- Synology NAS
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Videó stream letöltése
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- OpenWRT topic
- Linux Mint
- Windows 11
- Itt az AI-képes hallókészülék
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
Üdv!
Az olcsó ebayes szutykok között van olyan ami megbízhatóan nem olyan rossz mint a többi? Nyilván nem világmegváló csodákra gondolok, csak mondjuk müködjön meg ilyesmi és ne féltse az ember benne hagyni a kocsiban.
-
Gépötty
senior tag
Kösz, ha legközelebb kérdezik, már ezt is tudjuk
Igen, azt kifelejtettem, hogy a két óra lehetetlenség ilyen méretekkel. Azért nem is foglalkoztam vele, mert az autós DVR-ek tíz perc-negyed órájához képest még így is sokkal többet tudnak, és ha ezt a szűkítést is figyelembe veszem, nem lett volna találatAzt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
lazac_
tag
válasz Gépötty #2343 üzenetére
Van Mobius vízálló tok, a JooVuu árulja egyedül 26$-ért (+min. 5$ postaktg.).
Illetve a Mobius és az SJ4000 is 60-80 percet bír egy feltöltéssel, amíg új az akku, 2 órát ezek nem tudnak.
-
bb71
őstag
válasz SteveBeard #2345 üzenetére
http://www.banggood.com/Mobius-Full-HD-Sports-Camera-1080P-30FPS-720P-60FPS-For-Multirotor-p-90648.html
70.47USD BGW204 kuponnal, garantáltan ÁFA nélkül 1 hét alatt, az angol raktárból kell betenni a kosárba, van olyan IP cím tartomány, ahonnan nem enged csak a kínai raktárból rendelni.
Tapasztalat minden. -
Outlander
addikt
válasz Gépötty #2343 üzenetére
Ahogy nézem, ez elég profi és nagy is...
Nekem gyakorlatilag egy MD80-asnál ha 2 fokkal jobb, már rendelem is...
Nincsenek nagy igényeim és elvárásaim...
Az MD80 is csak elfáradt....annyira meg azért nem volt jó, h megint olyat vegyek.[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
-
Outlander
addikt
Sziasztok!
A visszaolvasás igénye nélkül.
Keresek olyan kamerát ami következőket tudja.
-Képminőség nem kell hd, de egy normális követési távolságnál, olvasható legyen a rendszám.
-Autóstartó és motorostartó vagy bukósisakra.. nem baj ha nincs alapból, de lehessen kapni.
- Kompakt méret, kijelző nem is kell h legyen rajta.
-Értelmes formátumba való mentési lehetőség (avi, mpg, flv és társai)
-sd vagy microsd vagy belsőtárhely mindegy, de legalább 1-2 órát lehessen vele rögzíteni akár töltés nélkül is, tehát aksis kell.Kínából rendelném, kicsi, óccsó jeligére....
Köszönöm az esetleges tippeket.
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Gépötty
senior tag
Nem tudom hol, mennyiért találtad, itt ennyibe kerül, és nekem hollandiából érkezett a csomagom, azaz európai országból. Kapische?
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
Jaaa, értem!
Egyébként ez a kamera eddig az egyik legjobb konstrukció, ami a felépítési elvét illeti. Gyárias hatása van, nem feltűnő, és stabilnak tűnik. Csak azért nem rendeltem ilyet, mert annyira nem olcsó, hogy csak úgy legyen belőle egy a polcon, hátha kell valakinek.
Ja, és azt nem értem, alul miért nincs lezárva, ahonnan a sok tükröződést ki lehetne zárni...[ Szerkesztve ]
-
válasz Gépötty #2334 üzenetére
estore009 találta ki: "A great upgrade from the G1W if you are looking for better build quality!"
persze lehet félreértettem, de a chip ugyanaz, csak a látószög, és (állítólag) az összeszerelés minősége nőtt.Az kifejezetten előny, ha nem látszik, legalább azt nem kell kitakarni
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
bul07
nagyúr
válasz Gépötty #2334 üzenetére
Három felvevő három irányba állítva , panoráma rögzítés
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Gépötty
senior tag
Ööö... Azt ugyan nem értem, ez miért a G1WH 170 fokos kiadása, de a lényeg, hogy nekem ugyanezzel a képfeldolgozóval szerelt LS650W-m van, aminek 160 fokos a látószöge, és ezzel teljesen elégedett is vagyok.
Most van 120, 140 és 160 fokos kamerám is, és tervben van, hogy csinálok pár felvételt úgy, hogy ugyanoda rögzítem a kamerákat. Akkor össze lehetne hasonlítani egymással a képeket, de még nem jutottam el eddig.
Azt viszont tudomásul kell ugye venni, hogy ha szélesebb a látószög, akkor ugyanarra a képterületre kell a nagyobb látómezőt bezsúfolni, ezért lehet, hogy fontos részletek vesznek el. Kisebb látószöggel ezek a részletek (például rendszám) lehet, hogy kivehetőbbek maradnak, cserébe a szélek kevésbé lesznek rajta a képen.
Abból kiindulva, hogy a 160 fokos kamerám szürkületben erősen elkezdi mosni a rendszámokat, ez döntő lehet éles helyzetben a felvétel használhatóságát tekintve. Ugyanígy az is, ha egy oldalról érkező dolog nem látszik a nem elegendő látószög miatt.
Na ebből legyél okos, találd ki, mire lesz szükségedAzt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Valakinek van már B40 a G1WH 170 fokos kiadásban?
Tapasztalat?[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
TaaT
nagyúr
válasz huncutka1029 #2331 üzenetére
De mivel ez egy teljesen más kamera lehet ezzel inkább nem próbálkoznék.
Give them hell Ukraine!
-
huncutka1029
addikt
válasz DaeMonS #2330 üzenetére
próbáld meg ez alapján a hsz alapján a megfelelő FW-vel
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
TaaT
nagyúr
válasz DaeMonS #2328 üzenetére
Ha itt nem tud senki segíteni akkor irány a http://forum.dashcamtalk.com/
Give them hell Ukraine!
-
DaeMonS
tag
sziasztok,
kernek egy kis segitseget,bar atbongesztem a forumot es nem leletem ra, hatha igy valakinek beugrik egy megoldas.van egy GS8000L ketyerem, olcso, gagyi, jobban nem is lehetne kinai...
valoszinuleg rossz fw-t probalhattam bele, mert azota csak feher kepernyo jelenik meg.
NOVATEK NT966220F(i?)
1404-DS
PG4531van otletetek mivel probalkozzak,vagy esetleg honnan kerithetek ehhez a "butitott" verziohoz masik fw-t?
koszonom
-
Gépötty
senior tag
Nade most akkor neked G1W-d van, vagy WH?
A WH-ról még nem hallottam, hogy homályos lenne (az enyém is hibátlan), pontosítsuk le, hogy te vagy az első ezzel a panasszal, vagy rosszul tudod a típust?
Válaszd ki a fenti képről a tiéd, az a legegyszerűbbMás, a többieknek is:
Rájöttem, miért jó Gearbestről rendelni - persze ezt nem árt előtte tisztázni velük. Hollandiából kaptam a csomagot. Az meg Európa. És Európán belül mi nincs?
Tulajdonképp így utólag az idővel sincs semmi baj, tizenöt nap alatt ért ide a pakk. Csak az elején nem nyúltak a dologhoz látszólag, de aztán begyorsult.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
bul07
nagyúr
válasz Gépötty #2323 üzenetére
Na igen
De láttad volna hogy füstölt a Peugeot Expert mikkor szétcsúszott a turbó csöve , és úgy menetem vele majd 100Km-t, kész szenvedés volt teljesen elfogyott az erő de füstölt mint egy harckocsi
Kunszentmártonban bementünk a Peugeot szervizbe hogy tegyék helyére, a szerelő szépen vissza is rakta egy perc alatt viszont elkövette azt a hibát hogy bent a műhelyben túráztattam meg , a rengeteg korom távozott a kipufogó rendszerből a kocsi mögött a csempe szó szerint fekete volt és mindenre ráült a fekete korom( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Gépötty
senior tag
Ezért is jó a dvr
-
Gépötty
senior tag
Azt csinálják ők, a forrásokat dolgozzák fel. Régebben én is követtem többet (helyesebben azóta is, csak már nem figyelem olyan gyakran), de túl sok idő megy el, hogy megnézd ugyanazokat. Ajánlom a rusdtp.ru oldalt, oda küldenek be emberek videókat.
-
bul07
nagyúr
válasz Gépötty #2320 üzenetére
Hú én követek jó néhány ilyen csatornát
[link], [link], [link], [link], [link](de lehetne még)
Csak az a baj hogy fedik egymást , de van olyan is hogy csak részben mert össze vannak vágva más videókkal és vannak közte újak isA forrást kellene megtalálni azt aki elsőnek rakja fel
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Gépötty
senior tag
Van új válogatás.
-
Gépötty
senior tag
válasz Moleman #2317 üzenetére
Vagy az lehet, hogy ezt is mint minden mást, több beszállító cuccaiból rakják össze, és pont volt egy cég, aki ilyet szállított, vagy a másik lehetőség, hogy a sok ezirányú reklamáció miatt fejlesztettek az objektíven. Esetleg mindkettő.
Engem is nagyon zavarna, ha ilyen lenne. Persze nem maga a homályosság, mert az olyan részen van, és annyira kicsi, hogy sosem lesz jelentősége, hanem a tudat hogy olyan.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
Csak félig van így, ahogy írod. Vagy még annyira sem.
Ismert problémája a korábbi G1W-knek, hogy a kép bal széle homályos kicsit. Ezt az újabb sorozatokban javították, az enyém is hibátlan - figyeltem.
Mivel a G1WH-nak teljesen más az objektívje, arra nem jellemző ez a probléma. Mondjuk attól, hogy nem egyeznek, még lehetne, de senkitől nem hallottam erről a problémáról. Elvileg hamarosan megérkezik az enyém, akkor majd meglátjuk!Ezek az Ambarella A7-tel szerelt tárgyak egészen biztosan nagyon jók, hisz az A7-es képfeldolgozó a mostani kínálat teteje, csak az a baj, hogy drágák.
Számolj:
G1WH $40 9.500.-
Az A7-esek $70, azaz 16.500.- ez áfával, amit az országba bekerüléskor kell fizetned: 21k, és erre még számolj 1.500.- kezelési költséget. 22.500.- a vége, és adja magát a kérdés, milyen járulékos előnyökre teszel szert a több mint kétszeres összeg kifizetésével.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
-
tahepa
senior tag
Szerintem simán vállalható a G1W minősége...egy normál autósnak..
[ Szerkesztve ]
-
bb71
őstag
Gearbest.com 39.99USD ozcardvr kuponnal!
http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_16927.html
Habár én nem venném meg, igaz, hogy szuper jó ennyiért, de a kép a széleken homályos nagyon.Viszont ezt igen, tudom, hogy nem egy árkategória, de lemossa a G1WH-t:
http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_63849.html
ugyanez a
http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_33655.htmlBL950 kuponnal 69.99USD!!!
[ Szerkesztve ]
-
Gépötty
senior tag
válasz bajvan2 #2302 üzenetére
Amikor én vettem a fake G1W-met, $56-ért volt a Techmoan által ajánlott eladónál, akitől én vettem, 50-ért adta. ~15e körüli adás-vétele, 99,8%-os értékelése volt akkor, és mégsem eredeti volt a kamera, amit küldött (később hallottam, hogy volt aki a Techmoan által preferált eladótól kapott utánzatot).
Nincs olyan tuti recept, amivel ki tudod védeni, hogy átverjenek! Illetve van: meg kell nézni, ki kell próbálni. Lehet venni itthon is, nekem is eladó lesz a G1W-m (igazi ), és ha megérkezik, a G1WH-m is. Ez itt a reklám helye, lehet tolonganiAzt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
bajvan2
tag
Most néztem fenti problémádat, hogy usb-n nem látja számítógép.
Bocs, ha triviális lesz, de nem lehet, hogy engedélyezni kell valahol a menüben a kapcsolatot?
Például a gs9000-et se látja nálam, ha csak rádugom. Meg kell nyomnom 2x a "mode" gombot és ott kell okézni. Telefont is láttam már többet, hogy minden rádugás után engedélyezni kellett az usb kapcsolatot.
Ezek után leesett, hogy azért kérdezted a fake dolgot, hogy ne azt vegyél. Azt írták itt már többször, hogy figyelmesen megnézve a leírást nagyon nagy százalékban kibukik az előbbi hozzászólásomban írt dolgok alapján. Ezenkívül igen, jó nevű eladó, ha mégis fake lenne reklamálni kell, ami egyáltalán nem esélytelen. Meg kell nézni rendesen a visszajelzéseket, a szövegeseket kell elolvasni, ne tévesszen meg 400 db egyszavas excellent értékelés. Ugyanabból a termékből a nagyon olcsót ne vedd! Gondolok itt arra, hogy árulják 50-en ~45-55 dollárért és 3-an 26-ért, akkor azokkal jó eséllyel gond lesz. -
Gépötty
senior tag
G1W-nél kinézetben nincs különbség. A burkolatra nyomtatott feliratok lehetnek mások, de ez nem mérvadó. Nekem a fake kamerámon kontúrosabbak voltak ezek a feliratok, míg az eredetin kicsit elmosódott körvonaluk van. Ránézésre akár azt is lehetne mondani, hogy a fake az eredeti.
Az AV kimenet mellett az eredetin csak a helye van meg a másik jack-aljzatnak, a fake verzióban van is aljzat beszerelve (sosem próbáltam, hogy működik-e). Az igazin többnyire ide teszik a garanciamatricát, egyes régebbi verziókon és a (nem jut eszembe milyen néven forgalmazzák ezeket nálunk) verzión a GPS-vevő csatlakozója van itt.
Az objektívje kinézetre is különbözik a kettőnek, az eredetin szintig kiér a lencse, a fake-en kicsit beljebb kezdődik, van körülötte egy kis beugró perem.
Bekapcsolva már van különbség:
- a fake menüjében nincs verziószám pont;
- visszajátszáskor a kijelzőn megjelennek a tekerésre/léptetésre szolgáló ikonok, de fizikai gombok híján ezek csak dísznek jók, az igazin nincsenek is ilyenek a képen.
Az eredeti .MOV formátumban, a fake pedig aviban rögzíti a felvételt. Nyilván az eredetinek részletgazdagabb a képe, mivel a fake 720-ról nagyítja fel a képméretet 1080-as felbontásra.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Synology NAS
- E-roller topik
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Bundle topik
- Revolut
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB