy mifene?
[ Szerkesztve ]
"Csak a bolond hisz abban, amit soha sem látott." - Kevin Costner, Waterworld
-
TaaT
nagyúr
Nekem még nem kellett ilyet fizetnem, de az ebay-es fórumban azt írják hogy a postásnak kell fizetni átvételkor.
"Vagy ha csak simán megjön, akkor megúsztam, vagy mifene?"
Igen, ha nem kerestek a NAV-tól és a postás sem kért pénzt akkor megúsztad.
Give them hell Ukraine!
-
bul07
nagyúr
Nem semmi menyit eladott a Mobius kamerából (tesztje)
És ezért néztem rá egy magyar írás róla
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
gabx76
senior tag
Lehetséges, nekem ugyan másképp jött le, de ennyi szubjektivitás belefér. Ha valaki választ úgyis megnéz 1-2-10 videót előtte.
Csak ne az enyémeket, mert azon nem domborít 100%-osan a g1w. Megtaláltam a megoldást rá, de szétszedés előtt azért még megfutom a köröket az eladóval. (Vissza azért nem szeretném küldeni)[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Meg ami még nagyon fontos, érdemes az eredeti videókat is megnézni, mert a Youtube torzít néha nem is keveset a felvételen.
De amúgy..ilyen árban azt hiszem tud az ember kompromisszumokat kötniA mobiushoz azt hiszem kell még venni tartót és hosszú kábeles töltőt is, mert mintha azt nem tartalmazná a pack.
De amúgy én is azt szerettem volna venni, de a kijelző hiánya rájöttem, nagy hiány nálam.Más :
Nézegettem ma tolatókamerákat. Egész jók vannak, 10k alatt. Viszont kijelző hozzá nincs, és ezeket külön kell beszerezni. Ebből si van jó sok..
Szerintetek lehet olyat kivitelezni, hogy a napellenző belsejére rögzíteni valahogy egy megfelelő méretűt?
Úgy lenne az igazi (szerintem), ha egy kapcsolóval a műszerfalon lehetne bekapcsolni, ami éleszteni a kijelzőt és a kamerát is. Felhajtva meg nem látszódna, nem törnék fel az autót..
A műszerfalra felragasztva a 3-4"-os kijelző elég brutálisan néz ki azért[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
Tabletest? Azt meg hogyan?
Nagyon nem vágnám szét sem a kárpitot, sem a műszerfalat, valami wirelesses vagy olcsóbb megoldásban gondolkodom én is.
Megy a tolatás kamera nélkül is, csak néha itt úgy rám állnak, tényleg pár cm van csak tolatáskor (kiálláskor) Kényelmesebb lenne látni is.havri
-
gabx76
senior tag
Vennék valami olcsóbb tabletet, USB-s kamerával. Nekem a rádió alatt van még egy ISO hely. Oda lehetne valahogy beapplikálni, akár kihajthatósra. A gond igazából a szoftver, mert nem nagyon van épkézláb alkalmazás, ami ezt kezelné rendesen. (mármint az USB-t, mert sima black box van androidra bőven)
Itt egy példa, mire gondolok. -
bul07
nagyúr
Most már enged rendelni
Ez úgy néztem ugyan az mint a te linkeden van , igaz 1.5$ drágább
De van sima class10-es is[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
havri1
félisten
Ez pedig ugyanaz nem, mint amit először linkelt?
Vagy mi a különbség?(#1131) cigam : átnézem, de félek, a passatba nem tudom lecserélni a tükröt..
Olyan létezik szerintetek, hogy 2 dines fejegység, ami lcd kijelző, de van bemenete a kamerának is? Van egy szabad hely alul..(mondjuk ehhez gondolom kell venni másik keretet, ami 2+1 elosztású, mert most 3*1 din)[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
Ilyesmire gondoltam :
7" Double 2 DIN Car CD/DVD Player Radio IPOD Navigation GPS USB/SD/BT H03 Camera
2 dines, 7 colos. Ha jól látom, van hozzá egy vezeték nélküli hátsó kamera, de leírás nuku..szerintetek?
DVD filmet is lejátszik? USB-ről zenét bármit? (usb előlapon mini usb, ebbe pendriveot hogy?!)
IGO-t is támogatja, windows CE fut rajta..hm..Szerintetek?? (Nem szállít magyarba..de ez csak példa amúgy)
Jók lehetnek ezek?[ Szerkesztve ]
havri
-
bul07
nagyúr
Bocs benéztem te TRANSCEND linkeltél én meg KINGSTON-t
Amúgy lehet hogy lesz neki de ki tudja mikkor
Ha rendelni akarsz most tedd jön a Kínai újév és mi9n 14napra náluk megáll az élet(#1133) havri1
A név , de én hibám benéztem[ Szerkesztve ]
-
Nem valami bizalomgerjesztő, mint egy olcsó tablet. 2-3x annyiba kerül, de JVC...
Szerintem az AV bemenete simán elmegy a mezei kamerával.A passatba miért problémás a tükör? Van olyan kivitel, ami a meglévő tükörre kel rápattintani.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Pont ezért tartózkodnék az ilyen noname cuccoktól. Nem csak a logót fizeted meg azzal a felárral(a feature lista kb ugyanaz, de nem mindegy milyen szinvonalon biztosítja). Most nem azért, de ennek a linkelt kütyünek még a gombja se álnak jól Igencsak meglepne, ha a stabilitása, (hang)minősége hozzná az (általam) elvárt minimumot. Lehet csak nálam magas a léc(JVC KD-SH1000)?
Szerintem a fejegységen nem szabad spórolni.
-
havri1
félisten
-
hzcs
senior tag
Hinnye, de jól felment az ára...
-
havri1
félisten
Na és ez?
Wifi in Car Backup Rear View Reversing Camera 1/3" Cmos Cam For Andriod Phone
Befúrom a lökösbe valahova középen, adok neki feszt, és androidos telefonon csak egy szoftver, és megy is.
Körülményes? Minősége vajon..?[ Szerkesztve ]
havri
-
-
schumy1
aktív tag
Mint ígértem, hogy megnézem hogy vesz e akkor is ha befagy a képernyőre kirakott idő, számláló az Overmax Camroad 6-on, de akinek jelentkezik ez, az megnyugodhat, a háttérben rögzíti ilyenkor az eseményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD
- HP OMEN Gaming 16 - ÚJ - GAMER laptop - i7-13700HX, 16GB, 1TB SSD, RTX 4070(8GB)
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Compaq 8300 Elite SFF, i5-3470, 8GB DDR3, 120GB SSD, WIN10
- Új, bontatlan AIRPODS PRO 2
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen