- Synology NAS
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Videó stream letöltése
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- OpenWRT topic
- Linux Mint
- Windows 11
- Itt az AI-képes hallókészülék
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Én úgy vélem ha van felvétel az alátámasztja a szakértői véleményt hogy melyik autó milyen mozgást végzett
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bajvan2
tag
Ja azt elfelejtettem, hogy azon ugye el lehet polemizálni, hogy elfogadják-e a felvételt, de az hogy a felvételedet smarty vagy kiskacsa nullakettes kamera csinálta ilyen szempontból aztán tényleg édes mindegy. Szóval az, amit smartynál nyomatnak nagy dumába, hogy igazságügyi szakértő, meg anyámtyúkja az mind a mese része. Nem konkrétan a smarty kamerán van a hangsúly a kijelentéseikben.
-
Gépötty
senior tag
Egyvalakire emlékszek, aki írta a fórumra, hogy megdöglött a 0801-e. Nem tudom hányan olvassák, és közülük hányan birtokolnak ilyet, de gyanítom, ha valakinek szintén megdöglendene közülük, csak bepötyögné ide...
Dashcamworld-öt nem olvastam, talán ott nagyobb tapasztalat van, de egy itteni eset alapján nem nevezném megbízhatatlannak.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
athka
csendes tag
Köszönöm szépen a tanácsaitokat.
Kétségeim nekem is voltak a Smartyval kapcsolatban.
Megnéztem a mini 0803 tesztet, tetszik. Az élettartammal kapcsolatos negatívumra esetleg van tapasztalat?
Még egyszer köszi. -
panizzi
aktív tag
go for it
-
Gépötty
senior tag
A Smartyhoz nagyon hasonló kivitelű, többszörösen bizonyított, részletesen tesztelt kamera a mini 0803. Sosem mondanám, hogy állj be a sorba, mert aki különcködni akar, az biztosan tisztában van annak a hátrányaival is, de érdemes lenne megfontolnod, hogy harmincezerért is megkaphatod a kívánt méretet, szolgáltatásokat, minőséget, és nem az ismeretlenbe kell fejest ugranod.
Arról már tárgyaltunk korábban, hogy mennyire fogadhatják el, eddig nincsenek éles tapasztalatok.
Remélem ez így is marad, és legfeljebb érdekességképpen lehet mutogatni a felvételeket.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
athka
csendes tag
Sziasztok!
GPS -es kamera vásárlását tervezem az autómba.
Jelenleg 2 kamera van képben. Overmax OV-CAMROAD-6.1 GPS (28 eFt) vagy
Smarty BX1500HD-H 170 fokos GPS (75 eFt) kamera. Árban jelentős különbség van köztük. Kérdésem lenne, hogy a minőségük, tudásuk alapján indokolt lehet ez az árkülönbözet? A Smarty kamera annyival jobb lehet?
Vajon tényleg elfogadják a felvételeit hivatalos eljárásokban bizonyítékként?
Segítségeteket előre is köszönöm. -
Gépötty
senior tag
Nem hiszem, hogy sokat kell várnod. 23-án vettem egy csomó ledet náluk, meg egy húszcentis USB-kábelt, hogy meglegyen az összeg a TN-hez. TN-t nem kaptam, a cuccokat feladták külön csomagban, és tegnap megjött a kanóc. Legkésőbb jövő héten be kell futnia.
Pedig a felvert kővel is ez a helyzet. Régebben elég sokan cseréltették a szélvédőjüket teherautósokkal, akik adtak betétlapot elismerve, hogy a kocsijuk dobta fel a követ.
[ Szerkesztve ]
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
embe
nagyúr
válasz Gépötty #2781 üzenetére
Én még várom a Banggoodról szeptember 21.-én rendelt G1WH kamerát.
De: a linkelt cikk szerintem sántít kicsit. Ugyanis a lehulló rakomány, leváló jégdarab, leszakadó alkatrész által okozott kár - az ok. az a járművezető felelőssége. Erről a KRESZ is ír, még ha konkrétan nem is ezt említi.
De ha én felcsapok egy követ az útról a kerékkel, ahhoz jogilag semmi közöm. Az út fenntartónak a kötelessége azt tisztán tartani. Én semmi mulasztást nem követek el. Nem is adnék ilyen esetben betétlapot.
[ Szerkesztve ]
-
Gépötty
senior tag
+1 érv a kamerák mellett. Egy szélvédő már behozhatja az árát.
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
lazac_
tag
Ezt a körforgalmat úgy érzem szeretik.
Ugyanott, másik irányból (ezt már linkeltem korábban)
Kezdem egyre inkább úgy érezni, hogy kevés Magyarországra az 55 ló 845kg-hoz, ha ennyi embert feltartok. -
Gépötty
senior tag
- Nem értem, mi a gond ezekkel a felvételekkel. Olcsó optika, egész picit homályosabb a szélein, de semmi durva, még úgy sem, hogy a youtube lerontja a minőséget. A kamerából kijött feltételen ez abszolút nem lenne zavaró.Ha megnéznél egy olyan G1W felvételt, amin homályos a széle, tudnád mekkora különbség van.
- Nem G1WH szerepel a videókon, és ez még akkor is fontos, ha tudjuk, hogy közeli tesók. Más beszállítóktól jönnek a hardverek, más a firmware, és ez pont elég ahhoz, hogy ne lehessen egyenlőségjelet tenni közéjük.
- Azt is tudjuk, hogy kínában sem azt nem lehet garantálni, hogy egyforma burkolatokon belül ugyanaz az elektronika lesz, és ez fordítva is igaz: két különböző cucc bele is simán lehet ugyanaz. És az is lehet, hogy ugyanaz a gyártó minden előzetes jelzés nélkül más beszállítók alkatrészeit használja ugyanahhoz a gyártmányához. Így lett minden előjel nélkül egyszercsak megoldva a G1W-k homályosodási problémája, így fordul elő, hogy egyszer fekete, másszor barnás-kékes házban kapod ugyanattól az eladótól a kamerád, vagy más a doboza, vagy máshol vannak a burkolat feliratai. Ilyen szinten gyakorlatilag nem lehet két bármilyen kamerára azt mondani, hogy egyforma anélkül, hogy biztosan tudnád, ugyanabban a műszakban jöttek le a sorról.
Ennek ellenére a G1WH-k elég kiegyensúlyozott, vállalható, használható minőséget adó kamerák, a látószögük a legoptimálisabb középút a részletesség és a belátott terület kompromisszumában, ráadásul ezt kifejezetten olcsón tudják. Nálam ezért volt, és lesz is a nagyon ajánlott kategóriában, nem azért mert szerelmes vagyok bele (írom ezt úgy, hogy nekem mind a két kamerám kicsit feljebb van).Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
-
tomcsi23
veterán
Köszi a tanácsokat, egyelőre marad ez a verzió a próbálgatás alatt. Olyan sokat úgy sem megyek, majd rágyúrok a stabilizálásra. Egyébként remekül bírja a telefon, különösebben nem is melegedett, persze most nincs nyári kánikula és a nap sem süti annyira.
Gépötty: köszi, ez enyém ráadásul eléggé sérülékeny fajta, a legkisebb behatás is nyomot hagy rajta, vigyázni kell rá.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
havri1
félisten
Így már én is látom miről beszéltek.
Ez a homályos dolog valóban az első szériás sima G1W-nél volt tapasztalható.
Amint az később kiderült, a lencse van ezeknél elmozdulva, egy raasztás engedett el, ezért nem volt éles a sarokban.
Valaki itt szétszedte, onnan emlékszem ilyesmi hibára. Úgy tudom, később ezeket javították.
Azért fura, mert G1WH-nál eddig nem is hallottam erről, csak az 1-2 éves G1W-nél.
Linkeltem egy videót tegnap, az enyémen én nem látom ezt a homályos részt.
Se G1W-nél, Se H-nál.havri
-
bb71
őstag
-
bul07
nagyúr
válasz tomcsi23 #2769 üzenetére
Én is próbálgattam a telefonos rögzítést de úgy véltem hogy nem praktikus kényelmes és a telefonnak se tesz jót, főleg nyáron a tűző nap meg a tartóból ki be rakás kopik a telefon
Mire kiteszteled hogy milyen tartó jó pár ezresbe benne leszInkább szánj rá 9000Ft-ot és tudsz venni egy normális DVR-t(ha ép akciós)
És még él is az akció
[link]CODE: BG8888, Discount:15% (US$35.69)( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
tomcsi23
veterán
Hello Skacok!
Elkezdtem "bohóckodni" (én is ) az autós kamerázással (egyelőre teló + alkalmazás), de már látom a felvételeken, hogy a rögzítés most a gyenge pontja. Remeg szépen.
Vannak jobbfajta tartók, amik univerzálisak, de elég stabilan megtartják az eszközt?
Ajánlott példányok vagy egyáltalán, merre lehetne elindulni a próbálgatáson kívül? Most egy sima tappancsos rögzítővel tettem fel, próbaképp....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Gépötty
senior tag
Na, a Youtube hibamegoldója step by step kitalálta mi a bajom: van valami pluginom, ami állítólag reklámokat szűr, ez nem engedi a feltöltést. Nem tudok ilyenről, de utánanézek.
Inkognitóban böngészve fel lehetett tölteni a videót, itt van (lehet, hogy csak később lesz 1080p felbontás).Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
Nálatok sem működik a feltöltés Youtube-ra?
A szokásos módon ezt a képet nézegethetem, a javasolt normál feltöltővel meg pár perc homokórázás és 'Várakozás a szerverre' után a válasz: a szerver elutasította a feltöltést. Egyetlen megoldást kínál fel, szüntessem meg a nekívánatos karaktereket a címben. Namost ha a csak számokból álló fájlnévvel gond van, akkor én varrógép vagyok, és egyben teafőző is...Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
-
Gépötty
senior tag
-
panizzi
aktív tag
tömörítés mértékétől függ
véleményem szerint itt nem erős a hardver, így jól
tömörítettmegszűrt adathalmazt ír ki a kártyára, ami ehhez a minőséghez még így is megfelgo for it
-
havri1
félisten
válasz Heavyrain #2762 üzenetére
Kell, hogy működjön.
Amúgy én mindig úgy számolom, hogy ahány megás a videó, azt elosztva mpre, és ha ezt tudja ténylegesen a kártya, akkor elég neki.
Nekem most 720p/30fps-ben:
0.94 mb/sec, azaz 1 mb/sec, tehát vastagon..
Nymílván 1080p több, de nincs 6mbyte/sec ez 100%.havri
-
Heavyrain
őstag
G1W-hez, 16GB-s class 6-os MicroSD elég lesz,vagy igényli a class 10-et? (1080p-ben)
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
-
bb71
őstag
Na ezért nem vettem én G1WH-t, bal oldala mosott, mint a rongy!
AT200 33e helyett egy Mobiussal 17-ért (plusz 1500 körül az autós tartó) még mindig a nyerő választás számomra...
-
Moleman
addikt
Tudom, nem is arra gondoltam, hogy belenyúltál volna, hanem hogy ő magának, odabent.
Ilyen fake nekem is volt (van), pár hónapig használtam a G1W előtt. Tényleg nagyon szerencsétlen. Sajnos első ránézésre így is boldog voltam tőle, így fateromat is megörvendeztettem egy hasonló szeméttel, ami még működni se mindig működik...
[ Szerkesztve ]
-
KL48
tag
Egyébként óvva intelek benneteket a " dreammacysbest" nevü eladótól. Tőle származik az imént említett fake. Semmit nem ismert el, nem kárpótolt, csak igérgetett, majd a végén már nem is válaszolt a levelemre.
Akkor még tapasztalatlan voltam, és kifutottam az időből a case nyitásra. Kerüljétek el nagy ívben!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Synology NAS
- E-roller topik
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Bundle topik
- Revolut
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB