Hirdetés
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
negroo
aktív tag
Ezzen a szövegen beszartam. "Na most, vagy ennyire lassú a reakcióidőd, és/vagy nem vezettél még sokat, nincs kellő rutinod."
Innentől már nincs mit meg fogalmaznom, ha nem vetted észre a lassítást és a gps adat eltérést. Amúgy 93 óta vezetek baleset mentesen. Nem tom mond ez valamit.A bmw nagy slungal sebbeságável meg tévesztett(videó 20kmmax), de a fele fékezésnél már láttam, hogy a vész el van kerülve, de elengedtem, hogy feé vegyem a piroson való közlekedését. Így is a zebra végében tudott megállni és oktatáson úgy tanítják, hogy köteles vagy kivédeni mindent, mert a sebbeség csalóka. Út viszonyok és egyébb más tényezők. Ez így korrekt is. Egyik kollegámnak is hasonló szitú, hogy kereszt utcából a motoros piros, mellete a csaj. motorossal nem is ütközött, hanem a picsa útána ment. Telibe verte!!! Jogsi elvét míg az 5 tanúval tudta bízonyítani, hogy nem ő ment be a pirosba. Álmába nem gondolta volna, hogy a csaj utána jönn.
[ Szerkesztve ]
-
Csorbi
addikt
válasz negroo #10001 üzenetére
Én kérek elnézést, de közúton nem a piroson való áthajtásos csudálatos videók készítése a cél, hanem az, hogy fenntartsuk a forgalom ritmusát, feleslegesen ne tartsuk fel azt. (idézlek: "de a fele fékezésnél már láttam, hogy a vész el van kerülve, de elengedtem, hogy fel vegyem a piroson való közlekedését.").
Namármost, innentől kezdve van valami abban az indokolatlan megállásban... Lehet, hogy '93 óta vezetsz (lehet hogy csak havi 1x!), de ez totális rutintalanságra utal - már bocsánat.Egyébként nekem is van a múlt hétről "hasonló" videóm, a 4-esen jöttem Cegléd felől, a 405-ös csomópontjáról bejött elém két (!) autó kb. 50-nel, 70 méteren belül, míg én 90-nel mentem. Én is elég nagyot fékeztem, nyomtam a dudát, szórtam a szitkokat vadul, de azért nem álltam meg...
-
espista
senior tag
Mi a kérdés?
Romani ite domum!
-
Degeczi
nagyúr
válasz negroo #10001 üzenetére
"bmw nagy slungal sebbeságável meg tévesztett(videó 20kmmax)"
Mégegyszer: ezt nem torzítja el a videó, tényleg 20-al érkezett a BMW.
Nyilván a munkakörülmények, a nagy meleg is teszi, ha nem így érezted, de nem fogsz találni olyan kamerát, ami ne ezt mutatná ilyen helyzetben, -
espista
senior tag
Most, hogy pár hete használom a G1W-CB és az A118 C kamerákat, azt tudom mondani, hogy mind a kamera, mind a felvételek minősége jobb az A118 C-nél. Megéri azt a 10$-os felárat. Plusz a szélvédőn is kisebb területet takar ki.
Romani ite domum!
-
AndrewBlase
senior tag
válasz Csorbi #10002 üzenetére
Tegnap előttem is szüttyögött 20-30-al egy bömös, fékezgetett, ment tovább, mire rádudáltam, hogy menjen már előlem a francba. Erre besatuzott. Én is. Szerencsére nem volt álló utasom, mindannyian ültek. Valszeg kifogyhatott a méregdrága béjemvéjéből az indexet villogtató folyadék, mert annak használata nélkül bekanyarodott egy kocsibeállóra.
És csodálkoznak, hogy az ilyen és hasonló esetek miatt tartják köcsögnek/bunkónak/tahónak az összes bmw-st.
Miért mindig én???
-
-
negroo
aktív tag
válasz AndrewBlase #10006 üzenetére
Én nyultam a oldalsó kamerához, mert záró vonalazott a BMW az zöld lámpnál elém áll satu. De jó rádudáltam, mert meg gondolta magát a kamera miatt.
Ugyan ez fent 150 jött le épp megállt mögöttem és mellé érve mutogat anyázik mikor észre veszi a kamerát olyan gyorsan ment el. Hiába volt elsöbbsége mikor én észre vettem az már mögöttem volt.
-
Na sikerült vennem régi típusú tartót a G1W-CB-hez, most már csak kéne két lapos pálca, amivel lentebb tudom hozni a kamerát.
Próbálkozok itt kialakítani valami újdonságot
A lényeg, hogy az autómban, középen a tetőn van egy lámpa, oda tudom rögzíteni a kamerát, ez kb pont a tanuló mögött van, és látszódik a felvételen az, hogy mit is gépészkedik az utastérben ,viszont jelenleg az útról kevesebb.
Még melózok vele, mert egy ilyen állítható konzol lenne ideális
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Lehet kapni olyan kamerát, amiben van olyan funkció, hogy magától bekapcsol amikor úgy érzékeli, hogy venni kell valamit neki? Ilyen giroszkópos valami lehet ez. Ja, és mindezt 30 ezerért max. De ha van olcsóbbért az is jó.Amikre ezen kívül szükségem lenne:
Minél nagyobb látószög, és jó képminőség az árhoz képest.
Megveszem, működik, nem kell hozzá venni semmiféle tartót stb. -
őstag
válasz ReSeTer #10013 üzenetére
kb mind ilyen. Értsd:
- szivargyújtóról, vagy fix tápról üzemeltetve csak akkor kapnak áramot mikor van gyújtás
- folyamatosan rögzítenek, mindig a legrégebbi felvételt felülírva
- majdnem mindben van G szenzor, azaz nagyobb gyorsuláskor/lassuláskor írásvédetté teszik az aktuálisan rögzített file-tViofo A119-et ajánlom kínából, ha csak a fentiek kellenek.
Ha arra gondolsz, hogy parkolás közben is rögzítsen ha mozgást érzékel, az nehezebb dió. Ehhez folyamatos áramellátás kell, akkufeszültség monitorozós beépített táppal. Nekem ezért van Mio 618-am a hozzá való SmartBox tápegységgel. Hozzátenném, hogy közel sem működik tökéletesen parkoló üzemmódban, és ha sokat parkolsz napon, az akksija feladja 1-2 éven belül.
-
TCr
veterán
Sorry, nem válasz akart lenni.
Más: srácok, ezek a hardwire kit-ek milyen hosszúak?
Elér egy átlagos méretű autóban a biztosítékdobozig?https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
tag
Sziasztok,
Lakóautóra keresek elsősorban olyan kamera rendszert ami elöl, hátul parkoló radar funkciót látna el, (nem fontos, hogy csipogjon, csak képet lássak). Illetve érdekel olyan is ami mind a 4 oldalt körben látja, mint pl a mercedesekben vagy toyota land cruiserekben van. (gondolom más autóban is létezik ilyen, de én csak ezekben láttam működés közben)
IP65 vagy hasonló kivitel ami bírja a kíméletlen időjárást télen, nyáron.
Kijelző is kell előre, az már csak álom, hogy olyan ami összerakja a képet az autó körül, tehát inkább olyan amin a 4 kamera osztott képernyőn látható.
Van ötletek melyik kínai csoda lenne a legmegfelelőbb erre a feladatra?Előre is köszönöm!
Üdv.
Zoltán[ Szerkesztve ]
-
poolbig
aktív tag
Üdv!
A DAB201-emnek a tappancsos tartója szó szerint szétpergett. Van valakinek ötlete, hogyan tudnám ismét rendeltetésszerűen használni a kamerát? Leginkább valami 3M-es kétoldalú ragasztóval "megáldott" konzol érdekelne, a tapadókorongos verzióból örökre kiábrándultam, miután két hetente leesett a szélvédőről, illetve most végleg szét is esett.
Köszi -
apaszka
veterán
L[link] milyen lehet ennyiért?
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
2thletme2day
őstag
válasz csocsi77 #9830 üzenetére
Üdv,
Pár napja vettem észre, hogy én is ilyen hibába futottam a Gearbestről rendelt Viofo A119-esemmel. Sikerült végül megoldást találni a problémára vagy garanciáztatni? A jelenség ugyanez. Gyújtásra bekapcsol a kamera, hallom a kezdőhangot és látom a Viofo logót a képernyőn ami aztán ki sem kapcsol addig amíg a gyújtást le nem veszem. Felvételt nem készít.
-
Csorbi
addikt
-
poolbig
aktív tag
Köszi srácok az olvasmányt, de inkább a problémám foglalkoztat.
Szóval van ötlet, hogy mire cseréljem le a rögzítést?
THX -
Cabrio
aktív tag
A118C kamerához jó lehet ez a kártya?
[micro SDXC] -
-
espista
senior tag
válasz 2thletme2day #10040 üzenetére
Köszi. Azt nem tudod véletlenül, hogy az A119-nél mi az az upgrated verzió? Van valami frissített belőle?
Romani ite domum!
-
espista
senior tag
Végül bekuponoztam egy Viofo A119S-t. Remélem jó lesz...
Romani ite domum!
-
Evil Snowman
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék érni. Beszereztem egy Xiaomi Yi dash cam autóskamerát, amellyel maradéktalanul elégedett vagyok. Egyetlen dologra nem találtam viszont megoldás és kissé zavar. Jelenleg az videókat 3 perces snittekben veszi fel. Ezt nem lehet valahogy beállítani, hogy egyben tegye meg, ne pedig szétdarabolja?
Előre is köszi a segítséget.
-
fematthew89
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni autós kamera vásárlásban.
Alapvetően munkahelyre keresek egy rakodó gépre olyan kamerát, amivel egy műszaknyi időt, azaz 8 órát tudok rögzíteni Full HD felbontásban.Elvárások a kamerával szemben:
1. Magyarországon beszerezhető
2. 120°-140°-os látási szög
3. SD vagy micro SD kártya bővíthetési lehetőség
4. Full HD felbontásban min. 8 órányi anyag tárolása (32-64 GB-os memória kártyán)
5. Jó videóminőség (éjjszakai és nappali fényviszonyok esetén is)Köszönöm előre is a segítséget!
Máté
Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos! / Tel.: 30/820-2515 E-mail: FEMatthew89@gmail.com / PH! megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=fematthew89
-
espista
senior tag
válasz Evil Snowman #10044 üzenetére
És az miért lenne jó? Ezek a kamerák így működnek. Így van értelmük.
Romani ite domum!
-
Moleman
addikt
válasz fematthew89 #10045 üzenetére
64 gigás kártyára sehogy nem fog ráférni FHD-ban a teljes műszak, kétkártyás kamerára lenne szükséged (vagy 128-as kártyát támogatóra). Pl a mini0806 teljesíti az elvárásokat.
-
fematthew89
tag
válasz Moleman #10047 üzenetére
Köszi a segítséget! Ha nem ragaszkodok Full HD-hoz, akkor 64 GB-on 8 órás műszak milyen felbontásban férne el?
[ Szerkesztve ]
Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos! / Tel.: 30/820-2515 E-mail: FEMatthew89@gmail.com / PH! megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=fematthew89
-
Degeczi
nagyúr
válasz fematthew89 #10048 üzenetére
720p-ben (ami teljesen jó fölbontás) még 32G-ra is ráfér bő 9 óra
(legalábbis A118C-vel: ott 170 MB körül van egy 3 perces szegmens) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Le Mans Ultimate
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elítélt vagy? Így szabadulj!
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD
- HP OMEN Gaming 16 - ÚJ - GAMER laptop - i7-13700HX, 16GB, 1TB SSD, RTX 4070(8GB)
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Compaq 8300 Elite SFF, i5-3470, 8GB DDR3, 120GB SSD, WIN10
- Új, bontatlan AIRPODS PRO 2
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest