- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Videó stream letöltése
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- OpenWRT topic
- Linux Mint
- Windows 11
- Itt az AI-képes hallókészülék
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz Moleman #2899 üzenetére
Nem, ezek nem olyanok befele alig lehet látni kifele meg normálisan még éjszaka is
Sőt vagy 4-5 árnyalat is van, ki lehet választani az ép optimálisatSötétben az utcán nem fogja keresni hogy van e valami jelölés csak mikkor elkezdi püfölni akkor jön rá hogy itt valami nem stimmel és ugye ekkor már a riasztó visít , 5-6 ütés után biztos hogy nem fogja tovább püfölni keres könnyebb célpontot
Édesapámnak volt egy kocsija úgy be volt sötétítve még a két első oldalsó üveg is hogy jobbra balra éjszaka csak leengedett ablaknál lehetett kilátni , hátrafelé meg semmit vakon kellet sötétbe tolatni, nem is szeretem vezetni
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Moleman
addikt
Ha kívülre teszik a fóliát, nem tudja a tisztelt tolvaj úr is lehúzni?
A sötétítő nekem nem való, szeretek éjszaka vezetni, és olyankor nagyon rossz a kilátás oldalra/hátrafelé egy fóliázott autóból (vezettem pár olyat sötétben), de 10-20 ezret megérhet egy sima védőfólia.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Ha félsz az üveg betöréses lopástól tetess fel LLumar fóliát, olyan 10-20e Ft-ból megvan (kocsi ablakfelületétől függően)
Érdemes megnézni[link] [link], és teszt
Nekünk csak sima sötétítő fólia van(falun nem törik fel) jó minőségű le fel húzást is jól bírja nem karcolódik,( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
saniko
csendes tag
Sziasztok! Akadt már valakinek problémája a ConCorde RoadCam HD 30 kamera töltőcsatlakozó hülye elhelyezéséből (hamar megtörhet a kábel)? Kicsit nekem fura, hogy ha fel van rögzítve a kamera, akkor felülről kell bedugni a kábelt. Vagy a gyártó abból indult ki, hogy tutira mindenki berakja a kárpit mögé a kábelt, és akkor felülről bedugva nem törik meg?
A másik meg ami a tappancsos megoldást illeti kicsit aggódok amiatt, hogy a jól ismert autótolvajok keresik a szélvédőn a tappancsnyomot, és onnan látják, hogy melyik kocsit érdemes feltörni valami elcsórható érték érdekében. Valami alternatív rögzítési módot nem talált még ki valaki esetleg? Vagy gakkor tutira a képminőség rovására megy, mert nem lesz olyan atomstabil,mint a szélvédőre tapasztva?
Köszi a választ előre is
[ Szerkesztve ]
-
joosi
csendes tag
Keresek Overmax OV-CAM-03Z kamerához működőképes firmware-t.
-
Gépötty
senior tag
válasz Gépötty #2893 üzenetére
Az Overmaxra sem lehet panasz képileg (kiemelném 3:10-nél a vicces vasalódeszkás Calibrát ).
Kár, hogy ezek nem tesztek. Az észt versenyző napsütésben, de napnak háttal készített videót. Nem tudjuk milyen, ha belesüt a nap a kamerába.
Egyiknél sem tudjuk, milyen ha gyorsan változnak a fényviszonyok. Nem tudjuk milyenek este, és milyen a hangjuk, milyen a menürendszerük. Szóval van fehér folt bőven, de olyan nagyon szarok talán nem lehetnek.
Ezzel együtt még mindig a mini0801-0803 páros valamelyikére szavaznék. Azokról van teszt is, és többet tudnak valamivel kevesebb pénzért.Megint szerk: Overmax éCCaka.
[ Szerkesztve ]
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
válasz Blue Light #2892 üzenetére
Szerk:
Most látom, hogy ez egy összehasonlítás lenne, amit a böngésző nem nyit meg. A következőket csak a GoCleverre írtam:
A képe nem tűnik rossznak az alapján, amit a gugli első találatként hoz. A második viszont nagyon gáz.
Megjegyzem, a két videón az óra helye, mérete sem egyezik, szerintem a második nem ilyen.
A GPS mire kell? Nem feliratozza a videóra, csak szoftveresen lehet használni, külön programmal. Ha nem annyira fontos, harmadennyiért lehet hasonló kvalitású kamerát venni, feleennyiből meg tobzódhatsz is a lehetőségekben.
Próbálj meg rákeresni dashcamworld-ön esetleg, vagy valamilyen alteregot keresni, amire más nevet nyomnak, hátha van több tapasztalat.(#2891) embe:
Ebből még nem láttam utánzatot. Jó kamera, ha a legolcsóbbak közül választanék, akkor az ilyen lenne.
Az enyémnek ilyen volt a doboza, nem tudom, a tiéd miben különbözik:[ Szerkesztve ]
-
Blue Light
újonc
Hali!
Most tervezek venni egy kamerát és érdekelnének vélemények és/vagy tapasztalatok.
Ezek lettek kinézve:
http://autos-kamera.arukereso.hu/fn:termekek-osszehasonlitasavermax-camroad-6-1-p229192231,goclever-dvr-titanium-gps-gcdvrtigps-p220545334/
Az Overmax-os készülékről már írták, hogy nagyon jó képet készít, de a GoClever-ben két memória foglalat is van plusz HDMI kimenet és árban nem nagy a különbség. Szerintetek melyik éri meg jobban?
Vagy, ha van más készülék hasonló áron, ami szerintetek jó/jobb minőségű, akkor az is érdekelne.
Válaszokat előre is köszi.
-
Gépötty
senior tag
Itt off, de nem gond, ha megvan: 10€ alatti vámtételek meg(nem)fizetése.
-
Gépötty
senior tag
A Banggoodon éppen 1$-t osztanak 5$ értékű vásárlásokra.
Az árakkal nem vagyok képben, de a Banggoodot, Buyincoinst, Gearbestet, Foxoffert már próbáltam többször is, és minden ideért. Ebayen estore009 van erre specializálódva már régen. Most hirtelen más nem jut eszembe.[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
válasz Gépötty #2875 üzenetére
az első linkelt hsz véletlenül sem neked szólt!
a másodikban kérdeztél, válaszoltam, hogy nem hülyék, nem is erről szólt.
Ha zavar egy HSz nem kell rá reagálnod ennyi.
Hogy mihez értek, nem te döntöd el!
Nem te vagy paraszt, hanem a hangnem amit használsz.
részemről ennyi, nem offolok tovább.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
xigris
őstag
Sziasztok!
Milyen kamerát ajánlotok kamionba (24v) -
Gépötty
senior tag
válasz huncutka1029 #2874 üzenetére
Na ez az igazán szép!
Első körben írsz egy irreleváns hozzászólást, amiben ráadásul valótlan összefüggéseket sugallsz.
Mikor erre felhívom a figyelmed, akkor tovább erősködsz, hogy értesz hozzá, és tovább hajtogatsz valamit, amit senki nem kérdezett, és jelentősége sincs.
És amikor már azt hiszem, hogy én vagyok olyan hülye, hogy nem tudom felfogni mit akarsz, és rákérdezek, akkor még egyszer leírod amit mindenki tudott eddig is, csak köze nincs ahhoz, amiről beszéltünk. Plusz még ki is egészíted egy minden valóságot nélkülöző adattal, amit ugyanúgy meg tudtál volna keresni mint én, de nem, te bepötyögtél valamit.
Mindezek után én vagyok a paraszt, mert több hozzászóláson keresztül bizonyítottad be magadról, hogy nem értesz hozzá, és ezt szóvá teszem? Még meg is keresem neked az idevonatkozó passzust, de erre nem az a válasz, hogy bocs tévedtem, hanem megpróbálod megmagyarázni egy másik, abszolút irreleváns dologgal.
Hát ez aztánAzt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
huncutka1029
addikt
-
Gépötty
senior tag
válasz huncutka1029 #2871 üzenetére
Ugye nem vámolták meg még soha semmid?
Egyrészt, mert akkor tudnád, hogy a ráírt érték csak vicc, és a vámosok már réges-rég nem veszik komolyan. Ha úgy látják jónak, bekérik tőled a dokumentumokat, amik bizonyítják mennyit is fizettél valójában, és az alapján szabják ki (vagy nem szabják ki) a fizetendő áfát.
Másrészt, mert a vám mértékéről is fals adatot írtál. Számomra érthetetlen miért, legalább néztél volna utána mielőtt leírtad ezt az ordas baromságot! De majd én megkeresem neked, jó?Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
Eddig egyetlen ilyen esetről hallottam, én viszont rendszeresen vásárolok apróságokat direkt 47-48$-os egységekben egy-egy eladótól, és még egyszer sem fizettem áfát. Szóval nálam meg ez a tapasztalat.
[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
válasz Gépötty #2869 üzenetére
hogy nem az általad fizetett összeg lesz rajta, és gift, vagy free sample megjelöléssel fog érkezni.
Mert a kínai sem hülye, az export vámnál kevesebbet akar fizetni.Import vám: vételár vagy számlaérték 5%-a +27% Áfa
ezért nem mindegy mit ír rá.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Gépötty
senior tag
válasz huncutka1029 #2868 üzenetére
Akkor ezt most nem értem. Mit kell észrevenni a címkén?
-
bajvan2
tag
Na mit találtam ma 4 hónap után...
gs9000-en van olyan beállítás, hogy effect. Ezt monokrómra állítva klasszissal jobb, kivehetőbb, felismerhetőbb, követhetőbb éjszakai felvételt csinál mind városban, mind a töksötétben, mint normálban. -
embe
nagyúr
Pár napon belül remélem elválik! Ilyenhez, vagyis ehhez az eljáráshoz még nem volt "szerencsém".
[ Szerkesztve ]
-
Gépötty
senior tag
Hoppácska! Techmoan teszteli a szélvédőn alig észrevehető kamerát!
-
Gépötty
senior tag
válasz huncutka1029 #2863 üzenetére
Nem gondolod komolyan, hogy a vámosok annyira hülyék, hogy elhiggyék az ajándék, minta jelöléseket, meg a ráírt árat? Hidd el, semmit nem jelent.
Ha úgy ítélik meg, akkor bekérik a papírokat, ha meg nem akkor továbbengedik. Nekem érdekes módon eddig mindent beengedtek (minden a szokásosan áfázott érték alatt volt - ezt majd mindjárt kifejtem), de azt az egy kamerám, amit 65$-ért vettem, simán áfázták. És nem bontották ám ki, nincs rá szükségük - van röntgen.
Szokásos érték pedig, ahogy az előző hozzászólásomban is írtam, majdnem 50$. Azért ennyi, mert annak ellenére, hogy 22€ a vámmentes értékhatár, ha a fizetendő ÁFA 10€ alatt van, akkor általában nem hajtják be, továbbengedik a csomagot. 50$ áfája valahol 3200Ft körülre jön ki, 10€ 3150Ft, lehet számolgatni, talán 48$ még biztonságosan belefér, arról nincs tapasztalatom, mennyire kezelik rugalmasan ezt a tíz Eurós határt.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
huncutka1029
addikt
-
Gépötty
senior tag
Minden harmadik országból származó küldemény átesik vámvizsgálaton. Ennek az is része, ha csak odébblökik a csomagot, nem feltétlen emelik ki a többi közül. Szerintem már úton van feléd, ha nem is holnap, de a héten megkapod.
Nagy vonalakban 50$ fölött kell vámra számítanod, ez alatt egy esetet hallottam, amikor kifizettették.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
bul07
nagyúr
válasz panizzi #2859 üzenetére
Azért nem mindig csak ugye most már játszik a karácsonyi roham meg a okt elejei ünnep miatti torlódás
Én nem is rendelek most semmit de szó szerint , angliai eladóktól veszek telefon tokot és annyi(Nem magamnak)
Így is van már figyelmeztetésem a tavaly karácsony környéki refundok miatt, de ha nem jött meg akkor nem hagytam veszni a pénzem, viszont ez a ebay-nak nem volt színpatikus így jött egy dá dá levél
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
csubuka
addikt
Miért nem elég amúgy bele egy 8 gigás kártya? Az van felesbe... úgyis felülírja a régit ha betelt nem (mármint valahogy mindig a haszontalan elejét törli a videónak és csak az aktuális rész marad nem)? És úgyis csak akkor kell a felvétel ha balesetbe kerültem és az a rész attól még ott lesz a karin (8 gigára is felfér némi tartalom azért, egy fél óra csak...)?
-
csubuka
addikt
Ahogy nézem a banggood-os akció jelenleg csak a G1W-re vonatkozik... az is megéri azért nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Egérpad topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB