- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Videó stream letöltése
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- OpenWRT topic
- Linux Mint
- Windows 11
- Itt az AI-képes hallókészülék
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apooca
tag
válasz Wheelbarrow #2938 üzenetére
Ahogy elnézem ez is szóba jöhet, néznék egy tesztvideót mert a neten nemigen van még erről...
Iphone 7 32 GB, Apple Watch 2, Space Gray, Ipad Air 16G Wi-Fi, Samsung UE32ES6560S, UE40H6400, Dell Latitude E5430
-
Apooca
tag
Sziasztok !
Overmax Camroad 4.1 vagy Prestigio Roadrunner 520 ?
Vagy esetleg egy harmadik ebben az árkategóriában?
Köszi
GáborIphone 7 32 GB, Apple Watch 2, Space Gray, Ipad Air 16G Wi-Fi, Samsung UE32ES6560S, UE40H6400, Dell Latitude E5430
-
TaaT
nagyúr
-
Gépötty
senior tag
válasz Wheelbarrow #2940 üzenetére
Magyar nyelv?
Wow. Világuralomra törünk, jesssz!
Képről korrektnek tűnik, sok szerencsét hozzá!Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Wheelbarrow
aktív tag
Megjött.
Függőleges szélvédőre is föl lehet rakni faragás reszelés nélkül (busz, teherautó). Magyar menü és Tracking Route program is jár hozzá. Szerintem Concorde HD30 az az G1W az alapja a cuccnak. Ha van érdeklődés videóra akkor lesz az is, de ha G1W az alap akkor elhihetitek, hogy jó videót csinál.[ Módosította: radi8tor ]
-
-Nemtom-
őstag
Hi! Ilyet vett már esetleg valaki? Túl sok infót nem találok róla. 32,4$ lenne kuponnal.
-
havri1
félisten
Válasz a szervizestől banggodon:
Dear friend,
I have seen your video,you can try to press the "reset" button,and make sure the battery works well.
Best regards,
Ethan
Lol bakker, füstöl minden, leégett még az sd is, erre nyomjak resetet, érted.
havri
-
Gépötty
senior tag
válasz rover45 #2933 üzenetére
Az még nem jelent meg
A 0805 ötödikétől van a foxoffernél, és még egy helyen láttam kifogyott készletet - náluk €100 volt.
Szerintem ha most kezdik szellőztetni a 06-ost, akkor három hónap - fél év kell még neki, hogy kint legyen a boltokban.
Egyébként jobb lesz, pl. két kártyafoglalatot mutattak a videón, és fullHD felbontásban 45fps-t.
(Nekem csak dilemma lenne, hogy választanom kell a felbontás és a kockaszám között, jó is, hogy nem kell ezzel törődnöm )Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
válasz rover45 #2929 üzenetére
Szia!
Épp éjszaka találtam meg teljesen véletlenül a mini080x sorozat legújabb darabját.
Az elődeit ismerve kifejezetten ígéretesnek tűnik, és a videókat látva sincs ok panaszra. Techmoan tesztelte a korábbi verzióit, érdemes megkeresni a mini0801 és mini0803 videokat Youtube-on.
Természetesen ennél közelebbit nem tudok róla, de ha vásárláson gondolkoznék (a követelményeid kb. azonosak az enyémekkel), akkor egy ilyet választanék.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
rover45
őstag
Sziasztok.
Durván 2,5 éve vásároltam egy ilyen kamerát. A napokban-hetekben jött el az idő a cseréjére.
Folyamatosan kártyahibát ír ki, amúgy jó kártyákhoz. Van, hogy hibaüzenet nélkül dolgozik, mégsem kerül felvétel a kártyára....
Szeretnék képminőségben előrébb lépni, illetve örülnék egy gps-es útvonal rögzítőnek is. Kijelző nem lényeg.
Amit legutóbb nézegettem, az a Mobius volt, nagyon szimpi.
25-30ezernél nem szeretnék érte többet kiadni.
Ki mit javasol?
Üdv,
Gábor -
havri1
félisten
válasz Wheelbarrow #2926 üzenetére
Igen, néztem, a biztosíték jó benne, viszont valami szétéghetett a foglalatban (mármint a töltőn belül), mert a rugó ugyan benne van, de beleesik a bizti.
havri
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz Wheelbarrow #2925 üzenetére
-
Gépötty
senior tag
Azt láttátok, hogy már van mini0805 is? Ha jól nézem, új szenzor van benne a 03-hoz képest.
-
Gépötty
senior tag
Bátor ember vagy, simán végigégethette volna a kábelköteget, a canbus biztos örült volna...
Viszont ha ezt a videót megmutatod nekik, már számíthatsz is rá, hogy még néhány dolcsit be kell csörömpölni nekik a plussz fícsörért!
Egyébként mi a rossz? A táp, vagy a kamera?Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
bul07
nagyúr
Nagy szerencséd volt vihette volna a kocsi jobb esetben biztosítékát rosszabban az elektromos rendszerét egy ilyen zárlatos kütyü
Volt egy esetünk hogy egy invertert vittem vissza már a második példány hogy hibás, boltos hogy nem igaz majd ő kipróbálja a kocsijában
Hát nem volt szerencséje bedugta és füst csakhogy a biztosíték táblán is kivitt párat, beindítani se tudta persze egyből mondta hát ez tényleg rossz
Kicserélte eljöttünk ráért utána bütykölni a kocsiját( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
havri1
félisten
Ez most publikus vagy nem?
Csináltam kis videót banggoodnak, hátha elég lesz. Füstöl mint állat[ Szerkesztve ]
havri
-
Gépötty
senior tag
válasz Wheelbarrow #2914 üzenetére
Egy percet bír még az aksija? Akkor az teljesen jó!
Van olyanom, ami ha kihúzod a töltőt (leállítod a kocsit), már csak pár pillanatra mutatja a kijelentkezőképet, annyira szar az akkuja.
Egyébként ezekből az akkukból még lehetnek bajok a továbbiakban. Semmiféle védelem nincs körülöttük, nincs ami megakadályozza, hogy a természetes elhasználódásuk miatt bekövetkező kémiai átalakulásuk következtében elszabaduljanak. Nagy háttérhatalmi összeesküvésnek, és a tervezett avultatás egyik példájának tartják a laptopok aksijába beépített számlálót, ami egy idő után "elrontja" az akkupakkot, hogy neked újat kelljen venned. Valóban van ilyen, de pont a fenti okból bekövetkező tüzek megelőzésére szolgál, nem a szabadkőműves gyíkemberek működésének következtében kerül az eszközökbe.Nem ismerem a linkelt kamerát, úgyhogy a videó megnézésén kívül sokat nem tudok hozzátenni. Az adatokból is csak annyit olvasok ki, hogy szerintem kicsit nagyobb látószöggel jobb lehetne, a 140-160 fok közti tartomány az, ami én korántsem mértékadó véleményem szerint kívánatos lenne.
-
Wheelbarrow
aktív tag
Nekem nem, igaz én behúztam a vezetéket a kárpit alá a kocsiban. Az USB csati viszont elég laza gyárilag, ez G1W kezdő szériánál gyári hiba, tűvel kicsit igazítanom kellett rajta, hogy nem lötyögjön benne a vezeték csatlakozója. Viszont a kamera egy év aktív használat mellett (buszban+szgk. kivesz berak napi szinten) haldoklik. A tartót már ragasztanom kellett mert a rögzítő gyűrű egy erős túlhúzáskor elpattant, de sikerült megragasztani. Az akku olyan szinten halott, hogy töltés nélkül kb egy percig működik a kamera és ráadásul el is szabadult a házban, menet közben kopog. A végső stádium, hogy a felvétel menet közben leáll de a kamera működik csak nem rögzít. (nem a kártya rossz) A felvétel közbeni zárolás sem működik a felső M gomb megnyomására. FW frissítés nincs hozzá, az eredeti G1W-t nem merem rárakni mert attól hátha végleg elhal.
Szóval ezek után kutakodtam egy kicsit és rendeltem most egy ILYET
Ha megjön majd tartok élménybeszámolót.
EZ alapján jónak tűnik.
Most ITT találtam a legolcsóbban. Ennyi szerintem nem sok érte. A GPS nem volt létszülséglet de ha van benne nem baj, csak a kompakt méret, a jó képminőség és az SOS funkció. Remélem nem nyúlok mellé[ Szerkesztve ]
-
Gépötty
senior tag
Azért nem lehet autónál bármilyen fóliával betörés elleni eredményt elérni, mert a lejáróüveg nincs megfogatva körben, ezért ha betörik, akár össze is hajtogathatod fóliával együtt. És nem kell téglázni sem, csak egy pici, hegyes tárggyal megütni, azonnal szétrobban, és amit a fólia összetart, egy darabban esik ki a helyéről. És itt teljesen mindegy, hogy fel volt-e húzva, vagy sem.
-
bul07
nagyúr
Na most meg kell cáfolja magamat
Nagyon sok helyen 75%-ot írnak , viszont a 26/2010. (XII. 22.) NFM rendelet 70%-ot ír
6. §-ba szerepelNa most hogy ettől van e újabb
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Calogero #2910 üzenetére
Igen úgy van elég pontatlan a LLlumar honlapja , lehet írni kellene nekik
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Gépötty #2906 üzenetére
Persze hogy nincs betörés ellen fólia , tehát amit egyáltalán nem lehet betörni , viszont van olyan ami egy bizonyos erőhatásnak egy ideig ellenáll , mondjuk 20 másodpercig nem enged egy téglával való püfölésnek
Az üvegnek az ablak keret ad tartást hogy az első ütésnél ne hajoljon be , persze ha nincs teljesen felhúzva akkor sokkal hamarabb enged
http://www.llumar.hu/autofolia/biztonsagi-autofolia.htmlDe ki az a elszánt aki 20 másodpercig püföli , visító riasztó mellet , nagyon kihaltnak kell lenni a környéknek hogy ne figyeljen fel rá valaki
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ezt kimásoltam a llumar honlapjáról
1. Az első szélvédőre, a napellenzőkkel takart felületre, bármilyen sötétségű fóliacsík telepíthető. A szélvédő egyéb felületein a fólia és az üveg együttes fényáteresztése nem csökkenhet 70% alá.2. A vezető látóterében lévő oldalablakra olyan esetben szerelhető engedélyes fólia, ha a fólia és az üveg együttes fényáteresztése nem csökken 70% alá.
3. A hátsó szélvédőre, valamint nem a vezető látóterében lévő oldalablakokra bármilyen sötétségű fólia felszerelhető.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. ponthoz
"Füst üveg" vagy "színes" üveg ilyeneket simán lehet beépíteniItt vannak a LLumar autó fólia paraméterei , nagyon sok fajta van, szerintem mindenki talál magának megfelelőt , és még biztonságiból is van sok árnyaltat
[ Szerkesztve ]
-
Calogero
addikt
Én sem szeretem a sötétített fóliákat, ezért örültem amikor rá találtam a 3M Crystalline fóliára
Crystalline 70
Termékjellemzők:
- Prémium kategóriás autóüveg-fólia, amely nem tartalmaz fémet.
- A speciális nanotechnológiai eljárással készülő fólia több, mint 200 rétegből áll, mégsem vastagabb, mint 0,065 mm.
- Alapvetően víztiszta fólia, egy kis kékes árnyalattal, amely azonban az autón teljesen láthatatlan marad.
A fóliára gőzölt speciális bevonat a napenergiát 50 százalékkal csökkenti, közben kint tartja az infravörös sugarak 97 százalékát, a hőenergia 38 százalékát, az UV sugárzás 99,9 százalékát. Emellett csökkenti a tükröződést, balesetkor egybetartja az üveget, nem okoznak sérülést a szilánkok. A Crystalline-t felrakva sokkal jobb az autóban a hőérzet, a rendőr nem szól érte, észre sem veszi. A fóliára gőzölt felület nem tartalmaz fémet, így nem zavarja a mobiltelefon vételét sem.Látható fényáteresztés: 68%
Tükröződés csökkentés: 23%
UV szűrés: 99,9%
Infravörös sugarak 97%
Teljes napenergia csökkentés: 50%, 60°-os beesési szög esetén: 59%
Hőenergia 38 %
Látható fényvisszaverés külső/belső: 9%
10 év garancia.A sok jó mellett egy hátránya van, drágább (duplája) a hagyományos színes fóliáknál.
60 000 fizettem érte 2009-ben az első szélvédő kivételével körbe.Gyári állapot: [link] [link]
Fóliázás után: [link], [link] [link] [link] -
saniko
csendes tag
Köszi a választ. Nekem is van az első szélvédő tetején sötétítő csík, és igazad van mivel az elég sötét, kívülről azon már nem látni a tappancs nyomát! pipa.
A kábeltörésre jó recept a napellenzőn átfűzni, mé nem gondoltam rá.
Ez a Concorde Roadcam HD30-as tetszik, és volt aki írta, hogy kintről olcsóbban meg lehet venni. De kinek mi a módszere a fake vacak utánzatok kiszűrésére? Az ár nem minden esetben lehet "beszédes"
-
Gépötty
senior tag
Na akkor tisztázzuk:
Betörésvédő fólia van, épületeken használják, és nem akarod megfizetni. Autóra nincs is értelme ilyet tenni.
A fóliákat mindig belülre ragasztják, viszont levágni a kellő formájú anyagot, sokkal egyszerűbb kívül, ezt látod a videón.
A 3M, Llumar, és hasonló minőségi fóliák nagyon jók arra, hogy megszűrjék az UV sugárzást, egyes kivitelek visszaverik a sugárzó hő egy részét (ilyen Llumar Titan van az én egyik autómon is, egész halvány és nagyon szeretem, sokkal hidegebb az ülés azon a részen, ahol ezen keresztül süt be a nap), és nagyon jók arra, hogy baleset, betörés esetén a széteső üveget nagyrészt egyben tartsák, kevésbé lesz tele minden szilánkokkal. Betörés ellen nincs autós fólia, hiszen a meggyengült üveg egyben esik ki a keretből, ennek meg nincs ellenszere.
A sötét fóliát én sem szeretem. Sokat gyengít a beérkező fényen (nyilván nem lehet beállítani, hogy este ne szűrje a fényt).
Nincs olyan, hogy csak egy irányba nem lehet rajta keresztüllátni, az viszont teljesen természetes, hogy csak a világosabb felé látsz rendesen. Volt autóm, amin elől is viszonylag sötét fólia volt, este nagyon sokszor fordult elő velem, hogy mikor kinéztem oldalra, csak saját magam láttam, vagy nagyon zavaró volt a tükörképem. Egyrészt nem ajánlott, másrészt nem is szabályos.
Az első szélvédőt nem fóliázzuk, mivel a műanyag felülete sosem lesz annyira sima, mint az üvegé. Zavaró és ezért fárasztó fénytörések lesznek rajta. Viszont nagyon jó megoldás egy sávot csináltatni a szélvédő felső részére; az én fényérzékeny szemem kifejezetten igényli, mert így nem bántja annyira az út és az ég közötti kontraszt. És egyúttal a kamera felfüggesztését is takarja, alatta pedig ellát, de nem süt bele a nap. Tapadni ugyanúgy fog rá.
Ezt a kábeltöréses dolgot nem értem. Húzd el a kanócot a napellenző rögzítésénél, akkor fentről érkezik bele, és tehermentesíti a kábelt, de legfőképp a csatlakozó aljzatát.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz Wheelbarrow #2902 üzenetére
Vagy esetleg Overmax CamRoad 2.2 is szóba jöhet, de azt nagyon lefikázták a lengyel oldalakon.
[ Szerkesztve ]
-
Wheelbarrow
aktív tag
Üdv.
Van valakinek GOCLEVER DVR MINI FULL HD kamerája?
Az érdekelne, hogy tud e felülírásvédelmet, mert a leírásában [link]
nem szerepel ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Ukrajnai háború
- Íme az új Android Auto!
- 3D nyomtatás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB